Új privát üzeneted érkezett!

Azt is akartam írni, hogy tegnap a metrón találkoztam egy lánnyal, aki háton vitte a manóját és olyan átalakított kabát volt rajtuk, amit valaki belinkelt, hogy a mamanin csinálja valaki. Annyira tök jó volt! Gondolkozom is, hogy nem veszek végül overált, hanem átalakíttatok egy kabátomat. Végülis Csongor elég keveset van babakocsiban... Belinkelnétek megint azt a mamamis lányt????

Kép
Kép
tinu
 
 


Panndi, Boro magatol felkelt 39kor :D de tok orulok.. remelem nem lesz nagy gond igy.. amugy o fel 8kor szokott ugye ebredni, szoval bizakodo vagyok :)

Tinu, sztem ha nem babakocsiztok akkor felesleges az overal, nem?

Netti
Kép
maumau
 
 


Jó reggelt!

Gyöngyi,
nagyon boldog névnapot!

Hű, hát az óraátállítás miatt rem nem lesznek gondok... bár én naívan azt gondolom, ha ugyanúgy 9kor fekszik, akkor reggel a 8 óra ugyanúgy meglesz :)

Bogi is minimális időt tölt babakocsiban, én overálban rakom a kenguruba.

emese1979
 
 

 
 

Sziasztok!
Dóri köszönöm a hiányolást.Megvagyok én is. Lett egy klassz kismedencei gyulladásom.Mindenem gyulladt:méh, petefészkek,stb. Szal most antibiotikumozok ezerrel. Már nem fáj annyira. A lakás ügyletet szeretném felfüggeszteni. Nem merek ilyen körülmények mellett belevágni. Csak sz.r, mert senki sem támogat.Illetve anyum igen, olyannyira, hogy megint le akar beszélni a tesóról.Na nem arról,hogy most legyen, hanem hogy egyáltalán legyen. :? Anyósomék mindenképpen költözés pártiak, még ha albiban kell is dekkolni,amíg nem találunk megfelelőt.Mert amit kinéztünk drága,másik kell.És nincs másik alklmas. Ja és úgy fest akadna vevőnk.Ezért akarom gyorsan az irodával a szerződést felbontani, hogy nyugiban maradhassunk itt. És emiatt fél éjjel álmatlanul forgolódtam. Kész vagyok. Na ennyi.
Réka,én nem hántom le a héját a sütőtöknek.Négybe vágom,megfőzöm,majd kikanalazom a puhára főtt húsát a héjából. :wink:
Lányok a krumplit hogy készítitek?Most kezdenénk kóstolgatni hogy már jobban van manó.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Niki,gyogyulgass!
hat en krumplit kulon nem kostoltattam,mert kifele jott, az nem finom ugy :) inkabb teszek mindenbe.. :)

Netti
Kép
maumau
 
 


Hali!

10 óra alvás??? Fél éve volt? Blanki megint kelt csomószor, darabokban vagyok, alig látok.

Kutyafüle, sajnálom a betegséget- de emiatt lecsúsznál egy vevőről? Eddig azon imádkoztál, h vigye el vki. Nem értem.

Gyöngyi, boldog névnapot!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Anikó!
Nem a betegség miatt nem akarjuk eladni.Hanem egyrszt megszűnt a részleg,ahol dolgoztam, és így nem tudom mit is hoz a jövő.Másrészt utánaszámoltunk,és sok a hitel részlet nekünk.Így azt a lakást,amit kinéztünk nem tudjuk megvenni.Így hát nem sürgető a költözés, elleszünk még itt pár hónapo vagy évet inkább.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Hú Hanna miután írtam nektek,még 2x kelt,fél 1kor is.De aztán olyan fáradtak voltunk minden,h fél 10ig aludtunk.

Kutyafüle,jobbulást!Megértelek,elég nehéz dönteni mi is lenne jó.Én simán megfőzöm a krumplit és úgy adom,de mostanában simán én sem adtam,úgy nem eszi meg.Rakj hozzá almát.A főzőlével tudod hígítani.

Gyöngyi mégegyszer boldog névnapot!Anyumnak is ma van!

Na megyek,mert szalad a ház!

Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Gyöngyi! Boldog névnapot!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

Krumplit én sem adtam magában, csak sütőtökkel, almával, ma pedig céklával fogja kapni :)

Anita 11 km-re van kb Kesznyéten, Tiszaszederkény, Sajószöged, Hejőbába már messzebb van, de Sajóörös is, szóval széles a paletta, ebből én Sajóörösön és Hejőbábán éltem, nem volt rossz, falusi élet :)
Itt meg a városban mindent megkapsz, főleg ha van autótok bármikor be tudtok jönni, van pl 4 gyógyszertár, 2 coop bolt, 2 spar 1 penny, 1 kis tesco, épül a lidl és nagyon sok kínai van meg turi is :), mi nem is járunk be pl Miskolcra sem vásárolni :)

Gyöngyi boldog névnapot kívánok! :)

Annus merre jár ugyan? :)

Szofi nekem meg mindig csak hason alszik el Lara, bár ma olyan izgalomban volt, hogy csak 11-kor aludt vissza reggel óta, itt van uncsitesóm :), Édua megtanította pelenkázni :)

mau mi is pont ezt játszuk Larával, bár ma délelőtt feltűnően jól ette a barack-banán-rizs kombinációt, bébidesszert volt :)

Anikó visszajelöltelek végre iwiw-en, ha van skyp-od ott is felvehetjük egymást ha gondolod, ma telepítettem :)

Szép napot!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ildi köszi!Hát ez nem falu,hanem egy nagy területű tanya,ahol csak mi élnénk.A gáton kell menni 11km-ert,aztán fel az útra és kb onnan 2 km Újváros.Kocsink lesz,de csak Sanyinak van jogsi.

Megőrülök,Hanninak semmi sem jó ma,még nem is aludt!!!!!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita!
Akkor ez a front....Lili sem alukál ma....20 perce tettem le és már nyüzsizik... :?

Képzelljétek beszállt egy madár a bukóra nyitott ablakon a reluxán át..... :?
Belépek a hálóba és repül felém.....akkorát ugrottam...becsaptam az ajtót...madárka koppant egyet...ez a főparáim 1ike!!!!!!!!!!!!!!!!!
Félek a madaraktól.....még most is borzongok.... :?
Férjem dolgozik...így anyósomékat hívtam fel, hogy azonnal jöjjenek át!!!!!!!!! Minden összakakilt a szobában...így megvan a mai progim...moshatok ki mindent, ami ott volt..... :?
Fasza... :(

Kép
mozza
 
 


Anita szerintem próbáljátok meg, gondolom nem kell éjjel-nappal dolgoznia majd, ha meg sokáig maradnátok, itt jó bölcsi, ovi és iskolák vannak még középiskola és gimnáizium is van :)

mozza jajj :(

Lara most kelt fel 11óta aludt :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Mozza,ez elég rémisztő! :?
Hanna már alszik,remélem nem 10 percet fog!

Ildi,Lara nagyon jó baba!Mi a titkod??? :)
Végülis,igen belevágnánk.Sanyinak reggel,este van/lesz ott dolga.Jó lehet akad máskor is,de Ő osztja be az idejét.Közben mehetünk vásárolni,sétálni.Nem börtön az,gondolom!Majd csinálunk mini talit,lesz külön tavunk,erdőnk!!!
Csak ugye hova tartozunk??Sehova.Így h íratom oviba??Majd lesz valahogy!

Na elkiabáltam,felkelt :arrow:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita nagyon sokan hordják be ide a gyerekeket oviba suliba, ja és bölcsibe is.

Az jó lenne mennénk kirándulni együtt :)

Titkom nincs, most evett cékla-krumpli-csirkehusit :) és pohárból ittunk vizet, igaz hiába a műanyag előke, valahogyan a body-ja is csupa víz lett, de a ruhája nem lett kajás, hurráááááááá :)
Mi evésben nem vagyunk nagyok :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ildi, hogy izletta husi Laranak?

mozza, nekem is ez a foparam,a madarak.. jobban mondva a GALAMBOK. iszonyatosan felek toluk.. raadasul olyan ocsmanyak es egy csomo betegseget hordoznak.........
es egyszer hozzam is berepult :( hat nem kivanom azt az erzest senkinek.. szoval aterzem.. raadasul tuti volt vmi baja h ennyire eltajolta magat :x

Netti
Kép
maumau
 
 


mau ebből jött vissza a legkevesebb, nem lökdöste ki a nyelvével :), nemhiába anyja lánya :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Csillaekrol meg semmi hir? tok sokat gondoltam ma rajuk

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!

Ma is nyugis, itthon ülős napunk van. Babóka nem hazudtolja meg magát, az éjjel 4X kelt, a reggeli volt az ötödik. :(
Azt hiszem, sétálni sem viszem ki ebben a szürkeségben. Hallottam a híradóban, hogy az ünnepre való tekintettel elindították a sétahajókat a Balatonon. :D Hát, szerintem annyira nem fognak tolongani. :lol:

Vanni: Én DM-es folttisztító szappannal próbálkoztam, meg Lidl-ös Oxi folteltávolítóval, egyelőre kevés sikerrel. Most olvastam egy zöld oldalon, hogy rácsöppentett citromlével lehet gyümölcsfoltot eltávolítani, vagy tejben kell áztatni, de az nem szimpi. :roll:

Tinu: Babóka élete első 3 hónapját cicin töltötte el, különben üvöltött. Képzelhetitek, mennyi időm volt bármire. :roll:
Én tettem be az átalakított hordozós kabátot, itt van még egyszer:
http://www.mamami.hu/forum/showthread.php?t=1332

Kutyafüle: Gyógyulást kívánok! Köszi az ötletet a sütőtökkel kapcsolatban, a következőt már én sem hámozom meg. :D Amúgy nagyon ízlett Babókának, ma 140 ml-t evett meg belőle. :D
Én a helyedben maradnék a kisebb lakásban még egy ideig, mi ezt tesszük.

Anita: Én is kipróbálnám a tanyát a helyedben, a civilizációtól való elzártságnak is megvannak a maga előnyei. Aztán ha nem jön be, még mindig lehet visszakozni.

Most próbálok egy félórát szundítani, hátha összejön.
Réka

rekap
 
 


Ildi :lol: en egyelore nemtudom elkepzelni h barmit is elutasit majd Boroka,pedig biztosan lesz ra pelda :lol: es hogy keszitetted neki el a kajat? marmint leginkabb a husi erdekel :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Reka, en beaztatom egy napra.. es utana msom 60fokon.. olyan szep feherek mint uj korukban. Pedig mi minden masnap kb pelussal eszunk,mert nincs kedvem felmenni elokeert :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


mau megfőztem vízben a kockára vágott csirkemellett és a főzővízzel össze botmixereztem, fura szaga van, dehát nem raktam bele semmi fűszert, az majd odébb lesz :), és külön főztem meg a céklát is meg a krumplit is, és fagyasztottam is belőle, pedig 1 krumpli és 2 cékla lett feldolgozva :), de Lara még nem sokat eszik egyszerre :)

Eddig nekem sem utasított el semmit, de férjem azt hitte, hogy eperpüré és beevett, majdnem kiköpte egyből az egészet :)

én is áztatok és vanish szappannal dörzsölök mindent, de sajna a sütőtök még így is nehezen jön ki mindenből, sőt egy pár felsőt tönkre is tettünk már :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntéseket. Olyan aranyosak vagytok :-)

Az az átalakított kabát nagyon jó ötlet. Bár én nem tudok belépni a mamamira, de láttam már ilyen polárral betoldott kabátot. Tök tuti. Ügyes a csajszi. Annus te is tuti meg tudnád csinálni, ha elég bátor vagy az új Sherpa vagy Columbia kabátod hátába belevágni :D

Mi jól, Marcit jól megmonyózták a rokonyok és oda meg vissza, hogy milyen ügyesen mozog :shock: Mondtam, ha látnák egy-két vele egykorú baba miket tud már :-)

Anita, szerintem mondjuk alap, ha nekivágtok, hogy egy jogsit valahogy szerezned kell. Mármint nem az ecserin :-) De szerintem elengedhetetlen lenne a mindennapi élethez. És így te sem éreznéd magad bezárva. Az erdő meg a tó nagyon jól hangzik :wink:

Kutyafüle, jobbulást neked, keveredj ki vhogy a betegségből. Ha félsz a lakásváltástól, ne válts, csak akkor nyugodj meg ebben a döntésben és egyből mindent más színben fogsz látni. :wink:

Ja Marci éjjel 3X :!: kelt. Fog? Front? Éhes? Kíváncsi vagyok a mai íccakára.

Mozza, horror élményt sajnálom. Persze a madárkát is. Tényleg, hogy sikerült a divatbemutatós puccparádé? :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


http://www.youtube.com/watch?v=IIt5lGhFyE0

Porontyon találtam:)

Mozza, hozzánk egy veréb repült be, én ugrottam egy nagyot, vetődtem át a szobán, annyira féltem a hegyes csőrétől, csak csapódott ide-oda, na szóval teljes erőből az ajtófélfának ütköztem, feldagadt a szemem :lol: :lol:

Anita, ez ottlakást igényel?Mondtad, hogy reggel meg este lenne ott dolga.Mi lenne, ha ő járna el Tiszaújvárosból oda, vagy más közeli településről?

Gyümifolt ruhából nekem ultra por+ főzőmosássaljön ki.

Edua, egy csipet fűszert nyugodtan lehet tenni a csirkehúshoz, ha nagyon hülye szaga van, meg persze ha akarsz.(kömény, lestyán, fokhagyma, bazsalikom stb.)

Kép
Kép
zili
 
 


zili pici olajat mikortól lehet bele rakni?

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


gyerkmekem már nem akar feküdni húzza fel magát ülésbe, ha kézben van, sokkal érdekesebb így a világ :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ildi, tegnap én is találtam a turiban pár jó cuccot unokaöcsiknek, -huginak. Skype-ot majd otthoni gépről!

Megmostam a hajam, és sajna nem tudom úgy kihúzni, mint a fodrász. Túl sok, én meg túl lusta. :? Összefogtam, feltekertem- hátha lelapul.

Mozza, madár :shock: Egyszer még a körúton, egyedül otthon éjjel keltem hangokra: tudtam, h bent a lakásból jön. :!: :!: :!: Minden bátorság összekapar és kimegy...thx God nem betörő, hanem denevér! ÁÁÁÁÁÁÁ! Lámpákat kapcsolgattam össze-vissza, h kiűzzem a lakásból.

Férjem megint házi karaoke-t tart, csatlakoznom kéne :lol: :lol: Elrontjuk szegény Blanki hallását egy életre. :P

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Mozza,
durva lehetett az a madár...

Nálunk hugom retteg a galamboktól, egyszer ittasan előadta az elméletét, h évek múlva a galambok átveszik a hatalmat a Földön, lesz egy nagy vezérgalamb, aki irányítja majd őket :) :)

Gyöngyi,
Bodjakon aludtatok már? Nem lehet, h azért?
(mellesleg kettős front van, az okozhat álmatlanságot is, nekem a fejem megy majdnem szét...)

Zili,
cuki a videó :)

Boginak a lovaglós játék már nem jó, felnyomja magát álló helyzetbe, ahogy fogom a hónaljában, nem tudom már ölben ültetni... persze még ülni sem tud, de ő már állni akar.

emese1979
 
 


emese Bogi is jó kis csajszi akkor :)

Anikó igen az aljáról kutakodtam én is és ma megnéztem jobban a next farmernacit, bélelt :)

Madaraktól én nem félek, csak a pókoktól, gyíkoktól kígyóktól csótánytól és a többi bogártól féregtől akármitől :)

De mondjátok meg, hogyan lehet cumisüvegből etetni egy ülő gyereket? :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Boro meg egyedul akar enni cumisuvegbol.. addig csapkod mig el nem engedem :) aztan ha vegzett eldobja es rohog..

en fejem is nagyon szet megy. nem is tudtam h kettos front van :shock:

Netti
Kép
maumau
 
 


nekem meg este fájt a fejem :)

Lara most tejpépet kap már, ez is megy le neki :), legalább így tud ülni :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ildi, akkor utánam voltál :lol: A bélelt Next farmernacival én is szemeztem, de annyu gatyája van, h otthagytam :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Anikó én háromnegyed 5-kor voltam :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Anikó de úgy össze-vissza volt már keverve a gyerekcucc a nagyokkal :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Hát, nem is tudom, hánykor voltam. Igen, össze volt kutyulva, de legalább nem voltak sokan, mint bontáskor. :D

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Sziasztok!

Hú ezek a késő délutáni órák,elég "hisztisek"!

Igen,ottlakást igényel.Kb holnap megyünk a helyet megnézni.Már kíváncsi vagyok.Anyum vigyáz a csajokra.Csak ugye tegnap is ordított mindenkinél Hanni,csak Én vagy Apa kellett neki.Sőt volt egy szitu,h én átmentem mamámhoz és vissza kellett mennem,mert már meredt a gyerek mindenki kezében.Hogy menjek így el holnap????

Mesi,Hanna detto,még ülni nem tud rendesen,mert húzza a tojás feje,de már állna.

Ildi,az ölemben már Hanna is csak ül,máskülönben üvölt.Érdekes így itatni,az tuti.

Enyimgyerek,egyre többet eszik.110gr husis hamival 2 órát van el. :roll:

Szép estét!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Hú, Edua, az olajat nem t'om pontosan, úgy emlékszem, fél éves kortól lehetne a zsírban oldódó vitaminok miatt, de a gyerekorvos Petinél azt mondta, felesleges.

Galamboktól undorodóknak:


http://konyvekazeletembol.freeblog.hu/t ... 3%BCskind/


Amit még akartam: Gyöngyi, boldog névnapot:)

Kép

Kép
Kép
zili
 
 


Hahó, mi is már vidéken. AM elég jól viseli a tömeget! :D

Gyöngyi, nagyon boldog névnapot! És megnyugtatlak; énMarcim hajnali fél 7-kor döntött úgy, hogy elég már a vízszintesből :shock: Zombi vagyok, és még most készülök átmenni a fodrászhoz :?

Reggel tali az atyával :lol:

Mozza, kb. 6 évvel ezelőtt reggel mentem haza és egy madárszerű valami figyelt rám a lakásomban. Úgy megijedtem, hogy sikítottam egy nagyot és kiszaladtam a bejárati ajtón, mire az állat is kirepült ott. Tehát be a lépcsőházba. Utána gyorsan visszafutottam a lakásba, a madár meg gondolom valahogy kimenekült. Én egyébként kissé rettegek a galamboktól. :roll: :? Szóval megértelek...

Szofi, majd informálj az elfogyasztott alkoholmennyiségről! 8)

Kép

Kép
adraci
 
 


Ildi, nekem a védőnő asszonta, hogy 1 teáskanál olívaolaj minden adag kajába; 6 hós kortól. Az üvegesbe nem kell, abban benne van. 8)

Kép

Kép
adraci
 
 


Jaaaj, már megint félreérthető voltam :lol: természetesen csak a zöldségbe, zöldség+husiba. A gyümibe nem kell! :roll:

Annus, bírjátok a gyűrődést? :D

Kép

Kép
adraci
 
 


adraci dehogy voltál félreérthető, én legalábbis jól értettem :), én is a vitaminok miatt kérdeztem, hiszen a csirkemellben nemigen sok zsír van :)

ma tejszínes csirkemellet csináltam, eddig soha nem sikerült ilyen rosszul, betúrósodott a főzőtejszín, meggle volt, a parmalat ilyet még soha nem csinált :)

Anita akkor jól nézd meg mihez van legközelebb és írd meg :), a tanyagazda nevét nem tudod?

Lányok aki a 2-es számú Klinikán szült, megadná nekem a dokija telefonszámát? Unokatesóm februárban ott szeretne szülni, de a dokija a Biatorbágyi nem vállal már szüléslevezetést :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


nálunk a 4-en a lépcsőházban nyáron 7 fecske lakott, gondolhatjátok micsoda csiripelés volt, mondjuk én csak a kakitól féltem :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ildi írtam privit!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Olyan furcsa, hogy egész nap csak páran írogatunk :), jó dolga lesz azoknak, akik vissza akarnak majd olvasni :)

Megyek én is vacsizni, aztán fejés és alvás.

Jó éjszakát!


Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ma CSongi kapott 3 kanál almapürét. Olyan blazírt pofával ette meg, mintha világ életében ezt evett volna. :lol: Kíváncsi vagyok, hányszor fogunk éjjel kelni... TÜci az első almaleves próba után óránként kelt éjjel. :roll:

Megnéztem, 6ezer forint a kabátcsinálás. Hmm, egy kicsit sokallom. Inkább veszek egy overált és úgy rakom bele az ergóba a gyereket, olcsóbban jövök ki. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Lányok!
Azt vettem, hogy senkinek sincs Oroszországban ismerőse! De nem tud esetleg valaki oroszul? Pár oldalt kéne magyarról lefordítani, természetesen nem ingyen kérném... :oops:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


estét mindenkinek!

trixi, sajna én pont lemaradtam az orosz tanulásról...csak annyit udok hogy minyázávutNiki, vagy valami ilyesmit... :)

Nóri-Nóri baj van! nincs ebben a retkes tescóban 74, es megh 80AS h.ujju body, csak 0-3 meg eírlybaby! :? hogy bafnák meg, jövö héten még kinézek azért remélem kapok...

na figyu ezt szagértések meg nekem hogy jó e az amit csinálok, szerintetek...hozzátáplálódás témakör...az időpntok tól-ig, valamikor, nem percre pontosan

04:00-05.00 hajnali szopi nagyobb mennyiség a nyelések számát figyelve
07:00 kelés :?
08:00-09:00 reggeli szopi . nem olyan sok
10:00-11:00 egy kis alma-őszi-banán na gyümi...nem számottevő + vizecske tea
12:00-13:00 déli szopi, 180 ml
15:00 főzi, ez már nagy obb, néha lemegy 190gr is+ víz
16:00 du-i szopi 100-120 ml
18:30 egy kis pép, eddig a legnagyobb 100 ml volt
19:30 altatós szopi, ez jó nagy mennyiség mert 40 percig eszik és nyel


hmmmm, ez így okés lehet???????????

Lili mozgásfejlődik...elég brutálisan...feltornázza magát 4kézláb előretolja magát ajd kiteszi két kezét és csúszik egyet a mellkasán, és ezzel haald nagyon sokat :shock: rájött hogy ezzel halad, ergóóóó nyalja fel a parkettát és a követ...nincs annyi habtapi ami elég lenne, vagy esetleg valakinek 46nm-nyi habtapija eladó??? hmm??? vevő lennék... 8) :o

na olvasok vissszafeléééé :arrow:

Kép
Kép
mniki84
 
 


mindenki ünnepel? :wink:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Estet

Hu Niki, rengeteget esztek :lol:

Tinu, sztem nem tul noiesek azok a kabatok,megneztem oket ma, jobb az overal :) es 2000korul mar meg is van..

anyukamnak nagyon nagyon tetszett az ajcsi! odaig volt meg vissza, ennek oromere apat holnap elzavarta ikeaba polcokat venni.. mert elkepzelte a kepkeret helyet a falon!
az en lanyom nem olyan fotogen mint mozzaLilije :lol: egy mosoly se hagyta el a szajat.. es a boldogszulinapos lapot is felfalni igyekezte vegig.. megszenvedtunk vele 8)

Netti
Kép
maumau
 
 


ja mondjuk ha megnézem egész nap eszünk :shock: :lol:

netti egy dunakeszi csak van a tv2-n :wink:

Kép
Kép
mniki84
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?