Új privát üzeneted érkezett!

Nyugi, nekem és a páromnak tetszik, viszont szinte az egész család kampányol ellene :lol: Az ő hatásukra néztem más neveket is, de eddig még semmi sem überelte a Noelt. Talán a Sámuel, mert a Samu olyan aranyos... De a Noel, az azért mégiscsak Noel :lol:

Kép
zsizell

Sziasztok!
Csipike: a fogorvosnal tett latogatast azert hangsulyozzak, mert terhesseg alatt a hormonok miatt az iny eleve duzzattabb, verzekenyebb. Ha ez mar egy meglevo inygyulladasra tevodik ra, akkor meg sokkal rosszabb. Azert kell meg az elejen leszedetni a fogkovet, es ha szukseges, meg egyszer a kozepe- vege fele es nagyon szigoru szajhigeniat tartani. A foginygyulladas magabam sem kellemes- a legfiatalabb paciensem, akinek foginygyulladas miatt kihulott egy foga magatol 24 eves volt, raadasul valoban gocpontot jelent a szervezetben, ami koraszulest okoz-es egy kronikus gocpont nem feltetlenul latszik a vervizsgalaton. Es a terhesseg alatti sok fogszuvasodast is nagyreszt az iny rovasara irom, mert a gyerek nem tudja "kiszivni" a kalciumot a fogakbol, viszont a begyulladt iny miatt nehezebb jo szajhigieniat tartani, tehat jobban romlanak a fogak. A legdurvabb estem egy olyan fiatal anyuka volt, akinek a lenti 6 elulso fogan kivul mindegyik foga kilyukadt, pedig terhesseg elott tobbe- kevesbe rendbe volt.
Es azert erdemes meg most a masodik trimeszterben rendbe tenni a fogakat, mert a harmadikban mar nem a "legegeszsegesebb", szules utan meg, ha szoptatsz, nagyon maceras, mert az erzestelenito utani elso fejest el kell dobni, legalabbis nalunk ezt javasoljak. Bocsi, ha sokat ragodtam a teman...
Kaja: en sajnos mindent szeretek, foleg miota pocakos vagyok. Mindent meg kell kostoljak. Azt hiszem, az egyeduli, amit nem tudnek megenni az a csiga-kagylo kombinacio.
Ma volt az utolso hivatalos munkanapom. Kivancsi vagyok, hogyan lesz ezentul...De azert meg egy kicsit, csendben eldolgozgatok...
geri79

A babaörze a hungexpo területén lesz...
http://www.babaruhaborze.hu/
10. Babymarkt Babaruhabörze és Gyerekexpo
2009. október 17. szombat 8-16
Hungexpo A pavilon III. kapu / Jegy: 980Ft

/www.babamamaexpo.hu
Baba Mama Expo
Papp László Sportaréna
2009. november 6-7-8
Itt a jegy 1.600 Ft ami ott levásárolható.

Barbi

KépKép
hbarbi80

Levadásztam a téli kabátot. Nem A vonalú, mert az én magasságomhoz egy A vonalú kabátot társítani vétek. Pont úgy néznék ki, mint egy úti jelzőbólya. Kis pufi jellegű, cipzáros, patentos, szép barna színe van, jó nagy, még férek bele. Az üzletben a csajjal azt nézegettük, hogy elég nagy-e. Ez azért érdekes, mert eddig mindig az volt a bajom, hogy túl nagy rám minden kabát. Bemértük az ő tapasztalatai alapján, hogy 25 hetesen kb mekkora volt, meg mekkora szülés előtt. Mázli hogy nemrég szült. Most még kicsit nagy rám, de attól tartok nem sokáig. MINDENKI megjegyzi, hogy napról napra nő a hasam. Az öltözködés reggelente egyre nehezebb, erősen tiltakozik a Bulcsi ellene. És ciki nem ciki én már Caterpillar bakancsban járok. Nincs kedvem még cipőre is vadászni.

Bulcsú: hát nekünk tetszik, a család ki van akadva, de teszek rájuk. Ha nem tetszik, nem kell eljönni unokát látogatni (úgyse fogják kibírni).

Várandóság alatt én is nyűgösebb lettem, tehát epilátor helyett borotva. De számomra meglepő mellékhatás, hogy az én gyomnövényre hajazó szőrzetem átment mimózába, mivel eddig ezerrel nőtt, most meg alig. Nem mintha bánnám. Szerdán én is megyek dokihoz, addigra ezt a kis gazfélét el kéne távolítani.

Bababörze: múlt hétvégén voltam Pécsen, novemberben lesz Szennán, aztán decemberben újra Pécsen. A tapasztalatok alapján ez untig elég nekünk. Bár már majdnem mindene megvan a Bulcsinak.

zarja

Geri, köszi a tájékoztatást. Én még a terhesség előtt rendbe tettem a fogaimat. Sajnos az utolsó kezelésen a doki az érzéstelenítővel eltalált egy eret. Az eredménye: majdnem ott elájultam, aztán 3 hét szájzár + olyan lila lett a fél fejem, mintha ember összevert volna. A fájdalomról nem is beszélek :x :cry: Így bocsi, de én bíztos, hogy nagyon elgondolkodom azon mikor menjek fogász közelébe legközelebb. :roll:

Kép
csipike09

Sziasztok Csajok!
Én a mazsolát nem bírom megenni. Soha, semmilyen formában. És nem is vagyok hajlandó megpróbálni. Olyan mintha rohadt szőlőt ennék. Már bocsi attól aki szereti. Naspolyát hasonló okból úgyszintén nem. Fügét viszont szeretem. Egy ideje. Megszerettem a körtét, spenótot, sárgadinnyét és még elég sok mást is amiket gyerekkoromban nem ettem meg semmi pénzért.
Nóri, én is szeretem a belsőségeket, tüdőt is például, amire nagyon sokan fújolnak.

Csipike, én is hasonló okokból nem szeretnék mostanság fogorvost látni. A terhességre készülvén cseréltettem töméseket, javíttattam amit kellett, de a legutolsó töméskor a csaj pont az ideget találta el. Ott helyben azt hittem becsinálok. Mondjuk ez még hagyján, de utána legalább 3 hónapig zsibbadt a szám, előtte meg vagy 1 hónapig fájt az állkapcsom ahogy kinyitottam.

Tényleg ennyire el vagyok késve a vásárlással? Nálunk még nincs se babakocsi, se kiságy, se járóka és pihenőszék.
Ja, és tanulnom és kéne, de a délelőtti utódbetanítás úgy leszívja az agyamat, hogy ilyenkor már nincs kedvem hozzá. :(

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Lányok mostanában lehet csak elszórva leszek, mert Apa megindítja a szobacsere-felújítás projektet és ez a számítógépem költözését is magával vonja :lol:
Nem baj, utána legalább lesz Léni holmikat hova tennem és így előszedegethetem a kis ruhákat szép sorban :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Pammut, merre vagy? Ugye minden rendben?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ja és még egy a szeretem nem szeretem kaja kérdéshez.
A párom is és én is imádjuk a tejbegrízt, a fiam viszont soha nem ette meg. Kicsinek sem és most sem. Még a grízpudingot sem, pedig megpróbáltam kicselezni, de észrevette. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Lányok, nekem szinte minden nap aludnom kell délután egy kicsit. Olyan ez nálam, mint a cicifájás az első trimeszterben, no, meg akkor is egy csomót aludtam napközben. De mikor felébredek, olyan vagyok, mint akit agyonvertek... és jobb, ha ilyenkor nincs itthon senki, mert kb. egy órán keresztül még harapok... :shock: arról nem is beszélve, hogy nem csak éjszaka, de így délután is össze-vissza álmodok mindenféle baromságot. Biztos ez a "gyönyörű őszi idő" is közrejátszik.

Amúgy olyan finomat ettem, no, csak rendeltem: tejszínes, bacon-ös, uborkás csirke rizzsel + gesztenyepüré. De ilyen házhoz rendelést tényleg csak akkor csinálok, ha végképp semmi ötletem az itthoni készletek alapján, mert amúgy meg teljesen rákattantam a főzésre-sütésre, sokkal szívesebben eszem sajátomat, és még örömet is okoz. Férjem is jobban értékeli ezt a megoldást, mert míg feküdtem, és rendeltem az ebédemet, akkor beza sokszor megmaradt jó a fele, és nem volt szíve kidobni, így ő ette meg este. Ebből kifolyólag sajna feljött rá egy-két nem kívánt kiló... Ti is együtt híztok apjukkal? Találtam egy ehhez kapcsolódó fogalmat: szolidaritáskövérség: "Ha ön egy azok közül, akik komolyan tartanak attól, hogy a férjük nem fogja majd elfogadni őket terhesen vagy a terhesség után ideiglenesen még megmaradó súlyfölösleggel, és nem látja ennek megoldását, szurkoljon, hogy férje a "szolidaritáskövérség" áldozata legyen. Egyes férfiak 15-20 kilót is híznak felségük terhessége során - ismeretlen okból. (rám mondjuk ez nem igaz, mert én inkább örültem, hogy hízhatok egy kicsit, meg férjem is mondta, hogy soványan is, kövéren is szeret) De aranyos. "Ismeretlen okból." :D

Geri, köszi én is a fogorvosi felvilágosítást. Én kb. egy éve voltam, akkor mindent rendbe tett, amit kellett, de egy kukkantásra csak be szeretnék hozzá menni.

Kép
erusverus

Nekem még mindig nem sikerült megfelelő kabátot találnom. Eddig a legjobb fazonra a Promod-ban volt, igazi klasszikus A vonalú, viszont elég vékonkának tűnt (23 ezer). Holnap kinézek a piacra, hátha van valami. Ja, és néztem a C&A-ban kismama kabátot, hát vazze kisebbek voltak bőségre, mint a normál kabátok amiket próbáltam...

Kép
zsizell

Csipike- sajnalom, egy ilyen rossz elmeny sokaig elkiseri az embert. Nem tudom, mi tortent, es nem is akarom mentegetni az orvost, de az egyik szajsebesz meselte, hogy az egyetlen ember, akinek munkaja soran hematomat csinalt, az a sajat anyukaja volt, es persze nem azert, mert nem vigyazott... Nem mindig elkerulheto minden, amit a ember igyekszik elkerulni...
geri79

Barbi! Nagyon szépen köszönöm az infót. Szerinted melyikre érdemes kimenni? Jó a novemberi is? Mi még semmit nem vettünk, majd novemberben szeretnénk elkezdeni a nézelődést. Szóval, Csilla, egy cipőben járunk, de szerintem még nem késtünk le semmiről :)

Még egyszer köszi a választ :)

Kép

Ági
agic83

Erusverus- nekem nem hizott a parom, de neki voltak eleinte "reggeli rosszulletei", es o kivanos... Nekem mind a ketto kimaradt! :lol: Szegeden ismerek egy jo fogorvost, csak most gyesen van- a tesom. A finom kajarol meg mindig az Oskola utcai hamburgeres jut eszembe...
geri79

Ági,
a mostani arról szól, hogy akinek már nem kell a babaruha, az oda kiviszi és eladja, persze vannak újak is, és boltok is.
A másikról még nem hallottam, de ahogy a kiállíítókat néztem, oda is érdemes kinézni... nézd meg, hogy kik a kiállítók, és hogy mit akarsz venni, akkor legalább célirányosan tudsz keresgélni.

Barbi

KépKép
hbarbi80

Ági és még a bébivel is egyidősek vagyunk. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hát akkor én vagyok a kivétel, mert én most is ultra brutál intim gyantára járok. Meglepő módon nem is fájt, pedig ugye a jeti hozzám képest kopasz tengerimalac :lol:
Most még megoldottuk, mert fekve nem nagyon van hasam, de később mi lesz? Meg hát hátulról sem lesz egyszerű. De én nagyon utálom a szőrt! :?
Vendég

Fogorvosnál még én sem voltam, de tervbe van véve mindenképp.
Én is 2védőnőhöz járok, mert van egy körzetes és van egy a kórházban, aki a beutalókat adja – bár azt hiszem legközelebb már a dokimtól kapom, mintha ezt mondta volna.
Ja és a körzetes védőnő nálunk is volt családlátogatáson amikor Jázminnal voltam terhes, most viszont nem jön, mert ismeri a körülményeket. Engem nem zavar, én kedvelem, egy tündér. És van 3 gyermeke, s irtó segítőkész!

Szeretem/nem szeretem kaják:
Én is megeszek mindent, kivéve a sóskafőzeléket. Na annak még a gondolatától is ráz a hideg. Brrrr
A spenótot viszont szeretem, de úgy ahogy én készítem. A belsőségek is jöhetnek bármikor, a gomba viszont inkább megeszem, de nem rajongok érte különösebben kategória.

Mozit én sem különösebben szeretném…:oops:

Zsizell,
De cuki a kis Noel! 1óra volt a vizsgálat??? Ez nagyon jól hangzik, lehet, hogy mi is odamegyünk. Jázminnal a Kárpát utcai 4D-n voltunk, ott is nagyon kedvesek voltak. Még van pár hetem, hogy eldöntsem.

Zarja,
A nővérem kisfiát is Bulcsúnak hívják, nekem is tetszik. A család véleménye a gyermekem nevéről, engem a legkevésbé sem izgat. :oops:

Bababörze,
Én is gondoltam rá, hogy kimegyünk, de úgysem akarunk venni most semmit, akkor inkább a Városligetben hajkurászom Jázmint… :oops:

Kép
Kép
szana80

Csipike, úgy tudtam, hogy terhesség idején savasabb a nyál, az kezdi ki jobban a fogakat, s azért ajánlják, hogy menjünk. Én is voltam a tervezett terhesség előtt, de mostanában újra menni fogok - csak nézzen rá, minden oké-e. Viszont gyakorta vérzik az ínyem, pedig Borival való várandósságom óta Parodontax fogkrémet használok, az való erre.
Vízhajtás: nekem azt tanácsolták, ha vizesedek, tartsak zöldségnapot. Gondolom a gyümölcs is jó.

Hétfőre kértem a háziorvosomnál soron kívüli vérvételt, mert már többen megjegyezték, milyen sápadt vagyok, s tényleg feszült és fáradékony vagyok mostanában. Az a 3,5-ös vas nem volt túl sok a 16. héten, s legközelebb csak 3 hét múlva lesz vérvétel. Nekem alapból gyakran ellenőrzik a vasszintemet, mert közel 2 éve agyérgörcs tüneteivel kerültem kórházba karácsonykor, lumbálás, ct minden volt, a végén kisült, hogy 1 a vasam, a hemoglobinjaim már bomlanak le, annyira kicsik, gyakorlatilag nincs elég oxigén a szervezetemben. Most is ettől tartok... Pedig most már szedem a vastablettát, de lehet, nem elég. Úgyhogy Barbi, támogassuk egymást!

Nóri, én benne vagyok a taliban, jöhet mozi (meg sem tudom mondani, mikor voltam utoljára, talán 7 éve) és cuki is!
ktc

Geri, itt tanultál Szegeden? :) Az Oskola u-i hambis tényleg nagyon jó! Fúú, most, hogy írtad, azért egy hamburgert simán le tudnék nyomni, pedig a gesztenyepüré maradékát még csak most ettem meg... :oops:
Valamelyik nap, ha bent leszek a városban, lehet, hogy elnézek arra, Tőlünk elég messze van...
Amúgy egyik nap (még az a szép, melegebb időnk volt) úúúgy irigyeltem az egyetemistákat. Kint ültünk a barátnőmmel az egyik parkban, és fel-le cikáztak, bicajjal, gyalog, egyedül, csoportosan, de nagyon sokan, nyilván ilyen-olyan kedvvel, de én akkor visszavágytam azokba az évekbe. Pedig sokat nyüglődtünk mi is. Utólag minden nehézség megszépül... :) No, de a most tanulókat, mint Zarja például, azért nem irigylem. Kitartás! Én németet tanítottam a babó előtt, de most szégyen, nem szégyen, valahogy nem visz rá a lélek. Inkább angoloznom kéne, mert abból azért van mit bepótolnom. :?

Kép
erusverus

No, megyek vasalni, mert férjecském már megint bulizik a hétvégén. Egy újabb lagzi! :) Kecskeméten megint. Így hozzám meg átjön az egyik barátnőm, és már tervbe vettük a melegszenyát meg a muffint, egy kis filmnézéssel egybekötve. :)

Kép
erusverus

En is a gyantazast jobban szeretem, mint a borotvat. Nori, neked forro gyantaval csinaljak? Mert en nem merek menni, miota mar nagyobb pocakom van es kemenyedik is sokat. Pedig nem tudom elkepzelni, hogy szules utan, foleg ha meg vagdosnak is, hogy borotva utani allapotok legyenek... Az epilatort megvettem, de csak a labamon tudom hasznalni.
Babanevek- nalunk ugye a lanynevet en valasztom, a fiut a ferjem- vagyis igy volt, mielott megtudtuk, hogy mi lesz. Tehat o valaszt elviekben: o a Nandor Csanadnal tart, en Abelnel... Szerintetek a Szabohoz mi paszol?
geri79

Na, ezzel a névkérdéssel mi is így vagyunk. Ha mégiscsak kiskukacos a kölke, akkor Soma lenne - szerintünk. De a családban mindenki ágél ellene. De én meg lesz@rom. A mi gyerekünk lesz. Majd megszokják. Persze az is lehet, hogy még változik az elképzelésünk. De ha lány, akkor nincs mese: Lili lehet csak és semmi más! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Erusverus: A tesom jart Szegeden egyetemre, es most is ott lakik. En meg sokat jartam hozza...
geri79

Geri!

Igen, meleg gyantával csinálják. És nem csak bikinivonalat. Én jobban érzem magam így, mint borotvával. Úgy egy napig tart csak az eredmény! :roll:

Júj! Juci holnap esküvőzik!!!!! :D :D
Vendég

Katica, akkor ma én zöldség napot tartok. Tegnap sütötem egy 1/2 tököt , de a gyerekeknek nem ízlett.Szerintük nem elég édes. Így ma ezt eszem...

Geri, nekem a Nándor jobban tetszik.

Kép
csipike09

Geri, nálunk van a családban egy Szabó Nándor. ;) Sőt kettő, mert apa és fia is ugyanazzal a névvel éldegél. Nekem jobban tetszik, mint a Csanád. (De elfogult is vagyok, mert apukám is Nándor. :))

Kép
erusverus

Ja, akkor már 3 Nándi van a családban, bocs. Ja, és én kislányként (meg most is, de akkor nagyon) olyan büszke voltam apu nevére, annyira tetszett, mert egyik velem egykorúnak sem volt ilyen nevű apukája, nagyon vagány a Nándi szerintem. ;)

Kép
erusverus

A Nandor es a Csanad egyutt jar, ez a Joco szulemenye, az Abel az enyem. Ja, es a Joco nevevel Nacsa lenne a beceneve... Na, azert meg emesztgetunk...
geri79

Geri, bocs, félreolvastam...

Kép
erusverus

Elfelejtettem, hogy ma este egyedül leszek..., arra emlékeztem csak, hogy apa csak holnap nem lesz itthon. De ma este meg vacsira megy, mert itt van egy svéd kutató a laborjukban... :(
Na, de rászoktam ( :evil: ) egy csomó esti tv műsorra, mióta itthon vagyok. Valaki írta, hogy nézi a Szomszédokat. Ez nálam is megvan, igaz délelőtt játszák, és gáz, de a miénk. Aztán este Tények, Párbaj, Fókusz, Barátok közt, CSI, szerdán Doktor House. Hú, pedig, ha arra gondolok, hogy mikor Szegedre kerültem teljesen leszoktam a tv-zésről... Komolyan, vagy egy évig csak kétszer vagy háromszor ültem be elé.

Kép
erusverus

Ma zakuszkat fozott anyu, en meg bevagtam egy uveggel kenyer nelkul, melegen. Ha most nem lukad ki a gyomrom, akkor soha. Habar amiota pocakos vagyok, szerintem a vassal is megbirkozna a gyomrom... :oops: De szerencsere nalunk nem csoszogetik annyit a kismamakat a kilokkal, a dokim is csak annyit mondott, neki tetszik, hogy milyen szepen kikerekedtem. Hat, nekem nem annyira, de hat ez van. De meg igy is csoszogetnek, hogy hol a pocakom- bo a kopenyem,es nem latszik meg ki alola-, meg apukam, hogy miert nem eszek rendesen. Na, ha ennel rendesebben ennek, kipukkadnek.
Meg egy honap, es harmadik trimeszter. Hihetetlen... Pedig meg csak most dontottuk el, hogy ideje gyarapodni...
geri79

Geri, mi az a zakuszka?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ez egy kimondottan erdelyi kaja, amit telire keszitenek az emberek. Vinetta-vagyis padlizsan az alapja, tesznek bele sult paprikat, paradicsomlevet, hagymat es repapasztat, osszefozik, meg tesznek bele olajat, uvegbe teszik es a teli vitaminhianyos napokon nagyon fini. Ha erdekel, leirom a pontos receptet.
geri79

Geri: Nekem is úgy tűnik, hogy repül az idő! Nem rég még azt számolgattam, mikor leszek már 12. hetes, hogy elújságolhassuk mindenkinek, most meg már a felén túl vagyunk :D
zuzmooo

Geri, érdekel, köszi. Imádom a padlizsánt!

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Zuzmo- mivel en eleg,ha nem is paras, de mindig a legrosszabbat is lato vagyok, azzal vigasztalom magam, hogy ha mar most megszuletne, mar lenne eselye a tulelesre. Persze nem fog!
geri79

geri: Nekem is van egy Szabó Nándor nevű ismerősöm. Az jó szerintem. A Szabó Nándor Csanád se rossz így együtt. A Szabó Ábellel nekem ugyanaz a bajom, mint nálunk a hosszú magánhangzós nevekkel, mert a Frankó után sem hangzana jól az Ábel. Bocsi, de még egy szavazat a Nándinak. Persze nehogy ezek a szavazatok számítsanak. :lol: :wink: Egyébként én is azt mondtam most apának, hogyha 1 hét múlva megszületne, akkor már megpróbálnák életben tartani az orvosok (de azért a 30. hét után leszek nyugodtabb). Erre megkaptam, hogy dili vagyok.

nóri: Azért ezt az intim gyantázást most végig gondoltam és kirázott a hideg. : oops: Minden tiszteletem a tiéd. Bár most mondtam a páromnak, hogy lehet hogy szülés előtt megúsznám vele a borotválást. Ötletet adtál, de elég durvának tűnik, pláne egy vadidegen kozmetikus előtt levetkőzni. A dokik nem zavarnak, de kozmetikusnál eddig még nem is voltam, nem hogy rögtön ilyennel keressem meg. Itthon meg nem merném, bár a hideg gyantacsíkkal is lehet hogy le lehetne szedni. Azért még gondolkozom rajta.
vicky79
Budapest III. kerület

Csilla- szoval eleg maceras, de megeri. Anyukam kulonben nagy szakerto, regen meg eladasra is keszitett.
Elo kell kesziteni egy reszet, ugyhogy szerintem ez 2 napos program.
Hozzavalok:
-fel kg hagyma
-fel kg repa
-5 kg padlizsan
-5 kg paradicsompaprika
-fel l paradicsomle
-7 dl olaj
-so, bors, baberlevel
-mokkaskanalnyi Na-benzoat
A padlizsant meg kell sutni, a legfinomabb ha kint, szenen sutitek meg- mi ahogy erik, mindig sutjuk le es tesszuk a melyhutobe. Le kell tisztitani a feketere sult hejatol.
A paprikat ugy a legfinomabb, ha megsutod, es elore paprikapasztat csinalsz belole, de ugy is lehet, hogy csak siman ledaralod es megfozod.
A hagymat aprora vagni es a fele olajban meg kell dinsztolni.
A sarga repat fedo alatt puhara parolni.
Minden osszetevot le kell daralni, amikor mar kesz van. Aztan lehet osszeallitani. Sorrend: hagyma, aztan paprika, padlizsan, repa, paradicsomle, olaj. Allandoan kavargatni, osszefozni. Vigyazni, mert pokkod. Ja, es persze izles szerint so, szemes bors, 3-4 baberlevel, es a tartosito. Ha osszefott, forro, szaraz uvegbe kell rakni, es egy napra szaraz dunsztba tenni.
geri79

Viki- a hideg gyanta csik szerinten semmit nem er. De szules elott szerintem sokkal kellemesebb a gyanta, mert hetekig nem no vissza, nem szur, es bocsi, de nem viszket. Ez foleg egy gatmetszesnel nem elhanyagolando tenyezo. De kicsit en is felek tole, mert amiota pocakos vagyok jobban faj es jobban eget a gyanta. De legalabb a szegyenlosegen tul leptem: volt, hogy minden masnap megkukucskaltak ott lenn hol a nodoki, hol a kozmetikus, mostmar nem veszem fel annyira. Es kulonben is, ok naponta nagyon sok olyat latnak, nem hiszem, hogy en barmi ujat tudnek mutatni nekik.
geri79

geri: A hideg gyantacsíkok közül nekem is csak a weet-es jött be. A meleget itthon nem csinálnám. Nekem is az lenne a borotválással a bajom, hogy viszketne a gátsebnél.

Technikai kérdés: Ki tudja magának feszíteni az ember a bőrt, hogy le tudja húzni? Mert a bikinivonalon már csináltam, de ha nem feszítettem meg eléggé, akkor véraláfutásos lett. (Bocsi, de nem tudom ezt elképzelni.)

Most az jutott eszembe, hogy ugye a császárnál nem borotválnak le alul? Sok értelme nem lenne, de én nem tudom. Valaki aki császárral szült?
vicky79
Budapest III. kerület

Viki: nekem is ilyen gyantacsikom volt, de biztos valamit nem jol csinaltam, mert meg a kezemrol a kis piheket se szedte le. Es igen, normal esetbe latod, es le lehet mindenhol szedni, de nagy pocakkal meg nem probaltam. Apanak mar szoltam, hogy mar most sem latom, ugyhogy vagy fizeti a kozmetikust, vagy besegit- erdekes, de o mind a kettobe benne van- foleg a masodik lehetosegbe, kulonben mostanaban ugysem talalkoznanak... :roll:
geri79

geri: Én eddig csak a lábamról szedtem le vele, de onnan elég jól lejött. Bár utána azért a maradékot le kellett szedni. Most jól kitárgyaltuk a szőr témát. :lol:
vicky79
Budapest III. kerület

Geri, nagyon szépen köszönöm, kipróbálom, csak padlizsánt kell hozzá beszereznem. Nekünk sajna nem terem itthon. Még sosem sikerült palántát sem nevelnem. :(

Viki, nekem is mindig hiányzik egy harmadik kéz a bikinivonal és a hónaljgyantánál, úgyhogy azt inkább epilátorral szoktam elintézni. Elsőre kicsit xar, de aztán hozzászokik az ember.
Szerintem császárnál is borotválnak, elvileg a bikinivonal alá esik a vágás. Tesómnál legalábbis asszem így csinálták, szegény sokáig vakarózott amikor már nőtt a szőre.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hat, ram mar kihat a betegszabadsag: mindegy mirol, csak valakivel beszelgessek. Ma delelott meg dolgoztam, es a vegere megint elegge kemenyedett a pocakom, ugyhogy ma delutam lightosra vettem a napot, igy volt alkalmam netezni...
geri79

Csilla- a palantakat nem mi neveljuk, azokat egy gazdasagbol veszik valamelyik falubol a hatar tuloldalarol, es igy minden palant egeszseges es hamar terem. Ha mi vetnenk, nevelnenk, osz lenne, mire eloszor teremne. Mondjuk regen nagyban foglalkoztunk ezzel- gazdalkodas- anyu is es en is a piacon arultunk(mindenki maganak), egyetem alatt ezzel tartottuk el magunkat- marmint hetkozben egyetem es kerti munka, szombat es vasarnap piac. Hat, elegge utaltam, de legalabb volt penzunk. Hiaba voltunk mind a ketten osztondijasak,parom is es en is, az benzinre se lett volna eleg- Varad mellett egy faluban lakunk.
geri79

Lányok, nekem a hideg gyantacsíktól csak szőrős láb helyett, ragacsos szőrős lábam lett. :shock: :D

Én császáros is voltam, ilyenkor csak ott borotválnak, ahol vágnak. Engem spéci előkészítettek szülésre: borotválás+ beöntés, azt szóltak, h lehet hogy császár, így lekapták az egészet...félelmetes ahogy a nővérke bánik a borotvával :shock:

Kép
csipike09

Hello Csajok! Megjöttünk. A doktorbácsi nagyon sokmindent írt a papíromra úgyhogy mindent nem írok, le de a lényeg, hogy minden rendben van. Az mondta, hogy szép nagy fiam van már most...

BPD 50 mm
A magzati has körfogat 171 mm (olyan pockos lesz, mint a apukája :lol: )
Femurhossz 36 mmRtimusos szívfrekvencia 144

ezután még van vagy 10-12 sor, de minden csak jó

A citológiám P1. azt mondta ilyen szépe csak rajzolni lehet :lol: Jófej amúgy a dokim :)

Az AFP-m is jó lett bár fingom sincs melyik értéket kell nézni, de azt mondta, hogy jó. Ha valaki megmondja akkor azt is leírom.

Úgyhogy minden király. Ugrált ott is egy sort a lurkó, majd bekapta az újjacskáját és szopizta, majd mikor viccelődtem a dokival ő is nevetett :lol: Kis drágaságom...

Na megyek visszaolvasok

További szép estét

bellerreni
Eger

csuppancs: A bikinivonal epilálása nekem is megy, de a többi!? Azért azzal nem szedném le teljesen. De szülés előtt lehet hogy tényleg jó lenne mással leszedni, mert akkor nem vakaróznék.

geri: Hát velem is lehet csevegni, amikor itthon vagyok. Pihizni kéne, de ennek ellenére elég sokat mászkálok, nem bírok itthon maradni. Amíg nem tiltják, addig mászkálok.

bellerreni: A fiacskád biztos nagyon édes lehetett. Jó nagy baba lesz ezek szerint.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.10.16 19:57-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Gyanta:
Én mindig szedtem az egészet. Alul, felül. Nálunk ez apa elvárása is.
Régebben a kozmi leszedte a bikinivonalat, a többit borotvával. Sajna nekem nagyon erős a szőröm, nem is lehetne szakember nélkül gyantázni.
Aztán több kozmetikusom is volt, és valahogy mindig többet szedtek le. Aztán az egyik megkérdezte, hogy meddig mehet el. Én meg mondtam, hogy végig.
A mostani lány meg megkérdezte, hogy a fenekemet is gyantázza-e? ÁÁÁÁ Hogyne!!! Szóval azóta azt is! :roll:
Sőt annyira rákattantam, hogy bár a csaj nem dolgozik, most csak miattam meg egy bnőm miatt kijár ide az Örsről!
Engem zavarna, ha dokihoz szőrösen mennék. Aztán mindig arra gondolok, hogy miket láthatnak ezek az SZTK rendelésen... :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?