Új privát üzeneted érkezett!

Bogi, az Ikeába mindig olyan jó ötleteket meríthet az ember!
Meg imádom a mécseseket, de most nem nagyon tudom kirakni őket, mert Bebe rögtön lecsap rájuk! :?
Jó lenne valamikor a héten nekünk is eljutni! :roll:
Nálunk is így megy az egészséges rendelés, sőt minket már nem is hívnak havonta, majd egy éves korába vigyem, azt mondta a doktornő! :shock: :?

Kép
zsu83
 
 


zus:király laptető!! olyan nagy már Bebe is.

panna:mi csak 5-ör eszünk egy nap :oops: És a védőnő már két hónapja mondta hogy elég a két táp, ezért kérdeztem ma rá. Azt is mondták hogy vacsira adjak könnyű főzit....nem vagyok magam ellensége, tehát vacsira marad a tápszer egyenlőre.

nilababa:aranyos Bazsa, hogy legalább jó kedvű, hidd el nem lesz gond, adj neki Cebiont.

zsancy:jajajaj remélem nem voltam félreérthető. 1.5 évesen már nem kicsi hogy beadod, de én azért tartom kicsinek,mert nálunk nincs sok ilyen pici a bölcsiben, és hiába szuper a bölcsi, itteni viszonyokban még picinek tartom...zavaros vagyok. A másik ami miatt tolom a bölcsit hogy sokkal macerásabb oda hordani, mert akkor 8-16-ban kell melózni,kocsival járni és nekem szimpibb hogy megyek délutánra, vagy éjszakára és füge nappal velem van, persze így is kell "normál" munkarendben mennem, de én így beszéltem meg odabenn hogy így tudok visszamenni. Aztán februáig még benyöghetik hogy "vezénylésesben" nem mehetek vissza és akkor maradok itthon.

Kép
budabo
 
 


Bogi: én is adnék már többször főzit, de ez nálunk még nem megy... örülök, hogy legalább idáig eljutottunk.... nálunk még egyelőre esélytelen, hogy a reggeli és tápit mással pótoljuk. De ha jól tudom, akkor ezzel még ráérünk 1,5 éves koráig. És napközben is muszáj legalább 1 tápit adnom neki.... De nálunk már tényleg nagy előrelépés, hogy alkalmanként megeszik 100-150 pépet, gyümit vagy főzit...

Zsu: annyira édes kisfiú Bebe! A mosolyáért teljesen odavagyok! :D

Panna
pandusika
 
 

 
 

Ma már szerintem nem jövök, mert nemsokára hazaér Apa....

Panna
pandusika
 
 


panna:persze nálatok más. Én is azt hittem hogy több tápot kell adnom, de ma azt mondták hogy nem. Pedig fügém nem igazán hízik. Jó csavargást nektek is ha mentek vmerre.

Kép
budabo
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 12:49-kor.
Vendég
 


zsu:kis huncut laptetős!micsoda szép szájacska,buknak majd rá a csajok!

Kép
nilabali
 
 


Zsancy biztos azért sírnak fel mert fájdogál nekik az ínyük. Attól meg ne legyen lelkifurdalásod hogy Petrát beadod bölibe mert a szükség nagy úr! Bár ha jönne egy kistesó...... :D

Zsu83 majdnem éjfélig produkálta magát :shock: MIcsoda szépséges kisfiúra jövök reggel :shock: :D nagyon helyes legény ez a Bence!!!! :D

Andabella örülök, hogy jól sikerült a hétvége! Sajnálom, hogy az utazás már nem annyira... :? lehet, hogy az fogacska lesz :D

Nilabali jaj jaj... szegény Bazsi!!!! VAn Otthon Sambucus Nigra 5 CH-d? ha igen akkor 3x5 bogyó. VAgy érdemes lenne neki Oscillococcinum-ot (komlex készítmény napi 1 tartály 3 napig) adni mert ez is nagyon jó!! Jobbulást Bazsinak!!!! ne legyen lelkiismeret furdalásod!!!

Abencze Boldog hófordulót CSonginak!

ladmon ti is mentek Ikeába??? DE jó! Csak az a baj, hogy ti nem a Budaörsibe jöttök... :D Most már engem is érdekel, hogy melyik babának nincs még foga Esztikén kívül....

Hel29 a fiam akkor cicizik hason ha nagyon fáradt :D

Babanyul borzasztóan sajnálom a kutyusotokat :( Viszont Szoni nagyon helyes a képen!!!

Julcsi-79 köszi!! :D

Budabo de kár de kár..... pedig jó lett volna.... :roll: Húúú nem semmik nálatok a védőnők.... nem értem minek ez a kapkodás!!! Szép súlya van Fügének! Mi jövőhéten megyünk... jön Szandra is mert őszi szünet lesz... nálunk fél óra minimum :roll: és fej mellkas körfogatot is mérnek. Örülök, hogy nem volt gond az oltással!! Gyógypuszi a bibire!!! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye:hálám örökké üldözni fog!megveszem mindegyiket!éjfélig fent volt fiad?jesszussssss!tényleg éjjeli bagoly!

Kép
nilabali
 
 


Bogi, Panna,Nila, Millye köszönjük! :oops: :D

Bogi, nekem is mondta vacsira a főzit a védőnő, de még én se adok! :roll:

Millye, éjfélig? :shock: :? És meddig aludtatok? :D
zsu83
 
 


zsu:én megmondom őszíntén lustaságból nem adok főzit, szerintem nyugodtan kaphatja még a tápot :oops:

babanyul:++++++++neked

millye: én is mondtam lacinak hogy jövő héten egy szabadnapja van, ha jó idő lesz menjünk el a keresztlányokkal meg fügcsivel vhova.

Ikeás tali: :oops: :oops: :cry: félre lettem értve. Írtuk hogy jó lett volna ha....dehát mi ma megyünk délután és füge nélkül. :cry: Millye lakik Budaörsi ikea közelében.

Kép
budabo
 
 


millye:szerintem a súly nem igazán szép, nem hízik túl sokat, de nem is érdekel, mert kis húsgombinak néz ki, meg fejlett és sokat mozog, és sokat eszik. Ti miért mentek? oltás vagy csak havi nézőke?

Kép
budabo
 
 


Nilabali mielőbbi jobbulást Bazsinak! Remélem a homeos bogyó helyreteszi!!! :D

Zsu83 9 óraor kelt fel énekelve :shock: :D A lényeg, hogy jó a kedve :D Azt látni kellene, hogy este is mit művel... dumál, énekel, játszik csak aludni ne kelljen... :D

Budabo jól teszitek ha elmentek valahova jövőhéten!!! Az IKEÁS talit meg sajnálom, hogy nem jön össze :? e majd legköelebb..... MI havi mérésre megyünk meg állapotfelmérésre :D Szandra már előre örül, hogy ő is el tud jönni velünk a védőnőhöz... :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok!

Bogitól függetlenül (bocs, nem úgy értem :D ) ha lennének jelentkezők, egy IKEÁS talit azért összehozhatnánk. Mondjuk nekünk az Örs lenne jó... Valaki???

Nálunk most kicsit szopisztrájk van, alvás előtt tolja el magát, nem akar szopizni, menne játszani, úgyhogy beteszem a kiságyba, megvárom, míg elszunnyad, utána kiveszem és megszoptatom. Valahogy úgy érzem, ez egyelőre nem kívánságműsor, a napi tejadagot meg kell inni, és kész. Főzelék nem nagyon megy, ha 60g körül eszik, az már jónak számít, gyümölcsből betol kb. 100-at.

Hel, 8 fog??? Nem semmi. És a hason szopi is aranyos lehet.

Bogi, ez teljesen jó súly! Anno Tamara 1 évesen éppenhogy elérte a 8 kilót. (Natasa finoman fogalmazva más alkat :lol: .)

Kép
mist
 
 


mist: én is örülnék ha egyszer úgy mennénk hogy tudnánk talizni...Ikea jó. Na majd ha lesz időpont és jó akkor megyünk mi is. A súlyról...nem néz ki vékonynaak, nem zavar. Natasád kis vasgyúró :lol:

Kép
budabo
 
 


millye: jó fej Szandra. Nekem is a lányok sokat Fügéznek, de sokat kell tanulni is. Viki most áll pályaválasztás előtt és annyira, de annyira bolondocska..fogalma sincs mit akar, Pestre nem, csúnya nevű és kinézetű suliba nem, de a legnagyobb félelme az a barátkozás, nem akar új embereket. :roll:

Kép
budabo
 
 


Mist sajnos az Örs-i Ikea nekem kiesik :( Szopisztrájk nálunk a fogzás miatt volt :roll: na meg amikor valami külső tényező jobban érdekelte mint én.... pl apa hazajött... :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Bogi, én még azért nem adtam vacsira főzit, mert félek, hogy nehéz lesz a pocijának éjszakára! :roll:


Millye
, nagyon édes lehet Andris, ahogy produkálja magát este :D , hát nem lehet rá haragudni, az tuti!
zsu83
 
 


Budabo :D Nálunk a suli nagyon nhéz (Közgazdasági) és tényleg tanulni kell.... a pályaválasztás nem egyszerű az biztos... nálunk is voltak dilemmák 3-4 éve :? én számítástechnikai suliba akartam hogy menjen mert ebben van a jövő és utána bármi lehetne... de kijelentette, hogy nem lesz kocka :shock: akkor én is kocka voltam?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Zsu83 majd feltöltöm a videót, hogy mit csinál este :lol: :lol: :lol: az biztos, hogy nem tudok rá haragudni!!!

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Most jutott eszembe, Andabella, hogy nem válaszoltam: marketingen dolgoztam, de szerintem még azelőtt, hogy te beléptél volna :lol: .

Kép
mist
 
 


zsu: könnyű főzi mehet estére, majd énis fogok, de most még nem. Dokinő azt mondta hogy mondjuk kelkáposztát ne adjak, de vmi könnyű mehet.

millye:nem vagy KOCKA!!Viki lakberendezés fele kacsingat, de azért mert oda többen is mennek. Bolond egy lány :lol: Videót!!!!!!!!

Kép
budabo
 
 


Millye, ok várom a videót! :lol:
Dehogy vagy kocka! :?

Bogi, hát lassan majd elkezdjük, de én is lusta vagyok! :oops: :)
zsu83
 
 


csajok! Kicsit gáz van, segítsetek! nem tom mit csináljak...Tegnap valahoyg elmardat a védekezés apával :oops: , és ma megjött, szerintetek vegyek be 72 órás iszonyatot, vagy esélytelen, hogy baba legyen?? Most nem akarok méég!!!Nem most van itt az ideje, még túúúúúl korán van, és na mindegy. Szóval majd egy év múlva, de nem most! Szerintetek?????Fontos!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


zsu:én meg úgy vagyok vele, hogy amíg min. két tápot eszik, addig az a reggeli és az esti lesz, könnyebb. A dokinő mondta hogy kaphat három tápot is ha éppen úgy jön ki.

Kép
budabo
 
 


ikverus:szerintem kicsi az esély hogy teherbe estél, de ha meg akarod magad nyugtatni..akkor tabletta

Kép
budabo
 
 


Mist, én benne lennék egy örsi IKEÁs taliba, remélem, lesz még jelentkező (csak a konkrét hely kérdéses, mert a múltkor is csak szükségből voltunk a bemutatószobában, és nemigen mernék újra beköltözni... :? )

Na akkor ez az esti főzelékhalogatás ezek szerint általános jelenség. Nekem is mondta a védőnéni, de még mi sem csináljuk! Valahogy úgy érzem, az a a tejmennyiség rovására menne :(

Millye, szerintem egy anya nagyon is jól gondolkodik, amikor egy jó megélhetést biztosító szakma felé tereli a pályaválasztó gyerekét. Csak sajnos a gyerek egészen más szemüvegen keresztül látja a világot, és őt a szíve irányítja. de tapasztalatból tudom, hogy az ilyen választások később a gyermeket fogják igazolni! (Az én anyucim---nyugodjon békében--- amikor kijelentettem annó, hogy óvónéni szeretnék lenni, nagyon megharagudott, veszekedett velem, később már csak sírdogált a dolog felett...Aztán nyolcadikos koromban itthagyottt minket, és én ennek ellenére óvónéni lettem, és az utolsó napig örömmel mentem dolgozni, imádtam a munkámat, amit kevés ember mondhat el magáról...Viszont nem lettem krőzus, az is igaz!) Hol tanul tovább Szasza?

Bazsaládénak nagyon gyors javulást kívánunk!+++++++++++

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Mist, én benne lennék egy örsi IKEÁs taliba, remélem, lesz még jelentkező (csak a konkrét hely kérdéses, mert a múltkor is csak szükségből voltunk a bemutatószobában, és nemigen mernék újra beköltözni... :? )

Na akkor ez az esti főzelékhalogatás ezek szerint általános jelenség. Nekem is mondta a védőnéni, de még mi sem csináljuk! Valahogy úgy érzem, az a a tejmennyiség rovására menne :(

Millye, szerintem egy anya nagyon is jól gondolkodik, amikor egy jó megélhetést biztosító szakma felé tereli a pályaválasztó gyerekét. Csak sajnos a gyerek egészen más szemüvegen keresztül látja a világot, és őt a szíve irányítja. de tapasztalatból tudom, hogy az ilyen választások később a gyermeket fogják igazolni! (Az én anyucim---nyugodjon békében--- amikor kijelentettem annó, hogy óvónéni szeretnék lenni, nagyon megharagudott, veszekedett velem, később már csak sírdogált a dolog felett...Aztán nyolcadikos koromban itthagyottt minket, és én ennek ellenére óvónéni lettem, és az utolsó napig örömmel mentem dolgozni, imádtam a munkámat, amit kevés ember mondhat el magáról...Viszont nem lettem krőzus, az is igaz!) Hol tanul tovább Szasza?

Bazsaládénak nagyon gyors javulást kívánunk!+++++++++++

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


bocsesz...

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Verus, a menstruáció ideje alatt gyakran érik meg petesejt, én annó foglalkoztam sokat a jónás napok kiszámításával, és ezek a termékenységi napok gyakran olyankorra estek. Amúgy meg szerintem egy kis élet akkor jön, amikor jönnie kell, és nem akkor, amikor mi innen a földről saját problémáinkon és az egyéb helyzetünkön keresztül nézve a jónak látjuk! Persze vannak szerencsés egybeesések...
De te döntesz!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Vasaltam egy halom ruhát, de végre minden ki van vasalva! :D

Verus, hát talán tabletta, ha biztosra akarsz menni! :roll:

Bogi, én is elvagyok így, hogy Bebe tejcit meg tejpépet kap estére! :roll:

Gerendai Zsu, jövőhéten Apa dolgozik, ráérek, esetleg valamelyik nap egy tali!? :wink:
zsu83
 
 


Sziasztok!

Miért az IKEA-ban akarunk talizni? Zsuzsi azt írja, ha jól értettem ciki lenne megint a bemutatószobában...bár én nem voltam ott..
Ötletem nincs egyébként, hogy hol lehetne...Egyszer voltatok a MC'D-ben ha jól emlékszem még pocakosan?

Ladmon, Millye: még nem nagyon látom, hogy jön-e a fog felül, ordít ha bele akarok kukkantani a szájába

:oops:

Andabella

Kép
Kép
andabella
 
 


Zsuzsi! Annyira így gondolom ám én is, és nem is lenne bajom, ha nem állnánk ilyn iszonyta szarul anyagilag, meg nem lennénk ilyen pici lakásban még, meg nem lenne penéyzes a fal, mert nincs szigetelés, nem kéne emiat épp pereskedni....stb. szóval sok barátunk, meg acsalád is igen megrökönyödne, ha most megin jönne a babauci, na meg én sem vagyok még egészségileg toppon, meg máshogy sem, nagyoknak sok lenne...szóval semmi estere sem hiszem, hogy itten lenne az ideje :) De lehet a sorsra bízom, és nem tablettázok, mert nagyon ellene vagyok......és nem érzem a nagy erőt sem, hogy bírnám a folyton futkosást a nygokkal pocakkal,meg kicsi gyerekkel, meg majd babaával megin..... :( most nem tudnám ezt.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Budabo Köszi :D Megpróbálom legkésőbb holnapig feltölteni! :D Mit csináltatok délután?

Zsu83 köszi neked is :D Ma integettem Érdről nektek (felétek) :D szerencsére nekem nem kell ma vasalnom mert tegnap megcsináltam....

Lkverus nem ijesztgetlek, de lehet belőle baba :shock: :D

Gerendai Zsuzsi remélem.... végül is közgazdasági suli is nagyon jó... de nagyon erős (Hunfalvy-ba 3. osztályos) esetleg szeretne utána diplomát is de ez még nagyon a jövő zenéje... szerintem az óvónői szakma nagyon szép!!!!! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye, köszi az integetést! :D Mit csináltál Érden?
zsu83
 
 


sziasztok!

köszönjük,hogy gondoltatok Bazsira...sajnos nincs jól,délelőtti alvás óta nagyon nyüszi,csak anyánál jó és csak kézben,ölben,a délutáni alvás is úgy ment csak,hogy letettem de 5perc múlva sírás,vissza altattam és megint sírt kivettem,lefeküdtem a szobájában az ágyra és magamra tettem,így tudott aludni egy bő órát,én meg felet,de közben is megébredt többször nyöszörögve....
beszereztem a bogyókat és tengervizes orrspray-t,10percenként szívom,tiszta vörös a szeme és bágyadt szegényke,remélem éjszaka tud pihenni.hívtam a dokit azt mondta,hogy ha nincs láz,akkor nem komoly a betegség,úgy 3nap alatt levonul. :(

boig:Fügének gyógypuszi az oltásra!

gyerek most rajzolt magának tollal bajszot :lol: :lol: :lol:

lkverus:sajnos ebben neked kell döntened!

zsuzsi:mindig olyan szépeket írsz!én is óvó néni szeretem volna lenni.....

millye:merre jártatok?hogy halad Andris a hozzátápival?váom a videót!

bogi:Bazsi is 3tápot kap,reggel,3körül meg vacsira,egy főzit és egy tejpépet gyümivel,plusz ő még ebéd után desszertnek is gyümit kap,meg napközben még egyszer eszik gyümölcsöt valamikor,mert nagyon szereti!valahogy én sem akarok neki vacsira főzit adni,főleg,hogy táppból a 3alkalomra is alig eszik meg 500-at!
de nekme legalább normális védőnőm van,bátran kérdezhetek és jó tanácsokat ad!

megyek,mert fiam hiányol!mindenkinek nyugodalmast!

Kép
nilabali
 
 


nah, eldöntöttem, a sorsra bízom...nem eszek semmi károsítót :)
Ha mégis lesz belőle valami, akkor ennek így kelett lennie ! :) ( azért örülnék ám neki)

na, bocsi, hogy scak ily hüleségekkel jöttem, ma ,de apa itthon egész héten, mert "beteg", vagyis dolgozik, és a gépe az övé :( én meg nagy ritkán, csak futtában jutok ide....

Nila!!!Fényképet a bajuszról!!!!!!!!!!!!!!! és gyógyulást!!!!

Taliban benne vagyok, bárhol, de esteleg ha eljöttök Gödre, akkor nálunk lehet!!!!!!!!! Nagyon szívesen látlak Titeket!!!!

nah mennem kell, megjött a vizilabda egység :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Zsu83 elkísértem a férjemet mert a munkájához vett anyagot :D

Nilabali jaj szegénykém!!!! :( mennek a +++++++-ok!!!! Remélem segít a bogyó!!! :roll: Érdre mentünk András vett anyagot az egyik munkához. Hozzátáplálással haladunk,de ma alig evett és fejnem kellett délután mert cici sem kellett neki :shock:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Én védőnő, vagy tanítónéni akartam lenni...védőnői felvételit elbuktam, tanítónéninek meg nem engedtek a szüleim :( így lettem gyógyszertáras....pedig annyira szerettem volna....ovónéninek meg végképp nem engedtek volna...pedig az gyönyörű szakma! De csak szívvel, lélekkel szabad csinálni!!!!! :) Zsuzsi, Te szerintem szuperjó ovónéni lehetsz! :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Nila, nagyon sajnálom, hogy Bazsi nincs jól :( , remélem holnapra sokkal jobban lesz! Küldöm a sok ++++++++++++++++++++++t!

Millye, de kár hogy ma nem voltam kint Érden :( , talizhattunk volna!
Andris megint cicisztrájkol!? :shock: :? Lehet hogy újabb fogacska lesz! :roll:
zsu83
 
 


nilababa:sok sok sok gyógypuszit küld Füge Bazsának. Gyorsan túl lesztek rajta és NEM TE VAGY A HIBÁS. Én is háromszor tápizok még, meg egy főzi, egygyümi vagy pép. Közben én nem szoktam adni nagyon semmit, illetve inni.

zsu, millye:voltunk Ikeában, de sajna rohanásban, nagyon nem tudtunk körülnézni, de hoztam új katalógust majd átnézem. Olyan sok pocakos anyuka volt, meg totyogók. Ma beszéltem két kolleganővel is, egyik 16 másik 30 hetes terhes, elvileg majd jönnek vmikor látogatni. Biztos hogy elfog majd az irigység :oops:

ikverus:akkor legyen ahogy lennie kell!!!!!!

Kép
budabo
 
 


Tényleg egy kis zabagép a gyerekem :lol: :lol: :lol: mivel általában főziből max 100 grammot eszik, 120-130 körül szoktam neki csinálni. Ma a brokkoli-répa-krumplit betolta mind a 130-at, és tátogott, meg nyöszögött, hogy mégmégmég. Gyorsan megmelegítettem még 80 grammot (igen, mégiscsak mikrózok néha :wink:), hogy úgyse eszi meg a felét se. Ugyanúgy járt, mint elsőre :) a következő 90 grammos adagból azért már hagyott huszat, csak lestem, hogy mennyi fér bele, ha ízlik neki valami :D ezek szerint szereti a brokkolit :lol:
(azért egyébként még mindig 100 gramm körül van az általános fogyasztás, de a múltkori meg ez a mai eset nagyon jó előjelnek tűnik, hogy menni fog ez nekünk :D)
Azóta is megállás nélkül dumál, állati édes, ahogy magyaráz :D
Anyósékkal minden rendben ment, ízlett nekik a kaja, tetszett nekik a gyerek, hoztak egy nagyon szép ünneplős szoknyácskát, meg egy futballcsapatnak elég kaját.

Ladmon, bizonyám, ma úgy röhögtem rajta, hogy micsoda hordópocakja lett a nagy hamm után :D (meg este a mérlegen is volt bódottá: átléptük a 8 kilót!!! - 10 grammal :wink:)

Gratulálok szépszemű András első fogacskájához! :D (ez a szülinap-kívánós kép puszilgatnivaló!)

Ricsibaba hsz-éhez: én amúgy részben emiatt nem igazán teszek fel pucér képeket Adriról. De ha többen gáznak érzik, én nem fogok tiltakozni, ha zárt fórumba akartok költözni. Csak vigyetek magatokkal :wink:

Zsancy, dehogy vagy szívtelen, te lüke! Szerintem mind értjük, hogy van olyan helyzet, hogy kénytelen vagy beadni bölcsibe. Persze ha megnyernéd a lottót, nyilván inkább otthon maradnál vele.

Gabi, sajnálom a kutyusotokat :(

Bencus édes baba :D ezek a szemek :D

IKEA tali - szívesen mennék, de nagyon attól függ, mikor, mostanában sokat jövünk-megyünk. Még egy Zsufi-látogatást is beígértem, és sakkozok a napokkal, hogy azért itthon is legyünk néha :roll:

Bazsi remélem, holnapra kialussza a betegséget!!!

Verus, na most akkor annak drukkoljak, hogy legyen baba, vagy hogy ne? :lol:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Mi ez a pangás?
Amikor este jönni szoktam, már egy csomót kell visszaolvasnom...

:shock:

Mesi fél 8 után elaludt, férjem meg továbbképzésen B.fenyvesen. Majd csak szerda este jön hazha :(

JÓ éjt, Andabella

Kép
Kép
andabella
 
 


Csongornak boldog hófordulót kívánunk!

Nila: Bazsinak jobbulást kívánok! +++++++++++++++ Gyógypuszit küldök neki! Azért nagyon sűrűn ne szívd a nóziját, mert az is ödémásítja a nyálkahártyát, amitől tovább szűkül az orrjárat.
Zsuzsi: nagyon jópofa az etetőszék, és milyen cuki a használója :D .
Ricsibaba: tetszik a recepted :lol: . Jóalvóságért irigy vagyok.
Zsancy: csatlakozom a támogatók táborához. Biztos ismered azt a mondást, h „szükség törvényt bont „ . Amúgy jó lehet ez a bölcsi.
Helga: 8 fog :shock: ? Kitöltődtek a hézagok :D ? Fejen állva cicizés
Gabi: sajnálom a kutyust.
Hajni írt a táblázatba adatokat, Andrew majdnem 10 kg. Írj magatokról!!!!!!!
Bogi: ügyes Füge, h ilyen jól viselte az oltást. Gyógysimi neki!
Zsu: nagyon édes a laptetős barátunk!
Verus: drukk, h úgy legyen ahogy szeretnéd!
Stelly: huh, az szép mennyiség. Jól van, alakul ez a hozzátápi :D .

Nekem nincs kifogásom a zárt topik ellen.

Voltunk ma mérésen, hát az én fiam sereghajtó súlyügyileg, legalább is a fiúk között :( , be sem merem írni a táblázatba. Az iker uncsitesók már rég lehagyták, pedig esküszöm, adok neki enni.
kreiszi
 
 


Na azt nem is írtam, h még mindig nem tört át Alex foga, egyik éjjel 2 óránként sírt fel. Most már békén hagyhatná a kis drágámat.
kreiszi
 
 


Alex vékony alkat!!! Szóval ne hibáztasd Magad Kreiszi!!! AHogy Marci is, amit 1 ét alatt hízott, azt két nap betegség alatt leadta. :( Sebaj, később nem lesz gondjuk legalább. :)

Bazsaládénak gyors jobbulást, holnap már biztosan sokkal jobban lesz, mennek a drukkok!!!

Verus, Neked pedig azt kíváonm, hogy minden úgyl egyen, ahogy lennie kell! :wink:

Andabellának kitartást az apamentes napokhoz.

Kifogásom nincs a zárt topik ellen, de nem szervezem meg. :lol:(Csak ha nagyon szépen kértek :lol: :lol: :lol: )

Tali legyen!!! MIllenáris? Ott van tér legalább. Vagy tud valaki gyerekjátszós helyet Pesten a központban valahol?

Utólag Fügcsinek, sorry, mára pedig Milosnak és Csonginak boldog hófordulót!!!!

No, mi ilyen babaülést vettünk ma: http://www.fotexnet.hu/bababirodalom_on ... yermekules
Csak 36 ezerért. :)(Bevallom őszintén, én 60 ezret soknak tartottam érte, ez egy kényelmes ülés, nagyon jól szerepelt a törésteszteken, szóval mi emellett döntöttünk. :))
Gyerkőci tobzódik, mindkét szülője itthon, nagyon élvezi. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Jó reggelt!
Gyorsba jövök míg csöpp gyerek alukál(épp előbb evett)

Köszi a sok bíztatást,csak tényleg szar ez az egész...Attól eltekíntve hogy csúcs super a böli,én nem akarom hogy a gyerekemből "dánt"faragjanak..Teljesen másab nép mint a magyar...Tudom hogy sok múlik a nevelésen,de szinte dán közösségbe fog felnőni.Eddigi terv apával,hogy attól függetlenül,hogy itt élünk,megpróbáljuk a gyereknek megtanitani minden magyarságot...(persze csak amennyire hajlani fog rá,értsd:történelem,irodalom...ilyenek re gondoltunk)

Nila:
köszi hogy segíteni akartál,de tegnap csavarogtunk Petrussal(Ballerupba)pláza macák lettünk(gyereknek kellet 1-2dolog.
Nagyon sajnálom hogy Bazsi beteg,és ne marcangold magad...akár menyire is óvod az a fránya betegség valahogy úgyis jön...
Jobbulást Kívánok!

Millye:
Kis tesó már szoba jött,DE(ne értsd félre)azért én nem akarok gyereket vállalni hogy itthon marathassak vele(mármint megtóldva),vagy mert úgy az államtól jön a pénz...Az nem lenne az igazi...Nem tudom érthető-e?Reggel van és még csak 1kv-vagyok túl(és a pénz igy is úgyis 6hónap útán elfogyna(gyes+adó)akkor vállaljak még egyet?Inkább egy gyerek de tuti biztos háttérel,mint 2kinkeservesen...(ne értse senki félre,ez az én egyéni gondolkodásom szüleménye)
:D

Bogi:
Ne izélj már nem bántottál meg!!!Nem értettem félre!OK?Cupp :)
2főzi 2tej gyümi?De mikor adod oda Füginek?Nálunk nincs ennyi evés...
Én ha "betartanám "amit a védőnéni mond kajábe akkor a gyerek non-stop enne...meg nem is igényel annyit enni...durván 4óránként eszik...de van hogy több..és mégis 11kg(nem merem a mérlegre rakni hátha több....ez is sok)

Verus:
Jaj de izgi?Bekaptad a bogyót vagy nem?Lesz baba vagy sem?

Stelly:
Igy "flamól"Adrika..azt hiszem lekörőztők minket.A budha hasért kaja után én is oda vagyok..imádom....(igaz nálunk 1x volt hogy az e.szék biztonsági ővén engedni kellet mert kaja útán szorosnak bizonyult :lol:

Zárt topik?Miért?Amúgy okés...ha épp nem azért hogy engem kizárjatok
:lol: :lol: (poénkodom csak)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Jó reggelt!
Éjszakák hogy teltek?

kreiszi:köszi átadom. Alex miatt ne aggójd, ha szépen fejlődik nincs miért. Nem egy hízékony alkat. Nézd meg a mi súlyainkat, nem sokat hízunk, pedig eszik füge rendesen.

julcsi: köszönjük. Én is Maxi Cosi üléssel szezmezek. :wink: Hogy tudtál 36-ért venni? A zárt topic ellen sincs kifogásom, de hamaradunk úgy is jó.
Tali jó lenne, de olyan terep kéne ahol a gyerekek tudnak mászni.

Kép
budabo
 
 


Hát most olvasom..8FOG BARBi csajnak?
Jézus...mi még csak a 2,5nél tartunk....addig még hány virasztott éjszakánk lesz :roll: bele se merek gondolni...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


zsancy:akkor jó. Gyerek dologban egyetértek veled, én is szeretnék kistesót, de addig amíg a tetőteret picit nem bővítjük hogy legyen még egy gyerekszoba addig nem fogunk egymás hegyén-hátán élni, előtte még dolgozni is visszamegyek kicsit. Kaják:7-8 között, 9.30-10.30,13-14,17-18,20-21 között. Így jön ki az öt. Nem irgyellek Lulut emelgetni :lol:

Kép
budabo
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?