Új privát üzeneted érkezett!

Niki: fene a gusztusát. :lol: Akkor nyomassad a kis buksijába a krumpikat befele. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Hali! Na, Niki, ez vicces! Kummi-tök. :lol: Egészségérea kiscsajnak! :) De hogyhogy éhes maradt annyitól???? Nem értem. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok Lyányok!

Csöcsrevele :lol: :lol:
Nálunk is akkor evett jól, ha volt elég ideje a ciciknek termelni, nálunk sem jött be a minél többet cicire elv (anno beköltöztem vele az ágyba). Kb 6óra kellett.
Ma Gergő "véletlenül" cicizett napközben, pedig csak úgy megszokásból próbáltam bele a szájába a cicit, hátha. 8) :D

Kaja:
Lereszelem az almát a legkisebb lábosba, de abban is elveszik... Hogy célszerű indurpindur adagot párolni??
S Ti mindig akkor álltok neki, mikor éhes? Csak mert ha frissen csinálom, addig üvölt az éhségtől a lelkem:?


Valaki írta, hogy toka alatt piros: Gergőnek meg pici pöttyök is vannak, és viszket, mert vakargatja... A gabi kence és a körömvirág nem jöttek be, de nyáron kapott gyógyszertárit, és attól most jobban néz ki.


Cserepes akkor szokott lenni a szája, ha már nagyon éhes..

KépKép

Kép
hase
 
 

 
 

Majdnem behoztam a lemaradást...na jó, középtájt kimaradt úgy 10 oldal. :oops:

Tinu, Tünci nagyon csinos az új kabijában! Szuper, h jobbak az éjszakák! Mi 3 óránként keltünk :twisted: , ma kipróbálom, h velem alszik az ágyban.

Ildi, neked mikor lenne jó? Nekünk nincs menetrend, csak Miskolcra akarok bemenni vmelyik nap kicsit.

Barbi, köszi, úgy néz ki, h sikeres volt az "operáció". És Dóri, ez nem igazán gyulladás volt, vagy nem is tudom, merthogy a bimbóban záródtak el a dolgok. Viszont tesómnak eszébe jutott, h neki is volt ilyenje (csak kisebb kaviccsal) és úgyszint később. Sajna ez bármikor előjöhet. Bár gondolom, ha fejsz, alaposabban kiszittyózod a cickót- vleg Blanki nem volt elég "körültekintő", haha.

Haj, aranygaluska lesz ebédre, nyami.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Szegasztok!!!

Húúú tegnap jó kis napunk volt.
Hazaugrottunk Bodajkra egy kis keresztelős oktatásra (láttatok már papot rózsaszín garbóban? :D Végig a számat harapdáltam, annyira rendhagyó volt a látvány...) Na úgy tűnik az én partizán keresztelkedésem lesz nov. 28-án, a három törpebanditáé meg másnap, 29-én.

Aztáááán hazaértünk, esti program, Marci alszik, anya meg elment MOZIZNI!!!!! Hát király volt, persze telefon az ölben, 5 percenként néztem nem jött-e sms apától. De minden rendben volt :D

Kolos, ősziMaja nagyon édesek, szépek vagytok Pumukli.

Izus hagymaruhájától megremegett a méhem: nincs mese, kell egy kis kisscsaj :D

Netti, hát a Borókás sorozat nagyon cuki. Egyre csajosabb pofija van Borónak és amikor inzultálja a frizurádat, az nagyon életszerű :D

Megnéztem Tünciboszit a blogban, olyan de olyan gyönyörűséges és huncut, hogy csak nnna... Csongi meg hozza a vagány formáját az új rucijában.

Böbi, fürdőrucis kép szuper, légy csak büszke magadra. Szépek a farkaskölykök :D

Kutyafüle, nézd mit találtam! Végül megvettétek a Lehúzós Áruházban a hálózsákot?
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=787420889#gallery

Lénánk puszi a bibis ujjára.

Éééés ezt mind fejből nyomtam 10 oldal visszaolvasása után, szóval tuti kihagytam valakiket, nézzétek el nekem és szorrriii.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi: ez a méhremegés komoly volt. :lol: :lol: :lol:

ÉN meg azért remegek, mert amit Csongi mostanában összetornászik, az rémisztő. Folyton attól félek, most borul meg és koppan egy oltárit a feje. :shock:

Kép
Kép
tinu
 
 


El is felejtettem, h

Maja és Kolos csudiszép! :D

Boró cukiii, tiszta apukája! :D

Gyöngyi, "megremegett..." hát, elborulok a szövegeden!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Jaj, Anikó, a tűs akciót nem igazán tudtam kiverni a fejemből. Elárulnád, hogy mi az öregördögöt csináltál a cickódon egy tűvel? :shock: Nagyon szörnyen hangzik. De most már jobban vannak a tápegységek ugye?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi, rózsaszín garbós pap!!!! :lol:

Barbi, jobban vn már Léna ujja? Hogy Te mikre figyelsz! Igen, egyforma fehér, tündéres karijuk van a csajoknak! :-) Tudod, könnyű dolgom van, Iringó lassan belenő Gyöngyvirág kinőtt next cuccaiba, én meg keresek neki nagyobb méretben. Már vagy 10 egyforma cuccuk van. Olyan kislányos kabink, amit Netti belinkelt, nekünk is van! :-) Viszont nem szerettem, ezért nem veszem meg nagyobban, mert nagyon rövid a dereka.

Reny, van már 80-as overálod?

Anikó, örülök, hogy sikeresek voltatok? Ádám párjában benne vagy már?

Itt ban anyósom, így tegnap az uram meglepett egy mozival, persze nem bírtam a véremmel, mozi előtt még muszáj volt bemenni a játékboltba, hogy mit is vegyünk Gyv szülinapjára! :-) DE letettem a hajam a thomasos játékok árán......
Vendég
 


Gyöngyi, mit néztetek?
Vendég
 


Tényleg Anikó, asszem nekem is volt ilyen, csak piciben. De sikerült kimasszírozni forró víz alatt. Ez még akkor volt, mikor Tücit választottam el. Bedugult és ki kellett dugítani. Végig azon paráztam, hogy csak be ne gyulladjon a mellem. Tök ügyi vagy, hogy kitornásztad valahogy.

Kép
Kép
tinu
 
 


Gyöngyi, utat kellett csinálnom a másfél gombostűfejnyi kavicsoknak. :P

Böbi, várom, h megjelenjen! Naagyon kiváncsi vagyok, remélem, nem lesz szörnyű a fotó. Van egy Thomasos hátizsákom eldugva, gondolom, szükség lesz rá akkor nemsokára. :D

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Böbi, a Hangover-t néztük, azt hiszem Másnaposokra fordították. 4 pasi elmegy Vegasba kanmurit csapni az esküvő előtt és másnap reggel áldatlan állapotokra ébrednek, de semmire nem emlékeznek. Rötyögős mozi, könnyű száraz fehérbor kategória, de nagyon jól kikapcsolt. Hűűű és van benne egy olyandeolyan pasi...váááááááá.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Anikó, szólj, ha megjelent, jó? Nekem Gyv nem veszi fel a hátizsákot, de gondolom csak idő kérdése. Ja-ja, őrizgesd csak azt a Thomast, hiába kislányok, imádják, Panndi Zsófija is szereti.
Egy lego duplo szettet szerettem volna, de 15 ezer forint!!!!!! Kiakadtam rendesen, mert alig van benne valami!! Most teszveszen/vaterán keresgélek.
Vendég
 


Csilla, Te párolod az almát? Más is párolja? Én csak simán lereszelem és odaadom.... :roll: Gyv-nek pároltam, mert Ő nyersen sokáig nem ette meg.

Egyébként Csilla, van a tuppernek egy mikróba tehető párolója, 6 perc alatt készül el, bár szerintem az almának annyi sem kell. Én brokkolit, sárgrépát, karfiolt, stb szoktam benne páronli 6 perc alatt.
Vendég
 


Anikó, nagyon bátor vagy, le a kalappal...

Gondolom a fiúknak meg majd Bob the builder lesz a kedvenc :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Böbi, szólok! A LEGO tök jó, bár régen jobb volt- most túl specifikusak. És persze brutál drágák. (Déli pu. mellett LEGO boltban olcsóbb.) Pont volt egy cikk az egyik újsiban, h a mai játékok túl egyértelműek, nem hagynak teret a fantáziának. Meg persze, h amerikanizálnak. 8)

Gyöngyi, nem vagyok én hős, meg kellett lennie...már láttam a sebész kezében a szikét, brrr. :shock: El se tudom /akarom képzelni, Szofi mit összekínlódhatott!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Tudom már, még mit felejtettem el! Kínaiban tündéri harisnyát vettünk 500 Ft-ért, tesóm 450-ért Vácott!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Sziasztok!

hű, legót imádtuk kiskorunkban, szerencsére megvannak még, azok a hagyományos kockalegók :)

teszveszen több, mint 1000 legós árverés van fent :)

anyósom tegnap jött, hozozz üdcsiket meg kólát, meg sört. így este megittam egy leffét, kisüveges volt, de beleremegett a térdem :)

Tüci nagyon szép "banya"fejekkel is. Csongi meg hogy sasol az egyik kép sarkában :)

Anikó,
ez nagyon durva lehetett!!jézus, még elképzelni is szörnyű...
nekem a jobb cicim csomósodik be rendszeresen...

na megyek csinálok 1 csúsztatott palacsintát

emese1979
 
 


Sétáltunk egy óriásit Gergővel, szuper volt!


Böbi, muszáj párolnom neki, mert a nyers reszelttől nagyon fájt a hasa és ki is hányta később :( :(

Anikó, brutális lehetett, ügyes vagy! Én sztem beájultam vlna,,,

KépKép

Kép
hase
 
 


Anikó, te aztán faszagyerek vagy! Én is megműtöttem volna
mondjuk! Inkább én mint a doki! Ezzel most nem leszek népszerű! :D

Gyöngyi, én is láttam azt a filmet!! K. jó benne a faszi. Mivel csk egy értékelhető volt, ezért gondolom ugyanarra gondolunk.

Jippé, Csani a második visszaaltatás után reggel 8-ig húzta a lóbőrt!! Hahahhahahahahhhhhhhmuhahhhaaaa!!!

Ésss, a hosszúhétvégére Szegedre megyünk, és péntekre meg szombatra is van bébiszitter, úgyhogy pénteken kocsma+party, szombaton házibuli! Öhm, Pumukli, ennyit arról, hogy ebből már kinőttem... :lol: Mondjuk persze szolidan, mert inni azt nem nagyon fogok, max egy kis bort, és szombaton csak éjfélig tart a kimenőnk.

Csanin jelenleg az apja egyik türkízkék kötött gatyusz+kardigán együttese van, ami 81-ben marha menő volt, de most is tök cuki!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


A bébiszittert nem szó szerint értettem, péntekre hugicám, szombatra apukámék... :oops:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi,
képet!!! Kiváncsi vagyok a szerkóra :wink:

Bogi is ma aludt 9-ig, igaz, este egyszer felsírt, de cuclival aludt tovább...

na most már tényleg megyek..

emese1979
 
 


Tegnap pucoltam almát a sütibe, és Csaninak a kezébe adtam egy gerezdet, elkezdte szopni, nagyon csócsálta, meg vigyorgott. Azt hittem megzabálom. Aztán persze elvettem tőle, ha minden jól megy egy hónapot még várnia kell...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Végre ideértem a géphez.Nagyon keveset alszik Gabi.Napi 2-3 órát és éjjel is fel kel még enni egyszer.Szerintem nem baj.Majd csak átalussza az éjszakát.Csak anyukám parázik, hogy mi nem voltunk ilyenek.

Én is keresek valami téli ruhát.Anorákra gondoltam én is, de használtan alig találok fiúkra valót.Ami meg lenne azon vagy szakadás van vagy nem olyan meleg mint amilyet én szeretnék.Újat nem igazán akarok venni neki mert sokba is kerül meg csak 3-4 hónapig fogja hordani.Jövőre meg ugye már nem lesz jó rá.Valakinek valami ötlete hol lehetne még körülnézni?Netes áruházak, teszvesz...stb.

Én nem csinálok nagy ügyet az evésből. Már nem sterilizálok semmit csak alaposan elmosogatom a tányérját meg az üvegét.Hipp gyümölcsteát szokott kapni.Sok zöldséget,gyümölcsöt meg csirke, pulykahúst.És a húsok kivételével mindent nyersen.
Amit nagyon szeret az a tejpép.Csak reggelire kap, de mindet megeszi annyira ízlik neki:D

A betegeskedőknek jobbulást.

KépKép
harhaj
 
 


Szofi, jaj, neked is bejött Alan? Az a hájas pocak, meg a torzonborz szakáll, meg a hasitasi :D
Na jó-jó, persze hogy Bradley Cooperre gondoltam én is. Nőtársaim íme ő:
Kép

Harhaj, szerintem semmi gond Gábris alvási szokásaival, teljesen rendben van az a 3 óra nappali alvás és az éjszakai egy kelés. :wink: Marci is eszik hajnali 4 óra körül. Sőt ha rossz napja (napom :P ) van, akkor 2-kor is.

Jaj, szétdurrannak az erek a pocakomon, annyi aranygaluskát ettem :oops:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Na itt!!

Hát Lóci keresztelőjére nem értünk oda...Iza épp akkor evett :(
Na de utána elmentünk az euro parkba.Apának nem kaptunk foci cipőt,ellenben nekme :oops: szóval kaptam egy téli kabátot,egy hátizsákot,2 pólót és egy vékonyabb pulcsit! 8)
Így kedden nem babakocsival megyek,hátamon a zsákom,elől eg a gyerek :lol:

Köv hétvégére én is vidékre megyek,de lehet nem csak 3 napra.Alig várom!!!

Niki!
Iza is ilyen,mármint h őt nem lehet akár mikor cicire(=csöcs) tenni :lol:

Na visszaolvasom az előző oldalt is,aztán sütök!Fini meggyes sütikét!


Ja és Iza nagyon durván nyomja a játékot...püföli a rágókát a földhöz,meg eldobálja.Előbb utóbb fejbe vágja magát :roll: vagy feljön az alattunk lakó ha megunja a kopácsolást!

És lehet h Iza is elkezd négykézlébra állni...bementem s a kiságyban mintha azt csinálta volna,de nem láttam jól mert takaró volt rajta,de most figyelem h megisméti e! :lol:

annus11
 
 


Niki!
Amúgy mért ne akarsz tápit adni?Vagy vmi hasonlót?Nyugodtan adhatod neki szerintem!Ez a tápitól való félelem nagyon téves...nagyanyáink ragasztották ránk még 20 éve :? Pép nem ízlik Lilkónak?Mert az is jó ám neki!

annus11
 
 


Anikó, jól tetted az operációt, legalább nem kellett dokkerhez menni! :wink:

Én mostmár megőrülök ezektől a pelenkáktól. :evil: Délelőtt a gyerek a nyakáig! lett sza*os. Azt hittem ilyen nincs! :roll:

Ja és tegnap este 8-tól reggel 9.15-ig aludt. Najó, 6-kor felkelt egy kajára. :D

Gyöngyi, hogy érted ezt a rózsaszín garbót? Ez nem valami papi kellék? :lol: A miénk meg piros pufidzsekiben jött és fehér tuningolt Suzuki SX4-et hajt :lol: Na mind1...

Annus, még nem tudjuk mikor költözünk, ha költözünk, most a legújabb cél Gödöllő (terrrrmészetesen a férjem egyik barátja lakik ott...) De ilyen alapon napirenden van Szigetmiki, Nagykovácsi, Őrbottyán és sok más még... Nem egyszerűek ezek a férfiak. :roll: :D

:arrow: madártej is van ebédre :P

Dóri, biztos nagyon rossz lehet a fülfájásod, mi most voltunk sétálni (8 fok van kint és szél) és mire hazaértünk mald szétesett a fülem meg a fejem a hideg+széltől. :(

Ne feledjétek; este F1!!! :D

Ja és mondom én, hogy ezek a kölkök tanulnak egymástól! AM is tolja felfelé a fenekét-csípőjét, mint Lilla és Csongi pajti! :shock: :P

Kép

Kép
adraci
 
 


sziasztok!

Lara jó kislány volt, csak 3-kor kelt aztán fél 8-kor :), és most is alszik már fél 1 óta :)

Anikó nekem hétfőtől szerdáig jó bármelyik nap és csak délután olyan 4 után :)

Én is mindig jókat mosolygok Niki és Gyöngyi szövegein :)

Niki én is dilemmában vagyok, mert ha át akarom szoktatni a tápszerre, akkor fürdés után kellene adnom, mert akkor eszik nagyobb mennyiséget egyszerre és akkor talán nem kelne éjszaka, de amíg fejek nem akarom akkor adni, mert akkor legalább a tejcsit egye :)

Annus tudom, hogy le kellene kicsinyítenem, csak nekem a képszerkesztő valamiért nem dolgozik, amit meg tegnap letöltöttem photoshop hiába csomagoltam ki meg mindegy nem működik :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Lara meg jól megjárta reggel fekve volt és kanállal adtam neki a cebiont, erre fölfele köpte, és bele a szemébe :(, ja és a kaját is köpködi már :( :), és olyan szépen tudja kifele tolni a nyelvével a kaját, hogy még a háta is olyan lesz :(, borzalmas :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Gyöngyi: első blikkre aszittem, ez Thomas Anders valamelyik fiatal kori képe. :lol: Remélem, azért nem én vagyok itt az egyetlen, aki tudja, ki Thomas Anders. :P

Na pakoljátok a képeket a tornász-gyerekekről. :D Ha uncsi, ha nem, én ma is fogok, ha oda tudok majd menni a másik géphez, mert Csongiról csináltam néhány mutatványos képet. Komolyan, már-már néha az az érzésem, hogy fel akar állni. Csak az nem esik le neki, hogy ez kapaszkodás nélkül nem fog menni!

Kép
Kép
tinu
 
 


Emese, ha lesz időm, lakok képet a blogba a retrószerkóról!

Ingatlan!Akik mondták, hogy van ingatlanos ismerősük, kérlek, említsétek meg nekik, hogy van egy eladó, 5 szobás 3 szintes, sorházi eladó lakás Újszegeden.
http://www.ingatlan.com/elado/tegla_epitesu_lakas/Szeged/Bal_fasor/3984420 Jól jönne a segítség, nagyon szeretnénk eladni.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Tinu, én nemtomkiaz...?
Gyöngyi, és ez még nem is a legjobb fotó róla! :wink:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi: basszus, egy világ omlott össze bennem. Mármint nem rólad, hanem magamról (ennyire öreg vagyok????). :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Szofi lányom, Thomas Anders max. a 30 túliak kedvence volt 10 éves korában. Hát a Modern Talking énekese!!!!!! :lol: Seri-seri lédi...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi: én már voltam 12 is! :lol: Bár én Dieter-rajongó voltam, az ő képével a párnám alatt alukáltam, de a legjobb barátnőm persze Thomas-imádó volt. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


tinu ja én meg azt hittem valami pszihológus író volt :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Na gyorsan még pár gondolat!

Iza életében először(lásd 5 hónap 24 nap)a hasán aludt éjjel :shock: :shock: soha soha de soha nem aludt a hasán!!!!!!!Néhány hete az oldalán sokat alszik,de hason :shock: :shock:

Kabát:nagyon jó kis kabikat láttam...40-50 ezerért :shock: jaj mondom ez nekem sok(k).
Erre találtunk egy jót 24ér...hát nagyon húztam a fogam,mondtam is h max jővő hónap.Erre megtaláltuk ugyan ezt csak tiniknek...azaz nem S,M stb méretezés,hanem a gyerek.És volt 1 db 164es,ami ugye rám jó! :wink: És csak 15 volt :shock: :lol: :lol: Spóroltam 10et mert töppedt vagyok :wink: Juppiiii!


Tinu!
Én mondtam h Csongi 2 hét és szaladni fog :lol: :lol: :lol: Mi azért nem haladunk így...a forgásunk se olyan mint Csonginak,meg a haladásunk se...Néha Iza is pik pak ott van vhol máshol(most a parkettáról szedtem össze pl)de ha nem akar akkor egy helyben is szépen eljátszik akár a cumijával is....

Na midjárt kész az első tepsi!jaj de ki vagyok éhezve rá....remélem h jó lett,mert picit változtattam a recepten 8)

Ildi!
Furi h nem fér ki...Szofinak pl 2 is van,egyik nagyobb mint a másik és kifér....azt hittem automatikusan kicsinyíti akkorára amekkorára kell...

annus11
 
 


na most meg valami magic képszerkesztőt töltöttem le, éppen csak ezzel az a gond, hogy nem méretezi át a képet :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Jelentem, én is szerettem a modern talkingot, és párolom, illetve főzöm az almát Petyának!!!!!!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Annus,
akkor jól jártál a kabival!
Én a Borásos az Adidas outletbe meg szoktam nézni a gyerekcuccokat, vettem ott 3000-el olcsóbban melegítőt, mert gyerek nadrág (176-os volt egyébként...).

Szerencsére tavaly vettem réli kavikat, meg van 3 csizmám is, mindegyik lapos, meg van még magassarkú, de az felejtős...

Hehe, Modern Talkingból nekünk volt vagy 3-4 kazettánk, hugommal közösen :) régi szép idők.

Na Bogi ismét túl az egetrengető délutáni alvásán, volt vagy 15 perc, még jó, h délelőtt aludt 1 órát.

emese1979
 
 


én is a krumplikockák mellé bedobálom az almakockákat a főzés végén, most ezt kapja 3 napig :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Hát imádtam a régi kabátom,de már 5 éves volt és hát tavaly a pocimat belepréseltem...khm,nem kellett volna :lol:

annus11
 
 


Íme a mai képek (hát mindenki nagyon up-to-date lesz CSongiból :lol: ):
Kép cetlimánia
Kép legújabb turis szerkóban (Tüci épp "hőmérőzik" Csongoron)
Kép mutatvány 1.
Kép mutatvány 2.
Kép elölnézetből

Kép
Kép
tinu
 
 


tinu ha nem látnám, nem hinném el :), nagyon ügyeeeeeeeeeees :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


annus az én kabátom végét is a pocak okozta :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Tinu,
azta! Csongi durván nyomja az ipart :) :)

emese1979
 
 


Tinu, Csongit nem sokára szedheted le a szekrényekről! Nagyon durva a kiscsávó! :lol:
Amúgy én is Thomasos voltam, nem Dieteres. Mindig a feketék/barnák jöttek be pasiban. :D Szereztem is egyet magamnak. :wink:

Ildi, kedd du akkor? Telószámod blogban fent van? Szerencsére olyan óriási a város, h ha megbeszéljük, öltöztetéssel együtt 15 perc alatt ott lehet lenni bárhol. :lol:

Előbb lőttem egy kabit Blankinak ebayen. Az a baj, h ha otthonra megy, a férjem kapja a cetliket sorban... Khm.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Én meg szerintem csakazértisdieteres voltam. :P Á, sose azokat néztem ki, akik a többségnek bejöttek. Biztos, mert tisztában voltam vele, hogy én sem vagyok egy némbörvan. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?