Új privát üzeneted érkezett!

Ja!

Azt akartam írni, hogy Vikkata ruháit érdemes megnézni! Nekem tőle van két nadrágom, meg három felsőm (összesen 9900 Ft volt). Nagyon kedves és rugalmas partner! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kismaki Most nézem milyen szép neve lesz a kislányotoknak: Lilien. Én mondtam apukának kéne azért, biztos ami biztos, tartalékba egy kislány név is. Csak elhúzta kajánul a száját. Én azért beleszerettem az Ágnes névbe, ez lesz a vésztartalék. Hátha :) .
De fiú név az még nincs. Apuka nyaggat, én meg ráérek. Idáig van néhány favorit, de még nem lapozgattam az utónév szótárt.
pammut

Pammut, nehogy leszóld már a lányod technikáját! :lol: Én alapból így veszem föl a zoknit.

Úgy néz ki, puhul a pasi, mutogatom neki bőszen a többi színt. Szerintem ez is tök szép.
http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... ts_id=4100

Még nem tudom hogy a vaterásat megnézzük-e, Cegléden van, nekünk az nem 5 perc, ráadásul a csaj kicsit el van szállva, félárúnak hirdeti, de nem fél azért az, hanem több. :P
Nóri, Te úgyis láttad a képet. Az egyiken úgy néz ki mintha feslés lenne a kupolán. Vagy csak én képzelem oda? Ha lesz kedved, megnéznéd?

Ja, Disneyland-del kapcsolatban én is azon a véleményen vagyok, hogy lehet hogy később jobban élvezné Luca. Ha most senki sem megy, elveszik minden jegy, ugye? Azért kedves az az anyuka, kicsit önző inkább úgy gondolom. :?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nekünk ha nem lenne mellé a Laura, akkor Lilian lenne. :D

Amúgy felteszem a neves táblázatot a gmailre. Hátha kell még vkinek. :) Otthonról, mert itt nincs meg! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2009.10.20 14:50-kor.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zuzmoo, szerintem pont azt a videót néztük tegnap! :lol:

No, most hívott a védőnőm, hogy jön holnap délelőtt. Hétfőn meg én megyek hozzá. :) Azért majd rákérdezek, hogy így is mennem kell-e.

Kép
erusverus

Pammut, a remény halmeg utoljára, igaz? :wink:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csuppancs Akár hiszed, akár nem én is ezt mondtam apukának :lol: Meg hogy az első fiúnkat lánynak nézték. Apa válasza: "Na ja, de akkor én se voltam benne biztos." Most a legelső perctől fogva állítja, hogy márpedig fiúgyermekünk lesz. Mégutób igaza lesz. Amikor már így is bosszantóan nagy az önbizalma és az egoja :D . Ráadásul hímsoviniszta. Még jó, hogy a lányommal együtt mi se vagyunk éppen halkszavú tündibündik. Lánykám néha kifejezetten cselédforma kis házisárkány. És leordítja a fiaimat. És mindig eléri amit akar, valami módon.
Zokni. Ok. Akkor nem lehetetlen a technika, csak nálunk mindenki a másikkal él :lol: .
pammut

Hello Csajok!

Elromlott a gép az irodában. Mostanra pofozták helyre, de most meg már megyek haza :lol: otthonról próbálok visszaolvasni vagy legkésőbb holnap jelentkezem... Olyan lassan telt az idő, hogy egész nap semmit nem csináltam, hogy uhh.... Jobban elfáradtam mintha egész nap dolgoztam volna. :cry:

Szép estét mindenkinek

bellerreni
Eger

Csilla!

Sztem szép a kék is!!!
Nem látok feslést a vateráson, de lehet nem jó helyen nézem...

Edit!

Én elfogult vagyok, mert a PC kocsikat nem szeretem. Rossz minőségű az anyaguk, hamar szétmegy. Nem is lehet levenni mosáshoz. Ráadásul ha megnézed, csak majdnem vízszintesig dönthető. 16eFt-tal drágább, mint a Graco hordozóval és abban még a mózes sincs benne. Én tartom magam az előzőhöz. A Graco egy megbízható, masszív kocsi. Én személy szerint a PC-t a legaljának tartom minőségben! Bár sokan el vannak ájulva, mert milyen jó márka. Aha, persze. Max ingben... :roll:
Vendég

ez nem elfogultság kérdése Nóri, ami szar az szar! :lol: azért kérdezlek titeket, mert nekem dunsztom sincs a kocsikról!

Edit

Kép
ézsóné

Ha megnézed a PC-t az anyaga nagyon fényes, susogós. Kb annyira szellőzik, mint a nylonszatyor. Ha nincs mózesed, tolhatod abban a bébit akár órákon keresztül. Eredmény: alul vizes, felül náthás... Meg az ismerősöknek ez a fényes anyag úgy foszlik szét, mint a műselyem. Talán, mert az. Vagy mittudomén. Ezt csak azért mondom, mert sok bajt okozhat még!

Lara!

Quinny nem rossz, de ha megveszed az összes tartozékát (adapter, lábzsák, esernyő...) 300Ft alatt nem úszod meg. Még alap felszereltséggel is 200Ft körül mozog. Tököm ad ki 25eFt-ot egy bundazsákért. Akkor inkább a PegPerego, vagy a Chicco. Abban legalább majd minden benne van.

Vagy esetleg használt Quinny. De sztem amit Bori kinézett kocsi (nem emlékszem már a nevére) ugyanazt tudja, fele áron. Á ezaz Espiro!
Amúgy Quinnyből is csak 4kerekűt vennék. Volt k*va drága 3kerekűm. Összesen 1hónapig!
Vendég

Örülök lányok, hogy tetszett az isler. Én szeretem is nagyon és örömmel csinálom, de amikor jól sikerül és szép, olyankor sajnálom megenni. Ma már kb tízszer néztem be a hűtőbe, kinyitottam a dobozt és megállapítottam, hogy tetszenek, vigyorogtam, majd bezártam. Összesen egyet tüntettem el eddig. :lol: :lol:
Mindenkinek jó sütögetést hozzá!

Nóri: ha gondolod jut neked néhány darab, szaladj el érte és a tiéd. Emiatt nem kell harcolnod a félkész süti rablóbandával. Ismerős a helyzet, amit vázoltál. Nekem a két bátyám ilyen. Én viszont igazi hárpia tudok lenni, ordítok, ha idő előtt belerondítanak a művembe. Feri ezt már tudja, tegnap csak sündörgött a kisütött kekszek körül és mondogatta, hogy ha valamelyik törött, vagy csúnya, vagy nem lesz párja az utolsónak, akkor csak adjam oda neki. Úgyhogy kapott bőven, mert úgy kenegettem, hogy legyen benne törött, csúnya. :lol: :lol:

És most bombázlak benneteket pár fotóval. Akinek nem tetszik, azt nyugtassa a tudat, hogy most két hétig nem készül rólam kép. :D :wink:
Kivételesen nem csak pocakfotót töltök fel, hanem egy Kristóf babás képet is, mert az én drága édes pici fiammal már nem is tudom, hogy mikor készítettünk közös képet, ez meg most nagyon a szívemet melengeti. :P :P

Kép Kép
Kép
Vendég

Jah és a második képen azért van egy nagy bukkanó a pocim tetejénél, mert harisnya volt rajtam, ami persze felért a mellkasomig vissza kellett hajtanom, így viszont bevágott a gyomromnál. Tehát csak a harisnya vonala látszik ki, nem a pocakom teteje ilyen kockás. :lol: :lol:
Vendég

Nóri, az alsó képen látom. A vajszínű és a narancssárga anyag között van egy szürke háromszögletű betét. Annak a bal oldalán. Persze lehet hogy csak fényjáték, nemtom.

8-án voltunk Tbálinton a nagy bútorbirodalom egy hüllőről elnevezett üzletében és rendeltünk szőnyeget az étkezőbe, meg szegélyt a laminált padlóhoz. Azt mondták, max. 10 nap a szállítási határidő. Ma vagyunk a 12-en, úgyhogy felhívtam őket. Háromnegyed óra múlva visszahívtak, hogy sikerült utánanézni hol tart a rendelés. Ja, hát szegély az nincs. És nem is lesz. Hogy a kolléga -aki majd csak csütörtökön és szombaton lesz- nem telefonált? Dehogynem, csak gondoltam beégek és megkérdezem. Most kezdődik megint a szegély utáni szaladgálás. Hogy ne b...n szét az ideg. :evil:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Kép

Ischler helyetti gyors süti: végy egy adag kész linzertésztát (ki a fagyasztóból, vagy a bolt hűtőjéből készen)

Szaggasd ki, süsd meg, amíg a család alszik, kend meg.

(aztán fényképezéskor lógasd bele a fényképező madzagját, hogy elkend a csokit! :twisted: )

Bea!

Nagyon jól néztek ki kishapsival! :lol:

Csilla!

Sztem csak fény. De igazad van. Bármi lehet! :D
Vendég

Csilla!

Most nézem, a vaterás kocsi az ülőrész övénél rohadt retkes! Lehet, hogy kijön, de elég kényes színe van! Sztem jobban jársz a kékkel!
Vendég

Igen, azt a retkességet én is néztem. :cry: Meg elég furcsán áll a megnézem és eldöntöm hogy megveszem-e témához. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Igen, olvastam. Azzal egyébként tisztában kellene lennie, hogy az interneten vásárolt cuccnál 8napon belül bármikor meggondolhatod magad. Szóval nem csak a szemrevételezéskor, hanem elvileg 1héttel utána is.
Ő neki az a baja, hogy kiemelt hirdetést adott fel, így mindenképp ki kell fizetnie azt a párszáz Ft-ot. Sztem elég smucig, mert ha ő akarja, hogy gyorsan elmenjen a cucc, akkor miért Te fizess érte??? :shock:
Meg amúgy sem komálom az elvagyok ájulva, hogy én milyen olcsón adom a cuccaimat típustól...

A szegedi pár, aki megvette a babakocsinkat, feljött érte, megnézte, alku nélkül megvette. Én meg megtettem nekik azt a gesztust, hogy karácsony előttől januárig tartottam nekik a kocsit. Nekem nem az volt a lényeg, hogy azonnal elvigyék, hanem igyekeztem normálisan állni a dologhoz. Kaptak is mellé ajándékba egy 6000Ft-os vadi új Adidas babacipőt! :lol:
Vendég

Ja, azt nem néztem hogy kiemelt hirdetés. Azért azt gondolhatod hogy eszem ágában sincs a megnézésért fizetni. Ilyet még nem is hallottam, komolyan.
De tényleg marha sokan érdeklődhettek már, mert egyedül a saját kérdéseimet láttam. :)
Az új ára 85 rugó, ahhoz képest a 70-es villámár marhára nem fele. Sőt. A 60 sem. Az igaz hogy narancssárgában nem kapni, de ez tényleg marha kényesnek tűnik. Majd meggyőzőm apát a kékről.
Csak most azon bizonytalankodom, hogy szabad-e már most megvennem a kocsit. :roll:

Amúgy én is olyan vagyok hogy szinte mindent meg lehet velem beszélni, csak azt nem szeretem ha hülyének néznek.
Most volt épp egy kellemetlen ügyletem a vaterán, bosszankodtam miatta nem keveset, ráadásul a nőci azt írta hogy sértegettem, holott csupán cinikus voltam. Sértegetni sosem szoktam, arra kínosan ügyelek. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Bea: nagyon csini a pocid és édes Kristóf is!
Lassan csinálni kellene rólam is pocakfotót, mert az eddigi 20 hét alatt nem sikerült egyet sem :?

Csuppancs: nem csodálom, hogy ideges vagy! Engem is az dühít legjobban, ha megegyezünk valamiben, várok rá és még nekem kell a végén utánajárni, hogy miért nem úgy történnek a dolgok... :evil:

Meló után anyával vettünk végre két terhesgatyót, meg két felsőt. A farmerom már kigombolva is kényelmetlen volt és hát elég érdekesen néztek rám, mikor a kocsiból kiszállva húzogattam a nadrágom, meg próbáltam begombolni :oops:
zuzmooo

Zuzmoo, frankón úgy nézünk ki mint a sátras c...ok. Csak sajnos már a festés óta és ha így megy tovább, karácsonyig. :S

Tényleg, milyen a helyed? Megbarátkoztál már vele? Meddig is dolgozol még?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ja, igen a magasvérnyomás (pláne a vizesedés) nem jelent egyből császárt.
A baj akkor van ha az anyánál terhességi toxémia alakul ki, ami magas vérnyomással és a máj-funkciók romlásával jár. Ez veszélyes a babára és a mamára egyaránt, ezért szokták császárral befejezni.
Edit: Ebben az esetben romlik a vese-funkció és a máj rossz működése miatt felborul a szervezetben a fehérje egyensúly, ezért fokozott a vízvisszatartás.... lehet hogy emiatt ilyesztgetnek a vizesedés-császár kapcsolattal.
zuzmooo

A meló most egész jó.

Csuppancs: a felfordulás miatt teljesen megértelek. :( Szabi most csak a WC-t gipszkartonozza, de a kupi így is érinti a háló kivételével az egész lakást. Mi lesz itt ha nekifogunk a gyerekszobának!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zuzmooo 2010.07.10 12:43-kor.
zuzmooo

Lányok!

Mint vaterán vásárló leendő anyuci, megnézhetem és is azt a két kocsit? Csak kíváncsiságból, meg több szem többet lát alapon! :)

Közben megmérem a véremet... mérném, ha nem merült volna le az akksi a vérnyomásmérőben... :evil:

(A kutyám meg közben szexel a díszpárnákkal.... de jó nekik.... :lol:)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ja!
Amit tulképp írni akartam: ma megfogadtam Lilinek (meg magamnak), hogy ha nem muszáj, nem lépcsőzöm lefelé a hátralévő időben. Minden lépésnél olyan érzés, mint ha le akarna szakadni a hasam. Pedig láttátok: nem kicsi már helyből sem... Hazafelé beugrottam a Brendonba felpróbálni egy hastartó pántot (Anita). A méretet már tudom, de talán kapok olcsóbban is, mint a Brendonban. Van ötletetek, hol nézzek?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kati!

Én nem tom a másik melyik:
http://www.vatera.hu/graco_quattro_tour ... 13733.html

de ha arra gondolsz, hogy a kék jobb sztem, akkor azt az újra írtam!
Vendég

Én itt szoktam szopis melltartót meg egyebet venni. De egy telefont megér a dolog:
http://www.dolcedonna.hu/
Vendég

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Voltam a dokinál és hát nincsenek túl jó híreim. Kinyílt a külső méhszájam. Még nincs teljes ujjnyira nyitva, de már a doki érezte. Kaptam magnerotot 3x1-et. Bár még nincsenek görcseim, de azért kell szednem, hogy ne is legyenek. A cukrom jó lett, még emelt a dokinéni a ch-mon, mert megint fogytam 1 kilót! Megint lementem 70 kiló alá. A babát is megnéztük, de nem moziztunk nagyon. Elég a magzatvíz, jó a szívhang és 24 hetesnek felel meg a mérete. Szóval a doki szerint én fogytam és nem a baba éhezik. Szóval most még szigorúbb pihenés, különben irány a kórház. Ez még hiányzott a mai napomhoz. :(

Megkérdeztem a dokitól a MÁV-os szülésfelkészítőt, minden hónap második szerdáján van 18 órától a 2. emeleti előadóban. Itt csak 1 alkalom van és a szülőszoba-látogatás. Én a novemberire fogok menni, mert a decemberi időszakában karácsonyi vásárolgatások lesznek, ha úgy állok mint most, akkor a januárira meg már külön leszünk a gyerekkel.

Védőnőhöz a héten kellett volna mennem, de majd a jövő héten.

ronci: Uh-ra mindenképpen Hajdú Krisztinához, de a dokim Bánfi (?) dokit is javasolt. Én nála voltam.

pammut: Az ebéd utáni vérvétel már nem fájt egyáltalán, de a reggei még most is.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki, ezek nem túl jó hírek, úgyhogy tessék pihenni!

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Francba Viki!
Bár tegnap szült a bnőm. 18. héttől egy ujjnyira nyitva volt. Most, 38+6-nál lett meg a baba. Előtte volt már egy kislánya 1200g-mal a 28. héten született. (van is, ezt hülyén fogalmaztam) Erre a 2. akinél nagyon parázott, simán bírta végig. Szóval ezzel még simán szülhetsz 42. hétre! :D
Vendég

Viki!

Nem akarlak ijesztgetni, de anno a nagynéném és idén év elején a kolléganőm is így járt. MIndkettőnek összevarrták a külső méhszájat, és fekvés, kímélő életmód kiegészítéssel. Aztán az utolsó hónapra kivették a varratokat, mert akkor végülis már bármikor megszülethet a manó.

Nóri!

Ezt az üzletet ismerem (angyalföldi lány vagyok óbudai nagymamával) és kedvelem is! Fel is fogom hívni őket - hátha.

Megnéztem a kocsit! Az az igazság, hogy valóban elég kényes a színe. Mondjuk az új (Gerard néven lehet megtalálni a neten) is elég világos kék, de mégsem ez a vajszínű. Talán a legkevésbé kényes szín a Graco-ban a Gasha fantázianevű piros-csoki. De nekem az pl. nagyon nem tetszett élőben.

Ez az eladó nagy kókler és nagyon nem korrekt!
Mi is a vaterán vettük a mienket egy szegedi pártól. A srác felhozta pestre a cégük itteni telephelyére - egy másik kocsival együtt, amit a teszveszen láttunk, és szintén az övéké volt. A párom elment és megnézte (úgy, hogy a srác már nem is volt ott), és telefonon egyeztetve vette meg az egyik kocsit a kettő közül. Ja! A lényeg! A vaterásat ütöttük le, de szó nélkül felhozták a teszveszest is. Még úgy is, hogy - ahogy megbeszéltük - nem kötelenek a vásárlásra. Ha nem tetszik, nem kell megvenni, elállhatunk a vásárlástól. Sztem ez a korrekt hozzáállás.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Én tőlük vettem meg a kocsit, és vannak most is aukcióik:

http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=fazakas78

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, én a Giannival szemezek. Az a sötétebb kék, nem hiszem hogy annyira kényes. Éppen csak az a gond, hogy naná hogy ebből is a másik tetszik apának. De majd élőben talán dűlőre jutunk.
Na a Gaisha akkor sem kéne, ha fizetnének érte. Bocs, ha valakinek pont az a szín az esete, de nekem még képen is elég gáz. A nőci mondjuk ajánlgatta a nagykerben, de mondtam, köszi, fiú lesz. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Jaja! A Gianni nem olyan kényes. Nekem bármi jöhet, ami KÉK! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ugye ez a szín még akkor sem gáz ha mindenki tévedett és rosszul látott és mégis punszija van?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla, hát nagyon haraxom, hogy neked nem jön be a 3 kerék, ejnye!!! 8) Hát micsoda dolog ez?? 8)

Nóri, miért csak 1 hónapig volt meg a 3 kerekű kocsid? Amúgy használtan akarom venni, nem adok én ki 300 eFt-on, nem ment el az eszem! Na majd mindjárt utánanézek az Espiro-nak!

Vicky, kíméld mostmár magad extra módon. Nem lesz semmi baj, valakinek végig nyitott a méhszája, de ezen azért a pihenés és a minél több fekvés segít.
lara

Szerintem nem. A mienk inkább fekete, némi világoskék és ezüst beütéssel. És hát ugye cunás lesz - ha minden igaz! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszönöm a biztatásokat, megpróbálom bent tartani a babát. Remélem a méhszájzárást meg tudom úszni.

kakti: Nagyon szépek a menyasszonyi ruháik is. Most egybe beleszerettem, szívesen mennék férjhez. :) Persze most nem fogok, de majd egyszer...

lara: Próbálkozom a pihenéssel, de még a hétre elég sok minden van betervezve. Majd nem sietek, csak szép kényelmesen. A jövő héten majd pihizek.
vicky79
Budapest III. kerület

Nekem meg pont a sötétkék babakocsik nem tetszenek!!! :lol:
A Graco kivétel, mert az szép kék.
De az enyémből pl inkább bármelyik másik, kivéve a sötétkék! :lol:
http://www.bimbomarket.it/it/en/trio-li ... -M3013.htm

Lara!

Rohadtuk kiáll az elején a kerék. Egy boltban feldöntöttem vele mindent. Nem volt egyszerű összecsukni, nagy helyet foglalt. Az összes rámpán, ahol középen van a lépcső, meg kellett emelni...stb. Ha falun laknék, lehet bejönne, de így eléggé utáltam! :oops:
Nekem a hátsó két nagy, első két kis kerék jön be igazán. Könnyű manőverezni vele és jól lehet billenteni!
Vendég

Hello Csajok! Hát nem vagyok másfél napig és mik történnek itt... :? Remélem most már minden ok.

Viki! Tényleg pihenj sokat, ezzel nem szadab játszani, de azért pánikba sem szabad esni. :wink: Minden rendben lesz. :lol:

Annyi minden eszembe volt amire reagálni akartam, de természetesen mostanra mindent elfejetettem.

Nóri. Gyönyörű az a kabát.

Megrendeltük a pelenkázó komódot. Vagyis tv álvány a hivatalos megnevezése, de kapunk pelenkázó feltétet és az pont jó rá, így lesz pelenkázó komód :lol:

Babamocorgás: Én is mikor hol érzem a drága mackómat. És már két éjjel a bal oldalmon nem hagyott aludni. Keresztben volt a pénteki uh-n és pont a bal oldalon volt a fejecskéje. Ha oldalra feküdtem rögtön jelzett, hogy "Anya, nem jó nekem úgy, nyomod a fejecském..." Én meg szeretnék jó anyuka lenni úgyhogy a jobb oldalamon próbáltam aludni sikertelenül úgyhogy az elmúlt napokban úgy néztem ki mint egy rakás ... Nyomott fejjel ébredtem fáradtan.

Bea! Nagyon szép pocakod van és Kristóf is dönölű fiúcka :P

Na most hirtelen nem jut más az eszembe.

További szép estét mindenkinek.

bellerreni
Eger

Reni, inkább Te ébredj nyomott fejjel, mint a fiacskád szülessen azzal. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Viki, Reni! Névvel hogy álltok?
Vendég

nóri: Még mindig ugyanúgy. Remélem a hétvégén a vonaton megegyezünk apával valamiben. Írtam neked privit.

Írtam az fw-seknek, de még mindig a türelmemet kérték. (És így én meg a tiéteket.) Kértem tőlük, hogyha nem tudják megcsinálni, akkor inkább töröljék a regisztrációt és majd csinálok másikat. Kíváncsi leszek, arra se számítottam hogy válaszolnak. Még mindig nem tudok csinálni semmit, de a babás dolgaimat legalább fel tudtam tölteni egy extrás próbaoldalamra. Az sokkal jobb, mint az fw, most néztem, hogy még a fájlok méretét is megszabják ezen. Lehet hogy ha van valamim, akkor inkább majd felteszem a saját oldalamra és elküldöm a gmailre a linket (most pl. nagyon jó babazenék és mondókák kerültek letöltésre). Csak szerettem volna, ha ti is tudtok feltölteni, de az extrán még a babának sem tudok regisztrálni. :( Pedig azt még a munkahelyemen is meg lehetett nyitni, mert nincs rajta reklám. Remélem változnak a dolgok.
vicky79
Budapest III. kerület

Feltettem a neves táblát a gmailre! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Viki!

Az, hogy elkezdett kinyílni a külső méhszáj nem túl jó (nekem is nyitva van ujjbegynyire a 14. héttől), de Te már betöltötted lényegileg a 24. hetet. Ez a dolog meg nem szokott máról holnapra romlani, szóval ha sokat pihensz, szeded a magnéziumot, akkor akár ezen a szinten maradhat hosszú hetekig. Csak apránként azokkal a programokkal. Amit lehet halassz!
pammut

Sziasztok!

Bocsánat a bepofátlankodásért! :oops:
Ha esetleg még nem vett valaki betétet szülés utánra, akkor jelezném, hogy nekem van egy csomag Chicco Mamma Donnám eladó. Összesen 1 db hiányzik belőle (későn kaptam), szóval 29 db-ról van szó. 1000 Ft-t gondoltam érte. Ha érdekel írj ide:
kondacs@fibermail.hu !
Köszönöm!

További szép napot Nektek!

Kép
Kép
mandula82

pammut: Remélem hogy igazad lesz. Engem csak azért ijesztett meg, mert 4 hete még "csak" a méhszáj volt megrövidülve és most meg már nyitva van. Tényleg nem szeretném, ha 4 hét múlva még rosszabbat hallanék. Kérdezte a doki, hogy szoktam-e görcsölni vagy ilyesmi, de nem szoktam. Most javasolta a magnerotot 3x1-gyel. Majd veszek. A programokat még 2 napig nyomom, aztán nyugizok egy kicsit. Amit veszek innentől kezdve, azt csak közel bp-en vagy postán.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Vicky, pihizz sokat, s nem lesz semmi gond!

A sötétkék kocsi nem gond kislánynak sem - mondom én, hiszen Borinak az volt, így Emő is azt kapja meg. :oops: Az esernyő-sportkocsija meg sötétzöld, az az igazi terepszín.

Nóri, jó a kabátod! Én most maradok a jó nagy méretű örökölt sídzsekinél, pedig szeretek csinosabban öltözni... :?

Bea, nagyon szép pocid van! A napokban már én is csinálok új fotót.

És a lényeg: megvan a véreredményem! Képzeljétek, teljesen jó a vasam!!!!!!!!!!!! 9,8!!!!!!!!!!!!!! Persze sokféle eltérés van a leleten (elvégre kismama vagyok, vagy mi a szösz), a dokinénim kettőt jelölt be, hogy a hemoglobinom kevés (csak 100g/l, és várandósként is illene legalább 110-nek lennie tudomásom szerint), és a hematokrit is kevés (vagy kicsi). Holnap délelőtt hívom a dokim, megkérdezem tőle, ezekkel mit kell csinálni. Ha addig van ötletetek, szívesen veszem. :roll:
ktc

Sziasztok!

Egy napig nem vagyok és alig győzöm behozni a lemaradást! 8)
Örülök, hogy rendeződtek a dolgok. 8)

Most nem tudok így hirtelenjében mindenhez hozzászólni így nézzétek el nekem.

Nóri! Nagyon csini a kabátod!

Bea! Az isler nem a kedvencem, de ezt még én is megenném, olyan guszták.

Viki! Vigyázz Magadra, próbálj meg lassítani. Nem kell mindent ezen a héten elintézni, amit lehet halaszd egy kicsit későbbre. Szerintem lassan, apró lépésekkel jobban jársz, mert kevésbé terheled így magad. És lehetőleg pihenj még többet. :) Nekem is volt egy ismerősöm, akinek kb. félidőnél összevarrták a méhszájat, de rendes időben szült minden probléma nélkül. Nem kell annyira parázni, mindent csak lájtosan és többször pihenni, szerintem ez a lényeg.

Babakocsi témához nemigen tudok hozzászólni, mert mindenkinek mások az igényei, körülményei. Arról nem is beszélve, hogy a kocsikból mennyiféle típusú, formájú van. Én pl. még sokszor elveszek a témában, de már sokat tanultam tőletek. Ja, még csak annyit fűznék hozzá, hogy ezekből átlagosan a sötétkékek nem tetszenek. (Nem tudom miért, mert általában nincs bajom ezzel a színnel. :shock: )

Már most előre látom, hogy a héten nem sok pihi lesz számomra. Ma apukám volt nálam, holnap mennem kell az audiológiára, holnapután lesz a cukorterhelés. A hétvégére beterveztük, hogy meglátogatjuk a nagynénéméket. Most 3 hónapos az ötödik gyerekük, már alig várom, hogy babázhassak!
Apropó! Ma kaptam a hírt, hogy az egyik kedves barátainknál megérkezett a második gyerkőc! Oda is lehet menni babalátogatóba. :wink:

Kép
Kép
molmar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?