Új privát üzeneted érkezett!

Rodina
akkor most már értem.... :lol: csak tudod egy kicsit szenilis lettem,és egyszerűen nem tudtam rájönni,hogy most mi van... :oops: :oops: pedig próbáltam ezerrel olvasni a sorok között,sőt még a blogodat is átolvastam,és rájöttem,hogy hülye vagyok,mert találom a megfejtést!

szurkolok ám én is neked ezerrel! már alig várom,hogy az örömében ugráló Scooby-t újból feltehessem neked a két csíkos örömére!!!! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


*dy* és rodina: Nagyon örülök hogy ilyen gyorsan írtatok. Egy kicsit megnyugodtam. Most nem kellett clostyt szednem, csak ezt a hülye szurit szúrkálom. :? Pedig felírta a tüszőrepesztőt is, de ki sem váltottam. Akkor majd holnap kiderül és megveszem akkor.

Kép De ha nem fog nőni, akkor világgá megyek. :?

Kép
babicsek
 
 


Babicsek!
Hidd el nőni fog.
Most kutatok az emlékezetembe, hogy talán Dita evett vagy ivott sok fehérjét, mert az jó a méhnyálkahártya vastagítására! Szóval hajrá, igyál sok tejet, túrót, és húst hússal! HA valaki még emlékszik rá, erősítsen meg.

rodina74
 
 

 
 

Dy!
Nem a te készülékedben volt a hiba! :lol:
Csak nagyon rendesek a csajok!

Örülnék, ha újra láthatnám a babaneten a Scooby-t! Köszi

Nati!
Ment válasz!

rodina74
 
 


Babicsek, nyugi, nőni fog, ez most pont jó. A döntéssel meg valóban ráértek még. :wink:

Rodi, ma felraktam a képeket a gépre, kettőt hozok is.

Kép
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Dy
Ne haragudj, nem akartalak összezavarni, csak segítettem Rodinának, mert azt mondta, hogy magába beszéli a gyereket.

Nekem ma megjött 5 nappal hamarabb. Úgyhogy most nagy döntést hoztam (már kb 100x). Elsősorban meg kell keresni ennek az összevisszaágnak az okát. Aztán arra koncentrálok, hogy beálljon a mensim, ha ehhez bármilyen kúrát végig kell csinálnom, ami általában 3 hónap (gonolok Premens, vagy Mastodynon) akkor csak azon fog járni az agyam, hogy ne adjam fel, mert 3 hónap alatt ismét a régi lesz a szervezetem, és akkor utána meg babás leszek.
Mindig hamar abbahagyom az éppen használt gyógyszert, vagy bármit, mert csalódott vagyok/voltam a sikertelenség miatt, de kitartás kell, és akkor meg lesz az eredmény. De ezen elhatározás előtt sík ideg voltam.

Amikor pár hónapig szedtem clostit és abbahagytam, utána 1-2 hónapig kicsit zavart volt a mensim, de ennyire nem. Lehet az is, hogy most múlt hónapba mrionalt szúrtam és most nem, megint összezavar? De 1 hónap nem csinálhat ekkora galibát, vagy igen?
Többet nem kérdezek, így is sokat "beszéltem".

Rodi kismami jól vagy? :)

timejka
 
 


Beze,
csodálatos Lexitek van!!! Micsoda szemek!!! Lestoppolom Bencémnek!!! :wink: :wink:

Babicsek,
semmi gond a nyálkahártyáddal!!!! Nekem volt, hogy 7. nap 3,5 volt majd 9.nap 7. Igaz, közben megettem egy kiló túrót (túrógombóc, cukros tejfölös túró, kőrözött), egy jókora sajtot, natúr joghurtot és pipi mellet. Szóval rengeteg fehérjét és nagyon sok vizet. aztán begurultam inszemre :P :P

Dy,
bár tudom, akkor nem így gondoltad, de nagyon szerencsés vagy, hogy időben felfedezték a trombózis hajlamodat!!!! Vigyázz magatokra, nem lesz semmi gond!!!!

Timejka,
tarts ki, meglátod lesz eredménye!!! A mastot én is szedtem anno, most pedig hormeel s-t szedek. ez is homeós. De tényleg gyere helyre, aztán minden könyebb lesz. Szerintem se kutyulja össze egy-két stimus hónap ennyire a hormonokat, bár ki tudja, nem vagyok orvos..

Rodi,
pihenj sokat, hétvégén együtt lesztek Apácskával???

Jó éjt, megyek, másolom az adataim egy részét. Tudom, biztos idiótának tartotok, de én csak a telómba irtam be, mikor hányadik napon voltunk uhun, milyen eredméynek voltak, milyen tüneteim voltak, stb, stb és ez most mind odavész... a szülinapokat ki tudom máshonnan is keresni, de ezeket??????,, :shock: :shock: ezek után már muszáj babucinak megkapaszkodnia, mert nincs összehasonlítási alapm :shock: :oops:
Vendég
 


Nati
Jövő héten elmegyek dokihoz, hogy ő mit mond és csak akkor kezdek szedni valamit.

Amin most elgondolkoztam: nekem egész hónapba szinte 36-36,3 között volt a hőm, ez mi szerintetek? Tudjátok én nem nagyon értek még mindig a hőmérőzéshez. :oops:

timejka
 
 


Bocs lányok, de elkezdtem főzni már a holnapi kaját. Nekiálltam frankfurti levest csinálni, és közben hazajött a párom is.

Nati!
Á, nem merünk! :oops: :cry:
Remélem sikerül mindent visszaállítani, és utána tudsz túrni, a korábbi leleteidnek. Én részben ezért is írok blogot, az csak nem vész el. :roll:

Timejka!
Szerintem is ez rövid idő ahhoz, hogy ennyire összekavarjon. A kivizsgálással kapcsolatban teljesen igazad van. Én is úgy döntöttem, hogyha most nem jön össze, kivizsgáltatom magam. Ezért is kértem időpontot Fülöp dokihoz.

Köszönöm érdeklődésedet, ma egész jól vagyok! Tőletek nagyon jó kedvem lesz mindig! :lol: :lol:

Beze!
Lexi gyönyörű! NAgyon szép, és látszik, hogy jó kedélyű baba! Bármikor elfogadnám őt is!

Bikfykém!
Merre jársz?

rodina74
 
 


Látom mindenki eltűnt! Na, én is elmegyek aludni!
jó éjt

rodina74
 
 


Kép

sziasztok!

Megjöttem. Alig bírtam regel magamhoz térni, már fél 6-kor keltem. Szóval a tüszőcském 19-20 mm körüli, a méhnyálkahártya 7,5. Ma este kell 11-kor beadni a tüszőrepit, aztán hétfőn inszem 13-kor. Jaj annyira izgulok már. Szóval a méhnyálkahártyámra azt mondták, hogy gyengécske, de remélem erősödik még. Meg szednem kell még ma és holnap emiatt E-vitamint 2*1-et. Ez hátha javít még rajta.

Beze: Lexike gyönyörű. Nagyon édi baba. Mit nem adnék én is egy ilyen kislányért! :)

Na megyek takarítani. Hétfőn nem fogok tudni menni dolgozni se. ez is úgy idegesít. Nem szívesen hiányzok, ilyenkor mindig lelkiismeret furdalásom van.

Kép
babicsek
 
 


Babicsek
További drukk!

Rodina
UH-ra kértél időpontot? :)

Tegnap kicsit bolond voltam, aztán kibeszéltem magamból és most megint jól vagyok. Minden hónapban ez van. Remélem már nem sokáig.

timejka
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem el, csak nagyon rohanós napjaim voltak, tegnap meg a fiúk főzőcskéztek, tartottunk egy baráti körös bulit. Nagyon kellett és nagyon jól sikerült. :wink:

Mindjárt visszaolvasok, aztán reagálok is.

KépKépKép
bikfy
 
 


Babicsek!

7 mm-rel miért riogatnak? Nitácskának a másik bandámból ennyinél tapadt meg a babája. Igaz, hogy ez a minimum, de ez már elég. Nem köll ám túlteljesíteni a tervet, ez megvan, akkor pipa. Ezen nem fog múlni. Ráadásul addig még rengeteget nőhet. Sikerülni fog az. :wink:

Rodikám!

Hogy vagy? Már csak 5 nap. Nem is írom, úgy is tudod, mennyire szorítok. Tesóm 1 órával ezelőtt magyar földre lépett. Azt ígérte, este még beszélünk. Semmi nem érdekel, csak az, hogy itthon van és minden rendben.

Timejka!

Ilyenkor úgy átölelnélek. Már akartalak kérdezni, nem akarod megpróbálni a természet gyógyászatot? Én tudok egy jó címet, hátha érdekel. Igaz, hogy Baján van, de sok ember kapott már babát a segítségével.

KépKépKép
bikfy
 
 


Nati!

www.ciklus.hu oldalon mindent tudsz rögzíteni és soha nem veszik el. Nekem nagy segítség. Itt tudsz hőt vezetni, vagy bármi adatot rögzíteni.

Beze!

Olyan szép ez a Kisbeze! Elolvadok tőle. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Babicsek!

Akkora király ez az egér, ahogy rohan....... állati . Már többször visszapörögtem oda, hogy lássam, de még mindig röhögök. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Viuskám és Dy Mamik!

Remélem, jól vagytok, mindenkivel minden rendben. Nagyon boldog vagyok, hogy én hozhatom majd a híreket Rólatok.

Egy hülye kérdés, de ilyenek foglalkoztatnak: Kellett új kabátot vennetek? Vagy mibe fértek most bele? Basszus pár hét múlva szültök, erre itt ez a rohadt hideg. Utána tudom, hogy újra csitti-fitti csinosak lesztek, de most gondolom kellett az új szerkó. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Most elköszönök, később még leszek. Most anyuéktól írok, ha haza értem jelentkezem.

Addig is ne halljak jót rólatok, tessék sokat rosszalkodni, ebben a béna hidegben úgysem lehet mást tenni.

Mindenkit csókolok: Bikfy :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Babicsek!

LÁtod, minden rendben van! Mennyit nőtt egy nap alatt a nyálkahártyád! :lol: :lol: :lol:
Szóval kezdj el arra koncentrálni, hogy most babás leszel!
Hajrá!

Timejka!
Mindenkinek vannak rossz napjai. Az a lényeg, hogy túljussunk rajta! Nekem ebben nagyon sokat segítetek. Ezért is jó itt lenni. :lol:
Egybként nem uhu-ra kértem időpontot, hanem teljes kivizsgálásra. HA keresel Dr. Fülöp Vilmos nevére, meglátod, hogy olyan mélységig csináltat vizsgálatot, hogy 2 hónapig csak vizsgálatokra fogok járni. De nem baj, mert ha most nem jön össze, akkor legalább kivizsgáltatom magam.

Bikfy!
Nagyon örülök, hogy a tesód hazaért! Sokat gondoltam rá, mi lehet vele. Még sehonnan nem kaptam visszajelzést, gondolom a dolgok már csak a jövő héten indulnak meg. :?
Bikfykém!
A szövegedtől meghalok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LÁnyok! Ahhoz képest, hogy ma október 17-e van, egész jól vagyok. Már hónapokkal ezelőtt ettől a naptól féltem, de még csak nem is sírtam! :shock:
Ma az orvos kalkulációja szerint 2 édes baba anyukája lehettem volna! Nem baj, jövő ilyenkor legalább egy édes bébit fogok tologatni, és küldözgetjük egymásnak a gyerekeinkről a fotókat! :wink: :lol:

rodina74
 
 


Jó reggelt!

Sosem szoktunk ilyen sokáig aludni, de ma 8 után keltünk. Levolt húzva a redőny és olyan sötét volt mintha még éjszaka lenne :) .

JAj csajok: Bízom benne hogy ezek a méretek jók lesznek.

Most lehet hogy hülyének néztek, de most tudjátok min rágódom? Azon, hogy tegnap egész délelőtt a vizsgálat után úgy szurkált a jobb oldalamon. Most attól félek, hogy nem e megrepedt a tüszőm. Este ugyan beadtan a tüszőrepi szurit, de mi van, ha m ár nem volt ott a tüsző? Tudom idióta vagyok....... De ez most idegesít. Most például nem érzem hogy szurkálna. Ráadásul apival sem voltunk együtt, mert ugye gyúrunk a hétfőre. Ő tömi magába a tökmagot is. :)

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Babicsek!

Fő a nyugalom, hidd el, minden rendben lesz. Tudod, amit a Jóisten neked szán. Te amit tudtál megtettél, most már merd végre élvezni az életet. Hiper-szuper megadrukk. :lol:

Rodi!

Elmúlt dolgokon sosem rágódunk. Az nem visz előbbre. Tudod, mi bátor csajok vagyunk és szembe nézünk a sorsunkkal. Amúgy is az sokkal izgalmasabb. Már csak 4 nap. Ugye?
Tesóm ügyét előre is köszönöm. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
Édes vagy. Baja nem itt van sajnos, találkoztam múltkor dobogókőn egy bajai "mágssal", mondta, hogy menjek hozzá, de a távolság nagy. Viszont ahol lakom van egy bácsi, csak időpontot nem ad és van amikor 1-2 órát ülök, mire sorra kerülök, azért nem tudok járni, de most a Ben jár edzésre és amíg ő ott lesz, addig el tudok menni hozzá hetente 2x.

Rodina
Tudom, hogy nem uh-ra kértél időpontot, cak azért írtam, mert úgyis uh kell nem vizsgálat, hogy megmondják mekkora a bébi, vagy bébik.

timejka
 
 


Mai menü:

Pulykahúsleves

Brassói

Birsalma kompót :wink:

Gyertek hozzánk ebédre! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kép Ilyen nagy már a Bence Kép És ilyen volt

timejka
 
 


Timejkám!

Hááááááááááát igen, az egyik képen még baba, a másikon már nagy fiú. De az fix, hogy nem lett elcserélve, mert ez a gyerek tiszta anyja. :wink:

Te is nagyon szép vagy a képeken. Merre voltatok? Meccs? Nyaralás? Osztálykirándulás?

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Zoli vagyok a Via férje!
Tájékoztató jelleggel írok nektek. A Via teljesen jól van, a vérnyomása is rendben, sőt még a cukra is. Szegénykém só és szénhidrátmentes kaját kap, aminek elég furi izei vannak.
Minden nap nézik NST-vel a baby jól van, egész nap szinte rúg-kapál a kastélyban. Jönne nagyon haza, de majd ezt a dokinak kell eldönteni, hogy engedi-e.
Nyilván itt baján azt a 180-as vérnyomást jól elmérték.

Én arra gondoltam elküldőm őket vérnyomásmérő képző tanfolyamra, és ha sikerül a vizsgájuk kapnak ajándékba egy piros vérnyomásméárőt!
Dióhéjban ennyi lenne! A Via mindnekit puszil, üdvözöl.

Sziasztok!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Szia Zoli!
Köszönjük a tájékoztatást. Akkor valószínű haza is mehet még mielőtt megszületik Darinka. Azért elég szomorú, hogy egy vérnyomást nem tudnak normáisan megmérni. Puszi Viusnak és kitartás.

timejka
 
 


Sziasztok!

Zoli: Kitartást nektek! Hát igen az orvosok terén én is úgy vagyok, hogy inkább lássa a dolgokat egy másik is, és ha egyszik a véleményük, akkor megnyugszom. Viust üdvözöljük. :) Örülök, hogy minden rendben.

timejka: Nagyonszépek vagytok tényleg a képen! És tényleg le sem tagadhatnád. :) Most másodikos Bence? Hogy rázódott bele a suliba? Nekünk jövőre kezdődik majd, úgy izgulok miatta. Most még csak tervezgetjük, hogy melyik suliba kellene beíratni.

bikfy: Én indulok. Maradt még az ebédből? :D

Tegnap én meg pogit próbáltam sütni. Egész türhető lett. Nagyon béna vagyok ilyen süteményes téren. Küldök róla egy képet. :)
Kép

Kép
babicsek
 
 


Meg is örökítettem, mert nemtudom mikor fogok megint hozzáfogni ilyen nagy munkához. :lol:

Kép
babicsek
 
 


Szia Zoli!

Nagyon örülünk a jó híreknek! Köszönjük!
Nagyon izgulunk Viusért és a babáért, és azért, hogy minden rendben legyen!
Hát azért gondolom, jól rátok ijesztettek, de szerencsére úgy tűnik feleslegesen. Remélem Vius hamar otthon lesz, ismét.

Timejka!
Nagyon helyes Bence! Igaza van Bikfynek, tényleg nagyon hasonlít rád! Le sem tagadhatnád! Jól néztek ki a képeken!

Remélem igazad lesz! Köszi

Már csak négy nap! Remélem hamar el fog telni. Holnap van egy jó pár elintézni valóm. Kedden Bécsbe megyünk a szüleimmel, egy kicsit vásárolgatni, szétnézni. A szerda meg csak elmegy valahogy!

Bikfy!
Nem rágódunk a múlton, így van, de elfejteni sem lehet. És nem is szabad. De most a múlt árnyékát nagyon jól viseltem! Jobban mint gondoltam volna! És ez megint erőt adott nekem. Szóval lányok!
HAJRÁ BABÁSODÁS!

rodina74
 
 


Babicsek
mennek a drukkok holnapra!!!! :wink: +++++++++++++++
és nyugi,addig amíg fáj,addig nem reped meg! ha már elmúlik a fájdalom,akkor viszont igen! jut eszembe, te miskolci vagy? mert én ott fogok szülni... a kaáli meg egy köpésre van a nógyogyitól... :lol: egyszer akár össze is futhatnánk! :wink:

Timejka
sajnálom,hogy ilyen hamar megjött! jók a képek Bencéről!

Bikfy
hát szerencsémre,vagy nem,van 2 kabim ami még simán jó rám, pedig eddig kg-ban rengeteget híztam. a gatyákat még 8 hetes terhesen vettem,és még simán jó rám minden,felsőkkel meg nem igazán bajlódtam,mindent megvettem ami tetszett,szóval még van mit felvenni! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nati
igazad van! valóban tragédia történt 2 éve,de inkább most egy egészséges gyerek,mint akkor lett volna mondjuk akár 2 sérült.... :oops:

Beze
tündéri a kislányod!

szüleim voltak itt most hétvégén,úgyhogy mindent csináltam,csak nem pihentem... :D egy kissé fájdogál a pocim,de remélem,hogy Gréta baba még bent akar maradni! na,megyek is egy kicsit ledőlök...

pussz mindenkinek,és kitartás!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Timejkám!

Tudsz nekem mesélni valamit az anionos betétről? Próbáltad már? Mennyiért vesztegetik?
Szívem szerint én kipróbálnám. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Zoli!

Remélem, nem engedik ki Viust, hidd el, ott jó helyen van. Itthon meg, inkább ne is beszéljünk. Így járt a barátnőm is, rosszul lett, szegedi volt a fogadott orvosa, oda már nem értek át, itthon meg jól elszúrták a dolgait. Nagyon szurkolunk Nektek, Viuskát öleljük.

Neked meg annyit tudok felajánlani, hogy ha gondolod és segítség kell, amíg nincs itthon Vius, szívesen kitakarítok, vagy főzök, bármit ami kell. Ha bármiben tudok, tényleg nagyon szívesen segítek. :wink:

Ölelést küldök Viuskának: Bikfy :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dy!

Mennyit híztál? :shock: Ha nem túl indiszkrét a kérdés. :oops:

KépKépKép
bikfy
 
 


Babicsek!

Nagyon gusztusos a pogid. Finom lett? Ebéd még van egy kevés, jöhetsz.


Rodikám!

Úgy örülök, hogy ezt hallom rólad, végre sikerült összeszedned magad. Te nagyon erős lány vagy, meglásd megkapod a megérdemelt jutalmad. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


*dy*: Igen talizhatunk majd. :) Kinél fogsz szülni? Te is itt laksz? Nem is tudtam. :shock:

Lányok privibe küldjétek már el nekem magatokat ha fent vagytok az iwiwen! *dy* Könnyebben megismernélek ha látnálak fényképen. :D

Rodi: ilyen programokkal gyorsan eltelik ez a pár nap. Jaj olyan izgalmas az elkövetkező időszak.
(holnap inszem nekem, aztán rodinak vérvétel szerdán, aztán viusék a kórházban /remélem minden rendben megy/, *dy* is nemsokára szül...)

Na megyek fürcsizni, elkezdem rendbetenni magam holnapra.
Kép
A fiúk nézik a Forma 1-et.

Kép
babicsek
 
 


Babicsek
Dr. Cziáky Tamásnál fogok szülni. ismered esetleg?
küldöm priviben a nevem! jelölj be nyugodtan az iwiwen. :wink:

Bikfy
inkább le sem írom,mert sok.... :oops: :oops: :oops:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


*dy*: Igen ismerem, bár nem személyesen. :)

Kép
babicsek
 
 


Babicsek,
mennek a drukkok mára, haza pedig már babástól gyere!!!!!

Rodi,
már csak 3 nap, holnap meg látom Bécsbe mész, biztos el fog szaladni ez a pár nap!!!!

DY,
nyugi, én is sokat híztam, sőőőt, a szoptatás ilyen szempontból horror volt. Nemhogy lefele, hanem felfele jöttek a kilók. sok sok felesleg van rajtam még most is sajna, de nem baj, mert van egy egészséges kis lurkóm, ami ennél többet ér!!

Bikfy,
miket szedsz most??? mikor mész gyogyihoz? szzuper, hogy ilyen jót buliztatok!!!

Timejka,
csini vagy nagyo és hát hogy Bence mennyire hasonlít a kiskori önmagához!!! Eszméletlen, mintha csak megnyújtották volna :wink: .

Beze,
milyen volt a hétvégétek? Ilynkor otthon van a párod??

Nálunk Apa szombaton is dolgozott, tegnap meg börzén voltunk, szerencsére egy csomóm indent sikerült Bencusnak vennünk :P :P aztán meg olyan hamar este lett :cry: :cry: :cry: itt nálunk szutyok idő van, pedig azt hittem egy kicsit sütni fog. Kezdek befordulni ebben a szürkeségben :shock: :shock:
Vendég
 


Sziasztok, jó reggelt!

Valakinél egy kóbor tesztecske? :oops: :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Natikám!

Hű, de egyszerre írtunk. Este leírom, miket szedek, arra most nem elég ez a kis idő. :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Nagyon sajnálom, hogy sosincs időm jönni! :cry:
Hiányoztok ám!
:wink:

Sajnos, nem tudom megmondani, hogy mikor lesz egy kicsit több időm. Remélem hamarosan!
Mindig gondolok rátok és nagyon drukkolok mindenkinek!
Cisztámról nem tudok semmit. De most nem is lényeges, nem lenne időm még a lombikra sem. Talán majd egy hónap múlva elmegyek megint uhura, és ha ott rendben lesz minden, akkor esetleg folytatjuk.

Pusz mindenkinek!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Nati, tegnap bekrepált a gépem, az outlookom pedig azon van, nem tudom, mikor tudom megnézni. Addig a férjem gépét használom. A hétvégénk alig alvós volt... :oops: Igen, a férjem itthon volt.
A tiétek?
A másik topicból van már vőlegényünk, de Bencus is pályázhat. :lol: Örülünk a szép kisfiúknak. :lol:

Köszönjük mindenkinek a dicséretet, aranyosak vagytok!

Vius, remélem, hamarosan hazajössz, és írsz nekünk.

Puszi mindenkinek és megy a drukk továbbra is!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Babicsek!

Megy a drukk! Egész nap gondolni fogok rád! :lol:

rodina74
 
 


Nati!
Jó, hogy jöttél, már éppen hiányoltalak!

Bumi!
Jó, hogy legalább néha jelentkezel. Jó hallani rólad. Remélem, ha mész uhura az a fránya ciszta már nem lesz sehol!

Beze!
Gyönyörű a kis Lexi! Ha van még kép, nyugodtan rakd fel őket, mert imádjuk nézegetni!

Bikfy!
Jó, hogy te is itt vagy! Én csak csütörtökön tesztelek! Én soha nem teszteltem idő előtt. Kivárom, mert ha előbb tesztelek és nega, attól nagyon kiborulnék! Így legalább a valóságot fogom látni! :roll:

rodina74
 
 


sziasztok!

Még itthon..... apus elment végzi a dolgát..... ( :) )

Aztán megyek 1 órára. Már csak két óra hossza és .......
Most a sírás környékez egy kicsit. Nemtudom mi van velem, egyszerre érzek örömöt és bánatot.

Rodi: Nagyon aranyos vagy hogy gondolsz rám.

Mindenkinek köszönöm aki szorít nekem.

Kép
babicsek
 
 


Babicsek!

Megy a mega-giga drukk!
Ha hazaértél és lesz kedved, gyere! Várunk majd a hírekkel!

rodina74
 
 


Bikfy,
kósza tesztet kitől vártál??? Roditól??? Én nem tudom ő hogy bírja, de tudod, mindig kivárja a 14. napot, példát vehetnék róla :oops: :oops:
várom a listádat este!!!

Bumi,
azért pihizzetek is néha!!!

Rodi,
hogy érzed ma magad? Holnap mentek bécsbe? De jó!!!!

Beze,
mi történt, hogy nem aludtatok?? Hát, igen, ha nem bánod, Bencus sorban áll Lexinél :wink:
Vendég
 


Babicsek,
mi volt ma? minden rendben ment? Apa eredménye? PIhizz sokat!!! Holnap már mész dolgozni???

Vius Apus,
köszönjük az infót, Viusnak továbbra is jó pihenést!!!! Hidd el, jó az ha egy kicsit rápihen a szülésre!!!! Aztán úgy se lesz pihi egy darabig!!! :wink:

Bence tegnap elkezdett "főzni tanulni": a nappaliba hordja a zománcozott edényeket, néha jól meggörgeti a járólapon és telerakja mindenféle földi jóval, majd rá a fedőt :P :P . Csak néhány hajszálam áll égnek... :shock:
Vendég
 


Látom Bencus nagyon házias férj lesz! Beze, ha Bencus így folytatja, én vevő lennék rá vejnek! :wink:

Babicsek!
Azért gyere, és számolj be, hogy mi történt! Csak egy kicsit, aztán pihizhetsz! De kilyukad az oldalam! :shock:

rodina74
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: