Új privát üzeneted érkezett!

Majdnem megkérdeztem ki az a Sziszi :lol: :lol: Szegény macsesz 8)

annus11

Nem tudom,még nem beszéltem azóta Adrival, de nem úgy tűnt, mintha bármi baja lett volna tőle! :D
Sziszi a pincében tanyázott!
Kivittem Anyuékat a reptérre, és éppen azon filóztam, hogy hogy lehet ennyire barom vmelyik szomszéd, hogy kiengedi a lépcsőházból, amikor gondoltam mégegyszer szólok neki a lépcsőházban. Erre elkezdett nyávogni, és kibúj a lépcső alól.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Trixi
trixi78

Nézett felfelé a nagy kék szemeivel!
Most Marci szobájában a radiátoron pihen! Gondolom jól megijedt szegény!

Kép

Trixi
trixi78

Trixi
Akkor jó volt a gyanúm, hogy kilógott az ajtón.
Milyen fajta cic? Sziámi ?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára incike 2009.10.20 19:33-kor.

Kép
Kép
incike

Hú akkor csak kiszökött valamikor. :shock: Ha ez az én macskámmal történt volna már bottal üthetnénk a nyomát. Szerencse, hogy előkerült. :)

Kép
Kép
g_reny

raktam pár képet a blogba, sajna fordítva sikerült, mint ahogy szerettem volna :)

Kamilla tényleg nagyon ügyes :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003

Igen, sziámi!

Mondtam én, hogy ha nagy lesz a nyüzsi, akkor el bújik majd valahol! :lol:

Kép

Trixi
trixi78

Két darab fehér textilpelus keresi gazdáját!!!!

Kép

Trixi
trixi78

Az a szerencse, hogy előkerült.

Kép
Kép
incike

Trixi: akkor írd már meg, hogyan kell ilyen finomra sütni a pipit!

Kép
Kép
tinu

Lesózod, majorannát, meg Horváth Rozi ropogós sült csirke fűszert kell rátenni!

Kép

Trixi
trixi78

nagylanyos anyukak:
http://www.vatera.hu/next_kislanyos_sze ... 14378.html
o kedvencem, de nekunk oriasiiiiiii :(

Netti
Kép
maumau

Huu,én meg naívan a kanapé mögött kerestem 8) Szerencse h megvan Sziszi!

Na ,most már sajnálom hogy a csirkét nem kóstoltam meg! :? :lol:

Eléggé izomlázam van...tök jó!Remélem holnap fel tudok tápászkodni reggel...és még az OEPhez is el kell ugornunk,de oda csak kenguruban....

annus11

Trixikém, isteni volt a tali, köszönjük a vendéglátást!
Csongitól meg Kamillától kifeküdtem én is, de minden baba nagyon aranyos volt, olyan jó volt látni őket.

Csilla, szorítunk, hogy ne legyen semmi baj!

Hean, bakker, nagyon sajn álom, amin keresztül mentél, remélem minél előbb elmúlik teljesen. Én is akartam írni, hogy szegény Áron baba azért csak nem fog elfogyni! :D Puszilunk mindkettőtöket.

Barbi, nekem is lesz ilyen karmám a 3. gyerek után??? :lol:

Mozza, gratula Lilinek a fogacskához! Most, hogy Lili jobban van,. esetleg el tudnád küldeni a repcsis kontaktokat?

Kislili is ügyes!

Anita, mivanmivan???
Köszi a sütireceptet, a talin sikert aratott a csokis-banános változata!!

Réka, örülök, hogy rendben hazaértetek!

Tinu, szupi lett a hajad szerintem is! Amúgy ide a nagybökőt, hogy kb. 1 hét múlva a férjed közöléni fogja, hogy milyen jó...

Emese, kár, hogy nem jöttetek! :cry:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Ó, nagyon jó lehetett!!! A kicsi is és a nagy is! Képek tutik. :) Tinu, hajadat látni szeretném!!! :)

ANITA!!!!!! Mi a helyzet???

Csilla, mikor derül ki, mi van veletek?

Kép
Kép
Kép
zdori

Tinu, vhogy csinalj kepet a hajadrol! nagyon kivancsi vagyok ra,h milyen lett. Fokozatos?
Trixi, hogy vagtad? :D

Megneztem a kepeket!

Kamilla meg Csongi csucs!!!!!!
persze a tobbi baba is nagyon edes es szepseges!!!

Reni, magan turid van? miket vettel? :lol:

Netti
Kép
maumau

Netti: majd holnap fotózok akkor. Fokozatos lett a hajam és még egy pici frufru is lett. És tök hosszú maradt. Szerintem tuti.

Kép
Kép
tinu

ja es Csaninak milyen csokos szaja van :lol:

Netti
Kép
maumau

Hat jo hosszu hajad van az biztos, volt vmikor rovid? marmint szandekosan rovid fazonra vagva? a fokozatos tuti jo lett,sztem az sokkal jobban kiemeli az arcot mintha egyenletesen hosszuu :)

Netti
Kép
maumau

Na feltöltöttem a képeket :lol:

Közben meg találtam egy olcsó képelőhívásos oldalt! :lol:

annus11

Reny!
A halszagot Anyumék is érezték amikor jöttek. Kinyitottuk nagyra az ablakot,de még így is sokáig érezni lehetett. De hát ez ezzel jár! :)

Kép

Trixi
trixi78

Na :arrow: pancsizni, meg aludni. Kihasználom azt a fél órát, míg Petya csendben van!

Kép

Trixi
trixi78

Ildi, Anikó! Itt a sutyiban tartott minitaliról szöveges beszámolót nem is tartotok?? :D

Trixi, viszont FINOM!!

Netti, imádom Csani száját (is!) Meg Tinu mindig olyan szupi képet csinál róla!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Sziasztok Lányok!

Megint esélyem sincs visszaolvasni. Két napig egyedül voltam, aztán hétvégén anyósoméknál, meg az én anyukámnál, ma megint egyedül, mert a férjem a meccsen! Alig tudom magam utolérni! Dani nem sok szabad időt hagy!

Remélem a kis betegek már jobban vannak!

Incike! Még múlt héten olvastam amit írtál! Ismerem ezt a verset és értettem is. Debreceni lévén és mivel a Tóth Árpád Gimnáziumba jártam duplán kötelező volt eme jeles költőnk! :) Csak nem tudtam kihagyni a virágtalan város és a virágkarnevál városa ellentétet! Szóval csak poénnak szántam, de majd máskor én is fordítok! :)

Trixi! Holnap írok privit!

Most becsúszom az ágyba! Mindenkinek átalvós éjszakát!

Orsi

Kép
ferminadaza

Orsi
OK. :lol:

Az alvósoknak pedig
Kép

Kép
Kép
incike

Sziasztok!

Na volt akit vártunk!Munkát adna Sanyinak!Egy kisebb gazdaságba kéne költözni,2 szobás ház van ott,saját tó,meg erdő.Mindez a Tisza mellett.Egy gond,h a legközelebbi hely,11km.Így jól hangzik,de gyerekkel ennyire kívül élni mindentől nem is tom.A fickó nagyon szimpi volt és normális dolgokat vár el,nem úgy mint a múltkori.Most abban maradtunk,h hétvégén kb elmegyünk a helyet megnézni,mert csak képeken mutatta.Aztán döntünk.De minden olyan furi,nem tom ,tudjuk mi legyen.
Már annyit agyaltam,fáj a fejem is.Csak ugye olyan car a helyzetünk,h ha hirtelen valami nagyon jó nem hullik az ölünkbe akkor lehet még ez is..Na majd látjuk...Köszönjük a drukkokat!

A képeket csak átfutottam,minden baba cuki nagyon!Majd holnap átnézem jobban,ki mit is csinál,mászik,ül.Csak most fáradt vok.

Hanna ma hason a 2 picike lábát felhúzta.Halad,oly édes!Meg a locsiba hason ,felhúzta és mászott!!!!

Ja és most 2es tápit adtam estére és ALSZIK!!!!!!Ez volt a baj!

Szép álmokat!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

Sziasztok!

Csak bekukk, mert Apa beteg és körbeugrabugra van! :roll: :lol:

Ma megkapta Vilike az 5 hós szuriját, nagyon büszke vagyok rá, egy hangja nem volt szinte! Inkább este kezdett el nyűglödni egy kicsit!

....ésésés 7100 gr, és 66,5 cm!! Csak azt tudnám, hogy akkor miért kicsik rá a 68-as ruhák??

nem tudom, hogy mikor jövök, majd egyszercsak....

puszi, ja és sok boldogot a hónapfordulósoknak a névnaposoknak, a szülinaposoknak, és mindenkinek aki háttal van a falnak!!

Nóri

Kép

Kép
nozavi

Trixi! Nem bántam én a hal szagot! Nem is éreztem, csak a férjem jegyezte meg, mert nem tudta, hogy nálad hal volt és nem értette honnan a szag. :)

Netti! Mindjárt megpróbálom lefényképezni, és felrakom. Na várj csak.

Kép
Kép
g_reny

Reni, okes :D Aminanak a rucija is nagyon toppon volt :)

Netti
Kép
maumau

Anita,
örülök h sikerült a meló, menjetek sztm el, nézzétek meg, milyen a lakás, környék. Ha jól fizetne, akkor szerintem ne vacilálatok :)

Trixi,
írtam reggel is a csajoknak a kedves invitálásra, hogy Bogi nem bírja a nyüzsit, totál kiakad, én meg úgy döntöttem, szegény ne üvöltsön meg sírjon 2 órán keresztül, mert rosszul érzi magát. Bármennyire szerettem volna is menni, szerintem önzőség lett volna csak azért elmennem, hogy én jól érezzem magam, miközben a gyerkem nem :)
A távolság nem baj, mert pl. csütörtökön Gazdagrétre megyek egyik barinőmhöz, neki 6 hetes a kisfia :)

A képek nagyon szuperek!! Barbi, látom a babák nagyon jól érzik magukat az öledben :) :)
A kézfdogók meg kézfalatozások is megvoltak :)

Zsüci,
Kamilla tényleg csúcs, ahogy ül! Otthon mennyit szokott ülni, ha játszik többnyire már ülve szokott? Jobban elvan így egyedül?

emese1979

Reni,
igen, képeket a rucikról!! :)

emese1979

Anita, nezzetek mindenkepp!!!!!!!!! sztem ha nagyon gazos a helyzetetek most ott,akkor lepni kell.. kesobb meg lehet lesz tobb lehetoseg is mashova!! :wink:

Netti
Kép
maumau

Szép estét.

Vagyunk mi is, csak elvagyok itt a mindennapokban. Próbáltam követni az eseményeket, de reagálni sajna nem tudok mindenre.
Álmosnál most új verzió van, valószínűleg a tápszertől szürcsög,nem kap levegőt a bukások miatt vagy mi úgyhogy kap speckó tápszert.
Ma kipróbáltuk a banánt, bejött neki, nekem kevésbé...
8300 gr volt ma.

Tali szupi lehetett. Jók a képek.

Tinu,
hát én is kifeküdtem Csongitól! :shock: :lol: hihetetleeen!!! csináltok vele vmit? mármint úgy értem, hogy fejlesztitek vhogy?
Nagyon nagyon kivi vagyok a hajadra.
Tüciről nagyon jó képeket csináltál, nagyon szép!

Kamilla se semmi :shock:

Szóval mindenki nagyon szépséges :)

Csaniból a kis kedvencemből, meg mindíg árad a nyugalom :)

Mozza,
szépek vagytok! Örülök hogy Lili jobban van (itt is :) )

Netti,
Boroka meg gyönyörűségesen meseszép.

Gyöngyi,
a múltkori képsorozatodon sírtam a röhögéstől, amikor Marci gyűri a papirt :D azóta sikerült?
Btw nálunk is ez lesz a kari aji a nagyiknak papiknak.
Mozza,
hol vetted a képkeretet amibe raktad?

Anita,
kivi vagyok, hogy jön be a hely. Merre felé lenne? apósék is a tisza mellett laknak :)

Kutyafüle Niki????

Nem sűrűn leszek sztem, mert múszáj tanulnom, közben meg Álmos,háztartás, miegymás.

Pár kép, csak mert olyan régen töltöttem :)

Kép Kép Kép Kép Kép

jóéjt

Esztó
Kép
sz.eszter

Trixi, még neked akartam, hogy a nagyfiad nagyon helyes, kedves, szerény, tisztelettudó fiú(nak tűnt)! Büszke lehetsz rá! Én teljesen beleszerettem! Remélem Csani is ilyen lesz! :wink:

Anita, szerintem most ne agyalj! Személyesn fog eldőlni, hogy beleszerettek-e, vagy sem! A 11km szerintem is megnehezíti a helyzetet, de ha fel vagytok rá készülve, és előrelátóan terveztek, akkor mindent meg lehet oldani! Térerő van?? Mármint telefonnak. Mert a mai világban, ha az van, akkor minden van! Meg internet legyen!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Nóri,
jobbulást a férjednek.

Reni,
Amina is annyira meseszééép!!!

Bogi meg nagyon cuki abban a sapiban :)

Esztó
Kép
sz.eszter

Wááá, Álmit megzabálom! Mikor jöttök spanoskodni, Esztó?? Hát, Csani nem vitte túlzásba a produkciózást a talin. Egyszer nem a nyugalmat árasztotta, mikor nagy kínosan sikerült hasrafordulni... :lol: :lol: :lol:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Eszto!! Alminak latszik a nyaka :lol: jaj de cukii, kis husi :D

en meg most vettem eszre h kozben csomo uj kep kerult a blogba!

Tuncinek eszmeletlenul jol all a kek szin!!!!!!

Barbi, a te kezedben meg jol kidolt Csani :lol:

Netti
Kép
maumau

Itt vannak a képek Netti. Mondjuk a fényviszonyok ilyenkor este nem túl jók, tehát a színeket nem adja vissza, de azért nagyjából látható:
Kép Kép Kép

Kép
Kép
g_reny

Attól a tündéres dzsekitől még fiús anya létemre is totál bezsongtam! Gyönyörű vaníliasárga színe van...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Szofi,
megyünk, ha meggyógyulok.

Jut eszembe láttad már a HP új részét? csak mert megyek megnézem a nővéremmel is, ha akarsz csatlakozz :) ééés le is töltöttem, ha kell felírom, ha nincs meg még :)

Netti,
folyik mindenhol a nyála :) ma este észrevettem hogy még az orrában is banán van :roll: :lol:

Esztó
Kép
sz.eszter

Sziasztok,

most nem jövök pár napig. Nem írom le a mai napot, mert még mindig remegek. A lényeg: csütörtökön altatásban műtik Gergőt, illtve azt a szaros bcg-helyet :cry:

Javaslatom: jobb félni, mint megijedni, inkább egy plusz vizsgálat, mint a sebészeti ügyelet...
Szval:

HA VALAKINÉL KICSIT IS GYANÚS A BCG HELYE, MERT NAGY HUPLIS, SOKSZOR KIFAKAD, ERŐSEN GYULLADT STB., IRÁNY A SEBÉSZET: EZ NEM NORMÁLIS!!!! (Bár remélem, senkinek nincs ilyenje)

Sziasztok, minden jót, egészséget Nektek és a babuknak,
majd ha tudok, bejelentkezem újra.

KépKép

Kép
hase

jújj, a kukacos kabát nagon szép!!! meg a faros!
meg a többi is!!! ezek már nagyobb méretek!!

Álmi nagyon szép! Hasonlít egyik barinőm kisfiára (kiskorában- most már nagyfiú :)

emese1979

Csilla,
Nyugodj meg. Minden rendben lesz Gergővel nyugi!!!
jelentkezz ha majd tudsz!
Megy a drukk.

Esztó
Kép
sz.eszter

Basszus Csilla! Nagyon szorítunk Gergőnek! Annyira sajnálom! De még jó, hogy nem hallgattál senkire, és időben utánamentél a dolognak!!!Kincset ér az anyai ösztön! Minden rendben lesz, nagyon szorítunk! És csütörtökön dobj már egy sms-t valamelyikőnknek, hogy minden OK! Csak hogy megnyugodjunk mi is!

Esztó, mennek a gyógypuszik! Már láttam... Khm. Csani 10 hetes volt, mikor éjjel a nagyi vigyázott rá, mi meg elmentünk megnézni! Szerinted kibírtam volna máig??? :lol:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Egyébként mit mondtak?? Mi a baj vele??? Elfertőződött? Vagy mi a vihar??? Mit műtögetnek rajta?? Jajj, nagyon pusziljuk a pici fiút, Te meg csak legyél bátor!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Csilla,
kitartást, sok erőt Nektek!!! GErgőnek mielőbbi gyógyulást!! Drukkolunk Nektek nagyon csütörtökön!!!

emese1979

Anita, jajaja egészség legyen meg térerő :lol: Ez a lényeg. Nézzétek meg, aztán majd döntötök.

Esztó, még várok a csodára, hátha sikerül egy mosolygós papírfogós képet csinálnom. De úgy látom, nektek ezzel a részével nem lesz gond, Álmos elbűvölően tud vigyorogni :D Egyébként Mozza a Brendonban vette a keretet+tappancslenyomatos cuccot.
Majd megmutatom, hogy a mienk hogy sikerült.

Egész álló nap fájt a fejem és még mindig nem múlt el. :roll: Tán aludnom kéne...
De most éppen erre a szerelmemre gyúrok. Még fél óra...
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150380250871&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Gyöngyi,
Marci ezekszerint felébredt a buszig :) :)
A pulcsi nagyon szép! Te vezeted most a licitet?

emese1979

Jaj, Csilla az én gyomrom is összeszorult. Hülye BCG. Mindig mindenki azt szajkózza, hogy nem baj, ha csúnya, nem gond. Szorítunk, minden rendben lesz, a karácsonyfa alatt már nem is fogtok emlékezni rá. Szegény kicsi fiú...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Csilla!!! az anyai oszton tenyleg aranyat er..... gondolunk ratok!! nem lesz semmi gond, aztan jelentkezz h minden rendben!!!

Reni, nagyon cukkerrek, a hernyos kabi vmi alom :wink:

Netti
Kép
maumau

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?