Új privát üzeneted érkezett!

Mozza,
ezt a babaneten találtam, csecsemők mozgásfejlődése:
"8-9 hónapos korban segítéség nélkül felül a csecsemő és szép egyenes háttal képes üldögélni"
És Bogi se ül, csak ölben, ültetni én se szoktam, majd eljön az ideje :lol: :wink:

Tüci nagyon szép!!!

emese1979
 
 


Mozza, TILOS a gyereket ültetni!! Meg kell várni, amíg magától felül...

Tinu, igazad van. Akkor csak azt kéne, hogy Kitty vegye fel Trixi unokatesójáékat, és akkor megoldódik az autósülés gond. Kitty, te a kék metró vonalán hol tudsz egy babát meg egy mamát felvenni a Thököly útról Csepelre menet a legegyszerűbben??? Meg így még Dóriék is beférnek hozzá esetleg.

Zsüci, egyelőre akkor neked nincs fuvar...

Én nem vagyok logisztikus, és nem is vagyok jó benne, mint látjátok, nem szeretnék többet lenni. Csak mindig agyalok, hogy hogy lehetne, hogy mindenki beférjen. Aztán "hangosan" gondolkodom, de lehet nem kéne mindenki helyett nekem kavarni, a trixi tali után befejeztem, ígérem... Csak még oda jusson el valahogy mindenki.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Jaj,11-esek döntenek....istenem de izgulok......

annus11
 
 

 
 

Lanyok.. az en gyerekem magatol ul fel.. es tartja magat,aztan uyg 20-30mp utan a feje elore huzza,de ettol fuggetlenul felul egyedul,hasonlo mozdulatokkal ahogy Csongit lattatok a kepen,o abbol loki fel magat! ha meg van mibe kapaszkodnia pl jaroka oldalanal muveli akkor lazan megkapaszkodik benne es nem dol elore se,tartja akarmeddig..
szoval ami a kiskonyvekbe van,sztem tok nem igaz, baba fuggo ez is.. mint minden mas :wink:
nem hiszem h ufo lenne a gyerekem ezert :lol:
ultetni nem szoktam,sot amikor elore dol magatol ulesbol mindig hatra lokom h fekudjon inkabb.

Netti
Kép
maumau
 
 


Jupppiiiii!!!!!Nyertünk :lol: :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Netti!
Muti már képet az ülő Boróról!!!Nem semmi azért!

És igen,nem szabad ültetni...tegnap én is megnéztem mit csinál ha elengedem,ő is megtartja magát picit,de nem csinálom többet,majd felül,van még 1-2 hónapja,azalatt rengeteget fejlődik!Ráér ő ülni!Jobban féltem a kis hátát :roll: Előbb másszon a drágám,már ennek is örülnék :wink:

annus11
 
 


NYERTÜÜÜÜÜNK!!!!!!!!!!!!!!!

Szofi,
ne haragudj, nem akartalak terheli a logisztikával, csak a múltkor olyan jól megszervezted... Nah, nem akartam ebből galibát, azt meg pláne nem, h rosszul érezd magad!

Dóri,
Samunak NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
zsüci
 
 


Annus, nincs rola kepem, majd hetvegen csinalok amikor mar apa is egesznap itthon van es van idom fotozgatni is :D Mozgasfejlodeseben eddig tokre engem utanoz. En is ultem ilyenkor mar magamtol,es engem is sokszor elore huzotta fejem :oops:

Szeretnem en is h masszon majd azert, nalam kimaradt, masfel 2hetig masztam es utana kapaszkodva kozlekedtem 6,5hos koromtol.. szoval remelem o inkabb maszik majd. Egyebkent ok tudjak mi a jo es mennyire szabad terhelni magukat/meg mennyire tudjak terhelni. Nekem azt mondta a doki,meg ahol voltunk csiposzueresen is,h ha magatol csinalja akkor haggyam nyugodtan! lattak ok is,mert mar multheten is csinalta es azt mondta ne nyuljak hozza,mert ez igy a jo! szoval ha magatol ul fel azert nem kell felteni a hatat :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti, engem még mindig lehúz a fejem :lol:

Borónak boldog hófordulót!

Samunak nagyon boldog születésnapot!
Vendég
 


Panndi :lol: :lol: :lol: en se panaszkodhatok :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Voltunk ma játszótéren, azt hittem, ott hagyom a füleimet, jó hideg volt :roll: Holnap meg megyünk családilag vásárolni: ruhát, cipőt, élelmiszert :D
Vendég
 


Nagyon hideg van,en mar varom h jojjon jovoheten a jobb ido :)
mi is csaladi vasarlast terveztunk holnapra. Remelem Boro is benne lesz :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Szofi!

Kittyvel összebeszéltünk már, és ő hozza Adriékat!
Vettem pipicombot is,meg a saláták alapanyagát, uh éhen halni már nem fogunk, az tuti.

Incike!

Honnan tudtad, hogy ma nyit? Voltunk arrafelé a hétvégén, és nem volt kiírva még semmi!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Bocsi, hogy úgy hirtelen eltűntem.Kaptam egy remek hírt: a részleg,ahol eddig dolgoztam jan. -el megszűnik.Az én státusom még marad, csak azt nem tudni ki fogja betölteni.Ez kb. a főnök személyétől függ, ami szintén év végén derül ki.Ha a jelenlegi,akkor van esélyem visszamenni,ha nem akkor szinte . Pfff neki!! :cry: :cry: :cry: Szóval nem költözünk ez tuti, mert 8M kölcsönt ilyen szintű bizonytalanságra bevállalni!!!!Áááá.Max, ha addig Daninak akadna valami tuti hely. Vagy nyernénk a lottón. Totál kibuktam. :cry: :cry: :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Niki, sztem nyugodj meg! ne bukj ki rajta, ha igy lesz akkor igy kell lennie, lesz mas,lesz jobb :wink: nyugi!!!!

Netti
Kép
maumau
 
 


Kutyafüle! Amennyiben a cég nem szűnik meg, csak a részleg, abban az esetben kötelesek téged visszavenni más, de ekvivalens munkakörbe. Ha a helyed megmarad, szintén kötelesek visszavenni. A munkaviszonyt csak és kizárólag közös megegyezéssel lehet megszüntetni. Azt meg ha nem akarod, nem írod alá. Ha meg akarod, akkor kérsz jó sok pénzt - fizessék meg, de csak ha TE akarod.
Nem értem, mi az hogy van esélyed visszamenni? A jelenleg hatályos jogszabályok szerint a munkáltató dolga, hogy ezt megoldja! mi történne? KÖTELESEK VISSZAVENNI? ÉS KÉSZ! Ebben nekik nincs választásuk. Ezt tudtad? ha igen, akkor mi a baj?

Huh, örülök Trixi, hogy megoldódottt!!! Már nagyon várom, hogy menjünk hozzátok.

Zsüci, nem semmi baj, csk kicsit összecsaptak a fejem fölött a hullámok, és féltem, hogy nem tudom megcsinálni úgy, hogy mindenkinek jó legyen. de mostmár csak kialakul... Ha gondolod Heant megkérdezem, hogy jönnének-e, és akkor Te se maradsz árván! :lol:

ÉSSS ÉLJENÉLJEN BRONZÉREM!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Ma lett volna egy vevőm, de több, mint 1 millával kevesebbet ajánlott a kégliért, mint amennyiért hirdetve van! :cry:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Netti,
csak azért írtam, h megnyugodjon Mozza, átlag 8-9 hós korukban ülnek fel egyedül a babák :)

Kutyafüle,
elvileg kötelesek visszavenni, ha ugyanabba a poziba nem tudnak, akkor valami mást fel kell ajánlaniuk - ha te azt nem fogadod el, akkof fizetniük kell, asszem a béred 70%-át. Űgy tudom, 5-6 hónapig lehet ezt megjátszani. Persze javítson ki vki, ha nemígy van, meg az persze más kérdés, a való életben működik-e...

emese1979
 
 


Hát már én is nagyon várom, csak félek kicsit, hogy hogy fogunk elférni ennyien!?
De gondolom úgysem mindenki egyszerre van egy helyen, meg a babákat ahogy elnéztem a talikon, mindenki a földre szokta pakolászni. Van járóka, kiságy, nagyágy, pihiszék, uh talán nem lesz gond! Bár ma belegondoltam, hogy főzök, vendégül látok 15-16 embert, ott lesz Petya, és még Tinunak is beígértem a kaszabolást!:D
Egyébként az igaz, hogy kötelesek visszavenni, de csak 30 napig. Utána elbocsájtható, ugyanúgy, mint bárki más! :cry:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Netti!
Igen,ha magától csinálja akkor oké!
De amíg magától ne ül fel addig nem kell eröltetni!Akkor dobj képet feltétlenül!!!!Meg a fogakról is :wink:

Briginek és Bogyónak boldog 5.hónapot!

Samunak ma van a szülinapja?Akkor őt is isten éltesse! :wink:

Dóri!
Ezek az 9tletek jól hangzanak...de jobb lenne sulin kívül,mármint külön pénzért...mert így neked megint nem jut belőle semmi :roll: Csak jó sok plusz meló....

Hát én minden nap megyek ki :oops: Több oka van,én nem tudok megülni a fenekemen sokáig :lol: Aztán én vásárolok be,tehát aha főzni akarok meg úgy egyáltalán enni akkor muszáj kimennem.Ha esik ha fúj,de jó kis babakocsink van,Iza jól be van bugyolálva,még a szél se éri! :wink: Általában hétvégén nem megyünk csak ki,vagy csak keveset,mert akkor apa itthon van ő meg ilyenkor lusta...Amúgy ma is vagy 2 órát kinn voltunk,aztán elmentünk a boltba,az is volt minimum 2 óra,hanem több :wink:

Niki!
Szerintem ez egy égi jel h maradjatok!Hidd el,ott is remekül meglesztek!Én is folyton kerülgetek vmit a lakásban...ez van,majd pár év múlva lesz nagyobb.... :roll:

annus11
 
 


Trixi!
Oh,hát nálunk se nagy a lakás mégis elfértünk!Eddig sehol nem volt gond,sok jó ember.... :lol: Én törökülésben a földön is szoptattam már,szóval semmi sem akadály!!!!Meg majd segítünk!Hányra kell menni????Max Tinu hamarabb megy v tovább marad a hajvágás miatt :wink:

annus11
 
 


Emese, hat igen, azert nem kell idegeskedni,mert meg nem ulnek :lol: :lol: jaj mikor esznek maguktol.. :D

Annus, a fogakrol kb mindennap probalok kepet csinalni,de Boro nem nyitja ki a szajat ha fenykepeznek.. egy mosoly erejeig sem. Szet fesziteni meg nem fogom neki :lol: persze folyamatosan probalkozom.. 8)

Gabi most azt mondta azt fotozzam le amikor negykezlab van. de azt meg egyenesen lehetetlenseg.. az 2mp max.. annyi ido alatt nem megy :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Én gyerekem sem úl még, csak kúszik meg forog ősze visza. :) De ráér még és tényleg minden egyes baba más és más.
Én pláne ilyenkor jővők rá mennyire más az én két gyerkőcőm is.

Zsüci , Kamilla baba drága nagyon!

Ármin alszik, a sajttorta is kész alig várom a holnapot kóstáljam meg! :D

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Na jó! Kutyafüle, ha GYES után akarnak felmondani, azt 30 nap után tehetik meg (annyi a Gyes utáni védelem), a felmondási idő +30 nap, a felhalmozódott szabadságod min. 2 havi, és nem tudom mióta vagy ott, de 3 év után végkielégítés is jár. Szóval, ha a legrosszabb bekövetkezik, akkor is ki fognak neked fizetni 4-5 havi bért. Azt meg ne mondd nekem, hogy 4-5 hó alatt nem fogsz tudni másik állást találni, az ki van csukva!!! Szerintem igenis bátornak kell lenni! Ha nem kapsz ilyen hírt ma, akkor is simán előfordulhatnak gondok, meg hogy nem akarnak visszavenni, addig még annyi minden történhet!
Arról nem is beszélve, hogy ha felmondanak, akkor azt tényszerűen indokolni kell!! Pl. átszervezéssel, vagy létszámleépítéssel, vagy munkaköri alkalmatlansággal, és az nem olyan egyszerű. Mert bizonyítani kell tudni a bíróságon. (Pl. indokolt az átszervezés, és nem csak egyszerűbb volt nekik nem visszavenni).
Szóval nem vagy olyan kiszolgáltatott, mint hiszed!! Nem vagyok munkajogász, de láttam már egy-két dolgot. Halgass rám, tojj rá, és ne parázz. Ezzel legközelebb neked akkor kell foglalkoznod, mikor tervezed a visszatérésed. És az nem most lesz, ha kistesót is vállaltok...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Na szóval. Elvoltam, de nem ájultam el. Olyan, mint 1 átlagos közért, leszámítva azt, hogy még most is volt kenyerük. Szóval csak a leg fontosabb dolgokat árulják , pelus is van.

Onnan tudtam, hogy mikor dokinál jártam a héten, pont pakoltak és megkérdeztem mikor nyitnak.

Ja és még 1 képet szeretnék mutatni, mikor még Marci kicsi volt, hogy mennyire egyforma arcuk van Benjivel. Aztán befejeztem 1darabig a képeket.
Kép Kép

Kép
Kép
incike
 
 


Incike!

Nagggggyon ismerős vagy nekem. Nincs véletlenül egy hugicád aki fodrásznak tanult?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Trixi
Nekem csak bátyáim vannak.
Nem te vagy az első, akinek ismerős vagyok valahonnan. Hívtak már a hasonlóság miatt Andreának, Kittinek is, mert valaki másra hasonlítottam. :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


Van az iwiwen az ismerőseim között 1 győrvári judit nevű lány, na ő kiköpött én. Modell a Zara-nal. Mindíg azt hitték tesók vagyunk, pedig én csak a bátyja oszitársa és haveros nője voltam és vagyok.

Kép
Kép
incike
 
 


Hát lehet, hogy csak a kép csalóka... Az egyik tanulóm is hasonlított rád, azért kérdeztem csak 8)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Aranyosak vagytok.Most nem azon paráztam, hogy visszatérés, hanem a 8M hitel bevállalásán.És báj fáj a szívem Annussal értek egyet.Elleszünk még pár évig itt.Égi jel.Aztán pár év múlva hátha összejön valami.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Annus!

A Ti lakásotok mekkora?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Kép Kép Na ő tiszta én. Van 1 hasonló képünk is egymásról, de nem fönt a gépen, akkor ez még nem volt divat.

Kép
Kép
incike
 
 


Szofi,
aranyos vagy, h nem akarsz "árván" hagyni! :lol: :lol: Heannak írtam, reméli, h tud jönni, hétfőn kiderül. Hát, én is remélem, Áron babát még nem is láttam élőben... :oops: :oops:

Kutyafüle,
gondolj csak bele, h mennyi időre vennétek fel a hitelt? 15 év? 20? 30? Szerintem az életben soha nincs és nem lesz olyan időszak, amikor az ember teljesen biztosra mehetne!! (sajnos) :cry: Úgyhogy mi inkább az ámerikai bérlakás-modellt preferáljuk! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Ági,
lécci a sajttortáról számolj majd be!!! Nyamm-nyamm... Ennek a recije fenn van a blogban?
Ó, és Kamilla köszöni szépen a bókot!!! :lol: :lol: Jól látom, Ármin baba is szőke? Neki sincs túl sok haja, tisztára mint enyimgyerek! :lol: Lehet, h ez a szőkék sajátossága...?

Kép

Kép
zsüci
 
 


Trixi
Annó én is szerettem volna fodrász lenni, de mivel allergiás vagyok bizonyos vegyszerekre így letettem róla. Arról viszont nem tettem le, hogy sminkes legyek. Nagy vágyam elvégezni, ezt a szakmát.

Kép
Kép
incike
 
 


Trixi!
54 nm!

Az oké h nem rughatják ki,meg felmondási idő meg stb.De 8 millát gondolom nem 2 évig fogják visszafizetni,és ha jön rögtön tesóka,akkor az minimum 3 év még,és Szolnok sajna tényleg nem bővelkedik melóban...2 gyerekkel meg hónapokig 1 fizuval+törlesztő...én se mernék bele vágni.Viszont akkor meg soha nem vág bele az ember...mert nem tudhatod hogy mi lesz 3-5-10 év múlva :roll: Akár mikor jöhet olyan h nincs munka vkinek,és ha tartalék sincs....Tehát ezt nektek kell igazából eldönteni,ti láttok bele az anyagi helyzetetekbe,de néha tényleg bízni kell magunkban,a sorsban,különben nem haladunk egyről a kettőre :roll: Amúgy mindent eldönt az h egyáltalán megveszik e a mostani lakást....talán ezt is eldönti majd a sors keze.... :wink:

annus11
 
 


Zsüci
Enyim gyerök is szőke , de neki van haja. Igaz most rövidebb, mert kopasztás volt, de már olyan hippis vol szegénykém. Lehet a szöszkeség miatt nem látszik annyira.

Kép
Kép
incike
 
 


Ja nem is 54,hanem 56 nm :lol: bocsi :lol: :lol:

Zsüci!
Amúgy én isi smerek egy nőt,aki nem vesz lakást ,hanem albiban él...mert így könnyebben tud mozogni...van benne vmi.Most ha olyan helyen kapsz melót,akkor csak csomagolsz és mész.De ehhez kell egy ilyen stílus is,nekem lehet hiányozna az állandósság...bár imádok költözni :lol: :lol:

Mire leírok vmit jön 10 hozzászólás :lol: Olyan vagyok mint egy utánzó majom...kis fáziskéséssel :lol: :lol:

annus11
 
 


:lol: Annus :lol: :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


Én hitelpárti vagyok, abszolút! Minek fizessek albérletet, ha csomagolom a gatyám, és mehetek, amikor kidobnak. Azt a pénzt a sajátba fektetem be inkább! Nem értem, az emberek miért félnek annyira a hiteltől. A legeslegrosszabb, hogy elárverezi a bank a lakást a fejed fölül, viszont visszakapod a pénzed (önrész+amit belefektettél) = ugyanoda kerülsz, ahol voltál hitel nélkül. És ne felejtsük el azt sem, hogy ez azért nem úgy van, hogy az embert hipp-hopp kiebrudalják. A hitel 10-20 évig bevétel a banknak, neki se érdeke 3 hó kihagyás miatt szerződést bontani. Arról nem is beszélve, hogy leht pl. hitelbiztosítást kötni havi 2-3 ezer forintért. Annak pont ez a lényege, ha mondjuk nincs munkád 2-3 hónapig, akkor az alatt fizetik helyetted.
Szóval én lépnék mindenképpen!
Az más tészta, hogy annyi hitelt tényleg nem szabad felvenni, amennyinél abszolút nullára jön ki az ember. Az már felelőtlenség!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Meg mégegy, Kutyafüle, ha nem akarsz, ne válaszolj, nem rosszallóan, csak érdeklődésből kérdezem: te még nagyon fiatal vagy, szülhetsz 5 gyereket is. miért ilyen sürgős a tesó? miért nem alapoztok még kicsit egzisztenciát Riki után, addig meg elfértek itt hárman. Mire jön az öcsi, vagy a hugi, addigra bátrabban beszállhattok a nagyobb lakásba...?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi, teljesen igazad ebben. Sztem is merni kell lepni,de persze nem felelotlenul. Albiban en se birnam,annyit koltunk a lakasokra hazakra,sztem mindenki kolt ra.. szepitgetjuk stb, nem masnak akarnam ezt megtenni..

Netti
Kép
maumau
 
 


Mi is akarunk kis tesot,de azt lehetoseg szerint mar az uj hazba, ez kicsi lenne mar nekunk es nem tudunk varialni az elosztasan sajnos.5even belul meg nem adjuk el,mert nem akarunk ra fizetni :lol: vagyis mostmar 4, 1eve epitkeztunk koltoztunk stb.
Pl pumukliek tervrajza nagyon tuti,sztem tok jo az elosztasa a haznak..

Netti
Kép
maumau
 
 


Hát mindegyiknek megvan a maga szépsége! Eleinte én is sokat szenvedtem, mert az állandó hajmosástól tiszta ekcéma lett a kezem. Arra jók voltunk a mestereknek... :(
Én megfogadtam, hogy nem csinálok ilyet a tanulómmal, ha egyszer lesz. Aztán kaptam egy egész osztályt, így erre nem volt gond.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Trixi
Belőllem nem lenne jó takarítónő sem, mert a domitól és clincitrustól is befulladok. :shock: Az itthonit is olyan vegyszerekkel csinálom amit tudok, hogy nem piszkál. :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


Most is oktatsz még? Azért még érdekel max beöltözök ninja szerkóba. :lol:
Nekem nincs sok türelmem a diákokhoz, pedig sokkal dolgoztam most az áruházak berendezésénél, de, ha valameiknek nem tetszett és meg sem mozdult annak mutattam az utat hazafelé.
Ennek ellenére mikor megérkeztem és megláttak örültek nekem, mert én mindíg a megváltó voltam számukra a németekkel szemben. Na azoknak meg van egyfajta hajcsár stílusuk és ők csak 1x szólnak.Nálam bepróbálkozott egy német diáklány is mondván, hogy majd a német nagygóré biztos neki ad igazat. Hát másnap pakolhatott és mehetett haza . Engem azért nehéz lett volna elásnia, mert sokat dolgoztam velük és tudták, hogy sz*r melót nem adok ki a kezemből.

Kép
Kép
incike
 
 


Hát ja, amikor tavaly októberben kútba esett a hitel-lakásvásárlás projektünk, és ugye már tudtuk, h pocaklakó van, 1, azaz egy este erejéig én is kiborultam azon, h albiba fogok szülni... Aztán túltettem magam rajta, sőt, jelenlegi terveink szerint nem is fogunk Pesten már lakásvásárlásba (lottó ötösből max.), mivel 2-3 év múlva tipli vissza vidékre... Enyimgyerek 18 éves kora előtt nem fog a Moszkva téren flangálni!

A magántulajdonról van amúgy egy elméletem: ugye a kommunizmus alatt szabályozva volt, h kinek hány ingatlana lehetett (1 lakás+1 nyaraló/per család, kb.) Szóval, mivel a "magántulajdon" mint kategória valami rémes, ördögtől való dologként volt feltüntetve, szemben a "jó" köztulajdonnal, a rendszerváltás után, amikor megnyílt a pálya, mindenki ingatlant akart, amennyit csak megengedhetett magának. Vagyis 40 év tiltás után nálunk az ingatlan(magán)tulajdon nagy szentség és fő-fő-fő életcél lett... A bérletet amúgy tényleg a mobilitás miatt tartják jobb megoldásnak, persze nem Magyarország léptékben...

Jó, ennyi volt a mai filozófialecke... :lol: :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Mielőtt elfelejtem: Dóri, megnéztem a blogban a képeiteket, nagyon-nagyon szépek vagytok, és irigylésre méltóan nagy családotok van!!!! És olyan gyönyörűek a fiaid... Nálatok nincs testvérféltékenység?

Ja, és a Vanni-talin nagyon szépek a sminkek, Szofi, te übercsinos vagy... A zuram is szóvátette... :lol: :lol: Úgy sajnálom, h lemaradtam... Anikó, azért még pótolhatom a sminkleckét majd egyszer, alkalomadtán...? :oops: :oops: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsüci 2009.10.16 20:32-kor.

Kép

Kép
zsüci
 
 


Mozza, nagyon jól áll a frufru, szép vagy, mint mindig!!!!

Gyöngyi, a néni a párom kolleganője, Ő volt kint a pótnagyink. Képzeld, mire hazaért Tunéziából holtan találta otthon a férjét! :-(
Viszont a pasi mögötte a világ legtündéribb idegenvezetője és meleg! :lol: Úgyhogy nem engem stírölt csak mosolygott, mert ő tényleg egy imádnivaló srác.

Hitel, mi 9 milka hitelre fizetünk 75 ezer törlesztőt. Ha ekkora lakást bérelnénk, az is legalább 60 ezer lenne. Ha nem tudnánk fizetni, akkor se a lakást, se az albit nem tudnánk.... Így igaza van Szofinak, egy árverezés nem megy pikk-pakk, és még ha nagyot bukik is az ember, valamennyi elvileg marad is belőle. Nem véletlenül nem adnak 100% hitelt egy lakásra, de ezt Nikinek már egyszer priviben kifejtettem.

Bikini, khmmm. Szóval van egy kép, de irtó nevetségesen behúzom benne a hasam! :lol: Nem igazán úgy áll, mint a modellen, de majd jövőre! :lol:

Trixi, a hírdetés árából amúgy is kb 10%-ot szoktak alkudni, de most nem ritka a 20% sem. Ne lepődj meg, a többi vevő is alkudozni fog, én is ezt tenném! :wink: Esetleg tedd fel drágábban, hogy tudjon miből alkudozni!
Felmértétek előtte a piacot, hogy jól lőjjétek be az árát? Sok állhat vagy bukhat ezen.
Vendég
 


Talán ha vissza tudok majd menni a szakmámba, akkor vállalok tanulót, de többet így nem akarok oktatni. A 16-os korosztály nem normális többnyire. Tisztelet a kivételnek, de abból kevés van! Segítettem utána sokat 1-2 ismerősömnek, akik fodrásznak tanultak, de ennyi. Nem hinném, hogy valaha is visszatérnék a szakmámhoz. Az annak jó, akinek van ideje kialakítani a vendégkört,ami minimum 2 év. Én ezt nem engedhetem meg magamnak, hiszen etetni, ruházni kell a kölköket. Így marad a kevés, de biztos bevétel. Sokat adminisztráltam, amit nagyon szerettem, és szeretnék is. De szinte kihalásos alapon működnek ezek a dolgok.
No megyek pancsizni.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?