Új privát üzeneted érkezett!

Tinu, jók is ezek a löttyök! :D

Niki, hát akkor jó szórakozást!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Segítsetek egy kicsit nekem légyszi. Agyviharzás.
Ugye már többször említettem, hogy november végén tömegkeresztelő. A 3 gyerekből kettőnek valszeg mi leszünk a keresztszülei. Milyen ajándékkal lepjük meg őket? Fukszot, takarékbetétkönyvet, kocsit, lakást stb. nem szeretnénk. Ezek olyan snassz ajándékok :D De mégis mit, ami maradandó is, hasznos is, szép is, meg is ható, emlék is, meg öröm is? Valakinek ötlet???

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Senki? :(
Hát akkor a kölkök kapnak egy-egy ilyet:
Kép
Biztos fogzásra is jó...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Gyongyi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nekem jobb sincs otletem,de gondolkodom am :lol:

Netti
Kép
maumau

Sziasztok!

Gyöngyi, mi ma voltunk keresztelőn, leírom, miket kapott az ünnepelt, hátha segít :)

Könyveket (Ima gyermekeknek, két kis bibliai lapozót), egy bort, amit majd 18 évesen kinyithat, liliputi kiscipőt, meg a szülők elmentek vele fényképészhez, ez is ajándék volt (fényképész: http://www.adamjuditfoto.hu/adamjuditfoto.html )

Zsófi annak idején kapott a családtól közösen egy etetőszéket, kapott gyerekbibliát, Fruzsi most egy autósülést, egy képes bibliát, meg játékot.
Vendég

Ja, a bor névre és alkalomra szóló volt :)
Vendég

Gyöngyi! :lol:
Ha nem is ekkora, de van Iringóról hasonló képem, Apa szórakozott:

Kép
Vendég

Nálunk Gyv mindenkitől aranyat kapott! :lol: olyan karkötőt, amibe bele va írva a neve, meg nyakláncot meg fülbevalót. Iringó meg az égadta világon nem kapott semmit. :lol: Mások a keresztszüleik! :lol:

Egy gyermek-bibliának én is örültem volna.
Vendég

Tinu, hol van az a kép????
Vendég

Iringo :lol: :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau

KÉpzeljétek, most írt a barátnőm. Van egy 22 hónapos, szőke kisfia, nagyon szép loknikkal. Nem lányosan hosszú a haja, inkább olyan bájosan loknis. Anyósa mindig ba..tatta, hogy vágassa le. A barátnőm mondta, hogy majd tavasszal, addig hagy nézzen úgy ki, mint egy angyalka (tényleg angyali szép arca van), erre ma leadták anyósnak pár órára a gyereket és mire értementek, le volt vágva a haja!!!!!!!!
Netti, ez még a Te anyósodon is túltesz! :-)
Vendég

Lányok, annyira aggódom. Gergő bcg-je nemcsak, hogy már többedjére fakadt ki, és vérezget, de egy 5Ft-osnyi kiemelkedő seb a teteje, amiről le-lejön a var. Körötte is begyulladt, és pár napja (egyre erősebben) allergiás kiütések (apró piros, viszkető hólyagocskák) vannak a nyakánál, a vállainál. Ezek eddig a gyogyitári kencére javulni látszottak, de ma egyre rosszabb lett.
Védőmanci nem válaszol az sms-emre, holnap reggel dokinkat felhívom.

Azért aggódom, mert most olvastam egy hasonló esetet (képekkel) a neten, és hogy ez a két dolog összefügg: helytelenül beadott oltás vagy túlzott oltóanyag okozta szövődmények :( :(

Totál kivagyok :cry:

KépKép

Kép
hase

Böbi, na ha ilyen anyósom lenne, akkor többet nem maradna nála a gyerek nélkülem!
Vendég

Lányok!
Tud valaki valamit az önkormányzati lakásokról? Találtam itt csepelen eladót, 5,5 millióért. 3 szoba, full felújítva. Ilyen helyen bérleti díj van? Vagy mi a szösz? Hogy működnek ezek?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Trixi
trixi78

De velem sem nagyon :roll:
Vendég

Böbi, ez durva...én nem vagyok egy kiakadós fajta, de ami sok az sokk... Mit reagáltak a szülők?

Köszönöm az ötleteket. Iringó nagyon fain, kis luxusbébi :-)

Panndi, ez a bor tutkó ötlet, ezt már fel is vettem a listára. A fotózás is nagyon jó, de megnézném sógornőm arcát, aki a megállás nélküli, folyamatos szoptatástól amúgy is kicsit szét van csúszva, hogy akkor most fogd a két kölköt, smink, fodrász oszt menjetek fel Budapestre fotózkodni... :lol:
Jaj Panndi, már olyan régóta akartam írni, hogy megnéztem én is a liliputin a kiscipőket. Juuuujjjjj de nagyon szépek :-) Van tapasztalat, hogy milyenek? Fruzsinak milyet vettél?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Csilla, hűűű, sajnos nincs tippem, de tapasztalat, hogy a legrosszabb dolog ilyenkor az internet segítségét kérni... Mert rögtön a legrosszabb verzió üti meg a szemedet. Holnap dokker megmondja mi a teendő. Addig már csak nem romlik. De Gergőn nem látsz semmi egyéb nyugtalan dolgot, nem?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Iringó :) :) :)

Gyöngyi: fotózásra én sem mennék el, csak majd haaaa lefogytam nemistudomhánykilót. Mondjuk kettőt :roll:

http://liliputi.hu/index.php?m=product& ... xl&catId=2

Fruzsinak ilyen van, egyelőre kocsicipőnek használjuk, meg Zsófi szagolgatni szokta, mert jó bőr szaga van :lol:
Vendég

Sziasztok,

Azta Csongi baba nem semmi a mutatványával, rakjad csak nyugodtan a többi képet is.Nagyon aranyos.

Böbi, aszem ezzel túlőtt barátnődnél a célon, nem semmi én nem is tudom mit tettem volna vele :twisted: .Iringó édes a nagy lánccal.

Gyöngyi, Jázmin annó etetőszéket kapott, Ármin pedig egy karkőtőt a nevével benne meg gyerek bibliát ők is.Bort Jázmin is kapott.

Csajok egy sör nekem is kell de nincs itthon...tisztára meg kivántam :D .

Csilla, beszélj holnap dokival!

Azért elég nyugis volt a topik hétvégén. :)

Ma én egyedül voltam a gyerekekkel...háááát nagyobbikom teljesen ki készitett ! :shock:

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad

Csilla :( Nem tudom, Fruzsi elfelejtett reagálni az oltásra, szóval passz :(
Vendég

Csilla, holnap irany a doki!

Bobi....... hat ez uber brutal! en gyerekemet nem latna tobbet az fix, sot engem se nagyon :lol: szulok mit reagaltak??????

Trixi, en ugy tudom,van minimalis berleti dij.. de ilyen 10-15ezer asszem es egy szerzodes 5evre szol, szoval ha fizetsz nem tehetnek ki.. utana meghosszabithato siman, szoval ha sosincs elmaradas ilyesmi, akkor siman hosszabbitjak! egyik volt kolleganomek laknak ilyenben, o meselte.. nemtudok rola tobbet :roll:

Netti
Kép
maumau

Gyöngyi, Gergő általában nyugtalan, mert eleve sajtkukac, ráadásul fogzik. És nem is alszik jól, mondjuk már hónapok óta... De a kiütés új, és egyre rosszabb.
A múlt héten még csak apró huplik voltak érezhetőek, piros sem volt, de most már foltokban van rajta... Doki szerint az öblítő: hiába mondtam, h nem használok öblítőt!! Sőt, most már csak folyékony babaszappannal mosom a ruháit. Különben meg ha az öblítőtől v mosószertől lenne, akkor nem csak az oltás körüli területeken lenne, hanem ahol ruha van rajta, nem?

Jajjajaj... Tudom, nem kellene most netet olvasnom, igazad van.

KépKép

Kép
hase

Tinu, Csongi nagyon ügyes :) Nem semmi :)
Vendég

Most kezd leesni, hogy mostantól mindig lesz miért izgulni: betegségek, balesetek, csajozás és teherbe-nem ejtés, felvételik, szakma, pártalálás, egzisztencia, stbstb...:shock:

Na megyek, uram megvígasztal :cry:

Szép estét mindenkinek! :)

KépKép

Kép
hase

Csilla: hááát, ez ilyen :? De kitartás, ez benne a szép :wink:
Vendég

en meg ezzel az izevel jatszok.. kire hasonlit most epp jobban Boroka! es ha nevet akkor par %-al ram.. ha alvos vagy morcos kepet rakok be akkor meg 19%al apjara :lol:

Netti
Kép
maumau

Böbi
:shock: ez ám az anyós... barátnőd hogy reagált rá?

Trixi,
én úgy tudom, ömkormányzati lakást (ill. annak a bérleti jogát, mert csak arról van szó) nem lehet eladni, mert az nem az eladóé, csak a bérletet veszi meg a havi bérleti díjakkal,de az nem átruházható, és annak a nevén van a bérlet, aki megnyerte (anyósom akart venni önkorményzati lakást 4-5 éve, így utánajárt eléggé, épp ezekért a dolgokért nem is vett). Tehát hiába fizetsz ki 5,5 millát, ha kiderül, bármikor az utcára tehetnek.
Itt mellettünk a vörös téglás önkorményzati lakásban az ismerőseink olyan 50-55 ezer körül fizetnek havonta (54 nm-es kecó), de ebben a fűtés benne van.
Pályázni viszont szerintem próbáljatok, a csevak.hu-n vagy a csepeli önkormányzat honlapján asszem fent szoktak lenni ezek a pályázati anyagok (ha Csepelben gondolkodtok).

Panndi,
bár nem tudom, ruhácskát keresel-e.. az elsőt nagyobbnak írja, mint 86-os
http://www.teszvesz.hu/item763137831_ne ... faris.html
http://www.teszvesz.hu/item785125025_ne ... _92es.html
http://www.teszvesz.hu/item774163106_ne ... isnya.html

emese1979

Panndi, jovo honapban vasarolhatok igaz mar csak,mert nagyon tul leptem magamat,de ebayen szet tudok nezni ruhacskak teren :D

Emese, eladhato az onkormanyzati lakas mar. Csomo ingatlan iroda is megveszi oket, aztan arulja.. :roll: hat eleg erdekes mindenesetre,de szabalyos..

Netti
Kép
maumau

Emese, köszi, megnézem őket :)
Vendég

Netti, köszi Neked is :)

Emese, az elsőbe teljesen beleszerettem :wink:
Vendég

en rajottem ma h nincs olyan kabatom ami igazan jo lenne ram. ugyhogy ki veszek egy szabadnapot vmikor vasarolni :)

Netti
Kép
maumau

Netti, ne mondd már, hogy nem vagy vékony :shock: Most olvasom, mit írtál! Hány kg vagy, legalább 50? :)
Vendég

Reny!

Egy ismerősöm árul cicás overállt, de 6-9 hósat. Viszont 1800 Ft-ot kérne érte......Érdekel? :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Panndi :lol: :lol: :lol: :lol: áááá dehogyis.............. tenyleg 10 kilo plusz van rajtam... nem ferek bele a nadragaimba se :D 50 kilo sose voltam,vagyis nagyon regen, sztem az en magasagomhoz az nem lenne tul jo :D

Cicas overalrol jut eszembe....... sztem Boronak szuk......... :lol: ezt olyan vekony lanyokra szabatak sztem.. 8) harisnyaba volt meg vekony felsobe ma mikor raadtam,de en sztem nemtudnek mast adni ra es ugy becsomagolni..

Barbi, kerdezted, h mit adtam a nyuszis szetthez kardinak, hate gy lila nyuszis kardit!! a kantaros puha nyuszis szett kardijat :lol: es tok jo volt mert vilagos rozsaszin gombjai is vannak az meg olyan mint a csizmije.. :oops:

Netti
Kép
maumau

Netti, miért, milyen magas vagy?

Fruzsi overállja még nem jött meg, kíváncsi vagyok, jó lesz-e rá :roll:
Vendég

Sziasztok!

Csongi nem semmi!!

Csilla!!Nyugodj meg!Reggel beszélj a dokival!Öcsémnek a Bcg-je ugyanilyen volt,csak épp kiütések nélkül,nagyon sokáig.Lehet nincs is öfüggés az oltás és a kiütések között.Ahogy írtad a kiütéseket,tisztára mint nálunk a lányokon az ekcéma.De remélem a dokid megnyugtat holnap!

Keresztelő:Mi inkább pénz,ruhát játékokat kaptunk,vagyis a lányok!

Hanna még most aludt el.Asszem kevés neki az 1es tápszer,mert 3dl-et eszik meg és még éhes!!

Megyek is pihenni,mert hosszú napom volt,nagytakarítottam!

Szép álmokat!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

176cm Panndi! sose akarnek 50kg lenni,sztem nem allna jol :lol:
Fruzsinak most vettel akkor egy 74eset is igaz?
Furcsa a next meretezese.. van amibol sokkal nagyobb van amibol kisebb.. van olyan felso ami 6-9 es jo Borora, van ami 6-9 de fel kell hajtanom.. szoval furaa! ez a cicas sztem szuk fazonu ....... :))))) Pulcsiban pl tuti nemtudnam beletenni :roll: az gaz, nem?? vagy nem gond? bar sztem ugy meg fazna,mert nem olyan vastag azert.. jaj nemtudom :roll:

Emese, a hagymasra kattogsz nagyon ? :D

Netti
Kép
maumau

Emese, nekem a két alsó KELL! :lol:

Netti, ezt vettem neki:

http://teszvesz.hu/item773220615_next_m ... _08_7.html

Tényleg ne legyél 50 kg, Te még 65-tel is vékony lehetsz nagyon!
Vendég

na még 1 vaterás Panndi
http://www.vatera.hu/next_kutyusos_szet ... 77541.html

persze mondanom se kell, h 3-6hósban egy valag ruci van tök jó áron :)

emese1979

Jajajajajjjjj, Emese :lol: Ez is szép nagyon!
Vendég

Panndi, en ezt az overalt figyeltem sokaig,aztan vettem egy cicasat,de ebbe nagyon belezugtam, irta is h vigye el vki,mert nem birok ellen allni.... Gabi meg azt mondta h neki mostmar cica kell.. szoval ez nagyon szep!!!!!!! Viszont ez sztem akkora lesz mint a cicasom :lol: Hat remelem Fruzsi elfer benne.. Tulkepp jo meg Boronak is. Csak en nagyobbra szamitottam... :roll:

Emese, olyan sunis rucija Boronak mar van! :lol:

Netti
Kép
maumau

Netti! Borónak 6-9 hós az overállja, ugye? Mert akkor az ránk sem jó.

Kép
Kép
g_reny

Hááát, remélem jó lesz rá, ha nem, akkor eladom :lol:
Vendég

Reni, igen, sztem ne vegyel akkorat! az a gond,h hosszaba most jo.. de nem eleg szeles ... majd lemerem holnap azert.. de mondom vekony felsoben okes csak :lol: ugyhogy jol jartam.. viszont azon gondolkodtam h ha 80as nextet veszek,akkor nem lehet h az csak hosszabb lesz????? mert nekem ez olyan mintha egy vekony kislanyra ontottek volna :lol:

Netti
Kép
maumau

Panndi, en is ezt fogom tenni, ha most enyhebb ido lesz,akkor meg ra tudom adni,vekonyan ala oltoztetve,de kell vmi telire.. :D de Boro lassan 8kilo.. :roll:

Netti
Kép
maumau

Fruzsi úgy döntött, 7,5 kg marad :lol:
Vendég

hogy mukodik vateran a futarszolgalat nem tudjatok?

Netti
Kép
maumau

Hát akkor Barbi fájó szívvel ugyan, de azt kell mondanom, hogy nem kérem az overállt, mert Boróval egy méretű Mira, és ha neki kicsi, akkor nekünk is. :( Ebay-en mi a helyzet?

Netti a 80-asnak szélesebbnek is kell lenni, ez biztos.

Kép
Kép
g_reny

Netti én nem tudom hogy működik, de a teszveszen is néztem, hogy elég drága. Esetleg valami giga nagy csomagnál éri meg.

Kép
Kép
g_reny

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?