Új privát üzeneted érkezett!

Köszi az infót Szana! Jövő héten rászánok én is egy napot. Ma utazunk vidékre hosszúhétvégés rokonlátogatásra, ami azt hiszem, nem a fogyókúráról fog szólni. Majd beszámolok róla, hogy milyen volt a hatása. Én eddig az almanapról hallottam, hogy nem árt csinálni terhesen. Imádom is az almát, de azt hiszem a krumplitól jobban fogok majd lakni. :lol:

Szép hétvégét Nóri!

Kép
zsizell

Érezd jol magad Nóri! Ngayon,nagyon,nagyon!!!4 Aztán beszámolo+fényképek :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Lara: a vérképzéshez nem csak vas kell, hanem pl. B12 vitamin, folsav is. Lehet jó a vas és rossz a hgb, htc például ha még nem volt ideje beépülni a vasnak vagy ha más hiányzik (illetve vérképző szervi betegségeknél is). De a leggyakoribb oka a vashiány, ezért ha alacsony a hemoglobin szint, általában vashiányra gondolnak és azt kezdik pótolni.
Esetleg a kvalitatív vérkép (vérkenet) többet mondhat a vörösvértestek formája alapján.

Edit: a napi 1 liter nekem nagyon kevésnek tűnik. Nem bírnám ki ennyivel egész nap.

Vizesedők: próbáljatok meg egy alma napot (vagy ahogy szana írta krumplinapot) tartani, hátha kiürülne az a sok víz és csak azután mérjétek meg magatokat.

Nóri: jó utat!

Nektek nem ég a gyomrotok? Nekem korábban is sok volt a gyomorsavam, de mostanában már olyan érzésem van, minta a nyelőcsövemet is marná egészen a garatomig. :( Nagyon rossz és eddig semmi nem segített. Lehet hogy kevesebb teát kellene innom? (de a hideg lakásban olyan jól esik a forró tea)
zuzmooo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.09 21:28-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Megőrülök, ma se tudok tanulni. Mentem az átiratást intézni, aztán itt ülök az Alapítványnál. DE legalább a mérlegképes továbbképzést át tudtam tenni decemberre, és így jövő héten CSAK hétfőn jövök Alapítványozni, meg kedden a védőnő, és egyébként meg tanulni fogok.

Editem nagy élmény lehet, amikor a veséden állva tol a babó.

Vizesedés: sok sok alma kevés só, még annál kevesebb félkész étel, no fűszersó és egyébként szinte mindent az alapoktól főzzetek. Minden adalékanyag és tartósítószer vizet fog (alapvetően, hogy sokáig jól nézzen ki a kaja ez a fő feladata, de ezt a feladatát a pocakodban is folytatja). Szerintem. Bár én csak hízok és nem vizesedem. Eddig egyáltalán nem volt ilyen jellegű panaszom, és bízom hogy a folytatás is ilyen lesz.

zarja

Erusverus, mi is laktunk arra felé, az Agyagos utcában, bár az már Makkosház asszem. Utána meg Szentmihályon.

Boruska, eddig 6 kg-ot hiztál? Akkor a védőnő mit parázik, ez nem sok!

Vizesedés: sosem felejtem el, hogy szülés után 1 vagy 2 nappal ültem a klinikán az ágyon, lenéztem a lábamra (hálóingben voltam) és megijedtem, mert hirtelen annyira vékony lett…leugrottam az ágyról és csak nézegettem, hogy mi történt, hogy egyik napról a másikra centiket vékonyodott. Aztán eszembe jutott, hogy jaaaa, valószinű a víz lement róla… :shock:

Zuzmoo, hát értem, akkor továbbra is kérem majd a dokimat ha talizok vele, hogy irjon fel nekem vasat, nem értem a múltkor miért nem tette, pedig látta, vagy nem is nézte meg a vérképet?...hmmm…

Nóri, jó pihit!!
lara

Sziasztok!

Egy gyors bekukk, aztán folytatom a határidős melót. :evil: :? :x
Szóval nekem az a tapasztalatom, hogy az almát ajánlatos héj nélkül fogyasztani (pláne, ha egész nap nem eszem mást), mert rettenetesen felfúj, és görcsöl tőle a pocim. Az meg nem hiányzik. De a krumplinapot asszem én is bevezetem. Kezdetben 2 hetente egyszer, aztán sűrítem majd heti egyre! :)

Este - ha hazaérek - jövök még. Aztán mi is hosszú-hétvégézünk anyóséknál. :) És babaruhát válogatunk, meg hímzek egész hétvégén! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lara: ha vasat kell szedned, a Neo-ferro folgamma nagyon jó, mert a folsav is benne van. De azt hiszem ez is vényköteles.
zuzmooo

az a baj, hogy utálom a krumplit, pláne főzve...
én a rizsről hallottam, hogy igazán jó vízhajtó - mit gondoltok, nem lehet azt helyette?

boruska

Nóri! Jó hétvégét!

A vizesedés hálistennek engem nem érint. De erről az alma- és krumplinapról már hallottam és azt mondták vizesedésre tényleg jó.
Ézsóné, napi 1 liter folyadék? :shock: Nekem ez borzasztóan kevésnek tűnik.

Na, ma megvolt a terheléses cukros lötyi ivás. Jó sok citromlevet hoztam, így simán meg lehetett inni. Még jó hogy az elején nem tudtam beleönteni az összes citromlevet, annyira tele volt öntve a bögre. Így a végén, mikor kezdett nagyon édesedni a lötyi, akkor belezuttyintottam a maradék citromlevet és így nekem olyan volt, mintha limonádét innék. A másik meg az, hogy valamit elkavarhattak a rendszerben, mert annyi vérvizsgálatot akartak volna végeztetni velem, mintha műtét előtt állnék. Kérdezték is, hogy császár lesz? Mondom a 24. héten??? :shock: Na neeee! :o Én csak egy vérképről tudok, ami kellene a dokimnak. Lett is tanácskozás az asszisztensek között, majd meglátom mi lesz belőle. Négy fiola vér vételétől nem haltam bele... :)

Kép
Kép
molmar

No, én mentem rokonyhétvégézni. Szép napokat mindenkinek!! :wink:

Kép
zsizell

Zsizell! Jó pihenést és kellemes hétvégét neked is.

Molmar. Ne hagyd magad, nehogy már idő előtt megszabadítsanak a kis porontytól :lol:

Boruska! Ezen a krumplis dolgon én megrökönyödtem, mert én úgy tudtam, hogy a keményítő megköti a vizet, de biztos én tévedek. A rizsről csak annyit tudok, hogy az só nélkül természetesen nem köti meg a vizet, de hogy ilyen kúránál hatásos-e azt nem tudom...

bellerreni
Eger

Ezek szerint csupán megelőztem a koromat:
http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... id=0910221

Én vagyok a jövő nője. Előfutárban. 156 cm jelenleg 70 kg (uh, ezt leírni is szörnyű).

Tegnap hazajöttem egész napos utazás után, és konzultáltunk Zsoltival a súlyomat és étkezésemet illetően. Állítólag sokat híztam, a kérdés hogy az eredeti 63 kg-hoz kell nézni, vagy az első trimeszter fogyásának eredményét (60 kg) ?
Tehát húst nem eszek, letiltottak a szénhidrátról (kenyér, tészta) és a zsiradékról (vaj, margarin). Mi maradt az almán és krumplin kívül???? :P

Pedig épp most mondták ismerősök (:D az Alapítványnál) hogy egyáltalán nem eszek sokat, és mindig csak almát rágcsálni látnak. Mondtam erősen félek, hogy újra kijön az aranyér, inkább a boldog szegénység helyette. Ezért is eszek annyi zöldséget és gyümölcsöt. Erre a doki még a maradék kenyérkémről is letilt. :(

zarja

Edit Jó lenne, ha konzultálnál vmi belgyógyásszal is, mert ez az 1l folyadék vészesen kevésnek tűnik és nem hiszem, hogy segít a vizesedés gondon. Inkább diéta...

Zuzmoo Nekem ugyan nincs túl sok gyomorsavam, de a kórházban a mellettem fekvő ikres kismama marékszám ette a Renie Antacidumot. Nekem nem tűnt túl szimpatikusnak ez az állandó gyógyszer rágcsa, ő állította, hogy 16 db/nap lehet :shock: . Végső megoldás...
pammut

Zarja - én az eredeti kilóimhoz nézem, így még mínuszban vagyok, de sajna a "lehánytak" többsége már visszajött. Mivel azonban én túl sokkal indultam, ill. pont most néztem meg, hogy innen Lilluval még egy tízest összeszedtem így nincs miért elengednem vagy hátbaveregetnem magam, pedig egyfolytában éhes vagyok :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Pammut: köszi, a Renie-re én is gondoltam, de az a baj, hogy hányingerem van tőle. :?
zuzmooo

Zuzmoo!!
Rooibos tea? állítólag az is csökkenti a gyomorégést és nincs benne tein se, így ihatod liter számra!
zarja!!! 156cm magas vagy? Vagy csak a cikkre írtad?
Nem írtál választ a teganpi baba nagyság kérdésünkre!

Kép
Kép
ronci

Na, felébredtem délutáni sziesztámból.

Reni! Naná, hogy nem hagyom magam! A picikém csak tudja, hogy még egy ideig odabenn kell maradnia, mert így lesz neki jó. :D

Érdekes egy következtetés a jövő nőivel kapcsolatban. Nálunk mintha fordítva lenne. Én magasabb és vékonyabb vagyok anyukámnál és sok barátnőmnél, ismerősnél is inkább ezt a tendenciát látom. Bár a cikkben több generációról van szó nem egy-kettőről amit még mi is látunk, de ki fog emlékezni erre a cikkre 10 generáció múlva? 8)

A hízás témával kapcsolatban arra jutottam, hogy a testtömegindexet veszik alapul (vagy legalábbis kéne), így az aki, eleve vékony volt, az többet hízhat, mint akinek már volt súlyfeleslege a terhesség előtt. Szerintem ez így ésszerű.

Kép
Kép
molmar

Igen, :oops: 156 cm magas vagyok, szal nem fenyeget az a rém, hogy túl rövid lenne a hosszúnaci. Sőt, mostanában örvendtem, hogy végre gyártanak olyan nacit, amit nem kell felhajtani. Aztán rájöttem a titokra. :cry: Ezek nem hosszúnacik, hanem elvileg lábszárközépig érőnek tervezték, csak nekem ér bokáig.

Ülőmagassága 24 cm, ehhez még hozzájön a lábacskája.

Ma végre nem csak engem rúgott hasba a Bulcsi, hanem a Zsoltit is. Rihegett röhögött, hogy illesszük össze a pocinkat, kinek van nagyobb. Erre a Bulcsi hasba rúgott mindkettőnket. :D

zarja

Zarja! Csak nem pocakos a te párod? :D Az enyém is az, és eddig mindig őt húzták, hogy az ő hasában van a gyerek nem az enyémében. 8) De ott tartunk lassan, hogy beérem őt, a múlt héten szemmel méregettük egymást, hogy akkor kié is nagyobb? :D

Most megyek sütök egy kis sütit, olyan ehetnékem van.

Kép
Kép
molmar

Sziasztok.

Vizesedéshez nem tudok hozzászólni még. (hála az égnek) Nincs ilyen problémám. Persze van helyette más. Nekem mindentől ég a gyomrom, nem is bírok enni, így kb. 2-3 kg-ot hízhattam. Vagyis most annyi vagyok mint amikor terhes lettem, mert az elején fogytam ennyit, most visszahíztam. Ha így nézzük nullán vagyok.

Azért a biztonság kedvéért a krumplis dolgot megjegyzem. Igaz én imádom a krumplit bármilyen formában. :lol:

Köszi Kattkat, ha megkérdezed és elmondod, mert én csak novemberben megyek a dokimhoz. Beszéltem már a szülésznőnkkel is, hogy el tud-e vállalni, nem -e lesz szabadságon, de vele is csak novemberben találkozom. Szóval te leszel a hírforrás! :wink:
Vendég

Szép estét mindenkinek!

Plusz infó vizesedés témában: ma délután itt volt az egyik barátnőm, és beszélgettünk erről is. Bár ő még nem szült, de trombózis miatt ügyelnie kell nagyon magára, és többek közt a vizesedést is elmagyarázták neki, hogyan érdemes figyelni. A módszer nagyon egyszerű: a lábszárad körfogatát kell mérni közvetlenül a térd alatt illetve a boka fölött. Ha itt eltérést tapasztalsz, az utalhat vizesedésre. Persze egy rohangálós nap után egyébként is bedagadhat az ember lába, így szerintem érdemes olyankor mérni, mikor leginkább otthon vagy, és nem reggel, mert akkorra meg tuti lappad valamennyit, ha be is volt dagadva előtte.

Lara, úgy kb. 2005/2006 tájékán én is laktam az Agyagos utcában, albérletben! :) Egy ovi volt az ablakok alatt.

Kép
erusverus

Lányok, van itt valaki aki beoltatta magát az új influenza miatt?

Kép
erusverus

molmar: Nálunk is így van a pocakokkal :lol:
Szoktuk is mondani, hogy ikreket várunk, és az egyiket ő hordja! :D :lol:
zuzmooo

Ok a krumplinap, de akkor hajában főtt krumpli minden nélkül egész nap? Teavajjal és sóval imádom, de ízesítés nélkül...?

Erusverus Annyi összevissza információ van, hogy végképp elbizonytalanítottak mindenkit. Szerintem nemigen lesz várandós aki oltat. Én most szedem hetente az Oscillococcinumot és kúraszerűen az Echinacin 5ch-t. Remélem, hogy ez elég ahhoz, hogy enyhébb legyen a lefolyása az influenzának, ha netán mégis elkapom. Gyerekeimet is immunizálnom kéne, de elég nehéz beadni a homeopátiás szereket: előtte..., utána..., fogkrém ohne stb.
pammut

ÁEK-sok, már lassan két szobát megtöltünk. Nem 3 ágyasok a szobák?

Én is a vizesedésre az alma-napot hallottam. Csak szerintem sok savat csinál, jobb a krumpli. Én szerencsére nem vizesedem.

Mi sem leszünk itthon a hétvégén, megyünk anyuékhoz haza.

nóri: Érezzétek jól magatokat a hétvégén.

zarja: Én is 156 cm vagyok és 70 kiló, de én örülök ennek. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, akkor te vagy az én klónom. Emlékszem, mikor voltunk még általánosban osztálykiránduláson Miskolcon, akkor boldog boldogtalan odajött hozzám, hogy helló, jössz a buliba, meg minden. Nem értettük. Aztán kiderült, hogy van Miskolcon egy lány, aki kiköpött én, és azzal kevertek össze. Nem egyen, nem ketten. Valszeg nagy társasági életet élhetett az a csajszi. Utánna még évekig emlegették, hogy az ikertesóm lehet, hogy Miskolcon él :lol:

zarja

zarja: Hát én nem voltam az a nagy társasági lény. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Zarja, Vicky, csatlakozom a 156 cm-esek táborához! Bár a súlyom nem annyi, mint amit írtatok... de azért bevesztek?
ktc

ktc: Naná :D
vicky79
Budapest III. kerület

Katica: csatlakozz, a Jövő ideálja klubhoz. Bár jó lenne, ha összeszednéd magad, és súlyban is csatlakoznál :D Azért ez így nem teljesen jövő, legfeljebb a közeljövő lehet :D (Bár attól tartok hogy pár kilóval mindig előtted fogunk járni)

Most nézem a köv cikket:
http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... id=0910222

Nem érzitek azt, hogy közeledik Asimov jövője?
Lesznek kiváltságosok, akik minden szervüket kicserélik újra frissre, és 200 évig élnek a steril körülményeik között. Azért ültetnek be méhet, hogy mesterségesen megtermékenyítsék magukat, majd császárral szépen kiemeljék az utódot, akinek egyből lecserélik a hibás szerveit.
És lesz a pórnép, akik gusztustalanul, hüvelyen keresztül fognak szülni (és ennek örülnek) nem járulnak hozzá a szervátültetéshez és 70 évig élnek.

Uh, azért ettől engem ráz a hideg
:roll:

zarja

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.09 21:29-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sz'asztok!

Elköszönök tőletek... Megnyírom Apa haját, aztán alvás, reggel meg indulunk Martfűre. Lehet, hogy tudok majd olvasni, de valszeg inkább csak vasárnap. És már most nem ígérem, hogy visszaolvasom az egész hétvégét - ha nagyon sok lesz a termés. :)

Puszi Mindenkinek!
És jó pihenést a hétvégére! Vigyázzatok a babócákra!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ingyenes 4D vizsgálat - próba kismamáknak. Holnap jelentkezem is, csak előbb egyeztetnem kell az óvónővel, hogy Borit átvihetem-e hozzájuk. Ki jön még?

http://www.szuloklapja.hu/baba/body/cik ... s%E9gek%22
ktc

Hello Csajok!

Na mi a szösz? Sehol senki? Mi már kitakarítottunk és mindjárt lejár a gép is... Ki kell használni ezt a csúnya időt valahogy, ha már sétálni nem lehet.

Zarja! Én 164 cm vagyok, de én sem vagyok egy óriás. Csatlakozhatom az alacsonyak klubbjához? :P

Kakti! Neked is jó pihit. :wink:

De jó nektek, hogy vannak ilyen lehetőségek... Ezért jó Pesten lakni.

Szép napot mindekinek.

bellerreni
Eger

Sziasztok!

Nóri fél napja nincs velünk és már halódik a topic :lol:
Vagy mindenki elment hosszú-hétvégézni?

Én reggel jöttem haza a melóból. Este jól kitoltak velem: hajnal 2-kor hozott beteget a mentő, 4-kor még nem tudtam visszaaludni :( Miután hazaértem lepihentem, nemrég keltem. Most megyek összedobok valami ebédet.

Küldtem a gmail-re egy jó kis videót! Ha rossz kedved van, mindenképp nézd meg! ;)
zuzmooo

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, aztán átadom a gépet a páromnak, most is duzzog, hogy nem ő ül itt. :wink: Látom mindenki mással van elfoglalva, mi is a holnapra készülünk, megyünk rokonlátogatásra. Pihizzetek, tegyetek családi, baráti látogatásokat. Most milyen jó, hogy hosszú hétvége van. :) Legalább hétfőn tudunk élménybeszámolót tartani. :wink:

Kép
Kép
molmar

Hát mindenki elment hosszú hétvégére szülőt látogatni, wellnesselni, csak néhányan maradtunk.

Én speciel küzdök ezerrel a tananyaggal, de egyenlőre ő az erősebb, piszkosul unom, már olvasni se bírok. És még a mai adag 12 tétel. És mától minden nap, mert azért a halogatásból most király(nő) vagyok. Persze az ügyfél kérelmére indított közigazgatási eljárás szabályai közben azon járt az eszem, hogy megszáradtak e már a Bulcsi mosott ruhácskái, és vajon jók lesznek e rá. Így NEM lehet tanulni.Félő, hogy a vizsgán is majd összekeverem az ügyféljogokat a kelengyelistával. 8)

Katica: jó ez az ingyenes 4 D, kívánom hogy összejöjjön.

Én tervbe se vettem a 4d-t, mert a Zsolti úgyse érne rá akkor. Ahhoz, hogy eljöjjön velem az ingyenes uh-ra is vagy két hétig kellett aktívan hisztiznem. A tököm vágyik erre még egyszer. Ennyi volt a gyereknap. Bár már most előre félek, hogy most nem képes velem egyetlen napot egyeztetni egy hónapban, mi lesz, ha megszületik a Bulcsi. Nagyon magányos leszek :cry:

Nézegettem a 2009 decemberi kismamákat, ők most szerelik össze a kiságyat, és mossák a gyerekruhákat. Akárhogyis számolom, nagyon előre járunk. Sőt ők a 164-es oldalon tartanak, és két hónappal előbbre :shock: Sokat beszélünk

Katica: megnéztem a cd-ket, uh, lehet, hogy egy 10-es üres cd csomag se lesz elég?

Jaj csajok, megint szemezek egy sólámpával, és persze a súlya miatt nem adják fel postára. Még estig szemezek, aztán ha igen, akkor megírom, hol tudjátok átvenni. Majd jelezzen akinek útba esik, és van kedve segíteni nekem. Igazából éjszakára szeretném, ha majd szoptatni kell. A saját szemem védelme érdekében, ne süljön ki a nagylámpáktól, ennek szép meleg szelíd fénye van. Bár látni tuti fogok, mert mindig van annyi természetes fény, amennyi nekem kell éjszaka, de már nagyon ráizgultam. Aztán lehet, hogy később a tapasztalatok alapján funkcióváltás lesz?

zarja

Sziasztok! Én is itt vagyok, de csak kínlódok mint pata a napon.
Eszter, nekem is tanulnom kéne, vagyis beadandó okosságokat fogalmaznom, de a múzsa baromi messzire elkerül. :(
Sólámpa szoptatáshoz jó ötlet. Nekünk van, csak a számítógépnél, de majd legfeljebb áttelepítem.
Tegnap végül nem mentünk be a Brendonba, mert az edzés miatt sietnünk kellett haza és apa végigduzzogta a Tesco-t. Nagy élmény volt. Bár már az odaúton közölte hogy még korai a babakocsi... B..a meg. :evil: De visszavittük beszegetni a szőnyeget, majd ha megyünk érte, úgysem ússza meg a mustrát. :twisted:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nekünk is van sólámpánk, nagyon kellemes fénye van. Jó ötlet szoptatáshoz.
Zarja: mennyiért nézted? A barkácsáruházakban 1500-2000Ft-ért már lehet kapni.
Én is megpróbálom rávenni Szabit, hogy ugorjunk be holnap a Brendonba nézelődni. Nem lesz könnyű menet :) Ha mást nem is, de egy katalógust mindenképp szeretnék elhozni. Jobban szeretem lapozgatni, mint a netet böngészni.

Megpróbálok sütni néhány palacsintát, amíg a ház ura barkácsol. (különben ment közben befalja és el sem jutnak a megkenés-feltekerésig) :)
zuzmooo

Már reggel jártam erre, akkor még mindenki aludt (10 felé). :lol: Vagy mindenki vendégségben van. Teljen jól a hétvégétek! A reggeli ködös, borús idő után most ki9mondottan szép őszi idő van. Bori most kelt fel, uzsonnázik, aztán irány a levegő!!!!!!!!!! Ő mondjuk délelőtt is volt kint apjával (tömegközlekedtek :) ), aztán vendégek jöttek.

Zuzmoo, egy Brendon katalógusra én is pályázok, remélem, a régi kártyámat még elfogadják, elvileg arra adják ki ingyenesen. Venni semmit nem akarok, de ötletgyűjtésre, ill. "trend-ismertetésre" nagyon jó.

Csütörtökön 14.15-re megyek a 4D-re! Felvételt nem kapok, de legalább láthatom Emőt! Még volt helyük, telefonáljon, akit érdekel!!!!!!!!
ktc

Hát tényleg nem sokan vagyunk gépközelben, de a hétvégék mindig is lagymatagok szoktak lenni.
Én erősen fogom tennivágyásom lovait és sűrűn pihengetek. Pedig nálunk az idő gyönyörű, családom tagjai az őszi kerti munkákban dolgoznak, amit én is nagyon szeretek, most csak szeretnék. Sajnos már a paprikás csirke - nokedli elkészítésében elfáradtam :( , pedig az nem is nagy munka. Itthon is hagytak és elmentek kukoricát törni. Pedig az tök jó buli.
Fő szellemi foglalatosságom: kevés álldogálással összeüthető, finom kaják az elkövetkező napokra, mert anyósom csak csütörtökön érkezik. Több a semminél, de abban bíztam, hogy az őszi szünetben nem én leszek a szakács.
pammut

Sziasztok.

Én is vagyok. Mi nem mentünk sehová, mert férjecském dolgozik, ma is meg vasárnap is. Holnap meg jönnek a szülei hozzánk. Én itthon főzőcskéztem, sütögettem.

Ktc: megpróbáltam hívni az ingyenes 4d-s telefonszámot, de vagy várakoztatáson van vagy nem veszik fel. Te mikor hívtad őket? :(

Holnapra egy halom kaját kell főzőcskéznem, lesz tárkonyos csirkeragu leves, almás karaj meg karaj hentes módra . Hmm, és almás pite. :)

Itt nálunk Csepelen is szép az idő, éjszaka esett, de most hét ágra süt a napocska.

Mindenkinek jó hétvégét, a tanulóknak kitartás. :wink:
Vendég

Hello! Olvasni egyszerűbb telefonról,mint irni! :-) Nagyon jól érezzük magunkat! Bár Luca éjjel baromira köhögött. De miután kihányt 2marék taknyot jobban lett! (guszta,mi?) Ma voltam gerinctornán, szaunázni és kirándultunk Keszthelyre is. Na lépek mert megyünk fürdeni! Puszi mindenkinek!
Vendég

De jó nektek, hogy szép idő van felétek! Itt sajnos nagyon szomorú, esős idő van :(
De a palacsinta nagyon jól sikerült! Végül almásat csináltam vanília öntettel. Elfáradtam és tele ettem magam. :)
zuzmooo

Nálunk is kisütött a nap egy kis időre, mire ezen felbuzdulva elindultunk a népkertbe sétálni. Természetesen mire kiértünk akkorra megind beborult, de kaptam fincsi franciakrémest engesztelésül. De azért így is jólesett a séta. Most fogunk uzsonnázni utána meg átadjuk magunkat a pihenésnek :lol:

További szép napot

bellerreni
Eger

Zuzmoo:Obi is jó a lámpához? Megnézem. Most voltam sétálni a városban és lámpaboltban 5200 Ft-ért láttam. De ezzel a barkácsáruházzal elbizonytalanítottál. Mégiscsak megvárom a hétfőt és megnézem az Obiban, Praktikerben.

Mi tegnap lusták voltunk elmenni boltba, így ma nagyon okosan kell gazdálkodni az otthoni készletből. Ami így hó vége fele kiürülőfélben van, :(

Na vettem a Teszveszen egy 62-es ruhacsomagot, kimostam és most bizonytalankodom, TÉNYLEG nem fog kelleni 56-os? Azt mondták egy két 56-os kéne, aham, néztem a Teszveszen, megint belefutottam egy ruhacsomagba, itt a közelben vagy 600 Ft-ért. De ez is vagy 20 darabos. Most mi a túrót csináljak? Ugorjak bele, és lesz a kórházba is ruci (de akkor vagy 50 darabos kezdőcsomaggal indítok) vagy jó lesz a 62 -es is? Tapasztaltabb kismamik, javaslatot várok!

Mondtam, már hogy nagyon belelendültem a vásárlásba???

zarja

Itt is takony idő van és még anyuval is sikerült megint összekapnom a szülés utáni látogatással kapcsolatban, de tartom magam. Majd ha még tudok jövök.

zarja: Nekem vannak bőven 56-os rucijaim is. Nem számítok nagy babára, remélem a cukrom miatt sem lesz az. Nekem 50-esből van csak 1 db. rugi meg 1 db. body. Mondjuk 56-osból is inkább bodyk vannak, rugiból csak vagy 2-3 db.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter, szerintem 6százért ne hagyd ott azt a csomagot. :) Az én fiam 56 cm-el született, de 50-es rugiban hoztuk haza és jó volt rá egy ideig, meg az 56-osok is sokáig. Nem rábeszélni akarlak, de szerintem ilyenkor még kis békák, úgyis összehúzzák a lábukat, lifeg a lábfejükön a rugi.
Barkácsboltos sólámpa javaslattal egyetértek. De szokott lenni mondjuk az Auchanban is. Bár nem tudom az felétek van-e.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok!

Ma egésznap takarítottam, mostam, vasaltam...hulla vagyok.

Milyen finomakat fóztetek! Én meg ma krumplis napot tartottam :? Remélem meg lesz az eredménye.

Csatlakozom Csillához. Nekem is kellettek az 50/56-os rugik (fiam 56cm, lányom 53cm volt születéskor). Most is beszereztem néhányat.

Nálunk nem volt túl szép idő , max 1/2 órát sütött a nap.

Jó pihizést mindenkinek!!!!

Kép
csipike09

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?