Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Na, a bunkó emberekből mindenhová jut...Szálltak volna ki ők.
Tegnap megvolt a 4d-s.Magzatvíz most nem több (még szerencse, ennyi diéta után), a gyerek ok., BPD:7,66, a combja hosszabb, mint a normál (zsiráfbébi), és végigaludta az egész UH-t.Szinte semmit nem mutatott magából.Bevágta magát a méhlepénybe félig, aztán letojt minket.Össze-vissza kellett tornáznom az Uh-s kérésére, hátha kimászik a sarokból a baby, de semmi. Lehajoltam, guggoltam, forgolódtam, négykézláb álltam..Férjem kérdezte, hogy ezt nem lehetne-e felvenni, hadd röhögjön egy jót a gyerek pár év múlva, mekkora ökröt csinált az anyjából.Hát, ja, éppen csak fejen nem álltam.Na, aztán este,ahogy lefeküdtem, megint elkezdte az ugrabugrát...Jól kicseszett velünk.Mindegy, pár hét, aztán nézegethetjük kedvünkre (meg hallgathatjuk is).Addigra, remélem, nem este lesz a legaktívabb.
Röviden ennyi.
Trix!
Drukkolok, hogy mielőbb hazatérhessetek egészségesen!!!!
Dita!
Nem vészes szerintem. Olyan egyenletesen kerek.Pár hét múlva leapad...
Na, egyelőre ennyi, majd olvaslak Titeket...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Heni!

Az önuralmam hál' istennek megnőtt a terhesség alatt.
Tavaly ilyenkor még biztos beszóltam volna.

Az előző oldalon van fent múlt heti pocakfotó!


Brigi!

Jól megtornáztatott a kicsi. :D
Az én fiam utálja az uh-ot. Mindig mocorog, szökne a uh fej elől. Már 2 hete tök nyugis, mióta megfordult, de most megint elkezdett hajnalonta tornázni odabent. Szerintem ezt a sz.r időt ők is megérzik.

Kép

Kép
vevikk
 
 


BRIGI
Most lettem kész a házimunkával jól elfáradtam, Miló végig forgott hogy üljünk már le pihenni. Leültem és el is aludt. De most annyira röhögtem az írásaidon, hogy fel is ébresztettem.
EGyrészt elképzeltem hogy mutathattál, másrész velem ugyanúgy megcsinálta Miló ezt mindkét alkalommal a 4D-n. Már elszédültem annyit forogtam. :)

VEKIKK
Én is tuti beszóltam volna a nyanyáknak.
Ma amúgy is paprikás hangulatomban voltam az apeh miatt, ha velem bunkózott volna vki így asszem nem állt meg volna a talpán sokáig.
De úgy néz ki hogy ISMÉT nekem lesz igazam, kivi vagyok mit válaszolnak. Most egy nagyon rendi csaj volt a kirendeltségen, még jó mert nem nagyon akartam volna emiatt bemenni veszprémbe ebbe a cudar időbe.

Páromék már két napja nem dolgoznak az időjárás miatt, és most főzhetek feszt hogy itthon van. De nem ám felvitt volna a városba, nincs az az isten hogy végigvárja velem az apehot. Mondtam neki hogy jó de akkor a bolthoz jöjjön elém ha végeztem.
Fél órán át csörgettem. PErsze bealudt én meg a szakadó esőben cipekedtem már félúton mire feleszmélt. Olyan mérges voltam, majdnem agyonvertem. Ha megfázok miatta akkor meg is kapja.

Megyek is lefekszem egy kicsit olyan álmos lettem hirtelen.
És még egy hétig ilyen car idő lesz, már most nagyon unom.

dita75
 
 

 
 

Meg jöttem a fogorvostól. Sajnos nem tudta betömni, mert belenőtt az ínyem a lyukba. Most csak egy ideiglenes van benne, majd ki kell cseréltetni, ha begyógyult az ínyem. Most mehetek még egyszer. Kérdezte, hogy kérek-e érzéstelenítőt, de nem mertem nélküle nekiállni. Szegény babám akkorákat rúgott, miközben fúrt, de sajnos nem tudok nem izgulni. Remélem nem sínyli meg.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Dita

Köszi az érdeklődést, velünk minden rendben, Kristóf már 4 óránként eszik és az éjszakákat végig tudja aludni ! :D
Küldök róla egy képet !

Csajok, Nektek sincs már sok hátra, kitartást a hátralevő időhöz, fórumozzatok sokat, mert utána nem lesz időtök semmire ! :lol:
DE a legszebb életszakaszotok jön, ez tuti !!!

Kép

Kép
Kép
rilla_
 
 


Rilla!

Nagyon édes a kis Kristóf baba!
Már alig várom, hogy én is küldhessem a hasonló képeket a fiamról! :)

Jó egészséget nektek!

Kép

Kép
vevikk
 
 


RILLA
Jajj de nagyon cuki! Ez a vigyor!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

VEKIKK
Én is úgy érzek mint te, régen volt már március közepe nem???
Azért elég hosszú ez a 9 hónap.
A másikban van egy pont egyidős kismami velem, őt már befektették lehet hogy már meg is császározták mert nagyon rosszak voltak az eredményei. Magas vérnyomi, cukor. Én is ettől féltem hogy nálam ez lesz de szerencsére sikerült mindkettőt kordában tartanom.

Holnap megyek vérvételre. Rendes kaját fogok enni úgy méretem meg. Nagyon kiváncsi vagyok az eredményre.

VICKY
Sajnálom hogy te sem jártál sikerrel a fogorvosnál.

dita75
 
 


Sziasztok, ma voltam varratszedésen és benéztem Trixhez is, igaz nagyon rövid időre és csak messziről beszélgettünk, de holnap hazamehetnek ők is. Már vele volt mindkét baba. Van elég teje mindkét kicsi számára.
A varratszedés nem fájt, de mikor hazaértem a hasam begörcsölt, mint menzesznél...

Mi megvagyunk, csak én náthás vagyok, Ádinak meg a jobb szeme csipás lett, néha tüsszög, egyébként jól van. Eszik, alszik, kakil, pisil, és néha sír is. Főleg ha a hasija fáj, vagy kakil, vagy éhes...

Rilla aranyos a kisfiad.

Ma megint eltőrt nálam a mécses. Párom kivett 2 hetet, ebből 1 hét apaszabi, de folyton a gépen dolgozik a munkahelynek, persze szart sem veszik figyelembe, hogy neki szabi van. Ideges, és emiatt másképpen reagál dolgokra, s mivel én is elég érzékeny vagyok én is másképp veszem. Mellette úgy érzem nem tudok helyt állni mindenben. Mérnem kéne evés előtt és után a súlyát, de elfelejtem, most beteg, s ez nyugtalanít, én sem tehetek semmi mást magam érdekében, csak teázás, nála meg forralt vízzel csipa eltávolítás.
Vettem egy szájmaszkot is, hátha segít...

Remélem túl leszek majd a válságon, de higyjétek el, hogy nagyon nehéz, és nem állok a toppon. Ha jót akartok most pihenjetek és gondoskodjatok segítségről, mert nem könnyű, és lelkileg is át kell élni, bármennyire is imádjátok a babátok. Aggódom érte minden percben, jobban mint a pocakomban anno...
remény73
 
 


remény: Pedig Ádi baba olyan kis nyugodtnak tűnt, mikor vittem a mellszívót. Tudom, hogy nehéz, de próbálj megnyugodni, mert elapadhat a tejed. És szerintem nagyszerűen csinálod, én elgondolkoztam már a kórházban, hogy hogyan is fognám meg ezt a pici babát, de a te kezedben nagyon jól állt. A párod melója meg már csak így van, sosem becsülik meg az embert. Ha bármire szükséged van még, akkor ne félj szólni, bár a jövő hét keddem és szerdám elég sűrű lesz. De majd megyek én még felétek és viszek olyan folyadékot is, amit megbeszéltünk. Megvárom a jobb időt. Sikerült megfejteni a hőmérőt? A mérlegeléssel kapcsolatban meg pont most beszéltük a lányokkal, hogy csak stresszeli magát vele az ember és csak azt érhetjük el vele, hogy nem lesz tejünk (De biztos hogy én is parásabb leszek és állandóan méregetni fogom.)

Örülök hogy Trixék is mehetnek végre haza.

dita: Ezt a fogorvosos dolgot csak elkezdeni nehéz, de már belevágtam. Még jó hogy csak háromszor kell így mennem.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Hali!

Gyors bekukk. :)

Remény, Rilla, Trix:
Döglök mindegyik babáért, annyira gyönyörűek!!! :D Hogy csináltátok? :lol: :wink:

Dita:
Te pocifóbiás! Én még most is azt mondom, hogy csodaszép vagy és a pocód is!

Mindenkit pusszantok!
Jó éjt! :)

Pá Drágáim!
sajt@
 
 


Sziasztok Kismamik!! Csak amulok,es bamulok!!Mindig is imadtam a babocakban gyonyorkodni,de amiota bekoltozott a pocaklakom,valahogy megjobban elerzekenyulok,es atelem!!!Hu Rilla,mar Kristof 8 hetes!!Csodaszep!!!Adi-baba kepeinel is megkonnyeztem....nekem az asitos a favorit!!!!Szerintem a szules utan,ahogy a hormonok is dolgoznak,szerintem az emberbol az a kilenc honapi aggodas,izgalom,feszultseg...meg minden ilyenkor kemenyen dolgozik,hiszen ez hatalmas valtozas testileg-lelkileg,ez biztos nem konnyu,es mindenki atesik.Kitartas Remeny!!!! Szoval meg jobban fogunk aggodni????Ettol jobban???Nem valami megnyugtato.....!!!!Azert varom!!!!vevikk!!De jo,hogy mar nalatok is kesz a babszoba!!!!Nalam is tervezes alatt all!!!!Dita!!nekem meg mindig tetszik a pocakfotod!!!Trix!!!Orulok,hogy van eleg tejcsid!!!Varunk,hogy jelentkezz!!!Puszi
indenkinek
zoe33
 
 


sziasztok

REMÉNY
Van egy másik topic ahol ugyan az anyukának van segítsége de olyan depis hogy már le sem meri írni, néha úgy érzi hogy nem is akarta ezt az egészet és legszívesebben visszacsinálná.
Én régebben olvastam is meg a tévében is sokszor volt szó erről hogy rengeteg anyukánál előjön ilyen vagy hasonló érzések, szorongás, félelem, stb... és hogy ez teljesen normális és el fog majd múlni. Szóval hidd el hogy nem vagy egyedül és eszed ágába se jusson esetleg vádolni magadat...... mert ezt mind a hormonjaid teszik veled és te magad nem tehetsz róla. Ezen át kell esni, át kell vészelni és a párodnak is meg kell értenie hogy most nagyobb odafigyelésre és több figyelemre van szükséged. Tudom hogy némelyik pasinak nehezére esik az ilyesmit felfogni többe közt az enyémnek is és már előre látom szomorú sorsomat.
Remélem hamar rendeződik minden körülöttetek!

ZOÉ
Te mikor mész cukira?
Így a második trimeszterben már tökéletesen jól érzed magad?
Minden oké?

SAJT
Köszi! :lol:

VICKY
Én majd szülés után folytatom! :roll:
Remélem nem fog megfájdulni előtte vagy szülés közben vagy addig amíg nem jutok el a dokihoz. Mert ha nekem elkezdődik akkor csak lórúgás gyogyival múlik el ha elmúlik egyáltalán. Na most a terhesség alatt sem meg a szoptatás során sem tudok ilyen gyogyokat bevenni. :roll:

dita75
 
 


Sziasztok!
Remény!
Kitartás!!!Én is keresztülmentem rajta először...(biztos most is az lesz), de végül nem lett senkinek bántódása, a gyerek is megmaradt, és én is túléltem.Bele fogsz lendülni, kell egy kis idő.Ilyenkor még összefolynak az órák-napok, etetések-tisztábatevések...Emlékszem még rá azért, ha régen is volt.Biztosan mindent jól csinálsz, de az aggodalmad is érthető.
Én minden etetés után mértem a gyereket, meg írogattam is (mint most a CH-t), aztán vittem tanácsadásra, és ott minden rendben volt, az nagyon meg tudja nyugtatni az embert.
Na, csajok, ez vár ránk is...De bár már dec. lenne, én szeretném, ha már meglenne. Most per pillanat a szülés izgat jobban. Elkezdtem gondolkodni rajta, mi minden fog kelleni még Nekem is, meg a kicsinek is...Majd nov. elején elmegyünk megvenni a cuccokat. Kivéve ruhákat, mert az már kidől a szekrényből, annyi van.
Az én férjem is itthon lesz egy darabig, mert leállás lesz, meg van még szabija is+az 5 nap gyerekre. Anyu is beígérkezett, még nem döntöttük el, mikor jön, azt mondta, majd megbeszéljük, attól függően, hogy bírom, és , hogy mennyire lesz topon itt a család.
Én azért reménykedek a férjemben. Kezébe nyomom a gyereket, vállára a pelenkát, aztán csak büfiztesse, ahhoz nem kell nagy tudomány...A volt férjemmel nem sokra mentem ilyen téren, bár ő fürdette a gyereket annak idején. Ebben szerintem jó volt a nagy kezeivel.Hát, most a 3 műszak miatt ez az én dolgom lesz, vagy nem fürdik szegény 1 hétig, vagy 2-ig, mert éjszakára is már 1/2 8-kor lelép itthonról...
Na, befejezem a szófosást. Csinálok valami zabát....

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


dita: Hát már én is bánom, hogy nem csináltattam meg a fogaimat előbb. Nem szeretném, ha szülés közben még ez is fájna. Még jó, hogy csak kétszer kell már visszamennem (legalábbis nagyon remélem).
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


SZiasztok!

Fogorvos téma:

Csajok csak egy jótanács!
A baba nagyon elveszi tőletek a kalciumot, és rettentően tönkremehetnek a fogak.
Egyik ismerősőmnek,egy csomó foga odalett, mert a terhessége alatt nem tudott fogdokihoz menni, mert szinte állandó hányingerrel küszködött végig, és nem bírta elviselni, ha valaki még plussz turkált a szájában.

Meg is lett az eredménye, vagy 4-5 foga annyira tönkrement, hogy nem tudták már neki fúrni-tömni hanem húzni kellett neki.
Csodaszép lett szegénykém :shock:

Szóval szerintem érdemes erre odafigyelni, gondolom senki sem szeretne a szép babája mellett csúnya fogatlan lenni :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Ja Vevikk, láttam, hogy tettél fel fotót, csak vicceltem a liftgyilkos szöveggel, de ezek szerint nem jött be. :lol: :lol: :lol: :lol:

De jó, hogy Trixék ma hazamehetnek / hazamentek.

Már alig várom, hogy jelentkezzen.

Zoe!
Jó hallani felőled is!!!

Tényleg Colin??? Elég régen láttam, hacsak nem elsiklottam felette, de akkor meg bocsi!

Tigrincs?

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


HENI
Én már csúnya fogatlan vagyok. :oops:
Kb. fél millió ft van a po...ban! :shock: A herendi porcelángyár megirigyelné. Alul van még két likas, arra is koronát akart húzni a doki már mint alul az összesre (ami megmaradt) de mondtam hogy most kizárt hogy egy kisebb vagyontól megint megszabadítson főleg hogy nincs is miből. Szegény vagyok mint a templom egere.
Ez a két fog remélem már kibírja mire eljutok végre tömetni.

BRIGI
Én is kérdeztem anyától hogy megrendeljem már november elején esetleg a pelusfutártól a pelenkát meg a mérleget vagy ráér később is, mert az a helyzet hogy két hét a száll. határidő.
Azt mondja ráér majd a kórházból megrendelni mert az első hetek úgyis úgy fognak telni hogy a gyerek szinte csak szopik, és amúgy is méri a védőnő, doki. Pelust meg tudok venni akárhol. Szóval én sem akarom nagyon méricskélni folyton a gyereket. A másik topicban van néhány krónikus mérős anyuka. Még egy stresszforrás..... na az nem hiányzik nekem, úgyhogy nem szeretnék a nyomdokaikba lépni.
Pont emiatt nem is vettem meg a mérleget, pedig akartam.
Gondoltam könnyebben leszokom róla ha nem az enyém, így hamarabb vissza fogom adni.

dita75
 
 


dita: A mérleggel kapcsolatban én is így gondoltam, de mi van, ha a védőnő majd kéri hogy mérjem minden kaja előtt és után? Ha mondjuk (nehogy így legyen) koraszülött lenne, mint Ádi? A másik fórumban meg azt mondták a csajok, hogyha min. 3 hónapig bérelném, akkor inkább vegyek egy használtat és adjam utána el, több maradna a zsebemben. Szóval lehet hogy én mégis veszek, legfeljebb majd továbbadom a sógornőmnek, pont 4 hónap lesz elméletileg a babák között.

colin: Tényleg rég jártál erre. Jól vagytok? Remélem minden rendben.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Rilla! Csodaszép vigyori baba!

Remény! Kitartást kívánok neked! Megoldod!

Heni! Itt vannak a tesómék Németországból, így babázgatok a 3 hónapos kisfiával. Imádom, de azért parázok is, hogy hogyan is fogom én ezt megoldani. A lányok kb 250-350 grammosok lehetnek. 3 hete a 4D-n mondták, hogy 240, 380, 300 g a súlyuk. Jövő héten megyünk orvoshoz újra.

Holnap elmegyek a bababörzére és bevásárolok, mert már nem nagyon tudok 2-3 óránál tovább fent lenni.

Nálunk most a névmizéria megy. Esküszöm mindenki bele akar szólni, hogy szegény lányoknak mi legyen a neve, mindezt csak azért mert felmerült, hogy az általam választott Fanni név nem túl felnőttes, ezért elkezdtem gondolkodni, hogy mit válasszunk helyette. Itt belépett a család, hogy szerintük a Lilla sem jó név. És máris megy az ez-sem, az-sem jó. Pedig mindegy mit mondanak, mert úgyis a férjemmel fogunk választani, csak hallgatni fárasztó.

Kép
tigriske1978
 
 


tigriske: Nálunk is próbált az anyós ötletelni, de nekem nem igazán tetszettek azok a nevek. Ti is tökéletes neveket választotok majd, bár szerintem ezek is szépek voltak. Egyébként szerintem nem annyira gyerekes név a Fanni.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat és gratulációkat, aranyosak vagytok!!! :lol:

Ma hazajöttünk végre, Babók most alszanak, ezért gyorsan küldök Nektek képeket!!!


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép


Ha lesz időm, majd jelentkezek és mesélek... :roll:

puszi Mindannyiótoknak!

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Vicky! Nem úgy gyerekes, hanem nem elég felnőttes. Szerencsére anyósomék még nem próbáltak beleszólni. A baj az, hogy nehezen boldogulok a férjemmel is, mert teljesen más tetszik nekünk és akkor még több szempontot hoz fel a család (egyébként sokszor sajna tényleg jókat). Szóval nehéz.

Trix! Itt is gratulálok.

Kép
tigriske1978
 
 


Remény!
De jó, hogy végre itthon vagytok! Ne izgulj pár nap és minden jobban megy majd. Tényleg szörnyű, hogy a szülés után nem tud pihenni az ember, pont amikor a legnagyobb szüksége lenne rá.
Dehát mindannyian ezt akartuk.
Én is pont most gondolkodtam el, hogy lehet elég kevés lesz az a másfél hónap, amit a szülés előtt itthon töltök majd.
Már most nagyon fáraszt a munka és még van 7 hét hátra :-(
A munkahelyet ne is mondd, nem vesznek ezek figyelembe semmit és még mi örüljünk, hogy van munkánk.

Az én pároméknak kötelező sielés lesz a főnökökkel (5 nap, persze beleesik a hétvége is ) novemberben (pont akkor lesz a kórházban a szülőszoba látogatás, így arra az anyukámmal megyek :shock: ). Én is nagyon dühös lettem, hogy hogyan hagyhat itthon egyedül, a főnöke válasza meg az volt, hogy biztosan vannak szüleim, akik tudnak rám figyelni :shock: Hát rohadjon meg......
Persze a párom csak szétteszi a kezét, hogy nem tud mit csinálni... Hát persze. Gondolom nem hagyja ki az 1 hetes masszív alkohol túrát. Na mindegy...

Trix!
de jó, hogy Ti is otthon vagytok végre! Nagyon szépek a gyerkőcök :lol: Szokjátok meg gyorsan az új helyzetet, aztán gyere mesélj milyen kétgyermekes anyukának lenni.

Tigriske!
ne foglalkozzatok senkivel, a neveket úgyis Te mondod be a kórházba. Én a helyedbe megígérnék valami más nevet, hogy békén hagyjanak és szülés után meg azt mondanám, hogy elfelejtettem a nagy kavarodásban :oops:

Dita!
Szerinetm sincs egyáltalán nagy pocakod. Ilyen van és kész. Nekem hetente megkérdezik, hogy csak 1 baba van???????? BIZTOSSSSS?????????

A védőnő időben született babáknál is kéri a heti mérést és a fejlődési naplót. Ha nem méred meg otthon, akkor le kell vinni Hozzá hetente 1x.

Az én fiam is megérzi az időjárást, este 9-kor meg reggel 5-kor mozog csak :shock: Remélem ezt elfelejti mire kijön Hozzánk.
Vagy lehet hogy az én világvége hangulatomat érzi és neki sincs kedve semmihez :cry:
Írigykedem, hogy szinte mindenki jól áll már a babaszobával. Mi még mindig nem tudjuk, hogy hova költözünk :shock: És most még fűteni sem fűthetünk az albiban :cry:

Na jó nem kínlódok tovább, kicsit ki vagyok készülve :cry: :oops:

Kép
akire79
 
 


trix: Gyönyörűek a babák és örülök hogy már otthon vagytok. Sajnálom, hogy mikor bent voltunk nálatok nem tudtunk többet beszélgetni, de majd itt bepótoljuk. Vigyázz magadra és a csöppekre is.

tigriske: Szerintem pedig nem rossz név a Fanni.

akire: Hogy-hogy nem fűthettek?! Vigyázz azért nehogy megfázz.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vettünk szén-monoxid mérőt és amikor beindítottuk a fűtést, akkor folyamatosan jelzett.
Ma kihívtuk a kéményseprőket, bemérték és kaptunk egy szép piros papírt, keresztben ráírva, hogy ÉLETVESZÉLY.
Egyszóval a megengedett határérték felett áramlik vissza a szén-monoxid :cry:

Ezt a papírt a kéményseprők leadják az önkormányzathoz, még az is esélyes, hogy teljesen kikapcsolják a gázt.
Már hívtuk a lakás tulaját, hogy ezt meg kell csináltatni, hát nem örült....
Most kicsit csalunk, mert bekapcsoltuk és ha jelez a jelző akkor lekapcsoljuk, szellőztetünk.... de különben megfagynánk.
Elég nekem az utcán fázni (nem ér össze a kabátom).......

Hát ez van. Most nekem is minden kezd összejönni :cry:

De legalább holnap megyek a Bababörzére és veszek egy csomó mindent Nimónak :lol:

Kép
akire79
 
 


Szia Rilla!

Teljesen elolvadtam a fotótól, amit feltettél, igazi tündér-baba :lol: :lol: Gondolom sok időd nincs is írni, mert lefoglalja idődet az anyaság. Remélem minden ok Veletek.

Akire!
Nem semmi ez a fűtéses mizéria. Azért ez így elég veszélyes :? Nektek sem jó, hogy ilyeneket légeztek be. Húú én az ilyenektől mindig parázok gáz, villany stb. Pl: amikor jön a vilanyszerelő és mondja hogy nem kell lekapcsolni az áramot tud Ő úgy is szerelni :shock: Hát akkor is lekapcsolom

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77
 
 


sziasztok

tegnap éjjel még olvastam de írni nem engedett ez a szemét net.

TRIX
Hurrá végre otthon!!!!!!!!!!!!!!!
Már kinéztem a gyerekeidet a fényképről...... mondtam is magamba ide a kislánnyal...... :lol: Nándika is gyönyörű de fiam már lesz! :wink:

Csodálatosak az egyenrucijukban, épp téma volt a másikban hogy milyen kis édik a babák így bebugyolálva hogy csak a pofijuk látszik ki, hát ezt most a te babóid is bebizonyították.
No és milyen szépen szuszókálnak! :)

Nagyon sok boldogságos napot, hetet, évet kívánok nektek.

VICKY
Én 1000 Ft/hó bérlem majd, ha 3 hóig mérek az 3000 ennyiért nem hiszem hogy kapnék még egy vacak tolósúlyosat sem nagyon....

TIGRISKE
Nálunk még nem is tudtuk a baba nemét de már viták voltak a neveken. Ahogy kiderült hogy fiú én mondtam hogy Milán Csaba lesz és kész. Senki nem ellenkezett, pedig a páromnak tudom hogy nem tetszik ez a név mégsem szólt, gondolom örült hogy nem egy hisztis nunás kislánya lesz, mehet megint pecázni az utóddal. A nagy lassan úgyis lekopik az apjáról már nem igazán tudják hosszú távon lekötni egymást. Ha ráér a haverja aki itt lakik a szomszéd háztömbben akkor alig látjuk egész nap csavarognak, csak enni jön haza. (sajna nem sokszor ér rá ez a havergyerek, mert persze őt fogják, tanulni kell meg segíteni otthon, náluk is 3as ikrek vannak két lány és egy fiú: 1 évesek, ez a srác még az előző házasságából van a csajnak)

REMÉNY
Most olvasom az anyakönyvet. Ez a csaj eszméletlen. Nagyon viccesen adja elő a terhességét meg az utána következőket.
Majd begépelem neked a rád vonatkozó részt, de most nincs hozzá energiám mert az imént itt volt apósom hogy mérjünk egy reggeli utáni cukrot és 5 tesztcsíkot is elhasználtunk de mindig vmi hibát jelzett ki a gép. A vérem alig akart folyni, tök híg.
Aztán az 5.nél már majdnem elájultam. Le kellett dőlnöm a hasam is begörcsölt, nem sok kellett hogy minden elsötétüljön és csattanjak egyet a konyhakövön. Na azt hiszem hogy én ezt nem csinálnám sokáig. Hálát adok Istennek hogy nem kellett se inzulin, se méricske..... és remélem soha az életbe nem is lesz rá szükségem.

AKIRE
Érdekes ez az időszak. A 22-26 hetes kismamák többségénél ilyenkor jön elő hogy tele van a hócipőjük mindennel.
Én is akkor borultam ki, kb. a 24. hét körül, és most jár ott a szomszéd kismama barátnőm és tőle is azt hallom hogy most minden nagyon rossz.

Tapasztalatból mondom hogy hamar vége lesz ennek az időszaknak is. A pasik meg már csak ilyenek!

Engem is folyton csesztetnek a hasammal hogy jézus mekkora, biztos hogy csak egy van???????????? Amikor már idegbeteg vagyok miatta akkor azt felelem hogy nem egy egész alom.

A mérleggel kapcsolatban ha nem ér ide mire itthon leszünk, mert ez a két hét szállítási határidő ez relatív akkor elkérem addig a szomszéd kismami barátnőmét, ő csak januárban szül.

Ez a fűtés és lakásmizéria, hát nem irigyellek. Tudom hogy baromi szar lehet, mert nálunk csak egy ku..a szobán ment a vita, de tök lelkibeteg voltam miatta és azóta került helyre kb. a lelkem mióta kész van Miló lakja és minden készen áll a fogadására. Addig én is folyton itattam az egereket és a párom is tiszta idegbeteg volt mindaddig amíg a Ricsi egy laza vállrántással konstatálta hogy nincs többé szobája. Az apja százszor jobban megsínylette hogy elvettük tőle mint maga az alany.

Most én is ezen kesergek hogy még nőni fog a hasam pedig ha így maradna akkor nem kéne kabátot vennem, mert egy hosszút meg egy dzsekit is magamra tudok még vékony pulcsival rángatni de ha csak 3 cm-t nő még akkor már nem. Azt hittem ki fogom húzni a poncsóval de annyira hideg van hogy ha 3 pulcsit aláveszek akkor is szétfagyok benne hisz átfúj rajta a szél.
Jó lenne ha visszajönne egy 15 fok legalább november végéig.

Kellemes bababörzézést, remélem jobb kedvre derülsz attól hogy sikerül beszerezni néhány szép dolgot Nimónak.

__________________

Na közben sikerült mégis megmérni a cukimat.
Ha elmondom mit ettem és mennyi lett a cukrom nem fogjátok elhinni. Egy sonkáskifli (rendes liszttel készült) egy bögre kakaó, egy kisebb méretű körte és még kiloptam párom csokibanánjából 4 darabot. Kicsit több múlt el mint egy óra mert szenvedtünk azzal a szarral és közben rohadt rosszul lettem, de szerintem baromi jó.
Na most akkor cukros vagyok vagy nem vagyok cukros, mert szerintem NEM!!!!!! Na azért nem kezdek el zabálni mert most így a finisben már feljött pár kiló. :oops:

dita75
 
 


Sziasztok!

Húh jó sokat írtatok.

Tigrincs!
Megvagy értve, igazolt távollétnek tekintem a hiányzásodat :) Névmizéria, szerintem is jó amit Akire mondott. Úgyis te leszel ott szülés közben ( remélhetőleg :) ) tőled kérik a neveket :)

Tényleg Vicky!
Lehet én maradtam le , de írtad már a kislányotok nevét? :oops:

Tettem fel neked egy kérdést, vagy aki tud segíteni :) a másik topikban, de bemásolom ide is

[quote="heni77"]
írta:
heni77
Csajok, segítsetek SOS! Dr Vicky!! :) és a többi orvoskolléganő :)

Hétfőn megyek az IR kontroll vv re, és nem tudom, hogy reggel azért be kell vennem a Metet, mikor felkeltem? Az én "józan paraszti eszes" :) gondolkodásom szerint, nem, mert, hogy éhgyomorra kell menni, de nem tudom ebbe a gyógyszer is beletartozik? Sajna tejeskávét sem tudok ilyenkor inni, már látom, hogy milyen napnak nézek elébe :)
Hálistennek sosem szedtem még gyógyszert tartósabb ideig, max 1-1 fejfájáscsillapítót, és nem tudom, hogy most mit kell tennem.

Előre is köszi


Trix!

De jó, hogy végre itthon vagytok. Ezek szerint szerencsére Nándikával is minden oké !!! Amint tudsz, gyere és mesélj nekünk!!!! Becarok a sálas képeken, tiszta felnőttesek, nagyfiú, nagylány :lol:

Dita!
Éljenek a fogatlan kismamik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :lol: :lol: :lol:
Nagyon örülök a cukkerednek, már nincs sok, kitartás, mostmár minden rendben lesz a végéig!!!!


Akire!

Majdcsak elmúlik az a rosszkedv!!! Túl leszel ezen is!!! Húúúú fűtéssel nagyon vigyázzatok, és meg ne fázz, vigyázz magatokra!
Hajrá shopping !!!!! :lol: :lol:

Puszi mindenkinek

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Ja azt elfelejtettem mondani hogy tököm ki van most már nagyon a gyerek anyjával hogy folyton ideküldi betegen.
Nyáron tetűsen ideküldte, múlt héten is beteg volt, nyomta magába az ACC-t, most is egész héten otthon volt nem ment suliba, mert még nem gyógyult meg sőt az egész teste ronda kiütésekkel van tele.
Hát én megőrülök, mert még azt sem tudják mitől van. Ha rámragassza meggyilkolom és az anyjával kezdem, hogy lehet ilyen köcsög hogy ideküldi egy terhes nőhöz nyakig kiütéssel betegen???
Azt mondja párom nem fertőző, mondom ha azt sem tudják mi okozza akkor honnan tudják hogy nem fertőző???
Este úgy mentem utána zuhanyozni hogy a fél domestost rákentem a kádra, meg egész nap fertőtlenítgetek mindent amihez csak hozzér.
Kezd nagyon elegem lenni hogy lehet ekkora köcsög ez a nő :twisted:

HENI
Drukk az IR kontrollra!

dita75
 
 


dita: A mérleggel kapcsolatban én is 1500 Ft-ért bérelném és max. 3 hónapig. De a lányok azt írták, hogy ugye nálunk 10.000 a kaució. Ha azért veszek egy használtat és mondjuk akár 6 hónap után eladjuk 8000-ért, akkor csak 2000-be volt. Ezért gondolkozom, hogy igazuk lehet. Majd meglátom. Nálad meg lehet hogy a barátnődnek kéne januárig fizetni a mérlegért, amíg neki nem kell. Akkor biztos hogy meg van időre és nem is lesz alkalmad beparázni rajta, mert biztosan vissza kell adnod. A gyerekkel kapcsolatban meg nem tudom a párod is mit gondol, hogy így odaengedi. Szerintem rohadtul nem örülnétek ha mondjuk bárányhimlős lennél itt a végére. Egyszerűen nem is értem, hogy miért nincs senki tekintettel a második gyerekre. A párodnak Miló nem ugyanolyan gyereke lesz, mint az első? Nem aggódik egyáltalán. Állandóan felidegesít, most meg ez a beteg gyerek. Komolyan mondom, hogy nem értem. Én már elküldtem volna a kölyköt az egész pereputtyával a fenébe.

heni: Még nem írtam a bébi nevét, mert egyenlőre egy 10-es listánál tartunk. Remélem a jövő hét végére azért lesz nevünk, mert mire megyünk haza anyuékhoz már szeretném mondani. Kérdésedre közben írtam a másikban.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok Kismamik!!!Trix!Imadnivalok a "kepek"! megmeg...meg!!Imadok gyonyorkodni!!!Orulok,hogy otthon vagytok!Heni!Ha nem is irok tul gyakran,mindig olvasom,kivel,mi van.Szurkolok neked is!!Dita! Koszi az erdeklodest,mar jol vagyok,es kedden lesz a terheleses!!!!Mar megvettem a glukozt.Eleg gaz a parod ex-e,ha betegen is engedi hozzatok,a sracot! En tuti beszolnek!!!Azert ne hagyd magad!!!!Akire!!Meg jo,hogy van ilyen berendezesetek!!!Azert ez ijeszto!!!A manocskam is hajnalban,utana este 9-kor a legaktivabb,mint a kisfiad!!!Ma mondjuk egesz nap...nem tudom mi van.Jarsz meg tornazni???Puszi Mindenkinek
zoe33
 
 


Sziasztok!

Akire! Lehet, hogy így lesz a névválasztással, de arra gondoltam, hogy inkább lassan kitalálom, hogy mi legyen és akkor már nem lehet eltéríteni. :lol: Csak óvatosan a hideg lakásban!

Dita! Hihetetlen, hogy odaküldik a kiütéses gyereket, nagyon vigyázz és hajrá domestos.

Heni! Köszi az igazolt távollétet!

Rólunk: Tegnap majdnem mindent megvettünk a bababörzén. Most már én is nyugodt vagyok. Célirányosan mentem, és még így is 4 óra volt. Hát a végére már nagyon fájt a hasam, de lényeg, hogyha innentől kezdve bármi történik (pl.feküdni kell), anyu meg tudja venni a hiányzó dolgokat. Szóval én lenyugodtam. :lol:

Kép
tigriske1978
 
 


tigriske: Akkor jó volt a bababörze? Én is menni akartam, de a végén nem mentünk. Pedig lehet hogy ez lett volna a jobb nekem is és nem a novemberi. Szerintem erre a kiállítgatósra már nem is megyek. Azért örülök hogy sikerült mindent megvenni. Vigyázz magatokra.

remény: Ha olvasol: bevált a mellszívó? Remélem ezzel könnyebb.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Én is voltam a Bababörzén, jó sok mindent vettem :lol:
Tigriskének biztosan könnyebb dolga volt, mint nekem, mert a ruhák és a baba-cuccok kb. 95%-a kislányokra való volt. Szó szerint vadászni kellett a kisfiús árusokat :cry:
Nagyjából csak ruhákat, hálózsákot és pelenkát vettem, de mindent be lehetett volna ott szerezni, mert tényleg minden kapható volt.
Eldöntöttem, hogy ezentúl minden évben menni fogok.

Kismama ruhát is szerettem volna, de sajnos csak normál bolti áras ruhák voltak, azt meg inkább megveszem a boltban, mert ott legalább fel lehet próbálni!

Vicky!
Én úgy hallottam a novemberi Baba-Mama Expo nem túl jó, nem érdemes menni.

Köszi az aggódást, most úgy néz ki rendben van a fűtés. Voltak kinnt gázszerelők, kitisztítottak mindent, és azóta csak 1x jelzett be a mérő (bár azt nem értettük, mert akkor nem is ment a fűtés, csak a meleg vizet folyattam :shock: ).
Mostmár csak a levelet várjuk az Önkorm-tól, hogy mit kell tennünk.

Kép
akire79
 
 


Nagyon sajnálom így utólag, hogy nem mentünk ki a börzére. Bár nekünk már elég sok minden meg van.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Nekünk is szinte minden megvan, kivéve néhány apróság (ami ugyan elég sokba kerül - bébiőr, mellszívó, ha kell, fejvédő, 1 hálózsák és 1 bundazsák).

Mostmár "CSAK" a lakás hiányzik a babaszobához :shock:
De rajta vagyunk az ügyön :lol:

Kép
akire79
 
 


Sziasztok!

Itt fehérváron is volt bababörze, nem akartam semmit venni de gondoltam jó lesz távol lenni kicsit a fiúktól így elkísértem a barátnőmet. Itt is baromi sok volt a csajos cucc, olvadoztunk a barátnőmmel pedig neki is fia lesz. De azért vásároltunk vagy két szatyorral. Nekem csak felsők kellettek mert a teszveszen amit nyertem csomagot elveszett a postán, vagy fel sem adták. :(
Jóval olcsóbban vettem meg a teszen a kispulcsikat, de itt legalább láttam hogy milyen és van közte új is.
NAgyon vagány cuccai vannak Milónak, tegnap kitettem néhány garnitúrát és nézegettem hogy melyikben fog majd jönni karácsonykor vendégségbe. Nem nagyon lehet dönteni.
Volt mikulásos ruci is, gondolkoztam hogy veszek egyet, milyen poén lenne már, de csak használt volt és így elég drága.
Amit olcsón adtak abban meg elveszett volna mert nagy méret volt.

VICKY
Képzeld így ahogy beszélgettünk a mérlegről gondoltam megnézem tart-e még az akció egyáltalán azon helyen ahol bérelni szeretném és pont most járt le, és egy újabbat találtak ki de ez kedvezőtlenebb úgyhogy teszveszeltem egy mérleget én is, mert azzal a konstrukcióval már nem járnék olyan jól.
Most már tényleg minden megvan.

Én is kiakadtam mert a múltkor is meg volt fázva és azt is elkaptam valamennyire tőle mert még most is fáj a torkom, szedem rá a sinupretet. Most meg ezek a kiütések??? Hát kész vagyok hogy lehet valaki ekkora köcsög. Üzentem is neki a gyerekkel, hogy ne csodálkozzon ha legközelebb felteszem egy visszjáratra.
Tuti hogy nem fogja neki átadni és mivel csüt-ön jön vissza előtte fel fogom hívni hogy csak akkor ha elmúlt minden kórsága. Eleve nem leszek itthon csüt-ön mert szülésfelkészítő lesz délután.
Tuti hogy a mamákhoz fogja küldeni nehogy egy napot is otthon kelljen maradnia, és ha végez a párom a munkával akkor megy érte kocsival. A mamát pedig fel fogom bujtani hogy vizsgálja meg a gyerek testét és kérdezze ki hogy beteg-e még, és ha igen akkor szépen küldje haza. Az apja ha akarja látni van autó és el tud ő is menni hozzá. Pecázni készülnek, bár az idő sztem nem lesz olyan. Találjon ki más programot aztán vigye szépen haza.
Kiváncsi vagyok hogy ha meglesz a pici akkor is ilyen felelőtlenül ideküldi-e minden kórsággal? Mert most még talán meg tudom védeni az én immunrendszerem erősebb. De egy kisbaba tuti hogy a legkisebb betegséget is azonnal elkapja és rajtuk drasztikusabban jönnek elő a tünetek mint egy felnőtten vagy egy 12 éves kamaszgyereken. Úgy látszik ez a nő annyira sötét lehet hogy még ezt sem tudja.

dita75
 
 


Hello, Csajok!
Látom, zajlik az élet.Én is nézegetem a mérleget (Teszvesz, természetesen).Itt azt mondták, hogy nem nagyon lehet kölcsönözni, és én is úgy gondolom, hogy max. eladom, ha már nem kell. Eleinte azért biztos használom majd.
Trix!
Gratulálok a kicsikhez, nagyon szépek!!!Minden jót kívánok Nektek!!!
Betegség: hát, én is igyekszem elszeparálni magam a betegektől, még a lányomtól is, ha van valami baja. Szerencsére eddig megúsztam, bár amikor anyuéknál voltam, a tesóm fia is taknyos volt, meg torokgyulladása is volt. Igyekeztem kicsit távolabbról szeretni.
Az a baj ezekkel a nyavajákkal, hogy amire megjelenik a tünet a család valamelyik tagjában, már tovább is adták.
Valóban nagy felelőtlenség kiütéses gyereket odaküldeni. A nátha sem hiányzik, hiszen alíg van valami orrcsepp, meg lázcsillapító, amit terhesen lehet szedni.Egyébként is...szerintem már mindnyájunknak van elég gondja-baja így a 30. hét után (persze szigorúan jó értelemben...), nem hiányzik a taknyosság. Úgyis van elég lehetőség az orvosnál, közlekedésnél, ahol össze lehet szedni.
Ma éjjel megint nem sokat aludtam, gyerek ugrált bennem. Mostanában egész aktív, főleg este-éjjel, aztán napközben csend van (meg az Uh-n :lol: ).Más bajom eddig még nincs. Szerintem ezzel a diétával nem híztam semmit az utóbbi időben, nem is nagyon bánom, de remélem, a gyerek azért növöget. Csüt. miatt máris fosok (terhelés), én nem is tudom, mi lesz, ha nem jó...Ennél kevesebb CH-t már nem tudok enni.
Örömmel láttam, hogy Dita is vétkezett. Ma én is, persze, majd megspórolom a többi kaján, hogy ne lépjem túl a napi adagot. Férjem szerint túlzás, én meg mondtam neki, hogy ő is betartaná, ha a doki azt mondta volna neki, főleg, hogy a gyerek érdeke ezt kívánja. Persze, majd megveszek egy adag sültgesztenyéért. Még jó, hogy a vizsgálat előtt bezabáltam belőle egy jó adagot (lehet, hogy ez is okozta a több vizet, mindegy, most már nem agyalok ezen).
Na, ennyi egyelőre. Üdv mindenkinek, vigyázzatok magatokra!!!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


dita: Szerintem a csaj tudja, csak amíg te nem rinyálsz neki, addig nem érdekli. Gondolja majd szólsz, ha valami kínod van. Neki meg úgy látom mindegy, csak ne legyen a gyerek otthon. Milyen mérleget vettél a végén?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


brigi: Éhezni nem szabad, akkor inkább inzulin és diéta. Ha nem eszel eleget, akkor le fogsz padlózni és nem fog nőni a baba. 150 gr ch alá nem mehetünk! Gesztenyét speciel ehetsz, abban alig van ch.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!!!

Nem tüntem ám el teljesen csak kicsit pihenöre vettem a dolgot. Szombaton kialakult végre a babaszoba. Voltunk az Ikeában is és találtunk jó kis komodot amit majd jövöhónapban meg is veszünk talán.
Nagyon helyesek a babák. Öszintén már nagyon szeretném ha láthatnám a babámat,hogy milyen mert,hogy nagyon aktiv az biztos. Tegnap nem tudom mi volt mert egész nap olyan intenziv volt a fiam rugdosot,helyezkedet. Én teljesen elfelejtettem a baba börzét mondjuk 10-kor sikerült felébrednem.

Kép
Kép
colin
 
 


VICKY
Szerintem nem az én dolgom lenne...... elsősorban az apjának kéne annyi eszének lennie...... de mit is várjak tőle???????
Ezek nem is tudom minek váltak el olyan szépen összeillenek!!!

Momert digitális

BRIGI
Nyugika ne stresszeld magad a cukiterhelés miatt, én is fostam tőle nagyon és sztem csak rosszat tettem vele.
Próbáld elterelni a gondolataidat. Nem tud valaki elkísérni?
Én elkísértem a barátnőmet pénteken és dumáltunk közben biztos jó is lesz az eredménye, ma megy fel érte.
Én meg a 3 vérvétel alatt végig sík ideg voltam, nem volt ott senki akivel megoszthattam volna a félelmeimet.

Jut eszembe!

TRIX
Sok boldog névnapot kívánok a kisfiadnak! :lol:

Kép

dita75
 
 


colin: Örülök hogy jelentkeztél, már épp hiányolni akartalak. Jó, ha alakul a babaszoba.

dita: Tény hogy nem a te dolgod lenne a nőt helyre rakni, de ha apára vársz, akkor azt hiszem a gyerek sose menne haza. Tudod hogy milyen. Én legutóbb nem hagytam volna a vitát annyiban, mert úgy látom nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Semmi nem változott. Vagy rosszul látom? (Persze nem akarok belepoff.)

brigi: Szerintem tök felesleges a cukor miatt idegeskedni, mert akkor csak rosszabb lesz a cukrod. Ha rossz lesz, hát majd adsz szurit. Szerintem nem olyan vészes, csak a diéta, de azt meg már úgyis próbálgatod. Pláne hogy már nincs olyan sok hátra a szülésig. Az a lényeg, hogy kiderüljön végre, hogy mi újság, nem?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


trix: Boldog névnapot Nándi babának.

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.10.19 10:13-kor.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Köszi vicky ha hiányoztam. Olvastam voltál Ádi babánál. Én most egy darabig nem megyek látogatóba mert folyik az orrom és tüszögök és nagyon fáradt vagyok és sajna kényszerpihenőre vagyok utalva. Ti is hiányoztatok nekem. Apa mióta voltunk a doktorbácsinál mindent megcsinál itthon nekem. Arany életem van ki tudja meddig. Kicsit összekaptunk Anyóssal a hétvégén mert a párom számon kérte töle,hogy a 7 hónap alatt miért nem jutott eszébe egyszer sem felhivni engem,hogy érdeklödjön. Engem ez nem érdekel elvagyok igy is nélküle. Majd pontosan ennyit fogja látni az unokáját mint amennyit ő hivott. Tudom,hogy nem örül a babánknak,de nem is nagyon érdekel.

Puszi

Kép
Kép
colin
 
 


VICKY
Tudod belefáradtam már az örökös harcba!!!
Ha megszületik Miló bébi és tavaszig nem történik változás mármint ugyanúgy mindenki azt csinál amit akar akkor kirakom a házra az eladó táblát, mert kicsit elegem van néha, és tudom hogy csak többszöröződni fog a feszkó ha már itt lesz egy síró-rívó kisbaba is.
Egyre jobban bosszant, hogy a saját házamban egy idegen kölök irányít.
De mindenekelőtt - már most csüt-ön - fel fogom hívni a csajt és kiosztom hogy mégis most már kicsit kapjon észhez mert amiket csinál az kezd durva lenni. Sok mindent lenyeltem már de lassan itt az idő hogy helyrerakjunk bizonyos dolgokat, mert nem akarok a csecsemen lógó kisgyerekkel harcba szállni senkivel, most legyen minden letisztázva, és már így is baszottul elkéstünk ezzel sztem is.
Mert ugyebár múltkor a telefonba kikérte magának többek közt ezt is, hogy mégis mit képzelünk mi, hogy ha megszületik a kisbaba mi az hogy nem jöhet a gyereke akkor amikor csak akar. Hát akkor úgy voltam vele most már tényleg itt az idő és felhívom vagy elmegyek hozzá de abban nem lesz köszönet, végül aztán nem akartam nagyon idegesíteni magam, mert még beindult volna a szülés, vagy valami más bajunk lesz egy hülye kurva miatt. Nagyon ki tud hozni a sodromból ez a picsa.
Viszont most már nem várok ezzel tovább, leszarom azt is ha az apja besértődik, mert hogy a csaj be fog az tuti, és biztos valahogy páromon bosszulja meg az egészet. Akkor sem érdekel. Most már ne nézzenek palimadárnak, és ha páromnak sem tetszik hogy végre kiállok magamért meg a kicsiért, akkor nincs is értelme ezt tovább ragozni, eleve ez az ő dolga lett volna, mert azt hiszem ez is az ő fia itt a hasamban, és érte is ugyanolyan felelősséggel tartozik mint a másikért.

Más!

Most voltam a házidokinál és kérdezi hogy mikor jön a baba? Mondom még egy hónap kb. mire az asszisztens mondja hogy esküdni mert volna hogy nemsokára mert annyira lent van a hasam.
Aztán megszólalt a doktornő is hogy pont ezért kérdezte ő is mert hogy nagyon lent van és szerinte már nincs sok hátra.
Gondoltam magamban hülyék ezek mindig is ilyen volt a hasam, mire csak nem hagyott nyugodni és amikor hazajöttem megnéztem a tükörben meztelenül. BAKKER TÉNYLEG LENT VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bár én annyira nem veszem észre, biztos idegenek jobban látják ezt meg akik jobban értenek hozzá, de most tiszta para vagyok!!!!!!!!!! Annyira ideges lettem hogy nem is emlékszem nagyon vissza hogy mennyire volt feljebb, de hogy lejjebb került az tény!
Azért két hetet még legalább maradhatna belül.
Gyorsan ki is mosom a ruháját meg a fehér overállját mert abban fog hazajönni és ezeket az utolsó pillanatban akartam hogy friss illatú legyen. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

dita75
 
 


dita: Remélem Miló baba majd megváltoztatja a dolgokat. Csak ne hagyd magad. De ne is idegesítsd fel magad túlságosan, tényleg nehogy megszülj (pláne ha lent van a hasad). A pároddal kapcsolatban meg szerintem is igazad van, neki kellene felelősségteljesebbnek lenni a második fiával szemben.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


COLIN
Még neked akartam írni hogy állítólag az én anyósomék drukkoltak hogy sikerüljön a bébi. Amikor még nem tudták hogy ehhez nekünk orvosi segítségre lesz szükségünk akkor is mindig mondták hogy húzzunk bele hogy ne fussunk ki nagyon az időből, mert párom már jövőre 40 éves lesz és én is karácsonykor már 34.
Aztán mikor megmondtuk nekik hogy sikerült a lombik nem is nagyon gratuláltak! Történt ugyanis hogy a Szűcs kérte tőlem hogy ha nem is a végéig de ameddig csak tudok maradjak ágyban a beültetés után.
Március 5-én volt a beültetés és 8-án már itt akarták ünnepelni apósomék a párom névnapját, én meg mondtam hogy halasszuk el, de apósom amit a fejébe vesz abból nincs apelláta. Én meg felhívtam őket és kerek perec megmondtam hogy márpedig itt most nem lesz semmi mert ágyban kell feküdnöm és szeretnék nyugodtan lenni, nem fog elszaladni az a névnap máskor is meg fogjuk tudni tartani.
Na több sem kellett gondolom apósomnak, ennél kisebb ügyön is vérig szokott sértődni úgyhogy bevágta a durcát. Én meg úgy voltam vele hogy ki nem szarja le a fejedet, hülye köcsög vénember, az egész szarságot neki köszönhetem amilyenek lettek a fiúk mindent tőle örököltek meg tanultak el olyan mint egy pasa.
Aztán folytatódott más édes dolgokkal mint pl. mikor meggyanúsított bennünket hogy eltettük az ő meg a haverja fizetését, mert a főnökünk azt ígérte hogy a páromnak adja oda.
Persze az eszükbe sem jutott hogy a főnök oda sem adta.
Akkor én hetekig nem is szóltam a papához. Végül a szülinapjára meghívott minket az sem volt semmi mert kint sütött húst a tárcsán és eleve már délután volt mire kész lett, azt hittem éhenhalok 3 hónapos terhesen mire beleharaptam a szenes húsba és belül meg tök nyers volt. Alig vártam hogy hazaérjünk hisz semmit nem ettem rászabadultam a hűtőre. És végül bezárták a kört azzal hogy idejöttek még amikor kb. félidős terhes voltam hogy mit vegyenek meg a babakocsit vagy a kiságyat???
Na persze egyiket sem vették meg mert mindkettőre anyukámtól kaptam pénzt. Szóval én úgy is vagyok vele mint te hogy engem nem is érdekel hogy egész terhesség alatt egyszer nem kérdezték meg hogy mi van velem, itt laknak 5 percre de egyszer rám nem nyitották az ajtót. Ahányszor eddig valami kapcsolatba kerültünk abból csak rossz származott nekem úgyhogy talán jobb is így ahogy van. Azt azért elfogadtam hogy amíg kórházban vagyok kitakarít a mama, pláne hogy szépen tud nagyon. Csak nehogy ezt is elfelejtse mint az unokaszponzorálást. De majd meglátjuk.
Egyébként sok helyen így van hogy az apai ágról a nagyszülők nem annyira aktívak a dolgokban mint a lány szülei. Csak engem az bosszant hogy az én anyukám nagyon messze lakik, soha nem kér tőlünk semmit csak ad. Mióta táppénzen vagyok havonta ad 25 ezer forintot hogy egyáltalán ki tudjam fizetni a lakáshitelemet, mivel a bejelentett bérem után nem sok tp-t kapok, és még emelett kb. kétszázezret költött Milóra.
Anyósomék ennek a 0,000000001 %-át nem tették meg és az a gyanúm hogy nem is fogják, mert amikor arról volt szó hogy amíg lábadozom szülés után ki hogy tud jönni segíteni és ő már azzal kezdte hogy tudja hogy anya biztos szívesen jön ezért ő nem fog itt tipródni hogy csak egyel többen legyenek. Na hát azért nem gondolja hogy anyám hetekig otthon hagyja a férjét meg a házat mikor eleve nem is tud sokáig idegen helyen aludni.
Én mondtam hogy anya itt lesz ha hazajövök a kórházból de hétvégére már megy haza, és majd utánavaló héten jön le megint, mire anyósom rávágta, hogy na ezt majd még meglátjuk.
Mindezt páromnak is elmondtam hogy megy itt a kavarás és ki is jelentette hogy nem is kell idejönni a mamának, mert anno is ezt csinálta a Ricsinél, hogy első két nap felhúzta magát valamint és többet nem is ment, biztos most is ez lesz ha már most kavar itt jobbra-balra és neki ez nem hiányzik kurvára. Mit mondjak nekem sem, de azt sem akarom hogy anyut még ilyen szempontból is kiszipolyozzam. Szóval nem tudom mi lesz, lehet hogy én is megbírkózom egyedül a dolgokkal mint Remény.

Bocsi a szófosásért, csak gondoltam leírom neked, hogy sok helyen van így, a férjek szülei nem veszik ki semmiből úgy a részüket mint a te szüleid, rokonaid.

dita75
 
 


dita gondoltam,hogy nem vagyok egyedül akinek ilyen kedves,drága anyósa van mint nekem.Apósom azért hetente felhiv mobilról pedig ott van a vonalas telefon és anyós otthon van egész nap és csak cigizik és teniszt néz ha van. Van már 2 unoka a párom növérénél és ott is inkább a lányt szereti. Azon is gondolkodtam,hogy lehet,hogy azért nem érdeklem mert én nagyon boldog vagyok,hogy kisfiam lesz mert én mindig is kisfiút szeretem volna. Na mindegy le van sz...a. Anyukám aki postán dolgozik nagyon sokat segit pedig nem keres túl jól. Ő fizeti pl, a kisautónk kötelezőjét negyedévente és nem kéri el a pénzt soha.
Nekem nagyon keményedik a hasam és ezért vagyok most pihenöre itélve. Néha sírni tudnék úgy fáj. Nagyon kinyomja magát a fiam és azt sem túl kellemes. Jövöhéten megyek a doktorbácsihoz remélem addig enyhül majd.

remény73 kitartás.

Kép
Kép
colin
 
 


Hú, köszi, Csajok!!!
Kitartok ám!!Most tele a hasam, meg beszereztem Canderelt (remélem, azt szabad), ettem halat, krumplit, sav. káposztát.
Majd túlleszek ezen is, és a szurikat is kibírom, ha tényleg kell. A lombik előtt sem gondoltam, hogy meg merem majd bökni magam, aztán végül sikerült.
Dita!
A hasad, ha lejjebb ment , az tényleg jelenthet valamit, de szerintem azért a 2 hetet még kibírod. Majd drukkolok. Még ne tűnj el, utána nem lesz ránk sok időd!
Colin-szobatárs! Hiányoltalak én is.Kitartás, megyünk együtt!!!!
Na, majd kíváncsi leszek, ki lesz a következő. Azért előttünk még vagytok páran.
De jó lesz a képeket nézegetni a babákról...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?