Sziasztok Lányok!
Pár napig nem tudtam benézni (munkahely), de már annyit írtatok, hogy alig bírtam olvasni..
Nagyon szépek az uh képek, öröm nézni őket!
Mi szerdán voltunk uh-on, láttuk is a kis manócskát, egészen pici...
Az uh-s doki azt mondta, hogy kisebb, mint gondoltuk, kb. 5 hetes (mi a hatodikra tettük). És képzeljétek, mi nem láttuk meg, de a gép érzékelte a kicsi szívhangját!!
Persze gond is van, egy cisztát is talált, ami elég nagy. Persze lefagytam, de a doktornő nem volt hajlandó semmit mondani, majd nőgyógyásszal beszéljek. Persze mindenkivel beszéltem, és az internetet is böngésztem, azt mondta mindenki és azt írják mindenhol, hogy nem befolyásolja a várandósságot, sőt lehet, fel is szívódik. Csütörtökön megyek a dokihoz, majd azért az ő véleményére is kíváncsi vagyok.. Csakhogy legyen még mindig miért aggódni, nem?
A vitaminokhoz csak annyit, hogy én csak folsavat, és C vitamint szedek, semmi mást. Tünetem még mindig semmi, remélem, így is marad.
A H1N1 vírus elleni oltást én munkahelyen is megkapnám, de én nem bízom benne, nem kértem. Túlságosan új az egész, mindenki mást mond, de nem szeretnék kockáztatni..