Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Eszti nagy gratula! SZép nagy baba lett! :D

Till: H1N1: magamnak sem, nemhogy a gyerekekenek!

Kép
Kép
tündér09
 
 


megzavartak. mindjárt jön a védőnő! :?

Köldök: alkohol napi 1* és hintőpor azután is, hogy leesett a csonk amíg levedzik. Még most is porozom, mert látom, hogy sárgul a hintőpor belül. Pedig már elég régen leesett a csonk. Doki szerint szép. Víz addig nem érheti, amíg porozni kell. Nekem ezt mondták.

Anyakönyv: nekem meg az apja nevét írták el. :shock: Még szerencse, hogy én vettem át és ott helyben megnéztem mielőtt aláírtam az átvételi dokumentumot.

Chardonnay: hajrá! Hátha lesz ma éjjel is egy baba.

Székrekedésre javaslat: HIPP áfonyás alma gyümölcs tuti segít. És még finom is!

Sztercsi: hidd el jobb, ha a vized folyik, akkor gyorsabban jönnek a fájások és nagyobb eséllyel kezd gyors tágulásba a méhszáj. Nekem legalábbis mindkétszer így volt. Baromi gyors tágulás a magzatvíz folyása után.

Kép
Kép
tündér09
 
 


Igen kéremszépen, ilyen csalós kedvem van ma... :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: Amúgy a mosott sz@r az kutyafüle hozzám képest. :? :? :? Fájdogálok, de semmi biztató. Bezzeg a gyomrom veszettül fáj... :evil: :evil:

Char: Hajrá!!! :wink:
bobóbaba
 
 

 
 

Szép napot mindenkinek!

Mi tegnap újabb programmal gazdagodtunk, mégpedig orrporszívózással dobtuk fel egyhangú esténket... Én azt hittem szívbajt kapok, de Szonja jól viselte és láthatóan megkönnyebbült utána. Ja, merthogy mindannyiunkon van valami náthaszerű nyavalya és sztem szegénykém ezért is ilyen nyugis és alszik állandóan...

PattogóEz a "demo verzió" nagyon találó! Sztem mindengyik bébinek van ilyen, ezt valahol tanulják, az tuti... :lol:

Till, Twins tündériek a gyerkőcök!!!

Esztikém! Vééééééégremár!!!! Nagyon sok boldogságot és innentől zökkenőmentesebb mindennapokat kívánok Nektek!!!

Anyabébi
Edd meg az egész zabpelyhet, harapj rá a hajsütővasra (így meglesz a kacsa száj) és irány a szülőszoba!!! :mrgreen:
Ja, amúgy jelentem: fejtem a napokban, pedig én sem értem miért tanácsoltad ezt pont nekem... :D

Ginuska
Szuper a két video! Én is ki fogom próbálni!

Char
ez már tuti AZ!!! Nekem is így kezdődött!!! Mingyá' szülsz!!! Mérd a fájásokat és drukkok!!! ++++++++++++

Kép
szilveeaa
 
 


Char!Megy a drukk innen is!

Anyakönyv:nekünk is elszúrták.A papír szerint Tamara Malajziában született szept. 14-én. :shock:

Kép
Kép
zanikó
 
 


Zanikó, Malajziában?! Bakker, nem is mondtad, hogy kiugrottatok... :lol: :lol: :lol:

Kép
szilveeaa
 
 


Sziasztok!

Gyors szüléssztori a még várakozók kedvéért, kedvcsinálónak (bár ahogy látom a kedvvel nincs baj).

Péntek délelőtt Ctg-re mentem, az orvosom egy füst alatt megnézte a méhszájat is. Mondta, hogy bő egy ujjnyi és szépen fel van puhulva, szerinte hétvégén ebből baba lesz. Elkenődve azt válaszoltam, hogy már négy hete is pont ilyen volt.
Elindultunk hazafelé, de útközben még el kellett intézni néhány dolgot ( bementünk férjem munkahelyére, Auchan-ba, henteshez, hogy a székelykáposztához legyen hús és a gyerekekért oviba, suliba). Ahogy elindultunk elkezdődtek a tízperces fájások, de valahogy nem akartam tudomást venni róluk (nekem egyik szülésem sem kezdődött eddig fájásokkal). Fél kettőre értünk haza, hol voltak fájások, hol nem, így gondoltam leülök a fotelba szusszanni kettőt mielőtt nekiállok székelykáposztát főzni. Háromnegyed kettőkor pukkantam és elfolyt a magzatvizem, ekkor már biztos voltam benne, szülök még ma (mindkét szülésem így indult).
Felhívtuk Anyukámat, hogy jöjjön vigyázni a fiúkra, addig én zuhanyoztam, hajat mostam és mindent megtettem azért, hogy jól érezzem magam szülés közben. Kettőkor elindultunk a kórházba, ami kocsival tíz perc, csak így péntek délután tartott háromnegyed óráig az út. Azt nem részletezem, hogy a Férjem, hogy vezetett, csak annyit mondtam neki az utolsó akció után, hogy menten itt szülök meg, ha így folytatja tovább (szegény pont ettől tartott, ezért akart minél gyorsabban beérni a kórházba). A magzatburok repedése után három-négy perces fájásaim lettek, így értünk be a kórházba.
Fél négyre sikerült bekerülnöm a szülőszobára (adminisztráció volt előtte minden mennyiségben, hiába mondtam el, hogy magzatvíz elfolyt, háromperces fájások, harmadik gyerek, a betegfelvételen nehezen állt össze nekik a kép), stabil kétpercesekkel. Egy nagyon jó ügyeletes szülésznőt fogtunk ki, szerencsém volt, biztonságban éreztem magam mellette. Nemsokára befutott az orvosom is, aki innentől kezdve végig ott volt velünk. Bíztattak, hogy nyugodtan menjek, zuhanyozzak, de nem nagyon mertem elmozdulni a szülőágy mellől, lévén folyamatos székelési ingerem. Kétszer azért elmentem a WC-ig, meg vissza, de többször nem kockáztattam meg.
Fél ötkor mondta az orvosom, hogy ha szeretnék nyomni, nyugodtan tegyem kitágultam, eltűnt a perem (előtte mindkét oldalamon ellihegtettek velem két-három fájásnyit, ez volt a legrosszabb). Én persze rögtön gondoltam (legyünk túl rajta minél előbb alapon, hisz az ebédet is kihagytam), és hangos visítások között (bocs Tilli és akik a csendes szülést szeretik, én már csak így tudok) nyomtam, közben hárman bíztattak, hogy milyen ügyes vagyok. Érdekes volt, hogy már kibújt Benedek feje, de nem éreztem megkönnyebbülést (mint előző szüléseimnél), de hamarosan előbújt a teste is és rámtették, hogy szopizhasson és üdvözölhessük egymást. Mikor megszűnt a köldökzsinór pulzálása a Férjem elvágta, hamarosan megszületett a méhlepény is (jókora darab volt, ha más meséli, hogy ekkora el se hiszem), engem összevarrt az orvosom (hogy a gátmetszés mikor esett nem tudom, nem éreztem) és még két gyönyörű órát töltöttünk hármasban a szülőszobán.
Az előző szüléseimhez hasonlóan ez is nagyon szép élmény volt (bár orgazmusom most sem volt közben, ez nekem egyszer sem jött össze), remélem Nektek is a Ti szülésetek, aki pedig még előtte áll, annak is az lesz!

Char, drukkolok!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Datolya, de klassz!!! Örülök, hogy neked is szép élmény volt a szülés! Ki volt az ügyeletes szülésznő? Ha ide nem akarod, írd meg priviben, tök kíváncsi vagyok (na nem mintha mostanában terveznék még egyet :lol:

Kép
szilveeaa
 
 


Párizs Sophia Elena Kép

jucicuki
 
 


Szilveeaa, írok privit.

Jucicuki, köszönjük a képet! Sophia gyönyörő nagy baba (és teljesen kisimult, mintha nem viselte volna meg a születés)!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Jucicuki: Köszi a képet! Nagyon szép kislány Sophia!!! :D :D :D
bobóbaba
 
 


Till
Nekünk azt mondták, hogy alkoholozni kell a köldököt. Hintőpor nem kellett....
Vendég
 


Eszti
Kép
Vendég
 


Jucicuki:
köszönjük a képet! :D Add át Esztinek nevünkben is a gratulációkat! :D

Twins,
nekünk is ezt mondták: csak alkohol :roll:
(most már csak alig váladékozik, holnapra remélem, el is múlik :roll: )

Datolya,
nagyon szép történet, látszik, hogy rutinos vagy! :D

Anyaköny - sztorik :shock: :shock: :shock:
/Zanikóé a "nyertes" :mrgreen: /

Nálunk ma is egész napos nyűgösködés van...

tillidian
 
 


Ugye nem itthagytatok magamra, hátvédek???? :evil:

Punnyadtunk egész délután, semmihez nem volt erőm...csináltam egy gyors tonhalas tésztát és csúsztatott palacsintát apának, aztán irány vissza vízszintesbe.

És ma már az öcsém is felhívott, hogy mi van...pedig nem egy türelmetlen típus...

Ja és a legszebb az volt, hogy a szembeszomszéd, akivel havonta kettő szót beszélek (szia-szia), átkiabált, hogy ha a férjem nem lenne itthon, akkor el ne induljak egyedül szülni, szóljak nekik bátran...Szerintem az egész falu az én szülésemre izgul már :evil:

Toffee milyen édes kis gömbölyű baba :D :D :D Tényleg nem úgy tűnt, mintha nagyon meg lenne viselve...

Datolya, a te szüléstörténeted egész megnyugtató :wink:

Zanikó - Malajzia :shock: azt hogy csinálták az okosok???

Kép
kkia
 
 


Eszti sok boldogságot és nagyon sok tejcsit kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!
istenem de gyönyörű a kis Sophia!!!!!!!!!!!!

Till én nem adatom be azt az oltást!!
Bobó a gyomrom nekem is fájt szülés után 3 napig..iszonyatos volt.....gondolom azért mert hirtelen "le esett vissza" a helyére.....
Zanikó nem semmi hol született a lányod!!!!!!
Datolya szép a szüléstörtneted!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Helló csajszik!

Csibe: én ezért javaslom a fejést, mert néztem Milus pont 3 hetes. Én úgy emlékszem 3 és 6 hetesen aztán 3 hósan van ez az ugrás, nekem egyébként napra pontosan bejött mindig. Én cumisüvegből adtam oda az esti alvás előtti szopi után a napi fejést (akkor aventes üvegeim voltak, most is), azt hogy éjszaka mi volt arra már nem emlékszem.
Tilli: én hintőporozni fogom, felis írta a gyerekorvos a hexaclorophenest, azért kell mert fertőtlenít is. Sztem.
H1N1: én biztos nem oltatok, az iskolásomon gondolkodtam de a védőnővel megbeszéltük hogy mégse.
Kkia: ja nekem is a bogyók vannak csak :(. Mai napom: joghurt zabpehellyel, aszalt szilva, karalábé leves, sóska, sárgabarack rostos üdítő, sztem este megint sóskát nyomok. Ja, nekem 17 kg a plusszom :).
És most profitellorest (csokis szószban, habbal töltött golyó) nyomok, ennyi bűnözés belefér a székletlazító diétámba :mrgreen:
Zanikó: Malajzián nagyot röhögtem :mrgreen: , idióták!!!!
Datolya: ez a szülés nekem is megfelelne, ha nem bánod koppintok :mrgreen:
Szofi: tényleg milyen lobonca van, Eszti megmondta!!! Nagyon szép kiskirálylány :)!
Juci! A tesód milyen állapotban van? :shock:

Na megint megkaptam, hogy el van teljesen torzulva az arcom :twisted: , én már szarrá röhögöm magam ezeken. :)

Nekem annyira nyomja lent a szeméremcsontom a gyerek. Ha ülök vagy fekszek minden fasza, ha felállok olyan mintha be lennék tojva és roggyantva esik csak jól közlekedni. :shock:
anyabebi
 
 


Sziasztok!

Datolya
szép szüléstöri! :wink:

Eszti
Gyönyörű Sophie! :lol: Elena? ezt mikor találtátok ki? :wink: utsó infó az Sophia Eszter volt! :lol: de szép név! :wink:


Dobok táblit mindjárt!:wink:
Vendég
 


Sziasztok, Eszti még kicsit fáradt, de jól van és nagyon boldog. Nem volt egyszerű menet, de azt mondja megérte. Örül, hogy végül nem jutottak el a császárig.

jucicuki
 
 


Én még mindíg röhögök magamban, egyedül vagyok, szóval nem ciki Kép
Zanikó!
Hogy a fenébe csinálták ezt? Miért pont Malájzia? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kkia!
Itt vagyok, bár nem tudom lehet-e a sok nevetéstől megszülni, de most röhögőgörcsöt kaptam Zanikóék születési helyétől.

Ma a ragyogó napsütésben kint voltam, néztem a férjeméket, ahogy dolgoznak :wink: :wink: :wink: Aztán elindultam a tejért a boltba. Na hát visszafelé már szidtam magamat, mert ez a pár méter is rohadt nehezen jött össze. Viszont meg lettem vigasztalva a séta után, kaptunk elsőáldozós rucit a szembeszomszédtől, olyan édes!

SOPHIA ELENA milyen gyönyörű! És tényleg nagy sötét haja van!

Datolya!

Köszi a beszámolót! Ilyen hamar lettek 3-4 perces fájásaid?

Még szerencse, hogy a férjem rallyversenyző volt, hamar beérnénk a kórházba :twisted: :twisted: , de ha fájásaim vannak, akkor úgyis várni kell. Na ezt mondd egy ideges férjnek!
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Én is itt vagyok. Csak álomkórban szenvedek. Kép
bobóbaba
 
 


Anikó
irigylem Tamarát, Malayzia gyönyörű hely, nagyon szeretem! 8) :wink: :lol:
Vendég
 


Juci!
Mond meg Esztinek, hogy pusziljuk, pihizzen sokat aztán igyekezzen haza!!!!
anyabebi
 
 


Most jut eszembe: Gnemoni és Cosmic nem jelentkezett azóta sem??? :shock: :shock:
bobóbaba
 
 


Anyabebi!
Akkor minket kellene összeereszteni! Nekem ugye a jobb forgóm van oda, amitől rogyadozva sántikálva, kicsit "beszarva" megyek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Még mindig röhögőgörcsöm van :shock: :shock: :shock:
Vendég
 


Csillabarátnőm!
Épp most jutott eszembe nekem is gnemoni és cosmic.
Mi lehet velük?

Szerintem az én gyerekem azt hiszi, hogy a medencém egy bukósisak mert nagyon felhúzta a fejére :shock:
anyabebi
 
 


gmailon 2 új kép!:oops: :lol:




(az egyiken láthatjátok, milyen babakocsit vettünk itthonra használtan! 8) :wink: )
Vendég
 


anyabebi írta:Csillabarátnőm!
Épp most jutott eszembe nekem is gnemoni és cosmic.
Mi lehet velük?

Szerintem az én gyerekem azt hiszi, hogy a medencém egy bukósisak mert nagyon felhúzta a fejére :shock:


:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bobóbaba
 
 


Akkor Sztercsi a te medencéd is bukósisak! :mrgreen:
Ez még mind hagyján, de még az eszed is elment :mrgreen:
anyabebi
 
 


Char?
Vendég
 


Moncsi: Jól kiütötte magát! Nagyon édes! :wink: :D :D De az a talp... Megzabálnám!!! :roll: :roll: :wink: :wink: :D :D
bobóbaba
 
 


Moncsi nem értem, most akkor miben van az Alex?
A kocsiba ül? De nagyon édi pofája van!!! (meg öregember lába :mrgreen: )
anyabebi
 
 


Char szerintem titokban lelépett szülni!!! :twisted: :twisted: :twisted:
bobóbaba
 
 


Csilla! Neked már régen volt pocakfotód! Vagy nem publikus? Megnézném :)
anyabebi
 
 


Édes kis tappancsok! :wink: :wink: :wink:

Char elvileg Őzikét értesíti.
Vendég
 


Csilla
köszi :oops: ne edd meg, akkor mi marad nekem? :shock: :lol: :lol:

Anyabebi
neeem...a hordozójában alszik. :mrgreen: :mrgreen: csak ugyan ilyen a babakocsi is! :wink:
Vendég
 


Kicsike, hát azért én annyira nem sajnálom, hogy ennyire beelőztelek titeket. :D Tényleg mókás lett volna, ha mindhárman egyszerre szülünk, de azért nem bánom, hogy így alakult.
Hogy a csudába tudták elírni a nevét? :shock: Még jó, hogy kijavítják…

Zanikó, ez a Malajzia tényleg viszi a pálmát. :lol:

Datolya, irigyellek, ez így leírva, egy tök jó szülés lehetett… :)

Kkia, ne csodálkozz a rokonokon, szomszédokon, velem is ezt csinálták. A végén már inkább önként, naponta felhívtam az öcsémet, hogy beszámoljak magamról. :lol:

Anyabébi, most megpróbálok fejni, minden szopi után abból a ciciből, amiből Milánka evett. Sokat nem hagy. :D 10-20 ml.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Megyek egy hatalmas adat tejbedarát készíteni :wink: :wink: :wink:

Pussz!

Sztercsi
Vendég
 


Anyabébi: Ez az utolsó kép, ami a pocimról készült, de már majdnem egy hónapos (2009.09.29.-i). Ha nem felejtem el, ma este vagy holnap csináltatok Apával és akkor mutatom azt is, jó? :wink:

Kép
bobóbaba
 
 


Na azért Bobó!
Ezt meg már láttam :)
Én magamat szoktam fényképezni. Mire jó az időzítő :lol:
anyabebi
 
 


Moncsi: erre gondoltam énis :oops:
De akkor is imádom :)
Amúgy narancs-szürke a kedvencem. (nekünk is az van csak nem Cardin)

Na zabálok :) Nekünk még lehet :mrgreen:
Karalábéleves, májkrémes kenyér, zsíros kenyér, paradicsom.

Azért itt vagyok :)
(Majd pénteken szülök csak figyeljetek!!!)
anyabebi
 
 


Anyabébi,
akkor drukk a péntekhez! :wink:

Lányok,
Ki szül ma? :roll: Ez a nap még eladó! :wink: Naaaa? :D
5, 7, 8-án 2-2 baba,
18-án 3 baba érkezett :D

Moncsi,
köszi a táblit!

tillidian
 
 


Anyabébi: Parancsolj. Csak itt, csak most, csak Neked, csak tőlem... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
bobóbaba
 
 


Mára ennyi voltam. :roll: :roll:
Kép
bobóbaba
 
 


Csajok
Char üzent:

"SZIA? A JÓSLÓ FÁJÁS NEM JÓSLÓ VOLT. 6-RA BEÉRTÜNK ÉS 6.35.re KIBUJT A KICSI LÁNY :D 3550 g és 53 cm. JÓL VAGYUNK."


Ezúton is nagy szeretettel gartulálok CHAR!!! Nem is hittem, mikor reggel így hiányoltam az smst, hogy ma már kapom is :D Igaz kicsit késve írom meg, mert pont úton voltunk :) :oops:

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Kicsit kimerültek még azt írja CHAR, hát nem csoda, lányka jött, mint a gyorsvonat 8)

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Atyaég, CHAR!!!! :shock: :shock: :shock: Ezzel magasra tetted a mércét rekord-ügyileg!!!!!

Drága Char,
szívből gratulálunk Kislányotok érkezéséhez!!! :D gyors regenerálódást Neked és rengeteg boldogságot! :D


(milyen jó, hogy kínálgattam itt a mai napot szülésre! :D :D :D )

Őzi,
köszönjük a hírt!!! (érdemes volt benézni :wink: )

tillidian
 
 


Na bakker megint nem én szültem. Azt a sunyi mindenségit!

Nagyon nagy gratula Charnak és a picinek!!!! Énis ilyen gyorsan szeretnék szülni :)

Hát igen én meg virrasztok.
Hazajött az uram 4-körül, összetörte az erős pistát, takarított közben egy-két azanyjapicsája röpült, felmosott, zörgött, fürdött, evett aztán elment de addigra már kiverte az álmot a szememből. :roll:
Mindegy ettem zabpelyhet megint :)

Elviszem a kisfickót reggel a suliba aztán elmegyünk csavarogni apával, valszeg így utoljára (ugye péntek!!!! naon gyúrok).

A csomagokat berakatom ma a kocsiba, szépen megberetválkozok, belövöm a sérót, hátha. :oops:

Na meek nézek egy kis ájlávjús filmet

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ Csillám neked is jó nagy a pocid. :shock:, de gyönyörűszép gömbölyű :) Formás kis fickó ez a Kevin innen látszik

Csók :mrgreen:
anyabebi
 
 


Char hatalmas gratula nektek. :D :D Jól kicentiztétek :lol: :lol: Soksok boldogságot!!

http://www.youtube.com/watch?v=Ror1r0-bpIA Ezt meg nektek hoztam. Már akit érdekel :oops:

Pocakosok kitartááááááááááááááááááááááááááááááááááááás!!!!!! :D ( Basszus tudom, hogy babával a kezemben nem túl hiteles, de mostmár tényleg nem sok van hátra. :wink: )

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: