Új privát üzeneted érkezett!

Csilla, kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz a poncsód. Én a hétvégén vadul előkaptam a tavalyi nagykabátom, hogy na akkor felveszem, erre már most nem ér be…igy kénytelen voltam sídzsekit húzni, azt még fel tudtam zipzárazni…de kérdés, hogy meddig…Lehet, hogy majd úgy csinálom én is, hogy jól felöltözök alul és majd „vagányul” kigombolva hordom a dzsekit 8)

Ronci, nem szokta beírni. De jövő héten elmegyek hozzá, minden hétfőn van fogadóórája.

Erusverus, ahan a Madách suliban, ezt nem ismertem. Nemrég költöztünk el Szegedről, az első két gyerkőc ott született a klinikán. Én a Vasas Szent Péter utcába jártam anno szülésre felkészítőre, utána meg a klinikára. Az első nagyon jó volt.
lara

Most hívott apa, hogy a sógor megkérdezte, hogy nem akar-e Lucával Disneylandbe menni a hétvégén. Be van fizetve az út repülővel. Csak az ő 9éves lányát nem engedi el az anyja, mert "rosszul viselkedik" (értsd megüti a 2éves féltesóját amikor a 100. cuccát töri össze). Tehát apuka láthatási idejében, apuka pénzén befizetett útra nem mehet el. :shock:
Nem tudom, mit csináljak. Hogy mi lenne jobb a gyereknek? Direkt miatta választottuk ezt a wellnesshotelt. Meg aggódom is a hideg miatt...
Volt valaki közületek ott? Tud valamit kezdeni egy nyelvet nem beszélő apuka a 3év alatti gyerekkel?
Vendég

Lara, de kár, hogy elköltöztetek... :(

Kép
erusverus

Ezt a kabátot vettem. Az eleje csak pocakig gombos és nem karcsúsított fazon. Nekem nagyon bejön. Most simán fel lehet venni egy felsővel. Később meg aláveszek egy pulcsit is.

Kép
Kép
Vendég

sziasztok!

tábli: sztemmaradjon gmail-en. vicky,ne sértődj már meg ilyen hülyeségen!!! kicsit tulérzékeny korszakban vagyunk, de ne szívd már mellre! tessék írni!

köldök: nekem nincs még épen egy szintbe a pocakkal, de sztem már nem sok idő kérdése...pedig elég mély!
méh: köldök felett van legalább 2ujjal, bizonyíték rá, Csanád kidugta a lábát a köldököm felett 8) ott huzogatta a sarkát tegnap este :roll: szoval én nem tudom akkor most már,h hány hetes terhes vagyok, de nekem odáig ér, az tuti, ki tudom tapintani reggel éhgyomorra.
vizesedés: na igen, keményen van...gondolom ennek tudható be az, is naprol napra simán előfordul 2-4kg sulykülönbség :shock: nagyon durva, mindig megfogadom, hogy nem állok többet mérlegre, de aztán persze nem birom ki :oops: :oops: a centivel szoktam még havi egyszer körbemérni magam, mert nekem azt mondták, hogy a comb felső részének a vastagsága nem változik, nem a zsír miatt vagy több kilo, mert ott található a kismama saját zsírja, ott lehet mérni a hízást..kivétel persze ha vizesedsz, az oda is kihat :roll:
ház nekem már napközben is bazira látszódik a zokni helye, még a lazább fajtának is. hányan vizesedünk? mert engem itt azzal riogatnak, hogy ennek császár lesz a vége, de rohadtul nem értem miért :evil:
hirtelen nem jut más eszembe....

Edit

Kép
ézsóné

Jó reggelt!

Táblázatos ügyhöz én annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy munkámból adódóan is tudom (mivel rendőr lennék :oops: ) meg mint magánember is az a véleményem, hogy nem jó ötlet feltenni személyes adatokat nyilvános oldalra.

Babamozgást én is nagyon jól érzem már, farosan fekszik, így jókat bele tud rúgni a húgyhólyagomba, ami annyira nem kellemes.

Nóri köszi a wellness ötletet, megnéztem, megmutatom majd férjecskémnek, de nekem benne van a kosárban. :) Szép a kabát, amit vettél. Nekem is kellene valami elegánsabb, mert a Sherpa kabát nem éppen az, viszont én inkább sportosan öltözködöm.

Védőnőhöz én 4 hetente járok, de sok értelmét még nem látom. Megméri a súlyomat, vérnyomásomat, kérdezni nem nagyon szoktam, aztán ennyi.

Most megyek boltba, utána meg főzőcskézek valamit. Még kitalálom mit egyen az uram, ha hazajön, mert a lelkem diétázik és nem mindegy mit pakol a gyomrába.

:roll:
Vendég

Kismaki!

Nesze nekünk, meg a feltöltött CD-knek. Megjött a rendőr értünk...
Amúgy mit csinálsz, mit rendőr? :lol:
Vendég

Most csak nyígni jöttem. Éjszaka alig aludtam a baba miatt, nagyon aktív volt. Most meg rohannom kellett terheléses cukorellenőrzésre. Meg kell nézni a mérőm jókat mér-e, úgyhogy reggeli után 60 perccel már bent kellett lennem. Most meg nagyon fáj a vérvétel helye. És ebéd után ugyanezt kell eljátszani. :( ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Már lepörögtem és a táblát leszedem, amint hozzá férek az oldalhoz. Még mindig karbantartás van. És most még a babám oldalát sem tudom csinálni, mert ott is karbantartás van. Kezdem unni ezeket az ingyenes s.arokat. :x
vicky79
Budapest III. kerület

Nóri, nekem is olyan cd-im vannak (ezt csak halkan jegyzem meg :lol:

Egyébként voltam gazdaságvédelmi vonalon, most pedig mint közlekedési baleset vizsgáló lennék. Szóval minden Budapest területén történt 8 napon túl gyógyuló sérüléssel járó közlekedési baleset tartozik hozzánk, meg a veszélyeztetések, cserbenhagyások, segítségnyújtás elmulasztások meg ilyen hasonlók.
Vendég

De ugye nem helyszínelő vagy??? Nekem nagyon érdekes volt a szakma, amíg tavaly leugrott a 10.-ről egy bácsi. Pont az ablakom alá. Mi az elsőn lakunk. Szóval képzelheted, beterítette az egész utcát. A helyszínelők meg a szakadó hóesésben (szépen viszi a vért) fotóztak órákon keresztül. Aztán gumikesztyűben, kézzel elkezdték összeszedni a darabokat. :shock: :shock:
Vendég

Isler recept, ami nekem bejott: 28 dkg liszt 14 dkg porcukor 28 dkg vaj 15 dkg daralt mandula 1 evökanal rum, csipet so
A hozzavalokat osszegyurjuk es foliaba teve 1 orara hidegre tesszuk. Utana lisztezett deszkan 3 mm-re kinyujtjuk es kor alaku kekszeket szurunk ki belole. 175 fokon 12-15 percig sutjuk, kihulni hagyjuk, utana izes lekvarral 2-2-t osszeragasztunk. Kb. egy nap (egy ejszaka).

Es itt van nehany a tegnapi dekoralt islerembol:
Kép
Vendég

Köldök: nekem még mindig olyan mély, mint egy kráter - remélem, így is marad. Majd tájékoztatlak benneteket a helyzetről. :)

Fejfájás: tudtok rá ajánlani vmit?

Babamozgás: vagy én vagyok nagyon mélyen alvó, vagy Lili, de mi tudunk éjszaka aludni. Még éjfél felé szokott lenni egy kis buli odabent, aztán elalszunk (vagy csak én?). És reggel 7 körül, ahogy felébredek, ébred ő is. Azt hiszem, ezzel is szerencsém van. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kati, én csak a panadolt!
Vendég

Mértél vérnyomit? Nem túl alacsony? Esetleg kellene inni egy jó csomót. Az beválhat...
Vendég

Nem tudom, lehet-e ennél többet inni, mint amit én iszom :)
A vérnyomásomat - megmondom őszintén - éjjel 4-kor nem mértem meg, reggel meg eszembe sem jutott. :)
És bár elhatároztam, hogy mindig nálam lesz a vérnyomásmérő, egy ideje kitettem a táskámból.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Edit, szerintem azért riogatnak ezzel, mert a vizesedés általában magas vérnyomással is együtt jár(hat), és akkor gondolom nem nagyon akarnak egy természetes szüléssel feleslegesen kockáztatni.
Nekem anno az volt, utólag tudtam hogy baj is lehetett volna a sima szülésből...
Nekem is bedagad a lábam, de még mindig az üléstől, ha jól kifekszem, akkor újra vékony lesz.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Vizesedés:
krumplinap, zöld tea, masszázs esetleg infraszauna. Sómentes életmód.
Vendég

Kakti, első körben én is a sok folyadékot és az alvást (ha teheted) javaslom. Nekem a terhesség előtt is elég sokszor volt migrénes fejfájásom, és azt alig vette ki valami. Se alvás, se gyógyszer nem segített... Ez a mostani, és ritkább fejfájás nekem hamarabb elmúlik, magától is.
A védőnő és a doki is a Panadolt ajánlotta, ha már nagyon fáj, és nem segítenek az előzőleg leírtak. ;)

Kép
erusverus

Sógornőm most megy majd integrált tesztre az istenhegyibe.. oda lehet konkrét dokihoz bejelntkezni? És ha igen kit ajánlotok?

Kép
Kép
ronci

Hajdú Krisztinát
De nem tudom, hogy az integrált tesztnél lehet-e. De UH-nál igen!
Vendég

Ha betegek lennétek, kaptam egy nagyon jó orrcsepp receptet. Igazából Luca ezt használta már régen, ezért is mertem bepróbálkozni a háziorvosnál a használatát illetően, mivel szteroidos. De az antibigyót asszem ennek segítségével úsztam meg. Nagyon bevált. Lassan meg is gyógyulok... :oops:
Szóval átküldtem gmailre.
Vendég

Ananácska Nagyon elevenembe találtál azzal az isler recepttel :D . Ha kívánok vmi sütit az vagy gyümölcsös rétes vagy isler. És nagyon jól néznek ki a képen....

Viki De jó látni Téged is. Részvétem a vérvétel miatt, abból egy is elég egy nap, nem kettő :( .

Nóri Tök csini a kabátod. Nekem egy szép hosszú fekete van, akkora mint egy sátor. Na, ezt fogom felvenni, ha mennem kell vhova. Ápol és betakar :lol: . Arra azért jó figyelni, hogy kismamás kabát még nagy pocakkal is jól eltakarja a popsit, pocakot. Nehogy meg/felfázás legyen a vége! És egy pár jó meleg télicipő sem árt. Én anyukámtól kaptam anno egy birkabéléses, vastagtalpú bakancsot. Az nagyon klassz volt. Sajna a barikák már kikoptak belőle. Most nézhetek új nyáj után :D .

Vizesedés. Most hogy bent voltam a kórházban, jött egy 20 éves csajszi, ordított róla, hogy egy hordó víz van benne (hízott vagy 30 kg-t) 140-150-es vérnyomása volt gyógyszer mellett és... 3 óra alatt megszülte simán a kislányát. Tehát vizesedők: no para.

Most vagy a mi mérlegünk romlott el vagy bennem is volt víz és a kórházi pihi + gyakorlatilag sómentes kórházi kaja hatására, de éppen annyi a súlyom, mint amivel teherbe estem :shock: . Védőnőhöz csak 3 hét múlva megyek, addig meg úgyis szedek fel :D .
pammut

Nóri! És az integrált Uh-jánál lehet őt választani???

Kép
Kép
ronci

Erusverus, hogy őszinte legyek jobban élveztem a terhességet Szegeden, ott mindent tudtam mi hol van, itt meg tapogatózom csak, meghát azért Szeged az jó hely, na!

Nóri, úúúúúúú, tök jó a kabát! Nagyon teccik! Mennyire meleg?

Edit, szerintem is hülyeség, hogy vizesedés=császár…miért lenne? Amúgy én sem merek ráállni a mérlegre. Amit nem tudok az nem fáj :D
lara

Ronci!

Sztem lehet. Miért ne lehetne? Nem? Kérdezzék meg telefonon.

Lara!

Hát ez egy sima szövetkabát. Nekem a téli öltözetem a következő:
atléta, hosszú ujjú felső. Vastag, kötött pulcsi és kabát. Ez általában -5fokig rendben van. Az alatt meg úgyis fázom...
De direkt nem kismama kabátot vettem, mert minek, ha fazonra beleférek és utána is simán fel lehet venni. Szóval ezért én drágábbat vettem. Ez Benetton. De akár a piacon is lehet hasonló fazont kapni. Voltatok már a Trend2-ben? Ha valaki be tud menni oda, nagyon olcsón vannak hasonló fazonú kabátok. Én csak kölcsön szoktam kapni a kártyát, így odaadni sajna nem tudom!
Vendég

BEA!!!!

Utálom az Ischlert , de ez annyira guszta...
Nálunk az a baj, hogy linzer tésztát sem tudok sütni, mert a kedves családom megeszi szárazon. Melegen. Ezek annyira gerjednek rá, hogy mire megkenném lekvárral, nincs mit megkenni! :shock:
Vendég

Sziasztok!

Punnyadós kedvemben vagyok, meg most a munka sem borít el szerencsére, csak most megyek be.

Belefogtam egy nagyon durván aprólékos gobelin-be, de sajnos nagyon fáj a derekem a hímzőpóztól, nem tudom, meddig fogom csinálni. Ill. hogy mi a francot csinálok majd az utolsó hónapban, amikor itthon vagyok :)

Baba tegnap igen aktív volt, egész nap rugdosott, de nekem még határozottan a köldök alatt van - amúgy szépen befelé van a köldököm, remélem, nem is akar majd kimászni.

A takonykórból - lekopogom - most kezdek kijönni, már még mindig nem vagyok 100as...:(

Nóri, tényleg szép a kabát - nekem van egy pár nagyon kövér kori darabom, sztem azt fogom hordani a vége felé, egylőre jók még a tavalyiak.

Na, futok dolgozni, szép napot!

Bori

boruska

Edit

Kép
ézsóné

Edit!

Nem dönthető vízszintesig. A PC nagyon nem szimpi. Viszont a Graco k*va jó árban van. Én a helyedben azt venném. Meg mondjuk hozzá egy textil mózest. Biztos kapni olcsóbban, csak most ezt tudom belinkelni:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

De a Graco a legolcsóbb helyen is 52eFt. Szóval elvileg főnyeremény ennyiért. Ha benne van az ülés ára is!!!!
Vendég

Mozgás: én még mindig eléggé lent érzem (de legalább érzem! :D)

Ronci: én találkozóra még akkor gondoltam, mikor Geri írta, hogy jön a Klinikára vizsgálatra. Csak aztán elbambultam és mire szóltam volna, Geri már túl is volt rajta. :oops: Hátha jön még felénk valamiért ;) Csinálunk Keleti-Találkozót! De ketten is összefuthatunk, néha egyébként is szeretnék majd átmenni Debrecenbe.
Hol vetted a kiságyat?

Öltözés: még komoly gondot nem jelent, bár a csizma cipzárját délután csak kis tuszkolással tudom felhúzni.

Fejfájósoknak: sok folyadék, még több pihenés és persze rengeteg csokoládé!!!

erusverus: nem irigyellek a tegnapi mászkálásért, de tök jó, hogy sikerült jegyeket venned! Ezt (vagy egy ugyanilyen) szoptatós videót nekünk egyetemen lejátszottak. Nekem azért furcsa volt az a rész, mikor anyuci telefonált, a gyerek (kb 3-4 éves) odament, felhúzta a pólóját és elkezdett szopizni. :?

A köldököm nekem még ugyanolyan, de gondolom ez a nagyobbacska pocak-hájam miatt is lehet. :oops:

Lara: ne csodálkozz, hogy a pici bárhol tud rugdosni. A legutóbbi UH-on épp azt néztük, hogy egy pillanat alatt átfordult és már egész máshol-máshogy feküdt. Ha nem látom, nem hiszem. A doki alig bírt utánamenni :lol:

Nóri: a párizsi Eurodisney-be mennének? Mi ott voltunk júniusban. Nagyon élveztem! Azt nem tudom mennyire lesz most rossz az idő, de elég sok szabadtéri része van. Mi főleg a pörgő-forgó-szédítő részeket kerestük, de rengeteg kicsiknek szóló helyszín is van. Nyelvet nem nagyon kell tudni, a pénztárnál minden részletesen ki van írva (a sorbanállás alatt bőven ki tudtuk böngészni) és adnak térképet, az alapján el lehet igazodni. Érdemes reggel érkezni (mi kora délután mentünk) mert főleg délelőtt mászkálnak a Disney figurák a vendégek között. ( a térképen az is rajta volt, hogy hány órakor kik-hol fognak megjelenni).
Ha én egyszer elviszem a gyereke(i)m, inkább 4-6 éves korban tenném, akkor szerintem jobban tudják értékelni.

Bea: köszi a receptet, így képpel együtt mégjobban megkívántam! (feltéve gmailre)

Boruska: nekem a vállam meg a nyakam fáj a hímzéstől :lol:
zuzmooo

Amúgy megint ott vagyunk, hogy egy 40eFt-os babakocsi mellé még kell mózes, pelenkázó táska, esővédő. Esetleg még lábzsák is! Szóval 60eFt alatt nem hinném, hogy bárki megússza! :(

Csilla!

Beszéltél a Máriával? Én nézegetem a vaterás babakocsit, de nagyon szép állapotban van. Végső esetben meggondolnám a megvételét, mert szakavatott szemmel is is látni, hogy elég újszerű...
Nem vagyok egy Graco rajongó, de rohadt praktikus, hogy a hordozóban totál fekszik a baba.
Vendég

Nóri!
én totál hülye vagyok ezekhez..akkor a graco dönthető vizszintesig? az ülés ára is benne van. mózes nélkül nem használható? vagy azt mért irtad mellé?

Edit

Kép
ézsóné

Edit!

Sztem nem 100%-ban dönthető a Graco sem. Ráadásul, mivel bekötni nem tudod, abban a félig-meddig ülő pozícióban beletenni egy újszülöttet nem szerencsés. Ezeket úgy használják újszülötteknél, hogy a hordozóban csücsül végig a baba. Ami szintén nem a legprofibb megoldás. Gondolom sejted, hogy mozgástere 0, viszont ott is meg van döntve folyamatosan.

Sztem nagyon praktikus megoldás lenne bele egy textilmózes. Katinak is az van pl a kocsihoz. Abban ki tudod venni a kocsiból anélkül, hogy felébredne, külön tudod cipelni is, ami nem hátrány. Abban nagyon szépen elalszik akár a nagymamánál is. Szóval én mindenképp vennék mellé. Viszont a kocsit nem látom rosszabbnak a 70-80eFt-os kocsiknál. Csak a mózes miatt nem vennék drágábbat.
Kb 6eFt-ért már lehet kapni. Én azt mondom, hajrá, amíg az akció tart, mert nagyon jó vétel ennyiért. Méretre is jó, mert később jobb a könnyebb kocsi!
Vendég

Sziasztok!

Mennyi nyelvész van ebben a topikban :D :D

Integrált teszt Istenhegyi: az UH-nál kérhetsz dokit (Nórival egyetéretk Hajdú Krisztina az ász), a vérvételt ott az egyik nővérke veszile pikk-pakk nagyon gyors.

Vizesedés: én mind a 2 gyereknél vizesedtem és nem kicsit. A vérnyomásom alacsony . Az első sima szülés ( -13kg-val jöttem ki a szülőszobából), a 2. császár, de nem a vizesedés miatt (köldökzsinor a nyakon).

Köldök: nekem mély és nem is emlékszem, h kifordult volna...

Bea, köszi a receptet. Bizti kipróbáljuk a hvégén.

Kakti, a vérnyomásodat nézd meg. nekem is fájt a napokban a fejem és a nyomim 110/69 volt. Nekem a kávé segített.

Nóri, nagyon klassz a kabát...

Ma megyek megint csizmát nézni...remélem sikerül :roll:

Öltözés: nekem NAGYON nehezen megy. A zokninál kínomban már röhögtem...gyerek megkérdezte segíthet-e :shock: és hol van még a 9. hónap. Ilyenkor jövök rá milyen jó is volt a nyári gyerekeimmel. Laza nyári ruha+ papucs azt mehetsz :D

Kép
csipike09

Edit

Kép
ézsóné

ja,és a vizesedés mellé egyébként nem magas a vérnyomásom, sőőőt :shock: 119/68, 114/64, 111/60, 126/94

Edit

Kép
ézsóné

és az uccso kocsi mellé egy ilyen:
http://www.neobaby.hu/index.php?&lap=xa ... xxazon=793

Edit

Kép
ézsóné

Csajok, tudjátok mit vettem észre az elmúlt napokban? Sokszor elakad a szavam beszéd közben. No nem a csodálkozástól, hanem mert elromlott a levegővételi technikám. Úgy látszik már nem tudok annyit egyszuszra beszélni mint korábban. :lol: Ja, és a cickók úgy kieresedtek, hogy csak na. :oops:

Nóri, felhívtam a Mária utcai boltot. Nincs nekik narancssárga. Nem is lesz. A csaj aranyos volt, mondta hogy értse meg az az ember, hogy NINCS. Persze nem ártana záros határidőn belül lezárni a kérdést, mert azt nem tudták megmondani mennyi lesz még, mikor hoznak újra, stb. :lol:
Néztem még egyet mégis a vaterán, az narancssárga, elvileg nem sokat használták, azért lehet hogy azt megnézzük, de nem biztos.
Ja és persze tanulnom kéne. :?

Én amúgy nem izgulok vizesedés-szülés témában, császárom lesz tutira. :roll:

Nóri, a kabát nagyon csini, de én az ilyeneket inkább másokon szeretem nézni. Hiába no, kimaradt belőlem a divatgén. Bakancs, dzseki, kardigán, edzőcipő és társai. Persze van csinci ruhám is, de azt szigorúan alkalmakra veszem föl. Ilyen lesz a gyermek novemberi szalagavatója is, amin még agyalok, mert a gatya amit kölcsönkaptam, igencsak szellős. :?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok!

Ne haragudjatok az ismeretlen betolakodásért, de eladó néhány kismama ruhám.

Itt tudjátok megnézni:
http://kata.mws.hu/

ha valakit érdekel valamelyik, írjon privit. Üdv: Kata
torolve_20130114141731

Köszönöm a segítségeket doki ügyben!!!!

zuzmoo!!! A vaterán vettem a kiságyat és nyíregyházára kellett érte menni. Direkt így kerestem, hogy hajdú és szabolcs megye.. Ha jössz db-be, szólj és ha minden összevág akor összefuthatnánk!!!

Kép
Kép
ronci

Edit, igazán azt gondold át, hogy hol fogod használni, az autóban mennyi helyed van. Az én tapasztalatom: 1) fontos a babakocsi/hordozó anyaga- a teromanyagba a gyerek belesül
2) én előnyben részesítem a könnyű, esernyőre csukhatót- sokat ülők kocsiban
3) bogosítható kerék- könnyebb lavírozás a boltokban
4) vagy a sport rész legyen lehajtható vízszintersig vagy legyen hozzá mózes
5) PRÓBÁLD KI ÉLŐBEN

Ja, és a hordozókat is emelgesd meg, mert óriási különbségek vannak súlyban.

Mi Peg Perego P3-at vettünk mózessel, hordozóval a Vaterán nagyon jó áron (szinte új)

Bocsi a belekotyogásért

Kép
csipike09

Nóri, totál egyre gondoltunk, csak még ettem, így mire bepötyögtem a hozzászólást, addigra a Tiéd már fél órás volt. :)
Egyébként a Quattro Sportra 58-at mondtak a Máriában, de szerintem az tévedés lehet. Ja, narancssárgában az sincs...

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

tegnap elmentem az újpesti baby-planetbe, és iszonyú drágának tartom
A legolcsóbb kocsi a chicco volt, tehát kb fordultam ki :(

boruska

(töröltem - ugyanaz, mint a köv.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2009.10.20 13:50-kor.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csilla!
Szellős gatya alá vastag harisnya? :)

Edit!
A GRACO sem dönthető 180°ra, de a mózese nagyon jópofa (merevítő lapokkal, így teljesen vízszintes), és úgy tudod a kocsiba tenni, hogy totál vízszintesen fekszik benne a babó. És ha ezt a Gasha színt nézted ki, ehhez 1000%, hogy lehet kapni színben megfelelő GRACO mózest. :) Nem tudom elképzelni, hogy külön nem adnak sehol. :)

Az a Baby Planet egy rakás.........
Rettentő bunkó eladók, és totálisan elszállt árak. Mi is csak körbesétáltunk, aztán kijöttünk. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Na lányok, most ülve éreztem az előbb, hogy a köldököm felett 2-3 ujjal mozgott a bébi, és nemhogy éreztem, szemmel látszott, ahogy benn bulizik, csak azért irom, mert beszélgettük, hogy meddig ér a méh teteje. Amúgy én nem gondoltam volna, hogy ilyen magasan van, csak most, hogy direkt figyeltem vettem észre...

Mi a véleményetek a Quinny freestyle babakocsiról, tudjátok ez a 3 kerekű..nekem egyre jobban teccik..
lara

Kakti, nem rossz ötlet, erre nem is gondoltam. :) Már csak az lesz a kérdés hogy ki fogja rámadni. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Lara, én ebből kimaradnék ha nem gond, nekem alapból nem jön be a 3 kerék. :oops: Persze ettől még lehet jó a kocsi.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Lara!

Nekem nagyon tetszenek a 3 kerekű kocsik. Én is olyat szeretnék, csak az apuka is beleszól a dolgokba. :roll:

A Quinny-k egyébként is nagyon jónak néznek ki. :wink:
Vendég

Csuppancs Nekem nem csak beszéd közben, hanem csak úgy is elfogyott a levegőm az elmúlt napokban. Nem győztem kapkodni utána :D . Én a lányomtól tanultam zoknihúzást. Totál lehetetlen technika, de ő keresztbe felteszi a lábát a másikra (mintegy ölbeveszi a lábát) és így, oldalról veszi fel a zoknit. Remélem érthető voltam. Harisnyával én se küzdök. Van egy pár pamut cicanadrágom, meg (szégyen ide vagy oda) férfi jéger alsóm. Ezek kényelmesek, rendszerint jól nyúlnak, hatalmas az ülepük, szóval belefér a pocak és könnyen felhúzhatók. Ha nem vetkőzős tanácsadásra mész, a kutya sem nézi mi van a csini gatya alatt :D .
pammut

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?