Új privát üzeneted érkezett!

Dodus!

Örülök, hogy minden rendben. Már kiváncsi vagyok a pocakodraKép

neva
neva

Sziasztok lányok!
Remélem mindenki jól van!
Üdv Beatron és pocaklakó! Mi is az avason lakunk.

Panka!
A szerda du jó lenne de pontos időpontot nem tudok, attól függ apa mikor jön haza.Jó lesz úgy, hogy megint küldök egy sms-t amikor indulunk?
Jó lenne ha nem járt volna le a jogsim, akkor nem lennék apához kötve. Tényleg lányok nem tudja valaki meddig lehet jogsit hosszabbítani újravizsgázás nélkül? Nekem októberben lesz egy éve, hogy lejárt.

Pusz mindenkinek

Cat

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Neva!
A képek nagyon jók, és a tenger.... Kép

Magdi!
Gratula a nagy munkához! Kép
Az ITC-be megpróbálunk elmenni. Ti ott lesztek?

Cat!
A héten átjöhetnétek valamelyik délután!!!

Üdv:Emese

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

BeaKép
Üdvözöllek köztünk! Gratulálok a Babához!

PankaKép
Én nagyon örülök, hogy előkerültélKép Tapolcán mi se voltunk, a szüleimhez mentünk Emődre és a könyvelőhöz. Nagyon elhúzódott. Jól éreztétek Magatokat?

MelindaKép
Nem tudom. Hárman kellene egyeztetni. Hétvégén Szegedre megyünk esküvőre, kellene vinnem három süteményt legalább, azt még a következő négy napon megsütni. Ráadásul a férjem munkahelyén új számítógépes rendszer van, tegnap is 10-kor jött haza.

NevaKép
Én is szeretném látni a képeidet! Hol találom? Ezek szerint a rossz idő a túrátokat teljesen törölte. Hova mentetek volna?

DodusKép
Hova mész terheléses cukorra? Mert ha a megyeibe, akkor bemegyek veled szívesen és kérek Neked protekciós löttyöt. Nincs jobb ízeKép, de végre megismerhetnélek Téged is.

KodaKép
Hová mentek és mikor? Esetleg már el is utaztatok?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!
Köszi az üdvözlést mindenkitől Kép
Cat lehet hogy már láttuk is egymást?
Neva gyönyörű lehetett Portugália!
bea

bea
beatron

Betti!
Gondolom, apa a kocsi miatt került bele a képbe.KépSzóval lehet ez apa nélküli tali is, legalábbis nekünk az lenne.Mivel úgyis dolgozik, én már arról le is mondtam, hogy ő is itt lesz.Szóval a párodat is fogadom szeretettel, de jöhettek nélküle is.
Bátor csaj vagy, hogy a két csemetéd mellé bevállaltad ezt a sütést.!!!Kép
Melinda

Beatron!
Üdv köztünk, nőjjetek nagyra!Kép
adnilem

Sziasztok!

Na, most megpróbálom behozni a lemaradásomat az olvasásban.Kép

BettiKép
Gratu az autóhoz, hogy szuperál?
Dvd-t még nem vettünk, még csak a nézegetésnél tartunkKép
Varázsitatót vettél végül?
Neva fotóit itt találod.

KodaKép
Ezeket a régi indulókat Beni is nagyon szereti.Kép
Hely a kertben fenntarva neked.Kép
Mikor is utaztok nyaralni?

DodusKép
Látom nem unatkoztatok a nyaraláson, biztos sok szép mindent láttatok. Fotót még mindig nem tudsz felrakni?

MelindaKép
És ezt az oldalt ismered?

GyöngyöskeKép
A Tisza melyik részére mentetek volna? Vagy mégis elindultatok?

NevaKép
Fotók alapján biztos nagyon jól éreztétek magatokat.
Gondoltam is rátok a múlt héten, hogy a túrázást biztos elmosta az eső.Kép
Gratu a cumi és cumisüveg elhagyásához.Kép

CatKép
Nektek is elég aktív nyaralásotok volt.Kép
Persze, jó lesz így, akkor majd várom az sms-t.

ÁgiKép
Kitartás, már nincs sok idő hátra.Kép

MseKép
Köszi, remélem nem változott azóta.Kép

ZsuaKép
Írhatnál egy kicsit bővebben is.Kép

MagdiKép
A tapátázás már nem olyan nagy munka, a nehezén már túl vagytok.Kép

BeaKép
Üdv itt, gyere gyakran.Kép De jó, még egy kismami.Kép Nem szeretnél bekerülni a táblázatunkba? Ha igen, akkor küldj egy mailt nekem az adataiddal és akkor beleteszlek.Kép

Marika, DittaKép
Ti még nyaraltok?

LányokKép
Pénteken az ITC-ben egy minitali? Mit szóltok hozzá?

Puszi, Panka

panka

Melinda!

Jól gondoltad, hogy a kocsi miatt, csak nem ilyen vonatkozásban. Nem vinni akartam a férjemet, hanem azt, hogy olajat töltsön a kocsiba. Csak este 10-kor már nem volt hajlandó tegnap elmenni a benzinkútra, megvenni stb. Sajnos én nem tudom, hogyan kell, így nem merek elindulni, mert ég az olajlámpa. Tömegközlekedni szintén nem merek két gyerekkel. Gyalog meg messze vagytok.
Unokatesóm lagzija lesz, ezért a sütögetés. Még nekem is elég kivitelezhetetlennek tűnik.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Betti, gondolom a megyeibe kell menni, mert eddig (az AFP-t kivéve) mindig oda mentem. Ha tényleg van kedved olyan korán odafáradni, gyere nyugodtan. Bár azt hittem, hogy a protekciós lötyi finomabb.Kép Jobb ha már most beszerzek egy citromot. Jó sütögetést kívánok Neked, bár egyáltalán nem irigyellek érte. Miket sütsz? Gondolom, ami bírja a meleget is.

Panka, még mindig nem tudok képet feltenni, de már majdnem vettünk egy CD-írót, az lesz a kánaán! Vagy az otthoni net. Jut eszembe, mindig elfelejtem elhozni a telefonszámát az internetes cégnek. Hát ha így haladok, sosem lesz otthon netünk.Kép
Most ugyanis egy cég rádiós internet szolgáltatást kínál 512 kbit/s sebességgel, korlátlan használattal, havi 5.500 Ft-ért. Már csak azért kell szorítani, hogy legyen rálátásunk az avasi toronyra. Vagy mi a szösz.

Bea, köszi az infokat, pedig kicsit örültem, hogy hátha mégis lehet a Semmelweisbe menni uh-ra. De akkor nem. Még csak 2 kg-t híztál? Tessen gyorsan belehúzni!Kép

Valaki írt egy Rubintos torna DVD-ről. Lehet, hogy érdekelne a dolog, lécci jelentkezzen újra!Kép Köszi.

Arra a pénteki ITC-sre lehet, hogy én is el tudok menni, jó lenne egy minitali.Kép

A bébi most annyira rugdos, ficánkol, hogy alig tudok itt ücsörögni.Kép És hol van még a munka vége?!Kép
A nyaralásból hazafelé jövet bementünk az Auchanbe, ahol a kiságyba való frottír, gumis lepedő 500 Ft volt. Először igen gondolkoztam a dolgon, hogy veszek vagy kettőt, de mondom, ha meg otthon olcsóbb, akkor mérges leszek magamra. Így utólag már látom, hogy elég jó ár volt, úgyhogy ezt elbuktam.Kép

Sziasztok!
Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

PankaKép
Egyszerre írtunk! Varázsitatót nem vettem még. Gerda még ebben a hőségben sem hajlandó inni. Legalábbis a forralt, lehűtött vizet. Most majd megpróbálom a babavizet. De rajta még nem mutatkoznak a kiszáradás jelei, szemben velemKép Viszont eszik: krumplit, őszibarackot, répát. Igaz az egész inkább játékra emlékeztet, mint evésre.
ITC nekünk jó, majd este pakolok. Jó, hogy a kétnapos útra úgy készülök, mintha két hónapra mennénkKép

Dodus!
Szóljál, hogy mikor mész! A Rubintos CD-t úgy emlékszem Marika írta. Nekem van videokazim: SOTE-s és Kállai Ildikó, ezek nem érdekelnek?

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Dodus!

Most jutott eszembe, szabad Neked tornázni egyáltalán megrövidült máéhnyakkal?

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti, kedves, hogy aggódsz értem!Kép Ááááá, most eszembe sem jut tornázni. Majd ha már minden okés lesz. Csak a lelkemet is megnyugtatom, hogy igen, én akartam.KépKép Érdekelnek a Te kazettáid is. A SOTE megvan, de a Kállais még jöhet.

De jó, hogy kicsit hűvösebb lett! Mostanában mintha jobban izzadnék, de azt olvastam, hogy ez természetes. Viszont a hajam kevésbé zsírosodik és az arcbőröm is. Hát már ezért megéri várandósnak lenni!KépKép

De jó lenne a péntek délutáni minitali! Ki tud még jönni?

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!
Panka küldtem mailt az adatokkal Kép
Neva tök aranyosak vagytok,és gyönyörű helyen voltatok Kép
Dodus nekem van Rubint Réka kazim de VSH,Kállais van nekem is csak az meg a szgépen van rajta,azt nem nagyon szeretem mert idegesit ahogy beszél rajta Kép
Ma egész nap mászkáltam olyan fáradt vagyok,de találtam bébiőrt viszonylag olcsón(bár még 1 helyen meg akarom nézni),meg szőnyeget a gyerekszobába,de megvenni csak apával együtt fogjuk,mert ne cipekedjek Kép
Remélem mindenki jól van
üdv bea

bea
beatron

Dodus!
Én is gondolkodom azon a neten,mert nekünk chello van,de nagyon drága és hogy most nem dolgozom...
Ugy emlékszem az Arany Corvinba van az üzletük
Lehet hogy majd beugrom oda,de ha tudsz valamit szólj Kép
üdv

bea
beatron

Sziasztok!

Ma megvolt a sulis bevásárlás fele a corában. Szandrának mindene hercegnős! De legalább örül neki. Hátra van azért még pár dolog, de most már főleg ruhák. Azért szép mennyiségű pénzecskét hagytunk ott. És a tankönyvárakról még nem is beszéltem! Már kitették a suliban, hogy mennyi lesz az elsősök könyve. Képzeljétek az informatikásoknak több mint 10000 ft. Kb annyi mint a nyolcadikosoké.
Szóval senki nem tudja meddig lehet jogsit hosszabítani újravizsgázás nélkül?

Emese!
Bocsi hogy még nem írtam, de látod továbbra is mozgalmasan telnek napjaink. A héten talán a csütörtök jó lenne, de még nem tudom, mert Vivi ma belázasodott, persze lehet hogy csak a foga miatt! A dokink pedig egész hónapban szabin van.
Hogy van a lábad?

Panka!
Akkor holnap, küldöm majd az sms-t. Szerintem úgy 17 óra körül.

Beatron!
Melyik úton laktok?

Dodus, Beatron!
Engem is érdekelne az az internetes cég, mi a neve?

puszi
Cat

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Sziasztok!

Először is Zsuzsának üzenem, hogy legyen nagyon-nagyon boldog az új jövevénnyel!!KépKép
Kép

Hát megvolt a nagy családi nyaralás... Most itthon próbálok regenerálódni. Jó hetet fogtunk ki! A 7 napból 3-on esett, többi tűrhető volt. Bár én jól elfáradtam, legalább a gyerkőcök jól érezték magukat.
Néhány fotót találtok itt.

Még annyi mindenkinek akartam írni, de már az előbb majdnem rábuktam a billentyűzetre, ezért holnap pótolom.

Jó éjt mindenkinek!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Cat!
Bocsi, de nem vagyok képben mostanában. Milyen jogsi érvényesítésről lenne szó??? TalánKép tudom a választ...Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Cat!
Remélem Vivi jobban lesz. Ádinak is volt a múlt héten 2-3 nap hol láza, hol meg hőemelkedése, de elmúlt.
Nekem jó a csütörtök délután, de ha nagyon zűrös a hetetek, akkor majd inkább halasszuk el.
Tanszerek, tankönyvek Kép
Pénteken nem tudtok jönni az ITC-be?

Ditta!
A képek nagyon jók lettek. Kép
Ennyire kifárasztott a nyaralás, vagy inkább az utána való hazatérés és rendezkedés? Kép

mse173

SziasztokKép

Panka, BettiKép
Nem, még nem mentünk el. És írtam is nektek ide szorgalmasan, de ha hiszitek, ha nem, egyik írások sem ért ide...Mikor tegnap megnéztem a topikot, látom, hogy csak egy ezer éves írásom van meg...majd' frászt kaptam....
Szóval pénteken indulunk du. 4 körül. Kecskemét mellé Lajostanyára. 10 napot leszünk kb., úgyhogy 16-a körül érkezünk. Most ezerrel takarítok, mosok, pakolok. Meg bevásárolunk az útra. Meg ajándékokat veszünk, mivel barátnőm lát vendégül minket a családjával együtt. És gondoltam csak illik vinni valamitKép

PankaKép
3 óra lesz az út, úgyhogy jól fel kell készülnöm az útra énekekkelKép

BettiKép
Én is gartulálok az új autóhoz! Menjetek vele sokat kirándulniKép(ezt Matyi nem akarta megszerelni?Kép )

És akkor negyedszerre is:
Köszöntelek én is BEAKép
Remélem hamarosan személyesen is megismerkedhetünk Pankáéknál a találkozón! Addig is sok egészséget a babaának és neked isKép

DodusKép
Jaj de termékeny voltál a napokbanKép Alig győztelek olvasni. Remélem veled is találkozok már!!
És pihenj, ne tornázgass ebben a nagy melegbenKép

DittaKép
Akkor váltjuk egymást a nyaralásban. Ati annyira tündér a képeken, kész férfiKép
Még jó, hogy csak 3 napot esett. Azért látom strandolni is tudtatok! Szupik a képek!

KataKép
Akkor csak itt vagy te is valaholKép Kukucskálsz folyamatosan??

ZsuzsáékKép
Hogy vagytok? Tudom, hogy nem olvassátok, de sok puszi nektek!

CatKép
Akkor kisebb vagyon a sulibaindítás?? Mennyi lesz, ha a mi fiaink mennek suliba??
Vivinek puszi és gyógyulás!!

NevaKép
Megnéztm a képeket, és meg kell állapítanom, remekül állt nektek a háttérKép

Puszi: Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Bea és a Többiek!

Az internetes cég neve: INTELNET. A telefonszámuk 06/705908880, 06/705908881, 06/705908882. Az Arany-Corvinban van és a Szinva-part felöl van a bejárata.
Én is gondolkodtam rajta de inkább még várok egy évet az átállással, mert még most alakult. Valahogy nagyon bizalmatlan tudok lenni. A másik az hogy nem is tudnának nálunk felrakni egy parabola antannát.

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!
Cat mi a Kölcsey uton lakunk,a gimi mögött.És ti?
Remélem Vivi már jol van!
Magdi én is bizonytalan vagyok ezzel az internetes céggel kapcsolatban,de muszály lesz valamit kitalálni.A chello 12000Ft,ez meg csak 5500.Maximum ha nem jo visszamondom Kép
Tudtok még esetleg valamilyen internetes céget,vezetékes telcsink nincs és nem is akarok,ezért nincs igazán sok választásunk.
De jo annak aki most megy nyaralni Kép
Igaz mi már voltunk,de jo lenne még elmenni valahová Kép bár szerintem max hazamegyek szerencsre egy kicsit Kép
Jézusom milyen sokba kerül ez az iskola
bea

bea
beatron

Sziasztok!

Beatron!

Üdv köztünk!Én is mehettem volna a Semmelweisbe a 3D-s uh-ra csak közbejött a kórház.Az sajnos igaz hogy csak a saját betegeiket vizsgálják de sikreült találnom egy ismerőst aki be tudot volna vinni de a doki most szeptemberig szabin lesz így ugrott a mozizás.Azt tudom hogy Egerben is van ilyen uh és van aki Debrecenbe ment.

Neva!

Úgy megörültem nektek!Nemk voltam biztos benne hogy megismersz de én mindig mindenkire ráköszönök és Titeket rögtön megismertelek,olyan szép Laura!

Dodus!

Tényleg hogy rohan az idő!Nemrég derült csak ki higy babát vársz és már érezhetően mocorog!!
Vigyázz magatokra!

A nyaralóknak jó időt,mindenkinek puszi:Forgi
forgi

Lányok! SOS!

Ha a gyereket megcsípi a méhecske, mit lehet beadni neki? Fenistil csepp az nincs, azt ne is írjátokKép
Valami hasonló, ami jó az esetleges allergia ellen? Esetleg valami pezsgőtabletta? Tudtok segíteni?

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda! Marcit kapta el egy ronda méh? Szegény. A kalciumos cuccok jók szoktak ilyenkor lenni. Pezsgőtabletta, rosszabb esetben injekció. Vagy Fenistil krém (nem csepp, mert tudom, hogy az nincs). Illetve jó még rá a hagyma is. Félbevágva, hogy a leve rámenjen a csípésre. A férjemnek mindig segít.
Remélem használ valami. Majd írd meg mi volt!

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Koda!
Szerintem ha nincsenek azonnal alergiás tünetei, ne adj be semmit, csak a csípést kend be Fenistillel. Ha nem kezd dagadni, és pirosodni ,
fuldokolni a csípés után azonnal, akkor nem lesz baj. Esetleg egy kis fájdalomcsillapítót adj neki.

MSE

mse173

Dodus, EmeseKép
Köszi az aggódást, de szerencsére nem csípte meg semmi! Ne is csípje, mert agyonütöm a méhetKép
Csak hogy megyünk nyaralani, nincs a közelben orvos..és jobb félni, mint megijedni. Az előbb voltunk a dokinál, hogy adjon valamit, de helyettesítés is volt és a doki sem nem írt fel semmit. Ő is azt mondta, hogy elég a Fenistil gél. Hááát....Azért jobb lett volna, ha ad valmit. Én olyan aggódós anyuka vagyokKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Tegnap kedvetkaptam barátnőmtől a babanézéshez, így hát beszaladtam Zsuzsáékhoz a kórházba. Annyira édes Beni, és olyan pici. Jól vannak, vasárnap lesz varratszedés, hétfőn v. kedden jöhetnek haza. Nem semmi szülés volt, de az a lényeg, hogy mostmár mindketten jól vannak, a részleteket majd Zsuzsa megírja.

DodusKép
Én nagyon szorítok nektek a rálátásértKép, hiányoznál nekünk, ha nem lenne otthon internetetek.

BettiKép
Mióta megvan Beni nem szeretek kimozdulni itthonról két napra. Amiatt az 1 éjszaka miatt annyi cuccot kell vinni, mintha 1 hétre mennénk.Kép

BeaKép
Mailt megkaptam, következőben benne leszel.
Pénteken nem jösz el az ITC-be?
Merre voltatok nyaralni?

CatKép
Suli áraKép
ViviKép Jobban van?
Várlak benneteket.Kép

DittaKép
Üdv újra itthon.Kép
Fotók jók, szép helyeken voltatok.

KataKép
Látom azért olvasgatsz minket. Van egy katicás szalvétám, majd lefotózom, ha kell a tied.

KodaKép
A technika ördögeKép
Akkor mi majdnem egyszerre fogunk nyaralni.Kép
Hátha nem kell végigénekelned az egész utat.Kép
Csípés: kalcium pezsgőtabletta vagy calcimusc injekció (ezt is inni kell).

BúzaszemKép
Jól vagytok? Régen írtál, ugye minden ok?

MinitaliKép
ITC-péntek 15 óra, aki jön:
Dodus
Betti
Emese
Panka
Többiek?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka!

Mi is megyünk!

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Mi is megyünk az ITC-be! Ti mokorra jöttök? Talizzunk előtte?

Na most megyek mert Domi ma az ünnepelt és megyünk csavarogni egy kicsit. Meg sajna ma suli is van, úgyhogy majd onnan bővebben.

Zsua
zsua1

Koda, hát jól ránk ijesztettél!Kép Te, kis huncut! Azért örülök, hogy Marcinak semmi baja. (Láttam megcsináltad a könyvet, szép lett.Kép)

Zsua, Dominak sok-sok boldogságot, boldog névnapot kívánok! Majd mesélj, milyen volt a bulizás!

Lehetne, hogy valami jól látható helyen találkozzunk az ITC-ben? Én a felsoroltak közül csak Pankát ismerem meg 100%-ra, úgyhogy én Téged foglak keresni. Esetleg hozz Magaddal egy zászlót!Kép Jó?

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!
Hasonló gondokkal küzdök én is a felismerés terén! Kép
Kellene valamilyen egységes jelrendszert alkalmaznunk! Mondjuk piros rózsa a gomblyukba..., vagy ilyesmi. Kép Kép Kép

MSE

mse173

Sziasztok!

De jó, hogy ennyien jöttök pénteken.Kép Tényleg, hányra menjünk? Szerintem elég lenne a 3 óra, biztos fogunk tudni ott a rendezvényektől beszélgetni egy kicsit. Elég nagy az ITC.Kép
Akkor a lista:
Dodus
Betti
Emese
Magdi
Zsua
Neva (nem 100%)
Panka

ZsuaKép
Dominak nagyon sok boldog névnapot kívánunk mi is. Majd tegyél fel fotót az ünnepeltről.Kép

DodusKép
Nem kell oda zászló, elég nagy darab vagyok én, biztos mindenki észrevesz.Kép Majd a bejárat közelében csoportosulunk, aztán ha mindenki megérkezett majd vegyülünk.Kép

EmeseKép
Ez a piros rózsa nem rossz ötletKép Alig néznének meg minket.Kép Úgy látom, hogy mindenkinek én vagyok a biztos pont, ez jóóó.

Holnap megyünk Pestre egy kicsit vásárolgatni, úgyhogy minden Krisztinánknak nagyon sok boldog névnapot kívánok előre is.Kép

Puszi, Panka

panka

Sziasztok Lányok!
Végül ma este mégis elvittük Vivit az ügyeletre, mert a láza csak nem akart lemenni, az eredmény semmi.Csináljak mindent úgy ahogy eddig. Előtte persze mondta a doki, miután én már felvilágosítottam, hogy szokott Vivi a fogra is belázasodni,hogy az nem lehet ez ahoz magas, de a vizsgálat után, talán mégis?!

Emese!
A csütörtököt inkább halasszuk, bár remélem holnap már jobb lesz a helyzet.

Kata!
Lejárt a jogosítványom tavaly októberben, meg kellene hosszabítanom, és félek, hogy ha sokáig húzom akkor újra kell vizsgázni, azt nem szeretném.

Bea!
Akkor nem laktok tőlünk messze, mi a platán mögött lakunk, az Áfonyás street-en.

Koda!
Én is erre gondoltam a nyaralás előtt, és nekünk be is jött. Szandrát megcsípte, lett nagy üvöltözés, szépen bedagadt, de szerencsére a strandon voltunk, így a hűsítő víz megtette a hatását. Hamar elmúlt. Én vittem magunkkal fenistil gélt, cseppet és kálciumos pezsgőtabit biztos ami biztos, de most már szerencsére tudom, hogy Szandra nem allergiás.

Zsua!
Boldog névnapot Dominiknak!

Ditta!
A képek nagyon jók!

Panka!
Jó lenne menni az ITC-be, de nem tudom, hogy Vivi, hogy lesz. Ha a láz elmúlik mi is lehet, hogy megyünk.
Ma én is láttam egy pici babát, igaz, hogy már egy hónapos, de egy hónappal előbb érkezett, és még mindig olyan picike, hogy bebugyolálva is a babakocsi feléig ér.
2kg-vel született, de teljesen egészséges.

Feltudna valaki homályosítani, hogy milyen ez az új internetes dolog, nem kell hozzá telefonvonal?

puszi
Cat

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Sziasztok!

PankaKép
Hát igen, ha minden jól megy, el tudnánk menni... És akkor én is téged kereslek! Csak ez nem 100%, mert a férjemtől függ, mikor ér haza.Sajnos én nem tudok vezetni, hogy elvinném a kocsit.
A talival kapcsolatban kérdezném, hogy az ITC-n belül hol lesztek? Mert ha el is tudnánk menni, csak kb. 4 óra, fél 5 körül. Ja, és hogy akkor ott lesztek-e még?
A pesti vásárláshoz jó szórakozást!

EmeseKép
Hát már a ki-be pakolászás is elég fárasztó volt, tegnap 3 csapatot mosott a mosógép, de még mindig van szennyes...Kép Meg hát 2 gyerekkel már nem csupa heverészés a nyaralás.
Az egy hét alatt a kicsi megtanult felülni, felállni, mászni, (eddig csak kúszott) és kijött az 5. foga is. Mostmár állandóan a nyomában kell lenni, mert minden mellett fel akar állni, és néha nem jól méri fel a stabilitást, jön az esés.

KodaKép
Akkor jó nyaralást nektek! Ezek szerint pénteken nem jöttök...Kép Persze még mi sem 100%)

NevaKép
Csodálatos helyen voltatok! És a kislányod is nagyon édes!

Névnaposoknak(Domi, Krisztina):
Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Ditta!
Képek alapján biztos jól éreztétek magatokat, csak tényleg elég rossz volt az idő. De jó lenne, ha tudnátok pénteken jönniKép

Koda!
Jó, utat, érezzétek jól magatokat! Emlékszem már, írtad a Lajostanyát, mert akkor is ismerős volt, akkor se tudtam honnan. Autószerelés még nem volt, remélem egy darabig nem is lesz. Biztos valami egyszerűbbel kezdi, mondjuk a számítógéppelKép Valami kalciumosat én is vinnék. Volt már Marcinak méh- vagy darázsszúrása? Mert ha nem, akkor elsőre nincsenek allergiás tünetek, az csak a további szúrásoknál alakulhat ki. Persze a Fenistil, kalcium akkor is mehet rá. De ne legyen rá szükség!
Mailt küldök további infokkal mire hazaértek!

Neva!
Most már én is láttam a képeket! Nagyon szép nagylányod van!

Cat!
Szandra hova fog járni iskolába?

Forgi!
Debrecenbe vagy Bp-re nem mentek el ultrahangra? Én már utólag nagyon sajnálom, hogy kihagytam.

Panka!
Most látom, kérdezted az autót! Nagyon jó, de egyenlőre vannak még kisebb problémák. Pakolással én is így vagyok, de sajnos csak erre a két napra tudunk menni. Így összecsomagolok min. 2 bőröndöt, babakocsit meg egyéb apróságokatKép
Én is Téged foglak keresni, a többiekkel bajban lennék. Úgyhogy mindenképpem gyertek, különben marad a rózsaKép Szerintem is valahol a bejáratnál kellene találkoznunk.

Jó éjszakát!
Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Ja, Ditta, szerintem ha odaértek valakire rácsöröghetsz.

B

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Teszek fel képet Domiról!
Nagyon jó volt ma, sokat sétáltak Rolanddal mert mire már a sétára került a sor addigra én mentem suliba. De sajna félidőben mikor szünet volt hívtam őket és Domi üvöltött utánam. Úgyhogy jöttem hozzá. Persze mire megérkeztem akkorra semmi baja se volt.
Pénteken akkor mi 3 előtt ott leszünk az ITC bejáratnál. Már nagyon várom a találkozást.

Köszönjük a névnapi köszöntéseket!

Kép

Zsua
zsua1

Zsua!
Dominak boldog névnapot kívánok!
Kép

Koda!
Mail ment! Most már tényleg megyek aludni!

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Zsua!
Dominak utólag is boldog névnapot kívánok! Kép
A képek nagyon jók, Domi egyre jobban hasonlít Rolandra.

Kedves Krisztináink!
Nektek is nagyon boldog névnapot kívánok!
Kép

mse173

Sziasztok!
Én most sajna nem tudok menni,mert ma du-án megyek haza szerencsre,mert a szüleim ott laknak.Mindenkit meg kell látogatnom(főként barátokat),mert már hónapok óta nem láttam őket és igy nem jövök haza csak szombaton.Sajnálom de a legközelebbi tali mindenképpen megyek.
Koda jó utat és vigyázzatok magatokra!
Cat jó közel laktok Kép
Mi görögba voltunk nyaralni,pefkochoriba Kép
Nagyon jo volt,bár jun.elején voltunk volt vagy 30fok,de estére még lehült egy kicsit igy lehetett aludni is.Amugy gyönyörű hely,kristálytiszta a viz Kép meg egy pezsgő kis város.
Mindenki vigyázzon magára ameddig nem leszek,és ne haragudjatok amiert nem tudok menni a talira.
Majd jövök
Pusz bea

bea
beatron

Halihó!Kép

Minden kedves Krisztinánknak boldog névnapot kívánok! Isten éltessen Benneteket sokáig, jó egészséget és sok boldogságot!Kép

Ma voltam a védőnőnél, aki azt mondta, hogy a terhességi korhoz képest nagy a pocim.Kép Remélem nem egy óriásbébit fogok a világra hozni. A kis manó most ül a pocimban, lehet, hogy most kellene egy uh-t csináltatni, hátha kiderül, mi van a lábacskái között.KépKép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!
Már 11+1 naposak vagyunk. Mostanában sokat rosszalkodik a gépem. Zsuzsánál sokszor voltam a kórházban. Kedden volt két hete, hogy bent van. Láttam, hogy Panka már megirta, hogy megszületett Beni baba. Tényleg annyira aranyos. Hál Istennek a picike jól van, beindult a tejcsi is. Ma vették ki a varratokat, de függőlegesen vágták, életmentő császár lett. Picit a baba arcát is megvágták a nagy sietségben. De legalább van egy ismertetőjel a gyereken. Ezt azért irom, mert kicsit felháboritott amikor Zsuzsa megsélte, hogy mivel altatták 24 óra múlva látta először Benit, és egy másik Benit hoztak ki neki. Még jó, hogy megnézte a karszalagját és látta, hogy a vezetékneve nem egyezik, meg a száma sem. Az övéké az 5ös volt, ez Zsuzsa szerencseszáma is, és tényleg szerencsét hozott nekik. Mivel kevés volt a magzatvize burkot repesztettek , de felül repedt, igy a baba nyakára tekeredett a köldökzsinór. Mivel besipolt a gép, azonnal megműtötték. Szóval megjárták a hadak útját, de ott van egész nap mellette, és mint mondta, nem adnák oda senkinek semmiért. Remélem nem haragszik Zsuzsa, hogy megirtam, de biztos kiváncsiak voltatok rá. Szóval tündéri a baba.

Kép

KépKép
búzaszem

Úr Isten! Pedig bent volt a korházban, figyelték már 2 hete! Ezt el sem hiszem....
Hála égnek a kicsi és Zsuzsa is jól vannak ezek szerintKép De ilyet olvasni......Most nem is jutok szóhoz..

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

A csodába elszállt az egészKép
Na akkor újra.

Sziasztok!

Megjöttünk mi is a nyaralásból még vasárnap. Képek itt

Zsuzsa!
Nagyon sok erőt és tejet kívánunk Benihez
Kép

Krisztinák!
Kép

Dominak! aki tündéri a képeken
Kép

Bea!
Üdv közöttünkKép Akkor már decben két gólyát is várhatunkKép

Forgi, Ági!
Hogy érzitek magatokat?

Ditta!
Képek szerint jól éreztétek magatokatKép Már majdnem hívtalak, hogy nálatok is esik-eKép

Panka!
Megvolt a bevásárlás? Tali most megint elmarad, most egy haverunk jön, pont pénteken délutánKép

Dodus!
Úgy szeretnélek már látni. Hová mentek 3D-sre? Párod jár veled az uh-kra? Még a végén tényleg a nagyinak lesz igaza és hamarabb meg lesz a babaKép

Kata!
Látom jó sok helyen jártok. Azért van idő szét is nézni, vagy csak odamentek és fordultok is meg?

Na többre nem emlékezem, hogy mit írtam.

Puszika, Marika
Hriczom

Ja ami még eszembe jutott.

Cat!
Remélem Vivi jobban van már.

Neva!
Csodás lehetett Portugália. Laura visszazökkent már?

Zsuzsa!
Hát tényleg nem semmi. Nem is gondolna az ember ilyen dolgokra. A lényeg, hogy most mindketten jól vannak.

Koda!
Jó nyaralástKép Méhecske ügybe inkább nem szólok beleKép

Puszi, M
Hriczom

Holnap Zsuzsáék jönnek haza. Van valaki aki tudna nekik segiteni a szopizásban? Már tápszert adtak a babának, és a doki holnap felirja az otthoni adagot is. Jó lenne, ha sikerülne szoptatni, de senki sem mutatta meg, hogy kell. Beindult a teje, de valahogy nem kapja be jól a kicsi. Hátha ti tudnátok valamit tanácsolni, mert nekem ilyen tapasztalatom még nincs.

Kép

KépKép
búzaszem

Lányok!
Holnap mi is megyünk a talira, lehet, hogy nem háromra, ahogy ébrednek a gyerekek:
Nagyon várom a találkozást!Kép

Krisztinák!
Sok boldogságot kívánok.

Beatron!
Pefkohori isteni hely, mi hat éve jártunk ott.

Melinda
adnilem

Búzaszem, Zsuzsa!
Szívesen megpróbálok segíteni, de azt hiszem telefonon vagy személyesen alkalmasabb volna, a számom a táblázatban.Melinda
adnilem

Dodus!
A pocak méret az anya alkati tulajdonsága, nem feltétlenül a baba méretét mutatja.
Nekem is végig óriásbébit jósoltak, de tök normál mérettel(3600 gramm) született Ádi.
Ne idegeskedj!!!!

Búzaszem!
Rémes ez a sztori Zsuzsa szüléséről. Remélem őket nem viselték meg a körülmények túlságosan.
Én szívesen segítenék Zsuzsáéknak. Nekem sem kapta be Ádi a cicit, mert nagyon kemény volt, előtte
meg kellett fejnem.
Mikor jönnek haza, délelőtt? Ha igen, csörögjenek rám, és átugrom.

Marika!
Látom a gyerkőcök nagyon élvezték a álltkertet meg a strandot is!!! Te nem égtél le véletlenül
(az egyik képen mintha vörös lenne a hátad)?
És a strandon csak ti voltatok, vagy mindenkit kizavartatok a medencéből a fényképezéskor? Kép
Ja, és üdv újra itthon!

Lányok!
Én már néhány hete adok Ádinak sima (dobozos, tartós) tejet inni, de megy a gyerek hasa.
Na nem vészesen, csak naponta 1-2-szer, de híg a széklete.
Szerintetek a tejtől lehet? És kell ezeket a tejeket forralni, mert én eddig csak melegítettem?

mse173

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?