Szilvi!
Most már emlékszem, hogy te voltál az, aki azt sem tudta még először, hogy hová fog járni: a II. női klinikára, vagy a Forgács Inézetbe. Még most sem sikerült ezt kiderítened?
- Szerintem erre minél előbb kérdezz rá Sipos doktornál!
De szerény véleményem szerint neked is, mint nekünk, a Forgács Intézetben fogják csinálni az inszemeket stb.
Szóval, ha így van, akkor minden itt lesz: az UH-k és az inszemek is. Egy inszem ára: 40E Ft (mert ebben az intézetben ez nem OEP-támogatott) + a gyógyszerek ára (1. stimuláló gyogyi, 2. tüszőrepesztő injekció és 3. progi pótlás pl. Duphaston). A gyógyszerekért a gyógyszertárban fizetsz, a 40E-t pedig közvetlenül azután kell fizetned, hogy felhelyezték a kisfickókat a méhedbe.
UH-n és inszemen kívül más nincs. Esetleg több UH-d lehet, ha először még nem elég szépek a tüszőid. - Nekem mindig csak 1 volt.
Teszt inszem után 2 héttel van.
Amikor felhelyezték a spermát, néhány percig ott fekszel még a vizsgálóasztalon, ugyanabban a helyzetben, majd hazamehetsz, vagy vissza dolgozni.
Sipos doki egyszer azt mondta nekem, hogy eszembe se jusson táppénzre menni inszem után, hogy ezen agyaljak, hanem mindent úgy kell csinálni, mintha mi sem történt volna. Majd csak a pozitív teszt számít!
Ha van még bármi kérdésed, írd meg azokat is!
Szívesen válaszolunk bármire!