Új privát üzeneted érkezett!

Kitty: én egy életem, egy halálom, de Skodával megyek a talira. :) Esetleg Reniéket elviheted Kispestről.

Kép
Kép
tinu
 
 


Na egyenlőre lépek, mert leviszem a vadállatot, aztán meg megyek Maciért az oviba, meg Apáért a melóba. Este leszek.(Már ha érdekel ez valakit egyáltalán...)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Szofi, Reny, Réka,
keddi tali-fuvar ügyben: igen, nálunk lehet a jobb elsőbe is bekötni bébit (nincs légzsák), plusz hátul két helyre, és a csomagtartó is elég tágas (én nem viszek bébikocsit). Szofi, én ezennel rád bíznám a logisztikát (az neked nagyon fekszik), szervezzétek le, ki-hol-kivel-hogyan-honnan-mikor, én alkalmazkodom! (na jó, mondjuk a XVIII. ker. szélére ne szervezzetek fuvart, de ésszerű keretek között szívesen elmegyek bárkiért, bárhova)

Kép

Kép
zsüci
 
 

 
 

Tinu,
nagy-nagy gratula Csongónak a fogacskához!!! Nálunk se híre-se hamva... (ennek azért titokban egy picit örülök) :lol: Kamillát edzem a keddi versenyfutásra! :lol: :lol:

Csilla,
lehet, h még várni kéne a hozzátápival...? Vagy muszáj lenne elkezdeni (nincs tejcsi, vagy -Tinut idézve- tápszerről kéne "lehozni" :lol: :lol: Gergőt)?

És mindenkinek: annyira kedves tőletek, h hiányoltatok minket... Tökre meghatódtam... :oops:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Sziasztok!

már 5x estem neki olvasni,de mindig közbejött valami.
Annus én simán és gyümivel is adom!Most segítettem sokat :lol:

Minden baba meseszép!!!

Csonginak gratula a foghoz!

Mi még kínlódunk vele!

Hanna alvás után picit rekedtes és köhincsel,de ezenkívül semmi baja.Mit lehet vele csinálni????A mi dokink meg sem vizsgálja,ennyivel meg nem szívesen vinném betegek közé váróba :roll: Bár lehet most attól is h 1 órát kinn aludt.

Annyi mindent akartam még,de most is fogom.újabban sehol nem jó,csak kézben. nem lehet tőle csinálni semmit!!!

Szép napot!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Netti,
Boró most hogy eszik, hányszor kap "rendes" kaját, és hányszor tápit? (anyatejet kap még?) Husit adsz már neki?

Kép

Kép
zsüci
 
 


Tinu, nem harap Csongi? A házban ma panaszkodott egy anyuka, hogy a hétvégén kijött a kisfia foga és nagyokat harap a cicibe.

Anita, dejó! Hogy vagytok? Alakulnak a dolgok?
Vendég
 


Böbi: hát még egyelőre nem harapott meg. :) Remélem, nem jut eszébe.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Még csak ezt az oldalt olvastam :)

Anita Larát ma vizsgálta meg a doki, picit piros a torka, mehet továbbra is a sterimar, orrszívás, orrcsepp, aztán a cebion és estére kapott mától fenistill cseppet

A kiscsaj kikészít, visszamentünk dedóba: este 8-kor eszik alszik, aztán kel éjfélkor, kettőkor, akkor cumi a szájába, aztán 4-kor és 7-kor, aztán napközben is nagyon nyügi.

Ma én is irattatam annusék féle vaniliás pépet, még igazából nem volt éhes mikor próbáltam adni, de én megkóstoltam, annyira nem rossz :)

Tökre kivagyok merülve, valaki megdobhatna egy napos egybefüggő alvással :)

:arrow:

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Böbi köszi!Lassan de alakulnak!Most is van egy meló kilátásban,remélem sikerül.

Ildi,Hanninak nem szörcsis az orra.Semmi csak néha köhincsel,de kb a foga miatti rengeteg nyál.

Mennem kell,2 perce tettem le és ordít :shock:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


zsuci, Boro szopizik is meg, minden alkalommal mikor tapszert kap,ez napi 3! reggel 15h korul meg este 7-8 kozott vmikor!
tapszerrel egyutt oszesen 150mlt eszik ilyenkor :)
ezenkivul ebedre 11-12 kozott vmi puret eszik (sutotok alma repa,ezekbe teszek krumplit is, meg meg mit evett meg? ja barackot evett mostanaban )
de meg nem is gondolkodtam azon h adjak neki mast :lol: egyelore elvagyunk ezekkel.
a kovetkezo a banan lesz es a korte amit megkostoltatok vele.a husit en kesobb gondoltam vmiert :roll: meg mostanaban delutan 6korul kap rizspepet,de ilyen negyed adagot eszik mert akkor o meg nem ehes igazan :lol:
szoval igazabol "rendes kajat" egyszer kap meg mindig.. gondoltam 6ho utan kivaltok meg 1et.. csak ugye o alt 4x eszik..

Netti
Kép
maumau
 
 


A gyerekek még alszanak.

Anita, drukkolok sikerüljön a meló, én is várom már nálunk a megváltást.Mondjuk szerencse valami itt mindig őszejőn de nem hosszú távon.
Hannának mennek a gyógypuszik hátha semmi komoly.

Ildi kitartás, lehet azért kel amiért tele az orra nem?Gyógypuszik neki is!

Borónak boldog 5 hónapot!!!
:D

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Csilla, igen-igen feltevésed helyes, én licitálok arra a gatyóra. Életem nyitott könyv előttetek :D

Anita, sajnálom, hogy nehezen gyógyulgattok. A rekedtség szerintem simán lehet a kinti alvástól is. A hőmérsékletkülönbség okozhat ilyet (nálam legalábbis szokott :-))

Nóri, küldöm a linket pü-ben. De tényleg gondold meg, én órákig nem tudtam szabadulni a látványtól... Guszta lett a torta, Vili meg édes pofa :-)

Ti mennyit vagytok a levegőn a bébbel naponta? Második gyerekeseknek nem szól a kérdés, ők gondolom játszóterezés miatt sokat :-) Kertben? Erkélyen? Babakocsival sétálva?

Mi most voltunk jó egy órát csatangolni, Marci, Ergo meg én. Végre kisütött a nap, gondoltam, használjuk ki. Erre megannyi sz.sz.miklósi indián füstjeleitől beborult az ég és a levegőzésből inkább felfüstölés lett. Nálunk - a helyi rendelet szerint - csak pénteken lehet tüzet rakni, persze hogy minden okostóni ma akarta eltüzelni a négy napja ázó zöldhulladékot :evil: Noooormális???

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Híííí tényleg, boldog ötödiket kicsi Boró :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Haho,

Reny és Trixi, Böbi és többiek, köszi a válaszokat! Hát nálunk már "csak" 2-3 dl naponta az anyatej, és elég sok tápszer fogy egy nap. Igen, erről szeretném "lehozni" Gergőt :wink: :lol:

Mivel elég fejlett a kispöcök (meghaladja a 8 kelát, fogai vannak..), a védőnő és infantdoki is a hozzátápi elkezdését javasolták, egyelőre a levekkel kezdve. De sztem akkor az első kör párolt alma lesz. Kiváncsi vagyok, mert a sima alma püréjét kilökte a nyelvével...

Séta: mi átlag kb egyórákat szoktunk babakocsiban kint lenni, (min. félóra, max 2) ma viszont kimaradt, mert nem úgy jött ki a lépés. Vagy csak kiviszem a kertbe.
Tegnap pedig a sokréteg ruhában olyan beszorított volt a mózesben, ahogy felébredt, onnan már nem tetszett neki így. El is kezdett vígasztalhatatlanul üvölteni, én meg megdöntöttem a játszóról hazáig a farmerban-khidegben-futás babakocsis rekordját :cry:

KépKép

Kép
hase
 
 


Boró, boldog hófordulót!!! :)

Aranyos vagy, Szofi, de addig ezt nem művelhetem, hacsak fel nem robbantom a GYED-emet, amíg GYED-en vagyok (szeretnék) lenni. :) A továbbiakkal kapcsoltaban pedig már beszéltem a szakmai vezetőnkkel, hogy a suliban csinálnék ringatót, nagyon tetszett neki az ötlet (ezt már 1 éve lefixáltuk, hogy akkor, amikor visszamegyek fogok ilyet csinálni), de a suli keretein belül, úgy néz ki. Maszekban pedig meglátjuk, marad-e még idő-energia... :) Még vit beviszek majd a suliba, ha visszamegyek: babauszit. :) Én NAGYON szeretem. :oops: De ezt még senkivel sem egyeztettem, meg kell egy tanfolyam, amit el kell végezni. Na, azt megcsinálom sztem jövő tavasszal. Ha nem let volna Dani pocakban, akkor már most tavasszal is elvégeztem volna. :) Azért gondolkozunk még lehetőségeken, de ha ennyi a lóvé, akkor ennyi. :)

Khmmmm. Mi szeretnénk menni kedden, ha vhogy megoldható lesz itthon nélkülem a délidő, ezt megbeszéljük hétvégén szüleimmel. DE csak akkor tudnk menni, ha segítetek autózni. Mert miautónk nem lesz nálam, a 2 gyerekkel meg azért elég messze van tőlünk Trixi... SZóval én rettentő pofátlanul bejelentkeznék Kittyhez. Kitty! Szted megoldható??? Ha nagyon nem, akkor maradunk itthon a fenekünkön. :) Meg még ugye az ebéd itthon megbeszélés tárgya... :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Zsüci, jó, hogy jöttél! :) Kamilla nagyon szép! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Trixi, autósülés nélkül nem megy, Újpestről nem jön senki... :roll: Ha visszajöttél, és beszéltél uncsitesódékkal, kérdezz már rá, hogy metróig el tudnának-e mégiscsak jutni ülésestül, mert utána Ferenciekről lenne fuvar, Zsüci személyében.

Zsüci, már szervezem is! :wink:

Anita, hát nem mondom, hogy nem esne jól elmenni egy nagy buliba, ha elvonatkoztatok a körülményektől. De a körülmények vannak: szoptatok, imádok Csanival lenni, nélküle meg nem, így nem szívesen mennék most el. Majd talán fél év múlva. De az, amit csináltam (3 hetente péntek-szombat buli), az nem hiányzik már. Akkor és ott nagyon jó volt, de kiéltem magam, öregedtem. Majd egyszer-egyszer azért... :lol:

Ági köszönöm a bókot, aranyos vagy! :)

Dóri, ne nézd a meccset! Többiek, szoríjjatok az U20 fiúkáknak, hogy legalább a bronz meglegyen!

Tinu, hajrá hajrá, tök jó, hogy belevágsz a vezetésbe. Ha nem lesz gyógyparkoló, majd segítük!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Azért szoríthatok én is, vagy azt sem szabad? :) Különben nem néztem a meccset múltkor... :cry:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Kittynél van autósülés pluszban. De én nem akarok szervezkedni. Szofi a logisztikus. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Mi ma nem voltunk sétálni. Ki se dugtam egész nap az orrom, de innen bentről olyan hidegnek tűnt. Majd holnap esetleg próbálkozunk. :) Nem vagyok nagy sétálós. Ilyen időben a játszó se nagy pálya, CSongó nem sokáig bírja a babakocsiban sem. Én tulképp utálok sétálni. :oops:

Kép
Kép
tinu
 
 


Böbi,
nagyon jó képek!!!! Ti pedig nagyons zépek vagytok! annyira jó volt nézegetni :) :)

emese1979
 
 


Itt puffogok magamban. Feltett az egyik ing.iroda a hírdetést a honlapjára a lakásunkról. Nekünk az egész nappali fala egy nagy ablak, erre rajzol egy olyan alaprajzot, hogy 2 ablak meg egy ajtó van. Meg felrak egy olyan képet, ahol egy sötét lyuknak néz ki a nappali, amikor bazi világos. Ja, meg 47 mm a lakás. :-)
És itt papolt nekem, h a legnagyobb ing.közvetítő, meg mekkor profi egy banda :-)

Küldtem neki új képeket, meg felhívtam...
pumuklii
 
 


Nem tudom összefügg-e, de pl. azokon a napokon, amikor az eső miatt beszorultunk, Marci sem aludt egy-egy óránál többet. Most, hogy elmentünk sétálni, útközben megnéztünk minden macskát meg mozgó faágat, bambuszbokrot, végre két órája alszik :-) Persze lehet, hogy csak sok füstöt szívott 8)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Böbi
hogy bírták a repülőt a csajok? Képek tényleg jók!
pumuklii
 
 


Pumukli és pakolásztok már? Vagy majd csak a költözés előtti pár napban? Jaj, utálok költözni...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


pumukli,eleg gaz az ingatlan iroda :shock:

Gyongyi!!!!!!!! en ma megoldottam ezt a kerdest, igaz ma voltunk kint is,akkor tengap oldottam meg 8) kiultunk az ablakba, vagyis o kiulta parkanyra.. en fogtam hatulrol es neztuk a mozgo fat meg mindent :lol: a macska felugrott az ablakba hozza, pufolte belulrol, meg a cica is kivulrol ot.. aztan aludt ket orat.. lefarasztottam nagyon :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Böbi, tényleg jók a képek. És az a napszemüveges pasi anyukád (?) háta mögül bizti téged stíröl. Vagy a férjedet :roll: Attól függ ki csinálta a képet :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Böbi: olyan kép nincs, amiben látható a tök jó fürdőrucid? :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Netti
duna house :-)

Gyöngyi
majd csak jövő héten. Nem akarjuk kerülgetni a dobozokat, zacskókat.
pumuklii
 
 


Bocsi, hogy már megint, de olyan jó képeket csináltam a kis banyámról, ébredés után. :P
Kép Kép
Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tinu 2009.10.16 16:46-kor.

Kép
Kép
tinu
 
 


Upszi, szóval CSongó:
Kép

Kép
Kép
tinu
 
 


sziasztoook

megjöttünk babauzsiról , Lili ismét negyon élvezte, annyira vigyorog...most nem nagyon tudom hogy ennyire jó a vízben vagy ennyire vicces hogy nyikorgol a fejhangomon mindenféle süssfelnapot...

és lehet örömtáncot járni, tegnap Lili este8- reggel 7ig aludt és nem kelt fel szopizni iccaka!!!!!!! ez volt az eslő ilyen!!!!! jajjistentertsamegjószokását!

és tegnap benyomott egy 190gr os kummi-tököt rá 70 ml teát...és után még szopiozott is...de hogy fér bele ennyi?

jaés ö kvescsön: aki már ad zabit a gyeröknek: nektek is tök olyan az output mint az input...? :?: :!: olyan mintha tökugyanaz jönne ki mint amit belekanalazok, van így ennek értelme? vagy csak nekem furi? :oops:

Kép
Kép
mniki84
 
 


gépelni meg nem tudok...na...szorriii

Kép
Kép
mniki84
 
 


tinu nektek mik vannal a földön? mert tökjó...kéne nekemis valami izé...

töksok embernél láttam 32*32es habtapit? hol vettétek? kéne még úgy 2csomag hogy kitapétázzam a parkettát, mert Lili 2 pervenként a közepéról valahogy eljut a parkettáig és erőszeretettel teszi magáéva az ottani Koszvitamint...vagy a Domestosos felmosás maradványait...egyiksenem a legjobb...

Kép
Kép
mniki84
 
 


ez meg Kép Lilóóóóó

Kép

Kép
Kép
mniki84
 
 


Ezt Borónak Küldjük Hóforduló Alkalmából!
Kép

Kép
Kép
incike
 
 


na elvagyok itt magamba:) akkor kaptok egy SÜNT!!! Kép

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki: vettünk három sima habszivacsot, ami kiságyba való és összevarrtam őket a huzatánál fogva. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


olyan pelenkázós izét? nekünk a pelenkázó feltét ilyen...

Kép
Kép
mniki84
 
 


Hali!

Na, dokkernéni volt....Lili nagyon szépen gyógyul, azt mondta jó időben elkaptuk és nem terjedt tovább, nem taknyos, picit köhög még, de a mandula már csak picit piri.
Antibogyót még szedjük a héten, probogyót meg még tovább is kell.
Jaj, nagyon megkönnyebbültem...én úúúúúúúúúúúúúúúgy aggódtam.....egész héten ezen kattogtam....

Gyöngyi!
Dokkernéni szerint-bár gondolom, hogy a betegséggel is ö.függésben mondta- szóval elég szellőztetni naponta többször...eszembe ne jusson kivinni ilyen ramaty időben....
Szóval mi nem megyünk most ki...

Tinu!
Nagyon szépek a képet és persze Tünci...kis cserfes csajszi! :D :D

KÉRDÉS:
Ki nem tud ülni a babók közül??????
Lili még nem tud....viszont ha lerakom a fotelbe (kemény, nem süppedős), akkor nagyon szépen tartja magát, nem nyeklik-nyaklik, szóval kihúzott háttal csücsül....csak mivel ez nehéz lehet neki hamar elfárad és jön a nyafi....

Na, lépek....talán van 5 percem magamra.... :roll:

Kép
mozza
 
 


Mozza
ne eröltesd az ülést. Kolos is ilyen, magától nem ül, de néha odatámasztom a párnához és akkor tök jól megtartja magát. De csak pár pillanatra hagyom ott.

Mi hétfő óta nem voltunk kinn :-)
Tudom ez se jó, na de majd holnap.
pumuklii
 
 


Mozza: szerintem még egyik babó sem tud felülni.

Niki: rosszul mondtam, nem habszivacs, hanem szivacsmatrac, ami kiságyba való. Nem kókuszmatrac, hanem sima szivacs ágybetét.

Kép
Kép
tinu
 
 


Ja, nagyon szépséges Tüci :-)
Csongin meg csak ámulok bámulok.
pumuklii
 
 


mozza kicsiLili úgy tud ülni, hogy tényleg csak pár mp.ig amig egyenes háttal ül és tartja aztán keljfeljancsisan eldöl oldalra vagy előre...és akkor röhög... :D viszont az ölembe percekig...jó akkor kicsit támasztom a lábánál

Kép
Kép
mniki84
 
 


ja és nem felül!!! csakül...bár a pihiszékben ha nagyon hasizmoszik akkor félfekvésből felnyomja magát...de za nem felülés csak félfelülés 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Hmmmm....nekünk baby björn pihiszékünk van, abban nem tud ülni...olyan mint egy függőágy....
Be kellene szereznem egy hagyományosat is?
Vagy ültessem esetleg?
Lustikám nem nagyon szeret, max. az ölemben csücsülni. :roll:
Lili netezik: :lol:
Kép

Kép
mozza
 
 


Benji sem ül.

Na most megyek megnézem az újj Tesco Expresszt. Ma nyitott. Este 10-ig van nyitva. Ketten vagyunk Benivel, Marci elment mamával a tanyára papához, Buksihoz(kutya) és Mercihez(nyuszi).

Kép
Kép
incike
 
 


Egyáltalán nem lusta, hogy nem ül. Nem kell még ülnie, főleg nem magától. :-)
pumuklii
 
 


Incike,
majd számolj be! Kiváncsi vagyok, milyen, nekünk egy köpésre van :lol:

emese1979
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?