Új privát üzeneted érkezett!

Angyalka! Ennél már csak jobb lehet! Eszterke hogy van?

Petra! Nem csodálom, hogy nem vitted Kornélkát oviba, én sem vittem volna a helyedben ekkora szélben! Ákost minden nap ki kell vinnem levegőzni, különben nem bírok vele, de tegnap nem voltunk. Nem is volt valami mókás az este :s Nagyon jó a közös képe a gyerekeknek! Tisztán látszik, hogy imádják egymást :)

Mennem kell, viszem a mamát a temetőbe, meghalt az utolsó barátnője.

kiru84
 
 


Sziasztok Lányok!!

Mindenkinek köszönöm szépen a gyerköcöknek szóló dícsérő szavakat! Büszke is vagyok rájuk, és néha túlzottan beképzelt is vagyok, ha róluk van szó, de ki nem az a saját gyermekére! Imádom is őket! Szegény kicsi fiam ezért nem akar tőlem elszakadni reggel. Most ezen a héten minden nap sírt mikor eljöttem és nem tudom mi tévő legyek. Hiába mondjuk, hogy ott gyerekek között lehet, sok jó dolgot tanul, ő csak azt hajtogatja, hogy nem akar ott maradni és hogy ne hagyjam ott. Teljesen el vagyok kenődve emiatt!! A születésnapját már alig várja aranyom. Remélem, örülni fog majd a játékoknak és a tortának is. Hiszen ebben is mindent úgy csináltunk ahogyan szeretné. Na majd meglátjuk. Már csak 6 nap és négy éves az én kis apróságom.... Tegnap Angyalkával nosztalgiáztam kicsit a skypeon. Még most 4 év után is sokszor lábad könnybe a szemem, amikor arra a napra gondolok, amikor először tarhattam a kezemben és az első születésnapja is ilyen marad örökre. És mikor közeledik a következő szülinap mindig egyre többet és többet gondolok ezekre a napokra... Kívánom itt mindenkinek, hogy megélhessétek ti is ezt és örökre szép emlék lehesen amíg éltek.


Nofikám! Nagyon szépen köszönöm a képet!! El is mentettem!! :D Nagyon jót mosolyogtam amikor írtad a karácsony hangulatot. Sajnos nekem már másról szól a karácsony, de így is úgyan úgy várom ahogyan te is. Bár tavaly igazán meglepett a kedves uram, majdnem padlót fogtam, főleg, hogy megbeszéltük semmit sem veszünk egymásnak erre beállít nekem egy arany nyaklánccal. Mondanom sem kell, hogy milyen jól esett, aztán meg elszállt az agyam, hogy nincs pénzünk erre ő még költekezik... :D:D:D Egyébként a kinti hideg és a benti meleg egyre inkább jelzi számomra is az időt. Idén érdekes lesz majd a karácsony két gyerekkel. Flórának biztos nagyon tetszik majd a fa. Alig várom, hogy lássam, ahogy a nagy szemecskéit rászegezi a fára. Kornélka már nagyon várja, Már 3 hete meg kellett számolnunk hányat kell még addig aludni... Igaz szegényem még 10-ig alig tud elszámolni... (megkeveri a számok sorrendjét 1,2,3,4,6,5 valahogy így... :) ) Meddig vársz még a teszttel?? VAsárnap csinálod a kövit?? Mondj valami konkrétumot!! Mert így lerágom a félkezem addig....

Suzi! ÖRülök, hogy apa észhez kapott végre!! Remélem, hogy ezután már nem lesznek buktatók! Annak is örülök, hogy anyukád bizakodó és meg akar gyógyulni és hogy jól van. Remélem, hogy a kezelés használ majd neki és nem gyengíti le nagyon. Én holnapra várom Mikit. Már érzem a közeledtét. legfőbbképp a hangulatomon!! Nyomott vagyok és semmihez semmi kedvem... Miért kell nekünk ez a húúú nem is tudom minek nevezem... Büntetésnek?? Én sokszor annak érzem!! Amikor megjön alig várom a napot, hogy elmúljon.... Útálom... Bocsi! Ez a tetű idő még pluszban frankón lehangol, és mindennek a tetejébe az önbizalomkovácsom is depis, így ő sem ér rá lelket verni belém... De nem is untatlak ezzel benneteket. Bocsi még egyszer!!

Daniella!! A Flóra 3290 grammal született és 3100 grammal jöttünk haza. Nagyon akar már felülni mindenben fel akar kapaszkodni, még abban is ami nem stabil. Ilyenkor szépen elborul oldalra. A forgás még mindig csak hasra megy, visszaforduláshoz csoda kell, de majd csak eljön az idő, hogy ez is bekövetkezik. Nem akarom erőltetni. A Kornélka ilyenkor már forgolódott és ücsörgött. De hát nem egyformák a gyerekek. A barátnőm lánya 3 hónappal idősebb a Kornélkának és ő 1 évesen beszélt, de még csak mászott, amikor a Kornél már stabilan egyedül ment. Most is látszik köztünk a különbség, a kiscsaj százszor nyugodtabb és megfontoltabb, mint a Kornél, őt le is lehet kötni, de a fiamat nem. Ja, igen a Kornélka ilyenkor már kompozott is, de azt a Flóránál elő sem akarom venni. Az első gyereknél az ember mindent annyira siettetni akar, a másodiknál szépen várja, hogy minden menjem a maga útján.

Zsuzsa! NAgyon eltüntél!!

Angyalom! Sajnálom a fütés dolgot! Remélem, hogy nem történik már veletek semmi rossz idén. (Most már csak jónak kell tényleg jönnie!!) Nekünk is kandallónk van ami vízteres, csak még nincs beburkolva.... Kicsit murisan néz ki, de majd talán idén azért sor kerül rá. Bízom benne! Bár ahogy a dolgok állnak nem hiszem, hogy összejön. DE nem akarlak benneteket ezzel untatni.

Szilvi! Igérem, hogy elküldöm a recepted, de most nincs itthon, sajnos. A háznál maradt, mert legutóbb ott sütöttem meg. Hogy vagy?

Arte! Holnap lesz a felvételi?? A tanfolyammal kapcsolatban mi újság? Van valami fejlemény? Nagyon büszke vagyok rád! Hogy otthon maradsz a popódon, és remélem, a múltkori h.sz.ommal nem bántottalak meg!! Drukkolok holnap!! A kandallót ti csináljátok majd?? Erre felénk horribilis áron csinálják őket. Potom 600 ezernél kezdődnek tűztérrel. Nekünk már az megvan, és így nekünk már csak a burkolat hiányzik. De mivel a tűztér megvan az építők már nagyon szóba sem álltak velünk, főleg amikor azt mondtuk, hogy a burkolat kell és nem kell felépíteni akkor szinte átnéztek rajtunk... Milyen stílust szeretnétek?? Nem szoktad nézegetni a neten őket??

Etnám! Gratulálok a szüleidnek!! Szerintem is ügyesen összehozod majd a megfelelő ajándékot a nagyszerű alkalomból. Angyalka ötlete nagyon szuper, hogy csinálj nekik egy albumot. Én mondjuk tennék bele néhány képet a megismerkedésük idejéről is. (ANgyalom, neked nagyon tuti ötleteid vannak!!) Boti hogy van? NEm beteg? Az én gyerekeim nagyon nem akarnak kijönni ebből a köhögös izéből. A Kornélka állandóan köhög, a Flóra meg állandóan náthás, szóval elegem van.... Hiába adom nekik a vackokat!! Bérescsepp, C vitamin csepp és a Kornélkának még a Ca is.
A videót még mindig nem néztem meg, de igyekszem igérem!!!

Most búcsúzom drágáim!! Mennem kell az ebédet feltenni. Apa ma is 4-kor jön, én meg ma már másodszor 10 óraiztam :D. Szeretem, ha frissen kapja az ebédet, ha már egyszer itthon vagyok, nem igaz?? VAGy nagyon elkényesztetem??

Puszillak benneteket!! Simi a babáknak!! Pocakon kívül és belül!!
wpetra
Pusztavám
 
 


Sziasztok!

Suzikám: De jó, hogy jöttél egy kicsit! Örülök, hogy rendben vagy lelkileg és hogy úgy néz ki, a párod is hajlik afelé, hogy kisbabátok lehessen!!!! Jaj, alig várom már a napot, hogy bejelentsd nekünk: pozitív lett a teszted!!!! Anyudnak kitartást kívánok a kezelésekhez és sok erőt nektek is, meglátod, minden rendben lesz és meg fog gyógyulni!!! A hit a legfontosabb, az átsegít mindenen! Vigyázz nagyon magadra és gyere gyakrabban, millió puszi!

Swidi: Szavaztam Alexra, tündéri szép a képen!!!

Petra: Szerintem sem szabad erőltetni az ülést, majd eljön az magától. Én olyasmiket hallottam (védőnőtől és olyantól is, aki a saját példáját mesélte el), hogy akkor tud majd biztosan ülni a baba, ha a mászásból oldalra dűlve magától felül. Amíg ez nem jön el, addig nem szabad erőltetni. Mert később gerincfájdalom, púposság, rossz tartás alakul ki belőle. Úgyhogy nálunk csak annyit ül Alexa, amíg az ölemben van, akkor is fogom hátulról ugye. Miután ezt hallottam, már párnákkal kitámasztva sem ültettem. Majd ha már felül magától, ráér majd utána ücsörögni még eleget. Nem akarom, hogy fájjon a háta emiatt később vagy rossz tartása legyen. Szerintem nagyon szép gesztus, hogy a férjedet meleg étellel várod! Kornélkánál vajon mitől lehet ez, hogy ennyire nem akar oviba menni? Nem bántotta valamelyik kisgyerek vagy nincs valami gondja az óvónénivel? Valami lelki dolog biztos van a háttérben...Vagy a versekkel kapcsolatos lehet, amiről a múltkor mesélt? Remélem, mielőbb megoldódik ez! És mindjárt 4 éves lesz? Milyen nagyfiú már.....

folyt. köv.

Kép

Kép
daniellla
 
 

 
 

Arte: A felvételi teszted miatt minden ujjam keresztben van érted!!!!

Angyalom: Úgy sajnálom, hogy megint valami rossz történik veletek. :( Most el is gondolkodtam, mert az új házban alul nálunk is mindenhol padlófűtés van, radiátor nincs egy szál sem, az csak az emeleten van. Én már eleve tartok attól egy kicsit, hogy elég meleget tud-e csinálni simán csak a padlófűtés??? Remélem, hogy igen. Nálatok meleg van tőle? Sajnálom, hogy folyik a víz belőle és hogy fel kell törni emiatt a betont, ez szörnyű... :( Így most hogy fűtetek? Vannak radiátorok is ott, ahol a padlófűtésetek van? Biztosan nem egyszerű ezt megszerelni, láttam, amikor készült a házunk, hogy hogy rétegeződnek ezek, vannak a csövek, arra jött még valami rács, majd az a szigetelő fólia és úgy rá a beton. Nem egyszerű hozzáférni. Azért remélem, megoldódik a probléma! Eszterkém hogy van?
Alexa jól van, forgolódik, kúszik, nyúl mindenért, nagyon érdeklődő, sokat mosolyog és nevetgél, gagyog, sikonyál. Nagyon társasági lény, imádja, ha sokan vannak körülötte. :D Hihetetlen, hogy a jövő héten már 7 hónapos lesz!

Csajszik, most megyek, ébredt Alexa. Millió pussz mindenkienk!

Kép

Kép
daniellla
 
 


Sziasztok, csajszikák!

Nem tűntem el. Itt voltam én minden nap többször is csak nem volt mit írnom.
Mindenkit ölelek és képzeljétek ma végre jó hírt oszthatok meg veletek. Végre kaptam időpontot. Jövő héten megyünk Győrbe csütörtökön. Már alig várom. Addig le foglalom magam mert kértem szabit jövő hétre és ki takarítom a lakást meg a leleteket is le kell fénymásolnom. Van két lelet amit a Ciris nem adott ki és azt valahogy pótolnom kell hátha kérik. Jaj, csajok, annyira izgulok. Már alig várom. Most már biztosan össze fog jönni.
Most nem tudok mást írni, olvasok én minden nap csak annyira fáradt vagyok hogy itt elkeseredek majd mosolygok magamba és ennyi. Reagálni már nincs erőm. Bocsika, szégyenlem magam ezért. :oops:
Puszi mindenkinek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Koszonom szepen Daniellla,
Jo fogyokuras tip? oszinten ? Ne egyel sokat nekem az jott be, hogy kiszedem a magam adagjat ugy ahogy gondolom aztan a az utolso 1/3 at szepen otthagyom kicsit nehez megallni de nekem ez bejott igy szepen lecsokkentettem az adagomat es ez mukodik azt az 1/3od beleteszem egy etelhordo dobozba es megeszem vacsira 7 elott meg hozza esetleg meg valami ha nem erzem elegnek de odafigyelek arra hogy este fele annyit egyek mint delben,
Igy ugyan azt eszem mint a csalad nem kivan kulonosebb fozest , vagy pepecselest, nem kerul plussz penzbe , nem sanyargatom magam hogy mig masok eszik a finomat en mint a kecske csak salit eszem pipicicivel,
Nekem ez bejott miota csinalom masfel honapja 6 kilo ment le,
szukul ossze a gyomrom es meg hulye es ideges sem vagyok mint regen a fogyokuraktol.
ha nassolni akarok akkor nassolok csak pl enni akarok egy marek mogyorot akkor szepen belemarkolok hogy a filing meglegyen aztan szepen a felet vissza teszem .
Sportolni hol van hol nincs idom ugyhogy igazabol nem szamot tevo.
egy par uj kep a hercegemrol Kép Kép Kép
swidi05
 
 


Sziasztok!

Petrám a múltkori hozzászólásoddal egyáltalán nem bántottál meg! Köszi h aggódsz értem! Nálunk úgy lesz ez a kandallós dolog, h azUramék megcsinálják a tűzteret és a kőművesünk fogja burkolni. Még nem tudom igazából milyet szeretnék, de majd mire kell eldöntöm, mert azUram az ilyenbe nem szól bele csak ha nagyon nem tetszik neki. Tiétek milyen lesz?

Jaj Vasi ez annyira jó hír!!! Nagyon - nagyon drukkolok érted!

Daniella nekünk a víz-és gázszerelő azt mondta h a padlófűtés csak kiegészítő fűtés így lesz nálunk radiátor is. De aztán a fene se tudja, mert mindenki mást mond hisz mindenkinek más a hőérzete! Azért csak nem fogtok megfagyni majd :roll: !

Pusszantás mindenkinek!

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok!

Manócskám napról napra többet dumál, lassan felül már egyedül is..van h meg is tartja magát, persze ott van a kezem mert bmelyik pillanatban gondol egyet és eldűl..és próbálkozik a mászással is..feldugja a kis popóját és a kezeit is ügyesen teszi maga előtt..ma már az ágyában is hasra fordult, csak szegény nem tudott vissza fordulni, nyöszörgött nekem.

Kiru!
Én sem erőltetem az ülést, de fekve már nem jó neki, üvölt, így kénytelen vok felültetni, de igyekszem nem derékszögbe.Ő sokat dől előre és veszi a szájába a lábikóját, azt csinálja mindig fekve is..küldök majd képet róla.Mi a babakocsimban már régóta nem fektetjük, hanem ültetjük, de abban sem derékszögbe, ott is csak akkor fekszik ha alszik.

A meló kicsit lelassult..de majd küldök képeket nektek a házikóról is.

Mindenki rendben van?

A manócskám nem nagyon eszi az almát és a barackot, próbáltam az itthonit próbáltam a boltit is, de nem ma apa evett és benyalatta vele a banánt és azt ette volna..most mit csináljak vele? azt meg még nem szabad.
De a többi gyümölcs nem kell neki..
A gyümilevet issza úgy ahogy.

Nofikám!
Mikor tesztelsz?

Többiek remélem jól vannak..bocsi ha nem írtam mindenkinek de megyek mert fáradt a kicsi és még vissza van a fürcsi is...

Etna én is megnézném Botiról a videót.

puszi csajszik


Kép
Manócska nagy fűl-ű, csak azért csináltuk így h szívinfarktust kapjon a nagybátyja, mert nagyon kell vigyázni a füleire nehogy elállóak legyenek.háát ha ezt meglátja.:)

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Kép
egy lábrágós képecske, apa kérésére az intim testrésze kitakarva:)

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


SWIDI!
Megy már ez a nagy legény egyedül? Tamásom totál lusta és csak vezetgetve képes menni. :( remélem nincs elkésve, bár azt mondják másfél éves koráig kell elindulni egyedül. Mekkora most Alex? Kg, cm?
Puszi Nektek

Kép

Kép
luca81
 
 


Jo reggelt lanyok!
hat kesz vagyok teljessen,anyat meg kell muteni november 4-en megint,le kell venni a mellet! este beszeltem vele!
azt hittem belehalok egesz este csak zokogtam.....nem hiszem el hogy ez velünk törtenik! es elmondta anya öszinten hogy az orvos semmi jot nem tud mondani! de annyira erös, el sem hiszem.....ugy tisztelem erte! de mar csak a jo Istenbe bizhatunk hogy nem veszi el tölünk! en ebbe bele örülök....imdkozzatok erte lanyok!
es köszönöm az eddigieket is!
:cry:
lanyok nagyon szepek a gyerköcök mindannyian!
Drga Petram,meghatodtam soraidon ahogy Kornelkerol irtal,es nem baj ha elfogult vagy velük hisz minden anya az!
nagyon aranyosak ketten tenyleg lehet latni hogy nagyon szertik egymast,biztos nagyon jo tesverek lesznek!
draga Zsuzsa nagyon drukkolok nektek:)
Swidi draga jo hogy itt vagy Alex baba nagyon vagany kiskölök!
remelem jol vagy!
Daniellam Alexa baby nagyon szexi...bizos csinos kiscsaj lesz hihiihi anyaukanak meg majd fajhat a feje...
Laar a te kis tünderked is nagyon gyönyörü baba!
Lucam Tamas jol van? remelem nem vagytok betegek!
Anyukad jol van?
Etna en is szivböl gratulalok anyukadeknak!!
kis Boti baba nagyon edes!
Arte mizu veled...drukkolok nagyon neked!
Tina hogy vagytok? puszilom es szertettel ölelem a kis dragadat es teged!
Angyalkam,sajnalattal olvasom hogy a renszerrel gond van!
De csak jobb lehet gondolj erre!
kis Hercegnöm hogy van?
Jol van csajok bocsanat ha kihagytam valakit de kesöbb meg benezek!
apa ma jön haza Daniabol es holnap megy el ket hetre!
nagyon rossz lesz egyedül ,plane hogy csak anyara tudok gondolni es repülnek haza de nem tudok,muszaly dolgoznom!
de hivom minden nap de az a baj hogy nem vagyok erös es mindig sirva fakadok! pedig tudom hogy nam lenne szabad! na de majd lesz valahogy!
A kis keresztfiam nagyon aranyos szaladgal allandoan gagyok mar egy csomo szot kimondd es hal Istennek nem beteg!
leköti Anyukamat ,nagyon imadjak egymast szerintem ö nagyon sok eröt ad neki! szep idöt töltöttem otthon faj is a szivem nagyon... na jol van nem farasztalak bennetket,mert mar megint könnyes a szemem es meloba vagyok!
össze kell szednem magam...
sziasztok dragaim mindnekit szertettel ölelek es puszilok!
suzi2
 
 


jó reggelt lányok!
hát én annyira kész vagyok, kirukám készülhetsz, ez valami rettenet. wc-re nyitott ajtóval megyek, szokjátók lányok!!!!! nálatok is eljön ez az idő. ja és halálra unja magát itthon. tegnap levideóztam és 1 mp alatt a konektorban lett a keze, majd elküldöm nektek. dugaszt tényleg kell venni, pedig én nem akadálymentesítem a lakást, nem pakolok el, hogy szokja, de így egész nap a NEM a fő szavam. rájöttem semmit nem csinálhat. :lol: gyerekek úgy wc-ni, hogy néznek közben :lol: ha egy pillanatra eltünök és csöndben van, akkor tuti valami rosszat csinál, ha nem csinál rosszat nagyon sír és keres. most kitaláltam egy játékot, ez bevált. kukucskálunk az ajtó alsó nyílásánál. azért ez mégis jobb. ez tetszik neki, bár alig tudok utána kijönni, mert becsapja, mikor nyitom, gondolom még játszani akar, de nem ülhetek a klozeton egész nap kukucsolva. de most, hogy így kielemeztem a wc-t, azért más is történik velünk. +5 kg az overálban, majd leszakad a keze. anyuékig átviszem, ennyit tudunk levegőn lenni. polusban nagyon tetszenek neki a zenélő helikopter és egyéb nagyon érdekes játékok. már tudja, hogy mikor van bekapcsolva.
képzeljétek kezd válogatni, ez idáig legalább nem volt, úgy látom, hogy inkább már a felnőtt kaját enné. vajaskenyeret már kap egy kicsit, párizsit is adtam neki, azt nem szereti. remélem nem a prágai sonka lesz a kedvence, mint az anyjának. rakottkrumplit is kapott toját fehérjével egy kicsit. leveseket imádja, azt simán adok neki. céklafőzit imádta, most már azt sem eszi, a sütőtököt még megeszi. ja és hétfőn jönnek az ablakosok, a szélben majdnem megfagytunk. a ku--a anyjukat, 3mm-es rés van az ablak és a fal között, de letapétázták, azt hitték nem vesszük észre? undorító, ahogy a magyar szakemberek dolgoznak. én nem is vágnék bele itt pesten az építkezésbe, mert tönkremennénk idegileg. sok a szélhámos. na ennyit rólunk!

suzy!
nagyon nagyon sok erőt kívánok anyudnak, küldök majd az email címedre valamit, szerintem mindent meg kell próbálni. a szomszéd néniről már az orvosok és a család is lemondott, aztán természetgyógyászok helyrehozták. 82 éves és gyorsabban megy a lépcsőn, mint én. most kérdeztem meg a titkát, mert apum legjobb barátjának gége rákja van, meg sem mütik olyan stádiumban van és neki írtam össze a dolgokat. szóval képben vagyok. szerintem anyud előtt nem kell erősnek mutatkoznod, ő ismer téged a legjobban, hisz az anyukád!kint is érdeklődj, mert itthon szar az eü helyzet, szerintem vitesd ki, egy konzultációra mindenképp. orvosi mühiba , orvosi mühiba hátán! szarnak az orvosok mindenkire.

petrám!
az ovi ezt hozza, hogy a második gyerek olyan makk egészséges lesz, mert a nagytól már mindent elkapott, hogy flóra már semmit nem kap meg az oviban. bárányhimlős már volt a haverom? jobb minél előbb túlesni rajta, én nem fogom oltatni botit ellene, sem h1n1 ellen. az ovónőket szereti az oviban? nem lehet, hogy ott valaki bántja? vagy csak egyszerüen féltékeny, hogy itthon vagytok flórával.

vasi!
drukkolok ezerrel. viszonylag rövid határidővel kaptál időpontot, ez legalább tuti. most már jöhet a kisvasi. vigyi magadra és már ne fogyizz erősen, mert a hormonok szintjét befolyásolja.

lucám!
kispasi, hogy bírja az időt? te a kispasit? :lol: néha leszoktad passzolni? lehet, hogy nekem is azt kéne.

angyal!
sajnos csak ezt az oldalt tudtam elolvasni ezen te még nem ítál, de olvasom a lányoktól, hogy baj van a fütéssel? sajnálom, remélem megoldódik. az albumot sajnos már előttem, de van egy ötletem.

azt gondoltam, hogy titokban megterítek nekik, főzünk norbival valami nagyon különlegeset és finom italokat is odateszünk. mivel anyu nem jár étteremben, mert nem lát rendesen és szégyenli. hiába, aki hiú, az hiú, ezért mi visszük oda az éttermet.

felébredt boti,majd jövök.
angyalom!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


na folyt köv...

laar!
mi is így voltunk, miután boti rákapott a félig ülés ízére az istennek nem akart hanyatt feküdni, mi soha nem is tettük le a babakocsit laposra, mert nekünk 45 fokig dönthető, hogy nehogy féljre nyeljen. nagyon édi mira, a sógorod elhül, utána küldj képet a botiról, neki aztán vannak fülei :lol:

daniella!
nagyon édi a kiscsaj, mikor mentek mérésre? nekünk nemsokára jön a mumus doktornővel való talákozás. már rémálmaim vannak, főleg most, hogy csökkent jócskán az étvágya. remélem nem fogyott, mert most meg rohangál ezerrel. már nem sétál kapaszkodva, hanem rohan.

nofikám!
8 hónap múlva már csak + lesz az a kua teszt, mikor szülsz. dokihoz menj inkább, az lassan látja a petezsákot.

szilvi, arte!
remélem jól vagytok, sajnos nem sok időm van visszaolvasni titeket, mert mint írtam az elején...... de sokat gondolok rátok, remélem ez az idő nem tesz depissé titeket.

megint megyek, mert ordítozik és mennem kell vele közértbe. olyan idegesítő, hogy nem engednek előre a pénztárnál, soha. pedig boti tesz róla, hogy hallják, hogy itt vagyunk. kihalt az udvariasság az emberekből. terhesen sem engedtek soha sehol előre, csak egyszer egy férfi!!!! nők soha! én mindig gyerekeseket és kismamákat a postán a gysztárban, közértben mindenhol előre engedtem. ja nyugdíjast nem, most biztos ezért szívok. na csók a többieknek, nem tudom mikor fogok tudni jönni, de igyekszem.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Drága Suzim!
A víz kivert, mikor olvastam soraid. Ez annyira igazságtalan. Nem is tudok mit mondani. De hidd el nagyon-nagyon sokan vannak így és tényleg meggyógyulnak utána. Mikor anyukámmal mentem a kemora, egy 35 éves csajjal volt egy szobában, akinek szintén a mellét vették le orvosi hiba miatt, mert mikor januárban elment orvoshoz azzal, hogy csomót érez a mellében, nem vették komolyan. Igaz vettek mintát neki, de negatív lett... mire újra ment fél év múlva, már annyira gázos lett a helyzet, hogy csak így tudták megmenteni. Neki a lelki dolog sokkal nehezebb volt, elfogadni azt, hogy nincs melle az orvos hibája miatt... mert ha akkor megműtik és kiveszik azt a csomót, akkor nem terjed tovább. Szóval ez is öt éve volt és ez a csaj is meggyógyult, nem is látszik, hogy egyik melle nincs meg, bikiniben képes stradnra menni, senki meg nem mondaná mi történt vele. Nagyon-nagyon szorítok Nektek, hogy sikerüljön ezen is túljutni és anyukád még sokáig Veletek lehessen! Puszi Nektek és kitartás, tudom milyen nehéz időszak ez!

Etnám!
A Te soraidnál is kivert a víz... gégerák... :(
Ismerős a wc témád, ugyanígy csináljuk, néha kukuccsolunk, bejön neki is nagyon. Csak mikor néha beront és a wc kefe - lenne - a kedvenc játéka.. hát köszi... :D vannak dolgaink nekünk is. NÉha lepasszolom, mami átjön vigyázni én meg elrobog ügyeket intézni. De a levegő is kell neki, mert akkor meg dilis. Tamás is odavan a Plazaban azokért a kis hülyeségekért (autó, helikopter) amikbe bedobsz egy százast, aztán mozog, meg zenél. Szerencsére beleültetem, nem kell neki százas, mert Ő úgy is imádja, ha csak ül benne, aztán tekeri a kormányt ezerrel. Mindegyiket végigüljük, az utolsónál mégis visítás van, mert kezdené előről... :? az éjszakáitok milyenek? Puszi

Kép

Kép
luca81
 
 


Csajok még egy vers, csakhogy potyogjanak a könnyeitek!
Csodaszép szerintem!

Felsírtál, s könnycsepp hullt mennyből a földre,
a hónapok csendjét kis lényed megtörte.
Mamád, ki méhében néked otthont adott,
az élettől egy csodaszép kisbabát kapott.
Mint legdrágább kincsét, magához ölelt,
elfáradt, de ily szép terhet még nem viselt.
Testével érezte, ahogy kis szíved dobban,
s annyira szeretett, hogy nem lehet jobban.
Hálás tekintetét az égnek felemelte,
s legszebb gondolatit mind feléd terelte.
Arcod köré fonta két puha tenyerét,
s néked adta keble mindösszes kenyerét.
Sötét volt, csak a békés csend figyelt,
s léted minden kérdésre megfelelt.
Egyszerre lélegzett most anya és a baba,
s érezte, élte már nem volt hiába.

Kép

Kép
luca81
 
 


Suzym!
Nagyon sajnálom ami történik édesanyáddal, tudom hogy nagyon nehéz, de legyetek erősek, anyudnak szüksége van rátok, és a támogatásotokra.Ez szörnyű bkivel is történik és sajnos manapság elég gyakori.
Ilyenkor mindig a jóra kell gondolni, ezzel megmenthetik édesanyád életét, vagy meghosszabbíthatják azt.Nagyon nehéz feldolgozni, és kétszer olyan nehéz anyudnak, de kitartás, minden rendben lesz utána, és boldogok lesztek...
Nagyon sok sok puszit küldök és erőt,kitartást..

puszi mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok!

Suzy azt kívánom, légy nagyon erős, a hited ne veszítsd el, és mindig van remény. A legfontosabb, hogy anyukád élni akar, és ez a lényeg. Ez már egy fél gyógyulással felér.

Etna nem semmi, amit Boti csinál. Nem unatkozol, annyi szent.

Luca egy pár percbe telt, míg újra láttam. Kinn is esik, én is sírok, de nagyon szép a vers, megérte.

Petra szerintem is teljesen normális, hogy büszke vagy a gyerekeidre, és lehetsz is, legyél is!!

Nofi a csajokkal ellentétben én nem a vízteres kandallóról beszéltem, hanem cserépkályháról. Az elv amivel működik ugyan az, tartály van benne és felmelegíti a benne lévő vizet, amit egy keringető a radiátorokba nyom. A kályha egész felülete fűt. Nekünk a kandalló nem lett volna jó, így kellett egy alternatív megoldást találni. Ez bevált. Sajnos a csempe miatt nem olcsó beruházás, de a fűtésre így sokkal kevesebbet költünk, így pár év alatt megtérül. Természetesen a gáz is megmaradt. Úgy csináltuk meg, hogy ha kell, akkor gázzal fűtünk, illetve ha pár napra elmegyünk itthonról akkor sem hűl ki a ház, mivel a gáz bekapcsol, és a beállított hőfokra fűti a lakást. Ez azért is jó, mivel ha melózunk, akkor napközben nincs aki rakna rá fát, így ha esik a hőmérséklet, akkor a gáz rásegít. Beállítjuk a termosztátot, hogy mikor hány fok legyen, és mire hazaérünk addig sem hideg a ház.
Összehasonlításképp előző télen kb. 130.000 forintot fűtöttünk el (gáz+fa). 2 évvel ezelőtt viszont egy hónapban a gázszámlánk 45-50 ezer forint volt. Ráadásul reggel 6-tól este 6-ig nem voltunk itthon, így nem volt a hőfok magasra állítva. Úgy állítottuk, hogy mire hazaérünk, akkorra legyen meleg, és így szerintem ezt k..va sok kifizetni. Egyébként a házunk meg nem nagy, 95 nm2. Ja, és a gáztól nincs ilyen meleg, mint ettől, és én baromi fázós vagyok. Imádom a meleget.

Puszika
szilvi09
 
 


Sziasztok Lányok...

Suzy, sajnálom anyukádat, igazságtalan az élet.
Hallottál már a cékla-kúráról? Javasolható szerintem anyudnak, ugyanis a cékla gátolja a ráksejtek szaporodását, vérképző, a sav-bázis egyensúlyt és a máj anyagcsere-folyamatait szabályozza, valamint a tumorsejtek szaporodását gátló hatása van. Általában 42 napos kúrát javasolnak, ebben az időszakban csak céklalevet, gyógyteát lehet fogyasztani, szilárd ételt egyáltalán nem. Fokozatosan csökkenteni kell a napi bevitt táplálék mennyiségét, majd átállni a kúrára. A 42 nap elteltével nagyon lassan, fokozatosan visszatérni a megszokott étrendhez.
A céklaterápia kiegészítő módszer a rákbetegség kezelésében.
A cékla vörös festékanyaga a betain tumorellenes hatású. A kemoterápián átesett páciensek a néhány hetes kúra hatására jelentős javulást mutattak.
Remélem tudtam kicsit segíteni, és nagyon sok erőt, kitartást kívánok... Bár súlyos betegséről van szó, nagyon fontos a pozitív gondolkodás. Anyukád élni akarása erősebb lehet mindennél.
Puszillak

Angyalka, nem haragszom, a bolondság az élet sója. :-) Enélkül milyen uncsi lenne minden, nem?

Etnám, vizuális típus lévén, percekig hangosan nevettem a wc sztorin. :-) Isteni lehet Boti.

Laar, szívem, anyatejes babáknál 6, tápis babáknál 5 hónapos kortól lehet elkezdeni a szilárd hozzátáplálást. Először a gyümölcsöket javasolják, az alma-banán pép fincsi. :-) Adhatsz neki pürésített párolt zöldségeket, de egyszerre csak 1 félét, nehogy allergia lépjen fel. 7 hónaptól már kétféle zöldségfélét is keverhetsz. Biztos tudod, de ne sózz, ne fűszerezz semmit, csak a natúr ízeket érezze a kicsi.
Ha kifogysz az ötletekből, nézd meg, milyen ízeket kevernek a bébiételeknél, és csinálj olyat.

Petrám, nem tudom, mikor csinálok tesztet, pedig tegnap vettem egyet. Várok még. :-)

Arte, köszi a kandallós infót, letörtem. :-( Már megint a Főtávnak dolgozunk ezen a télen. :-(

Vasi-Zsuzsi, de jó, de jó!!!! Remélem csupa jót fognak mondani csütörtökön. Izgulok érted!

Most megyek hajat mosni, molyolni ,ebédelni, mert este megyünk kicsit ünnepelni. (Bnőm megcsinálta a 42 napos céklakúrát - sajnos neki is kellett - de túl van rajta, ezt meg kell ünnepelni.)

Puszilok mindenkit, és bocsánat, a valakinek most nem írtam: Nofi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nofertiri 2009.10.16 10:22-kor.

nofertiri
 
 


Szilvi, ehhez a megoldáshoz kell kémény? Mert hát én a fővárosban a központban lakom, egy társasházban, ahol egy db kémény sincs. :-) Persze, az már egy másik kérdés, hogy le tudok-e válni a főtávról...

nofertiri
 
 


Sziasztok!

Nofi igen kell!!!!!
szilvi09
 
 



köszönöm lanyok nagyon jol esnek a szavaitok,remelem meggyogyul anya! bar hal Istennek nem veszi a szivere hogy elvesziti a mellet! biznunk kell tudom es erösnek lenni....csak nehez nagyon!
Etnam,köszönöm neked is a segitseget...
Nofi a hugomeknel is ugy van ahogy Szilvi irta.... cserepkalyhaba van beepitve egy tartaly es az melegiti a radiatorokat es ök nagyon meg vannak elegedve ,igaz tenyleg huzos mert ujra rakattak es uj samo teglat raktak bele ami nem olcso de behozza az arat.....szerintem erdemes!
na megyek csajok egy ora mulva mennem kell a repterre Apaert aztan csomagolnom kell neki a batyujat.....jaj de rossz lesz megint egyedül plane most hogy az agyam jar mint a villanyora!
na de valahogy majd csak eltelik a ket het ugy is dolgoznom kell ezerrel,van mit behoznom!
puszillak benneteket es vigyazzatok magatokra es a cseppecskekre ebben a hidegben....
csok:)
suzi2
 
 


Etnám, próbáltad már Boti lefoglalására az akadálypályát? Székekből, asztalból és minden "mászható" tárgyból akadálypályát kell építeni, és ott kedvére kommandózhat. :-) Viszonylag hosszú ideig le tudja foglalni a 9 hós babákat. :-) És még csa ki sem kell menni otthonról.

nofertiri
 
 


Sziasztok!

LAnyok, koszi a biztatast, tenyleg minden jora fordul. MOst ugy nez ki, hogy a falfutes folyt, azt lekapcsoltuk, ugyhogy a padloval mindenok. Es hetfon megy a ferjem megveni valami szert, amit a vizbe kell tenni ami a csovekben kering, es eltomiti az esetleges szivargasok helyet, ugyhogy minden jo lesz.

Suzy, imadkozni fogok edesanyadert. Tudom min mesz keresztul, vagyis aterzem, mert az Eszter keresztanyukaja is igy volt szegeny. Neki is megmutottek a mellet. Ois csinallta a cekla kurat, es javaslom enis az anyukadnak, de ne ugy, hogy ne egyen semmit, csak nagyon sok friss gyumolcsot zoldseget egyen, semmi tartositosat meg ilyeneket. De ne csinalljon lebojt kurat azt szigoruan tilos, mert amugy is gyenge lesz a kezelesektol, nem szabad a szervezetet jobban gyengiteni. A draga "noverkem" igy szolitottam ot, ois ettol gyengult le az utolso idejere meg jobban. KIment belole az osszes ero. ES olvastam is hogy daganatos betegeknek nm szabad csinallni. HIdd el minden rendben lesz. Azon kivul minden aldott nap szedjen nagyon magas c-vitamin tartalmu keszitmenyeket. Es millio gyumolcsot. Kitartas draga! Erosnek kell lenni. Mert toled varja ois a tamaszt, meg ha erosnek is latszik. Az en draga noverkem sosem mondta, hogy baj lesz, mindig biztatatta magat es minket is, hogy meg fog gyogyulni. Remelem edesanyad mielobb tul lesz rajta, csak tegye meg ezeket a dolgokat, es a magvasgyumolcsok is nagyon jok: mint a dio. PUszillak es olellek draga!

Folyt..

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Daniella, nagyon ugyeske Alexa, ha mar kezd maszni, nemsoka kovetni fog teged. GYorsan belejonnek am, ha raereznek milyen jo onalloan haladni. Kerdesedre valaszolva: NAllunk sehol sincsenek radiatorok. Mindenhol fal es padlo futes van. Most csak a padlo megy es igy van 27fok, annyira felhevult egybol, hogy meg nem birtuk 2nap alatt levinni. Most szereltek ra valami kutyut amivel lehet szabalyozni, ugyhogy remelem lassan lejebb megy. Abszolut meleget biztosit, pedig nallunk nagy terek vannak. Konyha ebedlo nappali egyben, es felmegy a meleg valamelyest az emletre, ahol nem futunk, csak epp kiproballtuk, es megis. UGyhogy nem fogtok fazni, es ESzter is zokniban jarkal, tok jo. Puszi nektek!


VAsi, orulok az idopontnak!

ETnam, fel a fejjel, ezen mind atesunk. Nem olyan szornyu az, csak tul kell lepni. Ha a konektorokat biztositod, akkor minden ok lesz. A lenyeg, hogy ne serulhessen. Aztan meg hagyd ra ha sirt, ne menj mindig oda, vagy ne vedd mindig fel. Hatha lesz neha szabad perced egy ido utan, tudom nehez. De legalabb a wc-re tudj kimenni, mert ez igy nagyon nehez neked. Pusz a fickonak!

MOst megyek csajok, mert Eszter felsirt!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


helló lányok..
elöször is suzy sajnálom hogy ilyen nehéz fájdalmas dolog történik veletek de remélem hogy minden rendbe jön...
nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek és kívánom tiszta szívből hogy helyre jöjjenek a dolgok...

hát lányok megvolt az uh.
hál istennek minden rendben van de most már kiderülni látszik 95%-ig hogy egy babánk van.
a másik petezsák is látható még de nincs benne élet és összemenőben van...
de az én kisbabám jól érzi magát..dobog a szíve és már kb:9mm nagy...sokat nőtt a múlt hét óta:-)
doki azt mondta minden rendben van..nagyon örülök neki és nagyon boldog vagyok...
mondta hogy fel kellene keresni a védőnőt....
én meg megkértem várjuk már meg a jövő hetet és az uh. eredményét és ha minden rendben lesz akkor is utána oda megyek ahova csak kell...
hiszen jön a 8.hét és bármennyire is bizakodó vagyok és remélem hogy továbbra is minden rendben lesz de azért félek is...
de továbbra is vigyázok magamra pihenek és imádkozom hogy kis manóm velem maradjon amíg el nem jön az idő:-)
és akkor a mai képek
puszi mindenkinek.. Kép Kép
bibócska
 
 


Sziasztok, csajok!

Bibocska, nagyon szép a picurod. Annyira örülök nektek. Hamarosan én is követlek. Jól teszed hogy pihensz. Most nagyon kell vigyáznod magadra.
Luca, nagyon megsirattál. Csodaszép ez a vers.
Angyal, jó hogy rájöttetek hol a probléma és kívánom hogy minél hamarabb legyetek túl a javításon. Érdekes amit írtál arról a szerről és kíváncsi vagyok az eredményre.
Nofi, ahogy észre vettem jól vagy és a tüneteid megmaradtak, szóval csak így tovább csajszi. Alig várom a hírt a pozitív tesztről. Remélem hogy le is fotózod majd nekünk.
Suzi, nagyon örültem hogy végre jöttél, de amit ma írtál az nagyon megsiratott. Annyira sajnálom. Imádkozni fogok hogy minden rendben legyen. Szerintem az nem baj ha nem lesz melle, csak legyen jól. Most ez a lényeg.
Swidi, tök örültem hogy végre jöttél. Ezek a képek annyira jók. De hát milyenek is lennének ha egyszer ilyen aranyos a kis krapek.
Etnám, írtam a másik fórumon is hogy imádlak. Téged klónozni kellene hogy a következő generáció is élvezze a bolondságodat.
Laar, tök cuki ez a sapis fotó. :lol: Nekem nagyon bejött. És hogy eszi a lábát. :lol: Nagyon cuki.
Petra, teljesen beleszerelmesedtem a vigyoris fotóba. Eszméletlenül jó látni hogy mennyire szeretik egymást.
Kiru, tudtok már aludni? És a nagyid hogy van? Sajnálom hogy meghalt a barátnője.
Csajok, nagyon köszönöm hogy ennyire szorítotok nekem. Annyira aranyosak vagytok.
Mindenkinek kellemes hétvégét, én dolgozom holnap ismét. Most hogy kirúgtak majdnem 800 embert túlórázunk ezerrel. Nagyon fáradt vagyok. A nagytakarításhoz kértem egy hét szabit, de leleteket intézek és Győrbe is megyek úgy hogy iparkodnom kell, így nem sok időm lesz pihenni. Vagyis inkább semmi időm sem lesz. Lehet hogy nem írok, de az olvasáshoz le ülök egy kis időre közétek.
Puszika mindenkinek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Angyalkám!
Örülök, hogy megoldódni látszik a fűtés probléma, elhiszem mekkora méreg lehetett ez Nektek. Remélem minden rendben lesz. A 27 fok nem semmi... nem sok az egy kicsit? Tamás 25 fokban sem tudott aludni múlt héten. Most 23 van, ez a tuti neki. Megy már egyedül a kis hölgy? Puszi

Vasi Drága!
Jövő héten talizunk? Én szívesen elmegyek Tamással, ha gondolod. Persze csak akkor merek vállalkozni rá, ha nem lesz nagyon pocsék idő, mert félnék vezetni akkor. Ha gondolod szívesen kiviszünk (Benneteket) a Kaáliba, kicsit messze van a buszvégtől. Örülök nagyon, hogy végre kezd sínen lenni ez a dolog :) Puszi addig is!

Bibócska!
Köszi a képeket, mindig olyan szívesen nézegetem őket. Tényleg látszik, hogy mennyit nőtt a kis drágaság. Az a fő, hogy ez az egy baba szép egészséges legyen és még min. 33 hétig ott maradjon a pociban. Egyet biztosan könnyebb lesz kihordani, mind kettőt. Most már minden rendben lesz, ne aggódj a 8. héten is túl lesztek szépen :) Puszi és simi a kis apróságnak!

Daniella!
Nagyon tutik a videok, megnéztem őket. Azok a szemek... hát csodás kis csaj. ügyes nagyon, hogy már így forgolódik, meg kúszik. Hamarosan tényleg felkötheted a gatyádat Te is, mert nem győzöl majd futni utána :) Csajok úgyis sokkal előbb kezdenek mindent, fiúk lustábbak - általában. Puszi Nektek is

Én most megyek, fáradt vagyok, majd holnap jövök. Puszi mindenkinek és jó éjt! NOFI! Izgulok érted nagyon, biztos pocaklakód van, csak tesztelj már végre!!! ennek már ++++-nak kell lenni!

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok Csajok!

Suzim: Nagyon sok erőt kívánok nektek! Nem szabad feladni a reményt, Anyukádnak egyszerűen meg kell gyógyulnia, mert szükségetek van rá még sokáig! A szeretetére, a gondoskodására, arra, hogy van. Nagyon erősen kell hinni a jóban és akkor bekövetkezik! A culevit is nagyon jó és a cékla kúra is, amit a lányok írtak. Az Aloe Vera gélt is jó, ha issza, azt is szokták javasolni ilyenkor. Rengeteget imádkozom értetek!!! Puszi!

Luca: Köszi a videós bókot! :) Igazából hosszabb volt mindegyik, a kúszásoson pl. nem is látszik rendesen a kúszás, de ahogy próbálgattuk elküldeni, ki kellett vágni belőle és csak az első 20 mp-et tartottuk meg, mert csak így lett megfelelő a mérete, szóval a lényeg részben lemaradt róla. De ez még csak próbálkozás volt. Kisfilmet is akartam csinálni, amilyet Etna szokott meg te is küldtél egyszer a nyaralásotokról, de valamiért nem akar összejönni nekem. :( A Movie Maker-nél és egy másik hasonló programnál is folyamatosan kiír valami hibaüzit közben, ezért nem tudom őket használni. :( Nem értem, miért.....
A versed gyönyörű, megkönnyeztem. Tamás hogy van? Tehetnél fel róla friss fotót!

Angyalom: Akkor megnyugtattál, hogy elég meleget ad a sima padlófűtés is, bevallom, izgulok emiatt egy kicsit. Nálunk is nagyon nagy tér van a földszinten egyben (étkező, konyha, nappali) és jó lenne nem vacogni. :D Tehetnél még képet a házatokról. Padlófűtés azért működik emiatt a probléma miatt is, ugye?

Bibócska: Nagyon édes a picurkád az uh képen! Már 8 hetes leszel? Hogy megy az idő! Ne aggódj, minden a legnagyobb rendben lesz, csak pihenj sokat és csakis pozitív, szép dolgokra gondolj mindig! Mikor van a szülésed várható időpontja?

Etna: Elhiszem, hogy nem könnyű Botival az élet, elég olvasnom hozzá a soraidat és megnéznem az általad küldött videókat. :) Szerintem hamarosan én is megtudom, amiről írsz....Én már nem parázom egyébként Alexa súlya miatt. Látom, hogy szépen fejlődik, eszik is, jókedvű, mozgékony, egészséges, úgyhogy minden oké. Botival is így van. Az meg, hogy nem hozták mindig a tankönyvi gyarapodást...na puff! Ez van! Attól még tüneményes gyerkőcök. Botinak most mennyi lehet a súlya? Alexa kb. 7 kg körül van.

Nofikám: Lucának igaza van, az őrületbe kergetsz minket azzal, hogy most mi is van veled tulajdonképpen??? :D Persze biztos vagyok benne, hogy egy babóka lakik a pocakodban, de jó lenne már meg is bizonyosodni erről. Hányadik napodon vagy? Dokihoz mikor mész? Újabb teszt? megőőőőőőrülünk a kiváncsiságtól!!! :D :D ++++++++++++++

Laar: Nagyon édes Míra baba a fotón! Milyen nagy lett! Hogy döntöttél végülis, mikor kezditek a hozzátápit?

Arte: Mi volt a tesztíráson????????????

Szilvi: Hányadik napodon vagy? Vizsgálatokkal most mi a helyzet?

Kép

Kép
daniellla
 
 


Daniella!
Névnapod alkalmából nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok Neked, puszi!

Kép

Kép
luca81
 
 


daniella!
szupi a viedo, nagyon édes a kiscsaj és az urad külön jutalmat érdemel, hogy milyen szépen beszél a lányával. ez igazi apa - lánya szerelem. :lol:

viszont a másik dolog, ami nagyon tetszett, hogy az egyik felvételen hallottalak dúdolni, nagyon szép hangod van, tudom, hogy énektanár vagy, de akkor is meglepően szép, jó volt hallgatni. szóval, ha gyerekdalokat énekelnél cd-re én mindenképp kérek egy példányt!!!!!

megyek, mert ma tartjuk anyuék évfordulóját, remélem fognak örülni a meglepinek. a márványsajots mártogatós isteni lett, sajnos sokat kóstóltam, míg készlett.

swidi!
most láttam, hogy te is jöttél, jaj de jó a kiskrapek nagyon jóképü, tiszta anyja, remélem most már mindenki egyértelmüen látja! :lol: fogyás sehogy sem megy, kivagyok tőle, majd írok mailt, csak boti nem hagy egy pill nyugtot sem.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok!

Nem sikerült a felvételi teszt...Arra kérnélek bennetek h ne sajnáljatok miatta, már túltettem magam rajta. Ennek így kellett történnie..

Amúgy minden oks....

Majd valamikor jövök, mert most megyek ki a házhoz, mert jön a villanyszerelő.

Daniella: én nem kaptam videót!!! :cry: Kérek!!

Kép
Kép
arte
 
 


Daniella: bocsika az előzőért, megkaptam.... Annyira édes!!

Kép
Kép
arte
 
 


Lányok!
tudom, ez nem az az oldal, de most légyszíves a - tesztért izguljatok nekem! Ha jól emlékszem, swidi írta, hogy Alexnek is radarja volt, ha apa közeledett, hát Ákosnak is. Végre hagyta hogy apa szeressen, és tessék. Nagyon tartok tőle, mert Ákos is elsőre összejött! Még nem jött meg mióta megszültem, de gyorsan megnéztem az nyalogatós ovutesztet és volt rajta egy kevés páfrány is! 2 hét múlva tesztet veszek, addigra kimutatja, ugye? 13 hónap lenne a 2 manóka között, az nagyon korai lenne :(

Daniella! Nagyon jók a videók! Lexi nagyon édes, és milyen ügyes :)

most mennem kell, papát köszöntünk, remélem lesz több időm, és tudok majd írni többet is!
Puszika mindenkinek!

kiru84
 
 


Sziasztok Lányok!

Luca: nagyon szépen köszi a névnapi köszöntést és Kiru neked is az iwiw-en, aranyosak vagytok! :oops:

Húúúú...Kiru, akkor ha jól értem, neked most egy nega teszt miatt kell szurkolnunk. Remélem, hogy nem jött még össze a kistesó ilyen hamar! A párom és a nővére között egyébként 14 hónap van, háááát szerintem nem lehetett egyszerű az anyukájuknak anno. Ne aggódj, szerintem minden rendben lesz!

Etna: Nekem ez fel sem tűnt, hogy dúdolok valamelyiken :D , majd vissza nézem, amúgy én szinte mindig éneklek. :D Egyszerűen a véremben van. Autóvezetés közben is, itthon is, én már csak ilyen vagyok. :D Húúú...régen rengeteget karaokeztunk a barátnőmmel, sok duettet elnyomtunk, picit hiányzik is az az érzés, de hát most másnak van itt az ideje. :D
Aranyos vagy, amit a cd-ről írtál, nem is rossz ötlet. :)

Arte:
Oké, nem sajnálunk! :) Persze azért jó lett volna, ha összejön! De a baba miatt kell most neked a legtöbb drukk, úgyhogy erre összpontosítok, oksa?

Csajok, most megyek, ezer a dolgom, rakom rendbe a ruhás szekrényeket, nemsokára ébred Alexa, utána megyünk ki a házhoz, este meg elmegyünk valahova Apával egy kicsit a névnapom miatt. Semmi extra, csak egy kis vacsi vagy moszi. Pussz nektek!

Kép

Kép
daniellla
 
 


A "moszi" MOZI akart lenni.... :D :D :D

Kép

Kép
daniellla
 
 


Kiru Drágám!
Hát nem is tudom mit írjak erre.... az, hogy nem jön meg, még nem garancia arra, hogy baba van. Nekem fél évig nem jött meg, aztán egyszer megjött, majd kimaradt egy hónap és rendszeresen csak márc. óta van. Egyébként megérdemlitek, hogy most izguljatok, ha adtatok esélyt a babára. (bocsi, ha gonosz voltam :D) Ha nem szeretnétek miért nem védekeztek? Ha mégis baba van, kb. akkora lenne ÁKos, mint most Tamás, mikor születne. Háááát... én biztos nem bírnék most még egy gyerekkel, de ki tudja. Na csinálj majd egy tesztet, aztán biztosabbat tudunk, addig meg ne idegeskedj rajta! Ha úgyis akartok tesót, akkor nem olyan nagy ügy, ha már most összejött :) Puszi és nyugi :wink:

NOFI!
TEssék már Neked is tesztelni! Megöl minket a kíváncsiság! Holnap reggel légyszi-légyszi!!!

Kép

Kép
luca81
 
 


Daniella! Az én párom és az öccse között is 14 hónap van, az öcsém és köztem pedig 17, az sem lehetett könnyű. Úgy lenne jó, ha mikor megterhesednék, Ákos már biztosan tudna mnni, hogy ne kelljen nehezet emelnem.

Lucám, mi védekeztünk, de selejtes volt a gumi. Gyógyszert pedig nem merek beszedni, nehogy Ákosnak baja legyen tőle.

Na, megint háborog, puszika mindenkinek

kiru84
 
 


Sziasztok!

Kiru, elhiszem, hogy most ugy eled meg, hogy panik van, meg ilyenek, de hidd el, ha most babat varsz megbirkozol a feladattal. Ti is felnottetek, es toleransak voltatok egymassal gondolom, majd teis ugy neveled oket. En biztos vagyok benne, hogy menne neked, de persze kar azon aggodni, ami meg nem biztos. Legyen ugy ahogy szeretned azt kivanom. Puszika!

Luca, de nagyon meleg van, ma teljesen kikapcsoltuk a kazant, mert hiaba allitottuk kicsi hofokra nem birt lehullni. Es most 24-25van ez mar jobb. Nekunk is a 23jott be, most azon dolgozunk. Eszter mar egy honapja jar egyedul, biztos elfelejtettem megirni nekunk mar annyira termeszetes, sot mar szalad is. Nagyon imadnivalo. Tamas maszik? Vagy ez teljkesen kimaradt?

Bibocska. Gyonyoru a babocska, annyira jo erzessel toltott el latni az uh kepet! Nagy gratula csodas kismama vagy! PIhizz sokat igerd meg!

Zsuzsa, azert ne faraszd ki magad nagyon. PIhenj is hisz erre van a szabadsag, es irogass nekunk. Majd megirom, hogy milyen lett ez a csoda toltet. Puszika!

Daniella, biztos lehetsz a meleg felol, latod mi elzartuk, mert mar az egesznapos ablak nyitas sem vitte le a hot. NAgyon jol tartja. Igyekszem kepet csinallni. A jovohetre, mert holnap falura megyunk ma meg mar keso van. Puszi a nagylanynak! Remelem nekem is kuldtel kisfilmet, most nezem majd meg!

ETnam, szupi volt a video nagyon edes az en krapekom. Ugy szeretnem megszorongatni, de bbol iden mar tutti nem lesz semmi. Majd jovore mindenkepp. KOnnektoros puszi neki, amugy az tenyleg olyan jol lathato, hogy nem csoda piszkallja a fantaziajat, hozzal oda valamit:P PUszillak! Jah es a vacsi fozes csucs szupi otlet! MAjd irm meg hogy sikerult!

Arte, milyen a haziko, hogy halad? Tetszik a gondolkodasert, azert ezt megjegyzem. Puszika!

Nofi, eljohetnel hozzam is karacsonyos teat fozni. Ok?
MOst megyek, remelem nem maradt ki senki ezer oleles nektek! JO ejt!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Sziasztok!
SUZYKAM : NAGYON SOK EROT ES KITARTAST KIVANOK NEKTEK, nekunk is volt a csaladban erre pelda anyukam testverenek a felesegenek a mamajanak mind a ket mellet le kellet venni emiatt , de igy meg gyogyult .igaz kapot sugarat meg sok mindent de ennek mar 10 eve es el mint hal a vizben .
Nagyon nagyon szoritok nektek!

Etnam:mar azt hittem haragszol ram hogy nem irsz nekem semmit pedig kerdeztelek! Varom az emailt ,nekem ez most bejott hogy a tanyeron mindig otthagyom a veget ,egesz jol ossze szukult a gyomrom!

Lucam:Ne is mond ,nallunk is hasonlo a helyzte nem megy meg Alex csak ha fogom a kezet bar mostmar fel kezemet fogva is setal egy picit de naprol napra tobbet setalgat viszont 4kezlab olimpiai bajnok az tuti alig birom utol erni, es ha begyorsit hat ne tud meg ,lehajtja a fejet es kozben nezzi a kezeit es labait aztan durr neki a falnak vagy ami eppen utban van aztan persze jonn a siras!
Beszeddel hogy alltok?
es a bilizessel?
A,Angyal88: hogy mekkora mar a kiscsaj es milyen csoda szep, meg a vegen naszasszonyok leszunk! ha a ket kis fiatal egymasba szeret!hihi
Kirukam:hogy mekkora mar ez a fiu!
Hat az bizti hogy nem lesz az eleje konnyu viszont utanna az elso egy ev utan azt mondjak viszont konnyebb mert a ket gyerkoc jol el lesz egymassal nem kell szorakoztatni kulon kulon aranylag egy lesz az erdeklodesi koruk.
Most mennem kell bocsi hogy sok mindenkit kihagytam de nincs tobb idom a Mano mellet
puszika majd jovok meg :lol:
swidi05
 
 


Sziasztok!

Kiru drukk a - tesztért de ha véletlen össze jött a tesó akkor sincs pánik szerintem jól meg tudod majd oldani!!

Suzy imádkozok Anyukádért biztos minden renben lesz és meggyógyul!!

Bibócska nagyon szép a manód :lol: pihenjél sokat!!

Zsuzsa nemsokára te is kimami leszel drukk!

Nofi tesztelj már végre +++++++++++

Daniella köszi a videót nagyon aranyos Alexa!!

Arte sajnálom, hogy nem sikerült a teszt! :(

Bocsi akit kihagytam! Remélem mindenki jól van!!

Én ma vagyok a 27. napon halvány lila gőzőm sincs, hogy mikora várjam szerintem nem is volt pé.!
A cégtől még nem értesítetek viszont a tesóm már pénteken dolgozott pedig egy napon voltunk tesztet írni! Viszont csütörtöktől egy virágkötős ismerősőmnél koszorút árulok és indul tanfolyam a munkanélkülin keresztül virágkötő 4 hónap és ha még lehet rá jelenkezni akkor jelenkezek rá!!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Sziasztok, csajok!

Luca, fél kettőre kell mennünk de szerintem nagyon korán ott leszünk mert kicsit hosszú az út és még nem voltunk tehát jobb előbb ott lenni mint késni. Hogy pontosan mikor azt nem tudom. De, számításaim szerint már dél körül ott akarok lenni. Még meg sem néztük hogy hová megyünk. A mi autónk még szerelőnél, így Vasi szüleinek autójával megyünk. A kis okos GPS fog minket vezérelni, tehát ha úgy gondolod hogy el tudsz jönni akkor inkább ott találkozzunk. Puszika és előre köszönöm hogy talán talizunk.

Daniella, tegnap annyira fáradt voltam hogy haza jöttem melóból, ettem, huncutkodtam és aludtam ma reggelig.

Kép

Mindenkinek kellemes hétvégét. Megyek boltba és főzni. Tegnap semmit sem csináltam.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


jo reggelt csajok!
Daniellam,nagyon boldog nevnapot kivanok en is neked!
neztem a videokat .....hat......imadnivalo a kis hercegnö:)
nagyon gyönyörü baba!
Kiru draga hat nagyon kivancsi vagyok hogy van e pocaklakod!
ha van is biztos megbirkozol a feladattal,a batyam es köztem 15 honap van,es latod anya bevalalt meg 4 gyermeket es milyen jol megbirkozott velünk!
fel a fejjel! ha jön a teso csak meg boldogabb anyuka leszel:)
Arte ,azert sajnalom hogy nem sikerült a teszted!
de örülök hogy pozitiv vagy!
az mar fel siker:)
Bibocska,gratulalok neked nagyon vigyazz magatokra es pihizz sokat!
simike a draganak:)
Draga lanyok ,köszönöm mindannyiotoknak az imakat es a szoritast anyukamert!
igyekszünk mindannyian erösnek lenni es vegig csinalni a nehezet!
bizom a jo Istenben es sok eröt ad hogy nagyon erös es nem adja fel!
ez eltet ha felhivom es jokedvü,nem keseredik!
Apa tegnap elment felek nagyon most az egyedüllettöl,nem jön csak 28-an haza!
sok a dolgom es meg holnap birosagra is kell mennem,hat elöszedhetem a nemet nyelvtudasom,nagyon felek!
csupa stresszes az eletem de valahogy megoldom ezt is!
A mensim elmult de ahogy szamolom apa nem lesz meg itthon a ovunal ugyhogy valoszinü ugrik megint a honap!
na de majd eljön az en idöm is!
szep vasrnapot mindenkienek!
puszika a gyerköcöknak es simike a picaklakoknak!
Nofika tesztelni nem akarsz???????????????
meddig huzol meg minket :lol:
suzi2
 
 


kellemes vasárnapot kívánok mindenkinek....
remélem mindenki jól van..
köszönöm szépen mindenkinek a gratukat és a bíztatást...
és igen még mindig pihizek most is és a nap nagyon sok részében.
ma lali mamája főz ebédet mert szülinapja lesz és most tartja meg de amíg nem indulunk továbbra is nyomom a kis franciát:-)
bár kismanó megint feszget tegnap óta érzem ám de bízom benne csak a helyet tágítja magának..minden alkolmmal nézem ha wc.-re megyek hogy tiszta-e a helyzet...
de eddig tiszta!!!!nagyon kell fogyelnem minden jelre mert bizony kezdődik 8.hét....
de mos nem szabad megtörténnie annak ami múltkor volt próbálok pozitív lenni és bízni hogy minden rendben lesz...
az én számításaim alapján(vagyis a kismama könyből kinézve)
2010.06.04. a várható szülés időpontja.
de ha majd megyek a védőnőhöz meg oda ahova majd küldenek akkor gondolom ott úgyis mondják majd hogy ők mennyi időt számolnak nekem..
egy mondatban 3 majd...hi-hi
szóval eddig minden rendben van ha lesz újságom jövök még...
puszi nektek... Kép
bibócska
 
 


Sziasztok Lányok...

Danielllám, Boldog Névnapot kívánok!

Kép

Alexa tündéri a videón, köszönöm, hogy küldted. :-) Tényleg klassz ötlet a CD, én is kérnék belőle.

Bibocska, helyes a pocilakód, vigyázz magatokra, pihenj sokat. :-)

Arte, az élet mindig tudja, mit miért alakít úgy, ahogy. Biztos jó oka volt rá, hogy ne sikerüljön a teszt. Biztos más fog sikerülni. Én nagyon szorítok Neked. :-)

Angyalka, annyira ügyes már Eszter, hihetetlen, hogy nemrég született, és most meg már futkározik. :-) Kicsit messze laksz tőlem, de valahogy megoldjuk a tea dolgot. :-)

Kirukám, legyen úgy, ahogy nektek a legjobb. Ha baba van a dologban, örüljetek neki. Az élet a legnagyobb rendező. :-)

Lucám, a ma reggeli tesztről már lecsúsztam. :-) De már vettem tesztet, és a héten vagy a dokihoz jutok el, vagy a wc-re tesztelni. :-) A héten kezdődik a kezelésem, (masszázs és gyógytori, a gerincem miatt) és iszonyú sűrű a programom.

Lányok, mindenkinek köszönöm a törődést és szorítást, annyira jól esik, hogy azt le sem tudom írni.
Érdekes dolgok történtek az elmúlt két napban velem:
legelőször is, bekapott a gépem valami olyan vírust, ami miatt a Windows könyvtáram területe 12GB-nyi lett. A hajam égnek áll tőle. Tehát ha nem jövök, akkor végleg kivégeztem a gépem. :-)
Tegnap álmodtam, és meg is jegyeztem: két orvossal álltam egy medence partján, és néztek valami fura, hengeres, folyadékkal teli izét, majd rám néztek és azt mondták, ez bizony pozitív terhességi teszt. Láttam a két csíkot. Elsírtam magam álmomban a boldogságtól. :-)
Eddig - bármennyire nem akar az ember lánya ideges és türelmetlen lenni babaügyben - az voltam, de két napja teljes nyugalom szállt meg. Nem agyalok annyit a babán, repkedek, eltűnt mindennemű idegesség.
Van egy angol nyelvű programom, az Ovusoft, nagyon aranyosan jelzi, mikor van ovuláció,(kis fészekben kis tojás) stb.stb. és 16-ára kiírta, hogy "pregnant". Ki érti ezt? :-)

Egyébként ma van a 42.napom, alig tudok a mellemen feküdni (nem is tudok, csak Sada megmasszírozott, és addig kellett, de nagyon fájt), érzem a méhemben a szúrkát, olyan fészekrakós hangulatom van.

Na jó, most megyek, mert Sada megjött a piacról és neki kell állnom főzni. :-) Asszem tárkonyos pulykaragu levest, hagymás tört krumplit óriás bécsi szelettel, sült tököt és almás rétest csinálok. :-)

Puszilok mindenkit, később jövök: Nofi :-)

nofertiri
 
 


Swidim!
Akkor kezet foghatunk egyedül járás terén :) Állandóan nyúl a kezemért, pár napja úgy képes menni, hogy csak a mutatóujjunkat értintjük össze, nagyon vicces. Simán tudna egyedül menni, de inkább vezetgessük. Amint elengedem lezuttyan és mászik tovább négykézláb. Beszéddel viszont szerintem nagyon jól állunk. Rengeteg szónak mondja az első szótagját, most az "Aputyika" a kedvenc, én "Annúúú" vagyok, a jegesmacija lett a Bubu, membrű nem tudjuk mit jelent, de sokszor mondja, szóval szerintem előbb beszél a maga nyelvén, mint egyedül jár :D Ilyeneket is mond: "Apa do... Apa bo... " Apa dolgozik, apa borotválkozik..stb. szóval ügyes szerintem. A menés majd megindul, ha biztosnak érzi már. Bilivel úgy állunk, hogy néha üldögél rajta, néha megunja 20 mp után. Tegnap este nagy élménye volt, mert végre belepisilt és zenélt neki, szerintem most majd jobban megy. DE a Ranschburg Jenős könyvben olvassuk, hogy 18 hós és két éves kora előtt nem sok esély van megtanítani, mert még nem érzi mikor kell neki, nem fog szólni előre. Azért szoktatni lehet szerintem. Puszi, most mennem kell, mert anyunál vagyunk, csak bekukkantottam hátha Nofi...de nem :( Majd írok este a többieknek is!

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok Drágáim!

Most anyukáméktól írok Nektek, mert otthon nincs netünk, talán holnap megoldódik a dolog, mert persze 7végén semmit nem lehet intézni....

Úgyhogy most h itt vagyok gyors végigolvastam mindent, mert már elvonási tüneteim vannak... Amint látom zajlik az élet mindenhol.... Amint lesz otthon net, akkor írok mindenkinek!

Pusszantás!!

Kép
Kép
arte
 
 


Helló csajok!

Megint itt vagyok, gyorsan írok pár sort...

Kiru!
Hát az pech.. :( főleg így szar, hogy nem tudsz semmi biztosat, mivel mensid még nem volt szülés óta, így gázos az egész. A páfrányos ovu mikit nem tudom miért van, soha nem használtam, de nem lehet, hogy azért mutat páfrányokat, mert éppen most van ovud és hamarosan megjön a mensi? Lehet hülyeség ám, csak én gondolom így. Drukkolok, hogy tényleg minden rendben legyen.

Angyalom!
Ahogy délután Swidinek már írtam: Tamás mászik ezerrel, akárcsak Alex, elmehetne bajnokságra. Úgyis ez a baj, sokkal kényelmesebb neki négykézláb, biztonságosabb, én meg fogjam a kezét, úgy kényelmesebb, mint egyensúlyozni egyedül. Nem baj, majd eljön az ideje. Mászni is csak 11 hósan kezdett el, úgyhogy Ő mindent később csinál. Remélem a fűtésetek megoldódik, kíváncsi leszek én is arra a folyadékra, amit írtál, hogy hatásos lesz-e. Puszi

Grácus!
Azért én drukkolok, hátha baba van a pocakban :)

Zsuzsa!
Azt hittem busszal jöttök, azért írtam, hogy kiviszlek Benneteket, legutóbb még erről írtál (hogy Vasi megnézte Neked busszal, vagy vonattal érdemes-e jönni...) Remélem nem lesz nagyon pocsék idő és el tudunk menni :) Abban is nagyon bízok, hogy csupa jó dolgokat fog Nektek mondani ez a doki. Akkor viszont sűrűn jöttök Győrbe, ha tényleg sikerül itt elkezdeni. Puszi

Suzi!
Kitartást erre a rövid időre, míg apa elment, nemsokára itt lesz 28-a! (mondom én, aki egy napot sem bírna egyedül aludni itthon - bocsánat nem egyedül, hanem Tamással, csak apa nélkül
:oops: ) Anyukád nagyon jól csinálja, a pozitív hozzáállás már fél gyógyulás, nagyon sokat számít. Mesélj majd mindig mik a fejlemények, én nagyon drukkolok Nektek! A Culevit pedig tényleg csodákra képes!!! Puszi

Bibócska!
Örülök, hogy minden rendben, pihizz csak amennyit tudsz! Ha meg lesz a Manód, már úgysem jut időd semmi másra. Ki kell használni a mostani nyugit :) Mikor lesz a kövi UH? Puszi

Nofi!
TE tutira babás vagy, csak tudnám miért nem csinálod már meg végre azt a fránya tesztet.... Szerintem direkt húzol bennünket :) A tüneteid csakis babára utalnak!

Arte!
Rossz lehet net nélkül, nekem is minden bajom van, ha egy napot nem tudok jönni. Hiányzik, pedig sokmindent nem szoktam itt nézni, de a fórum az már kimondottan hiányzik, ha nem tudom mi a helyzet, lemaradok dolgokról..stb. :) Ez már függőség :D

Velünk a helyzet változatlan, jó gyorsan eltelt a hétvége, mint általában mindig. Az vigasztal, hogy rövid hét lesz, ráadásul apa 26-án szabin lesz, így négy napunk lesz itthon! MÁr alig várom, ha minden igaz jó idő is megjön a hétvégére. Petra Te merre jársz? Minden rendben Veletek? Kornélka hozza a formáját? ETnám Boti is??? ezek a fiúk már csak ilyenek :) Niki? Amélia hogy van? Újabb képek?
Megyek, mert a Hercegem rámol ezerrel... Jók legyetek lányok, majd holnap jövök, meg még később is benézek.

Kép

Kép
luca81
 
 


Luca, most együtt kell mennünk mert konzultálunk a dokival. Ha kell jön velem de ha nem muszáj nem jön mert így is mindig szabit kell kivennie. A stimuláció alatt egyedül megyek. Akkor többet kell menni és én ki iratom magam tp-re, de ő nem vehet ki szabit minden másnap. Örülnék ha láthatlak benneteket de ha most nem is, remélem amilyen sokszor mennem kell majd akkor egyszer majd csak ráérsz. :wink:
pusza

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Daniella, nagyon nagy kérés lenne hogy küldd el nekem is még egyszer a videót? Nem tudom mit csináltam, mert az outlookal szoktam letölteni a leveleimet de néhány napja nem akaródzik neki letölteni és azt hittem hogy megtelt a fiókom így töröltem az összeset. Annyi eszem nem volt hogy megnézzem van-e olyan levél amit a levelező progi nem töltött-e még le. Bocsika hogy miattam ismét kell fáradnod de annyira szeretném látni.
Előre is köszönöm.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?