Új privát üzeneted érkezett!

hbzs!
Köszi,aranyos vagy,hogy drukkolsz!
Most még jobban belehúzok majd a diétába,bár már így is 1200 KCal,125 g CH-diétán vagyok febr.17 óta(összeségében pedig tavaly augusztus óta,amióta kiderült a diab.,makd a PCOS,stb.).
Az hogy nincs elég gyakorlata a gyógyszernek: nincsenek még széles körű kutatási eredmények arra vonatkozólag,hogy milyen hatása van a gyógyszernek a várandósság ideje alatt, pl.: van-e magzatkárosító hatása,stb. Így pedig a diabetológusom nem meri adatni. Bár a Sipi azt mondta,van olyan betege,akinek nem rég emellett született babája,de a diabetológusom azt mondta, egy eredmény nem zárja ki,hogy másnál nem lesz baj!

salygabó!
Kistarcsán csináltatom a HSG-t, elméletileg rtg-es lesz.Nem tudom,melyik fáj jobban.Az tény,hogy a pénztárcámnak ez kevésbé fáj,mert ezt TB-re csinálják ott... :)
Vendég

Gabó!
Annyira sajnálom!!! De legalább kis lurkó annál jobban érzi magát bent! :wink: Hozzám egyelőre még korán jönne (bár a Duphaston is tud vicces dolgokat csinálni :roll: ), de addig is küldd át Tücsinek, hátha ő is örülne egy kis Vuknak! :wink:
No, és mit jót hallottál a klubban? :wink:
hbzs

salygabó!

Sajnálom,hogy még mindig nem vagy jól,remélem,hamarosan elköszön Tőled RókaKoma!!! :lol:
Vendég

Szilvi!
Én azt hittem, már gyerekként is diabéteszes voltál! Nagyon sajnálom!!! Ez a 125g CH hihetetlenül kevés!!! :cry: (Nekem 180g van előírva.)
Ezeket az oldalakat átböngészted már? (Egyszer már ajánlottam itt őket - bocsánat az ismétlésért. :oops: )
http://www.pco-szindroma.hu/index2.html
http://www.polycystov.extra.hu/
Tele van olyanok történetével, akik a terhességük alatt végig szedték a gyógyszert!!! Nem csak 1 ilyen ember van!!! :wink:
Kívánom, hogy sok erőt meríts a történeteikből!!! 8)
hbzs

hbzs!
Igen,sajnos nemrég tudtam meg,hogy diabom van. Egy rutinvizsgálat során derült ki(vérvétel).Emellett találtak két daganatot a májamban,s ráadásul az előző diabetológusom közölte,hogy előbb fogyjak le és majd akkor rendeződik a cukrom is. 1 g-ot nem fogytam, még a diétája alatt sem... Látszik,milyen szakember az ilyen. De a legdurvább,hogy az endokrinológus sem rakta össze a képet,pedig csak össze kellett volna olvasni a leleteket...Ezért egészen Csepelig kellett mennem,ahol egy szuper jó doktornőnek lett először gyanús a dolog,majd ő küldött el nőgyógyászhoz,hogy nézzenek utána a PCOS-nak. Amikor pedig mondtam,hogy akkor már 2 éve próbálkozunk a babával de semmi siker,mondták,hogy még fiatal vagyok,nem kések le semmiről...na ettől kinyílik a bicska a zsebemben. Miért,ha 25 évesen meddő vagyok, majd 30 évesen nem leszek az???Nem normálisak az ilyenek.Mindezt egy volt nőgyógyász kollégám szájából hallottam...őrület. :evil:
igen,valóban nem sok az a 125 g CH,bár igazából nem is vagyok éhes. emellett pedig inzulint is kapok.
Vendég

Sziasztok!

Szilvi,
a 125g CH mellett nem fogytál? Nem lehet hogy akkor az inzulinon kívül is van valami gond? Pajzsmirigyeseknél szokott lenni ilyesmi, nem?
Én év elején csináltam a 160g-os diétát és nekem simán mentek le akkor a kilók. Most megint ezt kedztem el és mellette nekem is szednem kell a Mtfogammát 3x850-et. Nekem is 60 körül volt a 2 órás értékem, de az éhgyomri az azt hiszem 12 volt. De egy évvel korábban jobbak voltak az eredményeim.
Nekem is sokszor mondták, hogy ne aggódjak, nem vagyok még elkésve (most leszek 27), de én is ezt szoktam mondni, hogy ha most kezdenénk bele, akkor még mindig előttem lenne legalább 3,5 év próbálkozás, mire ott tartanék, ahol most.

Gabó,
ó szegényem, tényleg nem kímélnek téged a rosszullétek. :roll:

Ma én is szenvedtem és majdnem róka is volt. Délelőtt iszonyatos fejfájás tört rám, gyógyszerrel sem akart elmúlni. Aztán délután majdnem jött róka is, maratd a fejfájás is.... Nagyon kész voltam. :evil:

i.kata

i.kata!
a 125 g-os diétától kezdtem el fogyni,meg attól,hogy napi 3000 mg Merckformint kapok,ami az elején iszonyatosan meghajtott :oops: ... Eddig kb.13 kg ment le rólam. Neked mennyit sikerült leadnod?(ha nem túl indiszkrét a kérdés-ha igen,ne haragudj)
Igen,annyira idegesítő,amikor laikusok okoskodnak,hogy nem kell aggódni,majd jön a baba,bla-bla-bla-bla... Hát én igenis aggódom.3 éve próbálkozunk és semmi.Nyilván fogy az ember türelme,amit persze még jobban csökkent az "idegenek"(laikusok-kívülállók)okoskodása és beledumálása. Ráadásul nálunk a családban babadömping volt az utóbbi években.A sógornőm novemberben szüli a másodikat,nem is beszélve arról,hogy szülésznőként hány babát segítettem a világra. :cry
Vendég

Szilvi,
januárban elég komolyan vettem a diétát, de akkor nem szdtem a bogyókat és azt hiszem 6 kiló ment le akkor egy hónap alatt, vagy talán nem is volt egy egész hónap. Ennek a fele visszajött. Elkezdtem szedni augusztusban azt hiszem a metfogammát de nagyon rövid ideig diétáztam, és végülis most kezdtem el megint komolyan venni a diétát és pár nap alatt lement 2 kiló. Szóval eddig nem voltam valami kitartó :oops: De most az leszek. Muszáj is teljesítenem, ha már van vonalzóm :lol: Direkt ezért csináltam, hogy legyen kontrollom.
Amúgy én tavaly szedtem hosszabb ideig a bogyókat, de nekem is olyan hasmenésem volt, hogy abbahagytam. Azt gondoltam, biztos nem tett jót a lombik alatt, hogy szinte folyékony állapotban távozott belőlem minden. Amúgy most is nagyon gyakran van hasmenésem és nagyon utálom :evil:

i.kata

Szilvi,
nálunk is babadömping van a családban és pont ezért alig találkozunk az unokatesókkal, mert nehezen viselem a babaák látványát, legalábbis az ismerősök babáinak a latványát. Biztos azért is van ez, mert tudom, hogy körülöttünk mindenki pár hónapon belül terhes lett :roll:

i.kata

i.kata!
Igen,sajnos nekem is ismerős a helyzet,nálunk is ez van.Rajtam kívül mindenki terhes lett. Egyedül a baráti körben nincs még baba,mert ránk várnak(ott is).Mi házasodtunk először,hát nekünk is kell szülni először. De jó,mert ők egész megértőek...
Nem úgy,mint az anyósom.
Nem érti meg,hogy vajon,miért nem akarunk menni a sógornőmékhez,miért vagyok rosszul előre is a gondolattól,hogy a következő gyerekének is mi legyünk a keresztszülei... :cry:
Nem értik meg,hogy ez borzasztó rossz nekünk.
Bár azt gondolom,igazából nem is érdekli,hiszen neki nincsenek ilyen problémái.
Vendég

Szilvi,
sajnos elég tapintatlanok az emberek. Nálunk a családban megértik a problémánkat, de azért az én anyósom is néha előadja magát. Multkor közölte, hogy muszáj elmennünk egy keresztelőre, ami a családban volt. És persze hozzátette, hogy ő tudja min megyünk keresztül (már honnan tudhatná, mármint ő ezt nem tudja úgy átérezni), de akkor is menjünk el. El is mentünk és nagyon kellemetlen volt, mert rá sem tudtam nézni a kislányra és ott pityeregtem félrevonulva. :roll:

i.kata

Kata!
Hát ,igen sajnos ezt igazán csak mi érezzük át.
Nálunk mondjuk amúgy sem jó a viszony, az anyósom-apósom istenítik a lányukat,a fiukat(a férjemet) viszont semmibe veszik.Egyszer közölték vele,hogy ők csak egy lány gyereket szerettek volna... Ja,amúgy pedig az ember az első unokáját szereti a legjobban...Csak úgy a miheztartás végett benyögték ezt is.Innentől kezdve próbáljon meg az ember jópofát vágni a dologhoz.
Hát nekem nem megy.
Megdöbbentő,hogy milyen emberek vannak!!! :evil:
Vendég

Hbzs!Jó volt a klubb,már amennyire oda tudtam koncentrálni.Leghátul ültem,a legszélén,közel a menekülési útvonalhoz :evil: Volt vetités,a magzat fejlődéséről.Az tetszett,mert 4d-s felvételes volt.Aztán gyes,gyed,csp ilyenek,mit hol kell intézni,stb...Érdemes elmenni az ilyenekre.Te hogy vagy HBZS?Van megérzésed,tüneted valami? :wink: Nagyon szoritok neked! :lol: Szilvi!Nekem anno sztk-s hsg-m volt,inkább nem mondok semmit :wink: Belluskám hol vagy?

salygabó

Szilvi!
Nagyon sajnálom, hogy ennyi mindenen kell keresztülmenned! :( A daganatokkal csináltak valamit? :roll:
Nagyon jó, hogy neked is és Katának is ilyen fiatalon elkezdtek utánajárni a dolgoknak! Én csak mire férjhez mentem, már elmúltam 31 éves, aztán mindenki azt mondta, hogy 1 évet várjunk a babával - így az már 32,5... De még így sem gondoltam, hogy 35 éves korom előtt nem lesz babánk... :(
De remélem, most már a célegyenesben vagyunk! 8)

Gabó!
Persze van mindenféle tünetem (szúrkálás, görcsölés), de igyekszem nem figyelni rájuk! :lol: Az előző inszemeknél is általában voltak, de olyan is volt, hogy nem - de eddig egyik sem sikerült... Most mindenesetre egyértelműen a pozitív eredményre készülök! 8)
hbzs

HBZS, köszi de én lemondanék a Vukról! Így is szenvedek az allergiám miatt, nem tudom mi legyen mert egész évben szednem kéne a gyógyszert különben úgy járok mint 2 éve amikor 9 hónapig kezeltek arcüreggyulladással és nem kart elmúlni, félek, hogy most megint így járok mivel a lombik alatt abbahagytam a gyógyszereket, jó lenne már ha hétfő lenne, annyi kérdésem lenne Tanár úrékhoz... :?

Puszi mindenkinek!
Vendég

O.K., Tücsi! Akkor Vuk hozzád nem megy! :wink: Az igazi "sztárok"-nak amúgy sincs egy icipici rosszullétük sem, végig az egész 9 hónap alatt! :lol:
Drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek! :D Itt, a fórumon többen is járnak kismamák hasonló (allergiás) cipőben, mint te - biztos fognak ők is hasznos tanácsokat adni! :wink: A hétfői UH-t pedig mi is nagyon várjuk! :D

Gabó!
Akkor küldheted Vukot egyenesen hozzám! Szegény úgyis mire átér (gyalogosan), már remélhetőleg meglesz a pozitív teszt! :wink: 8)
hbzs

Sziasztok

Szilvi,
bocs hogyha már írtad, meg lehet kérdezni hogy melyik kórházban vagy/voltál szülésznő?
Sajnálom hogy te is ennyi mindenen keresztülmentél már, de most már jó kezekben vagy :) mielőbbi babásodást kívánok :D

Zsuzska
:D sokszor gondolok rátok! ha van 1 kis időd (ami tudom hogy most nincs :D ) dobj pár képet nekünk a csodaszép kicsi fiadról!! remélem minden rendben és tudsz valamennyit pihenni.
(Amikor hazamentünk az első éjszakán én kb 2 órát aludtam :D 10 percenként lestem a gyereket a kiságyban, pedig be volt kapcsolva a légzésfigyelő)

Hbzs
drukkokk mennek!! a férjem hálás lehet neked, megint elkezdtem kenyeret sütni :D

Mindenkinek szép napot! :D

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

fitie!
Még nem írtam,de több helyen is dolgoztam egészségügyi területen.
Dolgztam a Margit Kórházban az újszülött osztályon,majd a koraszülött intenzíven,a szülésznői gyakorlatom idején illetve később egy ideig az István kórházban voltam a nőgyógyászaton,szülőszobán,terhespathológián.
Ma már mással foglalkozom, kiszálltam az egészségügyből.
Nyelvtanárként dolgozom jelenleg, valamint intézeti asszisztensként egy főiskolán.
Vendég

Sziasztok!

Ma elmentem a házidokimhoz kérni olyan beutalót, amit Ladiva is kapott és hát nem mentem sokra. :?

Ladiva,
a dokim egy csomó vizsgálatra nem tud beutalót adni, amikre tud, azokban is bizonytalan volt, hogy mire adjon.
Adott az ÁEK-ba beutalót a meddőségi ambulanciára az infertilitás kivizsgálására, de oda szerintem nem megyek el. Szerintem ott is alapból csak azokat vizsgálják, mint nálunk, úgyhogy annak nem látom értelmét. :roll: Kicsit tanácstalan vagyok.

i.kata

Sziasztok!

Kata, írtam privit neked.

Hbzs, drukkolok, hogy a 6. inszemed sikerüljön. Mikor kell tesztelned?

Gabó, próbálok jönni többször a topicra, de elég sok munka van most, valahogy az év vége mindig ilyen. Most már aztán tényleg elbúcsúzhatna rókakoma tőled.

Zsuzska, nagyon szép a kisfiad! Gratulálok!

Szilvi, elképzelni sem tudom milyen lehetett nap mint nap babákat segíteni úgy a világra, hogy közben nektek sajnos ezen kellett keresztülmennetek.

Kismamiknak sok simi!

Én is hamarosan kezdek.... :)
Vendég

Ladiva,
köszi, válaszoltam is.
Tudod már, hogy mikor kezdesz?

i.kata

ladiva!

Meg kell,hogy mondjam,így utólag belegondolva,én sem tudom, hogy csináltam,ráadásul akkor még csak az volt egyértelmű,hogy valamiért nem jön a baba.A betegséget akkor még nem tudtuk.
Bár most talán még nehezebb lenne csinálni,de időben kiszálltam.
puszi
Vendég

Sziasztok!

HBZS, mikor tesztelsz??? Kilukad az oldalam!;-)

Ladiva, drukk a kezdéshez, pontosan mikor???

Katám, ha nem értettelek félre benneteket akkor van a habituális vetélésről egy oldal és az ott Fülöp doki által kért vizsgáltokat szeretnéd megcsináltatni, akkor ahhoz először Fülöp dokihoz kell elmenned (anno én is bejelentkeztem hozzá, de aztán rájöttem, hogy ha talál valamit akkor én azokat a kezeléseket nem tudom vállani, így végül nem mentem el! Viszont én voltam egy nagyon kedves hematológus doktornőnél aki megcsinált nekem minden vetéléshez kapcsolódó vizsgálatot, ha gondolod szívesen megírom neked, hogy milyen vizsgálatokat kért, illetve a nevét is megírhatom, nem magánrendelős!) ha ezek az eredmények rendben vannak nincs is értelme tovább vizsgálódni, szóval engem megnyugtatott! + Volt még egy vizsgálat amire Sipos doki küldött el az meg valami lisztérzékenységet is nézett, na mindjárt összeszedem a papírjaimat, ha kéred! :roll:

Puszi mindenkinek!
Vendég

Fitie!
Köszi a drukkokat! :D
Örülök, hogy ismét sütsz fincsi kenyereket - nincs is annál jobb! :wink: 8)

Ladiva!
Neked is köszi a drukkokat! :D Jövő héten pénteken kell tesztelnem! 8)
hbzs

Tücsi,
néztem azt az oldalt, de ott is azt írják, hogy ahhoz a dokihoz úgy kell menni, hogy ezek a vizsgálatok már meglegyenek. Ladivának ezeket simán megcsináltatta a háziorvosa, de az enyém valamiért nem akarja.
Örülnék annak a hematológus dokinőnek, ha megtalálod a nevét és az elérhetőségét. Hozzá lehet beutaló nélkül menni?

i.kata

Katám, én megcsináltattam minden vizsgálatot ami kell ahhoz, hogy Fülöp doki szóbaálljon velem, ezért írtam, hogy ha azok rendben vannak akkor már meg lehet nyugodni, ha ott van bibi akkor meg ugye én nem vállaltam volna a kezeléseket, de ezt mindenki maga dönti el! Most alszik a párom (éjszaka dolgozott, így nem tudom most feltúrni az irataimat, de még ma összeírok neked mindent!) A hematológusnőt teljesen ismeretlenül hívtam fel és nagyon kedves volt az első perctől kezdve, de fejből nem tudom az elérhetőségét, este megírom, ígérem!
Vendég

Tücsi,
köszi szépen, bőven ráér este, mert hétfő előtt már úgysem tudok semmit intézni. Még megpróbálok egy sima hematológiai beutalót szerezni azért a házidokimtól, de ha ezt sem ad, akkor ahhoz a dokinőhöz ha jól értem nem is kellett semmi, ugye?

i.kata

Katám, kellett volna beutaló (főleg, hogy területileg sem oda tartozom), de nagyon kedves volt és megszánt! Ha tudsz szerezzél beutalót!
Vendég

Tücsi,
akkor egyelőre ne is keresd a nevét, megpróbálok az ÁEK-ba szerezni beutalót a haematológiára és ha kapok, akkor elmegyek oda.
De nagyon köszi a segítséget! :lol:

i.kata

Mi van csajok, 2 napja nagyon-nagy a pangás :roll:

i.kata

Katám, azért azt leírom, hogy
- a Szent Rókus rendelő intézetében voltam a doktornőnél (itt minden hematológiai vizsgálatot megcsináltak aminek köze lehet a vetéléshez ennek az eredménye kb 6 hét!
- az Anti TPO-ot és az IR-t a Mensmentisben csináltattam
- a citogenetikai vizsgálatot a párommal együtt az Istenhegyi géndiagnosztikában csináltattuk
- a faktor V, faktor II (Leiden szűrést) a biovitalban csináltattam
- és a Sipos doki küldött még a Szabolcs utcában lévő Immundiagnosztikai laborba ahol csinálták az Anti-nukleária antitest, ds-DNA, IgA szövet TG stb vizsgálatokat, amire figyelj, hogy ide hiába beutalóval mentem itt is kemény pénzeket kell fizetni!!!
Vendég

Tücsi,
köszi, hogy ezeket leírtad! Az az igazság, hogy szinte egyik vizsgálatról sem hallottam még. :oops: Az immunológiai vizsgálat mire való? Azt hiszem "kigooglézom" ezeket, hogy mi-micsoda :roll:

i.kata

Tücsi,
amiket megfejtettem:
- anti TPO- az pajzsmirigyes, és nekem szerintem még sosem néztek olyat. Nem tudom, hogy annak idején a lombik előtt miket néztek, mert arról nem kaptam lelet az intézetben.
- citogenetikai vizsgálat az kromoszóma rendellenességeket néz?
- a Leiden az a trombózisos
- az utolsóról fogalmam sincs :roll:

Szerintem ezeket majdnem mindet nézik az ÁEK-ban, de nem vagyok benne biztos. jajj, ezek már nagyon bonyolultak.
Miért nem küldtek el engem ilyen vizsgálatokra, miután elment a babánk????????? És egyáltalán miért nem ezekkel a vizsgálatokkal kezdődnek meg a lombikok? Máshol nézik ezeket? Vagy mindenre magától, vagy ismerősöktől kell rájönnie az embernek?

i.kata

Sziasztok!

Megjöttünk a romantikus hétvégéről, azóta viszont egy kicsit zsúfoltan telt a hét. Holnap jövök és mesélek!

Viszont ma voltunk 4D Uh-on és íme nektek a legkisebb "N"-ről egy sztárfotó!!! :P

Kép Babóca 20+3 hetes

Szép hétvégét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Jó reggelt!

Minnie,
anniyr jó a kép, olyan szép kis arca van Ncsajszinak :lol: A szempilláit láthatom? Mert tisztára olyan, mintha az lenne :lol:

Belluska,
merre vagy? Már napok óta nem voltál :roll: Nem szoktál te ilyet.

Kriszta is nagyon el van tűnve.

i.kata

Katám, sehol nem nézik ezeket a vizsgálatokat ami nagyon szomorú! 2 éve őrült nyomozásba kezdtem, hogy mit lehetne még megnézni, akkor jött az IR, aztán Sipos dokit is nyüstöltem, ő már lombikozni akart, de végül megyőztem és adott beütalót ezekre az immunológiai vizsgálatokra, aztán találtam rá a Fülöp dokis oldalra és úgy döntöttem megcsináltatok mindent amit ő kér, és ha azok rendben vannak akkor megnyugszom!
Igen, az Anti Tpo az pajzsmirigyes, meg is lepődtem a múltkor mert a Tanár úr felajánlotta, hogy megnézik, le is vették a vért de végül nem volt reagens és nem csinálták meg a laborban, én meg nem hagytam annyiban a dolgot és elmentem fizetősbe, ahol párnapon belül megvolt az eredmény, és megnyugodtam, hogy az is rendben!

A citogenetikánál a házaspárnál külön-külön nézik a genetikai állományunkat.

A leiden, szintén nagyon fontos a vetélés szempontjából, nekem ki is jött egy kromoszóma eltérés ami miatt kétségbe esve hívtam a Rókus rendelőjébe a dokinőt, így vizsgált ki teljesen, és megnyugtatott hogy ami nekem van mutációm az nagyon elterjedt az emberek körében és csak a folsav bevitelre kell figyelnem (ekkor vettem a Femibiont)

Az utolsó vizsgálat részben lefedi azt amit a Fülöp doki vizsgál!

Mini, nagyon édes pofija van "N"-nek! :lol:
Vendég

Tücsi,
köszi-köszi Neked is a sok segítséget!
Néztem tegnap a Mensm. oldalát és már nincs ott fent nekik az árlistában az IR vizsgálat, meg emlékszem hogy voltak fent ilyen pajzsmirigyes vv-ek is, de azt sem találtam :roll: A pajzsmirigyes vv-nél megvan, hogy melyik napokon kell csinálni? Tudod, mit a 3. vagy 21. nap :roll:

i.kata

Katám, most fejből én sem tudom az árakat, és sajna már beküldtem a számlákat az egészségpénztárhoz (erről jut eszembe a múltkor valaki megjegyezte, hogy neki nincs egészségpénztára, és mindent zsebből fizet... csak szólok, hogy én is zsebből fizetek, a pénztárba is én fizetem a pénzt nem más! :twisted: ) A lényeg, hogy nyugodtan hívd fel őket és kérdezd meg, ez még nem kötelez semmire!
A pajzsmirigyes vizsgálatra én is rákérdeztem anno, és az nincs ciklus naphoz kötve, szóval mehetsz bármikor!
Vendég

Tücsikém,
köszi! Én is egészségpénztárazok, de most le fogom meríteni, ha végre beküldöm a beülti árát :roll:

i.kata

Csajok, megint van iwiw-em, ha gondoljátok, pü-ben kérek neveket - örülnék, ha jelölnénk egymást
babszi

Sziasztok! :D

Minnie!
Csodaszép a fotó N-kislányról! :wink: Gratulálok hozzá!!! :D Köszi, hogy megmutattad nekünk - annyira biztató a piciket látni; így könnyebb elképzelni, hogy nemsokára mi következünk!!!! :wink: 8) :D
hbzs

Sziasztok csajok!
:lol: :lol: :lol: Itt vagyok! :wink:

Hbzs!
Sokat gondoltam rád!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++Babaragacsokat küldöm!!!!!!!!

Kata!
:D Puszillak!

Minnie!
ÁLOMSZÉP A BABÁTOK!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P
Sok simi!

Kriszta,Wepe,Tücsi!
Pocak simik!Puszi! :P

Mindenkinek küldöm a melengető napocskámat! :lol: :wink:

phpBB: Kép
belluska

Szia Belluska!Én is itt vagyok! :lol: :oops: :wink:

salygabó

Kép
Kép

belluska

Hbzs!Mikor kell tesztelned?

salygabó

Gabókám!
Örülök! :lol: Mizujs?Rókakoma????? :roll:
Puszillak!
:P

belluska

Zsuzska most írt üzit!
Puszil mindenkit és jól vannak!!!!! :P

belluska

Sziasztok!

Jó látni, hogy visszatér az élet a topicba :lol:

Belluska,
gyerkőcök tündériek a fotókon :lol: Két kis bongyor :lol: :lol:

Zsuzska,
dobhatnál nekünk legalább egy fotót :lol:

Gabó,
remélem jobban vagy már!!!! Tovább adhatnád valamelyikőnknek a rókádat :wink:

i.kata

Szép estét mindenkinek!

Végre ide találtam.
Köszönjük, mi nagyon jól vagyunk. Ismerkedünk egymással. Időnként szopizunk, de van, hogy nem hajlandó a szájába venni a cicimet. Ma nagyon szépen evett. 20-20 percet mindkét ciciből és még utána 90 ml tápit pohárból. TEgnap nagyon kis nyűgi volt. MA is délután, Időnként hasfájósak is vagyunk. De nem vészes. Amúgy ha elalszik, akkor nap közben 4 órát alszik, éjjel meg 5-öt. Szóval egy szavunk sem lehet.
Majd lesz szüléstörténet is. Apa éppen altatja a manót, most evett a drága.

Szép álmokat mindkinek

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Néhány Bence kép:
Kép Kép Kép Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Szülészetek, kórházak