Új privát üzeneted érkezett!

Anicca! Az jó! Főleg az ülés kincs! Én most épp arra vadászok. Nagy méretben horror árakon van! :shock: :shock: :shock: :shock: és azt már nem is lehet nagyon kölcsönkapni mert 12 éves korig jó! :(

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Dongó!
Köszi! De akkor konkrétan hogyan csatolom ide a képet? Bocs de ezekben olyan buta vagyok :oops:

Kép
anicca
 
 


Dongó nekem is sokat fája a fejem de azért ennyit nem... a vérképed jó volt?

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 

 
 

Sziasztok!
Elromlott a gépünk azért nem jöttem mostanában.Remélem mindenki van,baba mama egyaránt.
Remélem a jövő héten megcsinálják és akkor visszaolvasok.

Vigyázzatok magatokra

Sziasztok

Üdv,
Szilvi

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Kép
Sikerült végre felrakni a képet 20 hets pocakkép!
Rémálom mekkora!

Kép
Kép
20100310
 
 


anicca: melléklet feltöltése, tallózás, feltöltés.

mamacka: nem tudom, h jó lett e, most csinálták (a dokim a 16. héten csináltat először) majd holnap elmegyek érte.

KépKépKép
dongó
 
 


Hú, Heni tényleg szép nagy pocak! de nem rémálom!!! :D

Mamacka, előbb olvastam a blogodon a sztorit, már akkor akkora düh fogott emiatt a "farizeus" miatt...de ne búsulj, az ilyen megkapja a magáét, ami neki jár! Hát én visszapofáztam volna, megmondtam volna neki rendesen, hogy szégyellje Ő magát, pfff, nem is tudom, az ilyen mit képzel...de tényleg.

Kép

Kép
ktouch
 
 


Sajnos nem tudok tőle semmit csinálni és baromi nehéz hordozni :?

Kép
Kép
20100310
 
 


Ktouch
Már a végén én is kiabáltam vele, hogy hagyjon békén, fogja be a száját, ha segíteni nem akar erre nincs szükségem és szégyellje ő magát!

Én az a baj, hogy annyira ideges tudok lenni ilyen helyzetben, pedig nem így kellene kezelni de erre futja... még a kezem is remegett. Ráadásul mindezt az út közepén!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Dongó
Lehet valami hiányod van és akkor megoldódik a dolog ha azt sikerül pótolni! Reméljük!
Pl a vas hiány okozhat tudtommal fejfájást!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


nagyon el tudom képzelni!!! át tudom érezni, persze, nem így kellene, hanem higgadtan, okosan visszamondani....velem az baj, hogy ilyen helyzetekben nem tudom rögtön a a jó visszavágást, hanem utána jut eszembe, mit is kellett volna....

Kép

Kép
ktouch
 
 


most ittam egy kálcium pezsit, vettem be magnéziumot, c vitamint meg elevitet. ha holnap rossz lesz a vérképem, asszem maltoferezni fogok.

KépKépKép
dongó
 
 


Kép

Íme az én 20 hetes pocakom :P
(Dongó! Köszi, így már ment a dolog :wink: )

Kép
anicca
 
 


helyes kis pocid van :lol:

Kép
Kép
20100310
 
 


Heni!
Köszi!! Tényleg vicces mekkora méretkülönbségek lehetnek...A tiéd szép nagy :D

Kép
anicca
 
 


heni: a te pocakod szép nagy, kerek! amúgy hidd el, nem fog végig ennyire nőni. a 7. hónapban beér majd mindenki.

anicca: nagyon cuki poci!

KépKépKép
dongó
 
 


Szép jó estét Kismamik! :)

Úgy látszik, ezen a hétvégén mindenki túrós sütit sütött? :lol: Én is sütöttem pénteken, meg sógornőm anyukája is küldött nekünk egy másik fajtát, úgyhogy el voltunk látva. És Minyu anyukája is azt sütött, hihi... :)

Anicca!
De jó, mentek Helsinkibe? Az nagyon szép hely, voltam ott gyerekkoromban. Sőt, még egy ismerősünk is lakik ott, akivel szüleim tartják a kapcsolatot. Azóta biztos sok minden változott, gondolom előnyére. Ti ott éltetek korábban? És hogy kerültetek Magyarországra? Érdekelne a sztori, ha nem baj!
Irigyellek a sok jó kapott holmiért! :wink: Használjátok egészséggel!
És nagyon csini a pocakod! :)

Stike!
Szép lehetett a kirándulás, jó, hogy a lábad is gyógyulgat!

Mamacka!
Borzasztó ez a történet! Iszonyú és felháborító, hogy milyen emberek vannak. Na meg hogy az ilyennek még van képe elmenni a templomba... Az ilyenektől szabályosan rosszul vagyok. Főleg, mert én is rendszeres templomba járó vagyok, és nem bírom elviselni az ilyen képmutató embereket, akik bort isznak, és vizet prédikálnak... Ti egyébként milyen vallásúak vagytok, ha nem indiszkrét a kérdés? Mi katolikusok vagyunk.
És tényleg egyáltalán ne érezd magad rosszul az ilyen beszólásoktól, semmi olyat nem tettél szerintem, ami miatt szégyenkezned kellene. A nő viszont annál inkább :!: Bár én is elég lelkis vagyok, és sokáig tudok rágódni 1-1 bunkó beszóláson, még ha nincs is semmi valóságalapja. És legtöbbször nálam is úgy van, hogy csak később jut eszembe, mit kellett volna reagálni, akkor persze nem jut az ember eszébe semmi frappáns válasz.
Hú, abba meg belegondolni is szörnyű, mit érezhettél, mikor fiacskád eltűnt! Szegény, biztos nagyon megijedtél! A kissrác meg gondolom nem volt tudatában annak, hogy mekkora aggodalmat okoz ezzel, akkor biztos nem csinált volna ilyet.
Ja, és megint szépet dolgoztál! :)

Dongó!
Jobbulást, és fejfájásmentes napokat! Rossz lehet, hogy ennyit fáj a fejed!

Heni!
Hű, mekkora pocak! Nagyon baba! :D Gratulálok! De gondolom nem lehet könnyű így tenni-venni. Szerintem is behozunk majd hamarosan a pocaknővésben... :)
Hány kiló pluszt jelent ez a pocak, ha nem titok?

Rólam is készült már 20. heti pocakfotó, de még nem lett feltöltve a gépre. Majd ha meglesz, felteszem én is. Jó sokat nőtt nekem is. Férjecském viccesen csak hordóhasúnak hív. :D
Hú, ma annyira feszült az egész poci, meg lihegtem a legkisebb mozgástól is, mint akin már 30 kg súlyfelesleg lenne... Pedig még csak 5 kg plusznál tartok, eddig szerencsére pocakon kívül nem nagyon ment sehova. Pedig egy picinek örülnék ide-oda...

Ja, és képzeljétek, ma kaptam egy ismerősünktől egy csomó kismamacuccot, tök jó! 5 kismamanaci, 1 szoknya, 1 rövid és 1 hosszú ujjú felső. :) Úgyhogy nadrágot már nem kell vennem, majd csak néhány felsőt, meg pulcsit télire.
És ugyanettől az ismerőstől fogok kapni babaruhákat, meg ágyneműgarnitúrát, kiscipőket is, amik szinte vadi újak. Juhé! :)
És egy kabáttal is megleptem magam a héten, az átmneti kabátom már nagyon szük volt. Ezt viszont lehet bővíteni-szűkíteni, úgyhogy szerintem még márciusban is tudom hordani, ha már jobb idő lesz! :)
Úgyhogy ki vagyok staférungozva! :lol:

Nektek hogy telt a hétvége? Remélem mindenki sokat pihent!
Nekünk sikerült, meg letudtunk néhány találkozót rokonokkal, barátokkal, úgyhogy tök jól sikerült minden. :)

Jó éjt, szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Dizzy
Mi is katolikusok vagyunk. Itt Óbudán a Filatorigátnál lévő templomba járunk Pál Ferihez. Ő egy zseniális atya, nagyon szeretjük!
Ha ismered a környéket akkor tudod, hogy milyen veszélyes a környék a kis elcsavargóknak hiszen mindkét oldalán forgalom van.
Február óta Balatonfüreden lakunk. Ott sajnos nem ilyen jó a gyerekmise, de majd csak megtaláljuk ott is a helyünket.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!

Mamacka! Sajnálom, hogy ilyen bunkó emberrel hozott össze a sors, de tényleg nem kell vele foglalkozni (ja, tudom, jönnyű mondani). Viszont kirázott a hideg, amikor írtad, hogy a fiacskád eltűnt. Nekem rémálmom, hogy egyszer elveszítem Alexát valahol. Most még hagyján, mert még ha vásárolnunk kell, akkor is a bevásárló kocsiban ül, vagy esetleg a babakocsiban, de mi lesz, ha már nagyobb lesz és nem akar?

Nekem egyre több rémálmom van a két gyerekkel kapcsolatban: pár napja azt álmodtam, hogy szegény tesót fél napig nem tudtam megszoptatni, mert amikor nekiálltam, Alexa kitalált valamit, és segítenem kellett neki. És még egy csomó ilyen hülyeség. Azt hiszem, kisit parázok az új helyzettől.

Kistesó nagyon aktívkodik újabban, de nem is bánom, mert annyit fáj a pocakom és keményedik, hogy néha komolyan megijedek. Viszont ennél többet nem tudok pihenni, ez meg majdnem nulla. Félek, hogy nehogy befektessenek a kórházba, mert nem tudom, mi lenne Alexával!!!

Szép hetet mindenkinek!

Kép
Kép
detty74
 
 


Sziasztok kismamik!
Még megvagyunk!csak egy kicsit átalakítottuk a szobákat nekünk és a kis fütyisnek!annyira édes lett!próbálom visszaolvasgatni a történteket!lassan!Új dokinál voltám hétvégén!asszem lehorgonyzom nála!ugyhogy Istvános leszek én is!Helyes kis pocakok!Anicca szerintem én veled versengek! :D
A fejfájásról ne is beszéljünk.vagyis beszéljünk!egy hete éjszaka és reggel is marha nagy fejfájásra kelek!nem bírok aludni!ti hogy oldjátok meg ezt a problémát?elöre is köszi :)
bettiny22
 
 


Én ha nagyon fáj beveszek egy fél algopirint. Azt lehet a középső harmadban. Ha a fél nem használ beveszem hozzá a másik felét is!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Dizzy!
Nem titok 2 kg-t híztam eddig!Azt mondta a dokim hogy 2. gyereknél nem a kg fog feljönni csak a pocak fog nőni!
Tényleg nagyon nehéz vele!

Kép
Kép
20100310
 
 


Heni! Tényleg nem semmi pocak! De az enyém is elég nagy ám :-)

Mamacka: a sztorid egyenesen megrázott!! Sajna az ilyenek engem is nagyon megviselnek, és napokig nem tudok megnyugodni, meg persze az is idegesít, hogy mindig csak utána jut eszembe, hogyan is kellett volna reagálni... :twisted:

viggi79
Kép
viggi79
 
 


meg persze az is idegesít, hogy mindig csak utána jut eszembe, hogyan is kellett volna reagálni...


Igen engem is ez bosszant így utólag, hogy teljesen higgadtnak kellett volna maradni... de sajnos nem sikerült! :(

Úgy megörültem neki, hogy jön segíteni! :( Erre egy nagy pofon ért! :(

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok csajok!

Képzeljétek 3 nap hallgatás után tegnap iszonyatos rugi-bugiba kezdett a pocakban a pici fiam!Végre megnyugodhattam....


Tudom hogy ez nem topic téma de fiús anyukáktól várok segítséget.

Óvodás kisfiamnak egy jó urológusra volna szüksége aki megoldja kukiproblémáját, nagyon félek hogy találok-e egy nagyon kedves megértő és NEM hentes, türelmes urológust a nagyon érzékeny kisfiamhoz? Valakinek volt ilyen tapasztalata, hogy kezelte vagy műtötte a kisfiát egy jó doki? Megosztaná velem a doki nevét és elérhetőségét???Köszi!
:roll: :roll: :roll:
csézjang
 
 


Akit esetleg érdekel, és el tud menni:

Babakelengye Bemutató október 28. (szerda) 15:00
Kedves Kismamák, Kispapák!
Érezted már úgy, hogy nem tudsz eligazodni az óriási kínálatban, mindenki mást mondd, hogy mi kell a babának, azt se tudod, hogy mi micsoda, a szakkönyvek is keszekuszák és magad se hiszed, hogy amit leírnak, arra szükséged lenne a gyermek érkezéséhez.
Ha így érzed, gyere el (gyertek el) a Mini-Manó Babacentrumban rendszeresen megrendezett, ingyenes Babakelengye Bemutatónkra

további info: http://www.minimano.hu/

Kép

Kép
csnixi
 
 


Sziasztok Lányok!

Jöttem a jó hírrel: minden oké a kis Tücsökkel! A kromoszómavizsgálatok rendben találtak mindent, és megerősítették, hogy az apróság genetikalilag is fiú! Szóval nem csak az eszköze, az "agya" is megvan hozzá... :lol: :lol:

Még este megyek a nőgyogyimhoz, a védőnőm is felhívott, a legjobbkor, hozzá majd 9-én megyek. És valamikor szeretnék egy babamozira is benevezni, hogy elvihessem végre a kispapát is. Tényleg, lassan itt a szülinapom, majd meglepem őt ezzel... vagy inkább magamat... :oops: :roll:

Mamacka, nagyon durva volt ez az eseted! Nem is értem az ilyen embereket, főleg nőket! Volt neked elég bajod abban a helyzetben, hogy még ő is szaporítsa! Brrrr....

Heni, nem semmi pocak, főleg ahhoz képest, hogy csak 2 kgt gyarapodtál vele. Anicca, szépen növöget a tiéd is! :)

De jó, hogy ilyen sokan kaptok barátoktól, ismerősöktől kismama és babadolgokat. Szerintem lassan én is elindulok a turkálókba, bár édesanyám a legjobb ezen a területen!!! Lehet, hogy ráhagyom a nagyját... :wink:

KépKép
stike
 
 


Óvodás kisfiamnak egy jó urológusra volna szüksége aki megoldja kukiproblémáját, nagyon félek hogy találok-e egy nagyon kedves megértő és NEM hentes, türelmes urológust a nagyon érzékeny kisfiamhoz? Valakinek volt ilyen tapasztalata, hogy kezelte vagy műtötte a kisfiát egy jó doki? Megosztaná velem a doki nevét és elérhetőségét???Köszi!


Mi a problémája? Letapadás?
Az én fiamnak is még le van tapadva de amíg nem okoz gondot nem kell vele foglalkozni!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Tegnap nekem is fájt a fejem, egy fél Algopyrin helyrehozta, szerencsére nem fáj gyakran, inkább ilyen melegebb frontoknál.
Nekem is turizás lesz, meg vatera a babakelengyéből.....nem nagyon kapok senkitől. A tegnap meg tökjó H&M-es használt kabátokat láttam kismama fazonúakat a Pecsában a bolhapiacon, azt hiszem hamarosan veszek egyet, mert már begombolni nem nagyon tudom a mostaniakat.

Kép

Kép
ktouch
 
 


Becsülettel végigolvastam...név szerint nem tudok reagálni, de sokminde eszembe jutott...

A napi fejfájás szörnyű lehet...talán a vas tényleg jó ötlet, ráadásul a maltofer olyan kis jóízű...

Mamacka, a festés szuper a sztori meg szomorú...én ilyen helyzetben mindig leblokkolok...bár a férjemtől már sokat tanultam...imádja az ilyen helyzeteket, annyira le tudja reagálni....hihetetlen....fiatalabb koromban szerintem 3 napis sírtam volna...ma már más...de frappáns visszavágás sajnos nekem is csak utólag jut eszembe...
Inkább gondolj arra, hogy a kis műveiddel mennyi embernek boldogságot okozol...olyan szép lett a bolt is...

Csinxi, mennyi hasznosat osztasz meg velünk, köszönjük...remélem az ingyenmozira aki tudott bejelentkezett és hozzátok a jó sok hírt...már alig várom...

Én sem bírtam tovább, bejelentkeztem 4d-re majd nov. 3-án megyek...amióta délelőtt megkaptam az időpontot tiszta lázban vagyok...

Heni, mekkora pocak...enyém azért nincs ekkora...de majd utolérlek ám a többiekkel...

Honey, ez jó kis téma volt...engem is érdekelt...nálunk egyenlőre marad a tesóval alvás, nincs több szoba és egyből így szoktatjuk, de remélhetőleg jövőre elkészül a házikó és akkor lesz mindenkinek saját szobája...persze hacsak nem akarnak majd együtt maradni, de szerintem együtt jobb nekik, amíg nem zavarják egymást...de nagyon köszönjük a tapasztalatokat...

Vadszival szerintetek mi lehet???

Ja...cukros lötty...én Gabusnál féltem tőle, de annyira jólesett, mert vele még akkor is hánytam és már olyan éhes voltam, hogy csak na...nálunk nincs választási lehetőség csak 75 g cukor...
Most valahogy nem várom...

vajon mit hagytam ki???
danyuci
 
 


csajok, iszonyat lassú a netem, tegnap 3x próbáltam feltenni a táblit.

Ma megint próbálkozok...

Voltam dokinál. Jól van a baba, és a hematóma felszivódott. Hurrá. A nemét még nem tudjuk. És van kavarás a genetikai uh-m időpontjával , holnap kell telefonálnom megint :(

ezt gyorsan elküldöm, aztán próbálom a táblát

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Én eddig nem nagyon méregettem magam, de most kezembe került a centi 100 centi a pocakom! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Kép

Valszeg van elmaradásom, sikitsatok, és pótolom!

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Ikres mamink most nincs ugye?

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


18 hetes pocak
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Helló Lányok!

Gondoltam megírom nektek is, mert néha szoktam ide is írni:

Ma voltunk UH-n, minden rendben van a babócával, ééésss 98%, hogy KISFIÚ lakik a pocakomban! :)

Remélem azért találkozok vkivel innen majd az Ingyenesen 4D UH-n az 1. kerületben! :)

Szép estét Nektek!

Kép

Kép
csnixi
 
 


Stike!
De jó hogy minden rendben van :D

Dizzy!
Én Helsinkiből származom, 5 éve élek Magyarországon. Legelöször 10 éve jöttem nyelvet tanulni/dolgozni, akkor ismertem meg a páromat is - utána hazamentem, több évig távkapcsolat, aztán 2004-ben költöztem ide véglegesen (hát, vagyis egyelöre itt vagyunk, majd lehet hogy egyszer költözünk Finnországba). Szóval így nagyon röviden a történet :wink: . Évente kb. kétszer járok haza, mert azért hiányoznak a szüleimet, tesóm, ottani barátaim - de azt leszámítva nagyon szeretek itt élni. És csak bő 2 óra hazarepülni, szóval nem vészes, csak sajnos egy kicsit drága...

Nekem is ma fáj a fejem, de talán valami front?? Holnap reggel védőnőhöz megyek(most csak másodjára), majd kiderül mennyit híztam - valami nagyon könnyü ruhát kell felvennem :lol:

Kép
anicca
 
 


Mamacka!
De szép a pocid! :D

Csnixi!
Gratula a kisfiúhoz!! :D

Kép
anicca
 
 


Mégis elmarad a holnapi védőnő - az elöbb írt sms-t hogy lebetegedett...
Hát majd a jövö héten... :wink:

Kép
anicca
 
 


Anicca
Az anyanyelved akkor most melyik?
Bocsánat ha már volt róla szó csak nem figyeltem.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Minyu!

Akkor én sikítok: március 6. a kiírás dátuma!!!

Márti
borossné becz márta
 
 


Mamacka!
Nem biztos hogy volt róla szó: finn az anyanyelvem. És babához is finnül fogok beszélni :)

Kép
anicca
 
 


Hihetetlen, hogy mennyire jól tudsz magyarul! Nem is vétesz hibát! Pedig nehéz nyelv.
Gondolom a hanghordozáson azért lehet érezni!
Jó dolga lesz a babádnak! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


stike,
HUrrrrrrrrrrrrrrrrrrÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Gratula az Egészséges kiskukishoz!! :D

minyu,
sajnálom a kavarodást! De legalább a hematóma elmúlt!!!

mamacka,
durva sztori! dettyhez hasonlóan nekem is az a rémálmom, hogy elvesztem a gyerkőcöt. :shock:
Hihetetlen érzéketlen emberek vannak.
Én nagyon vallásos nevelést kaptam ( katolikus) ,de olyan sok negatív tapasztalatot szereztem magukat bőszen katolikusnak hirdető emberektől, hogy én szinte teljesen elfordulatm az egyháztól. Mint intézménytől. Persze a gondolkodásom megmaradt, csak sokat formálódott.
Számomra a legvisszatetszőbb dolgok pl amikor elmegyek húsvéti körmenetre és csak azt hallom magam körül, hogy mindenki kvaterkázik meg pacsizik a másikkal, végigdumálják és röhögik az egészet... akkor meg minek jönnek?! :shock:
De voltam már szemtanúja annak is, amikor valaki az elsősorban végigimádkozza a misét, majd a parkolóból nagy bőszen elhajtva elüt egy kutyát... fékezés nélkül tovább hajt.
(Isten ments, hogy ezzel a pár sorral valamilyen vitát indítsak, általánosítani sem szeretnék... egyszerűen csak sajna nagyon sok ilyen érzéketlen embert láttam már, mint akivel neked volt dolgod )

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


ma voltam uh-n. A babával is minden ok!!! :D
Mindene akkora mint amekkorának lennie kell. És még mindig kiskukis! :D
Majd teszek fel pocak és baba képeket is. Mont kb 550 gr.
Ja, amúgy a Csoda Bent-ben voltam. Jó hely, ajánlom mindenkinek!!! Kedvesek, aranyosak, lényegretörőek. 15 perc volt a vizsgálat - ami nekem és DÁVIDnak ( mert hogy így fogják hívni :D ) bőven elég volt! 10 perc után már fúrta bele a fejét szegénykém a méhlepénybe...

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Sziasztok lányok!

Nekem nagyon sikeres hétvégém volt sikerült beszereznem 2 kismama nadrágot Békéscsabán, (Köszönöm Aniko), úgyhogy most már többet nem is kell vennem.
Mit szóltok a Czeizer Endre nyilatkozatához? Én abszolút szaktekintélynek tartom, de ebben az oltás témában még ő sem tud meggyőzni. Egy ilyen embernek szerintem ennyire kategórikusan nem szabadna kijelenteni, ha nem oltatsz, beteg lesz a gyereked, és ha igen??? Akkor mi lesz! Erre természetesen még ő sem tudja a választ!
Én maradok azon az oldalon aki nem oltatja be magát, és próbálok nagyon vigyázni is magamra!
Ti fogtok oltatni?
Egyre jobban érzem a babót, már még mindig nem jegyeztem fel a mozgását, mert még mindig csak finom remegés, ha éppen nem csavarja meg az oldalam! :)
Nekem is van már pocak képen, mondjuk ruhában de majd mindjárt felteszem.
Nem tudja valaki véletlenül, honnan lehet kismama torna vagy joga dvd-t letölteni. Apa tegnap már mindenhol kereste az össze Torrenten, de nem talált sehol (én meg sajnálok rá kiadni annyi pénzt).

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Kép 18 hetes és 2 napos pocakkép

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Mamacka!

Nem tudom hogy letapadás vagy fitymaszűkület, de egyáltalán nem tudom neki hátrahúzni, igaz rendesen pisil és nincs semmi gond de mindenki orvossal riogat. Fiam meg azt sem engedi hogy hozzáérjek, nem azért mert fáj neki mert nem fáj, hanem mert ugye férfiból van...
Nem tudom várjak-e még és ha igen mire, mert már 4 és fél éves....Védőnő szerint az baj ha nem lehet hátrahúzni és már ugye nem is olyan kicsi a gyerek ezért vigyem sebészhez azaz urológushoz.... :? Te mit gondolsz?


-Védőoltás témában én is imádom Czeizelt de engem se tud meggyőzni az oltásról....

-Én kb: a 20.hétben vagyok és tök sokat rugdos a kicsi, egyre jobban élvezem. :D


Anicca!

Ez tök érdekes hogy Finnországból származol! elmesélnéd/ha tudod/ hogy ott hogy zajlik a szülés és terhesgondozás??? :roll:
Tök kíváncsi lennék rá!
csézjang
 
 


Csézjang
Ftorokorttal próbáltad? Vékonyan bekenni várni pár órát majd megpróbálni hátrahúzni. Ezt pár napig. De csak vékonyan mert a Ftorokort szteroidos.


Állítólag még 5 éves korban is megoldódhat. Ha tud pisilni és nem gyullad be lehet még várnék. (Az orvos egy kis gömbfejű műszerrel alányúl és körbe lefejti! :( Mikor kimegy a lidokain rettenetesen fáj neki.)

Áronom egy évvel kisebb de neki is le van tapadva... csak a fele mert mikor kicsi volt és próbáltam felhúzni a kezemben elpattant, jaj rettenetes volt. A kicsinek már egyáltalán nem húzogattam, csak annyira, hogy este megmosom, épp amit engedett a bőr. Neki sokkal szűkebb.

Én is sokat vacakoltam, hogy mi a jobb de ha végülis nem okoz problémát én mért maceráljam! Szegénykém annyira sajnáltam! :(


Honey
(Isten ments, hogy ezzel a pár sorral valamilyen vitát indítsak, általánosítani sem szeretnék... egyszerűen csak sajna nagyon sok ilyen érzéketlen embert láttam már, mint akivel neked volt dolgod )

Ez nem vita kérdés... így van sajnos, még az a jó, hogy ez mit sem változtat azon, hogy az Isten jó! :)
Amúgy az én megtérésemnél az is szerepet játszott, hogy rájöttem a keresztény emberek messze nem tökéletesek. Addig az tartott vissza, hogy én biztos nem tudok elég jó lenni, engem nem lehet szeretni. Aztán mikor rájöttem, hogy micsoda társaság! Akkor megnyugodtam, hogy talán akkor nekem is van esélyem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és aztán rájöttem, hogy Istennek nincsenek elvárásai neki nem kell megfelelni! Ő csak szeretni tud, és ha ezt a szeretetet képesek vagyunk befogadni ez fog belőlünk kisugározni másokra is.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamacka!

Már hallottam erről a ftorocort-ról de az csak orvosi receptre meg orvosi húzogatás után ahsználható nem? szóval előtte vigyem dokihoz?Meg azt is hallottam hogy a ftorocort csak kisebb korban hat pl:2 éves kor körül.Te használtad már ezt?És doki írta fel? Előtte csinált valamit a fütyivel?
csézjang
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: