Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

én is megjártam a börzét,egyedül,én nyitásra mentem ,akkor is sokan voltak,hát én is egy csomó mindent vettem,alig bírtam a kocsiig elcipelni,de megérte,tejpépek,150ft-ért,bébi kaja:100ft hihetetlen árak.

de nekem sem volt időm végig járni,mert mentem suliba,no majd márciusba,

Akkor ki jön a talira: marcsi,niki,tengdi,baba tuti és a többiek?
remélem jöttök ti is.

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Andy!
mi is megyünk a talira!Akkor hánykor lesz??Elötte megetetem a Rolit!Busszal hogy kell oda menni?

Mi sajna nem jutottunk ki a börzére,mert a férjem nem kapott fizut.Sajnálom,mert rucikat meg játékokat akartam nézni Rolinak.
baba0727
 
 


Sziasztok,

börzén voltam, kb. f12-re értem ki, bejutás sima ügy volt. De katasztrófa ami ott volt! A két tavaszi börzén sokkal kevesebben voltak, pedig akkor is volt tömeg rendesen, gondolom ez annak tudható be, hogy idén már nem lesz több, a Kismama nem szervez.
Hát lehet nekem vannak nagy igényeim vagy nem voltam elég türelmes, de én nem sok cuccot vettem Lucának. A tavaszi felhozatal sokkal jobb volt. Ahol ránézésre jó cuccok voltak ott ölték egymást az emberek, egy csomó helyen meg ruha-tornyok voltak kicseszve az asztalra, hát most nem volt idegrendszerem kivadászni a 74-80-as darabokat.
Viszont a 100 ft-os Humana bébiétel-bébiital meg a 150 ft-os tejpép akció nagyon megérte, kivártam a sort, és vettem én is.
A HIPP is kint volt, az is tök olcsó volt, de már nem tudtam volna elcipelni a kocsiig sem, rutintalan módon nem vittünk magunkkal se kocsit se nagy szatyrot.

Én nem vittem Lucát, itthon bandázott az apjával. Láttam egy csajt - na azon nagyon kiakadtam - nem lehetett több a kisbabája 3 hetesnél, nagyon picike volt, ott lógott a vállán böfi pózban, a csaj meg ott rohangált vele....nem értem minek kell kivinni egy ekkora gyereket, biztos marhára élvezte az orditozást meg ahogy dübörög a paff a bűvös sárkány...

Találkozó: pénteken jöttem rá, hogy mi 26-án visszük Lucát csípő kontrollra, este meg újabb oltásra. De délután jó lesz. Mikorra tervezitek a talit? Remélem Luca nem kattan be aznap, bár nem szokása.

Crissy, sztem vigyétek el Emmát másik dokihoz is a csípője miatt, több szem többet lát. Ha nem muszáj ne tegyék fel rá azt a kengyelt!

jó éjt,
Rita

Kép
szolnoki rita
 
 

 
 

Sziasztok!

Látom nem csak Orsi volt nyűgös. Találtam egy oldalt, ahol a kisbabák alvási szokásairól írnak, nekem nagyon jó volt olvasni, azóta nem idegeskedek azon, hogy keveset alszik Orsi. Lehet, hogy már ismeritek, de azért belinkelem:

http://www.csaladinet.hu/hirek/csaladi_ ... aba_1_resz

Amúgy a tegnapunk csodaszép volt!!! Apa is megnyugodott, hogy nem mindíg sír a Kisasszony. :)

Kép

Kép
esztke
 
 


Rita: ha a többieknek jó áttehetjük tőlem keddre(27.re is a talit,hogy biztosan el tudj jönni.

többiek?

szerintem olyan 10-11-12 körül érkeznek a többiek,mindenki ahogy tud a babától és nyugodtan hozzátok nekik mindenféle kaját,itt elkészíthetitek neki,de ha elfelejtődik nekem van itthon tejpépem,üveges kajám is,

tengdi,gabi: remélem minden rendben,régen írtatok már.

marcsi: ha boginak még nem vagy sok meleg sapival felszerelkezve,akkor van nekem,börzén kicsit besokaltam,mind annyira tetszett,de az egyik kicsit kicsi,ha gondolod.

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Sziasztok

Nálunk minden ok. Iskola körül voltak gondok a fiamnál, de már megoldódott remélem legalább is. Átírattam másik suliba, ma már ott kezdett. Legfőbb gond abból volt hogy olyan mérhetetlenül sok lecke volt feladva örökké hogy azt nem lehet bírni egy gyereknek. Minden hétvégére 6 versszakos vers. Tavaly minden héten 5-6 betűt vettek olvasásból is és írásból is. Mátékból simán feladtak tavaly is és idén egy A4-es lap mindkét oldalát tele feladatokkal. Szóval ebből a roham tempóval való haladás miatt fiamnál kialakult egy disgrafia, ami fejlesztéssel megoldható, és mind a sok lecke és gyors haladás miatt. Persze erről nekem a tanárok em mondtak semmit, csak én láttam hogy valami gáz van, mire elvittem egy meixner alapítványhoz vizsgálatra és ott derült ki hogy igazam van. Ezenfelül pedig volt neki ez a dühroham, ami pedig szintén az iskola miatt, mert hogy állandó őrjöngés, kiabálás, volt az osztályban. A tanár nem tartott fegyelmet, mellé csúfolták is őt hogy nem tud olvasni, ami persze nem igaz. Szóval itt kiderült hogy ezek miatt van a dühroham is. Így iskolát váltottunk egy zenetagozatos osztályba ment, itt 19-en vannak. Nagyon szimpatikus volt a tanár, azt mondta hogy ő nem ad hétvégére leckét, hétköznap is csak minimálisat.

Hát kíváncsi vagyok hogy hogy tetszik neki a suli.

Én múlthéten kedden leesem itthon a lépcsőről. Zokniban voltam, és megcsúszott a lábam, és lecsúsztam 4 lépcsőfokot. Kezemben volt Nóra is, de őt szorítottam hogy nehogy neki baja legyen. Én megütöttem a hátem, meg a keresztcsontom. utóbbi eléggé fjt, most már azért elviselhetőbb.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Köszönöm csajok a gratulációkat,ha lesz valamikor lehetőség csajos cuccokat vásárolgatni (Tőletek),én is szívesen vennék egyet-kettőt!

A hétköznap nagyon jó,Baba,én már úgyis tp-en vagyok....pontosítani szerintem bármikor tudunk:)Sajnos a hétvége nálunk változatos,általában Apának az is munkával telik:()Szerintem priviben keressük egymást a dumcsival kapcsolatban....ha ez így jó lesz Neked!?

bentley86
 
 


Andy:
Úgy néz ki apukám hazajön a hétvégén külföldről, megpróbálom rávenni hoyg elvigyen hozzátok, aztán majd jöjjön értem :wink: Remélem nem lesz semmi dolga aznap... :)
Most akkor hétfőn vagy kedden lesz a tali??

tücsi85
 
 
 


sziasztok!

Nekem a kedd nem jó! :( Bogi oltást kap! (fél 1-re kell vinnem a dokihoz)
Andy
Sapink már van de azért megnézem!

még jövök, de most mennem kell!

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Sziasztok!

Andy, az bizti, hogy Ritának és nekem a kedd lenne jobb mert mindketten csípőszűrésre visszük hétfőn a babókat! De a kedd az ok!!!

Marcsi, ha úgy tartanánk ahogy Andy írta, 10-11 körül, úgy sem tudnátok jönni????

Rita, megkaptam az üziket, válaszolok is majd, csak előbb gyorsan ide akartam írni! :lol:

Crissy

Kép

Kép
crissy
 
 


Sziasztok Mamik és Kismamik!

Most találtam rátok és már két napja olvasgatom a topicot. Nagyon sok hasznos dolgot írtatok/írtok!

Én november 4-re vagyok kiírva az első babámmal, Barnussal. (Úgyhogy két hét és ...:)))
Kardos doktor a fogadott dokim, végig hozzá jártam, és az ő ajánlására Bányai Nóri lett a fogadott szülésznőm. Mindketten nagyon szimpatikusak, megbízom bennük. Úgy látom itt is sok jó véleményt írtatok Kardos dokiról. Esetleg Nórival volt valakinek tapasztalata?
Egyébként XVII. kerületiek vagyunk, Rákosligetiek (azaz Csaba-Újtelep és Liget határán épp). Örülök, ha közeli kismamákkal beszélgethetek. Van még valaki innen Ligetről?
Még ami eszembe jut: október 29én leszek 35 éves (háát igen.. :shock: :lol: ) és lehet, hogy szülinapi ajándék lesz a kisfiam :D
A héten elkezdtem a homeós bogyikat és a málnalevél teát...remélem használni fog. Nektek mi a véleményetek?

Örülök, hogy rátok akadtam!!:)
timeska
 
 


szia timeska!
Üdv. közöttünk! Gratulálok a pocaklakó(egyenlőre)Barnushoz! :)
Én is szedtem a homeós bogyókat, ittam a málnalevél teát és gátmasszázst is csinálgattam. Nem tudom, hogy ezek miatt, vagy miért , de nagyon gyorsan és "könnyen" szültem Boglárkát! :wink:
A "korod"-ról, csak annyit, hogy nem kor!! (Én 41éves vagyok. :roll: )
Én is XVII.ker. ben lakom, de Rákoscsabán.

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


timeska
Nem egyenlőre Barnus! Hanem egyenlőre pocaklakó! :D

Jó éjszakát!

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Egy buta kérdés: hogyan tudom beilleszteni Barni "időszalagját"?


[/url]
timeska
 
 


Nem buta! Nekem sem sikerült elsőre!
A profilodba kell bemásolni a kódot, az aláíráshoz!

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Szia Marcsi! :D

Jót nevettem:D Nem értettem volna félre, de így nagyon vicces:)

A korom csak annyiban érdekes, hogy első baba...Ez volt az az év, amikor már februárban 35 "lettem", ugyanis úgy számolták, hogy annyi vagyok amennyi leszek amikor megszületik a baba...Hiába mondtam, hogy csak 4 nappal korábban töltöm, mint a kiíírás:D
Úgy gondoltam, hogy ha idén 35 voltam, akkor jövőre viszont 34 leszek 8) :lol:

Homeós bogyikban én is bízok nagyon...eddig csak jót hallottam róluk. A málnalevél tea meg kifejezetten ízlik:)
timeska
 
 


üdv mindenkinek!

Timeska!

Üdvözlet neked is, egy újabb pocakossal gyarapodott a létszám, bár már nem sokáig vagy az. Én ilyenkor már nagyon izgatott voltam. A málnalevélteát már sokszor kitárgyaltuk, van akinek bejön, van akinek nem. Én speciel semmit nem ittam és nem szedtem, és 3 óra alatt megszültem, de van aki szedi, és issza és mégis sokáig szenved..ha akarsz ihatsz teát, ártani nem árt, de nem biztos hogy használni fog bármit is . Utólag se tudja az ember, hogy a teától tágult-e gyorsan, vagy anélkül is gyorsan tágult volna.

Beni ma nagyon nyűgös volt, sétálni se tudtam vinni, mert az öltözést is végig ordította sikítva. De teszek fel néhány képet ahogy már tartja a fejét...úgy örülök, eddig csak ordított ha hasra tettem.

Andy!

Ha megyünk a talira, akkor Nikilánnyal megyünk és Hunorral, nekünk mindegy melyik nap. Még nem biztos, hogy megyünk, de azért tervezem.

Jó éjt mindenkinek!


Kép

Kép

Kép


Kép
fruzsa7
 
 


Üdv. Timeska!

Én ittam málnalevél teát és nagyon gyorsan tágultam, ki tudja hogy attól vagy sem, de ártani nem árt :) igyad nyugodtan. Az én szülésznőm is Bányai Nóra volt, nagyon meg voltam vele elégedve, nagyon profi, szülés után is sokat foglalkozott velem, látogatott, segít bármit is kérsz! Jó választás volt :wink:

Már megint nem álmos ez a gazfickó :? nagyban magyaráz a sötétben, hát a röhögő görcs elkap, komolyan :-)

tücsi85
 
 
 


Kíváncsi vagyok, hogy sikerült-e beillesztenem a szalagunkat...

Szia Fruzsa! Nagyon szép a kisfiad :) Amúgy nyilván így van ez, ahogy írod is..mert csak akkor lehetne eldönteni, ha ugyanazt a babát az ember megszülné így is meg úgy is.. :lol: Így meg marad a hit, ami szerintem nagyon sokat segíthet.

Gátmasszázsról jut eszembe: megpróbáltam, de nagyon béna vagyok (valószínűleg nem is csinálom valami jól, mert alig érem el :lol: ), úgyhogy holnap megpróbáljuk Apával...Nektek ment ?

timeska
 
 


Sziasztok!
Nekünk se jó a 27.Védőnőhöz megyünk 1-re.26-án viszont bármikor jó lenne.De amúgy se tuti,hogy tudnék menni,mert még mindig nem kapott a férjem fizut és buszjegyet kéne venni ha megyünk.

Timeska!
Mi szerintem az elmondásod szerint nagyon közel lakhatunk egymáshoz!Az öreg csabai stranddal szembe lakunk.(szent imre herceg út)
Én sem ittam ilyen teát.Csak femibiont és magnéziumot szedtem.Nekem ahhoz képest,hogy azt mondták,hogy mivel fiatal vagyok(20) könnyű szülésem lesz... 2 napig szenvedtem otthon szülés elött.Utána reggel el folyt otthon a magzatvíz és csak estére lett meg a Roli.Kemény volt,de megérte!És ha tehetném még 100x átélném.De elég lesz nekünk ez a kis rosszcsont és egy pár év múlva egy tesó neki. :D

Bentley!
ment a privi.

Kép
baba0727
 
 


Szia Tücsi!

Örülök, hogy jók a tapasztalataid Nórival :) Nekem is nagyon szimpi...a múltkori Nstn vagy ezer kérdést tettem fel neki (kis füzetecskémbe jegyzetelem egész héten a "rémhíreket"), és nemhogy haragudott, hanem élvezte :D Látszott rajta, hogy ő is szereti a tiszta helyzeteket, örült, hogy érdeklődtem a munkája, a szakmája iránt is. Nekem meg nagyon jó ha legalább kb. el tudom képzelni, hogy mi lesz a folyamat...úgyhogy elméletben végigmentünk a szülésen:)

Két nagy parám volt: az egyik, hogy nem ihatok vajúdás közben (szomjazni nem bírok :shock: ), a másik, hogy feküdnöm kell. Mindekettővel megnyugtatott: ihatok és mozoghatok (még EDÁval is).

timeska
 
 


Ez a ticker dolog nem akar összejönni....

Szia Baba!

Igen, az közel van. Mi "feljebb" lakunk a Diadal utcánál (Hencida utcában). Te is a Naplás útra jársz védőnőhöz? Az enyém Katona Erzsike. Nagyon aranyos, segítőkész.

Hű, 2 napi vajúdás :shock: Nem semmi... Nagyon ügyes voltál!!
Remélem nekem gyorsabb lesz.
Nem tudom, hogy ebben számít-e a genetika, de anyukám azt mondta, hogy a bátyámmal és velem is 4-5 óra volt a vajúdás+szülés összesen....Hátha :lol:

timeska
 
 


Hát csajok,akkor mi legyen? úgy kellene akkor dátumot választani,hogy mindenkinek jó legyen.

így hétfő vagy akkor valakinek biztos nem jó,úgyebár még nem késő választani napot.

28.-a szerda?

Csütörtökig jó lenne lefixálni,mert én utazok vidékre csütörtöktől.

Szóval válaszokat kérek.

Timeska: Üdv közöttünk.Jó helyre kerültél.

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


aztmondtam egy hétig nem jövök, de 5 nap után nem bírtam nélkületek :D

minden új kismaminak üdvözlet!

Andy nekünk mindegy melyik nap, mindenképpen megyünk, csak ha beteg lenne vki akkor nem, de már szinte alig náthás Máté. Köszi, de ilyen közelre átmegyünk egyedül, már tegnap kapaszkodás élkül tudtam lépcsőzni!!! :lol:

olyan sokat írtatok, most nem is tudok reagfálni, majd szóban menniyvel jobb lesz!!! Én 2 hónapja be vagyok zárva, mostmár nagyon elegem van!!! erre most meg ilyen idő van. Mondjuk, ha nem enniyre a betegség végén lennénk, akkor kivinném őket, én egyedül szélben nem.

Kép
Kép
tengdi
 
 


ja, mit vigyek Andy? sósat, édeset vagy innivalót? Kíváncsi vagyok mekkorát nőtt Hanna!!! Olyan jó lenne Bogit, Hunort és Rolit is látni, mekkorák lettek!
A többi picurt meg élőben!

Ábel majdnem 5 kg! Olyan érdekes a két nemevő, átlagosan, majd lassan hízó gyerekem után most egy kis zabagép!!!!

Kép
Kép
tengdi
 
 


Sziasztok!
Andy! Nekem bármelyik nap jó! Remélem Fruzsának is..

Timeska! Üdv közöttünk! Csaj jöjjenek a kismamák, mert érvényét veszti a fórum :) hát most már biztos, hogy jobb lett volna, ha szülésznőt is választottam volna... Te már a sokadik vagy, aki azt írta, hogy lehet mozogni vajúdás közben... én meg ki voltam kötve :x

Gabi! basszus! nem semmi, hogy leestél a lépcsőn! örülök, h Nórinak nem lett semmi baja! te meg gyógyulj mihamarabb!

Legyetek jók!
Megyek aludni Hunorral!
Fruzsa, délután tali? Most már nagyon kimozdulnék...

Kép
Kép
nikilány
 
 


jajj Trinky de jót nevettem a túletetéseden!!!akár egykori magamat látnám!!! :oops: :D aki jobban tudta mint a gyereke, hogy ő még éhes-e vagy sem. Én is megtömtem őket, bár hányás nem lett belőle, de fuldoklás igen, szerencsétlenek fulladoztak mert anniyra nem kívánták, ki is köpték, na én akkor leálltam, mert olyan ijesztő volt. :roll:

Kép
Kép
tengdi
 
 


van olyan, aki jön a talira és jártas hordozókendő megkötésekben? Nikilány neked az van ugye?

Kép
Kép
tengdi
 
 


tengdi!

Nikilány és én is használjuk a kendőt, mostanság avval járunk közös sétákra. Avval is melegítjük a lurkókat, ráadásul nem kell cipekednünk az emeletről le a babkocsival, mert mindkettőnknek böhöm nehéz a járgány. Nagyon jól bírják a babák, múltkor is bealudtak. Ha megyünk akkor viszünk kendőt is, ill. én, Nikilány nevében nem beszélhetek, de én internetről tanultam a kötési módot, egy kisfilmről, amin anyukák mutatják hogyan kell, ha megtalálom, akkor küldőm a linket.

Nikilány!

remélem ma sikerül a séta, kell a levegő, 2 után mint a múltkor...kajától függ.




Kép


Kép
fruzsa7
 
 


bentley!
igen,amíg pocakos voltam hozzá jártam,most meg valamilyen judithoz.
baba0727
 
 


Andy, nekem jó a 28, szerda. Hacsak hétfőn nem teszik rá Emmára a kengyelt, akkor nem megyünk mert bizti nyűgös lesz tőle! :cry: De azt hétfőn mindenképpen megírom!

Crissy

Kép

Kép
crissy
 
 


Fruzsa! Kérlek szépen nekem is küld majd át a kötési módról a kisfilmet, ha nem gond. Én nagyon szeretnék majd hordozókendőt használni. Ti mikortól használjátok a kendőt? Használtad ún. bölcsőpozícióban is? Később áttértek majd a kengurura vagy maradtok a kendőnél?

Előre is köszi! :)
Csuti

ui: közben találtam pár videót:
háti zsebes keresztezett kötés
belül körülkötött elölhordozás
Mindkettő nagyon jónak tűnik.
Innen meg már tovább lehet klikkelni más kötési módos videóra is.

Kép
Kép
csuti25
 
 


Csuti!

a hordozókendőt a kenguruval ellentétben újszülött kortól lehet használni, keresztezett kötéssel is, tehát nem csak fektetve a babát. Mi fektetve nem használtuk, mert beni nem szerette, de az elől keresztezettet használjuk a maim napig a kezdetektől, és mi ennél is maradunk. kaptunk ugyan kengurut, de csak legfeljebb a dokihoz használom, hogy ne kelljen ott kötögetni ill. babakocsit cipelni, de a kendő ezerszer kényelmesebb, mint a kenguru.

A youTube-n sok kisfilm van, linkelek egyet, de jobb oldalt sokat fogsz találni.

Szerintem így könnyebb megtanulni, mint ábrákról, én azokat nem értettem.

[url]http://www.youtube.com/watch?v=yeJDIJHgL3Y&feature=related


Kép[/url]
fruzsa7
 
 


fruzsa7
 
 


Sziasztok!

Nekünk a hétfő(26.)lenne a legjobb, de szerda(28)is szóba jöhet, ha a többség úgy dönt!!!!!!! Csak döntsük már el, mert úgy szervezem az életünket! (programokat) :wink:

baba
Lehet, hogy a párom el tud vinni a talira, és akkor ti is befértek a kocsiba! De ha nem, akkor mehetnénk együtt busszal!

Viccvucc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hol vagy? Hol vagytok? Ti nem jöttök? Jó lenne találkozni!
Remélem minden ok?! Költözködtök?

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


fruzsa
Beni nagyon helyes kisfiú! :)

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Sziasztok!
Ahhoz képest, hogy mára jobb időt mondtak, nem lett az :(
Így ma el is maradt a séta.

Dia! Szia! örülök hogy nem kellett egy teljes hétig nélkülöznünk téged! :) Igen, én is kendőzőm, ahogy Fruzsa mondta, sőt még itthon is, mert egy kézzel semmit sem tudnék csinálni. Ha nagyon nyűgös, vagy nem akar aludni, akkor itthon is magamra kötöm, mert így dolgozni is tudok itthon, meg ő is bealszik a kendőbe.

Én innen tanultam kötni, és így is kötöm. (Az lap legalján vannak más módok is)
http://www.kismamalinkek.abbcenter.com/?id=51923&cim=1

Andy! mondj áment vmelyik napra, hogy én is úgy kérjem el Apától az autót :)

Kép
Kép
nikilány
 
 


Trinky, küldtem privit!!!

Rita, neked meg iwiw-üzit!!! :lol:

Andy, szerintem is te döntsd el, hogy melyik nap legyen!

Crissy

Kép

Kép
crissy
 
 


Okés,akkor hogy szinte mindenkinek jó legyen a tali időpontja ,10,28-szerda ÁMEN

Szeretettel várok mindenkit.
telszámom,cím megvan,ha valakinek navigáció kell csakhívjon.
péntektől nem leszek vasárnapig,de utána jövök.

remélem sokan jöttök és csinálunk egy jó kis dumcsis napot.
ne számítsatok nagy helyre,hisz egy 54 nm panellakásban lakunk,de van jároka,játszószönyeg hegyek a manóknak és aludni is tudnak a kiságyban is akár-

kinőtt ruhákat hozzatok,hátha lehet venni-eladni.bár hanna rosszul jár mert nincs nagyobb baba:(((( vagyis viccvuccéknál,de ő nem ad el.de tényleg ő nagyon el van tünve,pedig jó lenne őt is megismerni.

puszika

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Sziasztok!

Hát mindenkitől hatalmas BOCSÁNAT! Sajnos a költözés ....szaladok mert leesett Hanna az ágyról a parkettára.....
majd megint próbálkozom! :-(((

Kép
viccvucc
 
 


Hát akkor sziaztok Mindenki4

Apja fürdetett és egy pillanatra nem figyelt.... :oops: hála istennek úgy tűnik vasgyúró a kiscsaj! :lol:

Hát akkor mégegyszer mindnekitől elnézést hogy ennyire eltűntem de aki már költözött az tudja hogy egy költözés/költöztetés nem egyszerű. RÁadásul elöször édesanyámékat kellett (10kerbe költöztek) átköltöztetni majd rá egy másfél hétre mi jöttünk vissza veresre (egynlőre anyósékhoz). Még egy költözés vár ránk ha minden igaz nov elején de akkor már nem kell messzire menni csak a "szomszédba", mert végre elkészülünk!!!!!
Nem nagyon van /volt időm követni az eseményeket, örülök hogy ha be tudok ugrani, mert Hanna nagyon eleven, izgő mozgó kisördög, aki örökölte apja szgép iránti "szerelmét" így ha leülök a gép elé akkor bepörög, pedig már kapott egy billentyűzetet amit nyűstölhet de neki akkor is az kell amit én használok! :roll:
Meg aztán már nagyon kell vele kommunikálni mert alakulgat a beszédfejlődése. Már mondja hogy ana, 1szer mondta hogy apa, és állandóan mondja hogy mama, amire én persze egyrészt boldogsággal büszke anyaként felcsnedülök hogy "nagyon üyges" de azért másrészről a kisörödög :twisted: bújik belém az értetlenséggel együtt hogy MIÉRT MAMA!!!!!! Hiszen én vagyok vele minden nap és én beszélek hozzá és szépen arti/gesztikulálva mondom neki hogy ANYA!!! Utána édesen mondja hogy ana.mamamamama! Szép kis menet! Ja meg megtanulta hogy nem, mert hogy azt hallja sokszor hogy HAnna ezt NEM szabad, Hanna azt NEM szabad! :lol:

Amúgy angyon jól van a drágám! Már iszonyú súlya van, szerintem veri a 11 kg pedig csak 8 hónapos! de hát eszik is midnen fincsit és még cicizik, mert azt nem hagyjuk abba amíg lehet!

Olvasom hogy lesz tali jhét szerdán! Sajnos hogy kiköltöztünk veresegyházára, nehéz megoldani hogy bemenjünk! bonyolult lenne a megszervezése, bár anyuék a Mádiba költöztek és ha esetleg a férjem bevinne reggel hajnalba mikor megy dolgozni...hát majd meglátjuk. Én is örülnék ha ,megismerhetnélek Titeket és a gyerkőcöket! Teszem is fel a kérdést HOGY VAGYTOK????

Kép
viccvucc
 
 


bocsi de gyorsan elküldtem mielőtt eltűnne mert akkor enm lenne megint türemem itt csücsülni!

Marcsi, Tengdi, Andy, Gabi és a többiek! hoyg aalakul az életetek, hogy fejlődnek a kis lurkók?
nagyon kiváncsi vagyok mindnekire!

De sajnos most be kell megint fejeznem mert el kell dönteni hogy melyik (vicces de tényleg) szegőlécet választjuk a parkettához a nappaliba!

Szép estét Mindenkinek!

Éva

Kép
viccvucc
 
 


Szép napot mindenkinek!

Megjöttünk a 3 hós oltásról, és le is méredzkedtünk. 2 hósan voltunk 5020 g és 60 cm, most 3 hósan 64 cm és 5600 g. eddig 1 kilót hízott egy hónapban de azt mondták most már a fél kiló a reális, mert 20 kiló lenne 1 évesen ha ezt így folytatná.

Viszont ma kenguruba vittem , 15 perc tőlünk gyalog..gondoltam így nem kell kötögetni a kendőt a dokinál, meg cipelni az emeletről a babakocsit..na meg is bántam rendesen. Azt hittem leszakad a vállam, a gyerek meg csak logót rajtam, eszméletlen kényelmetlen a kenguru. A kendő sokkal stabilabban tartja, ráadásul békalábtartásban, meg se érzem hogy a gyerek rajtam, jobba tartása, inkább legközelebb kötögetek, de nem játsszuk el ezt még egyszer. Szíve joga mindenkinek eldönteni mit használ, de én nagyon ajánlom a kendőt.

Andy!

Milyen meleg van nálatok? Nagyon be kell öltözni, vagy meg lehet sülni? Csak mert én szinte soha nem tudom eltalálni, hogy hogyan öltözzek, és tuti beöltözöm, ha meleg van és alul öltözöm ha hideg van valahol..... :D



Fruzsa

Kép
fruzsa7
 
 


Sziasztok!

Mi is megjöttünk a mérlegelésről : 7220gr. és 65cm. Nagyon gigák vagyunk, kis vasgyúró :lol:
Érdemes megnézni pont Fruzsáékkal vagyunk egy időssek és milyen nagy a külömbség :lol:

Andy, mit kéne vinni a találkára, üditő, rágcsi, süti??
Nagyon reménykedem benne hogy eljutunk :) Megcsinálnánk a hangulatot az én vasgyúrom nem gyengén tud ordítani, sikítani :) Fruzsáék már tapasztalták :lol: Megcsináltuk a zajkeltést a lépcsőházban :D A szomszédok biztos örültek :wink: Na jó, ne féljetek már nem ilyen durva a helyzet 8)

Kép

tücsi85
 
 
 


fruzsa: hát olyan panel meleg van,nem tudom neked mi a jó,de öltözz rétegesen ,és így ha kell simán pólóban is lehetsz.
hannára én hosszúújjú body,harisnya,és rugit szoktam adni,hisz a játszószőnyegen bulizik,akkor azért jól legyen felöltözve.beninek is ezt ajánlom.

tücsi: hát olyan batyus buli féle,aki amit hoz bedobjuk a közösbe és azt esszük isszuk.szóval amit gondolsz.
nagyon édi a kép a kis bulcsúról,

viccvucc: hát elhiszem van bőven dolog a költözködés miatt,én is utáltam,de remélhetőleg hamar túl lesztek rajta és élvezhetitek az új hely örömeit.örülnénk neked,hisz szinte a csapat alapító tagja vagy,gabival együtt.

már várom,hogy megismerjelek benneteket.

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


tengdi: más máskor semmi gond.

szép napot mindenkinek!

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


na Fruzsa látod, Vicc vucc Hannája 11 kg körüli 8 hósan, Máté fiam nyáron már elmúlt 2 éves és épp 11 volt.

már ezt csak amiatt mert írta Tücsi hogy Bulcsú menniy és nehogy ez megingasson, hogy éhezik a csemetéd.... :lol: :lol:

Andy hétfőn akkor ha nincs sulid vagy ilyesmi mehetnénk sétálni. majd keressük egymást. Nem tudom Esztke jönne-e/jönnél-e?

Kép
Kép
tengdi
 
 


tőlem okés a séta,de trinkít is beszervezhetnénk a sétába

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


sziasztok!

Mi tegnap voltunk mérlegelésen és Orsi 4450g. Azt nem mérték, hogy hány cm. :(
Én is benne vagyok a hétfői sétában, egyenlőre. Merre szoktatok?

Kép

Kép
esztke
 
 


Tengdi!

Nem tartók tőle hogy éhezne Benus ( köszi a vigaszt !), de szerintem Tündi nem is ezért írta.......Bulcsú már a kezdetektől fogva belehúzott a hízásba. De össze is mértük a lurkókat élőben is, tényleg nagy a különbség, de szerintem azért mert Bulcsú erős csontozatú. Tokánk nekünk is van és vékonyak se vagyunk. Havi egy kilót híztunk eddig.

De valóban nagy különbség van a babák között. :D Ez valóban nem jelent semmit.

Kép
fruzsa7
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: