Új privát üzeneted érkezett!

Twist!

Nekem ezt a hülye cukrot ne is mondd! Kb. 1 éve diétázok, és ha jól látom, fogok is életem végéig.
Mindig mosolygok, mikor kiakadtok a 6-7-es terhelt cukrotokon. Akkor mit szóljak én? Nem terhesen volt a legutóbbi terhelt cukrom 9.8, a terhelt inzulinom 117. És mindemellé vagyok 1.70 magas, és 46 kg. Vagyis nálam nem a súlytöbblet okozza a gondot, de így k...va nehéz tartani a diétát is. Szóval nekem is van keresztem, amit cipelhetek, de soha nem adom fel, aztán ha a Jóisten nekem szánja azt a babát akkor lesz, ha nem akkor nem.

KépKépKép
bikfy
 
 


Twist,
ki volt a dokid a kaáliban??? Jól vagytok?? Picurka?? Hidd el, nem baj, ha most így érzel!!!! Ez természetes, de abban a pillanatban, ahogy megszülőd a babót, magadhoz öleled, rácuppan a cicidre és elkezdi keresni Anya illatát, minden rossz és bizonytalan érzést el fogsz felejteni!!!!!!!!! Ennél szebb érzés nincs az ember életében, mikor ott fekszik melletted és csak nézed, nézed, és közben potyognak a könyneid. De ezek a könnyek már nem a fájdalom és a kín könnyei, hanem a határtalan boldogságé!!!!!!!!!!! Fantasztikus érzés lesz, meglátod!!!!!!!!!!

Vius,
aztateremburáját!!! Mekkora pocid van!!! Nagyon szép!!! Viszont tényleg nem lehet egyszerű cipelni! Ismerem mit érzel.... én is egy hetet feküdtem bent a 33. héten, 5 ágyas szobában, abortuszosokkal együtt, akik naponta cserélődtek, meg kismamikkal, akkiknek pici súllyal született a babájuk (de csak a 35. héten mentek először orvoshoz). No comment... én is befordultam, de utána szerencsére hazajöttem (egy jó kis gombával :shock: ). Én sok zenét hallgattam, babanaplót írtam, olvsatam, sétáltam (nyár volt - k..va meleg...) Ja egy jótanács, ha meleged van. Alattunk volt nejlon, s a takaró és a nejlon között voltam én még az orrom is be volt takarózva mert a mellettem lévő kismama csak hetente váltott hálóignet, stb... úgy érzetem magam mint a gőzben, úgyhogy két nap után ki is húztam mindent magam alol, ami nem pamut volt. A nővérek hőbörögtek, de nem ők fekszenek ott... Szóval kitartás, hamarosan meglesz Darinka éa akkor Te is minden rosszat el fogsz felejteni!!!!!!

Bikfy,
én mindig csak bámulok az optimizmusodon!!!!! Hihetetlen egy csaj vagy!!!!!!!!!!!!!

Rodi,
rég jöttél... hiányzol!!!!!!!!! Köszi a receptet, ma este csinálom, majd beszámolok, hogy sikerült. Mit csináltok a hosszú hétvégén?

Beze,
privit még anno irtam neked, de lehet hogy válaszoltál is :shock: . Kicsit sok mostanában a tennivaló... tegnap takarítottam, ma tortákat és sütit készítettem, este leveseket, holnap a többi kajcit, mert 11-re jönnak Anyumék, Anyósék mert Apának és Anyukámnak lesz a szülinapja.. majd igyekszem írni, de sajnos semmi jóval nem szolgálhatok :cry:

megyek is, kicsit leszusszanok míg Bence alszik, mert 3 óta fent vagyok - nem tudtam visszaaludni, így ma korán indult a nap :shock: Jó pihenést és feltőtltődést nektek!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Szia Nati!

De jó, hogy jöttél. :wink:

Képzeld én is vacakul aludtam, hajnali 4 óta fent vagyok. Nem tudom, mitől, mert én nagyon jó alvó vagyok. Jön valami idő? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Sziasztok!

Rövid leszek, mert megyünk ebédre a férjem anyukájáékhoz..

Bikfy: Hát bennem ne bízzál babügyileg, semmit sem érzek. Most nem is foglalkozok vele. Majd kiderül. Az utrót ma is majdnem elfelejtettem, úgyhogy most adtam be délbe.

Vius: ekkora hasat!!!! :shock: Nem semmi. Jó nagy baba lesz biztos. Én is szeretnék egy ilyet. :D

Mennem kell itt nyúznak a többiek, hogy emeljem már fel a valagom. :lol:

Kép
babicsek
 
 


Sehol senki?

Küldök nektek egy számot!
Én nagyon szeretem:

http://www.youtube.com/watch?v=240S04eC ... re=related

Kép
babicsek
 
 


Babicsek,
még nem is kell semmit se érezned!!! :wink: Jó lenne ha végre tényleg elindítanád a lavinát!!!!!!

tetszik a szám, de én nem ismerem... nem tudok sajna franciául... és szeretem ha értem a számokat :wink:

Bikfy,
én aludtam Bencével délután és ha ő nem kelt fel, még lehet hogy most is alszom :shock: :shock: aztán éjszaka megint kakukkolok :lol: :lol:

megküzdöttem egy harci libával :shock: :shock: , már a só alatt pácolódik :lol: .

Rodi,
képzeld véltetlen kitöröltem a receptedet... kerestem párat, de mind szinta ugyanaz, így saját receptet alkottam :lol: . Holnap referálok, hogy izlett a társaságnak :wink:
Vendég
 


Twist leginkább a vérnyomás miatt mert itt nálunk 180/90et mértek de eddig 150//90 volt a legmagasabb 4 napja de azóta max 140/90 volt tehát jó még elfogadható. a cukrom az jó volt.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Merre vagytok csajok? Mindenki pihenget?

Nálunk minden rendben, halászlé isteni lett. Jól esik, hogy még 2 napig itthon lehetünk.

KépKépKép
bikfy
 
 


Nati!

Én is aludtam délután. De olyan jól esett. Aztán lehet, én is csak kamillázok az éjszaka. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Szép kis banda!

Sehol senki? Merre vagytok kispajtások? :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Nati, még 20-án válaszoltam, nem kaptad meg? Puszi nektek. Nekem mától piros látogatóm van,Lexi meg extrém nyűgös.

Rodi???

További szép hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!

De jó, hogy jöttél, már azt hittem, kihalt a topic.

Rodi gondolom most erőt gyűjt, nem is merem zavarni. Remélem mihamarabb sikerül talpra állnia.

Pirit sajnálom. Szülés után normális a mensid? Mennyi időnként jön meg?

KépKépKép
bikfy
 
 


sziasztok,
vagyok, csak kissé leharcoltam... vendégek elmentek, fele el se jött. :cry: :cry: . Ilyekor azért "kicsit" dühös vagyok, hogy 3 napja takarítok, sütök, főzök, és az utcsó pillanatban mondják le... szomorú :cry: :cry:

Bikfy,
még mindig nem írtad le nekem, hogy miket szedsz :roll: . Havonta jársz termgyogyihoz? Te a fertőzések miatt a gynevacot nem próbáltad ki?

Beze,
bocsi, már magam se tudom, hogy mit csinálok, csináltam... valószínű megkaptam... mindjárt megnézem!
Sajnálom pirit!!! Tényleg, neked a szülés változtatott valamit??? Nekem azóta egyáltalán nem fáj a hasam, pedig előtte meg akartam halni :shock: annyira görcsöltem.

Tényleg mindenki nagyon eltűnt. Remélem pihentek csajok és hétfőn újult erővel jöttök!!!!!!!!!!!! Jó lenne ha valaki hozna már egy kis pozitivizmust, akármilyen formában, én kezdek kifogyni :cry: :cry:
Vendég
 


Bikfy, pont az a sz.r, hogy össze-vissza jön, nem tudok viszonyítani. Ráadásul ömlik... :evil:
Milyen volt a 23-i program?

Nati, annyira talán nem fáj, de azért enyhébb görcseim még mindig vannak. Nem is tudom, talán a kaparás miatt? :oops:
Csatlakozom, jelenleg minden vagyok, csak nem optimista. A vendégeket sajnálom. Szólhattak volna hamarabb is, szerintem ez a minimum...!!!

Lányok, én lassan befordulok. Utálom ezt az időt, ráadásul megint alig alszunk...Csak remélem, hogy lesz jobb is, ha pl áttörik végre a 7. fog.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nati!

Hűha, ezt elfelejtettem már.

Természetgyógyászhoz kb havonta, 5 hetente járok.

1., Ő adott 4 fajta bogyót. Kell szedni reggel, délben, este.

2., Béres csepp+ C vitamin

3., Meforal 500mg reggel-este

4., Cickafark tea-palástfű tea

5., Fokhagyma kapszula

6., B vitamin komplex


Erre jön majd jövő hónaptól a vas tabletta, illetve a barátcserje kapszula.

Tegnap óta újra mozgok. Napi 5-8 km-t futok. Használok Bioptron lámpát, hallgatok pozitív gondolatokat, "Titkokat" olvasok, csöppnyi szabad időmben pedig röhögök magamon, hogy mit meg nem teszek azért, hogy jöjjön a gyerek. -aki a természet gyógyász szerint jönni fog, ha akar.
Kérdezte, hallottam-e már az indigó gyerekekről. Hallottam. Ők azok a gyerekek, akik állítólag a 2000. év után jönnek a földre és nagyon komoly feladataik vannak, az aurájuk mag csodaszép indigókék színű. Innen a nevük. Feladataik: pl. emberiség megmentése, stb. De belőlük lesznek a nagy feltalálók, az ún. meg nem értett emberek. A nő szerint mi számíthatunk ilyen gyerekekre, önálló akaratú, csodás képességű, valamiben átlagtól kitűnő csodagombócokra. Akik olyan csodák, hogy nem csak mi örülünk majd az érkezésüknek, de az egész emberiség is-akár.
Csodákat kapunk majd, csak türelmesen ki kell várni az érkezésüket.


Sajnálom, hogy így le vagytok törve, én most nagyon jól vagyok, lehet ez is a védekezés egy módja, de én oda jutottam, hogy most nem érdekel a gyerek téma.
Öltözködök, szépítkezem, örülök, ha megdícsérnek a kollégáim, látják a kivirulásomat, stb. Jelenleg sehova nem járok orvoshoz, ez nagy lelki könnyebbség. És boldognak érzem magam. Még akkor is, ha a természetgy. nő azt mondta, hogy a mélyben belül még mindig iszonyatos feszültségek dúlnak bennem.

Nem tudom, hogyan sikerül most ezt elnyomnom, de nem érzek depit csak fene nagy szabadságot, boldogságot, felszabadulást egy teher alól és most nekem ez kell.
Közben persze mindent elkövetek, hogy baba legyen, de most csak light-osan.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bocs lányok, hogy mostanában nem jövök.
Nyalogatom a sebeimet!
Panaszkodni, keseregni nem akarok!
Még kell pár nap és jövök!

Vius!
Gyönyörű a pocid!

Természetesen, mindenkinek továbbra is nagyon-nagyon szurkolok!

rodina74
 
 


Csodás reggelt Mindenkinek! :wink:

Rodikám!

Nincs semmi baj, majd jössz ha tudsz. Az viszont biztos, hogy nagyon várunk vissza. Ölellek. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Beze!

Én is voltam egy időben, hogy zúdult mint a Niagara. Most mintha jobb lenne.
23-a szuper jól sikerült. Apukám olyan csodálatos halat főzött, hogy még mindig beindul a nyálképzésem, ha rá gondolok. Be is küldtem vagy 3-4 tányérral.
Jókat pihiztem a hétvégén, ez is jól esett. Plusz apival 1 hónap után végre újból szeretgettük egymást. Úgy tűnik, megszűnt a nyomorult gombám. (ezt csak halkan, mert nem akarom elkiabálni) Fura volt, szinte újból össze kellett szoknunk. Nem baj, majd sokat gyakorlunk. :lol:

Nati!

Nem próbáltam még a Gynevac-ot, de már nagyon sokszor gondoltam rá, hogy ki kellene. Apit épp most kérdeztem róla, nem tiltakozott, úgyhogy lehet meglesz az oltás. Ezt ki tudja felírni? Háziorvos? :shock:

Te próbáltad már?

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok

Sajnos mennem kell vissza igy elköszönök remélem minél előbb meglesz a bébi és minden ok lesz vele!!!

Mindenkinek drukkolok és vigyázzatok magatokra!!

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Nati örömmel olvasom, hogy szülés után nem görcsölt a mensid. Én is nagyon görcsös voltam, majd meghaltam és egy csomó gyógyszert kellett szednem, hátha nekem sem fog többé fájni. És köszönöm a szépeket, amiket írtál, nagyon ari tőled.) Tényleg van bennem egy jó adag bizonytalanság, de majd remélem, hogy elmúlik, majd minden okés lesz, ahogy halad előre az idő:)

Vius drága, legyél jó, bírd ki a kórházat. Hát picit magas volt a vérnyomid, de már nincs sok hátra, csak valahogy kibírod szegénykém. Nekem is 150/90 volt a dokinál, azóta vagyok betegácsiban. És otthon jó. Most pedig 140/85 volt a dokinál. Ha fehér köpenyt látok, felmegy a vérnyomim:)

Bikfy, bárki fel tudja írni a Gynevacot, nekem a körzeti írta fel egyszer, 5 db-os kúra, 10 naponta egy seggbe szuri. Ügyi vagy, hogy újra sportolsz, sokat futsz és egészséges dolgokat eszel.
Vendég
 


Viuskám!

Kitartás!!! Mi nagyon várjuk már Darinkát. :wink:


Twist!

Én olyan hálás vagyok Neked. Annak ellenére, hogy babásodtál, továbbra is jössz közénk. Nekem nagyon jól esik.
:wink: Köszönöm. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok. Képzeljétek el, úgy köhögök, hogy este muszáj volt bevennem Sinecodot. Remélem a ma este jobb lesz. Mondjuk a papírján az volt, hogy nem ajánlják a terhesség első szakaszában, de nem bírtam volna ki nélküle.

Babaügyileg még mindig semmi jelet nem veszek észre. Inkább azt, hogy a szokásos menzi előtti cicifájás kezd beindulni. Az utóbbi időben megfigyeltem, hogy mindig a menzi előtt, kb. 1,5-2 héttel kezd fájni a cicim. Nektek szokott ilyen lenni? Feladni nem adtam fel, csak valahogy a megérzéseim azt súgják, hogy nem lesz eredmény. És hát tudjátok, ez volt nekünk az utolsó inszemink. Ha akar jön spontán a baba a férjem szerint. Hát nemtudom, mert ennél pontosabb időzítést nehéz kitalálni, mint az inszeminél van. Én nem is értem miért nem sikerül mindenkinek elsőre.

Szóval én először próbáltam apust meggyőzni, hogy legyen még egy, de elég határozott volt. Azóta kezdek én is beletörődni. Majd esetleg még egyszer felhozom a témát, aztán ha nemet mond hagyom. Lehet hogy igaza van és spontán kellene gyakrabban csinálni és nem görcsölni a témán.

Rodikám: Úgy megölelgetnélek. Kép Nyugi és fel a fejjel. Tudod, mi mindent kibírunk, és mindig talpra állunk. Remélem mihamarbb jössz te is és visszatér az optimizmusod. Tényleg sosem lehet tudni, lehet hogy amikor már végképp feladjuk akkor jön a baba.

Vius: Ügyesek legyetek! Vigyázz magadra és kitartást! Nemsokára babázhatsz! Olyan szép ez az időszak, amikor tudod, hogy már tényleg nem sok nap választ el attól, hogy megölelhesd a kisbabádat. Annyira jó lesz, amikor először meglátod a kis arcocskáját, amit eddig csak elképzelnuűi tudtál! Aztán remélem adsz hírt magatokról!

bikfy: ezekről az indigó gyerekekről már én is hallottam. Mondták, hogy az én kisfiam is ilyen. :)

Kép
babicsek
 
 


Babikám!

Mikor is kell tesztelned? Nagyon izgulok érted. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


bikfy: Még van hátra 7 napom. :) elméletileg november 2-án kellene.

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Mi otthon voltunk Édesanyáméknál. Jó volt, egy kicsit pihentünk.
Ettől függetlenül, most nagyon nyűgös vagyok. Nem tudom miért. És a kedvem is leszálló ágban van. Na de mindegy, nem is rontom a hangulatot.
Puszi Mindenkinek!

Vius!
Remélem minden rendben lesz!

Ja és persze a drukkok is mennek!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


sziasztok,
vagyok most én is... hát, ma reggel már annyira depis voltam, hogy nem tudtam mit kezdeni magammal... aztán ittunk egy kávét, rendberaktam az íróasztalom, játszottunk, majd ebéd után elmentünk kirándulni. Most úgy érzem megint egyenesbe vagyok, de remélem a rossz idő elkerül bennünket még egy darabig, mert sajnos visszaeső eset vagyok :lol: :lol: :lol:

Bumi,
talán holnap ha újra indul a mókuskerék jobb lesz... talán...

Babicsek,
ah, még 7 nap... ez a leghosszabb... most is lh-zol??? én már nem mondok semmit sem a tünetekre, mert én már tényleg nem hiszek bennük :cry: :cry: :cry: mindig átvernek :cry: :cry:

Beze,
köszi, megkaptam a váalszod, de írni nem akartam, mert csak terjesztettem volna a depim... az meg úgy látom, neked is jutott egy kicsi :cry: sajnálom, remélem már jobb egy kicsit!!!!

Bikfy,
hát, nem is szedsz olyan sok mindent!!!! :lol: Köszi, hogy leírtad őket!!!! Piszok jól nézhetsz ki ilyen magasan és vékonyan!!!! irigy-irigy.. én holnap kezdek megint diétázni, hátha megszabadulok egy-két-tíz-húsz kilótól :oops: :shock: .

Twist,
nem lenne kedved pár fotót felrakni??? babaruhák, pocifotó, szoba már dekorálva, stb, stb :P Küldtem privit!!!

Rodi,
hagymaleves elészült, de mindenki a sajtot választotta :cry: :cry: pedig szerintem nagyon finom lett és nem is lett durván hagymás.. holnap az lesz az ebéd :lol: :lol:
Hiányzol, jó lenne, ha jönnél!!!! És tudod, gyere nyugodtan, mi ilyenkor is szívesen látunk!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Bumi, Nati, de jó, hogy jöttetek. Olyan rossz volt egyedül lenni. Mi ez a depis hangulat? Most még nem szabad. Mi lesz így a tél végére? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodi!

Most már elég a sebnyalogatásból. Gyere végre, nagyon hiányzol. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
tél végére nem depisek leszünk, hanem csak fáradtak a sok hányingertől, alvásigényünktől :lol: :lol: :lol: Addigra mindenki bebabásodik, és depinek semmi jele nem lesz!!!!!!!! :lol: :lol:
Vendég
 


Natikám!

Nagyon remélem........ :lol:

És most elvarázsolom azt a nyomorult depit. Csiribú-csiribá depi, bú szevasz, pá. :lol:


Kép


Költészetből sem vagyok jobb, mint teherbe esésből.........na mindegy. Lényeg, hogy a varázslat sikerült. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy :lol: :lol: :lol: :lol:
sikerült megmosolyogtatnod!!!!! :P :P :P KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!
Vendég
 


Lassikán elmegyek fürödni, aztán meg apinak lejtek egy csábtáncot, igyekszem bepótolni az elmúlt hónapot.

Ígérem, dögös leszek:


Kép

Minden bizonnyal kedvet fog kapni. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
ilyen sonkákhoz azt hiszem el kell menj egy henteshez, mert a 4x kilódtól nem hinném, hogy ilyeneket rejtegetsz a paplan alatt :lol: :lol: :lol: jó csábítást!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Nati!

Pedig hasonlítok ám a mamira. Haj, fül stimmel és a lábam is ilyen szőrös. :lol:
Azt meg már nem is mondom, hogy tegnap kaptam egy ilyen barna kabátot a húgomtól.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bumi,
most már kérek egy igazi képet is, nem tudlak elképzelni :lol: :oops: :lol: :oops:
Vendég
 


Jó reggelt Csajok!

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok, jó reggelt!


Bikfy, én se vagyok valami húsos, de te nagyon vékony vagy. Nem mondta a természetgyógyász, hogy valamennyit fel kellene szedned? Én úgy tudom, ez is befolyásolhatja a teherbe esést. Vigyázz magadra nagyon!!!

Nati, sajnálom, de ha van kedved írni, szívesen meghallgatlak ám, és ha tudok, segítek!

Twist, neked sincs már sok hátra. Lexi már 9 hónapos, de még mindig hetente egyszer meghatódom, hogy végre van egy kislányom. :oops:

Vius, várunk vissza Darinkával együtt. :D

Szép hetet mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bikfy, imádom a halászlevet, sok tésztával, csípős paprikával. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Rodikám!

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Jó reggelt!!!

Jót vigyorogtam rajtad bikfy! Ari vagy! :lol:

Hát úgy képzeljétek el, hogy semmi tesztet sem csinálok. Egyáltalán nem. Arra gondoltam, hogy esetleg vasárnap reggel egy terhességit ellövök, akkor már talán kéne mutatnia valamit nem? Hétfőn nemtudom hogy fogok menni vérvételre, lehet hogy el sem fogok tudni menni. Úgyhogy lesz ami lesz, én úgy érzem beszedtem a leszarom tablettát, vagy sikerül, vagy nem. Komolyan kezdek belefáradni. VAgy csak az idő miatt vagyok ilyen én is? Nemtudom. Mi minden tőlünk telhetőt megtettünk. Innentől kicsúsztak a kezemből a dolgok.....

Szép napot mindenkinek!

Kép
babicsek
 
 


Beze!

Nem látszom olyan vékonynak, mint amennyire borzasztóan hangzik a 45 kilóm. A nőgyógyász és a természetgyógyász is azt mondta, ez még belefér, de többet nem szabad fogynom.
Én majd megszakadok, annyira szeretnék hízni, de egy deka nem sok, annyi sem marad meg rajtam.

A diabetológus nő volt az egyetlen, aki azt mondta, hogy anorexiás vagyok, de ezzel azért nem értek egyet, mert az anorexiások nem is akarnak enni. Na nálam ezzel nincs gond. Én imádok enni, szeretek mindent, csak ez a típus vagyok. Se daginak nem jó lenni, se vékonynak. Azt mondta több orvos is, hogy fogadjam el magam ilyennek.

KépKépKép
bikfy
 
 


Babicsek!

Én örülök, hogy nem tesztelgetsz, úgysem attól leszel babás. És így ahogy mondod, te már mindent megtettél.
7végére kívánok neked egy egész zebra csordát!

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy, nem gondoltam, hogy anorexiás vagy, a 4 tányér halászlé nem ezt mondja. :D Azért vigyázz magadra kérlek!!!

Babicsek, mennek a drukkok, jó lenne már egy pozitív tesztnek örülni.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


:lol: :lol: :lol:

Kép
babicsek
 
 


Megint nincsen sehol senki? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


bikfy: Én igen! :D

De nemsokára átadom a gépet, én meg megyek krumplisalátát csinálni. Meg képzeljétek vettem savanyú káposztát és zsíros kennyérrel akakrok enni. Hmmmm.....
Tiszta hülye vagyok, de megláttam a boltba és muszáj volt megvennem.

Meg hétvégén megcsináltam életem első tiramisuját, ami annyira fini lett. Van még egy szeletnyi, de nem akarom megenni, mert jön haza apus és az már az ő része. Biztos keresné. :lol:
Kép

Többiek mit csináltok?
Itt olyan szomorkás idő van, hogy blöööööööööe. UTÁLOM.

Kép
babicsek
 
 


Krumplisalit? Mihez? Hű de ennék................

Nem küldenél a maradékból egy kicsit? Mondjuk fénypostán? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Nálunk is szomorkás az idő, de nagyon kellemes a hőmérséklet. És ezt nagyon élvezem. :lol:

Én megint tiszta vidám vagyok. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Írjatok Csajok!


Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Megint bekukkantottam Kép

Úgy látom ma mindenki nagyon elfoglalt. Vagy majd csak ezután jösztök, amikor én már elmentem szunyálni?

Bikfy: Gondolom te sem vagy már itt. :? Küldöm a krumplisalit. Mondjuk én csak kenyérrel ettem most. Jó hagyma szagú vagyok tőle. De apus is evett így nincs gond. :P

Kép
babicsek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: