Lyly: szívből gratulálok, nagyon megérdemeltétek!
Gyermekorvos mondta a masszázst, meg majd fejlődés neuroót... De majd kerítek vmi szakmebert is akkor.
Nita: Barni csak egyszer kel? Hányszor eszik egy nap, és mennyiket, tejcid egyáltalán nincs? Máté jobban viselkedik már?
Királylány: persze, ha megtudok vmit Dunáról írok, de Tőle függ, h mikor ír nekem.
Melisch: annyira, de annyira szorítok, de komolyan, nyugi, csak lazán...én hiszek benne, h mihamarabb teljesül az álmotok!
Rólunk: Beni alszik, húúúúúúúúúúúúúúú, éljen
Egyébként hulla vok, olyan őrülten hasfájós, h elsem hiszem, felhavtam nagy nénémet, aki hallani akarta hogy sír, mivel csecsemő ápoló volt, mondta, h sírása alapján nagyon erős görcsei vannak, nem tudom megnyugtatani olyankor...őrülten szenved, tiszta görcs, pedig már a max adag infacolt adom...ma már kömyényes kamillateát is itattam vele...akkor jöttek látogatók, pont végig aludt 6 ótár, aztán meg nem tudott elaludni...Napirendünk az nulla, pedig jó lenne csinálni, mert én már nem bírom...most sztem ruhástul, bezuhanok az ágyba, nem érdekel semmi. Beni szopizgat, lekopogom...és 200 g-t le is tudok fejni plusszba a nap folyamán, a gyerkekkórházban megtanítottak kézzel fejni, az sokat segít, szopiteát nem iszom, mert fáj tőle Beni hasa, vi tejserkentőt nem tudtok???
Attila most nagyon normális, szerinte mi vunk a családja, szeretnék hinni ennek a valóra vált álmonak, de szkeptikus vok...
Én örülnék a legjobban, ha tényleg így maradna, minden 7en jön Gyulára, most hozott rózsa csokrot is...
Na, mindegy Csajok mek alszom, mert elpusztulok...Jó éjt!
Melinda: ja, majd együtt jól berúgunk, ha nem szoptatunk!
Ja, tényleg Te vmi tejserekentőt iszol, eszel? Mennyit tudsz fejni naponta?