Új privát üzeneted érkezett!

Nekünk mindig a határon mozgott, de sűrűn fölé ment, úgyhogy én is lázcsillapítóztam :( Jobbulást neki! Neked meg kitartást hozzájuk :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Sziasztok!
igen, kórházba voltunk, de már itthon vagyunk
Kedd éjszaka fél12kor Balázs befulladt :cry: éfjélkor mát a kórházba voltunk, vénásan kapta (kúpot szoktak inkább) a hörgőtágítót és utána a 3 nap alatt majdnem végig infúzión volt :cry: nem akart inni.....most iszonyatosan hurutosan köhög.
Délután viszem a gyerekdokihoz....

Tenci
boldog névnapot

majd próbálok jönni....

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Andi!

Jaj szegénykéim!!!
Sok, sok gyógypuszi Nektek!
De jó, hogy már otthon!
Majd jelentkezz mit mondtak!

ancsaboszi
 
 

 
 

ANDI-jobbulást nektek-de az már jó,hogy itthon.... ez már nem az első eset,hogy befulladt ugye???-nagyon gyorsan beértetek a kórházba....miért kapta vénásan?nagy volt a baj??? :cry: -és kedve milyen Balunak???majd gyere ha tudsz.....gyógypuszkók innen is mennek...

ANCSA-látom időpont megvan :wink: :D Lara nagyon édes a fotón-de ez nem nálatok van ugye???-és nyakék fenomenális :lol: 8) 8) :wink:

JUDY-igen ez már póló!!! :wink: :wink: ha akarsz rendelni szóljál -mert ha csak ez kellene több lenne a postaköltség-mi köbö6-7en rendelünk,úgyhogy postaköltség nincsen-a végösszeg túllépi a kiszállítási díjat :lol: :wink: 8) -hétvégén mit csináltok mentek valamerre??? :wink: :roll:

KRISZTA-gyerekeid??? :roll: :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tenci,
majd szólj, hogy mikor rendeltek és akkor megnézem a kínálatot :wink: Ebben a hónapban tutkó nem, mert most intézem a téli gumit a pözsóra, és az majdnem egy százas :? :oops: amellett nem nagyon fussa ilyesmire... :oops:

Andi,
jobbulást Balinak továbbra is!!

Na megyek vissza, dolgozgatom amíg a lánykám alszik, csak épp elfutotta az agyamat a lila köd, és jöttem kicsit olvasgatni :wink:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Tenci
ez már a második, tavaly decemberben volt az első....
én sem értem miért kapta vénásat, biztos az előbb hatott, vagy mitomén...
az a legnagyobb baj, hogy nagyon keveset iszik, gondolom ahogy szakad fel a trutyi baromira fáj az egész tüdeje, nyelőcsöve...
jövőhéten nem mehet még bölcsibe, kapott 2 féle köptetőt, tantum verdet, fenistill cseppet.....

jajj lányok én annyira ki vagyok idegileg, lelkileg, meg mindenhogy.......nem hallgat rám a gyerek, nem akar inni, se enni, mindenre nem a válasz és csak apa jó mindenre.......
ráadásul unokatesóm sincs jól :cry: (ő is rákos, és csak 36 éves)bármikor meghalhat....
én most szeretnék elbújdokolni...annyira elegem van
bocsánat, de szerintem most jön ki rajta az elmúlt pár nap......

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


szerda hajnalba :cry:
Kép

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Jézusom Andi!! drukkolok, szorítok értetek nagyon. szegény Balu. :cry: :cry:

Tenci, nincs baj, csak rohangálás van, ma elszívót néztünk/ vettünk, meg a gyerekszobába tapétát... holnap kika, ikea körút...de ha lesz időm hosszabban is jövök.

puszi nektek! :D
snooopy
 
 


Sziasztok!

Ancsa: Fogalmam sincs mekkora a kert,mikor fűvet kell nyírni akkor nagy :lol: jók a képek.

Tenci: Rengeteg teát iszok, és pihenek már ha Vikó hagy 8) Nem aludt sokáig, fél 8-kor ébredt és közölte "Éhes vagyok, van mit ennem?" Majdnem megzabáltam olyan édes volt.
Fiúk hogy vannak?

Andi: Szegénykém, hogy van most Balu? Én is rosszul viseltem amikor Vikó kórházban volt :cry:
Jobbulást neki.

Megyek kurálgatom magam tovább.
Szép álmokat mindenkinek.
V Kép Vikó kórházban Augusztus 26.

valentina
 
 


Szegény kicsikék.

Enyémnek valami vírusfertőzése van, most már kiütéses is. Már volt ilyen egyszer, akkor ugyanezt mondta a doktornő, csak akkor nem volt láz. Most már benne van egy kúp, de még nagyon forró, gyanítom éjjel is kap valamit.

Jó éjszakát.

Kép
Kép
kriszta36
 
 


Kriszta!

Jaj szegény Peti! Sok, sok gyógypuszi neki!
Igen, igen Larának is ez volt az első betegsége, simán lehet, majd meglátod milyen. Nekünk 2 nap volt a láz, és 5 nap kiütés!

Nem lehetett volna kint hagyni a kukát?

Most olvasom, amit írtál!!! sok gyógypuszi nektek!!!


Judy,
Hát igen, Sándor nagyon lelkiismeretes, és hát tudja hogy min mentünk már keresztül. És most mikor terhes voltam, akkor is úgy örült, mintha az Ő családjába jönne a baba! És mindig aggódik, úgyhogy én is bizom benne, hogy jó dokit szerez, csak hát pont az előzőek miatt, itt tudtam hogy jó kezekben vagyunk!
Igen, tényleg nagyon jó ez a Tapizoo, nem tudom, hogy van e állandóan, de most volt, mert valami ünnep volt az állatkertben! És egy csomó mindent meg lehetett fogdosni, zsiráf sipcsontját, meg ilyenek!
Ja azt nem is nétzem, mi van a pulcsin! :-))) csak hogy iszik, mert mikor Lara meglátta, Ő is kérte a cumiját!

Milyen papucsa van Ancsának? Kép??
ja, tényleg éjszakátok milyen volt? Milyen elég rossz, 1 körül sírt, rosszat álmodott, aztán 3-kor meg jött, és kiderült, hogy bepisilt, pedig pelusban volt, de annyira szétkuszmálta. És nem is akart visszaaludni, csináltam egy kakaót neki, és 3-tól ott aludtam vele a földön, a matracon.

Mitől volt Lila köd?

Andi
Jajj szegénykém,
nagy nagy ölelés neked!

Ezek a korházas képek, szegény kicsi babók!!! annyira szörnyű!

Ha tudunk valamiben segíteni, szólj!
vagy ha csak beszélgetni szeretnél, itt vagyunk!


Tenci
nem, nem ez vendégségben készült, ott annál a kislánynál, aki most a blog elején van! És az az ékszer van rajta, amiért ment a hiszti, életében másodszor hisztizett boltban. Először tavasszal egy szemiért a c und a-ban most meg ezért!

Hol lehet ilyen szöveges polót rendelni?


Tigris,
Hol vagy? már most sincs sok időd! :wink: Bocsika, magas labda volt!

ancsaboszi
 
 


Mindenkinek nyugodt, békés éjszakát!

ancsaboszi
 
 


halihó!

Csak gyorsban, mert Martin beteg (jövő héten nem is megy óviba :lol: :roll: ), lakás meg össze-vissza, bútor csak félig kész :evil:

Andi!
Gyors gyógyulást Balunak, szegény kicsi! Puszi-puszi! Remélem hányós fósos elkerül...

Tenci!
Óvi nagyon gáz így :cry: Majd mesélek léptem, mert Mirci pakol :lol:

Ancsa!
Veletek mi van? MIlyen nagylány már Lara! Most a babával van valami vagy veled? Nem értem...

Szép hétvégét!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes
 
 


Minden betegnek jobbulást!!! Már fel se sorolom, annyian vannak :(

Andi
((((((( ))))))))

Ancsa,
Van kép a papucsról meg a vadiúj pizsiről, amit őfelsége választott, mindjárt megkeresem...
Lila köd? Dolgozgatok, megint elárasztottak, mert kedves havernak hiába könyörgök egy éve, hogy ne áfa-határidő előtt 1 héttel borítson a nyakamba egy egész negyedévet, mert gyerek mellett nem bírom :( Aztán ahogy dolgozom fel a cuccot kiderül, hogy ez is hiányzik meg az is - szóval csak ennyi. Épp most küldtem neki egy kb 20 pontos listát a hiányzó számlákról. Ja és kedden le kell adnom a bevallást. Tiszta hawaii :?

Steffi,
Remélem a betegség után már jobb lesz az ovi. Tényleg szólj ha kell segítség!!! Keddig kicsit el vagyok havazva, de utána már tudok mozogni.

Nálunk semmi extra, 2x keltem hozzá csak éjszaka, így aludtunk 8 egész órát :roll: Most kidőlt, kíváncsi vagyok meddig szuny. Amúgy dolgozgatok, főzök. Holnap megyünk anyuékhoz, mert szeptember végén volt a szülinapja csak még nem tudtuk felköszönteni :oops: Takonykór még mindig, remélem anyuék befűtöttek picit, de a biztonság kedvéért jól beöltözünk.

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Ancsa,
pizsi+pacsker + reggeli kóma :D
Kép
és a TEVE, akinek velünk kellett jönni az ikeából :D
Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenki jobban...

ANDI-gyere mesélj hogy vagytok,és elhiszem,hogy padlón vagy...majd összehozunk egy talit talán kicsit jobb kedvre derítünk... :roll:
Balu kedve??iszik már??-jövőhéten akkor te is otthon vagy gondolom...

STEFF-tis gyógyuljatok...majd várom az ovitörténetet :roll:
és mit is panaszkodsz? :lol: :lol: lakás össze vissza? :lol: -de milyen segítséged van :wink: :wink: :wink: -hiszen Mirci már pakol :wink: 8) :lol:

VALENTINA-kúrálás sikeres volt???-lehet férjecskédnek kellett volna szólnod!!! :wink: :lol: :wink: Viktor öltözködik egyedül??-Mikey volt egy idő egyedül akart öltözködni-de elfogadta a segítségemet-de most határozottan ő akar -és öltözik is egyedül :roll: :roll: :? persze vannak ütközések mert,persze hogy nem azt veszi fel amit kirakok-jobb a szekrényből kiforgatni mindent :roll: :o -de ilyenkor is annyira édes-főleg ha sietnénk valahová-és miért pont most mikor több réteg ruci kell???-miért nem nyáron ???? :roll: :wink: :wink: :lol: -amúgy tök ügyesen veszi fel a rucikat :wink: 8) :lol:-csak hát az összhang

ANCSA-pólók badyk zoknik nacik és még sokminden SCAMP :wink: :lol: :lol:
Larának tök jó az ízlése.....akkor számolhatsz még ilyen hisztikre???? :wink: :lol: na igen igazi nőci :wink: :lol: 8)
hétvégétek hogy telik??? :D

JUDY-szóval akkor elszállt a lila köd??? :D amúgy te is tök jól bírod-Ancsa-háztartás- kicsi munka-após-állandó rohanás :lol: :lol: belevaló csajszi vagy.... :lol: :D
Ancsakóma :wink: :lol: :lol:

nekem Mikey anyánál :D nagy munkában van-a szél nagyon sok diót levert a fákról+leveleket úgyhogy egész délután szedi, rakja talicskázza,söpör szóval kemény munkát végez-kis takarítóbrigádom :lol: :D :wink: Benedekkel kint voltam elaludt,most is a teraszon nyomja... :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tencikém,
a fenét tök jól, olyan hulla vagyok hogy a fal adja a másikat :? Húzok is V-alakban délre szunyálni :D
csak azért kapcsoltam be a gépet, hogy netán válaszolt-e az e-mailemre a kedves ügyfél, de ha neki nem sürgős, én marhára ráérek :D úgyhogy tényleg elhúztam aludni. pusszancs

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Steffi,

Martinnak mennek a gyógypuszik!
Mirci jól van?
Lakás miatt meg ne aggódj, majd rendben lesz az is!
Ovis sztoryt én is várom!
Hugicának a szívével van baj, ezért kell az I. születnie, de úgye a HELLP meg olyan, ha egyszer volt, akkor jöhet többször is, ahogy Laránál is jött, igaz ott már nem voltam annyira rosszul, Sándor szerint, először volt nagyon durva, aztán már kevésbé, így most majd elkerül! Reméljük igaza lesz!

Judy,
most már értem, és megértem hogy mérges vagy!
És azóta már válaszolt? Sikerült befejezni?
Nagyon kis drága! És ezeket hol vetted? Pizsit?
Meddig aludt Ancsa délután?
Holnapra szép napot nektek!

És ez a teve csak úgy kijött veletek? Nem is értem, az ismerősünk úgyanolyan kutyát hoztka ki mint amit Lara imád, és észre sem vették. Ti sem?

Remélem jól alszol! Jó pihenést!

Tenci
Nézem a honlapot!(De már néztem, mert emlkészem, hogy TE vagy Tigirs már ajánlotta) Mikor rendelsz? mert lehet hogy hosszú ujju bodrira beneveznénk! ha megoldható?
Jutalékot is kapsz? :wink:
De jó, itt van 110 body is! Tök jó! Más ruhát nem nagyon találtam a méretünkben. Nadrágok is jó árban vannak, csak kérdés milyen vastag!
Meg vagyunk, köszönjük!
Ma sütöttem kenyeret, én kevertem be, és gyúrtam, és sütöttem! Mert elfogyott a kenyerünk, és a kenyérlisztünk is!
Én még nem kostóltam, mert vacsira nem lett kész, így mirelit pizzát ettünk, de Apa már evett belőle és azt mondta jó!

És nem fotoztad le, ahogy dolgoztatjátok? Pedig akkor el tudnád küldeni a Gyámnak!fúj, gyerekmunka!

Többiek? Hétvége?

Betegek remélem gyógyulnak!!!

sok, sok puszi

ancsaboszi
 
 


Sziasztok!

Mi már jobban. Petinek tegnap hajnalban kellett utoljára lázcsillapító, és azóta úgy tűnik láztalan. Tegnap még kicsit nyűgös volt.

Ancsa!
Lara ilyen nagy? Panka most lett 1 méter.
Nem is írtam, hogy pocid nagyon szép, meg Lara is ahogy bújik.

Veronikusz!
Nálunk is bejátszott a sült kolbász.... :oops:

Kép
Kép
kriszta36
 
 


Sziasztok!

Remélem betegek gyógyulnak!
és nem azért nem jöttök!

Kriszta

Örülök, hogy Peti már jobban van!
Igen, igen Lara hatalmas, az egy métert mi már elhagytuk! :lol:
Köszönöm a dicsértet!

Sült kolbász? :roll:

Mi ma délután Camponában voltunk, megnéztük a halacskákat!
Annyira nem jött be mint az állatkert, de azért tetszett Larának!
nekünk jobban, pedig mi már voltunk ott.
Az elején vannak most született kis makik, na azok tetszettek. :lol:

Jó éjt mindenkinek!

ancsaboszi
 
 


Ancsa,
nem, teve nem csak úgy jött :) Jöhetett volna amúgy, mert a pénztáros csaj megkérdezte, hogy ezt most vesszük vagy régebbi szerzemény, namost ha azt mondom hogy régi, szerintem simán kiengedi... :oops: de én meg ezt nem tudnám fapofával megcsinálni, nem az én stílusom...
drága ügyfél válaszolt, de befejezni még nem sikerült. Holnap folytköv :( :? :roll: + még itt van anyósom is, akinek még a számláit sem sikerült ideadnia. Meg vagyok én áldva ezekkel :roll:
pizsi Auchanból jött, most csak 1000ft volt darabja (merthogy van egy szürke-fehér egeres is), sztem noname, papucs meg tescos (cherokee), egy sapival volt összecsomagolva :wink:
tegnap aludt viszonylag rendesen (2 órát kb), ma volt durva, mert anyuéknál voltunk nyaralóban, és ott semmit nem aludt. Odafelé aludt úgy 15-20 percet a kocsiban, meg visszafelé fél órát. Most már húzza a lóbőrt, kíváncsi vagyok milyen éjszakánk lesz... rám is rámférne egyszer, hogy aludjak egyben gy 4-5 órát legalább... :?
Kenyér milyen lett? Majd átküldöd hogy alkottad? Nekem van egy farmer kenyér receptem, de a múltkor nem kelt meg rendesen, így nem lett olyan nagyon jó :? Igaz, nekem nincs kenyérsütőgépem, én csak sütőben alkottam...

Kriszta,
örülök, hogy Petya jobban :)

Többiek???

Megyek, megpróbálok aludni... Jóéjt!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Sziasztok!

Köldökzsinórvér

Laránál valahogy úgy voltam vele, hogy nem voltam meggyőzve, hogy kell, most meg úgy érzem hogy kell! Ti levetettétek a köldökzsinórvért? Melyik "céggel" mert elég nehéz a döntés, így is, és annyian vannak.
És miért őket választottátok?

Köszönöm

Puszi

Ancsa

ancsaboszi
 
 


Judy,

HOlnap jövök és írok!
Jó éjt nektek is!

és mindenkinek szép, nyugodt éjszakát!

ancsaboszi
 
 


Ancsa,
én nem vetettem le, mert engem nem győztek meg. Főleg azért nem, mert jelenleg csak 1fajta betegség gyógyítható vele, viszont egy csomó eredményt értek el olyan őssejtekkel, amit felnőtt emberből vett sejtekből csináltak... Meg egy csomó vita van még körülötte. :?
Persze ott a másik oldal, mikor nagyon is jól jött, hogy levették. Szóval vannak érvek mindkét oldalon, nem könnyű döntés az biztos. :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Sziasztok!
mi itthon, 7vgnk horror volt!A fiatalambernek semmi sem volt jó :oops: teganp folyamatosan azt hajtogatta anyát nem szeretem :cry: :oops:
ma hívom a dokinénit, mert tegnap este is 39fokos láza volt....

többiek???

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Agyam eldobom... Pénteken felhívtam a Peugeot-szervizt, közölték, hogy a téli gumi felnivel együtt 22170ft/db. Ma hívom őket, hogy akkor beszéljünk meg időpontot, erre közlik, hogy igen, 22170 + felni 13ezerért. Azt hiszem kicsit jegesedett a hangom, mert a fickó egyből elkérte a számomat, hogy utánanéz és visszahív. Felrobbanok!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Sziasztok!

ANCSA-mi sem vetettük le-még Mikeynál gondolkodtunk rajta,de annyi mindent lehet róla olvasni hallani-pro és kontra véleményt egyaránt...de még én sem halottam róla hogy az alapbetegségből valaki felépült volna-nagyon gyerekcipőben jár még ez a dolog-és tudod ahogy írtad is egyre több cég foglalkozik ezzel a dologgal-pedig ez nem valami utazási iroda :?hogyan van így meg a hitelesség???? :roll: :shock: lassan minden sarkon az lehet olvasni-őssejtlevétel......ahány cég annyi kínálat---és kérdés mit adnak érte és valójában tényleg melyiket válasszam??
tényleg nehéz döntés-de rosszat biztosan nem teszel ha leveteted.....

kenyered milyen lett???-nálunk anyós nagy kenyérsütő-a krumpliskenyértől a tökmagosig nagyon sok fajtát sütött már!!! :lol: :wink:
Mikey is volt már Trpoicáriumba-őt sem nyűgözte le nagyon....,mikor elvittük lovardába jobban érdekelte az ott dolgozó bobketek és markolók....-szóval még nem egy nagy állatbarát :roll: :D Lara amúgy az igazi kutyusokat szereti???? :lol: :D


JUDY-látom azért anyóstali összejött-ha már te mentél be... :lol: :lol: :wink: :wink:
soha nem hagynak neked nyugtot??? :wink: :roll: most meg gumik......milyet vesztek-és hányas méret????én drágának találok egy felnit 13ezerért-vagy ez vadiúj????


ANDI-jobbulást nektek-de azért egy krupp után nehezebben gyógyul nem??? :oops:
Mikey is folyamatosan nem szeret....aztán meg igen :roll: :D sőt senkit nem szokott szeretni...majd megint mindenkit szeret :roll: :lol: :lol: én azért mondom neki nem baj anya azért szeret :wink: :lol: :lol:

csajok merre tekeregtek???? :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


MIRCI-EZ MA NEKED SZÓLJON!!!!!!
BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=hi3pbtrqy70

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tenci,
205/55/R16 ha mond valamit :wink:
Ez a felni vadiúj, de használtan is 10 volt tavaly, mikor cserélni kellett kettőt :( Inkább az dühít, hogy meghirdetnek egy akciós árat, és véletlenül sem lehet annyiért kereket kapni, amennyiért hirdetik :evil: Az autókereskedők mind szemét banda, ezt már rég tudom. De csak egyre inkább megerősítenek benne :(
Ma már 30ezer a kerék. Visszahívtak. De legalább nem 37. És még ennek is örüljek. Ja, egyébként minden márkaszervizben más az ár, van ahol még a szerelési díjat is lelkesen hozzáadják, holott az akció szerint az ingyen van. Na megyek, elmászok az itteni két gumishoz, megy a franc márkaszervizbe ezek után :(

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Na tessék, én meg itt dühöngök, és a fontos dolgokat elfelejtem :oops:

MIRCINEK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


MIRCINEK BOLDOG SZÜLIIIIIIITTTT!!!!!!!!

Tenci
múltkor nem volt ilyne rosszul utána :cry:
kenyérrecepteket dobhatsz nekem :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Steffi!

MIRCINEK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Mircinek mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!!!
snooopy
 
 


Mircinek nagyon sok boldog 1 szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat
 
 


Sziasztok!

Mircit Isten éltesse!

Kép
Kép
kriszta36
 
 


Lányok
hülye kérdés, bölcsibe szokott lenni őszi szünet??mert barátnőm most hívott, hogy az oviba jövő7n van :roll:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Drága Mirci!

Kép

Nagyon, nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!
Legyen csodás ez az első szülinapi nap!
Majd kérd meg Anyát, hogy tegye fel a képeket! hogy mit sütött és hogy mit kaptál! :wink: Köszönjük.
Sok, sok puszi


ancsaboszi
 
 


Andi,

Sok gyógypuszi Nektek!!!

ancsaboszi
 
 


Andi,
Balunak jobbulást még mindig!!! Mit mondott dokinéni?

Na, továbbra se unatkozom... Derült égből villámcsapásként megjelent egy markoló, és elkezdett szikkasztóárkot ásni az utcánkban. Most figyelhetek, hogy mikor szakítja át az ELMÜs földkábelünket, mert az is csak papíron van 1,2m mélyen... :roll: Valójában az úriemberek olyan 60-80 centinél megunták az ásást, letették a kábelt és betemették... :x
Úgy jó az élet ha zajlik :roll: :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Judy
nem volt ma a dokinéni, holnap lesz

Ancsa
neked is köszi

de beszéltem az egyik bölcsi anyuval és ő is otthon vannak múlt7 szerda óta, szintén vírusos torokgyulladással(van egy vietnámi kisfiú aki állandóan beteg és úgy viszik be a bölcsibe)

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek, drágák vagytok!

A kis ünnepelt kidőlt 3/4 6kor :lol: nem volt nagy ünneplés, mert nem tudtam neki sütni, ma jöttek a bútor többi részét összrakni, azért este fényképeztünk egy párat, majd rakokképet, meg Martin szülijéről is.

Bocs, hogy most csak ennyi, lépek, pakolni...

Andi!
Nektek gyógyulást!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes
 
 


Itt elveszett bárányka :oops: :D

Nem ígérem, hogy ezentúl sokkal rendszeresebben jövök, de mentségemre szóljon, hogy nem is zugolvasok :wink: Így foggggalmam nincs, hogy kivel mi van igazából :oops: Ezt az utolsó oldalt átfutottam...és nagyon elszomorító ez a sok kis beteg :cry: Persze mi is csatlakozunk :? Iván is full takony, kicsit Lindának is jutott belőle. Iván imádja az ovit, múltkor még a kerítésen is be akart mászni, mikor takony volt és nem mehetett :lol: Közben meg este jön bújni, hogy mennyire hiányoztam neki egész nap :D
Linda már 5420g és 57cm. Ügyesen elnézelődik mostmár, így a lakás sem szalad.....annyira :roll:

Mircinek Boldog Szülinapot!!!!♥♥♥♥

Betegeskedőknek gyógypuszi és jobbulást :wink: 8)

Csak azért nem kérdezek senkitől semmit (mert amúgy 1000 kérdésem lenne...), mert nemtom mikor tudok jönni legközelebb....Majd igyekszem :wink:

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Sziasztok!

Minden kisbetegnek jobbulást!!!! Gyógypuszik ezerrel, fénypostával! :oops: :roll:

Ren!

:lol: :wink: 8)
Tudom, legközelebb 48-ban fogsz jönni, de akkor is köszi a képeket! Linda....hát szerintem....legalábbis a szeménél....tiszta Apja! :wink: De ez a "golyófej" :wink: :lol: 8) .....mintha Jázt látnám!! :lol: :wink:

Judy!

Szerintem is sokkal jobban jársz, ha nem márkaszervízben veszed a gumikat. Itt Érden van egy tök jó gumis, nem is drágák.....nekem tavaly a Bömire a négy téli gumim 80ezer volt, bár felnim az meg volt hozzá! És nem beleszólásból, de téli guminak jobb a kisebb! Értem ezalatt, hogy a nyári gumim az nekem is 205/60/R15 a téli viszont csak 195-ös. Azt mondják, hogy jobb eggyel kisebbet venni télire. Nem tudom pontosan, hogy miért....nem akarok hülyeséget mondani, de nem toom én ezeket a dolgokat megjegyezni :oops: :roll: .....de ha János hazajött megkérdezem.....ha érdekel. :roll: 8)
Annakómakép meg :lol: 8) :wink: Naggyon jól áll Neki a rózsaszín!!! :wink: Az a teve meg..... 8) :lol:

Andi!

Hát.....nagyon sajnálom Balut meg Téged is! :(
Ez a "nem szeretlek" dolog, meg lehet, hogy azért van most, mert Veled volt a kórházba.....gondolom.....és most ez nagyon benne élhet, hogy ha Anya, akkor rossz dolog/kórház. :? De hidd el, biztos nagyon szeret!!!!! Én tudom!!!! Csak most nagyon rossz Neki! :?
Egyébként Adri nekem is szokta mondani, hogy nem szeret, ha rászólok, hogy ezt vagy azt ne csinálja. Evvan. De én is....mint Tenci....mindig mondom Neki, hogy nem baj, Anya ettől még nagyon szeret!!! Próbáld meg ezt mondani Balunak.....a végén biztos odabújik Hozzád!!!! :oops: :roll:
Meló? Jah, és kérdezted, de nálunk az oviban nincs őszi meg tavaszi szünet, csak téli meg nyári! 8) (az kéne még Adrinak!!! Örül, ha túléli a nyárit meg a télit, hogy nem mehet oviba! 8) :wink: ) Olyan szokott lenni, hogy akinek iskolás tesója van, az a kisgyerek nem szokott oviba jönni, ha a nagyok otthon vannak őszi vagy tavaszi szüneten.
Egyébként ovikban nincs őszi meg tavaszi szünet....ezt én is megkérdeztem még tavaly, mikor Adri kezdte az ovit, de akkor azt mondta a óvoda vezető, hogy ilyen csak sulikban van. Azt nem tudom, hogy bölcsikben hogy megy ez, de ovikban...elvileg...ilyen nincs!

Vero!

Nem csuklottam! :lol: 8) De elfényképezem a csizmát és dobok róla képet! :wink: Már Boszinak is megígértem, úgy hogy most már tényleg muszáj lesz! :lol: :wink: 8)
Lányok, Te, Férjed? Minden okés Veletek?

Boszi!

Remélem minden okés lesz Veletek! :roll:

Steff!

Mircinek sok boldog 1. szülinapot!
Akkor a képeket, meg az ovis sztorit várjuk! :wink: :roll:

Tenci!

Naon szeretlek, de Rád már nem maradt időm! 8) :lol: :wink:
Jáz kéri, hogy most már menjek Hozzá! 8) :lol: :wink:
De majd jövök és írok Neked is! Scampot meg mondjad nekem is, hogy mikor rendeltek! :wink: Pussz! :wink:

Ja és képzeljétek a múlt hét hétfőt ugye fogzással kezdtük...meglett a 3. foga Jáznak......és vasárnap azzal is fejeztük be!!!! :lol: :wink: 8) Így most már Jáznak meg lett a 4. foga is!!!! :wink: :lol: 8) Kicsit taknyi (de nem a betegtaknyi!), de nála ez...ugyanúgy mint Adrinál......a fogzással jár! 8)

Repülök! Majd még jövök! Pussz Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


sziasztok,

tegnap fél 12-kor végeztem a bevallásokkal elvileg, de már nem volt energiám idejönni. :oops: Meg azért csak elvileg, mert picit még bele kell nyúlnom az egyikbe, mert még várok 3db számlát :roll: De az már hogy úgy mondjam bagatell 8)
ÉÉÉÉÉS Ancsa volt olyan rendi, hogy reggel 7-ig mukk nélkül aludt, úgyhogy nekem is jutott 7,5 óra szunya :D :lol:

Ren,
örülök, hogy tudtál jönni :D Hatalmasat nőtt Linda :D Ivánnak meg az a vigyora a képen... :lol: És nagyon ügyi az ovival :D

Timi,
melyik gumisra gondolsz? (van egy pár... :roll: ) apámat már felzavartam a Gábrielhez, ha minden igaz, ma megy hozzá, ez a Bajcsyn van, valahol a közepe táján. Nekem eddig az összes téli-nyárigumim onnan jött, már a Suzukira is. :) Csak most azért nézegettük a márkaszervizt, mert 45% kedvezménnyel hirdette a komplett kereket, és így olcsóbb lett volna, mint amennyiért a gumis tudja hozni - de ez csak a reklám szerint volt így persze :roll: Amúgy nála tényleg ki lehet fogni jókat. Nem sokkal azután, hogy megvettük a pözsót tudott volna hozni rá 4db alufelnit gumikkal 80ezerért :shock: csak egyrészt akkor nem volt annyi kpnk épp a kocsivásárlás után, másrészt azok is nyári gumik voltak, azok meg teljesen jók a kocsin, nem akartam még egy garnitúrát venni most. Meg én amúgy se vagyok egy alufelni-fan :D De hátha tud valami jó üzletet most is :wink:
Igen, ezt én is hallottam már, állítólag jobban ki tudja nyomni a havat maga alól. Apám szerint viszont a jeges úton a szélesebbnek jobb a tapadása továbbra is. A fene se tudja mi az igazság - nálam úgyis olyan lesz, amit apám szerez, mindig aktiválja magát ilyen kérdésekben :wink:
Ti hogy vagytok? Mostanában olyan ritkán jössz...:oops:

Na megyek mert érkezik egy kedvesügyfél :roll: Aztán meg megyünk úszni. Most kimaradt 2 hét, kíváncsi leszek, hogy tetszik a kisasszonynak...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Ancsa!

Én nem nagyon ismerlek, de nagyon sokat gondolok Rátok, s szorítok nektek! Mindig izgatottan olvasom, hogy hogy vagytok, de örülök, hogy minden rendben és ez így is marad. Erősek vagytok!!!

Nagyon szép a pocid!!!! :))

Várom a privit.

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület
 
 


Sziasztok!

Jöttem megint. Látom ma sincs túl nagy mozgás! De hát erre most mondhatnátok...és igazatok is lenne!!! :oops: :roll: .....pont én mondom! 8) :wink:

Na feldobom gyorsan Adri csizmájáról a képet...ha már ígérgetem itt egy hete! :wink: :lol: 8)

Íme:
Kép

Boszi!

Ez nem elephantenes, hanem bobby súzos! :wink: :lol:
Bár Apának naggyon igaza van abban, hogy ezt a csizmát Adrinak nem kéne az oviba hordania :roll: , mert ugye Anyuka csak megvette, de az udvari hancúrozásra nem gondolt! :oops: :roll:
Szóval kell valszeg még egy, de az olyan lesz, mint a tavalyi.......Goretex-es. 8)

Vero!

És Te vettél már a Csajsziknak csizmát? :wink: Vagy múltkor csak elsétáltál Velük a Deichmann előtt? 8)

Valentina!

Vagyok, vagyok! És jövök amint tudok ill. akarok! :oops: :roll: 8) Csajok jól, köszi szépen! :wink: És Vikó áll már teljesen rendbe jött? És Te hogy vagy?
Öröm az ürömben, hogy eljött a tél és így a fűnyírással kevesebb a gond a kertben. Viszont a hólapátolás majd..... :roll: :wink: Én tényleg imádok havat lapátolni! Ha kell segítség szólj és jövök! :wink: :lol: 8)

Orsi!

Húúúúúúúúúúúúúú, de közeleg az idő!!!! Mingyá karácsony és mingyá itt lesz köztünk Zsombi is! :lol: :wink: Na akkor most a Dédi vagy az én szülinapomat lőjjük be??? :lol: :wink: 8) De ha beesik közénk az sem baj! :wink: :lol: 8)
Ikea/Kika körút hogy sikerült? Melyikben voltatok?

Tencikém!

Láttam "nagyikreket" :lol: :wink: 8) a tévében!!!! Tényleg szépek!
Remélem a kicsiket is hamarosan láthatom! :wink: Csak kapok egy UH képet....mélen!!!! :wink: :lol:
Benedek fogak hol tartanak? A végén még Mikey-t is "beelőzzük"!!! :lol: :wink: :lol: 8)
Ja Barim! :wink: Azt még elfelejtettem mondani a telóban, hogy azért nincs Erikának még a Bömijén téli gumi, mert ahhoz az autóhoz spec. gummedlik valók....téli is!.... és 2 hét mire megjön! :wink: 8) Na majd inkább szóban magyarázom el!!! :lol: :wink: 8)

Judy!

Ha Jánosom :lol: hazajött, ezt is megkérdezem Tőle! :wink: Én lenni tökk szenilla!!! :lol: :wink:
Ja, és még csak annyit akartam kérdezni ill. írni, hogy vaterán vagy teszveszen nem néztél felniket? Nekem a téli felnim vateráról van! Kb. 3 éve vettük. Az árát el sem merem árulni! :oops: Szinte vadi újak voltak...kicsit poros :P de ezt elnéztem Neki, mikor megláttam a felniket!!!! :lol: ...., egy telet ment velük. A pasi akitől vettük garázsban tartotta az autót és nagyon vigyázott rájuk. Egyébként egy 5-ös Bömin volt! :wink: Na ha lecseréli Apa a kerekeimet, akkor dobok róla képet! :wink: 8)

Lányok! Mindenki!!!

Karácsony előtt még egy összeröffenés valahol egy játszó házban??? Jó meleg helyen??? :lol: :wink:
De ha lehetne, akkor dobjuk még össze novemberben, hogy Orsi meg Ancsa is, ha eljön "beleférjenek" még a buliba! :wink: :lol: 8) Brigi!!! Ez Neked is szól!!!!! :wink: Én beleférek bármikor idén!!!! :lol: 8)

Csókok Mindenkinek! :wink: :lol: Lehet, még este jövök! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Sziasztok,

képzeljétek kész van a konyha és előszoba burkolása. állítólag nagyon szép lett, Szabi nem fényképezte le, majd holnap.
most kezdik a lenti fürdőt mert a fentinek még két hét mire megjön a csempe. addig tudják festeni a nappalit, meg tapétázás- ez csüt-re jön meg.
és mindjárt okt vége van és jön a konyhám!! :lol: Annyira kíváncsi vagyok rá.

Tigrincs, kedves tőled, hogy gondolsz ránk Ancsával én benne vagyok egy taliban!!!! utána(mámint szülés után) úgysem tudom mikor fogok embereke látni. :lol: :shock:
remélem több időm lesz mint Rennek. jó hallani felőletek is, és édes a kicsilány. Iván meg...tudod te. :D

ja és ikea kika is megvolt, rá kellett döbbennünk, hogy kika még akciósan is drágább mint ikea. szal onnan lesz sok mindenünk. vettünk már polcot nappaliba, meg tv állványt.
ma az rs-ben voltunk, tök jó székeket meg asztalt láttunk. húgomék jól járnak velünk, szinte mindent itthagyunk nekik. idáig nem akartuk az ágyat de láttunk olyan szépet... szóval azt is megkapják. :lol:

Judy, vagy még? nem szakították el a kábelt??

Andi, hogy van Balu???

Steff, várjuk a képeket. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára snooopy 2009.10.20 18:05-kor.
snooopy
 
 


Na úgy látom, ma magammal beszélgetek! 8) :lol:

Judy!

Na férfiak.... :twisted: 8) Annyi kérdéssel "bombázott" vissza.... :shock: :wink: 8)
Kezdem az elején..... :lol: Jól tudom, hogy 307 sw-ek van? Remélem igen. 8)
Na ehhez a típushoz megnézte a dolgokat. Gyárilag a 195/65/R15 felnit/gumit adják. :lol: Az amit Te írtál 205/55/R16, hogy van az autótokon, azt teljesen jól "kiváltja" a gyári. A gumik most tényleg qva drágák! :roll: De......milyen márkájú gumit adnak/szeretnél ennyi pénzért, milyen felnit? Ezek a nagyobb gumik, tényleg drágábbak, mint a kisebbek. A gumi, ahol mi az autókra a gumit vettük, az a www.stradatours.hu oldalon vannak. Ez az az érdi, amiről dumáltam itt Neked! :wink: 8) Ott megtalálod a címüket is. :wink: János tavaly a Vectrára a gumijait elég jó áron vette a www.gumihaz.hu-n. A "márkásabb" gumik, tényleg drágábbak, mint a nem annyira nevesek. Bár szerintem nem túl sok különbség van köztük. Max. az áruk! Megnézte jópár helyen a neten, de mivel most szezonja van a téli guminak, hát....... :evil: :roll:
A hirdetések meg....!!!!! :evil: Nagy etetés az egész! Mindig találnak valamit, amitől mégsem annyi lesz az annyi, mint amennyiért meghirdetik. :evil:
Egyébként megkérdeztem Apukámat is....ha már lúd legyen körvér! 8) ...Neki rönó kliója van.....neki is eggyel kisebbek a téli gumijai a nyáriaknál és Neki is azt mondta a gumis haverja, hogy télinek jobb a kisebb! De Te/Ti tudjátok, hogy milyet szeretnétek én csak leírtam, hogy "mifelénk" :lol: :wink: 8) milyenek járják! :wink: 8)
Na jó, befejezem az okoskodásomat. :oops: :roll: Remélem azért valamennyit tudtam segíteni! :oops: :roll:

Brigi!

Akartam még kérdezni, hogy miért nem volt tortád? :roll:
Az meg, hogy le kell adni a felesleget.....ráér!!! A szoptatás sokkal de sokkal fontosabb a hülye fogyásnál!!!! Majd eljön annak is az ideje!!! Rajtam is itt csücsülnek a kilók, de egyenlőre fontosabb Jáz szopiztatása, mint az, hogy beleférek-e az összes gatyómba. :wink: :lol: Ha tudom szopiztatni legalább 1 éves koráig, akkor annak nagyon fogok örülni! :wink: És max. majd akkor kezdek bele bármilyen fogyóba is, ha lecsökken a szopink napi 2-re.....de addig... legfeljebb annyit teszek meg az ügy érdekében, hogy este nem nassolok!!! :lol: :wink: 8)

Sissy!

Látom már Te is elérkeztél a félidőhöz! :wink: Hogy repül az idő! Te jól vagy? Veletek minden okés? Dolgozol még?
Pocaksimit küldök KisTominak!

Orsi!

Neked akartam még, csak az előbb elfelejtettem 8) , hogy Zsombinak még mindig nincs ketteske neve? :roll: És igen, köszönöm az UH képet még egyszer!!! Mikor megláttam eszembe jutott, hogy tényleg láttam már valahol....két héttel korábban. 8) :lol: :wink: De ha mentek még 4D-re, abból is kérhetnék még képet? :roll: 8)

Boszi!

Na Neked is elfelejtettem még egy-két dolgot.... 8)
Mikor kapod kezedbe a jogsit? :wink: Sikerült már elintézned?
KisNándinak sok boldog névnapot! :lol: :wink: 8)
És holnap nagyon szorítok!!!! +++++++++++++++++++++++ Aztán majd gyere a hírekkel, hogy mi volt! Remélem csak jó dolgokat mondanak! :oops: :roll: Pussz!

Na mentem vacsiztatom Adrit meg Apát. Jáz meg húzza a lóbőrt! :lol: :wink: Remélem kibírja, míg megvacsizunk! 8) :P

Szép estét Mindenkinek!

Ééééééééééés.......HAJRÁ LOKI!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink: 8) Remélem nem lesz túl nagy zakó! :roll:

Cuuuuuuuupppppooook!!!! :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Orsi!

:lol: :lol: :lol: Na örülök, hogy meg van a konyha és az előszoba! :wink: A többi helyiségnek is hajráááá!!!! :wink: :lol: 8) Hát igen, Kika az drága. Ikea jobban megéri!
És nanááááá, hogy gondolok a Kismamikra, akik már nemsokáig kismamik, hanem mingyá kétszeres Anyukák!!!!! :lol: :wink:
Utána meg már ugyis jön a hideg tél, és mire legközelebb talizunk, az már tavasz lesz és kint a szabadban és egy 4-5-6 hónapos gyerkőc is sokkal jobban bírja már akkor a "gyűrődést"!!!! :wink: :lol: 8) Anyukákról nem is beszélve!!!! 8) :lol: :wink:

Na de most már télleg menek, mert itt tobzódik a Bagázs a virsliért! :wink:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Timi,
köszi, megnézem a linket amit küldtél :D Meg a vaterás tippet is, az még nem jutott eszembe... Jól emlékszel, 307sw :D
Nekünk gyárilag R16-os átmérőjű felni való hozzá, ezt már megnézték nekem a márkaszervizben az alvázszám alapján, mert ők se akarták elhinni, hogy nem a szabványméret :D (de amúgy tényleg az a váltómérete, ezt is megtudtam közben) Azt mondták, hogy lehet hogy jó rá a szabvány is, de rá kéne próbálni, mert mittoménmi belóghat és az gondot okoz... Mindegy. A szélességet meg nem tudom, megmondom őszintén nekem a Suzukinál gőzöm nem volt róla, hogy milyen téli vagy nyári gumi van rajta :oops: Apu hozott egy garnitúrát aztán annyi... Erről jut eszembe, apám mára ígérte hogy felhív...grrr.
Kész gáz, volt az elmünél valami gubanc, apuéknál lett egy túlfeszültség, úgyhogy pillanatnyilag elszállt az egyik tévé, az internet és a gázcirkó :( Úgyhogy szegény apámnak kisebb gondja is nagyobb annál, hogy gumishoz rohangáljon, de csak le kéne ezt cserélni pár héten belül... :?
Adri csizmája nagyon kiráááály!!! :D A goretex-eset hol veszed? Én most a Decathlonba másztam el (az ugyanis itt van a szomszédban), de pont nincs törpeméret... :?
Találkozó részemről oké :D

Orsi,
köszi, vagyok még, van még kábelünk :D Ma nem is láttam az egész bandát... Kiástak még tegnap 20 méter árkot, aztán eltűntek. Lehet hogy csak tavasszal folytatják???
Te hogy vagy?
Örülök, hogy a ház ilyen jól halad!!! Burkolásról is tehetsz majd fel képet ám... :D Ugye mondtam, hogy az RS-be érdemes benézni? :wink:

Nnna megyek, alszom egyet. Apa úgyis meccset néz - nekem meg ahhoz most nincs hangulatom. Jóéjt!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?