Új privát üzeneted érkezett!

Igen, holnap megyünk Bécsbe. Egy kis kiruccanás nem árt. Csak még nem tudom, mikor indulunk!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Megjöttem. Kész vagyunk. :)
Minden rendben ment. Apus eredményei most rosszabbak lettek, mint a múltkor, de végülis azt mondta rá az orvos, hogy nem rossz.
Eddig feküdtem, néztem a viasatot. De már nem bírok magammal. A hasam szúrkál rendesen, a tüszőm az még az inszemi végén a helyén volt. A méhnyálkahártyára továbbra is azt mondják hogy gyengécske 7,5-8 mm közötti.

Nem értem egyébként hogy működök. A tüszőrepinek állítólag a beadástól számítva 24-36 óra múlva meg kellene repesztenie a tüszőt. Na én már a 42 óránál járok és szerintem még mindig ott van. Ki érti ezt????

Apus azt mondta, hogy ez volt az utolsó, ha nem sikerül többet nem próbálkozunk így. Nagyon határozott volt. Úgyhogy ha nem sikerül visszaállunk spontán üzemmódra.

tnati: Holnap még itthon leszek. Koncentrálok az eseményekre amik remélhetőleg már zajlanak. :D Eltudom képzelni Bencus milyen csinnadrattát rendez. :lol: Aranyos lehet.

Rodi: Neked is még tt volt a tüsző az inszeminél? Te érezted mikor megrepedt? Mert te is írtad hogy szúrkál ugye?

Most jön ez az éveknek tűnő 14 nap. ÁÁÁÁÁÁÁÁ. De optimistán állok a dolgokhoz, ami rám nem jellemző egyébként. Nem szabad rosszra gondolni, csak arra hogy jó lesz minden.

Kép
babicsek
 
 


A Kaáliban nincs inszem előtti uhu! ( Tegyük hozzá, ez sem... :? )
Én onnan tudom, hogy az inszem előtti nap, és az inszem napján is csináltam ovulációs tesztet, és most azok pozitívak lettek. De már írta valaki, hogy ekkor tök fölösleges tesztet csinálni, mert a repesztőtől úgyis + lesz. Szóval én nem tudom. :cry:

Hidd el, lassan, piszok lassan, de el fog telni a 14 nap. Mondhatnám, hogy gyorsan eltelik, de sajna nem lenne igaz! Viszont, ha kitöltöd a napjaidat, talán kicsit jobban szalad az idő. :wink:

Holnaptól meg hajrá ! Apát ne hagyd aludni! :wink: :wink: :wink:

rodina74
 
 

 
 

Rodi: apa itthon marad csak ezért délelőtt. Inkább 2-re megy dolgozni. :oops: :lol:
De az inszem után csak csináltak UH-ot neked is nem?

Kép
babicsek
 
 


Egyébként Rodi küldtem privit, d enmetom miért nem ment még mindig el. :shock:

Kép
babicsek
 
 


Rodi: Olvastam a blogot: Szerintem jó jel!!! Nekem a múltkor volt egy időszak, amikor megdagadta, de az kb 1 héttel inszem után volt. aztán a végére szépen visszaálltak eredetire, nem is lett belőle semmi. Úgyhogy ez naggggyon jóóóóó jel!!!!! :D

Kép
babicsek
 
 


Nem utána sem csináltak uhut. Utoljára a 10. napi uhu volt. Szóval ez sem tetszik a kaáliba. :cry: :roll:

Tudod, én a csütörtöki tesztig és vérvételig, nem merek semmit sem hinni, csak reménykedek! Majd meglátjuk mi lesz!

Nagyon drukkolok, drukkolunk neked! Koncentrálj a babásodásra!

rodina74
 
 


Rodi: de én is a Kaáliba járok. :shock: Nekem csináltak rögtön utána Uh-ot. Ez érdekes.
Szerintem a kismadár szerencsét hoz figyeld meg. Valahogy most olyan jó előérzetem van veled kapcsolatban.

Köszönöm a drukkokat mégegyszer mindenkinek. Megyek most már pihizni.

Puszi nektek! :D Kép

Kép
babicsek
 
 


Babaicsek!

Csak én a bp-ibe járok, te meg ha jól emlékszem Miskolcra. Más dokik, más szisztéma. Szóval csinálják az inszemet és csak reménykedünk, hogy jó időben!

rodina74
 
 


Sehol senki? Mindenki pihenget? Vagy? ..... :wink: :lol:

rodina74
 
 


Csajok
Majd teszek fe képet az apukájáról, akkor nem biztos, hogy azt mondjátok, hogy rám hasonlít. Olyan hamar megnőnek ezek a gyerekek.

Babicsek
Te kérdezted, hogy hányadikos a Bence? 1. osztályos és a képen állatkertbe voltunk.


Bikfy
Anionos betétről most így hirtelen. Megrendelni lehet, a nappali és éjszakai 10 db-os 1500 Ft, intim betét 30 darabos, az is ekörül van.

"A női szervezet fiziológiai szükségletei idején a menstruációs betét egy pótolhatatlan kellék. De helytelen használata több problémát is okozhat a testnek. Tudatosítanunk kell, hogy a menstruációs folyadék, amelyben nagy az organikus szubsztanciák koncentrációja, ideális környezetté válik a baktériumok szaporodására. Két óra betéthasználat során megnövekedik a számuk 100db/cm2, és ez percenként több lesz, ezért kellemetlen érzés és szag keletkezik. A baktériumok, elszaporodása gyakran okozhat gyulladásokat, mint pl. méhgyulladást, méhnyak gyulladást, vagy a vizeleti utak gyulladását. Ezeknek a következményeiként gyakran lehet rosszullét, ami akár ájuláshoz is vezethet. Enyhébb esetekben láz, folyások, alhas fájdalmak, gyakori vagy fájdalmas vizelés. Bekövetkezhet a szervezet legyengülése, de a következményei még sokkal súlyosabbak is lehetnek. Hogy ne következzen be a baktériumok bejutása a nemi- és vizeleti rendszerbe, ahhoz szükséges lenne a betétek cseréje minden 20 percben.
A mai felgyorsult világban minden nő olyan higiéniáról álmodozik, amely minden nap megadja neki az egészséges, energikus komfortérzést. Sok év kutatás után , a „Shen Zhen Winalite technology “ munkatársainak sikerült „ Love Moon “ márkanéven olyan menstruációs és intim betéteket kifejleszteni, amelyek tartalmaznak egy kiváló tulajdonságokkal rendelkező anionos réteget is .
Mi is az anion? Az anion a negatív töltésű levegő részecske egy atomi összetevője. Frissességet érzünk az erdőben vagy tavasszal, amikor is az anion mennyiség bőséges. Egy atom anionná válik elektron felvételkor, míg pozitív ionná válik elektron leadáskor. Az anion elősegíti a sejtanyagcserét, növeli az életerőt és étvágyat, tisztítja a vért és nyugtatja az idegeket, ezért a levegő vitaminjának is nevezik. Az erdőben, tavasszal, vízesésnél vagy tengerparton 800 - 2000 anion/cm3 a levegő anion tartalma. Anionban gazdag helyen frissnek érezzük a levegőt.
Mit tesz az anion?
-Amikor a levegő anion mennyisége meghaladja az 1000 anion/cm3 értéket, az alfa hullámok késztetik az agyat az idegesség és feszültség feloldására, amelyek az asztma és migrén fő okai.
-Szabályozza a serotonin és szabad histamin kiválasztást, elősegítve a szellemi aktivitást és feszültségoldást. A levegő anion mennyisége jelentősen befolyásolja az egészségi állapotot és a gyógyulási folyamatokat.
-A vér tisztítása. Az anion növeli a vérben található ásványi összetevők (kalcium, nátrium, kálium) arányát, és ezzel az alkalizálással tisztítja a vért.
-Sejt aktivizálás. Amikor az anionok száma nő a vérben, az anyagok elektromos változása előnyösen hat a sejtmembránra. Ez alkalizálja és tisztítja a vért.
-Immunrendszer erősítés. Amikor az anionok száma nő a vérben, a gamma globulin mennyiség szintén nő a vérben. Ez megnöveli az ellenálló képességet a fertőzésekkel szemben. Ezért az anion terápia gyógyító hatása nagyon jelentős.
-Központi idegrendszer szabályozása. Az anionok szabályozzák a központi idegrendszert, amely felelős az érrendszer és a belső szervek működéséért, és segít minket pozitívan gondolkozni és érezni. Az anion élénkíti az egész szervezetet, beleértve az idegrendszert, érrendszert, sejteket, nyirokrendszert, javítva azok működését, növelve az életerőt.
Szóval az anionok pótolhatatlan segítőink az emberi egészség megerősítésében és az élet meghosszabbításában. Az anionok számától függően az emberek sokáig élnek és egészségesek egész életük során.
Miben másak a „ Love Moon “ menstruációs és intim betétek ?
1. A világon először a „ Love Moon “ betétekbe lett beépítve a szabadalmazott anionos felület, ami akár 5000aniont/cm3 képes aktiválni 12 órán keresztül. A jól bevált jin - jang elv lett felhasználva, egy új, biofotonos szinten, amelyben az anionok aktiválásában a főszereplők a lábak. Milyen egyszerű és zseniális! A lábak súrolódása örvénylő energiát okoz és aktiválja a szellemtest holografikus leképzését, amely ezután megújítja először a szellemi és utána a fizikai öngyógyító képességet is.
2. A másik fontos tulajdonsága a csakrák és a kundalíni harmonizálása, energetizálása.
3. A harmadik különleges hatása az endokrin rendszer területén jelentkezik. Rendeződik a petefészek hormonális háttere, megújul a mellékvese, és közvetve a pajzsmirigy működése is.
4. Az anionos felületű betétek nem csak semlegesítik a baktériumokat és a kellemetlen szagokat, de magasfrekvenciájú rezgésükkel likvidálják a parazitikus mikroflórát, segítve a húgycső, húgyhólyag, nemi szervek védelmét a fertőzésekkel szemben főleg a menstruáció, a terhesség alatt, elvetélés, szülés és különböző altáji műtétek után. Nőknél, férfiaknál egyaránt segít megoldania a végbélproblémákat.
A „Love Moon“ gyógyító betétek alaptulajdonságai
· Nem tartalmaznak kémiai és mérgező anyagokat.
· A betéteknek nincsenek mellékhatásai, korlátozás nélkül használhatók.
· Biológiailag lebomló anyagokból készülnek.
· Légáteresztők, ezért nagy komfortérzéssel viselhetők.
· Szabad mozgást biztosítanak.
· A „ Love Moon “ betétek használatával növekszik az egészséges életstílus kultúrája!
· A termék hermetikusan van csomagolva hogy védve legyen a baktériumok behatolása ellen."

De a googleba beütöd és sok helyen találsz róla leírást.

timejka
 
 


Babicsek!

Tele volt a postaládám, azért nem tudott átjönni. Bocsi! :oops:

A tüszőrepedésnél én nem emlékszem, hogy szurkált volna. Majd visszaolvasok, hátha eszembe jut! :?

rodina74
 
 


Jó reggelt!

Ma én vagyok az első??? :shock:
Ma még itthon pihizgetek, aztán holnap már megyek dolgozni. :?

Rodina: remélem jól érzed magad Bécsben. Majd gyere és mesélj milyen volt!

Elmúlt a szurkálgatás. Időnkét érzem a hasam alját, de már nem úgy mint tegnap. Biztos megtörtént a tüszőrepedés. :) Jaj csak ügyesek legyenek odabent a lurkóink is és a petesejtecském is.

timejka: Igen, én kérdeztem. És könnyen ment a belerázódás a suliba? bár még most csak másfél hónap telt el.

Kép
babicsek
 
 


Babicsek
Úgy tűnt, hogy könnyen belerázódott, de közben meg úgy néz ki, hogy mégse. Magatartásával voltak problémák, de most már 1 hete (el ne kiabáljam) komoly probléma nem volt, és itthon sokkal nyugisabb és jobb a Bence. Valószínű kellett illetve kell egy kis idő, hogy új környezetet megszokják.
Inszemin voltál? Bocs, csak most nem nagyon olvastam vissza.

timejka
 
 


Sziasztok!

Rodi, oké, rakok majd fel képeket, megígérem. :wink: Megy a drukkk ezerrel!!!

Babicsek, remélem, 2 hét múlva követed Rodit egy pozitív teszttel!

Nati, ha Bencus ilyen házias marad, tuti ő lesz a befutó. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Halihó!

Most értünk haza! Nagyon jó volt, sokat sétáltunk, kajáltunk, kávéztunk, és vettem egy fehér kabátot. A páromnak is vettünk egy télikabátot. Szóval, nagyon jó volt. :lol:

Babicsek!
Akkor is csinálja 2 hét múlva pozi tesztet, ha én nem fogok csütörtökön! Ne izgulj, biztosan megrepedt a tüsző, csak legyetek még 1-2 napig szorgosak! :oops: :lol:

Beze!
Nagyon várom a kis huncut képeit!

Timejka!
Örülök, hogy Bencus lassan már szokja a sulit!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Csak egy percem van írni, megyek egy konferenciára. Mikor hazaérek, már este lesz, pedig utána még természetgyógyászhoz is megyek. Szorítsatok nekem, kíváncsi vagyok, mit mond a nő, aki egyébként meglepődött, mikor mondtam neki, hogy megjött a mensim.

Mára mindenkinek jó munkát, szép napot kívánok és megy a drukk ahhoz, amihez kell.

Puszi: Bikfy :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Szebb reggelt lányok!

Ma mégis teszteltem, hiszen ma van a 14. nap.
Hát ennyi... ez sem az én hónapom volt.
Egész jól viselem a kudarcot, még csak nem is sírtam.
Kicsit úgy éreztem, hogy sikerült, de úgy tűnik mindent tünetet a progeszteron csinált.
Még jó, hogy kértem időpontot Fülöp dokihoz, így most lesz egy kis időm kivizsgáltatni magam. Majd januárban folytatom, valahol máshol. Most kell egy kis idő, hogy végiggondoljak mindent!
Azért vagyok elkeseredve, mert januárban 5 évet adtam magamnak, és abból végül is 1 év eltelt. Ebbe belegondolni, azért nagyon kemény.

Babicsek!
Nagyon megy a drukk! Könyörgök, kezdje már el valaki!

rodina74
 
 


Rodina: Ne máááár!!! Ezt nem hiszem el. :shock: :( Majd holnap dől el minden. Nem lehetséges hogy a teszt még nem mutatja ki ilyen korán? A holnapi eredmény az biztosabb lesz, úgyhogy hátha még van remény. Azért én még szorítok holnapra! Hátha mégsem jól mutatta a teszt!

Kép
babicsek
 
 


Babicsek!

Aranyos vagy, de a teszt sajnos jól mutatta. Az utro egy kicsit becsapott a tünetekkel. Bevallom, úgy éreztem, hogy sikerült. Hát, ennyi. Holnap nem tesztelek, semmi értelme. Hétfőn kell megjönnie, ha késik, csak akkor csinálok tesztet. Nem álltatom magam, rá kell jönnöm mi a bajom. Most ez a legfontosabb!

Neked pedig továbbra is teljes szívemből drukkolok!

rodina74
 
 


Rodi,
:cry: :cry: :cry: :cry: nagyon sajnálom, pedig én is bíztam most abban, hogy sikerül NEKED!!!!!!!!!!!!!!
Azért mész holnap vérvételre????? Teljesen negatív a teszt???
Vendég
 


Rodi
Pont akartam kérdezni, hogy hogy vagy. Ejnye-bejnye. Ma megyek dokihoz.
Most már decemberben 3 éve, hogy próbálkozunk. Én már annyiszor elterveztem, hogy ekkor szülök, meg akkor, de hiába. Tudom Neked rosszabb, mert még nincs babád, nekem van egy ördögöm. Most már szóhoz se jutok.

timejka
 
 


Sziasztok!

Tudtam, hogy Rodi ma tesztelni fog, éreztem. Ezért is jöttem fel még a természetgyógyász előtt. :cry:

Rodi!

Nagyon sajnálom. De könyörögve kérlek, menj el végre a Mens Mentisbe és vizsgáltasd ki magad, egyre biztosabb vagyok, hogy az IR-ed miatt nem sikerül. Nézess terhelt cukrot és terhelt inzulint! Addig ne vágj bele semmi egyébbe. Hagyj magadnak egy kis időt, engedd, hogy hasson a Metformin! Hidd el, nagyon sokan voltak ugyanígy, mint te, aztán láttam az intézetben a folyosón a vetített videókon, hogy 4. lombik után 4 hónap Met-ezés után spontán terhes lett. Az IR alattomos dolog, és őszintén bevallom, nagyon meglepett már a múltkor is, amiket írtál, hogy a pesti Kaálisok nem foglalkoztak vele. Ez az alap, amit rendbe kell tenni, aki dottóre meg nem törődik vele, azt le kell pattintani.

Ne haragudj, nem kioktatni akarlak, de úgy gondolom ez kell legyen az első, amit rendbe tetetsz!!!!!!!!!!!!!

Ölellek és ............... nem is tudom, mit mondjak. Úgyis tudod. :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Rodi, borzasztóan sajnálom... :cry: Annyira biztos voltam benne, hogy sikerült... :cry: Tudom, nagyon nehéz, de ne add fel, kérlek! Sikerülni fog, mert sikerülnie kell!!!!!!!
Egyetértek Bikfyvel, a met segíteni fog!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nincs semmi baj, lányok!
Szerintem nincs értelme vérvételre menni. Annyira negatív a teszt, hogy annál már negatívabb ne is lehetne.
Kicsit nehéz. Timejka jól ráérzett, hogy ma leginkább az járt a fejembe, hogy mit fogok csinálni, hogyha nem lesz gyerekem. Milyen más ehhez fogható értelmet lehet találni az életnek?! Magamhoz láncolhatok-e egy embert, aki szeret, de nem lehetünk igazi család?! Elvehetem-e tőle ezt az esélyt?

Bikfy!
A Kaáliba rákérdeztem, hogy pcos vagyok-e. Mondta a dokim, hogy sok tüszőm van, de nem úgy helyezkedik el, mint a pcos-nál. Szóval szerinte nem vagyok pcos.

Timejka?
Mit mondott a doki?

rodina74
 
 


Rodina
Ha szeret téged, akkor nem fog elhagyni és ő nem annak tekinteni a sikertelenséget, hogy elveszed tőle az esélyt, hogy igai családja legyen. (Remélem jól értelmeztem az írásodat) És ne is gondolkozz ilyeneken. Tudom, nehéz kivárni azt a pillanatot, amikor 2 csíkot látsz a teszten és 9 hónap múlva a karodba tarthatod a picit, de ilyenekre ne is gondolj, hogy elveszed tőle az esélyt. Szertinem ő nem gondol ilyenekre.

VV-re nem küld, de valószínű hogy sárgatest elégtelenség, most írt fel Provera nevű gyogyót, ami állítólag rendbe teszi. Ha nem akkor következő hónaptól lehet, hogy szedek fogi gátlót, de ha most nem fogok barnázni és rendesen fog megjönni a bajom, barnázás nélkül, akkor folytatjuk ezt a gyogyit.

timejka
 
 


Rodi!

Nekem is ilyent magyarázott a doki a Kaáliban, meg őstüszőkről, meg másfajta elhelyezkedésről, meg arról, hogy ez nem PCOS. Ott is hagytam seperc alatt.
A vérvételem végül bizonyította a súlyos inzulin rezisztenciát és a csökkent glükóz toleranciát. A Met óta jobb. Eddig esélyem sem volt. A vérben kerengő inzulin többlet miatt nem tudott megtapadni a baba. És erre a Kaális doki csak legyintett. Te tudod. Én a Mens Mentist még megpróbálnám.

A hozzáláncolós kérdés bennem is felmerült már. De engem megnyugtatott a férjem. Azt mondta, a jól működő házasságunkat nem engedi tönkretenni. Ha lesz gyerek, ha nem együtt maradunk. De nem mondom, hogy néha nem jut eszembe ez a kérdés. Úgyhogy megértelek.

KépKépKép
bikfy
 
 


Timejka!

És ez a sárgatest elégtelenség mitől van? Hogy te is mindig ilyen hülyeségekbe futsz bele. ...... :evil: Sajnálom.

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodi!

Még 1x átolvastam az írásod. Milyen más értelmet akarsz magadnak keresni? Lesz 2 gyereked. Nem elég értelem? Csajszikám, nem besz@rni. Küzdünk tovább. Na bumm.......

Ha kell, akkor lombikozunk, de lesz gyereked. Nyugalom. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Természetgyógyászt megjártam, azt mondta, sokat javult az állapotom, de még mindig nincs itt az ideje a mi babánknak.
Szerinte hiába érzem magam nyugodtnak, a mélyben még mindig szörnyű görcs van bennem.

A másik: Szerinte nem hüvelygombám volt, hanem egy kikezeletlen arcüreg gyulladás húzódott rá a nemi szerveimre. Egy bakteriális fertőzés ez, ami még mindig nyomokban kimutatható nálam.

Na erre varrjatok gombot. Kaptam egy csomó új bogyót, lesz ami lesz. Fél évet adok neki. Ha az se, akkor meddőségi. Addig lazulás, nyugalom, boldogság. Én már nem siettetek semmit, most végre jól érzem magam. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


A párom biztos vagyok benne, hogy emiatt nem hagyna el. Mi is beszéltünk róla. Ő engem akar. Csak nem tudom, hogy megtehetem-e ezt vele. Most így gondolja, de 70 évesen nem lesz senkink. Mi fog minket éltetni majd napról napra? Minek fogunk gürcölni egy életen át, ha nem lesz senkinek tovább adni.

Nem vagyok besz@rva, csak azt hiszem olyan dolgokat is számba kell vennem, amit korábban nem tettem. Persze, hogy küzdünk tovább, nincs is más választásom.
Csak nagyon furcsa, hogy bármit akartam az életbe, elértem, tettem érte és enyém volt a cél. Ez ellen viszont nem tudok tenni igazából semmit sem.

Timejka!
Remélem hamar megoldódik ez a mensi kérdés, és elég lesz a provera!

Bikfy!

Úgyis dokit váltok, elmegyek a KAáliból. Csak még nem tudom, hova. Dr. Fülöpnél kivizsgáltatom magam, ahol nagyon sok vizsgálat van, nem csak hormon. Megcsináltatom az inzulinos terheléses vizsgálatot is. Most januárig ezt az időt arra szánom!

rodina74
 
 


Timejka: Én úgy tudtam a Provera is fogigátló!

Rodi: fel a fejjel, tényleg nem feladni, csak még nem jött el a mi időnk, de elfog!!!! Az már biztos hogy terhes tudsz lenni.

Nekem is apus azt mondta, hogy ha most nem sikerült, akkor kész befejeztük ezt a görcsös akarást, nincs több Kaáli, nincs több inszemi, lombik kizárva. Vagy jön spontán, vagy nem. Hát ez van. Józan ésszel ha belegondolok igaza van, de közben annyira bízok ezekben a hülye beavatkozásokban.

Egyébként én sem érzek semmit az inszemi óta. Azon kívül, hogy a jobb oldalon a vesém tájékára annyira hasogat. Remélem nem felfázás, vagy vesekő kezd piszkálni. Már hajnalban erre keltem fel.

Kép
babicsek
 
 


De Rodi tudsz tenni, mégpedig azt hogy nem adod fel és küzdessz tovább. Meglesz az eredménye, csak többet kell rá várni, mint másoknak.

bikfy: ez nagyon érdekes :shock: arcöreggyulladás lehúzódik oda??

Kép
babicsek
 
 


Babicsek!

Na ja, hát én is ezt mondtam: ÉRDKES. Az arcüreg gyulladást okozó kórokozók, vagy baktériumok, vagy mi. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!

Hát még én sem hallottam ilyet, de attól még igaza lehet.
Nagyon szorítok, hogy rendbe hozzon és minél hamarabb babás leszel! Bár csak én is ilyen laza tudnék lenni! :?

rodina74
 
 


Babicsek
Én most olvastam róla és sárgatest elégtelenségre van.

Bikfy
Azt, hogy mitől nem mondta.

Rodina
Ha most itt lennél mellettem adnék egy taslást. 70 évesen már unokázni, dédunokázni fogtok és kész. Persze én pofázok én is voltam ilyesmi hangulatba.

timejka
 
 


Rodi!

Ne akarj most "olyan laza lenni mint én". Nekem most azért sikerül, mert abbahagytam az orvoshoz járást, nincs az a stressz, az az öldöklő félelem.
Nehogy azt gondold, hogy gyenge vagy. Akárhogy nézzük, túl vagy egy újabb sikertelen inszemen, aminek most igenis fájnia kell. Az lenne a csoda, ha nem így történne. Sirasd el magad, simogasd meg a lelked, menj vásárolj magadnak valamit, amit eddig nem engedhettél meg, vagy bármit amitől jobb kedved lesz. (kivéve a babaruha)
Egy a lényeg. Ha mindezen túl vagy, tudd, hogy nincs más hátra, mint előre. Igenis talpra állsz, törtetsz, mész, mert nekünk rögös az utunk a gyerekig. De sebaj, mert mi kibírjuk. Itt vagyunk egymásnak bátorításul. Lesz babánk és kész. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Timejkám!

Te most hogy állsz lelkileg? Mintha téged is jobb passzban találnálak. Ölellek. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodi!

Nem akarok kamuzni, vagy összemosni történeteket, de ha átnézel a pozitív tesztek oldalra, akkor látni fogod Charlotte történetét. 5. lombik után lett spontán terhes, úgy hogy nem is vette észre. Azt hiszem, 8 hetes volt már, mire a doki mondta neki a jó hírt. Amúgy meg azt hiszem ő volt, aki 2 hónapig szedte előtte az Avandamet-et.
Érdemes lenne 1-2 ilyen történetet elolvasnod. Nekem ezek mindig olyan erőt adnak. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
Én most teljesen jól vagyok. Tényleg jobb passzban vagyok. Most az a célom, hogy a sárgatest elgételenséget rendbe tegyük, aztán majd jöhet a bébi. 1-2 hónap ide vagy oda, most már mindegy.

timejka
 
 


Sziasztok!

Rodina, szerintem mindenképp kérjél egy vérvételt, ahol az inzulint is nézik. Ha kell met, akkor jobb lenne minél előbb elkezdened. A negatív gondolatokat meg próbáld meg kizárni a tudatodból. Tudom, nem könnyű, én anno mondtam is a férjemnek, hogy hagyjon el, és keressen egy nőt, aki gyereket tud neki szülni. Nem hagyott el, mert szeret, és a küzdés megerősítette a kapcsolatunkat. Meglátod, nálatok is gyerekzsivajtól lesz hangos a ház. Fel a fejjel, erős nő vagy te!!! 70 évesen meg bőszen unokázni fogtok!

Nati, mi újság? Már jó a gépem. :wink:

Babicsek, hogy érzed magad? Remélem, nagyon jól.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!!!!

Egy kicsit itthon vagyok pontosan vasárnap este 7re kell visszamennem eljöttem haza eltávra igaz nagy könyörgések árán de hazaengedett az oszt vezető jól vagyunk mind ketten csak muszály volt hazajönnöm mert kezdtem depis lenni és két napja se enni se mászkálni nem mászkáltam sírtam meg aludtam.most kicsit feltöltödök és majd legközelebb akkor jöhetek már csak haza ha meg van Darinka.Sajna most nem tudok visszaolvani mert fáradt vagyok de szurkolok mindenkinek és nagyon sajnálom akinek nem sikerült.5 kgt fogytam.röviden ennyi rakok egy képet most készült mikor hazaértem . Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Viuskám, sajnálom, ami veled történt. Biztosan uncsi lehet a kórházban, főleg ilyen sok-sok ideig. Sajnálom a fogyást és a nem étvágyat is:( Na, ez aztán a szép pociméret!!!:)
Nem tudsz laptopot vinni a kórházban és netezni (mobil internettel)? Úgy jól elszórakoztatnánk és nem uncsiznál, jól ellennél (talán).
A vérnyomid és a cukrod miatt kell bent lenned?
Vendég
 


Beze nagyon szépet írtál! Nagyon aranyos párod van és jól írod, hogy tényleg megerősíti a kapcsolatot ez a küzdés:)
De azért egyelőre még mély nyomokat hagy az emberben, pl. én sokkal többet aggódom másoknál és sokszor sírok, mert nem hiszem el, hogy tényleg sikerült és minden rendben és hogy rendben is lesz. Ha egy babás műsort látok, végig szoktam bőgni, pl. a Babavilágot is minden reggel.
Szegény Dorkának hogy lesz így vidám, viccelődős anyukája? Szerintem csak bámulni fogom és ölelgetni őt és sírni. Ez pedig nem olyan jó.... asszem..... :oops:
Na, csak egyszer már elhiszem és fel tudom fogni én is dolgokat.

Ne haragudjatok, hogy beleszólok, de nekem a Pesti Kaáliban nézték az IR dolgot és az én dokinőm nagyon fontosnak tartotta. Csak mivel kicsi eltérés volt, így a diéta elég volt, nem kellett Met. A kolléganőmnél is nézték az IR szintén a Pesti Kaáliban. Szóval, szerintem nem minden doki olyan ott, hogy nem törődik vele.
Vendég
 


Sziasztok!

Vius!

Hát minden elismerésem a tiéd!!!!!!! Hogy lehet ekkora pocakot elbírni? Szép vagy, a kórházat sajnálom, bár én nyúl vagyok és nem mertem volna haza jönni. Ott legalább biztonságban van az ember.

Twist!

Én a pesti Kaálisokat nem ismerem, de talán igazad van, ez a dolog doki függő. Sajnos az enyém sem törődött vele. Mármint az új, akihez nagy reményeket fűztem. Így én jobbnak láttam, ha elbúcsúzunk. Amíg ez az eredményem nem normalizálódik, én hallani nem akarok a műtétről. Ő meg rögtön műteni akart.

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodikám!

Nagyon hiányzol ám. :cry: :cry: :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 


Én nem tudom csajok, hogy mikor indul már meg végre nálunk is a zebrásodás, de ha jól emlékszem, az előző lakóknál is így volt. Aztán egyszerre lett babás mindenki.

Babicsek, benned van minden reményünk. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sehol senki? :shock:

Ébresztő csajok, hasatokra süt a nap! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Lassikán elköszönök, megyünk vendégségbe.

Apukám halászlét főz ebédre. Remélem, jól sikerül. Este elmegyek a városi ünnepségre, meg egész nap pihizni fogok. De jó is lesz. :wink:

Később benézek.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy, jól mondod, előző csapatnál is úgy volt, hogy sokáig semmi és aztán egyszercsak egyszerre majdnem mindenki:))))

A halászlé nagyon fini lehet, de szeretnék enni ilyesmit!!!:)

Az IR problémával még az a baj (a terhesség megakadályozása mellett), hogy nekem most pl. terhességi cukorbetegségem lett. Nem tudom, hogy mennyire általános ez IR problémásoknál, de nálam ez volt. Tehát nemcsak a teherbeesést, hanem a későbbieket is zavarja. Szóval, diétázni kell nagyon-nagyon sokáig. De persze mindent a babáért! :wink:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: