Új privát üzeneted érkezett!

Szió!

na csak összefutottunk.. :lol:
fél tízkor jöttem ki tőlük, Matyi nagyon nehezen aludt el.. 8)

mi újság felétek?? Vilcsi jobban van?

Kép

Kép
morca
 
 


hát fogjuk rá, hogy jobban van, még azért hisztis!

megnéztem a videókat, tök jók!! Ákosnak majdnem elvitte a homokzsák a buksiját... :roll: :lol: :lol:
Matyi meg csak úgy ugrál a lóval az ágyon, szaltót???
:shock: :shock: :shock:

Várok 3 percet, ha itt vagy maradok, ha nem akkor jó éjszakát!! ...ésésés akkor valamikorra megbeszéljük fixre a randit! :wink: Puszi

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


itt vagyok!! nehogy elmenj.. :wink:

Kép

Kép
morca
 
 

 
 

örülök, hogy jobban van Vili manó.. :P Ákos is nagyon nyűgös volt ma egész nap.. :? gondolom ő is a szuriktól.. :?

Matyi csak bukfencezik nem ám szaltózik, de ha így folytatja, akkor nemsokára az jön.. :P :P Ákos pedig azzal szórakozik, hogy meglöki a boksz zsákot és ha eltalálja akkor mondja, hogy bumm és közben jókat röhög.. :P :P

Kép

Kép
morca
 
 


na mizu?? Csak közben szórakoztat azzzurram!! :lol: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


jajj, de édesek!!!!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


az jó, mert akkor azt jelenti, hogy már ő is jól van.. :P :P

most már én is kifele megyek ebből a nyavalyából, ami elkapott.. 8) :P

az én uram tv-t néz, mert mikor mondtam neki, hogy fent vagy, megjegyezte, hogy akkor fél kettőig le sem fogunk jönni.. 8)

Kép

Kép
morca
 
 


hát ötletekben nem szenvednek hiányt a fiacskáim az biztos.. :P

Vili miket csinál már?? :)

Kép

Kép
morca
 
 


nagyon helyes, hogy már gyógyulgatsz!!!! :wink:

Vilikém az elég lustika, mert még fordulni sem akar, bezzeg ülni :shock: mindig!!! Szerintem hamarabb fog beszélni, mint bármit csinálni, mert már nagyon szépen formálgatja. Az aja már egész jól megy! :lol:

Fél 2??? Nekem 6kor kel a Mancikám az első kajkóra! :roll:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


az a jó minél kreativabbak a srácok, csak gondolom a te idegrendszereden ugrándoznak! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


de tudod, minden a pozitiv gondolkozás a legjobb! Gyerekeknek - kivéve néhányat :cry: -, meg a részegeknek őrült arkangyalaik vannak, akik minden bajtól megvédik őket! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


tehát mindenben.... :oops:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


na mégis csak elcsábított azurad aludni?? :lol: Bocsi, hogy elmaradtam, csak kimentem az erkélyre, mert gyönyörű az ég! Nekem már olyan hófelhőnek tűnik, olyan szép vöröses rózsaszines az ég alja!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


na, én sem tervezem fél kettőig, mert Ákos is hat körül fúj riadót.. 8)

Matyi is lustácska volt, de aztán egyik pillanatról a másikra mindent behozott, sőt úgy beindult, hogy azóta is pörög.. :lol: beszélni viszont későn kezdett, de azóta be sem áll a szája.. Ákos meg nagyon sietősen nyomja, ő már fél évesen állt.. 8) és azóta is mindent irdatlan tempóval sajátít el.. 8)persze beszélni is elkezdett már..:P mire jó egy bátyus.. :P :P

a kis szószátyár.. :P
(ez most lehet, hogy egy hülye kérdés, de nem emlékszem, hogy ott maradtok -e végleg) Vilihez svédül is beszéltek, vagy csak magyarul??

Kép

Kép
morca
 
 


morca????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


elég képlékeny dolog ez, hogy meddig maradunk! Egy jó pár évig tuti!
Vilikéhez nem beszélünk svédül, majd a babatalikon! 8) :lol: Plusz majd az oviban meg a bölcsiben! Sok értelmét azért nem látjuk, hogy az apja svédül gagyarásszon neki, met ugye ő sem anyanyelvi szinten beszél, hanem "tájszólással"! :lol:

Ákos tényleg jól belendült!!! :shock: :shock:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


fú, de durva műsor van a spektrumon! Szét válogatják a fehéreket a feketéktől, ha már egy gyerek világosabb, mint a szülei már el is szakítják tőlük. ÁÁÁÁÁ!!! Épp azt beszéltük, hogy ez nem is volt olyan régen 1949!! Ez nagyon gázz!!!!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


már füstölnek a billentyűk.. :P igyekszem pozitívan gondolkodni, legtöbbször sikerül is, csak a fiúk iránti aggodalmam tud kibillenteni időnként.. :oops: 8)

na, azért nem panaszkodhatok, nagyon jó gyerekeim vannak, de néha égnek áll a hajam.. 8) ma is volt olyan, hogy elindultam a nappaliból a konyha felé, (egy térben van) és mire visszanéztem, Ákos már állva egyensúlyozott a műanyag kis széken.. :shock: :P ilyenkor átmegyek elit kommandósba.. :P :P

Kép

Kép
morca
 
 


mi legyen?? menjünk csicsis?? majd holnap este fél 10 fele ismét felnézünk??? gondolom már te is fáradsz azért egész nap két gyerkőc mellett!!! :D

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


itt vagyok, csak valamiért belassult a gépem.. :roll:

Kép

Kép
morca
 
 


jesszusom!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Ákos, Ákos!!!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


oké.. holnap fél tíz körül itt vagyok!!

jó éjt.. :wink:

Kép

Kép
morca
 
 


ja, oksa! Az előbb honfoglalóztam, és pedig nekünk nagyon gyors a netünk, mégis valamiért az a szerver iszonyat!Csak úgy, mint a babanet is tud, az iwiwről nem is beszélve... :twisted:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


oké, holnap fél 10!!!

Pusssszzzzz!!!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


morca-csak nem alszol még??? :lol: :lol: :lol: Nekem isteni áldott jó kisfiam van, mert a 6 órás kelését kapásból fél 8ra intézte, utána meg még visszakéredzkedett, és aludt 11ig! Juhéjj!!!! :lol:

mka, AMy????????

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a jógáról!
Nem is tudom.... Megnyugtat és szépen átmozgatja az egész testet. Nem úgy mint Réka, ez valahogy más. Megmozgatja az izületetket, az megnyújtja az izmokat, olyan jóleső dolog. És olyan megnyugtató. A csajszi már füstölővel várt, rakott be keleti zenét, jó volt az egész hangulata. A spirituális rész nem fog meg nagyon, de ez a mozgassuk meg a testünket, lelkünket dolog tényleg jó. Megyek a jövő héten is. :lol:

Megyek mert még nem ebédeltem. Majd jövök

mka
mka
 
 


most csak egy szóra jövök.. :roll:

Nozavi: este mindenképp jövök, de lehet, hogy csak 10-re érek ide, attól függ, hogy a fiúkat mikor tudom letenni.. 8) mindenképp várj meg.. :wink:

Mka: szupi lehetett a jóga.. :lol:

na, majd jövök.. :wink:

pussz

Kép

Kép
morca
 
 


Ja, mi fél hétkor keltünk, de addig is óránként.. :? ráadásul csak sikerült majdnem fél kettőig fent lennem.. :roll: Ákos extra nyűgös, legalább négy foga jön egyszerre és ebből minimum kettő rágó.. :?

Vilcsi tényleg kíméli anyuciját, nagyon édes gyerek.. :P majd elmúlik.. :wink: :lol: mármint a kímélet, de akkor is édes lesz.. :wink: :lol:

Kép

Kép
morca
 
 


Én már itt vagyok.. :wink:

Kép

Kép
morca
 
 


hahó.. :roll: még mindig itt vagyok.. :wink:

Kép

Kép
morca
 
 


és még mindig.. :wink: :roll: :wink:

Kép

Kép
morca
 
 


Nozavi: remélem minden rendben.. :roll:

Kép

Kép
morca
 
 


egész jól tele van velem az oldal.. :roll: :)

Kép

Kép
morca
 
 


Nozavi: sajnálom, hogy nem jöttél.. :cry: :cry: remélem minden oké.. :roll: holnap benézek.. :wink:

jó éjszakát.. 8)

Kép

Kép
morca
 
 


Látom jól eltűnt mindenki!

Én főzök, ma megszegem kicsit a diétám. Ma vagyunk 5 hónapos házasok, vacsival várom a párom. :D

mka
mka
 
 


Mka: kellemes romantikázást estére.. :wink: mi lesz az ünnepi menü??
Timo jól van??

Nozavi: merre vagy????????? :roll: :cry:

Kép

Kép
morca
 
 


SZia morca!

Mézes-mustáros csirkemell barna rizzsel. desszertnek pedig vaniliás-csokis pudding tejszínhabbal :lol: És mindez francia almaborral (cidre-nek hívják). Ez a bor piszok finom, csak 5%az alkoholtartalma, szóval lerészegedni nem lehet tőle :D Nagyon finom íze van, talán az otthoni almás gyerekpezsgőhöz hasonlít, csak persze sokkal ízletesebb. Itt nagyon felkapott, mint könnyű alkohol, én is nagyon szeretem :D

Timo jól van. Voltunk a dokinál, megint ott kellett hagynom, megint elaltatták. Mikor meglátja a dokit, vérengző vadállattá válik, lehetetlenség megvizsgálni :D Így megint kapott egy adag altatót, és délben visszamentem érte. Szegénykém elég "részegesen" járt egy darabig a lakásban, aztán aludt egy nagyot, mostmár kezd ébredezni. Nem, most látom, megint alszik. Elég K.O szegény.
Szóval a doki azt mondta, hogy teljesen meggyógyult a szeme. Viszont a vérvizsgálat pozitív lett, herpes-vírus van a szervezetében, és az okozta ezt a gyulladást. Állítólag a macskák 80%-a hordozza ezt a betegséget, de legtöbbször nem jön ki rajtuk. Azt mondta, hogy Timo gyorsan kigyógyult belőle, valőszínűleg a vírus nem erős a szerveztében. Lehetséges, hogy soha többet nem jön ki többet a szemén, lehet, hogy pár év múlva még kijön. Ezt nem tudják megjósolni. Azt mondják, hogy mivel most kigyógyult belőle, így jópár évig tuti nem fog megint megbetegedni. AZtán meglátjuk.
Szóval végre túl vagyunk a sok cécón. Bár, megint kaptunk egy cseppet, ez az utókezelés. 10 napig kell adni, de csak napi 2szer, szóval ez már nem gáz. Újabb ellenőrzésre már nem kell mennünk. :lol:

Na azt hiszem kicsit hosszú lettem, megyek is.


Nozavi nagyon eltűnt, remélem minden ok náluk.

mka
mka
 
 


Huihuhuhuhuhuhúúúúúúúúúú!!

Itt vagyok CSajok, de morca ne haragudj, de egyszerűen nem tudtam jönni az este, meg még most sem biztos, mert a gyerekem egész éjjel fent volt! :shock: Majd összeesek, mert ma folytatta! Amikor aludt több negyed órácskákat azt a kezemben! Hogy a foga vagy mi nem tudom, de már az este fel volt fúvódva a pocija, meg olyanokat eregetett, hogy öröm volt hallgatni, reggelre meg is lett az eredménye f*sott egy jó nagyott, ilyen hígat icipici kora óta láttam! Remélem, hogy csak a fogacskája és nem valami vírust szedtünk össze! NE HARAGUDJ!! Tényleg még csak szólni sem tudtam, mert állandóan sírt! Mit szólsz ha tényleg a szombatnál maaradunk? Ma megpróbálom kialudni magam, azt írtam először, hogy kialkudni, hát igen, kialkudom apánál, hogy ma én alszok! :D :oops: Jó?

mka-Boldog 5. hónapos házassági "év"fordulót! Mi holnap leszünk 9 hónaposak! Jéé, tényleg mi holnap leszünk 9 hónapos házasok! :lol: 8)

Amyről van hír? Vagy egyszer jött csak?

NA bocsi csajok, most befejezem, mert leszédülök a székről, gyors tusi, aztán alvás.
mka-jó vacsizást, meg ünneplést! :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nozavi: jajj, de jó, hogy meg vagy.. :D dehogy haragszom, csak aggódtam.. :roll: 8) aludd ki magad, és szombaton "talizunk".. :wink: :lol:
amúgy Ákos is óránként felébredt az éjjel (gyakorlatilag már egy hete óránként kelünk éjszaka), mi sem aludtunk sokat.. :roll: 8) de én már valahogy megszoktam az éjszakázást, nagyon ritkán "szédelgek"..:lol: na, a lényeg, hogy jól vagytok, holnap este várlak.. :wink: :lol: ja, és boldog 9. hófordulót..:lol:

szép álmokat..
Kép

Mka: boldog 5. hófordulót.. :wink: nekünk december 20.-án lesz a 6. évfordulónk, de az még odébb van.. 8) örülök, hogy Timo rendben van.. :lol: szegény ma is jól berúgatták.. :lol: :lol: nekem a kozmetikában volt két olyan cicusom, akik simán hagyták, hogy nyírjam őket.. :lol: a többi mind vadmacskává változott, mikor meglátott, nem csoda ha a dokik az altatás mellett döntöttek.. :lol: erről jut eszembe.. van egy barátunk, (akivel Borisz filmezni jár) aki mindenféle okosságra megtanított egy cicust (Yoda cica).. :lol: pl. vezényszóra ülni, feküdni, villanyt kapcsolni, sörös üveg kupakját letekerni, meg ilyesmi.. :lol: töltök fel róla videót, ha érdekel.. :wink:

nagyon jól hangzik ez a vacsi.. :roll: :lol: nyamiii... :D almabort még nem ittam, mondjuk a borokért annyira nem vagyok oda, de szívesen megkóstolnám, amiről írtál.. 8)

Amy: tessék jelentkezni.. :D :D :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Na sziasztok!

ITT VAGYOK!!!

Azt túlzás lenne kijelenteni, hogy kipihenten :lol: , de itt vagyok!!

Manócskám azóta is nyűgöske, meg alig akar aludni, de majd csak kibújik már az a fogacska! :roll: :?

morca akkor vagy most este? :oops:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nozavi: itt vagyok már én is.. :wink: most aludtak el a fiúk.. 8)
Ákost is nagyon kínozzák a fogacskák.. :?

Kép

Kép
morca
 
 


itt aludtak anyukámék, nem rég mentek haza, ilyenkor a srácaim végkimerülésig játszanak.. :lol:

hogy állsz a fogyival??

Kép

Kép
morca
 
 


várlak kedves Nóri.. :wink: :lol:

Kép

Kép
morca
 
 


Na itt vagyok, csak közben szétnéztem a neten! bocsi!!

Anyukádék messze laknak tőletek, hogy ott aludtak, vagy nincs tán valami baj, amiért ott kellett aludjanak??

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Fogyi-folyamatban van, annyit tornázok, hogy olyan izomlázam van néha, hogy szinte úgy érzem a gyereket nem birják el a karjaim, de olyan kellemes fáradtság van rajtam mégis uténa! És te?

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Ákosnak mit használsz a guzujára? Én Dentinoxot, vagy Nurofent, attól függ mennyire gáz a helyzet! :roll:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


anyukámék Pesten laknak és néha itt szoktak aludni, mert vagy segítenek a ház szépítgetésében, vagy csak úgy bulizni, meg az unokák kedvéért.. 8) ja, meg egyszer, mert elmentünk bulizni Marcival (a férjem).. 8) de anyukám majdnem minden nap itt van, mert imádja az unokáit és ez mellett rengeteget segít nekem.. :D a fiúk miatt ment nyugdíjba, és jobb mamit, nem is kívánhatnék nekik.. :D a papa, pedig világszám, a fiúk imádják, és bár nem a vér szerinti papa, de ő az igazi.. :lol:

Kép

Kép
morca
 
 


én már mínusz 4 kilónál tarok.. :lol: :lol: és várakozáson felül bírom.. :lol: :lol: tornázni, egyenlőre nincs időm, mert vagy gyerekezek, vagy kutyát képzek/kozmetikázok (most csak a sajátjainkat), vagy takarítok, meg ilyesmi.. 8) főzni anyukám szokott, mióta lejár, és ez hatalmas könnyebbség nekem.. :oops: 8)

Kép

Kép
morca
 
 


én is Dentinoxot, vagy Nurofent használok, attól függően, mennyire komoly a helyzet.. :roll: 8)

erről jut eszembe, Ákos akkora hóhányó.. :roll: :lol: éjjel óránként ébred és követeli a cicit.. 8) persze éjjel nem cicizünk, mert abból véget nem érő "cicinlógásos" alvás lenne (tapasztalatból tudom)és az nekem nem igazán jön be.. :oops: na, de ha elutasítom, akkor meg simán lepofoz, és megdobál a cumijával.. :shock: :lol: aztán meg ordít egy sort, és utána látványosan szenved, tekereg, kalimpál a lábával.... :shock: na, ez így megy már egy ideje.. :? valamit ki kell találnom ez ügyben, mert ez így nem annyira pihentető.. :? :lol:

Vili külön szobában alszik?? mi sokáig együtt aludtunk, pár hónapja költöztek a saját szobájukba és ágyukba, de imádják az első perctől fogva.. :lol: de egyenlőre én még ott alszom velük egy szivacson, mert Ákos időnként elindul megkeresni 8) és a nappalink, meg a szobákba vezető folyosónál szintkülönbség van (egyenlőre), ajtó még nincs, és félek, hogy összetöri magát félálomban.. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morca 2009.10.24 21:22-kor.

Kép

Kép
morca
 
 


nem látszik a vonalzód.. :roll:

Kép

Kép
morca
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?