Sziasztok!
A múltkori Kolos tigrisen felbátorodva, hoztam én is egy nnnnagyon félelmetes tigrincset.
Mi még mindig nem túl jól.
Érdekes, hogy Balázs nem lázas, nem köhög, "egyszerűen" brutál nyűgös, nem alszik, el-eldugul az orra. A szopizás lassan, lassan javul, de éjszakánként, semmi nem jó, csak, ha járkálok vele. Reggel nem is emlékszem hányszor kelt, csak arra, hogy baromi soxor.
Fogacska még mindig sehol, most elkezdtem azért a homeós bogyeszokat, remélem segítenek. Én már olyan kimerült vagyok, hogy szédelgek, napközben sem tudok pihenni, mert mire a nagyobbak elalszanak, a kicsi felébred, de ő olyan keveset alszik napközben, hogy brutál. Panaszáradatot befejezem.
Postás: Felhívtam a postát, elmondtam a problemát, ők persze rögtön támadtak, hogy biztos nem hallott, nem látott és különbeis.
Persze nem hagytam magam, és mondtam, hogy nem ez az első eset és 3 beteg gyerkőccel nem könnyen rohangálok postára, eceterá, eceterá. Megigérték, hogy hazafelé bedobja, és láss csodát, postás bátyó bedudált, majd megvárt és rém udvariasan átadta a csomagot! Most ezt mééééé kellett
Látom megy a teszveszelés ezerrel. Nekem kicsit elegem van
A vevőkből, és eladókból is. Fura fazonok vannak
Próbálom eladni pl. a vadi új mellszívómat, már mindent végig kérdeztek, hogy mikor vettem, hol
milyen műanyagból készült
milyen ajándék cumit adok hozzá, mindenre udvariasan válaszolok, végül nem veszik meg.
Tegnap megnyertem 2 kisruhát, kérem az eladótól az adatokat, hogy utalhassak, sima postát kértem, hogy ne kelljen dupla posta ktsg. -et az ajánlott miatt, mivel a postással jóban vagyok
még semmi csomagom nem tűnt el, gondoltam spórolok egy kicsit. Kedves eladó visszaír egy féloldalas levelet, hogy ő nem szeretné simán feladni, mert nem tud felelőséget vállalni (ez természetesen érthető), esetleg, ha előre pozitív értékelést adok, akkor lehet róla szó. Visszaírok, hogy jó, akkor legyen inkább ajánlott, végülis ez a biztos. Erre ő még mindig nem a számlaszámot küldi, hanem leírja, hogy küldjek már neki 2 pozitív értékelést, és akkor tudok én is spórolni.
Visszaírtam, hogy nagyon szívesen írok én csupa szépet és jót, ha VAN RÁ OKOM, de látatlanban nem írok se rosszat, se jót, na azóta se kép, se hang.
Most mennem kell kis bőgőmasinámhoz.
Bocsánat, ha sok voltam.
Kamillának nagyon boldog féléves szülinapot!!!!
Minden betegeskedőknek jobbulást és mindenkinek szép napot!
Évi