Új privát üzeneted érkezett!

Nyuszi!
Igen, általánosítani nem lehet, én rám is rám ömlesztették már a világ minden bölcsességét e téren. De az én tejem sem ömlik ám. Egy cseppet sem tudtam lefejni pl. tartalékba, pont annyi van csak ami kell Zének abban a pillanatban. Ha nem méregetném és látnám, hogy nő a szentem, tuti azt hinném, hogy alig van tejem.
Szöcske jól leírta a fenékredő asszimmetriát, nekem még tornát is javasoltak.

Till!

46-os méret, úristen milyen kis pirinyó lánykád van :shock: Fürdetésről: Ne merüljön le a víz alá a köldökcsonk, de egyéb esetben annyira nem gáz ha kicsit vizes lesz, nekem ezt mondta a doki. Csak nagyon alaposan le kell kezelni utána. Ne sajnáld a hintőport, alá is, kicsit szadizás, de jól meg kell emelni, és alá is bekotorni, mert a nedvesség pont ott alul okozhat bajt.
Sajnálom, hogy így rátok telepedtek, de azért megértem, hogy lelkesek. Finoman biztos le lehet őket építeni.

Leo!

Köszi a tippet. Bár minimanó sajna nincs a közelemben, és a helyi Tesco kínálata is szegényesebb, mit a bp-i nagyoké. Átvizslattam oda vissza, sajna egy fia plüssrugi sincs.
De amiket vettem, (Asti), azokkal most nagyon elégedett vagyok, 1200 volt darabja. Szőrös anorákokat (mit a múltkor feltettem képet Zéről) 3500-ért vettem, közepesen meleg hosszú ujjú hálózsákot meg 1700-ért. És nagyon szép mind.

Angel!
Nem a farpofákat vizslatták, hanem alatta a csíkokat nyújtott lábnál. De elég gyakori lehet, mert akivel benn voltunk a másik baba, ott is ugyanez volt az ítélet.
EnyémGyerek türelmes, nem az a feladós fajta, szívja amíg nem jön. Amikor így beindítja, na az elég durva érzés :shock:
Nagyon fura dolog ez, hogy tud beindulni a reflex, bár nekem a párás szemű csodálattól még sosem, de a mikor a sírástól beindul, akkor eléggé ösztönlénynek érzem magam. És ilyenkor tökre elhiszem, hogy hogy nem kell senkire sem hallgatni, csak mindent csinálni úgy ahogy jónak érzem, mert ez belém/belénk van kódolva.

Tobi!

Nekem nem volt előtej egyáltalán, de tök normális már ilyenkor is. Egy másik topikon volt olyan kismami akinek a 17.-ik héten már folyt.

Kiscsillag!

Kincső egyszerűen gyönyörű :) És annyira csajszi, tündéri :)
Kakidolog: Most is van néha, holnap megyünk dokihoz és rákérdezek, mert eléggé aggaszt.

Rani!
Én leírnám neked, hogy hol vásároltam, de nem hiszem, hogy azzal ki lennél segítve lévén, öléggé messze lakom tőled. De van Bp-en is boltjuk. Majd megkeresem a pontos címet, ha érdekel.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


....... és persze köszönjük szépen a hófordulós köszöntéseket :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Sziasztok!

Tilli sajnálom Lencsi köldökcsonkját de biztos nem lesz semmi baj vele.
Ma tuti megnyugtat a védőnő! :wink:
Háááát igen az anyósok nem könnyű esetek.

Lois nagyon köszi igen érdekelne ha megtalálod köfke!!! :D

Kép

Kép
raniko
 
 

 
 

Tilli! Boldog otthonlétet Lencsibabával.

Kiscsillag, Kincsőke nagyon szép baba!

Pálgi! Mi 34. hétre születtünk 2 és 2,20-szal. Kisnorbinál tapasztaltuk a bólogatós kutya-szindrómát, gyenge volt a nyaka+ráncasszimmetria a lábán, ezért kértem a Dévény-tornát. Államiban csak 20 perc jut rá, így a férjem keresett még egy maszekot is, ott 60 perc/2500.-. Szépen fejlődik a legényke, mondtuk a gyógytornásznak, hogy kéthetente jönnénk, de azt mondta, amíg el nem indul, addig jó lenne heti szinten. Ehhez jön az úszás, ott legalább az egész család élvezi minden percét. Férjem ragaszkodik ezekhez a dolgokhoz, mondván, ne feledjük el, hogy azért ők koraszülöttek voltak. Pedig Kirácskán meg sem látszik, olyan sonkái vannak. Ő volt a kisebb súlyú, nagy küzdő a lelkem, úszásnál kenterbe veri a csapatot.
Minden elismerésem a tiéd, ikrek mellett egy újabb baba, nem győzlek csodálni. Igaz, nekem nem volt egészen problémamentes a terhesség, őszintén szólva egy rémálom volt a ége+egy epekőkivétel hasnyálmirigy-gyulladással, amikor a kicsik 4 hónaposak voltak. De úgy néz ki, ennyivel megúsztam.
Megyek, mert ma van kimenőm, jön a bébicsősz, hetente 3 óra hossza csak az enyém!!!!!!!!!!!!

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Till!
Legelőször neked: NYUGI, NINCS BAJ!!!! MINDEN PELENKÁZÁSKOR KEZELD A KÖLDÖKCSONKOT, AHOGY KELL. Nekem az ikrekkel volt ilyen, semmi vész. Gyerekdokinak majd mutasd meg, de baja nem lesz.

Tobi!
Előtej normális, nekem Baluval folyt.
vovanda
 
 


Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek a megnyugtatást! /tudtam, hogy paramami vagyok :oops: :lol: /

Lois,
boldog hófordulót! :D

/akkor ezt sem tudtam jól, köldökünk most úgy néz ki, hogy var van a közepén, az vált fel egy kicsit és vérzett. A kórházban azt mondták, hintőporozni nem szabad, csak alkoholozzam körül :roll:
Másik, hogy rendesen csipás a jobb szemcsi. Így adták haza, azt mondták, kamillázzam. Nem javul, sőt :? /
46-os méret, én sem értem, mikor 52 cm a Csibe :roll:

tillidian
 
 


Halihó!

Örülök, hogy mindenki jól van!
Csodaszépek a bébik!

Till! Mehet a hintőpor!
A szemére ad a doki szemcseppet.
Valószínű részleges könnycsatorna elzáródás.
Egy kis szem masszázs segít, illetve a doki ír fel szemcseppet.
Pár nap alatt helyrejön.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Ja, méret!
A bébiket nem kinyújtva mérjük születéskor, hanem végigvezetjük rajtuk a mérőszalagot.
Szóval, nem akkora, amekkora. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Tilli!
A csipa oka valszeg könnycsatorna elzáródás (marha nagy rutinom van benne sajnos). Ír a doki szemcseppet, a kamilla itt kevés. Szigorúan minden nap masszírozzátok a belső szemzugot (ha kéred, fotózom, hogy hol) és naponta egyszer szívjátok le az orrát. Ha nem rendeződik kb. 3 hónapos korára (Daninak akkor nyalt meg), akkor szemészet. Ugyanis ha magától nem nyílik meg, akkor átmossák a könnycsatornát.(Balu és Réka is átesett rajta). A mosáson pedig jobb viszonylag hamar túlesni.
vovanda
 
 


Till!
Mi is csipásan jöttünk haza a kórházból, nekem azt mondták ne kamillázzam (az új trend szerint az is allergizálhat :shock: ), hanem csak forralt víz, míg nem látja doki. Aztán meg Brulamicin (na ezt nem biztos hogy így hívják...) szemcsepp. Nekünk 1 nap alatt nyoma sem volt, pedig csúnya sárga trutyis volt szegénykémnek. És már csak a szemcsepp jobb hatékonysága miatt is jó a szemzug masszírozás, azt csináld mindenképp.
A köldökére van speciális köldökhintőpor, nem a mezeire gondoltam. Én nagyon sokéig használtam azután is hogy leesett neki. Alkoholozni csak fürdés után, de a hintőport minden peluscserénél. Nekem azt mondta a védőnő, hogy a hintőpor a lényeg, az szívja fel a trutyit ami gyulladást okozhatna.

Szöcsi!
Jó szabadnapozást!! :D

Jujj, rohanok, mert lekésünk az oltásról :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Till!
Hála égnek, hogy nincs nagy baj. sejtettem én, de azért izgultam. Én ajánlanám a szem áttörlésére a PHYSIOMER ampullás oldatot. Az orrot és szemet lehet vele tisztán tartani. Gézlapot átitatva lehet vele megtörölni a szemet. 30db van egy dobozban, de nem tudom mennyibe kerül. És újszülött kortól használható. Van ilyen spray is, mi azt használjuk orrtisztításra. A védőnő nekem azt mondta, kicsi baba orrát "szárazon" nem szabad kiszívni.
Puszi

Nekem egy körkérdésem lenne:
Lehet az, hogy jövő héten leszünk három hónaposak és Littinek már jön a foga? Rengeteget nyálazik és olykor sikítozik, amit nem tudok mire vélni.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Lányok,
köszi a tanácsokat!
Popsiban mért hőmérsékletból mennyit kell levonni? :roll:
Védőnéni még mindig nem ért ide :roll:

tillidian
 
 


Katerina: most nézem csak, hogy Litti és barátnőm kislánya egy napon születtek! :D Az ő foga is elindult, úgyhogy létezik. :wink:

Till: úgy tudom, hogy 0,5-öt kell levonni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Tilli! Fél fokot vonsz le! 37-ig jó.
Könnycsatorna-elzáródás, sajna nekünk is volt, nem segítettek a szemcseppek, így 2x átmosták Kisnorbinak, nagyon sokat kínlódtunk vele, de hála egy szuper szemész dokinőnek, ez a dolog rendbejött (most egy kicsit bandzsít, 1 évesen ismét szemészet).
Köldökcsonkhoz nem tudok hozzászólni, 18 nap után jöttünk haza, nekem már nem kellett ilyennel bajlódni.

Lois: szabadórák nagyon jók, de akkor is a gyerekekkel kapcsolatos dolgokat intézem: ma pl. kaptunk sógoromtól szép új rucikat, csak ő férfi és néha eltéveszti a színeket, így Kircsinek visszacseréltem a lila overállját rózsaszínre.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Hahó! :D

Jött védőnéni, megnyugtatott a köldök-mizériával kapcsolatban :P
Olyan kezdőnek érzem magam, mintha most látnék először babát :shock: :lol:

Köszönöm a lázmérős infót! (Melegnek éreztem a Lányt pelusozáskor, de 37.4 akkor nem gond)

Kat,
szerintem is lehet fogzás :roll: Kitartást hozzá!!! (Nálunk anno ezzel nem volt kínlódás, sokra nem emlékszem)

Csajszim alszik, gyorsan kitakarítottam, ágyat húztam :P

tillidian
 
 


Katerina!
Zé is nyálzik elég rendesen úgy 1 hete, rákérdeztem ma a dokinál, azt mondta ez életkori sajátosság úgy 3 hó körül, nem jelenti azt hogy jön a foga. Sikítozással nem lehet, hogy csak a hangját próbálgatja??

Szöcsi!
Te ügyes vagy, én pár dolognál csak akkor jöttem rá, hogy mégsem jó nekünk, mikor már kimostam és kivágtam a címkét :roll:

Till!
Tudod, mint a biciklizés..... :wink:

Mi megjártuk ma a dokit, Zé kapott egy szurit, hivatalosan és dokumentálva 63 cm, és 6100 gr, minden paramétere meg lett dicsérve. Popsivérzésre semmi teendő, sokat kakil, híg a kaki, és felmaródik kicsit a popsijában a nyálkahártya.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois,
milyen nagyok vagytok már! :D Gratula! :D

Lányok,
hozattam Apával Medela anyatejes zacskókat, kisebb vagyonba került...és megpróbáltam kézzel fejni, de csődöt mondtam: kb. 10 mlt sikerült :shock:
Ez a parám, hogy akarok tartalékot, mert Vackorral is az volt, hogy éhen maradt - addig is, míg tápit fel tudtam íratni :roll:

próbált már valaki kézzel fejni, vagy esélytelen? :roll:

tillidian
 
 


Till!
Sokan csinálják kézzel. Nekem nem ment, bár én csak pár cseppet akartam a Konakionhoz, igaz nekem nem is mutatta meg senki, és biztos rosszul csináltam.
De én mellszívóval sem próbáltam sosem.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


hi!
bocsánat, most gyors olvasás volt:

Tilli,
nem esélytelen, én most már úgy csinálom (a maradék miliket), mert tököm tele lett az állandó mosogatással meg sterilizálással, de nagyobb mennyiséget inkább szívóval csináld!

Lois,
bocs még a múltkor akartam írni, hátha még KisZé elfogadja: boldog negyedéves fordulót! :wink:

Katerina,
akár lehet fog.
Makim hetek óta (vagy már két hó?) nyálzik, kezét tömi, fog az sehol, még mindig csak a két - már nemgyanús - dudorka alul az ínyén. egy ideje sikítozik is, fog akkoris nuku, de ezt nem is gondolnám, hogy van köze hozzá.

angel37
 
 


Sziasztok!

Hát,nekem meg senki nem mondta,hogy nem érheti víz,amíg le nem esik a köldökcsonk,így rendesen fürdettük :oops: Amikor leesett utána néha volt picit véres,de már olyan rászáradt vér,azt törölgettem le alkohollal.

Till,én kézzel szoktam fejni.Nekem van 4 darab aventes poharam,abba fejek,ha fagyasztom,akkor berakom abban,majd ha megfagyott kiöntöm belőle,és sima fagyasztózacsiba beleteszem.Így nem kell sok pohár,nem foglal sok helyet,és nem kerül egy vagyonba.Igaz nincs is nagyon fagyasztva,talán háromszor 40 mili. :roll: Amikor fel akarom engedni,akkor visszapottyantom az aventes pohárba,és beleállítom forró vízbe.
Vendég
 


Pocakos Csajok!
Eladó egy bébihordozónk (semmi pucc, nem márkás, de a célnak tökéletesen megfelel) meg lét cuki kislány overall (egy 50es és egy 56os). Ha valakit érdekel, dobok képet róla.
vovanda
 
 


Bocs, rohanok:

Till, kézzel fejésről: http://www.lll.hu/node/9



Kép

 
 


Sziasztok!

Nagyon tanúlságos volt a tegnapi termés.

Nagyon vizesedek :( és a többletsúlytól írtóra fájnak a lábaim.
Már megszülnék szívesen.

Kép
lona1
 
 


Lona! nagyon együttérzek veled, így számoltam a napokat, hogy már csak 9-et kell aludni, már csak 8-at kell aludni...Aztán csak 7 sikerült, dec. 8 helyett dec. 1. Nincs már sok hátra, kitartás. Doki mit mond vizesedésre? Nem fektet be?

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Szöcske!

Köszi :)
Jó lenne nekem is ha 7 nappal elöbb jönne. Az holnap lenne, a vonalzóm nem jót mutat.
Tegnap a diabetológiáról felkültek a dokimhoz, de nem fektetett be. Megnézték a vérnyomim, cukrom, és a fehérjét a vizeletben és mind jó volt szerencsére. Csütörtökre hívott vissza, újra nézik ezeket plusz Nst is lesz.

Kép
lona1
 
 


sziasztok!

Lona,
hátha megszán a kiskölök pár nappal a terminus előtt :wink:
ez a vizesedés nem hangzik túl jól :roll:

Mó,
ezt egyszer láttam, ez alapján nem tudtam volna :wink:

Nyulasz,
én is az aventes poharakkal bűvészkedem - zacskó nélkül :D berakom pohárban, abban is állítom a forróvízbe, ha kell. általában egyszerre 3-4 pohár van "tele". van, hogy csak 20ml, hát néha annyi elég is pluszban :lol:

Vanda,
na én most gondolkodom a téli cuccokon, de asszem ezekket a méreteket már kinőttük :D
ja, bocs nem vagyok már pocakos :oops: :lol:

angel37
 
 


Angel!
Hanyas cuccokat hordtok? Lecentizzem, hogy mekkora? Mondjuk Kiscsajodra szerintem az 50es tuti kicsi, azt Réka sem hordta sokat. :D
vovanda
 
 


Vanda,
nagyon aranyos vagy :lol: , de tuti kicsi!
hivatalosan 56centi megvan (múlt héten), de a csülkei miatt már 62-es cuccosokban virít :roll: :D

angel37
 
 


Angel!
Akkor bizti kicsi. Enyém csajom nemrég lett 68as. :D
vovanda
 
 


Sziasztok! :D

Lona,
kitartás!!! Mindjárt Te is babázol és jössz ide mellém parázni :mrgreen: :lol:

Nyulasz,
szuper ötlet, köszi :P van avent pohárkánk...csak ne 10 milit sikerüljön fejni, mint tegnap :shock:

Mó,
nagyon köszi a linket!!!! El is mentettem :P

Lányok,
konakiont mikortól kell adni és hogy? Nekem azt írta fel a doktornő, hogy hetente 1amp, de ezt is tejben adjuk be? és mikor?

Nálunk megvolt az első sírós éjszaka, de nem hisztizett, hanem látszott, hogy fáj a pocija. Pedig büfizett is...mikor hazajöttünk, kiütöttem szegényt a laktoherb teával, erről védőnő lebeszélt. Tegnap este nagy pohár tejet ittam, úgy tűnik, ezt se szeressük :roll:

Többi pocakosok, merre vagytok? :roll:

tillidian
 
 


Till!
Konakion: te döntöd el, melyik napon, egy kiskanál tejbe belekutyulhatod, de mindenképp szar íze van. Az a lényeg, hogy minden héten ugyanazon a napon add.
vovanda
 
 


Lona: már nagyon a finisben vagy! Kitartás!

Till: én olvasgatok. Kifogytam a tennivalókból, meg ezt a nyirkos időt sem szeretem.

Hétvégén valószínű, hogy kész lesz a falrajz, de fogalmam sincs, hogy milyen festékkel szokták ezeket kifesteni. Van valakinek ötlete?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Egy mai pocak:

Kép

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Till!
Konakion hetente??? Biztos ezt mondták?? Én 2, 4, 8, 12 hetesen adtam mindig aznap, mikor töltötte. És nem tejbe adom, hanem közvetlen a szájába szopikor.
Pocakfájást sajnálom :(

Lona!

Drukkolok, hogy hamarabb kikívánkozzon a Csemete :)

Angel!
Meggyőztem, elfogadta :wink:

Kaptunk egy irtó helyes 68-as overállt, de annyira kicsi ránk........ romlásba dönt a Kölköm ruházása :lol: C&A-ban láttam helyeseket, lehet ellövöm rá a DM-es 50%-os kupont. Ti kiváltottátok??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Köszi mindenkinek a bíztatást!! Drukkoljátok ki belôlem Marcit, légyszi :)

Timi,
szép pocak!
Tubusos akrilt vegyél. Ez vizesalapu, de száradás után már vízoldhatatlanná válik. Nem büdös, használhatod nyugodtan.

Till,
na biztos rengeteg kérdésem lesz :wink:
pár napja rám tört az alkalmatlanság érzése. Pedig más gyerekénél mindig olyan magabiztos voltam.

Kép
lona1
 
 


Lona: köszi! Na, ezt az érzést pár hete én is ismerem. Még barátnőm babáját sem merem pelenkázni. :cry: Mi lesz így az enyémekkel?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Lona nem semmi mennk a drukkok nagyon ott vagy a finisbe!! :wink:
Ja és Marci drukkk drukkk!!

Tilli szép pocak! :wink:
Nekem az egyik barátnőm festett a falra ha jól tudom akrillal de a gyerek elérte és valahogy maszatolós lett.
Szóval száradás után neki maszatolt sajna.

Mi ma voltunk védőnéninél és este megyünk dokibácsihoz.
Minden rendbe van.
Tegnap elmentünk egy céghez akik egyedi bútorokat gyártanak és szerintem jó árba, bár még nem kaptam meg az ajánlatot amit kértünk, de az eddigi dolgaik nem voltak drágák amiket a neten láttam.
Kíváncsi leszek mit hoznak ki nekünk. :roll:
Tudnátok nekem segíeni?
Vennék jó árba kismami kabátot mert már semmi nem jó rám és bevallom fázom. :oops:
Láttam egy két kabátot de elég drágák voltak sajna. :roll:

Kép

Kép
raniko
 
 


Vanda,
akkor azért nőnek a csajok! :lol: :wink:

Lois,
huhh, megnyugodtam! :lol:
na 68-as overall nekünk még jöhet! :wink: 8)

DM-es CundA-s kupont még nem, el kéne jutni odáig :roll:

Tilli,
konakion papírja nem segít? ott le van írva! :)
miután hazahoztuk, minden hónap 24-én (szülinap) kell adnom egy ampullát.
kis tejben v. csak úgy, bár elég keserű :?
vigyázz, én már vágtam el vele az ujjam! :roll: :wink:

Timi, Lona,
na nálam bénább és tapasztalatlanabb anyukát még a föld nem hordott a hátán! életemben nem pelenkáztam stb még "nagy" babát sem, nem is igazán fogtam :oops:
ráadásul egyől egy szuperkicsi makival indítottam, egy kilós se volt, mikor először bepelenkáztatták :shock:
menni fog, tényleg!! :lol:

Timi,
tuti pocak! 8)

Rani,
kabát ügyben nem tudok sajna segíteni :?

angel37
 
 


Raniko,
tuti nem az én pocakomra gondoltál, azt most inkább hagyjuk :mrgreen: :mrgreen: (lóg, mint a tehéntőgy :lol: )
majd alakul :wink:

Timi pocakja viszont csúcs! :D (máris kezd hiányozni :roll: :P )

Lois,
igen, hetente írta a doki :roll:

Angel,
köszi, megnézem, még nem vettem elő...

Ma extra ramaty napunk van - az első ilyen :shock: Csajszim 11.45 óta 3X10 percet aludt :roll: Nyűglődik, pocifájás van :oops: Óránként cummantunk 50 grammot, szal már mindent fél kézzel csinálok :D

Kérdés:
elkezdett leválni a köldök-varacska, de alatta olyan fehér, váladékos. Szaga nincs (azt olvastam, az a gáz, ha büdös).
Volt valakinek ilyen? (Vackornál egyszerűen csak leesett és alatta be volt gyógyulva...szal ilyet nem láttam még...)

tillidian
 
 


Angel, Till: köszi! Hát jó nagy, de bevallom, hogy nekem is már most hiányzik! Na, de majd, ha jön a kisöcsi! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,
így van! :wink:

(tiszta vicces, de most jöttem rá: én annyira szeretnék még egy harmadikat is :oops: :lol: :lol: )

tillidian
 
 


Csajok,
milyen sört isztok tejeléshez és hol lehet kapni? Naon kéne :roll:
Laktoherb ugye kilőve, most meg valami Milusan teát -kavarósat iszom, de egy doboz kb 2 napra elég és 800 ft :?

tillidian
 
 


Till!
Én nem sört iszom, hanem egy Karamalz nevű malátaitalt. Tescoban lehet kapni, egy üveg 195.- a'szem. Nekem a citromos jött be belőle.
Egy másik topikban ahol olvasok, most a Maci kávé a sláger , az is malátás (koffeinmentes), de azt én még nem próbáltam. Azt a Sparban lehet kapni.

Timi!

Széép, irigy-irigy én is... :roll:

Zé tegnapi oltás óta elromlott......... egész nap nyűglődtünk, de nincs láza.... :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Tilli,
én spec. most egy Heinekent iszom :wink:
alkesztartalma holnap 8-ra sehol, csak a hatása.
érezhetően kezdek kifogyni :roll: de lehet, hogy csak a vérzés miatt most átmeneti, talán.

köldökcsonkhoz sajna nem értek.


holnap kezdünk dobozolni, szombatra meg van rendelve a költöztető! :D alig várom, bár Makicsajjal biztos szép menet lesz :shock:

angel37
 
 


Lányok,
Lencsi képek a g-mailen :D

tillidian
 
 


Sziasztok!

A héten nővérke vagyok, Peti kidőlt, magas lázzal -mandulagyulladás :? -héderezik itthon, + a Ded sem volt a legjobban...

Azért nagyjából olvastam...

Köszönjük szépen a Kisrokon üdvözlést :D
Lois!Ez a redő bizé nekünk is van, -azta mekkora már Z!

Lona!Drukkolok, hátha ma beindul Marci, -enyém épp ekkor döntött úgy, hogy megszán... :)
Timi! Szépséges a pocakod!
Festés:Én színező pasztát használok, -az alapszíneket, +fehér diszperzitet, és úgy keverem ki a színeket, nem maszatol, nem büdös, -sok falat dekoráltam már így-, az akril is szuper, csak azzal gyorsan-biztos kézzel kell dolgozni.
Nézd ilyen a diszpis (Marcang szobája) : Kép

Till! Pocifájás :( Próbáltam a Maci kávét is, de a sör jobban megdobja.

Cuppi Mindenkinek!

Remélem most már mindenki jól lesz, jó szar volt ez a pár nap

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu
 
 


Angel!Hohó!Éljen a költözés! :)
Megyek Lencsit kukkolni...

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu
 
 


Csodaszép leányzó ez a Lencsilány!!!!!! :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Viktu!
Sajnálom a családi kórságot :?
A gyerekorvos is megnézte Zé hátsóját, aszonta, hülyeség, ha a farpofák aszimmetrikusak az valóban gáz, de amit Zének láttak, az csak fogás kérdése, ő is tudja úgy fogni, hogy ne egyformán legyenek a redők, meg úgy is, hogy tükörképei legyenek egymásnak. És be is mutatta. Szerinte ne foglalkozzunk vele, tök jó laza a gyerek csípője, meg a fiúk amúgy is mások, a lányok játszik jobban ez a csípőmizéria.
Milyen szépeket csináltál.... rajtam egy gombszemű hóember sematikus ábrázolása is kifog :oops:
Ez a Marcang már a múltkor is tetszett :) Mondd, hogy nem téged marcangol.... :shock: (Ahogy engem Zé, kicsit leamortizálta a jobb mellemet ebben a nagy nyűgölődésben :? )

Angel!

Költözés :D Lesz neted??

Till!

Lencsi gyönyörű induripinduri :D

Én is rakok a 3 hós Zéről egy bambulászosat, meg egy koncentrálósat :) :

Kép Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Viktu: nagyon szépeket csináltál! Na, biztos kéz az nincs, viszont rengeteg üres befőttes üvegem van! Bár nálunk csak néhány figura lesz háttér nélkül. Jobbulást a családnak!

Lois: olyan szép ez a nagyfiú!

Till: gyönyörű a királylány!

Ma sűrű napom lesz, de nem bánom, csak tudtam volna aludni éjszaka!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: