Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most megyek nst-re, szorítsatok!!!!

Puszi
bobóbaba
 
 


Hello lányok!

Csilla - nst-hez drukkkkk!!!!

Anyabébi - hogy sikerült az esti program? Jól hangzott, remélem, használt is :wink:

Sztercsi- neked is szorítok! Ha mára is visszahívtak, akkor az már alakul!!!!

Nálunk semmi...csak a nyűglődés...éjfélkor ébredtem, pisilés, majd álmatlanság...hajnalban elaludtam és a nagypapámmal álmodtam, aki már 6 éve meghalt, de olyan eleven álom volt, teljesen felzaklatott...

Apával elmegyünk ma csavarogni egy kicsit, főznöm sem kell hála istennek.

Legyetek ügyesek és szüljetek!

Pussz!

Kép
kkia
 
 


Hellllllllllllllllllllllllllló!

Moncsikám: Ellllllllllllllllnézést!!! Tillit és Moncsit értesítem :)!
Ha Bobó még egyben oda megy az mms, ha már kettéváltak csodakevinnel akkor majd a mindenlében kis sógornőm rak nektek képet!!!

Szilveeaa: már nem élvezem, :( Akarom, akarom, akarom hogy már itt legyen és lehessen ölelgetni, szeretgetni, csókolgatni.... (Jajjjj, de rossz anyós leszek!!! :twisted: )

Szex elmaradt, a horror után bealudtunk :mrgreen:
Egész éjszaka csak forgolódtam. Nyűgi vagyok. Ráadásul megint főzhetek, mert ez a bélpoklos tegnep felzabált mindent :evil: (szerintem gilisztás :shock: )

Bobó, Sztercsi: NST-re drukk!!! Legalább ti szülllyetek!!!

Puszi az összes csöpp babának és a nem annyira csöppöknek is!!
(Ha csak egy pár percre is de jöhet ám ide valamelyik :lol: )
anyabebi
 
 

 
 

Sziasztok Barátosnőim!

Annyira röstellem, hogy nem jöttem mostanában, ha meg jöttem is tiszta hisztis picsa voltam. :oops: :oops: Ennek az oka, hogy engem se került el a szülés utáni depresszió, és a 2 gyerekemen kívül senkit (még a páromat) se bírtam elviselni magam mellett. :oops: :( Mára az a helyzet rendeződött, csütörtök éjjel megérkezett anyu és hugi, egy angyal mind a 2, felváltva segítenek Alexel, Charral, takarításban, főzésben mindenben. :D Éjjelre is anyu magához vette a babyőrt és ő kelt fel hozzá. Szóval végre ki tudtam magam aludni rendesen, és szülés óta most érzem először azt, hogy felhőtlenül boldog vagyok, és teljes mértékben tudom élvezni azt, hogy anya vagyok. :D Az elmúlt napok dacára erősen elgondolkoztunk a 3. gyerek kérdésen, és arra jutottunk, hogy ha lesz is, az majd valamikor a távoli jövőben, ha Alex is ovis lesz. :roll:

Olvasni minden este olvastalak Titeket, és rengeteg téma volt, amihez hozzá szerettem volna szólni, de egyszerűen nem volt erőm hozzá. :oops: És ezért annyira szarul éreztem magam, hogy amikor tanácsot kértetek, én nem segítettem, pedig tudtam volna, hogy az nem igaz.Mert az egész terhesség alatt ti is mindenben segítettetek, és ha ti nem lettetek volna, tuti begolyóztam volna. :lol: Szóval nagyon köszönök nektek mindent!

És én idióta, még Chardonnaynak se gratuláltam! :oops:

CHAR HATALMAS GRATULA NEKTEK, JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK-SOK TEJCSIT KÍVÁNOK! :lol: :lol:

Kép

És voltak hófordulósaink is:

KENDÉNEK ÉS KISTÜNDÉRNEK BOLDOG 1 HÓNAPOT KÍVÁNOK! :lol:

Anyucik 1 hós adatokat kérek, illetve Ginuska is lóg még Gináéval! :wink:

Anyabébi
no problem, tegnap is hp voltam. :oops:

sok puszi
Vendég
 


Jah és nézelődtem a gmailen!

Ziva,Kistündér,Kende,Kispocok,Zoé,Tamara,Milán,Barni,Sophie,Lencsi,Peti,Szonja,Teo, természetesen Gina menyem,Panti,Bence,Sophia,Lucas na és persze Alex, egytől egyig mind gyönyörű baba! :wink:


viszont aggódom Judyért, Bébinyusziért, Aisháért és Jovanáért! :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.24 13:02-kor.
Vendég
 


szia lányok!

Megjöttünk csavargásból, gyorsan benéztem, hogy a Muskétások hol tartanak :roll:

Moncsi, de jó, hogy írtál! Lehet, hogy tényleg az ember csak akkor méri fel, hogy mennyit ér a nagymamai vagy más segítség, amikor már hulla fáradt...? Egyelőre én nagyon fázom attól, hogy anyukám itt lesz két hétig, de ahogy látom-hallom tőletek, jól fog ez a segítség jönni....Meddig tudnak maradni anyukádék?
Tudjuk, hogy velünk vagy, még ha nem is tudsz mindig írni, de azért hiányolunk :D

Én is Téged értesítelek majd és Csillát - hacsak vele nem együtt szülünk majd :roll:

Anyabébi, pizsiparty miért maradt el? :( Nekem ma nagyon jól esett, hogy nem kellett főznöm...ráadásul töltött káposztát kaptunk, amit szerintem jó darabig most ettem utoljára...utána aztán tiltott "gyümölcs", ugye? :?

Téligumit indultunk venni, aztán várni kellett a gumisnál, hogy felszereljék őket a felnikre, így addig elmentünk a Kikába és Kristóf kapott egy járókát és egy szennyestartót :roll: A járóka gurulós és a matrac magassága is állítható, így a nappaliban is tud majd babci nyugodtan aludni vagy nézelődni, amíg én teszek-veszek (nagyon naív vagyok??? :roll: )

Viszont már alig bírok gyalogolni, annyira fáj a derekam és a szeméremcsontom, és pocak is féloldalas és kemény...édes látvány ez a kis pupika :lol:

Kép
kkia
 
 


Ahogy Pattogó mondta volt, nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítése...azaz Rubint Réka terhessége online:

"Réka azért fogott gyanút, mert már két hetet késik a menstruációja, ráadásul hónapok óta nem védekeznek Norbival. A pár úgy döntött, hogy most a tévéstáb bevonásával derítik ki az igazságot. Réka azt sem tartja kizártnak, hogy két baba van a pocakjában, ugyanis - mint elmondta - egy jósasszony azt jövendölte neki, hogy harmadik terhessége iker fiúterhesség lesz."

Banyek, és mit fog mondani akkor a médiának, ha esetleg nem terhes vagy ne adj' isten valami baj lesz a koraterhesség alatt????
Mi a saját családunknak nem mondtuk el addig, amíg a 12. hetet meg nem közelítettük...Ja, persze, mindig elfelejtem, hogy a pénz mekkora úr celebéknél :roll: :roll: :roll:

Kép
kkia
 
 


Kkia
Charlottenál én is azt mondtam, hogy az én lábam alatt ugyan senki ne tébláboljon, megoldom egyedül. Hát hamar rájöttem, hogy mikor az ember lánya már több hete nem alszik rendesen, a gyereke ugyan kiegyensúlyozott, de ennek ára az, hogy fut a lakás...na akkor kell a segítség. :roll: :lol: :lol: A húgom hétfőn megy haza, anyu marad még ameddig kell, és kedden pedig jön ki anyósom is, ő csak 1 hétig marad. :wink:

Köszi a hiányolást. :oops:

Várom majd az üzit. :wink: :lol:

Rubint Réka már megint terhes??? :shock: :shock: :shock: nem arról volt szó, hogy a Norbi megy ki egyedül Amerikába és válságban van a házasságuk? :roll: vagy le vagyok maradva? :lol:
Vendég
 


Cső csajok!

Moncsi: de kettyós vagy te :), jót mosolyogtam a monológodon, jó ha bevallja az ember, ha gáz van. Puszillak!!!!!!

Kkia:
Rubint Réka: én ma azt olvastam, hogy az anyóssal van valami gáz, nem jönnek ki vagy mi. Én olyan de olyan jókat öhögök ezeken az idiótákon :mrgreen:

Benyomtam egy pohár forralt bort mert megkívántam, azt most itt szédelgek mint a hülye :mrgreen:

Mai menü:
Gyümölcsleves
Paprikás rumli :lol:
Forralt bor
Mamám küldött madártejet.

Na elszédölgök muhahaha. Majd jövök :)
anyabebi
 
 


öhögök=röhögök
anyabebi
 
 


Sziasztok!

NST most 10 helyett 9-es lett. Szóval minden rendben és 2 in 1.

Megvizsgálni nem vizsgált meg már megint az ügyeletes :evil: :evil: :evil:

Viszont továbbra is sokat keményedek és volt már olyan is, hogy alul is keményedett :) Azóta semmi...........

Pasik meg térköveznek nálunk azért nem vagyok ám! De ahogy látom a többi MUSKÉTÁS se nagyon van itt. HAjrá csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Csilla!
Mi volt NST-n?
Vendég
 


Itt vagyok már én is :D

Sziszkó,
hazaértetek? :roll:

Monica,
nehogy szabadkozz már a hangulatváltozás miatt! :oops: Mind ezen megyünk keresztül, abszolúte megértünk!!!

Szuper a tábli, fantasztikus vagy!!! :D Babákok köszönik a dicséretet 8)
Sünciboglya is eltűnt :shock:

Bobóka,
na mi volt?

MUSKÉTÁSOK, SZŰLLLYYYETEK!!!!! :D :D :D

Szilveeaa,
szuper, hogy már ekkora a Kisaszony :D

Nálunk,
tegnap próbából egész nap mértem. No, csajszi 16x szopizott :shock: összesen 670 grammot :shock: -éjjel 3x másfél órát hagyott aludni :oops: - keresztanyám aszongya, mindenképp térjünk át a 3 óránkénti szopira, és éjjel csak tea :shock: - de akkor mi lesz az igény szerinti szopival, és a csak tejcivel? :roll:

Rubint Rékának egészségére!

Mi Tescoztunk ma és elmentünk a Minimanóba. Ezt kapta Lencsi,
http://www.minimano.hu/termekeink/ottho ... 06-25.html

tillidian
 
 


drága Csajok!!!!
Hogy vagytok? Nagyon hiányoztatok!!!!!
most tudtam jönni s csak egy pillanatra-na meg hogy feltegyek egy-két képet a gmailre hogy lássatok bennünket!!

Nem volt még időm semmire (csütörtökön jöttünk ki), nemhogy elolvasni azt a 7 oldalt kb. vasárnap óta, amióta útoljára voltam.

SZÍVBŐL GRATULÁLOK MINDEN ÚJ BABÁHOZ (akiről tudok: Sziszkó, Bébinyuszi, Eszti, Char), s köszönjük szépen mi is a gratulációkat!!!!

majd ha lesz időm legközelebb leírom az én szülési történetemet is-mert bár császár volt, de végül is eléggé érdekessé sikerült. Még mindíg fájogatok, a hasam fel van teljesen puffadva, levegőt is alig kapok. De a lényeg, hogy minden rendben ment és a kislányunk gyönyörű és egészséges!!!! Szopizik, de adok neki kiegészítőt is, mert szüksége van sok folyadékra (sárgaság) és amúgy sem elég még neki az enyém.

mindenkit sokszor puszilok, majd gyertek el a gmailre, hogy megnézzétek a képeinket. Most megyek és felrakom őket.

Akik még nem szültek: hatalmas drukk, nemsokára végre Ti is babázhattok!!!!!

nemsokára jelentkezem

Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Betty,
üdv itthon!!! :D :D :D

tillidian
 
 


köszi Tilli!!!!
felraktam egy-két képet,még majd teszek fel többet ha lesz egy kis időm újból. Vonalzót is kellene szerkesztenem....

mégegyszer pusza mindenkinek

Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Csilla már meg is szült?

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Betty,
várjuk a képeket! :wink:

Szilveeaa,
ha tudtam volna, hogy itt vagy, jöttem volna huhogni :D
(este :D 11kor akartam lefeküdni, adig filmet néztem :roll: :P. Na, Lencsi épp akkor kelt, majd műsort adott 2ig :shock: - felváltva ringattuk Apával :P . 2-3ig aludt, majd 3-5ig újabb műsorszám. Onnantól aludt 3/4 7ig, majd cummantás, és még egy alvás 3/4 9ig. Na ezek között kómáztam én is egy kicsit...De nem bánom :wink: , gyönyörködöm a Kiscsajban :D )

tillidian
 
 


Sziasztok lányok!

Köszönöm a hiányolást. :wink: Vagyok, és még mindig egyben... :evil: :evil: :evil:
Nst-m tökéletes, utána volt vizsgálat, meg amnioscopia. :shock: :shock: Hát nem volt valami kellemes élmény, még véreztem is... És most már minden nap nst, és minden másnap amnioscopia amíg meg nem szülök. :shock: :shock: Szóval légyszi szurkoljatok nagyon, hogy mihamarabb kibújjon ez a kisördög, mert be fogok golyózni. :D

Betty: Meglestema kislányodat iwiw-en, gratulálok hozzá mégegyszer, csodálatos!!! :wink: :D
bobóbaba
 
 


Hello lányok!

Nekem ma megadatott, hogy a DM-ben töltsek egy fél órát EGYEDÜL!!!! Senki sem értette, miért kolbászolok idióta vigyorral a képemen... Teljesen szükségtelen dolgokat vásároltam össze, de oan jóóóóóóóó volt...!!!!!


Moncsi
akkor is te vagy a fórum motorja, ha most pár hétig ritkábban vagy! Tényleg mindannyian átestünk ezen a depis szakaszon - ez tök normális! Én is emlékszem amikor hazajöttünk, milyen szarul voltam lelkileg, te jó ég...

Kkia
Én egyedül oldaottam meg a dolgokat, mert senkit sem bírtam volna magam körüol elviselni. Anyukám volt párszor, kb. háromnaponta pár órát, de az pont elég volt. Mondjuk hozzáteszem, hogy pasim iszonyat sokat segít...

Till
A 16szor szopi nem semmi... Én írtam az elejétől és nekem is volt hasonló... Vígasztaljon a tuda, hogy mi most négyhetesen már stabilan háromóránként szopizunk... Hát mit mondjak: az életminőségem nagyságrendekkel javult...

Betty

Szuper, hogy otthon vagy és minden OK! Megnéztem a kislányodat, gyönyörű!!! Apukája hajszínét örökölte, ha jól látom... :D

Anyabébi
Most már télleg szüjjé, mert elzüllesz itt a végén! :lol: :lol:

Kép
szilveeaa
 
 


Bobó! Drukkok, hogy mielőbb kibújjon a kis Kevin!!! +++++++++

Kép
szilveeaa
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan bejelentkezek!Köszönjük szépen Mindenkinek a gratulációkat!Tegnap jöttünk haza!Még nagyon nem értem utól magam itthon,és még segítségem is van.
Amint lesz egy szabad órácskám,leírok mindent! :roll:
Az iwiw-re meg a gmail-re rakok holnap képet a fiatalemberről! :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi Nektek Lányok! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Anyabebi
tudom, h kettyós vagyok, no de hát evvan. :mrgreen:

Tilli
én is igény szerint szoptatok, és nálunk meg az van, hogy eszméletlenül eltérnek a megevett mennyiségek! :roll: Nem mérlegezek csak a cumisüvegről tudom, hogy van nap mikor megeszik 600-700 gr.-kat 1 nap, de van amikor csak 400-500-at. :roll: Ezek kb. 4-5x-i evésre. Szerintem nálunk akkor van, hogy keveset eszik, ha nagyon fáj a pocija. :roll: Szomszédasszonyom mondta, hogy szerinte túl sokat eszik Alex és attól is fáj a hasa. Hát szerintem ez hülyeség. Bukni nem bukik vissza sokat, szóval valószínűleg nem megterhelő a gyomrának. :roll: No mind1, amíg látom rajta, hogy szép ütemben fejlődik és nem kórosan nagy ütemben, addig hagyom, had egyen akkor amikor akar, annyit amennyit akar, szerintem nem egy kövér gyerek. :lol:

Én a teát alapból ellenzem, nem adtam a lányomnak se és Alexnek se. Inni is csak vizet kap a fiam, és ha megissza, akkor mér adnék neki mást? :wink:

Szerintem ne hallgass senkire, csináld úgy ahogyan te jónak látod! Ez a 16x szopizás csak most egyszeri alkalom volt, vagy mindig így megy?

Betty
jujj de jó, hogy írtál!! :lol:
Mariangela egyszerűen gyönyörű! :wink:
Nyilvános babatablóba mehet majd? :wink:
Jobbulást neked, és amint tudsz gyere!!

Datolya
nem akarsz rakni Benedekről képet? megesz a kíváncsiság! :wink: :lol:

Csilla
én nagyon drukkolok, hogy Kevin kibújjon most már!!

Kevin baba gyere ki, vár anyukád ideki! :lol:

Szilveeaa
köszi neked is. :oops: hát igen ez a depi nem egy jó dolog. :x


Lányok
Sünci igazoltan van távol...
Vendég
 


ja és még1

Lyányok
köszönöm a hasfájós gyógyszer tippeket, anyuék hoztak is espumisant és eddig úgy néz ki, hogy bevált! :wink:

szóval köszönöm szépen még1x! :wink:
Vendég
 


Monica,
esetleg megírod priviben, mi van Sünciékkel? :roll: -ha szabad :oops:

16x szopi: igen, idáig így ment :roll: egyszerre 20-30 grammokat szopik és mindig bealszik a cicin, szal már büfiztetni is csak a 2-3 forduló után szoktam :roll: Így a napom egy folyamatos szoptatás...bár a cickóim bírják, azért reménykedem én is, hogy beállunk majd valami rendre :roll:

Bobó,
jó eséllyel ha bevérzel amnión, utána már beindul a dolog :wink: (én a vasárnapi vizsgálat után véreztem nagyon, írtam is ide...aztán hétfő reggel is csináltak amniót és ez már sok volt a kis Drágámnak :wink: ) Drukkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!

Sziszkó,
puszilunk, üdv itthon!!! :D :D :D

tillidian
 
 


Sziasztok!

Bobó: megy a drukk, de én ezt a napi nst-t ne értem.
Én biztos nem fogok mindennap bemenni ezért Pestre. Szar, hogy nem gondolnak a vidékiekre. Befeküdni meg pláne nem akarok, potyára, mert ugy sem csinálnak semmit.

Tilli: szerintem se teáztasd azt a gyereket. És igaza van Moncsinak énis vízpárti vagyok. Amúgy meg egyen amennyit akar az a csöpp lencsilány. :)

Sétáltunk most este egy nagyot apussal kb. 3 km-t, hátha.

Szilvi:
igen, tényleg jó lenne ha nem lenne alkesz a gyerek mire kibújik. :mrgreen:

Eszti nem jött még haza? Eszti, hol vagy?

Megyek kidőlök mára, visszhall reggel :mrgreen:
Még megsasolom az új babákat, pussz
anyabebi
 
 


Sziasztok!

Leesett a köldökcsonkunk :)

Sziszkó!
Üdv otthon !!!!!!!!!!!
pocok001
 
 


Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy zavarlak titeket de én is tavaly tavasszal szültem és van egy csomó felesleges babaruhám, amiket a kisfiam kinőtt. Ha érdekel valakit, akkor a KÍNÁL FÓRUMBAN A 0-6 HÓS GYÖNYÖRŰ FIÚ BABARUHÁK TÉLRE résznél, megnézheted őket sok benne az unisex. A ruhák nem szakadtak jó állapotban vannak.
NEM AKAROK TUKMÁLNI CSAK SZERINTEM, MEGÉRI ÉN SOKSZOR ÍGY VESZEK A FIAMNAK MERT HAMAR KINÖVI!

Kép

Kép
gabka7926
 
 


Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy zavarlak titeket de én is tavaly tavasszal szültem és van egy csomó felesleges babaruhám, amiket a kisfiam kinőtt. Ha érdekel valakit, akkor a KÍNÁL FÓRUMBAN A 0-6 HÓS GYÖNYÖRŰ FIÚ BABARUHÁK TÉLRE résznél, megnézheted őket sok benne az unisex. A ruhák nem szakadtak jó állapotban vannak.
NEM AKAROK TUKMÁLNI CSAK SZERINTEM, MEGÉRI ÉN SOKSZOR ÍGY VESZEK A FIAMNAK MERT HAMAR KINÖVI!

Kép

Kép
gabka7926
 
 


Sziasztok!

Tilli, 16x???? :shock: nem semmi hallod......akkor gyakorlatilag semmit nem tudsz csinálni a szoptatáson kívul........szerintem is át kellene térned lassan a kevesebbszeri etetésre....
Viszont szerencsés vagy, hogy bírják a melleid a strapát!!! :wink:
Teáztatást nekunk sem ajánlották, én nem is adok, de vizet sem, csak anyatejet!

Betty, udv. otthon, leányzó helyes husis :D

Sziszkó, udv. otthon szintén, várjuk a fotókat!

Moncsi, engem nagyon meghatottak a soraid! Nagyon aranyos vagy, de tényleg nem kell röstellkedned, mindannyian hasonló idoszakon megyunk keresztul, megértunk teljes mértékben!
Koszonom a Ginus dicsit nászasszonyom!! :lol: Remélem egyszer osszejon egy baba-mama találkozó és akkor bemutatjuk egymásnak a "fiatalokat" !!! :wink: :D :D
Az 1 hós adatokat, -ahogy már írtam-,majd jovo héten tudom megírni, ha voltunk dokinál!

Írtad, hogy úgy veszed észre Alex akkor eszik kevesebbet, ha fáj a pocija......nálunk meg úgy van, hogyha fáj a hasikája, olyankor állandóan keres a szájával és csak szopizna és szopizna! Volt, hogy elkovettem azt a hibát, hogy szinte óránként adtam neki, mert azt hittem ezzel segítek, de tényleg nem jó hasfájáskor még jobban terhelni a gyomrocskáját, mert csak tetézzuk a bajt!
ginuska
 
 


Anyabébi, Sztercsi, Kkia, Bobó: szullyetek holnap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ginuska
 
 


Én benne vagyok a mai szülésben.
Bár esélyét nem látom.
Most reggeliztem be olyan diétás Eszti módra 2 bögre kakaót, 2 szelet vajas kenyérrel. Gyerek még mocorog.
Viszont úgy izzadok mint egy klimaxos 60 éves, hadne mondjam, hogy még a p-m is tocsog. Korai hőhullám?
Ja és egy újabb pihentagyú felfedezés: és a cicim megtartja a grafitceruzát alul, akkor is ha kihúzom magam. :mrgreen:
Asszem beleugrok egy kád hidegvízbe :x

Mariaangela kis puffancs hercegnő :), hát le bírnám csókolni a tokáját :)
Betty! Nagyon cuki a kislányod!!!!

A többi baba is, de most ő a legújabb :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
anyabebi
 
 


Ú, azt hittem egymás mellé rakja ezt a pislogósat :shock:
anyabebi
 
 


Sziasztok!

Nagyon belassultak a pocakban maradt babák nem? :wink: SZÜLLYETEEEEK!!! :D :D

Szilveeaa: egyedüli vásárlás.. hát igen. Ami régen természetes volt az mára kész felüdülés :lol: :lol: :lol: :lol: i ugye pénteken jöttünk haza és szombaton már mentem vásárolni, mert ha én nem akkor ki. :D Aztán Bencus 1 hetes volt, mikor elvittük vásárolni, ügyeket intézni. Magamra kötöttem és 3 órát voltunk el. Azóta cipelem. Tegnap pl tescozni voltunk. Hááát apjafia. 20 perc alatt vásároltunk, de még ez is kiborította. Hát evvan. :D

Na megyek is mert Bencus elaludt és el kell mennem vásárolni, mert ugye a tegnapi kapkodásban sem kenyeret sem cukrot nem vettem amiért mentünk... :? :? :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Szülnék én ma.... :roll: :roll: :roll: Most megyek nst-re, de úgyis tudom, hogy hazazavarnak... :? :?

Sziszkó: Üdv. újra otthon/itthon! :wink: Remélem jól vagytok . Képeket kérünk Martinról, mert csak egyet láttam a cuki kis pofijáról! :D

Anyabébi: Legújabb felfedezésed egyszerűen fantasztikus!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bobóbaba
 
 


Sziasztok Lányok,

előrször is elnézést, hogy eltűntem, nagyon jogos elfoglaltságom volt: szültem. :D :D :D

Mivel nem volt hírhozóm, ezért nem tudtalak értesíteni Titeket. De remélem még most sem késő. Szóval:

1 hete, 2009. október 18-án 17:05-kor megszületett Péter Olivér (Pepe), a II. számú klinikán. Méretek: 59 cm, 5650 g. A szülés az első fájástól számítva 5 órás volt, a babának köszönhetően, aki nagyon-nagyon ügyes volt. 10/10 Apgar. A végén sajna elakadás, fájásgyengeség miatt, oxitocin és doki segítség (magyarul kinyomta belőlem). Gátvédelemmel készültünk, de repedtem :x A gátam nagyon nehezen gyógyul :evil: :evil: :evil: Vannak problémák :?

Most ismerkedünk, nagyon csodálatos és ügyes kisfickó, a szopit gyakoroljuk :D

Üdv
Cosmic

Kép
cosmic girl
 
 


Hello lányok!

én is vagyok...bár a "vagyok" szó is túlzás...éjjel kb. háromszor fél órát aludtam, és most délelőtt is aludtam kb. 40 percet...hulla fáradt vagyok, de egyszerűen nem jön álom a szememre. Életemben ennyi filmet nem láttam, mint az elmúlt napokban.
Szegény uramat már teljesen elkeresítem, naponta százszor elmondja a gyereknek, hogy most már jöjjön ki, ne kínozzon tovább :?

Szisz, Betty, üdv otthon! Mindjárt megyek is babát nézni gmail-re :D

Anyabébi - a forralt bor jól hangzik...de szerintem én is beájulnék egy decitől is, pedig régebben jól bírtam :roll: 3 km séta??? :shock: :shock: :shock:
Esetleg raklap-pakolás? :D
Én sem tudom, hogy mi lesz, ha naponta kell menni ctg-re...holnap apa itthon marad, kedden tutira dolgoznia kell. Már a hétfőért is morogtak neki...

Sztercsi - nem vizsgált meg nst után? Ez érdekes...akkor a méhszáj állapotát hogyan állapítja meg? Vagy ha az nst jó, akkor még úgyis semmi sincs odabent?

Bobó - nst-hez és amino-hoz drukk...hátha még zavarnak haza...esetleg babonából kéne vinni a cuccot :roll:

Moncsi - de jó, hogy használt az espumisan Alex-nek! Anyukádék gondolom, el vannak ragadtatva a babától és Char-t is szórakoztatják közben.

Ma kacsacombot sütök, almaszósz lesz hozzá. Ha lesz almátpucolni erőm....

A barátnőm holnap szül császárral. Felhívott "búcsúzkodni", jót bőgtünk :cry: persze boldogságunkban :D

Pusssz mindenkinek!

Kép
kkia
 
 


Hahó Cosmic, már nagyon hiányoltunk ám! Szinte minden nap kérdezgettük, hogy mi lehet veled!

Hatalmas gratula Pepéhez :D :D :D

De tényleg 5650 gramm vagy elírtad? :shock: :shock: :shock:

Kép
kkia
 
 


Sziasztok!

Én is vagyok 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

SZÜLNÉK ÉN MÁR RÉGÓTA!!!!! De hiába beszélek hozzá!!!!!!NEm hallgat rám!!!!!

Bobó! MEgy a drukk!

Betty! Örülök, hogy jól vagytok! Kislányod tünemény!!!!

Sziszkó! Üdv otthon! Aztán mesélj ám erről a gyors szülésről!

Eszti????? Lehet pénteken hazaengedték, vayg tegnap.

Monica! A depi nem szégyen, főleg a szülés utáni. Gondoltam, hogy vmi ilyesmi a gond.

Cosmic! Tényleg 5650g???

Kkia! Én is nyüglődök már!!!!
Vendég
 


Cosmic

Kép


Szép súly! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon szép eladó babaruháim vannak. Ha valakit érdekel írjatok privit légyszi!

http://www.babaszoba.hu/csevego/temak/u ... 2?#8839060

Bocsánat a zavarásért!

Köszi, Enikő

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Betty
Jó újra hallani rólatok! Gyönyörű a kislányod!!

Cosmic
Gratulálok!!!!

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Cosmic: Tiszta szívből gratulálok Pepéhez, az óriás bébihez!!! :wink: Sok boldogságot Nektek!

Engem természetesen megint hazaküldtek azzal, hogyha görcsölök vagy elfolyik a magzatvizem, akkor menjek... :roll: :roll: Amúgy meg holnap találkozunk... :evil: :evil:
De látom már tényleg nagyon lusták ezek a még pocakban lévő babák. :D :D :D
bobóbaba
 
 


SZIASZTOK LÁÁÁNYOK!!!

Tegnap hazajöhettünk a kicsi kincsünkkel :D el sem tudom mondani milyen boldogok vagyunk így hármasban!!!
Most sajnos egy sort sem tudok visszaolvasni, de nagyon köszönjük a drukkokat és a gratulációkat!

Próbálok visszaolvasni majd a héten, jövök képekkel meg szüléstörténettel is!

PUSZI!!!
Vendég
 


Sziasztok!

áá Lyánok itt hawaii dizsi napfény van mióta itt vannak anyuék. 8) meg tudnám szokni :P

Olyan töltött káposztát csinált meg aranygaluskát h hmmm... :P :lol:

COSMIC HATALMAS GRATULA NEKTEK PEPÉHEZ, JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK-SOK TEJCSIT KÍVÁNOK! :lol: :lol:

5650? :shock: :shock: sztem is elírás. :roll: :lol:

gátat sajnálom :? :(

Eszti
üdv itthon! 8) :P :lol:

Kkia
nemalvás! :(

jajj folyt.köv fiam engem akar 8)
Vendég
 


Eszti: Szia! :D Üdv. itthon/otthon! Mindent tudni akarunk!!! :wink: :D :D :D
bobóbaba
 
 


Sziasztok lányok,
most csak egy gyors bejelentkezésre futja, köszönöm a gratulációkat :)
Ma reggel hazajöttünk, jól vagyunk, mindjárt rakok fel képet a gmailre. Aztán majd ha lesz időm egy szüléstörténetet is. Mindenesetre a hátvéd csapat (van még? vissza még nem tudtam olvasni, csak bekukkantottam) megnyugodhat, megtörtem az egyre nehezebb szülések trendjét, most az egyre könnyebbek jönnek :wink:
Puszi

chardonnay
 
 


Cosmic! Gratulálok Pepéhez!!!!!!! hogy ez miért maradt le az előbb???

Eszti! Üdv. Otthon! Várjuk a szüléstörténetet!!!!!

Char! Még a többiek 4-en maradtunk!
Vendég
 


Szia Sztercsi!

Anyabébi, Kkia: Merre jártok??? :roll: :roll: Nemám sumákba megszültök... :roll: :roll: :D :D
bobóbaba
 
 


Cosmic!Gratula Pepéhez!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
zanikó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: