Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Elmentünk ebbe a baby-outletbe, de nem vagyok lenyűgözve. Igaz, hogy vannak olcsó dolgok, de a legtöbb hibás, értékcsökkent, és szinte semmilyen babakocsiból nincs teljes szett, ill. amiből van, az nem tetszik...
Az eladó látszólag alig értett hozzá, és elég kelletlen volt, úgyhogy eléggé kiakadtam rá.

A múltkori rosszemlékű látogatásom a babyfun nevű sufniban elvette a kedvem az Espiro-tól egyébként, nem is tudom, írtam-e. Az ára jó, de élőben elég gagyinak tűnt. Meg kéne néznem vhol, ahol nem 12 centiméter hely van körülöte, hanem lehet tanulmányozni rendesen.

Az egyetlen bababolt, ahol normálisak és hozzáértőek voltak, az mini manó volt a nagy lajos király úton - na ott eléggé belszerettem a neonato syncro-ba

http://bababolt.echt.hu/babakocsi/neonato?cid=59501

Kár, hogy az új modell 165 e belőle - tavalyit mondjuk lehet kapni 135-ért... Úgyhogy most ezzel kokettálok, de elég drága.

Az ágy kérdés meg még mindig kérdés, egyet tudok, hogy fehér színűt akarok, ami viszont alig van, és egyre inkább hajlok a 60*120-as fekvőfelületűre a 70*140 helyett - valahogy nem vonz az átalakíthatóság amúgy sem. Csak nem növi ki azt nagyon hamar? Elég az olyan 1 éves korig?

Hol van egy normális bababolt, ahol értenek hozzá de nem méregdrága?

boruska

Bori!

Lucának anyuéknál 60*120-as ágya van. Azt ha itthon lenne, kinőttnek nyilvánítanám. A 70*140-es ágyak praktikusabbak, mert tudsz rá pelenkázólapot tenni és még a gyerekhez is be tudsz hajolni.
De ez az én véleményem! :D Én Faktum Mókus fan vagyok, szóval nekem szóba sem jön más!

Neonatonak mérd le az ülőfelületét és hasonlítsd össze már kocsival, mert a bnőmnek az volt és overallban egyszerűen nem fért bele a gyerek! :shock: De az nem teljesen ez a típus volt!
Vendég

kiamaki: Elég az ideiglenes lakcím szerintem. De hogy az kötelező-e, azt nem tudom.

lucababám: Az az egy bajom van az ecet-mosóparfüm verzióval, hogy nem nagyon lesznek illatosak a ruhák. De nagyon puhák, a törölközők nagyon jó nedvszívóak lesznek és nem érezni az ecet szagát a mosott ruhán.

boruska: Nekem a mária bababolt vált nagyon be. Elég nagy, lehet nézelődni, értenek hozzá és elég olcsó is ahhoz képest, hogy újak a cuccok.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki, igen, ezt a Máriát többször hallottam már itt, egyelőre azért hagytam ki, mert nekem nagyon messze van, s amíg nincs kocsim (és egy darabig nem is lesz, most kiderült, hogy cserélni kel a motort, de ez egy másik szomorú történet :()
Na, majd ráveszek vkit, hogy kifuvarozzon.

boruska

Hát Csajok! Kezd elegem lenni ebből a hétből... Ez a mai nap katasztrófa volt. Nem akart telni az idő. Mire hazaértem az embőcnek kellett elmennie, de most nemsokára hazaér,de utána megint menni kell neki el mert jönnek kocsira. Ami végülis nem baj, mert ebből van a pénz csak olyan jó lett volna hozzábújni és reggelig ki se dugni az orromat a takaró alól... Úgyhogy főztem gyorsan egy tejszínes sonkás tésztát és bánatomban jól bekajálok majd.

Jah és kérdezte a főnököm mikor ment haza, hogy ugye, holnap nem kell mennem dokihoz meg sehova... Ez annyit jelent,hogy számíthatok egy jó kis túlórára... Nem akarom... Ááááá :cry: :cry: :cry:

Remélem holnapra kialszom ezt a depit :shock:

Jah majd el felejtetem. Edit! Várunk a hírekkel... :roll:

További szép estét mindenkinek

bellerreni
Eger

Viki Azzal a gyermekemmel, ahol 2100-as méhszáj lelet volt, a 8. hónapig dolgoztam, és a nagyobbikat bölcsibe hordtam busszal, hátihordóval. De akkor 10 évvel fiatalabb voltam. A mostanival folyton pihenek, eddig összesen ugye 6 hetet kórházban. És a 14. héttől nekem nem változott a méhszájam. De eleget paráztam rajta egy hónappal ezelőtt, sokat olvastam róla és célszerű betartani a szigorú ágynyugalmat. Bár ha nem keményedsz, görcsölsz, jó eséllyel nem lesz semmi gond :) .
pammut

Na csajok, azt hittem alig van mit venni már ennek a csajszinak. Erre összeszedtem és alsó hangon 200eFt. :shock: Úgy, hogy lényegében mindenünk van! :roll:
Ami kell még: légzésfigyu, hordozókendő, bölcső lepedő, pelenkacsomag, zenélő forgó, plusz ágynemű a bölcsőbe (hátha ki kell mosni) mellszívó szilikon kiegészítői, pelenkázó lap a komód tetejére. Meg néhány textil pelus. Hát? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak ritkán, de ez a hetem szörnyű a melóhelyen. Kaptam a külföldi megbízótól egy auditot, ahol jól megnézik, hogy mindent a törvényeknek megfelelően csinálunk-e... Szóval nagyon király, tegnap az egész napomat a Heim Pálban töltöttem és fordítottam az orvosi blablát angolra, hogy az olasz csávó mindent megértsen, ma itt volt az irodában, de holnap megint megyünk vissza, hát elég embertelen. Csak az éltet, hogy ez az utolsó nagy erőpróba és jövő héttől csak a szokásos pörgés lesz, amit elég jól bírtam eddig.
Viki, sajnálom, hogy ilyen gondjaid vannak, csak ismételni tudom, hogy pihenj, amennyit csak tudsz. Én is tegnap voltam a dokinknál, csak este. Nálunk minden OK, minden zárt, aminek annak kell lennie. Most mozizás nem volt, majd esetleg legközelebb. Én nem erőltettem, a doki tudja, hogy milyen gyakran kell, nem akarom zaklatni a gyerkőcöt feleslegesen. Te legközelebb mikor mész? Én november 20, esetleg végre sikerül összefutnunk?
Mi még mindig nem vettünk semmit, de látom, azért még mindig nem én vagyok az utolsó. Ja, a baba legutóbbi méretei alapján lehet, hogy csak márciusban szülök, de ha nem baj maradnék veletek... Már amennyit tudok ide írni és azt maradásnak lehet nevezni ;) De mindig olvasok ám, ha kell fel is mondok mindent :D

Na belőlem ennyi elég is, bocsi a hosszúságért, de hát ritkán szólok, de akkor sokat :D

Mindenkinek előre is kellemes hétvégét, sok pihit, én már úgy várom...

Kép

Ági
agic83

Helló Evribodri! :)

Hazaértem egy rettenetes nap után... Kezdődött úgy, ahogy már írtam délelőtt, aztán délután a főnököm összehívta a bandát, és közölte, hogy hétvégén is meló van, mert kedden határidőnk van, és sehol nem tartunk. Szerintetek bunkó vagyok, mert megmondtam, hogy én jelen állapotomban nem kívánok hétvégézni? Az az igazság, hogy nem izgat, mit szólnak a kollégáim. Tudják, hogy babát várunk. Aki ezt nem érti meg, azt letojom. Nekem nem hiányzik ez a stressz...

Aztán este kutyasétáltatás közben megtapogattam a hasam és felfedeztem, hogy hatalmas! :lol: Egész pontosan, amíg csak a dagiságom miatt volt hasam, az olyan volt, hogy deréktájban volt egy kis horpi, amitől úgy tűnt, két részletben vagyok dagi. De ez eltűnt! Egy hatalmas hordó van rajtam elől!!! :D És ez csak nőni fog! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok Csajok!

Eszter, úgy látszik hogy ezek a fiúk már csak ilyen szemérmetlenek. :)

Kakti, örülök hogy minden rendben. Ha a dokid is azt mondja, akkor igenis vegyél vissza a tempóból, most Lili a legfontosabb.

Kattkat, szerintem a dokid tudja hogy azért jársz hozzá, mert nála akarsz szülni, úgyhogy nem hiszem hogy lekéstél volna.

Ronci, gyümileves. Hmmm. Imádom. Bár most a bundáskenyérre vagyok ráizgulva, hétvégén csinálok levest. Meg mákosgubát. meg császármorzsát. Meg, meg, meg. :lol:

Viki, ezt a mosódiót én is megnézem magamnak, hallani már hallottam róla. Pont tegnap akartam kérdezni, hogy mit ajánlotok a bébi ruháihoz. Most A-t használok a színesekhez és P-t a fehérekhez. És L öblítőt.

Kata, én sem a lakóhelyem szerint illetékes kórházban fogok szülni, kérdeztem a dokimat hogy bejelentkezzek-e anyósékhoz (ők odatartoznak), de azt mondta hogy nem kell, szabad kórház és orvosválasztás van.

Boruska, a Mária nagykerbe biztosan érdemes elmenni, telefonban is tök segítőkész volt a csaj és érti is a dolgát.

Reni, meddig dolgozol még?

Nóri, elképzeltelek amint éppen polcot döntesz a boltban, bár gondolom neked akkor nem volt mulatságos. :) :oops:

Enyém gyerek ma egész nap aktívkodott. Apa is érezte egyszer picit. Voltunk lambériát, parkettaszegélyt, függönytartót meg előszobafalat venni és elmentünk a megrendelt szőnyegért is. Holnap reklamálhatok is, mert éppen csak beszegni felejtették el, ami a lényeg lett volna. Apa ment be érte egyedül, én kint őriztem a cuccokat a kocsiban. De megint haladtunk kicsit.
Milán egész úton feszítette a hasamat alul, gondolom nem tetszett neki ahogy ültem a kocsiban. :roll: Pedig holnapra még kajavásárlást is tervezünk, meg valszleg a szőnyeggel is lesz egy utunk. :?

Hosszú lett, bocsi. :oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Kakti, nekem is ugrásszerűen nőtt meg a poci az elmúlt napokban. Ne is menj be dolgozni, aki nem érti meg a helyzetedet, kinyalhatja.

Ja, még azt felejtettem el írni, hogy holnap a vásárlás előtt bemegyünk a Brendonba még egyszer megsasolni a színeket és formákat. :)[/url]

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

agica: Én is november 20-án megyek :) Azt hiszem 1/2 10-re talán, majd megnézem. A babát azért nézte nekem is csak meg, mert a cukros dokinénim kérte. De jó volt látni a lánykámat, bár nem moziztunk túl sokat. Nincs kedved a novemberi szülésfelkészítőre eljönni? Szerintem még ez ami belefér időben.

kakti: Nem foghatnak munkára hétvégén kismamát, én sem hiszem hogy bemennék. Oldják meg nélkülem a többiek.
vicky79
Budapest III. kerület

Hááá Csajok! Megjött az embőc úgyhogy ha végzett a zuhival gyorsan hozzábújok és ki sem jövök a karjaiból reggelig. Nem tom most mi van, de nagyon rá vagyok kattanva... :lol:

Csuppancs! Sajnos december 31-ig. Vagyis 18-a a hivatalos utolsó munkanapom, de sajnos kiszámíthatalan az iroda. Ha lesz meló tuti be kell menni két ünnep között is. Csak bírjam az ülést... Remélem nem lesz már akkor nagyon megterhelő. Majd meglátjuk.

Szép estét

bellerreni
Eger

na, hazaértünk....hát minden ok, kivétel a vizesedés. a doki kérdezte mennyit gyarapodtam eddig, mondtam 6 kg. Aszonta az még épp elfogadható, de óvatosan, és ugye tisztában vagyok vele, hogy ennek a java része víz. Ennek tükrében pedig leszek szíves a napi folyadékbevitelt levessel együtt napi 1 literre visszavenni :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Edit, a 6 kg egyáltalán nem sok! A 30. hétig 8-11kg az elfogadott.

Csajok!

Ez milyen lehet?
http://www.vatera.hu/dorel_safety1_haro ... 74279.html
Vendég

Nóri, úgy néz ki mindene megvan, bár nekem sajnos az eltérő méretű kerekek sem jönnek be. :oops:
Te vagy a babakocsiszakértő. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hát nem magamnak gondoltam... csak jópofa meg árban sem horror. Szóval gondoltam megmutatom! :lol:
Vendég

Viki! Mi 3/4 11-re megyünk, úgyhogy már majdnem találkozunk :D Érdekel a szülésfelkészítő és, ha jól értem elég egyre elmenni, mert minden hónapban ugyanaz a program (?). Szívesen elmegyek a novemberire beszéljünk meg egy randit, ugye második szerda, hat óra? Melóból éppen odaérek, emberemet inkább a szülőszoba látogatás érdekli... Úgyhogy mehetünk :)

Kép

Ági
agic83

Nóri, azt tudom hogy Neked már van, nekem meg nem piros kell, csak gondoltam aktívkodok. :lol:

Képzeljétek, Milán tök aktív este is, de apa aszongya nem érzi. :cry: Pedig kétszer is eljátszottuk hogy hangosan kértem, jelezzen az apjának és megcsinálta a tenyerébe. És mégse érzi. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

agica: Nekem most azt mondta a dokim, hogy egy előadás van havonta és a másik három héten vannak a szülőszoba-látogatások (ezt én olvastam a neten). Azok talán nem szerdán, de majd megnézem, vagy megkérdezzük a felkészítőn. Akkor a novemberi szülésfelkészítőn találkozhatunk végre. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.10.21 20:25-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

K*va fáradt vagyok, így csak néhány észrevétel:
Ronci: mi is mosódióval és mosószódával mosunk, és mivel a Zsoltinak nem tetszik az ecetes öblítés, így nincs. Finom szabad illata van a ruhának, nem mosószerszaga. Viszont a foltokkal nagyon nem bír el a mosódió, arra ki kell valami okosat találni.

Nóri: hát pelus elnappolva januárig. Most mutatták be használat közben a Monapel ősmárkát, és hát megtapiztam – bizonytalanná váltam. A Pop-in továbbra is tetszik, de ez a Monapel se rossz. Lehet, hogy mindkettőre bepályázok. De most még az összetétel nagyságát nem tudom.

Holnap részletesen a kérdésekre…

zarja

Kakti: a munka törvénykönyve szerint:
"Beleegyezésük ellenére sem alkalmazhatók túlmunkára a fiatalkorúak, az egészségre ártalmas munkakörben foglalkoztatottak, a terhes nők és a kisgyermekes anyák gyermekük 1 éves koráig."
Szóval magasról sz*rd le a munkát és inkább pihenj hétvégén! ;)
zuzmooo

ja, és egyenlőre faros...bár konkrétan uh alatt haránt fordult, keresztbe állt a kölök :shock: a feje a jobb vesémhez beámaszt, láb a bal veséhez, és feszít :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Csilla! :lol: Van fekete is! :lol: :lol:

Eszter! Akkor tapizz V2-es, új generációs Pop-Int!!! Az nagyon király lett! :D

Nagymamám küldött birsalma sajtot. Sok dióval. Ahogy szeretem. Kislányommal betoltunk vagy 20dkg-ot. Nyelte, mint kacsa a nokedlit! :roll: Mint az anyja! Megyek, eszem még!
Vendég

Nóri, légyszi ne adj ötleteket! Éhes vagyok és a hűtőben nekem is van diós birsalmasajt. :oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

zarja: Most van ezen a zoldabc-s oldalon valami aktív oxigénes mosószer, lehet hogy kipróbálom. Meg van valami marhaepe szappan. Örülök, hogy többen használunk ilyet, már azt hittem, hogy csodabogár leszek ezzel. Mindig úgy néznek rám mások, mintha nem lennék normális. Bár az anyósom ki szeretné próbálni.
vicky79
Budapest III. kerület

Nem Viki!
Én használok epeszappant, mosószódát, aktív oxigénes tisztítót is! Beválik! :-)
Ha meg nem, akkor a Foltördögöt használom. Ugyan nem bio, de sokszor a gyümi foltot nem viszi ki más. De az epeszappan tökéletes!
Vendég

Reni! Egyáltalán nem biztos, hogy Te leszel az, aki utoljára szül itt közülünk! 8) Szerintem lesz itt kavarodás, mert szinte senki sem a megadott napon fog szülni. Na, olyan szerintem ritkán van.

Edit! Örülök, hogy az uh-n minden rendben volt. Véleményem szerint nem híztál sokat, de nem gondoltam, hogy a vizesedésre ilyen drasztikus folyadékmegvonást kell alkalmazni. :shock:

Kismaki! Én is megálmodtam egyszer kb. 1 éve, hogy mikor születik meg a gyermekünk! Augusztus 31! Remélem ez az álom a következő gyermekünkre fog vonatkozni. Egyébként nekünk sincs még semmi babaholmink az ígéreteken kívül, de még nem is tudok hozzáfogni, mert először a lakást kellene rendbetetetni.

Kakti! Szerintem jól tetted, hogy nem vállalod be a hétvégét! A többi kolléga véleményére meg ne adj! Ha jól tudom, törvényileg nem is kötelezhetnek túlórára!

Nóri! Most láttam hasonlót ma egy bababoltban. Nekem nem igazán jött be, mert úgy tűnt, hogy a kerekek túlnyúlnak a sportrész alól. Szóval egyből egy 3 kerekűre asszociáltam... Birsalmasajt ... sóhaj... ne is mondd, imádom!

Látom belevágtatok a bio-mosásba. (Bocs, de hogy hívjam?) Most az epeszappan az egyenlő a háziszappannal? Amit régen az asszonyok főztek maguknak, arra gondolok.

Kép
Kép
molmar

Vicky! Bori a Szabolcs utcában született, annak a személyzete, vezetősége jött át ide. 35 hetes volt születésekor Borka, de mindössze 1100g és 37 cm. Úgyhogy nála nem a koraszülöttség volt a gond. Nem is akart még megszületni, semmi nem utalt erre, de muszáj volt, így vajúdás és minden nélkül vették ki. Na, ezt most nagyon szeretném elkerülni!
Mosódióról sok jót hallottam, egyik barátnőm lelkesen használja. Azt nem tudom, mivel öblít. Ő is mosható pelust használ. A mosószer fajtájának eldöntése, beszerzése nem az én dolgom, mert nálunk nem én mosok (csak nagyon ritkán), én csak bepakolom a szennyest, s nyáron száraz ruhát hoz haza a férjecském, csak vasalnom kell, ilyenkor viszont már itthon teregetek is. Apropó, mosható pelus: lehet, nálunk mégsem ez lesz, mivel a szennyes szállítva van és nem én mosok... férjem idegenkedik tőle, nagy macera lenne vele a munkahelyén...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ktc 2009.10.21 21:33-kor.
ktc

Jut eszembe: Zsizell és Beneildi, mikor mentek terheléses cukorra? Én nov. 4-én, szerdán, reggel fél 8-ra. Jó lenne veletek összefutni, könnyebben telne az ott töltött 2 óra, ha lenne társaság. Mit szóltok hozzá? Vicky, gondolom, te nem vársz addig a vérvétellel, bár még neked sem lenne késő - veled is szívesen taliznék!
ktc

Jó reggelt!

Én már elindítottam sarjaimat és megreggeliztem. Most az új napirendem szerint visszamászok az ágyba és mindezt kipihenem :D . Merthogy doki bácsi aszonta pihizzek úgy, mint a kórházban. Viszont nem dereng, hogy ott lett volna egy kupac gyerek meg egy háztartás :wink: . Igyekszem lightosra venni a figurát és már 2 napja rágom párom fülét, hogy a 10 napos őszi szünetre hívja el anyukáját. Az azért húzós lenne segítség nélkül.
pammut

Jó reggelt lányok, asszonyok. :)

Kicsit jobb a kedvem mint tegnap, deha belegondolok, hogy mi vár ma rám... ÁÁÁÁ, azt nem akarom. :cry:

Szombaton megyünk menyaszörny ruhát meg koszorúslány ruhát próbálni. :lol: Vagyis én csak nézni. De már alig várom.

Szép napot mindenkinek.

bellerreni
Eger

Reni!

Biztos már mondtad, de még egyszer lagzizol? Nektek csak polgári volt? Nekünk is külön volt, de csak pár hónap különbséggel. Április elsején volt a polgári. Akkor volt hely! :lol: Nekünk mindegy volt. Csak májusban lejárt az útlevelem és mivel esküvő után 3nappal mentünk nászútra, így úgy döntöttünk, csináljuk meg előbb.
Vendég

Na megyek, összeszedem a maradék cuccot, aztán dél körül lelépünk. 3-ra már úszásra visszük Lujzát!
Vendég

Zuzmoo, értem én, csak azt nem, hogy Katica irja, hogy jó a vasa, a hemoglobin meg hematokritje meg nem. Akkor hogy lehet jó a vas?Ez nem zárja ki egymást?

Kakti, jó hogy minden rendben. Nekem is pont tegnap este volt ilyen, hogy fel akartam kelni a kanapéról és jött a „kés”…Amúgy nekem is lassitanom kéne, mert én meg úgy pörgök, hogy estére elájulok a fáradtságtól, nemtudom minek aktívkodom ennyire, mintha muszáj volna :roll:

Kismaki, hát én eddig 1 db törölközőt vettem a babának és kész…én is gondolkodom, hogy lassan el kéne kezdeni, de szerintem majd decemberben vagy januárban. Decemberben tömeg van mindenhol, január meg talán már késő, addig nem kéne húzni…nemtudom.

Erusverus, merre felé laktok, úgy kérdem melyik városrészben.
lara

hát én se gondoltam...hogy ilyen drasztikus lesz a folyadék megvonás. Legutoljára (kb 4 hete) még 2-2.5 l-t mondott, de ezek szerint az is sok... :shock: :shock: :shock: Nem s tudom csajok hogy osszam be azt a kemény egy liter folyadékot :cry: :cry: kicsit kevésnek tűnik... meg egyébként...tele a hócipőm mindennel :cry:

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok lányok,

én is itt, de csak részben tudtam visszaolvasni.

Katica, én még nem tudom, mikor megyek cukorterhelésre, de valamikor olyan idő tájt. Másodikán megyek dokihoz, akkor derül ki.
Az együt szobában benne vagyok februárban :lol: :lol: :lol:

Mosható pelus.. Nóri, amit linkeltél mi abból csak a Bambino Mio leszoktató pelust használtuk, de az nagyon nem vált be. :wink: ez a Pop In jól néz ki, gyakorlatban nem tudom milyen. Én a Monapelt hallom mindenkitől dicsérni.
Luca megy végül Disneylandbe?

Ezt már nem tudom ki írta:
Áek-ben Pic van, minden kora babát fogadnak. Remélem egyikünk sem próbálja ki ezt a szolgáltatást (a régi Mávban volt, hogy csak 32. héttől mehetett baba oda, most már nem viszik el, sőt már oda hozzák a problémás anyukákat (sajna volt alkalmam ilyet is látni februárban, amikor bent feküdtem)

KépKép

KépKép
beneildi

Még mi sem vettünk Léninek semmit, de Apa megcserélte-kifestette a szobákat, így már a helye megvan, na meg összerakásra került a komód is (ebbe majd gyűjthetem a cuccait), bár igazából sok mindent Lillutól fog örökölni :lol: , még újat nem kapott, de fog)
Lillu olyan édes, mutatja, majd hol fog a baba aludni (kiságy még nincs összerakva), de már nagyon várja.

KépKép

KépKép
beneildi

ktc: Hát Bori tényleg nagyon picike volt. :( De én szugerálom a jövő minimum januári szülést magamnak. Nekem nem kell terheléses cukorra mennem, mert már inzulinos vagyok. Most kedden kérdeztem a diabetikustól és azt mondta, hogy ne hülyéskedjek vele. :) Bár a keddi vérvételek is annak számíthatnak, mert reggeli és ebéd után 1 órával már ott voltam és néztük a cukromat (a reggeli vérvételem helye nagyon ronda lett, már feketedik). Ezek jók lettek.

beneildi: Én paráztam a koraszülésen és ezért örültem hogy a máv-ban van pic.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Lara, sose tudom a városrészek nevét megjegyezni... talán Felsőváros? "Akit Pistának szólítottak a nevelőszülei" sgt-on lakunk ;)

Nóri, jó utat és érezzétek jól magatokat!

Edit, ezen a vizesedésen kicsit elgondolkoztam. Egyrészt én is híztam már vagy 8 kg-t, de alig látszik rajtam. Akkor én is vizesedek? De nem látom magamon, max. a zokni szorít, de csak picit. Másrészt meg, nem értem: általában azt hallja az ember, hogy igyon a kismama sok folyadékot, mert az pl. segít a görcsök megelőzésében stb. Erre neked meg megtiltják... Szerintem a napi másfél-két liter folyadék, ami egyébként egy nem terhes ember esetében is szükséges, miért ártana meg? Meg szerintem inkább a sós ételek azok, amik a vízvisszatartásban közrejátszanak, így szerintem inkább azokat kell kerülni. Nem okoskodni akarok, csak én ezeket hallottam. De a dokik biztos jobban tudják.

Kép
erusverus

Lányok, én tiszta elkeseredett vagyok a hízás miatt - 6 kiló jött fel, és engem is basztatott a védőnő, hogy ebből mennyi a víz - hát mittudomén
Én nem vagyok hajlandó kevesebbet inni!
Ne egyek annyi sót, köszi - nem sózok meg semmit
:(((((((((((((((

boruska

hát csajok, evvan... figyusztok, ha a pocakon benyomjátok az ujjatokat ott marad a helye? így kifehéredik? és pár másodperc míg eltűnik?

Edit

Kép
ézsóné

Nóri! :lol: Nem én lagzizok, hanem a barátnőm :lol: Én "csak" nyoszolyóasszony leszek :lol: De nagyon várom a ruhapróbát. Imádok próbálgatni meg nézelődni a csodaszép ruhaköltemények között. Nekünk megvolt a polgári is meg a templomi is.

Edit! Amit leírtál az a víz tipikus jele. Legalábbis anyukám nekem ezt tanította: Ha benyomod és fehéren ott marad az újjad nyoma az víz.

bellerreni
Eger

SziasztoK!

Edit, nekem is ott marad a nyoma pár másodpercig, nyugi. De nekem a testem többi részén is, ez a víz miatt van. :)

Katica: Én hétfőn akartam menni, de akkor átteszem szerdára, és tudunk talizni, úgyis paráztam ennek az édes löttynek az egyedül való megivásától.
Beneildi: engem is vegyetek be a közös szobába Katicával! :oops:

Én még mindig az éjszakai lábgörcsöktől szenvedek. 2 liter folyadékot megiszok, és szedem a Magnerot tablettát is, ami dokim szerint a legjobb választás volt részemről. Jesszusom, akkor mi lenne, ha nem szedném a magnéziumot... :shock:

Kép
zsizell

Vizesedő csajszik!
Szerintem próbáljátok ki a krumplinapot. Nekem bejött... Én csak kíváncsiságból csináltam meg, mert fura volt, hogy pár nap alatt több kilót híztam; s reméltem, hogy ez csak víz. És valóban...másnap -3kg :shock: Ráadásul nem is tartottam be olyan szigorúan :oops:

Kép
Kép
szana80

Reni!

Azt értettem félre, amikor írtad, hogy a Te ruhádat nem tudod felpróbálni! :lol:

Na csajok lépünk. Még enni is kell. De a pakolás kész van. Persze törvényszerű, hogy Luca köhögni meg taknyolni kezdett reggelre! :evil: Pedig tegnap olyan jó hangulatban volt és éjfélig pörgött. Na sebaj, azért elmegyünk. (Ildi, végül maradtunk a wellness hétvége mellett) Ha van net (net van, csak a laptopot hagytam az irodában) akkor igyekszem jönni!
Bár Nektek sem árt némi szünet nagypofájú topictársatok nélkül! :lol:
Jó hétvégét Nektek is!
Vendég

Szana! Részleteznéd nekem ezt a krumplinap dolgot. Köszi :)

Kép
zsizell

Zsizell,
A lényeg, hogy egész nap csak főtt krumplit szabad enni. Én reggel megfőztem egy nagy adag krumplit és azt ettem reggelire, ebédre, vacsira. Mondjuk azért egy alma lecsúszott mellé és némi Jázmin-kaja maradék. :oops: :lol: Na de én farkasétvágyú vagyok, szóval elég nehéz volt, de megérte. Gyanítom az utolsó harmadban ezt hetente tuti eljátszom majd.

Kép
Kép
szana80

Nóri,
Érezzétek nagyon jól magatokat!

Kép
Kép
szana80

Nóri! Nagyon irigyellek. Érezzétek jól magatokat és azért vigyázz magatokra :lol: és hiányozni fog az a "nagy szád" :lol: :lol: :lol: Kellemes hétvégét.

bellerreni
Eger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?