Új privát üzeneted érkezett!

Na ma mennyire lelassultunk - jön a hosszú hétvége! :)

Nem adtam el a babakocsit! :evil: :evil: Pedig 5 megfigyelő volt rá, és többen is érdeklődtek. Most felraktam külön (mózes és sportrész) hátha...

Ellenben egy ruhacsomagomat elvitték, és feljebb is licitálták! :)
Remélem a vevőt még meg tudom győzni, hogy vegyen még párat a ruháimból!

Végül ma semmi sem lett a takarításból! Sétáltunk egy nagyot, kávéztunk is. Jó volt

Ja, láttátok a maxima mostani számát? Hihetetlen, hogy Erős Antónia milyen csini, pedig 2 hónapja szült...oké a betegsége miatt nem is szedett fel sokat, de a hasa is lapos...lehet hogy a csaszi után rögtön megplasztikázták?
Én úgy kérném, ha nem akarnék többet....

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok!

Kicsit jobb a helyzet, egész nap teát vedeltem, már nem fáj annyira a torkom. Annyira gáz immunrendszerem van! :roll:

Mennyi édes babafotó!! Tök jó, hogy mostanában megint beindult a kép dömping! :)

Noémi: nekem ezt nem mondták- "A munkahelyre is kell írni egy papírt: fizetés nélküli szabadság kérelem a gyermek 3 éves koráig.” Most akkor mi van? Jajj, honnan tudja az ember ezeket kútfőből? :(
„ma egy egész sütőtököt megevett”- Elképzeltem Áront egy bázi nagy sütőtökkel! :lol:
Nem láttam E. Antóniát, de gondoltam, hogy ő nagyon fitt anyuka lesz. Én szívem szerint a melleimet csináltatnám meg. Úgy félek, hogy ilyen puha, löttyedt marad amilyen most, ha vége lesz a szoptatásnak (bár mitől lenne olyan, mint szülés előtt...?)!!!!

Magdi: Kijelentem: body-függő vagy! :D
Nem lázasodott be Dávid, ugye? Hogy bírta az oltást?

Csillag: Palpatin- Borcsának nagyon jól áll a rózsaszín! :D

Atya ég, csajok! Tényleg minden kajás lesz, ha elkezdjük a hozzátáplálást (képek alapján kérdezem)?? :lol:

Banyoszka: ezzaaaz a kép, köszi! :)
Jó, majd akkor lefotózom, bár semmi extra nincs benne: egy nagy gömb (nagyobb, mint az enyém :P)

Tabati: szerintem a következő szállító eszköz egy autó legyen- akkor csak egy hordozót kell vennetek! :)
Naná, hogy tetszik ez a kép- nagyon cuki rajta Noé! ;)

Képzeljétek, mostanában minden nap táncolok Adéllal, és imádja, hangosan kacag! :)

Süni: na, én ezért nem mér(t)em a csajt evés előtt- és utána soha, csak hetente egyszer. Fene se akarja paráztatni magát- nődögéljen a saját ütemében. És hát elég jó husikái vannak, de Zéti sem panaszkodhat, nem? :)

Manó: látom előre, hogy a sok kis obissal csináltatják meg az épület befejező munkálatait! :D
tökmag79
 
 


Tökmag: minden. Borcsa ma véletlenül rájött, hogy fújni is lehet a kaját... :shock: :? de szerencsére nem tudatosodott benne :lol: :lol: A múgy ma én is répával kínoztam, és ő is ezt szereti eddig a legkevésbé. Tettem egy elvetélt kísérletet a sinlac normál megcsinálására csak víz helyett répalével. Na, ezt is utálta, alig tudtam lenyomni a torkán, a végén már beletörődött és vigyorgott közben, de addig fuldoklott, mert abömbitől félrenyelt... szóval maradok a főzeléknél, és azt dúsítom a sinlaccal.

Noé tök cuki!! Jé, ti már a sportrésszel használjátok a Gracot? Én még nem akartam úgy, mert nem szeretném, hogy üljön, így kivettem a mózest (vagy 3 hónapja már...) és kibélelte mcsak úgy a kocsit, és így vízszintes.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 

 
 

Kedves Dominik és Benjámin!

Örömmel látom, hogy mindkettőtöknek tetszem. Nagyon helyes! Viszont anya már írta, hogy személyes bemutatás, alapos megszemlélés és 3 próba kiállása után fogok dönteni. Úgyhogy gatyókat felkötni srácok!

Borcsa

Anya utóirata: nekem mindkét kispasi nagyon tetszik, de döntsön a lány :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Képzeljétek, írtam ugye a dmbababónusznak, h nem kaptam kupont. Most válaszoltak, h lehet, h bejelöltem azt, h nem kérek küldeményt a dm-től, de ha válaszolok, hogy mégis szeretnék, elküldik kupont! :lol: :lol: Már nem emlékszem, hogy tényleg bejelöltem-e, de a lényeg, hogy előkerülnek a kuponjaim! (most már csak az itthon elkallódott kezdőfüzetet kellene végre megtalálni...)

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Csillag: szóval nesze neked frissen festett fal (tavaly újítottunk)...! :)
Adél mióta rájött, hogy tud prüszkölni, a mellemmel csinálja. Mindig rászólok, hogy ezt szívni kell, nem fújni! :lol:
tökmag79
 
 


Kata, küldtem neked egy limonádét! Bár nem tudom, mi az értelme ennek a játéknak, de nem baj :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Tökmag: ezeket a dolgokat, mint fizetés nélküli szabi, a bérszámfejtőknek, ha vannak, illene elmondania...
Dávid egyenlőre láztalan, kopp-kopp-kopp-kopp. Olyan édesen beszél álmában, remélem Adél értékelni fogja majd :D
Frissen festett fal kontra sárgarépa: Anyukám mesélte, én milyen szépen összehoztam a kettőt: gyűjtögettem a számban, majd amikor úgy éreztem elég van odabent, szétfröcsköltem az egészet... a hófehérre festett falra, telibe :D

Csillag: ügyes vagy, kérd is a kupont mindenképp jól jársz vele :) Remélem az első füzetet is sikerül megtalálnod! Erről jut eszembe, nekem mennem kellene, meg is nézem milyen kuponjaim maradtak :)

Noémi: én is a kávézásra szavaztam volna, a házimunka tuti megvár :)
magdii
 
 


Szép hétvégét mindenkinek!

Csoda,hogy ma még nem volt senki, de gondolom kihasználjátok a családdal tölthető + napot.
Én most ugrottam ki a kádból, (már több mint egy éve nem áztattam ki magam) apa meg Zalánnal alszik.
Megoldódott a vigyük-e Zalánt a börzére kérdés. Megkértem anyóst,hogy vigyázzon rá. Izgulok is kicsit miatta, mert még soha nem voltak kettesben. Anya már vigyázott rá kb. 2 órát, de akkor is állandóan telefonálgattam. Most nem tud anya jönni, így anyós maradt. Tényleg, anyáék vasárnap mennek "nyaralni". Kicsit irigykedem, bár nyárra tervezték, de ugye akkor az apa betegsége miatt nem tudtak menni. Így most pihennek egy kicsit.

Sosi, nagyon jó a fürdős kép. Nálunk is utálja apa,hogy Zalán "nem fér el a kádjába", de én még meggyőztem,hogy nem tegye a nagy kádba. Így is megfájdul a dereka a végére, nem még ha a nagyba kéne hajlongania.

Csillag, jöttök a börzére végül? Én nem láttam, de a párom azt mondja,ki van plakátozva sok helyen.

Tegnap Zalán is megkapta az oltását. Csak ő még a 3 hónaposat. Először nem akarta beoltani a dokinő, mert mondtam,hogy kicsit taknyos, de végül mégis megkapta.Mondtam,hogy már legalább 2 hete ilyen, se jobb, se rosszabb. Azt mondta,hogy hátha ez kimozdítja valamerre. Szerencsére nem lázasodott be, de nyugtalanul aludt, így mellém került olyan 1 óra körül, mert akkor felkelt, és mint aki kialudta magát vidáman sikongatni kezdett.

Zsu



Kép
bvigh
 
 


igencsak nagy a mai pangás.

elmentünk törpe embernek útlevelet csináltatni.
:twisted:
hétfőn apa elkérte a személyim, a postán volt valami ajánlott levelem, borítékkal együtt kicsapta az asztalra, s ma személyi nélkül képtelen voltam bizonyítani, hogy a fiam anyja lennék. szal ez majd hétfőn visszajátszva. csak akkor Téta is lesz. hmmmm

ellenben még délelőtt volt egy érdekes telefonhívásom.
képzeljétek, a dokinénink hívott, hogy mi van Gézával, reméli nem lett belőle kórház. én meg azt hittem, hogy jön a feketezuhany, mert nem mentünk oltásra. de nem. szóval tiszta jó volt az ezelőtt szűk 6 éves oltásos meccsem, azóta felnéz rám a dokinénink, nagyjából mindennel egyetért amit csinálok. olyan jól esett a hívása.

megyek, kaptam egy érdekes receptet, el kéne készíteni ebédre, már elő is van készítve.
ha sikere lesz, megosztom veletek is.

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!

Zsu: ne aggódj, anyós biztos megoldja majd a felvigyázást. Legfeljebb kicsit sűrűbben telefonálsz, mintha anyud vigyázna rá. :)

Manó: milyen oltást nem akartál anno beadatni?

Én tökegyedül (vagyis gyerekkel). Peti dolgozik egész hétvégén. :( :(
tökmag79
 
 


Tökmag: car dolog, hogy aptyuk dógoz. Csak há ugyi abból gyün bíttos a zsé.

Anno Adriám nem kapta meg a 4 hós oltást, mert meg volt hűlve. Itt pedig 1 hónapban 1x oltanak csak. Ha arról lekéstél, akkor következő hónap.
Igen ám, de Adria ismét meg volt hűlve, ismét nem mentem oda (itt 2, 4 és 6 hósan kapják az oltásokat a bébek, tudom ez Mo-on másképp van). A vénbanyek megaszondta nekem a frankót, hogy az egész oltást előről kell kezdeni, merthogy nem adták be időben. Ennek szépen utána érdeklődtem itt Brassóban is a közegészségügynél, megérdeklődtettem Sepsiszentgyörgyön, Csíkszeredában. Sőt, emilben leleveleztem a kolozsvári oltásközpont felelősével (aki állítólag egész Erdélyre a felelős), hogy nem kell az első oltást kapja. Aztán mikor a gyerek 6 hós volt, mentünk szurira, s mondtam, adják a 4 hósat. Na, ebből volt meccs, szinte odatettek, hogy írjak alá egy papírt, miszerint ezt saját felelősségemre. Hiába mondtam, hogy én utánajártam, a kutyát sem érdekelte. Végül a doktornő odabökte, hogy legyen, ha én akarom. Ekkor nagyon mérges voltam, el akartam vonulni más családorvoshoz. Végül akit javasoltak olyan pocsékul viselkedett, hogy úgy döntöttem, maradunk. Aztán a dokinénink teljes magatartásváltozást tett velem szemben. Kb. utánaérdeklődtek, s kiderült nekem volt igazam. Mert az oké, hogy tizen-, huszonéve másak voltak az oltóanyagok, s akkoriban igazuk lett volna, de hát már nem a XX-ik, hanem a XXI-ik században vagyunk.

Kép
kissmanó
 
 


Manó: ja, zsé. Én meg itthon ülök tömény depresszióban. :roll:
Mindenki a családjával van ő pedig még vasárnap is dolgozik. :(
Nem semmi az oltásos sztori! A hetedik érzéked súgta, hogy nézz utána, tényleg előröl kell kezdeni a szurikat?
Úgy látom nálatok is jó az EÜ...
Tegnapelőtt próbáltuk megcsináltatni Adél személyijét, de nem sikerült: hívtam az önkormányzatot időpont miatt, nem vették fel. P. elment a gyerekkel személyesen, úgy meg nem foglalkoztak velük, úgyhogy mehetünk (mi is) vissza!! :evil:
tökmag79
 
 


Kata: megírnád az e-mail címed? Nem találom...
tökmag79
 
 


Na ma nem volt túl sok mindent visszaolvasnom...

Mi ma délelőtt kocsit mostunk. Képzeljétek, most láttuk, hogy a több mint 1 éve vásárolt autónkban isofix is van. Szóval az autósüléseket most már más szemmel fogom nézni! :)

Áront anyunál hagytuk, mert kint aludt az erkélyen. Mi is visszamentünk, fini ebéd volt: libamáj, húsleves, marha hús kelbimbóval, krumlival, és bronies desszertnek.
Hát ez nem a diéta jegyében telt...de ma már nem eszem.

Áron sikongat, nyőg már vagy fél órája.
De ma csak 9 - 1/2 10 körül akarjuk letenni a holnapi óraátállítás miatt.
Ehhez pont kapóra jött, hogy ma egy órával később ébredt (9-kor). Csak ezt az ordítozást kell nekünk kibírni.... :shock: :shock:

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Ja, amit még akartam:

Tökmag fel a fejjel!
Takarítgass, foglald el magad, és gyorsan eltelnek a napok!
Mell az nálam is esedékes, de majd csak a 3. után.

Csillag, miért kell a főzeléket is dúsítani? Ha megeszik 150-190 gr főzeléket, az bőven elég, nem?

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok!

Mi meg anyuékhoz mentünk volna hosszú hétvégére, mi kicsit pihenünk, ők unokáznak, erre hajnalban hív apu, hogy anyu egész éjjel hányt, meg hasmenése volt. :( Szegény... meg oda az egész hétvégénk, úgy vártam már... :( De legalább később kiderült, hogy nem vírus, "csak" gyomorrontás, mert elmentek az ügyeletre. Nem tudom mit ehetett, ő sem... Mondta, hogy holnap menjünk akkor, de inkább jövőhetet mondtam neki, mert most már pihenjen, ne főzzön süssön ránk. Ha már 2 nap maradt, akkor már mindegy, hogy jövőhéten megyünk inkább... :roll: Úgyhogy Tökmag megértelek, bár legalább nekem a férjem itthon van.

Csillag!

Ha jól sejtem te jelöltél be az iwiwen ugyi? :wink:

Nekünk a graconk teljesen fektethető, használt babakocsi nem volt hozzá mózes csak sportrész. Eddig is, most is fektetve használom, csak szembe velem rakom bele Noét. a képen nem ül Noé, hanem fekve kiynomja magát, úgy leskelődik elöl. :D Jobb is, hogy nem mózeseztem, mert abból nem látott volna ki, nem tudom hogy bírta volna. Ezt kitaláltam és bevált. :D Féltem az overáltól, abban nem tudom hasra rakni, de jól bírja háton is. A tetején van egy átlátszó rész, ott leskelődik. :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Ma itt voltak bátyusomék.Hát Domi max. fél órát töltött a kiságyban,akkor is csak azért,mert aludt :lol: .

Csillag!Köszi a limót, nagyon jólesett. :lol: Mindjárt küldök neked én is valami hűsítőt.

Tökmag!anna200529@gmail.com

Kép
kata840725
 
 


na, a múmia típusú zsákot is csak beszereztem a drágámnak.
lehet menni hószezonban szánkózni, fújhat a szél, kibírjuk.

ez az:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 0490805938

Kép
kissmanó
 
 


Manó, jó a zsák! Ügyes vagy, hogy megszerezte.
Én most leálltam...majd talán ha újra hideg lesz.

Bár anyu ma is Áron alá régi gyapjú takarót tett, és nagyon jó meleg volt, lehet végül azt kérem kölcsön.

Regisztráltam a libero klubbon, mert tök jó ajándékokat lehet kérni vonalkódért cserébe.
Meghívót is lehet küldeni, az is plusz pont.
Nekem még kéne kettőt...valaki?

Tökmag? Csak egy mailt küld, és 2 perc a regisztráció!

Én egy fisher price formabedobóra hajtok! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Noémi,
nekem küldhetsz meghívót.

Itt semmi különös, nincs mit írni :roll:

Benta

Kép
benta
 
 


Noémi: kösz, igyexem nem elhagyni magam! :)
Holnap kipucerálom a lakást…
Hol volt az isofix, hogy csak most találtátok meg? Nagyon durva…! Mákosak!! :)
A kaja nagyon finom lehetett, csorog a nyálam!
Én már réges-rég tagja vagyok a Liberonak. ;)
És Peti vagy négy vonalkódot dobott már ki!!!!!!! :twisted:

Tabati: én is marhára pipa lennék a helyedben, ha már eltervezek valamit és közbejön egy ilyen… :roll:
Szegény anyudnak is jobb lett volna ha inkább babázik, mint rókázik.

Manó: ezt a zsákot arcára is fel lehet húzni?
tökmag79
 
 


Halihó!

Noémi: nekem küldhetsz! A nicknevem után gmail.com :lol:

Kata: köszi, majd megnézem!

Tabati: szerintem igen :lol:

Noémi: kaját dúsítani: hogy több tápanyag legyen benne, ugye Borcsának hízni kell, gondolom ezért. Meg nyilván a sinlac komplexebb vitaminok terén. A sinlachoz kaptunk egy csomó receptet, egyelőre az almásat csináltam meg, meg a krumplit ugyanazon elv alapján. Az almés úgy van, hogy 100 ml almapéphez 3 evőkanál sinlac. Ez így 160 ml értékű ételnek felel meg. Nem tudom, segítettem-e.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Kép na. ha muszáj a sittre menni, megyek én is, de a játékomat is viszem!!!

Bár a férjem szerint nekünk kellene rabruhában lenni és a babóknak rabszolgahajcsár-szerkóban :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagtancos 2009.10.23 21:39-kor.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


ZSu, végül én is otthon hagyom Borcsát, szerencsére sikerült apival megdumálni, hogy megeteti tejcsivel, ha nem érek haza. Én de. fél 10 körül megyek a börzére.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Csillag: nagyon cuki Borcsa baba!! Az a sapi... Tisztára mint egy édes kis (rab)manó! :)


Ezeket ma fotóztam :) :



Kép

Kép
tökmag79
 
 


Jó reggelt!

Tökmag, végül is at isofix nem látszik - mi nem kerestük, csak ma takarítás közben láttuk meg a kis - kb 2 cm-es cimkét, amire rá volt írva.
Az a vicces, hogy mikor tavaly augusztusban vettük az autót, nem mondták hogy van benne - pedig ez értéknövelő szerintem (mondjuk egy fiatal srácé volt a kocsi, egy csomó tuningot rakatott bele, lehet ezt ő sem vette észre! :D :D )

Értem Csillag! :)
Bár én a kép alapján úgy látom Borcsa rab jól van tartva, nekem nem tűnik vékonynak.
Én is akartam Sinlacot venni, de Áron úgy eszi a főzelékeket, gyümölcsöket, hogy szerintem nincs rá szükség..(ellenben a táp alig csúszik)

Tökmag, nagyon csajos fülbevalós Adél! :)
Majd beszéljünk róla, hogy mikor tudnátok Ti Adéllal feljönni hozzánk. Olyan nap kéne, amikor mindkét fiú dolgozik. Mit szólsz?

Köszi Csillag, és Benta!
(egyre közelebb jutok a játékhoz!) :)

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Micsoda nagy hajas ez a kis Adél!!! :lol: :lol:

Nov.3ára akkor áll a tali? Én már lebeszéltem Istvánnal is, az az egyetlen ellenvetése, h a kispapák mit fognak csinálni- mondtam, h fotózzon minket :lol: :lol: Viszont nekünk vmikor 2 körül lenne jó, mert 12-fél egyig van a 2. kerületben a program, és utána még át is kell érni a Camponához...

Ma fél 9kor ébredtünk. És Borcsa csak a mi szöszmötölésünkre ébredt fel. Viszont tegnap du eltűnt a jegygyűrűm. Égen-földön keressük, de nem találjuk :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Sziasztok!
Tökmag, nagyon csini Adél baba. Fantasztikus a hajkoronája :D Hát még a fülbevalója :wink: Én is szolidarítok Veled. Férjem se nagyon volt/lesz itthon a hétvégén. Tegnap próba, ma munka (délután talán eljutunk babakocsit nézni), holnap is próba, aztán este élménybeszámoló a zenekar rajongóinak az orosz bulikról. Engem is hívott, de nem hiszem, hogy itthon hagyom Zétit anyuékkal.

Noémi, tök jó, hogy még időben kiderült az Isofix.

Csillag, biztos meglesz a gyűrű. Én is jártam így tavaly a munkahelyemen. Nagyon durva volt. A kertbe szórakoztunk a kollégákkal, én az erkélyre dobáltam fel valamit az egyik fiúnak, lent a földön meg a srácok árut vettek át. Kb. 50 doboz volt nyitva. Miután elhajítottam a cuccost, akkor vettem észre, hogy vele együtt repült a karikagyűrűm is :shock: Miután átnéztük az összes dobozt, árut, megtalálta az egyik srác a fűben. Tuti öregedtem pár évet. Jól nézzetek körül a lakásban! Drukkolok!

KépKép
süni76
 
 


Én egyszer a templomban játszottam a gyűrűmmel, amit sikeresen leejtettem, gurult a hátsó sorokhoz...tök ciki volt, úgy adták előre a nénik... :oops: :lol: Kaptam férjemtől, azért is, mert ő szokta levenni és játszadozni vele, én szólok mindig rá, hogy egyszer el fogja hagyni. :oops:

Tökmag!

Milyen lesz Adél végleges fülcsije? Amúgy most már tiszta párod! :wink:

A tali végül a Camponában lesz? Lemaradtam valamiről? :roll: Végülis mindegy, talán eljutunk oda is, de nekem az Örs vezér téri Ikea sokkal, de sokkal jobb lenne. Valaki még az én pártomon? :P :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Életjel: jelentem egész jól vagyunk:), igyekszem visszaolvasni, eddig csak felületesen sikerült :oops:

Babák csodaszépek! :D

Pickwick teát iszok mézzel és citrommal :wink: ( ipari mennyiségben) és tuti használ, mert kénytelen voltam tejfogó párnácskákat beszerezni az éjszakai "ázások" elkerülésére.....

KépKép
amadea
 
 


A pasim egyszer a műjégpályán hagyta el. Észre sem vettük, csak amikor bemondta a hangosbemondó, hogy találtak valami nagyon fontosat...

Akkor megint előlépek főszervezővé, pedig én csak egy falusi háromgyerekes tanítónéni vagyok, semmi hozzáértésem a rendezvényszervezéshez, ellenben nagyon szeretnék találkozni veletek:

Időpont: november 3. kedd /mondjuk 12-től?/

Helyszín:

IKEA (Örs vezér tér) vagy nálam (Budaörstől 15 perc M7-en) vagy Campona

Légyszi szavazzatok, hogy hová menjünk, és ami jó a többségnek, az legyen!

Benta

Kép
benta
 
 


na, ha már szavazni kell, akkó számunkra asszem a legjobban elérhető helyszín az Örs vezér téri Ikea. Bár lövésem sincs hun van a Campona :roll:

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!

Nekem is jó az időpont, és én "Bentáékhoz" szavazok!
(persze bárhol jó, de pl én olyan jól éreztem magam mikor Magdiiéknál voltunk még kismamaként, mert sokkal bensőségesebb volt a hangulat)

Végre vettem habtapit Áronnak! Ezt büffizze le a kismanó!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Amíg nem voltam itthon Apával játszottak a szőnyegen.
Majd Apa betette Áront a kiságyba, mert ki kellett szaladnia 1 percre. Én is kb. ekkor értem haza és az alvó baba így várt minket:


Kép

Majd meg zabáltuk...de nem...azóta is durmol! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok Mamik!

Csak gyorsan visszaolvastam és szavaznék az Ikeára! :D

Ma voltunk kicsit csavizni a Margitszigeten, tök jó volt.

Nagyon szép idő van! Ki érti ezt?! Bárcsak így maradna! 8)

Kép

Kép
mukkancs
 
 


Én is az Örs vezér téri Ikeára szavazok, oda még az is lehet, hogy gyalog bevállalnám (de azért ez még nem ígéret), a másik két hely nekem most úgy tűnik szinte tuti nem jó.

Csillag: sajnálom a gyűrűt. :( A miénk biztonságban van, bent a szekrényben 8) Egyikünk se hordja.

Noémi: nagyon cuki Áron. Nálunk Petra ma be is bújt a rácsvédő alá, kikukucskált és dumált, ez volt az ébresztőnk. :)

Kép
Kép
cosmopolita
 
 


Benta!

Köszi a szervezést. :D :wink: akkor az én szavazatomat már ismeritek: Örs vezér téri Ikea.

Noémi!

Szerintem is sokkal bensőségesebb lenne valakinek a házában, de én most nehezen oldom meg, mert nem vezetek, és még Budaörs is nagyon messze van tőlünk, aztán onnét meg valakihez be kéne társulnom, autósülés stb.... :roll: Már Magdinál is nehéz volt, mert úgy maradtam volna tovább, de engem köt a vonat sajna... Most meg gyerekkel még gázabb... :roll:

Áron jól elvolt akkor a kiságyban. :lol: Én mindig arra megyek be, ha felébred, hogy szanaszét dobálta a játékokat. :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


:)

Hát úgy látszik, le lettem szavazva - sebaj! :)

Akkor Örs vezér téri ikea. És ott hol? Beülünk az étterembe?

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Noémi, én nem tudom most kapásból jól megmagyarázni. De van a nagyobb gyerekeknek a játszórész az étterem mellett, s mi a másik topikból ott az étterem játszósarka mellett ütöttük fel a tanyánkat.
Szopi szempontjából nekem is tök jó lenne Bentáéknál, de úgy éreztem, hogy sokan vannak akik nem annyira mobilisak, hogy odáig eljussanak, s azért ln sem rajongok annyira Bp-en az autókázásért. Főleg mert úgy néz ki, hogy az angol Patrollal kell menjünk. Az meg ugye jobb oldali kormányos. Kibírom, csak ....
remélem értitek.

Kép
kissmanó
 
 


De ugye aki szavaz, az tuti ott lesz a talin :lol: ?

Még nem voltam ott, lévén a budaörsi itt van a szánkban, de az étteremnél állítólag van hely bőven.

TALI:

Annyira profi vagyok, most csatoltam először ilyet.

Ma elmorzsoltam egy könnycseppet, mert a finom anyatejes babakaki helyett rendes sz.r volt a fiam pelenkájában :roll: Nagyfiú.

Jöttek babalátogatók, és annyi ajándékot hoztak, hogy most tök kínos. Özvegy anya, a nagyival neveli iker lányait, az egyik kislány igen beteg. Most itt töröm a fejem, mivel viszonozzam. Ötletek?

Benta

Kép
benta
 
 


Sziasztok!

Mi is az IKEára szavaznánk! Viszont délre 1000 %, h nem leszünk ott... mennyi ideig szoktatok maradni? Mert egyre fél kettőre talán odaérünk... Az Ikeában tényleg van akkora hely? Az emeleten, ugye? Végül is, ott is lehet szopizni, mert ha sokan leszünk, tudjuk takarni a másikat...

Borcsa ma sokat gagyarázott, vendégeknek is :lol: most meg elkezdte az esti bömbölést. És csak 5x fog enni ma, holnaptól bevezetem fixen, és a fürcsi is korábban lesz.

Noémi: Áron ilyen romboló hajlamokkal megáldott? Letépni a fejvédőt, csúnya dolog... :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Végülis.....felőlem lehet Bentáéknál is, ha lenne arra még "kérés".
Rajtam ne múljon. Megnéztem a térképen, a Lágymányosi híd relatív közel van, sokszor jártunk arrafele, s onnan azért nem nagy durranás elérni a Bentáék településére.

Kép
kissmanó
 
 


Benta: s mennyi idősek az ikrek?

Kép
kissmanó
 
 


Benta: karácsonyra ajeszcsomag? szaloncukor, játék-iskolai írószerek stb... nem tudom, ők mit és milyen értékben vittek, aszerint. Mi pár éve így adtunk ajeszt egy szegény családnak, akiknek pénzt vagy csak úgy vmit nem adhattunk volna, kaptak egy ajándékcsomagot, szaloncukorral, lekvárral stb. Nagyon örültek neki.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Csillag...van szoptatós-pelusozós terem is az Ikeában, igaz egyszerre csak 1 anyuci tud menni, reméljük nem okoz ez gondot. S ha pedig igen, akkor az éhes babákért mindent. Szopiznak nyílvánosan s kész.

Kép
kissmanó
 
 


:)

Benta, ketten vagyunk! :)
Ügyes vagy a csatolással! (mi lesz, mire Beni óvodába megy?! :D :D )

Csillag, szerintem tök jó az 5x-i étkezés. Mi is így csináljuk már egy ideje és tök jó! Mondjuk Áron délután eszik többet. Ma is 1/2 5-kor megevett 180 gr. tápot, 1/2 7 -kor pedig Vaníliás tejpépet kapott (4 evőkanálnyi por, kb. 180 gr kajának felel meg)
És még most jön a vacsora. :D :D

Viszont délelőtt alig evett...mindegy, neki így jó!

Végre kidobtam a kismama bugyikat!
A fehérnemű fiókom kezd újra nőcis lenni :)

Apró örömök az életben!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Én ajándékutalványt vennék!

Mégsem pénz, de a lehető leghasznosabban lehet elkölteni.
Lehet nagyáruházban is, de akár ruhaüzletben (pl. CundA, H&M) vagy játékboltban...

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Tényleg, az utalvány is jó ötlet!
Noémi: én attól tartok, h Borcsa akkor nem fogja kiszopni a kellő adagot... viszont már kibírja 3,5-4 óra hosszat is, akkor minek tömjem rövidebb időlközönként? Meg úgyis lassan megszokja így a rendes étkezési ritmust... A vaníliás tejpép milyen fajta? Csak mert lehet, hogy kipróbálnék valamilyen másféke tejpépet is, hogy egyen azt is...
Tényleg, hány hónapos kortól váltunk ki 2 étkezést? Mert ha gond lesz a tejcsivel, inkább tejpépet és főzeléket adnék mint tápszert...

Noémi: én a szoptatós melltartókat utálom már nagyon, alig várom, h kivághassam őket a kukába! Ráadásul az egyik mostanában mindig szétkapcsolódik :? pedig nem híztam, hanem fogytam, ki érti ezt? De ez a plusz 4 kg ez legalább 6nak látszik, olyan formátlannak és kövérnek érzem magam. :(

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Csillag, HIPP márkájú, de nem az igazi, mert vagy túl híg lesz vagy túl folyós. De ízre Áronnak ízlik.

Én már most csak 3x adok neki tápot.

Nálunk így néz ki a nap:

8: ébredés és reggeli (kb 120 gr táp)
10: tízórai (ilyenkor még nem éhes, csak úgy adok neki...pár kanállal eszik csak - igazából nem is tudom minek erőltetem)
Utána alvás
12: ebéd (vagy főzelék vagy 180 gr. táp)
15 ebéd 2 (a másik mint ami előzőleg volt)
17: uzsonna (gyümölcs vagy tejpép)
20: lefekvés (táp 180 gr.)

Igazából 5x-i étkezés, csak még délelőtt is adok neki egy kis gyümölcsöt vagy gyümölcslevet, és így kb. 3x kap tápot. De pl ma 4x kapott - ahogy kijön.
Így is tökéletesen érzi magát, átalussza az éjszakát, és ahogy már írtam is jobban szereti most már a szilárd kaját mint a tápot.

Ahogy így olvasgatom, nálunk 12-kor van a tízórai, mert akkor eszik igazán...

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?