Sziasztok!
Ma sűrű napunk volt, elmentünk Babókával bevásárló körútra.
Na, nem olyan messze, csak a Dm-ben, a Spar-ban és a Lidl-ben voltunk. Először Bkv-ztam babakocsival, eddig mindig kendővel mentünk távolabbra. Nagyon jól tettem, hogy ezúttal mégis a babakocsi mellett döntöttem, mert úgy, de úgy megpakoltam a bevásárlóhálóját, hogy esélyem sem lett volna kézben elhozni. Bevásároltam pelusból és kencékből, szerintem vagy 3 hónapig arrafelé sem megyek.
Vettem kölespépet Babókának, most gondolkodom azon, hogy mikortól kóstoltassam meg vele.
Amúgy ma nagyon nyűgös volt Babóka, legalábbis délután. Remélem, holnap jobb kedve lesz, ő kifejezetten szereti, ha szórakoztatják és nézelődhet. Holnap ezt kamatostól megkapja a 16 baba között.
Köszönjük a jókívánságokat, igazából nekünk nem olyan sokára itt a 6. hónap.
Szofi: Rendben, várom a hívásod reggel.
Gyöngyi: A hordozós takaróból nekem a téli kellene abból a meggondolásból, hogy ha karácsonyra hazamegyünk Erdélybe, ott a -20 fokok a megszokottak télen... Habár lehet, hogy elcipeljük a babakocsit is. Ha "meleg" van, akkor is megfagy az ember. Itt Pesten szerintem elég a 4 évszakos változat. Én az alá nem adnék overallt.
Köszönöm mindenkinek, aki drukkolt, hogy megoldódjon a szopi-sztrájk. Jelentem, Babóka nagyon szorgalmasan szopizik már, nincsen gond.
Este kap még 100 ml tápot, mert sajnos akkor már nem elég a tej, éhes. Úgy tűnik, ez így is marad. Ha éjszaka fejnék, lehet, ki tudnám termelni azt a tejet én is, de már nincs rá kapacitásom.
Altatás: Régen Babókát a kiságyban altattuk el, cumival a szájában, úgy, hogy félálomban ráztuk a fenekét, amíg elaludt. Amióta elvettem a cumikat, maradt a cici. Sajnos csak én tudom elaltatni, néha még ringatni is kell szopi közben, hogy elaludjon.
Vanni: Használtan én sem láttam hordozótakarót, viszont a mamami-n egy lány varr hordozós kabátot:
http://www.mamami.hu/forum/showthread.php?t=1332
Sajnos én nem tudok varrni, így elkezdtem nézelődni, mit lehet kapni.
Tinu: Csongi tényleg nagyon ügyes, nekem úgy tűnik, mintha szabadulni szeretne a pelenkázóról:D
Mozza: Örülök, hogy már jól van Lili.
Na, itt az alvás ideje.
Jó éjszakát!
Réka