Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm szépen a biztató szavatat. Nem arról van szó, hogy nem szeretnék belevágni, nagyon is akarom, mert így tudom, hogy rajtam nem múlt a dolog. Csak idegen még ez tőlem és ezért félek is egy kicsit.

Pont tegnap mondtam a páromnak orovs után este,hogy olyan jó, hogy vagytok és lehet kérdezni. Én is biztos ha tapasztaltabb leszek támogatni fogom lelkileg az újjakat, hiszen először mindenki be van tojva mint én.

Köszönöm a támogatást és nektek is kitartást a köv. bébihez.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kardalus!
Köszi a bíztatást az altatással kapcsolatban. Azt hiszem ez az infó mindent eldöntött. Bár az altatástól is félek, a leírt fájdalmaktól még sokkal jobban. A többi infót is köszi! Remélem sikeres lesz az "utolsó" transzferetek!
Karmen!
Köszi az infót a hiszteroszkópiáról! Hála isten nekem nem csinálnak,mivel mindent rendben találtak.
Amúgy kicsit jó hogy most nem kell Pestre menni. Jó egy kicsit " megfeledkezni" a dolgokról. Persze ez nem teljesen van így mert akár mennyi idő telik el a következő vizsgálatig az ember úgy van vele hogy más sem jár a fejében csak hogy minden rendben legyen és mindenki szeretne olyan szerencsés lenni mint az Orsiék hogy csak egy alkalmat kell végig csinálnia!!! De sajnos ez kiszámíthatatlan. Mindenkinek kitartást kívánok! Aki már babós akár "kint,vagy bent" annak jó egészséget kívánok!!!
fodrász
 
 


sziasztok!
Az elmúlt napokban tévedtem erre, és nagyon sok érdekes dolgot olvastam, ami nekem is sokat segített most. Február óta járunk a Kaáliba a párommal, mivel a dokik semmilyen okot nem tudnak adni arra, hogy miért nem jön össze a mi babánk. 3 inszem után végre terhes lettem. Sajnos nem sokáig örülhettem neki, mert a 7. héten el is vesztettem. Ez volt a múlt héten, és azóta sokat segített az, amit írtatok. Most várnom kell egy keveset, mert az orvosom szabin van, és azt mondta, hogy másféle dologba kezdünk. Csak sejtem, hogy mire gondol. Mindenesetre köszi szépen. Eddig be voltam fordulva, hogy miért pont énvelem történik ez, meg ilyesmi.. Holott a baráti körünkben már mindenkinek van 1-2 babája, még olyan is, aki nem is akarta. Minden jót kívánok mindenkinek.
Marcsi
fehér
 
 

 
 

Marcsi! Ne kenődj el! Fel a fejjel! Az élet megy tovább, próbálj a következő beavatkozásra koncentrálni. A tapasztalat beszél belőlem, sajnos én is jártam így!

Kép
petyaanya
 
 


Sziasztok!
Köszönöm,hogy drukkoltatok,de sajnos hiába.Az UH szerint vége.Ennyi volt megint.Immár 8x-ra.Miért pont velem történik mindez?Mit vétettem,hogy ez a büntetésem?Most képtelen vagyok bármit irni,mindenkinek köszönöm hogy mellettem voltatok,majd jelentkezem
Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Brigi!Kép

Megszakad a szívem érted!KépBorzasztóan sajnálom!
Nem tudok én sem többet írni!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Brigi! Izgatottan szaladtam most a géphez, most teljesen letörtem. Nem is tudok mit mondani én sem, esetleg arra gondoltam ha lelkileg is megerösödsz megint akkor nem lenne-e jó másik orvost is megkeresni mi van a vetélések hátterében? Sac is folyton igy járt, mire kiderült valami immunológiai oka volt, ha jól emlékszem. Most meg már bármikor szülhet.
Ez lelkileg is felemészt, próbáljatok meg kicsit pihenni aztán ha kell eröszakosan is utána járni a dolgoknak, ennek oka kell most már tényleg legyen!! Sajna én nem tudok jó orvost ajánlani, talán ha visszakeresel és megkérdes Sac-ot ö milyen vizsgálatokon volt.

Marcsi! Neked is csak azt tudom mondani, most lelkileg erösödj hogy aztán a köv. sikeres inszemnek nekikezdhess!

Fordász! Én az elsö altatás elött rettegtem, nem szégyellem, elsirtam magam a mütö elött. Igy 7 altatás után már azt mondom még kellemes élmény is mindig, nincs fájdalom tényleg, csak az a szúrás amikor az infuziót bekötik. Ébredéskor meg mindig azt meséltem másoknak hogy milyen gyönyörüeket álmodtam. (sajna sose mondtam el mitKép Tényleg ne félj töle, sokkal nagyobb biztonsággal tudja a doki is leszivni a petesejteket ha alszol.

Dóri! Orsi fél éves, tényleg sokat kacarászik. Igen jó alvo, szerencsére hasfájos sem volt. Tényleg egy csoda!

Olyan jó lenne már itt is sorra jó híreket olvasni, mintha közel állnátok hozzám, annyira letör ez a sok kudarc. De ugye minden rossz egyszer véget szakad??

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Brigi!
Teljesen elszomorodtam. Most legszívesebben én sem írnék semmit, annyira együttérzek veled. Pedig úgy szeretnék mondani valamit... Valamit, amitől talán jobb kedved lenne... De mit? Gondolom, a Kulin doktor már elmondta, mi az orvosi véleménye (és persze a személyes meggyőződése)veled kapcsolatban. Tudom, hogy ilyenkor nincs vigasz. Tudom, hidd el, bár én másképp és más jellegű csalódásokon mentem keresztül, mint te, mégis tudom, és teljes szívemből átérzem, hogy mennyire elkeseredett és csalódott lehetsz most. Nem szeretnék ötleteket adni neked, hiszen ilyenkor olyan hiábavalónak tűnik minden felvetés, mégis el kell meséljek röviden egy történetet.
A lánynak sosem sikerült sok petesejtet produkálnia. Jó esetben volt 1, maximum 2, amit leszívhattak (IVF-ET) és visszaültethettek egészségesen osztódó embrióként. De így is nagyon csökönyösen és nehézkesen reagált a szervezete. A 4. sikertelen program után csörrent meg a telefonja: a Gólyahír Egyesület kereste - ahová még az első IVF-ET után adták be örökbefogadási kérelmüket. Egészséges kisfiúnak adott életet egy 17 éves kamasz lány, és nem tudja vállalni a felnevelését. 6 nap múlva már otthon voltak a gyönyörű, rózsaszín pofijú, dundi újszülöttel és azóta nevelik boldogan.
Ezt vedd úgy, hogy elmeséltem egy történetet, és semmi több. Ne vedd célzásnak. Csak azért írtam le, hogy tudd, így is végződhet egy megpróbáltatásokkal teli út.
Minden törődést és kényeztetést megérdemelsz most. Kívánom, hogy pihend ki magad és lépj arra az útra, amely bárhogyan alakul is, de a gyermekedhez vezet. Nagyon szorítok érted és bízom az erős személyiségedben!!!
Fodrász!
Még egy adalék az altatással kapcsolatban: nem tudom, mondta-e már valaki, hogyan zajlik pontosan? Ha nem, akkor röviden megteszem: Lefekszel a nőgyógyászati műtőasztalra. A jobb oldaladon az aneszteziológus doktornő vérnyomást mér, majd kitapintja a vénádat, megszúr egy tűvel (mint vérvételnél) és már indítja is az altatószert. Ebből eleinte semmit nem érzel, majd jön 1-2 perc múlva a fémes íz a szádban, majd megszédülsz és puff!!! Már el is szenderültél. Szerintem teljesen kibírható, néha még nevetséges is... Ahogy a bp.-i Kaáli aneszteziológusát ismerem... Engem mindig úgy megnevettetett, hogy csoda! Aztán 15-20 perc, és már ébredsz is. Ennyi az egész. Ettől igazán ne félj! Lelkileg lesz nagyobb próbatétel a program. Legalábbis én így érzem.

Ma voltam Kulin doktornál. Képzeljétek, a méhpolipom - talán, talán - nincs is. A múltkor biztosnak tűnt, hogy ott van, most viszont - középidőben, nem igazán látszódott. Ciklus elején is megnézi a doktor úr és akkor dől el, kell-e a hisztero. Jó lenne, ha nem. Bizakodom. A férjemnek ma kell időpontot kérnünk a Kaáliba, hogy spermiumvizsgálatot csináljanak. Hú, 2001. januárban volt utoljára. Hogy azóta mit változott a dolog... Félek, hogy romlott. Sajnos cigizik. Már megbeszéltük, hogy leszokik a köv. lombik előtt, de egyelőre halogatja.
Lányok, van tapasztalatotok ezen a téren? Van olyan közöttetek, akinek a párja leszokott és utána jobb lett a spermaképe? Úgy elmesélném a férjemnek...
Kardalus Dóri
kardalus
 
 


Karmen!
Kihez fordulhatnék?Egy másik genetikushoz?Aki ugyanugy nem tud több vizsgálatot,lehetőséget ajánlani.Sőt mindent kezdhetünk elölröl.Immunologushoz 3 hetente járok.Ott is lettem vizsgálva.
Én már mindent kiprobáltam,épp most hivtam a géndignosztikai labort,mit tudnak ajánlani.Annyit elértem,hogy kedden mikor műtenek,az abortumot a Schöpf-Mereibe elküldik,és megvizsgálják genetikailag.Hátha találnak valamit.Elvileg ilyen irányban sosem vizsgálodnak,csak egy rutin szövettani vizsgálat.De nekem tudnom kell,nem volt-e beteg.
Hétfőn kell őket hivni,hogy milyen modja van ennek.Ebben csak az a szomoru,hogy ezt nekem kell kiharcolni,és ez nem rutinszerű.
Majd jelentkezem.
Kardulud,örülök hogy jo hireket kaptál.
Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Brigi! könnyes szemmel ülök már megint, remélem nem haragudtál meg, nem erösködni akartam, csakhát tényleg nem igaz hogy nem segitenek Rajtatok!!! Én sem tudom mit tehetnétek még, csak gondoltam Sac-ot is vizsgálták aztán hosszú idö után mégis meglett az ok. Tényleg szomorú hogy a vizsgálat miatt nektek kell harcolni, szerintem ez felháboritó! És évek alatt nem fejlödött annyit az orvostudomány hogy valaki választ ill. segitséget adhatna, nem tudom hogyan lehet ezt elfogadni. Én sem jártam könnyű utat, de a sors legalább kegyes volt több okból is, föleg mert sosem vesztettem el babát.
Kivánom hogy végre legyen valaki aki segit Nektek!! Ha semmi más nem marad más petesejtje nem segithet, akkor lehet nincs meg a genetikai probléma? Ha már nem szoptatok majd akkor én adnék Nektek.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Hajdani "Kaális"-ként időnként olvaslak Titeket, és Kardalus Briginek szóló bíztatását szeretném megerősíteni. Röviden: mi 7 évig próbálkoztunk; családtervező, magánorvos,4 műtét, aztán az 5. program (ebből 4 sikertelen IVF,1 hiperstim.) után azt mondtam, hogy nem bírom tovább, nem tudok többször "meghalni". Nehéz elfogadni -talán nem is lehet-, hogy nem tudom az okot, hogy mi volt a gond! Elindítottuk az örökbefogadást és 14 hónap múlva itthon volt a kislányunk! Nem gondolom, hogy mindenki számára ez hozza meg a boldogságot, de ez is egy lehetőség. Mindenkinek szorítok!
zsomik
 
 


Karmen!Nem haragszom,eszembe sincs.Nagyon meghato amit tennél értem,köszönöm.Én is azon gondolkodom,kihez fordulhatnék,de tippem sincs,hogy ennél többet ki tudna mondani,tenni,vagy segiteni.
Zsomik!Ez az egy dolog /örökbefogadás/amit nem szeretnék.Nekem már a béranyaság is megfordult a fejembe.De elöbb valaki mondaná meg mi a baj.Ha nem vagyok képes kihordani babát,nehezen de elfogadom,de legalább ne sinylödöm tovább,és nem teszem ki magunkat ennek az egésznek.
Köszönöm Karmen mégegyszer,lányok hogy ti vagytok ez nagyon sokat segit.Köszönöm.
Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Brigi!
Örülök, hogy ott ülsz a gép előtt és elolvasod, amit írunk neked. Féltem, hogy hetekig elő sem kerülsz és nem tudunk bíztatni, bátorítani. De hogy így alakult, megint bebizonyítottad, hogy erős vagy és mindig-mindig talpra állsz. Hiszek a próbatételekben. És hiszem, hogy te megállod azt a próbát, amit Isten, vagy a Sors, vagy bárki kiszabott neked, és akkor azután megkapod az ajándékot. Igaz, amiken keresztülmentél, az több, mint amit egy átlagos ember kibírhat, elviselhet. DE TE IS TÖBB VAGY, MINT EGY ÁTLAGOS EMBER!!! Nagyon-nagyon bízom abban, hogy most már az ajándék következik a sorozatos tragédiák után.
(Sok helyen hallok Kovács Andrásról, aki "táltos", ahogy a spirituális körökben hívják. Állítólag ő kideríthet, megoldhat olyan helyzeteket, ami előtt az orvostudomány már csak széttárja a kezét. Hallottam, hogy a Pataky Attilának és feleségének is évekig nem született gyermekük, és akkor az ő közreműködésével pár hónap múlva a lány várandós lett, a baba pedig már meg is született. Nem tudom, hiszel-e az ilyesmiben, csak úgy érzem, ezt is le kellett írnom neked, hogy minden információ eljusson hozzád, merre mehetnél. Aztán úgyis a saját megérzésednek megfelelően döntesz.)
Karmen!
Nagy vagy! Tudtam, hogy nagylelkű, meg jószívű. De most, ezzel a petesejt-adományozással teljesen elérzékenyítettél. A másik észrevételem pedig, hogy egyszerűen csodálatos irányba megy most ez a topic. Ugye észrevettétek? Barátnőket megszégyenítő gesztusok, hozzászólások születtek az utóbbi időkben. Tudom, ha én leszek bajban, rátok mindig számíthatok!
Köszönöm!!!
Kardalus Dóri
kardalus
 
 


Brigi! szerintem a béranyaság igen veszélyes, mert mi van ha nem mond le a gyerekröl amikor megszüli v. meg olyan életet él terhesen ami a babának is jó. Én azért gondoltam a petesejt donor jobb megoldás lenne, de remélem egyik mellett sem kell majd döntenetek, ha meg mégis akkor senki sem kérdöjelezheti meg a döntéseteket!!

Dóri! Akkor döntöttem el hogy adnék petesejtet amikor végigjártuk a kálváriákat és bizony sokat gondoltam már arra mi van ha elfogy az 5 alkalom és nincs több lehetöség?? Vagy mi lenne ha neken nem lenne petesejtem? Kitöl várhat az ember segitséget? Csak mások nagylelküségében bizhat, ami sajna igen kevés (könyörögtem hugomnak, a lefagyasztott 2 embriót adja másnak, sokan ugyanis még ezt is örömmel elfogadnák, nem csak petesejtet, hát jobb ha nem tudjátok mekkora felháborodás volt belöle, hogy az ö gyerekének ne legyen másutt testvére, nem értette megy hogy ö sose nem tekinthetné sajátjának azt a babát!!)
Pedig tesomnak is csak a csoda segitett, akkor mit várjuk egy olyan nötöl aki ezeket még végig sem járta?
Sajna lehet hogy nem tudok majd donor lenni,mert hallottam olyat is hogy max. 35 éves korig lehet, én elmultam 34 és még szoptatok, de talán pont 1 stimu beleférne még.

Én is örülök ha tényleg igaz az, és úgy érzem most igy is van, hogy másoknak lelkileg tudunk segitséget adni, nekem is szükségem volt erre,
pedig szerintem nekem még nem is volt akkor olyan nehéz a sorsom ha egyesek kálváriáját olvasom. És valóban a nehézségeket elviselni óriási lelki erö kell, én is örülök ha valakinek ebben csak egy picit is tudok segiteni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Dóri!
Köszi a tippet,minden megoldás érdekel.Ha tudsz valami közelebbit,megköszönném.Ha gondolod irhatsz az e-mailemre,aprofilomab megtalálod.Én hiszek az ilyen dolgokbam.Most fordult meg az is a fejembe,hogy elmegyek valakihez aki megtudja nézni,nem vagyok -e elátkozva.Már ez is megfordult a fejembe.Végül is 14 éve harcolunk,ki tudja akkoriban nem történ -e valami?Mégegyszer köszönöm!
Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Brigi!
Azért írok inkább ide e-mail helyett, mert lehet, hogy a köv. lehetőségek más lányokat is érdekelnek. Szóval: Kovács András sok mindennel foglalkozik, ezért is hívják "táltosnak". Beméri a házat, szobát, nem-e fekszel olyan helyen, ami pont a medencéd vonalában veszélyes lehet. Ingája is van, ha jól tudom, meg a fentiekkel is tud kapcsolatot tartani. Sokan nevetnek ezen, de én is hiszek abban, hogy amikor az ember pofont kap pofon után, már nem nevet semmi - más számára - abszurdnak tűnőn, hanem megy és azt is kipróbálja. Szóval az ő elérhetősége:
251-4983, és 222-3186.
Más lehetőség, ami talán még inkább idekívánkozik: van egy nőgyógyász szakorvos, aki a Jónás-módszert használva orvosi asztrológia segítségével mondja meg, mikor is foganhat egészséges gyermeked. Ő dr. Pánszky Gyula. Telefonszáma: 06-30-994-0797 és 356-1578.
És egy utolsó info: a barátnőm, aki most 29 éves, és a 4. inszemináció során lett várandós(Kulin dr.), majd 9 hónap múlva egészséges kisfiút szült, most beteg. Mindkét petefészkén kívülről fibróma-szerű elváltozást találtak, ami sajnos dinamikusan növekszik. Laparoszkópiát csinálnak nála, és megpróbálják ezeket eltávolítani. Ha nem sikerül, mert nagyon vérezni kezd, van rá esély, hogy mindkét petefészkét eltávolítják. Ő is mindenre elszántan most természetgyógyásztól kezdve homeopátiás orvosig mindenhová jár. Kedden műtik. Bízik benne, hogy jól zárul az egész, mert az utóbbi 2 hétben Ócsára járt egy olyan asszonyhoz, aki állítólag 4-5 centis cisztákat tud kézrátéttel és egyéb spirituális és természetes gyógymódokkal eltávolítani. Jósol is, meg minden ilyen "boszorkánysághoz" ért. Ha gondolod, ő is egy lehetőség. A számát a délután folyamán adja meg a barátnőm, és este megírom neked.
Csak történjen már valami jó!!!
Karmen!
Az emberi méltóság, mert ez az, olyan csodálatos dolog! Aki segít, annak segítenek. Ebben is nagyon hiszek. Azaz jó tett helyébe jót várj.
Kardalus Dóri
kardalus
 
 


Dóri!Köszi az infokat,utánajárok a dolgoknak.A szoba bemérése megtörtén,természetgyogyászt hivtam, ki,aki bemérte hol kell feküdnünk.Végül is van jelentősége,sokkal jobban alszunk,a férjem azota nem kell reggelente derékfájásra,és nyugodtabb is.Szoval én hiszek ezekben a dolgokban.Mégegyszer köszi Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Brigi!
Amivel még adósod voltam: Kyra, 06-70-218-4168
Kardalus Dóri
kardalus
 
 


Köszi!

Brigi
pbriguci
 
 


Pbriguci!
Nagyon sajnálom ami Veletek történt! A mi szerény két évi próbálkozásunk semmi a ti kínlódásotokhoz képest. Én is hányszor mondtam: miért pont velünk történik mindez?? Mostanában én is kezdem azt hinni, hogy meg vagyunk (vagyok) átkozva! Hol találtál természetgyógyászt, vagy nem is tudom, hogy minek hívják azt az embert aki beméri a lakásban a vízereket, megmondja, mit hová kellene átrendezni? Már én is gondoltam rá, hogy beméretem a lakásunkat. Hasonló helyzetben én sem szívesen fogadtam volna örökbe idegen kisbabát. Nagyon drukkolok nektek, hogy Ti is dajkálhassátok már a kisbabátokat!

Kép
petyaanya
 
 


Dóri! drukkolok ne legyen komplikáció a barátnödnél, mond meg neki hogy nálam is ez volt császár elött nagy esély volt egy erös vérzésre, aztán nem lett mégsem gond!! Nekem arra is nagy esélyem volt hogy az egész méhemet kiveszik. Remélem nála sem lesz gond.
Jónás módszer többeknek segitett már.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Szia Brigi!
Nagyon sajnálom ami veled történt! A tegnapi Magellán című műsorban volt , hogy jövő szombaton lesz szó egy " ha jól emlékszem lactobacilus " a neve ami nagyon sok nőnél okoz meddőséget.Ajánlom figyelmedbe. vagy már az effajta vizsgálaton is túl vagy? Már régóta van erről a baciról szó a tv-ben hogy egyáltalán nem is gondolnak rá hogy ez lehet a dolgok mögött. Szerintem ha utána nézel nem vesztesz vele.
fodrász
 
 


Fodrász Kép
Nem a laktobacilus okoz meddőséget!!! Az egy nagyon hasznos baci. A meddőséget az okozza, ha a hüvelyflórában valami miatt kihalnak a laktobacillusok, és megváltozik a hüvelyflóra. A beágyazódás csak megfelelő kémiai savasság/lúgosság mellett jöhet létre.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lányok, talán mindenki nyaral? Vagy "ügyintéz"? Kriszta71!
Rólad tudom, hogy szerdán laparoszkópiád lesz a Jánosban. Szorítok neked! Remélem, jó eredménnyel zárul. Ha mégsem, a lombikbébiprogram még előttetek áll teljes egészében. Valahogy lesz baba!!!
Kármen, Orsi!
Jól vagytok? Lenne egy kérdésem. Most jutott eszembe, ahogy a régi hozzászólásokat olvasgattam. Az egy intézményben dolgozó orvosok között végeznek felméréseket, hogy milyen arányban érik el a pácienseik a várandósságot? Szerintem kell, hogy legyen egy ilyen statisztika, mert - legalábbis évekkel ezelőtti emlékeim szerint - a Kaáliban sokan jöttek úgy az első konzultációra, hogy azért XY-hoz kértük magunkat, mert mondták, hogy ő a legjobb. Vagy ez csak ilyen mende-monda szerint kaphatott szájra? Mostanában a Krizsa dokiról hírlik, hogy a legjobb, legprofibb, legkorrektebb, stb. Régen (2000-2001) az én orvosomról mondta mindenki ezt, és persze én nagyon egyet értettem vele. (Ő most külsős a Kaáliban.)
Szóval ti mire gondoltok?
Vigyázzatok magatokra!
Kardalus Dóri
kardalus
 
 


Dori,

Valoban szerdan megyek laparra, az elmult egy hetben inkabb csak olvasgattam mindenfele, mivel en nem tudtam mirol irni. Nagyon erdekes nyomon követni, kinek hogy alakul a sorsa, nagyon sajnalom Brigit, es csodalom Karmen-t akinek mindig mindenkihez van jo szava, tanacsa. A te javaslataid a 'boszorkanyrol' is erdekesek voltak azt hiszem, ha en oda jutok, hogy orvosilag nincs remeny, biztos mindent kiprobalnek !!
Most kezdek kicsit izgulni, bar sajnos holnap még a munkahelyemen is kemeny nap vár rám, de az most nem is tud annyira lázba hozni. 'Szerencsére' a barátnőmet a télen műtötték a János kórházban, igaz hogy endo-val, de ő sokat mesélt, igy fel vagyok készülve, és azt mondogatom hogy az ő endo-s műtétjéhez az enyém kutyafüle lesz, és nagggyon bizom a műtet utáni jó eredményben....ha véletlenül mégis rossz hirt kapok, ugyis ti lesztek az elsők, akikkel megosztom csütörtökön !! Nagyon köszönöm hogy igy számon tartasz, minden pozitiv energiára szükségem van ! Szerintem a Kaális orvosok rangsorolása nem igazán lényeges, te is tudod hogy sok esetben nem az orvosokon mulik, kivel milyen csoda törtenik !!! A Kaaliban biztos hogy minden orvos profi, legalabbis en ezt akarom hinni.
Egy kerdes a laparról, valaki emlekszik, hogy kb mennyi ido telt el a mutettel a felebredesig ? Elfelejtettem a dokit megkerdezni.
Mindenkinek drukkolok en is.
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kardalus
Szerintem ez a "ki a legprofibb orvos" teljesen az egyéni szimpátián, és bizalmon alapul. Nem akarom bántani a Krizsa dokit, (nekem nem volt vele személyes kapcsolatom) de egy ismerősöm hozzá járt, megvolt az 5 lombikja, sosem jött össze a terhesség, csalódott a Krizsa dokiban, otthagyta az egészet, és láss csodát, egy idő után spontán terhes lett. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem jó orvos, hanem van valaki, vagy valami akinek több beleszólása van a dolgokba. Ezt a valamit nevezhetjük Természetnek, Jóistennek, ki-ki vérmérséklete szerint. Hiába jó orvos valaki, a kisbabához ennél kicsit több kell. Én az első beültetés után már azt hittem, hú de jó, akkor most már terhes vagyok, hiszen beültették az embriókat, biztos minden tökéletes, de sajnos nagyot kellett koppannom... Hiába volt pozitív gondolkodás, pihenés, stb. Remélem, nem haragszol, hogy ilyeneket írtam.

Kép
petyaanya
 
 


Kriszta! emlékezni sosem emlékeztem csak mesélték, hogy mire valoban tiszta volt a tudatom az kb. másfél-2 óra volt. Elötte halványan emlékeztem csak dolgokra, azt hittem azok álmok voltak, de mondták nem.

Dóri! mindenki más orvosra esküszik, szerintem a siker sem rajtuk múlik, mert a doki mit tehet a stimu a fontos legyen elég petesejt meg ne stimuláljon túl. Aztán az osztódás, megtapadás már sajna nem rajtuk múlik.

Adrienn! mi van veled??

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Kardalus Kép
Egyetértek Petyaanyával Kép, hogy ezek a statisztikák inkább tükrözik a személyes szimpátiát, mint valós mérhető adatokat. Nem hiszem, hogy szakmailag különbség lenne az orvosok között, mert szerintem a lombikkal foglalkozó intézmények között sincs semmi különbség szakmailag, kizálólag emberileg.
Mi nagyon elégedettek voltunk Krizsa dokival, de egy ismerősömnek nem vált be, mert nem egyezett a stílusuk.
Azt meg azért tudni kell, hogy ők sem istenek, tehát ha valakinek 5 alakalom során sem sikerül, úgy gondolom, akkor ez nem az orvoson múlott. Persze az gyönyörű, hogy mindezek a megpróbáltatások után spontán babájuk lett Kép Kép Olyan jó ilyen történeteket hallani!!!

Velünk minden a legnagyobb rendben. A fiúk gondolom szépen nőnek, most olyan 600-650 gramm körül lehetnek, UHra hétfőn megyünk, pontosabb adatom akkor lesz.
Nagyon aktívok, néha szétrúgják a ház oldalát ill. eltalának olyan belső szerveimet, amikről eddig nem is tudtam, hogy léteznek Kép

Drukkok hada megy minden küzdő leendő kismami felé!!!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Petyaanya!
Dehogy haragszom! Csak itt ültem a gép előtt és tanakodtam mindenfélén, és ez a kérdés csak úgy felvetődött. Kíváncsi voltam, ti tudtok-e ilyenről, hogy létezik-e ilyen "versengés" a dokik között. Nem azért kérdeztem, hogy bárkit is ez befolyásoljon, hiszen én például - bárki is mondaná, hogy pl.a Krizsa a legjobb, vagy a Kovács doktornő, vagy akárki, én akkor is ragszkodnék a Kulin doktor úrhoz, akihez 2 éves küzdelmünk kapcsolódik, és aki most külsős a Kaáliban, ezért nekünk szinte minden drágább lesz, mint azoknak, akik a Kaáliban alkalmazottként tevékenykedő orvosokhoz járnak. Mégsem tudjuk azt mondani, hogy akkor váltunk, és keresünk egy olcsó megoldást. Nekünk a Kulin doki AZ ORVOS és nem statisztikai adatok alapján - ha van ilyen egyáltalán - döntöttünk így, hanem azért, mert személyes kötődésünk van hozzá. (Ja, és egyáltalán nem vagyunk olyan anyagi helyzetben. Gyűjtögetünk...) A másik: én is nagyon erősen hiszem, hogy van valaki ott fent, aki elrendezi a dolgokat, és teljesen mindegy, mi hogyan vélekedünk.
Kriszta71!
Én itt ülök majd szerdán és küldöm Neked a pozitív energiát!!! A barátnőmet ma de. műtötték. Neki is laparo volt. (Mindkét petefészkén kívülről fibróma-szerű dinamikusan növekvő elváltozást kellett eltávolítani.) 9-kor vitték a műtőbe, és azt ígérte, ha magához tér, és nem kap lesújtó híreket(petefészkek eltávolítása), majd hív. Azóta nem beszéltünk. Nem merem zargatni egyelőre, de amint hírt kapok róla, nektek is megírom. Ő is Kaális. A 4. inszem után lett babás. Most 1,5 éves a kisfia.
Karmen!
Én is sokat gondolok Adrira. Most készült az 5. IVF-ET-re, ugye? Remélem, minden oké vele.
Puszika: Dóri
kardalus
 
 


Dóri! én ugy emlékszem hogy aug. ujra meg akarják probálni.

Kriszta! szerdára mehy a drukk, hidd el nem fog fájni és álmodsz egy szépet!! utána meg jöhetnek a kismanok!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen, Kardalus,
Előre is köszönöm a drukkolást, biztos meglesz a hatasa. Szerencsere ma napközben egyaltalan nem volt időm aggodni, most kezdek majd pakolni és izgulni, de szerencsere most megint pozitív vagyok. Nagyon bízom benne, hogy csütörtökön csupa jó hírrel jövök !!!
Addig is mindenkinek sok pozitív energiát és csupa jó híreket kívánok.
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta71!
Először is: küldöm a +++ energiát. Másodszor: a barátnőm túl van a laparon! A műtét sikerült! A fibrómákat eltávolították, a petefészkei megmaradtak. Igaz, az altatás nagyon megviselte. 2 órát volt a műtőben, ebből 1 óra 10 perc volt a beavatkozás. Mikor kitolták keze-lába remegett, fehér volt. Fél óra múlva elmúlt a remegés, 2 óra múlva már beszélni is tudott, de csak igen-nem formában. Nagyon legyengült, nem tudott felülni sem még tegnap este. Ha jobban lesz ma hazajöhet, de legkésőbb holnap.
Remélem, nálad is jól végződik a műtét, és az ébredés ennél könnyebben alakul.
Vigyázzatok magatokra!!!
Kardalus Dóri
kardalus
 
 


Dóri! örülök hogx meguszta! A remegés nálam is állandó, erre szoktam csak emlékezni hogy ugy éltem meg hogy azt hittem belehalok a hidegbe. Pedig több takaró, kabát stb volt rajtam. Más eddig ezt nem mesélte azért azt hittem csak ritka dolog.

Krisztának nagyon drukkolok ne legyen gond.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!
Tul vagyok mindenen!Elég sokáig voltam bent tegnep,mert a dokim szabirol jött be és csak délbe tudott jönni.Igy este jöttem csak haza.A genetikai vizsgálatra sikerült átvinni az anyagot a Schöpfi be,de rá egy orára hivott a genetikus hölgy,hogy nem tul jo hirei vannak,mert csak a méhlepény kezdemény volt,embrio nem,és igy kevesebb az esély hogy valamit lehet vizsgálni,mert az ha el elöször.De azért mindent megprobál ,kb.1 hét mulva kiderül,hogy egyáltalán sikerül-e valamit kezdeni vele.A dokimat is hivtam még este,hogy ez hogy lehet,de azt mondta,elképzelhető,hogy az embrio már felszivodott,mivel nem tudni mikor halt el.Most itt tartunk,bizakodom hogy valamit sikerül megtudi ebböl a vizsgálatbol.A hölgy annyit mondott még,bárhogy is alakuljon,mindenképpen majd leülünk és megbeszéljük milyen lehetőségek vannak még amit lehet vizsgálni.Azért ez is megnyugtat egy kicsit.Mindenkinek nagyon köszönöm hogy mellettem vagytok és lesztek is,majd jelentkezem.
Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Sziasztok Lányok!

Nem régóta vagyok itt a fórumon, de lassanként rájövök azért hogyan működnek itt a dolgok.
Ezt a topikot is csak tegnap fedeztem fel, mert szabad volt a délutánom és a férjem munkahelyén beszabadultam az internetbe végre kicsit hosszabb időre, így egészen május 26-tól a tegnapi napig ki is nyomtattam az üzeneteket és este el is olvastalak Benneteket! Nem semmi élmény volt így egyben elolvasni. Voltak pillanatok amikor már nem láttam a könnyeimtől, így szünetet kellett beiktatni. Mennyi küzdelem, mennyi könny és kitartás és pillanatnyi reményvesztettség aztán újabb remények újabb harcok amike keresztül mentetek. Brigi utolsó üzeneteinek láttán meg is fordult a fejemben, hogy milyen gyenge vagyok néha hiszen én még nem is küzdök olyan régóta. Csak kb négy éve várjuk a csodát ami nem akar hozzánk sem elérkezni és én is sokszor kérdeztem már a férjemtől, hogy milyen bűnök miatt kell így vezekelnem, miért épp engem büntet ilyen keserves büntetéssel a sors vagy valami magaslati Uralkodója ennek a világnak?! Ilyenkor mindig csak azt mondja, hogy milyen butaságokat beszélek és Ő annyira hisz, legalábbis nekem ezt mutatja, mindenesetre mindig új és új erőt kapok Tőle! Jó, hogy legalább Ő van nekem és nem egy olyan férj aki már régen elhagyott volna a bajban, mert ilyen is van, pedig a páromnak már van is kettő gyermeke még az előző házasságból. Örülök hát, hogy ilyen párom van és épp ezért hiszek abban, hogy előbb utóbb sikerülnie kell. Nem tudom mikor jönne el az az idő amikor feladnám?!? Pedig 35 éves vagyok és néha ettől is megijedek, mert úgy érzem nem sok időm van már egy kis potyka „megszerzésére”. Most készülünk az első lombikra.
Sok fejtörést okozott, hogy egyáltalán hova menjünk, melyik intézetbe? A megint megjött topikban már sok infót kaptam a Lányoktól az intézeteket illetően. Aztán ahogy leírták a történéseket az egyszerre volt megnyugtató, mert látom legalább mi vár rám és ijesztő, mert annyira bonyolultnak tűnik és hosszadalmasnak a dolgok menete. Így ma kértem időpontot és azért döntöttünk a szegedi Kaáli mellett, mert a férjemnek ott él az édesapja és ha arról van szó akkor ott el is tudunk lenni egy pár napig. Úgy látom az olvasottak alapján, hogy elő is fordulhat, hogy hetente többször is jelenés lesz és jobb ha nem autózunk nap mint nap annyit, így csak könnyebb lesz. Talán. Remélem.

Kármen

– olvastam Te is Szegeden voltál (nincs is itt más aki a szegedibe járna???) azt meg tudod nekem mondani, hogy a Kecskeméten (itt élünk) készült leleteimet elfogadják-e és mi számít friss leletnek? Pl egy vagy másfél hónapja elkészült eredmények még frissnek számítanak? Az átjárhatósági vizsgálat viszont nincs is meg és az tavaly év vége felé készült, jó lett, de látom írtátok sokan, hogy azt is csinálják az intézetben, akkor be kell szereznem, vagy újra megcsinálják? Nekem az nagyon fájt, és nem örülnék ha megint át kellene rajta esnem. Köszönöm előre is a válaszod.

Orsi

-

Kép
potykamanó
 
 


Potykamanó Kép
Szerintem jól döntöttél. Az meg különösen jó, ha a párom papája ott lakik, mert a stimuláció végén elképzelhető, hogy akár naponta kell menni UH-ra és akkor sokat számít, hogy nem kell messzire utazni. (Nem beszélve arról, hogy nekem az utazás rövidtávra is kényelmetlen volt, mert a sok tüsző nagyon nyomta a pocim).

A másik topikon olvastam még a kérdésed. Szerintem a Kaálik közt nincs sem szakmai sem emberi különbség, ugyanazon elvek szerint dolgoznak.

Várom a híreket felőletek.
Mikorra jelentkeztetek be? (Bocs, ha írtad, és nem vettem észre)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Potykamanó!
Nagyon örülünk, hogy itt vagy! Jó, hogy van megint kiért izgulni, és babát kívánni a pocijába!!! Igaz, Karmenhez intézted a kérdésed, és ő biztosan profin el is igazít a szegedi Kaális dolgokkal kapcsolatban, én csak azt szeretném közbefűzni, hogy átjárhatóságit a lombik előtt sosem csinálnak, mert a petevezeték az IVF-ETsorán teljesen lényegtelen, hogy milyen és hogy van-e egyáltalán. Nekem sem nézték sosem, hogy átjárható-e, mert 100%-ra biztos volt, hogy csak a lombik segíthet (a férjem eredményei miatt), így ezzel feleslegesen maceráltak volna. Azoknál csinálnak ilyet, aki bizakodhat még inszeminációban vagy spontán terhességben. De lombik előtt sosem.

Képzeljétek, a férjem hétfőre kapott időpontot andrológiai vizsgálatra! 2001. január óta nem nézték - miután itthon babáztunk... - úgyhogy azóta elképzelhető változás. Persze sajnos csak rossz irányban. 1 millió alatti spermaszáma volt, 40%-os célirányosan mozgó sejtekkel. Irtó kevés. Azt mondtam neki, hogy megvárjuk, hogy most milyen lesz az eredmény, és ha továbbra is ilyen rossz, vagy rosszabb, megígérte, hogy leszokik. Aug.20-at jelöltük ki!!! Ja, és szedni kezdi a sokak által emlegetett Maca vibet! Ezt csak férfiak szedhetik, vagy női termékenységen is segít? Írjátok meg, légyszi. Én is nehezen stimulálódom, pedig nagyon fiatal vagyok. Le sem merem írni, hogy mennyire...
Puszi: Dóri
kardalus
 
 


Dóri Kép
Nekem a Kaáliban megcsináltatták az átjárhatóságit a fix lombik előtt, mert azt mondt a dokim, hogy lombik szempontjából sem mindegy, hogy milyen a méh állapota ill. ha van elzáródás, akkor hol van.

A Maca az én páromnál hasmenést okozott, így nem tudta szedni. Állítólag nők is szedheteik Kép Azon ne lepődj meg, ha megnöveli az ember szexuális éhségét Kép Kép Kép
A spermaszám nálunk is elég alacsony volt (gondolom, azóta sem változott sokat) max. 5 Mió, és abból kb. 30% jól mozgó, de volt olyan mintavétel, amikor csak 1,5 Mió/ml volt. Szerintem az évek során ez bármilyen irányba változhat, nem feltétlenül törvényszerű, hogy romoljon.
Leszokás Kép Kép Kép lehet, hogy a rossza tapasztalat beszél csak belőlem, de hiszem, ha látom Kép a párom is ígérgette, hogy a lombikra leszokik, meg, hogy előtte már.... azóta is dohányzik Kép

(leírjam én, hogy mennyire vagyok fiatal??? 198-cal kezdődik a születési évem Kép Kép Kép )

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi

12-én megyünk és nem írtam, és köszi meg vagyok nyugodva, bár a megint megjöttben épp "horrortörténeteket" olvastam. Bocsi a kifejezésért de tényleg megdöbbentő, hogy milyen esetek elő nem fordulnak. Lehet, hogy ha azt a bejelentkezésünk előtt olvasom már nem is emelem fel a kagylót azért az időpontért, de így már nincs visszaút és jobb is így. Nem akarok a rosszra gondolni. Boldog leszek és reménykedő és megpróbálom megfűszerezni egy kis lazasággal is, hogy ha nem sikerül majd eredményesen akkor sem legyek elkeseredve. Bár ez a konzultációtól még odébb lesz.
Akkor most szerinted beszerezzem a HSG eredményét vagy hogy tavalyi lehet el sem fogadnák? Az a baj, hogy a dokim épp szabadságon van, nem tudom, hogy jutnék 12-ig hozzá. De nem szeretnék azon még egyszer átesni.
Orsi szégyeld magad!!! Azért az ezerkilencszáznyolcvan...akármennyiért! :-))

Dóri

Köszönöm az aranyos fogadtatást. Jól esik ám! és jó lenne a HSG vizsgálattal kapcsolatban ha úgy lenne ahogy írtad.
Írd le nyugodtan, hogy mennyire aztán majd Neked is azt mondom, amit Orsinak! Hogy szégyeld magad! A szemtelen fiatalságod miatt!!!

Puszkó! És kellemes potykásodást!!!

Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Lányok!

Az intézetben lehet kérni is az ICSI-t vagy azt csak valamilyen indokolt esetben csinálják! Azzal nagyobb az esély nem? Nekem azt mondta a dokim az inszemek után, hogy lehet, hogy kemény a petesejt burka és ezért nem sikerült a beavatkozás, de a beutalóra mégis IVF-et írt, és ezt csak otthon vettem már észre! Ha kemény a petesejt burka akkor az ICSI a sikeresebb beavatkozás vagy tévedek?

Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Orsi!
Megint tanultam tőled - fiatal a még fiatalabbtól -, soha se mondd, hogy soha. Most már nem merném terjeszteni, hogy lombik előtt sosincs HSG, mert ugye itt az élő pocakos példa, hogy van. Megjegyzem teljesen érthető okokból. Bár én tényleg csak olyanokat ismerek, akiknél ez nem kellett.
Mit művelnek bent Levente és Máté? Súlygyarapodással hogy állsz?
Potykamanó!
Igen, ha a petesejtburka valóban kemény, jól jön az ICSI. Sőt, ha a már meglévő embrió nem tud kitörni az őt körülvevő üveghártyán, szintén van segítség: ez a hatching módszer. Lézerrel, vagy enzimmel mikromanipulációs berendezéssel megsértik az üveghártyát, ahol olyan parányi sérülés keletkezik, ami tized mp. alatt beforr. Viszont a beágyazódás azon a kis gyengébb ponton könnyebben jöhet létre, mert a "kibújni" készülő embrió ott gond nélkül tud megtapadni a méhnyálkahártya szöveteibe.
A konzultációk során általában minden eshetőségről beszéltek az orvosotokkal, így ez is felmerülhet, hogy ICSI legyen, és majd közösen hoztok egy jó döntést. Ne félj, potykásodsz nem sokára!
(Ja, és 1980...ha érted, mire gondolok...) Az első beültetés idején, hú ez tényleg sokkolni fog benneteket...19 éves voltam... Szégyellem magam, bújok be a paplan alá. Bocsi, jó éjt!
Dóri
kardalus
 
 


Brigi!
Igazán sajnálom, hogy nem biztos még, hogy valami értékelhető információhoz jutsz a mintavételből. De bízom benne, hogy az mindenképp kiderül, genetikailag van-e valami probléma, ami okozza ezeket a magzatelhalásokat. Ne haragudj, hogy leírtam ezt a szót. Legszívesebben kihagynám. És a te életedből is kihagynám!!! De most már lennie kell valaminek, Brigi!!! Történnie kell valaminek! Megígérem, hogy a következő ilyen esetnél - amikor létrejön a terhesség, és a megtartáson van a hangsúly - fogok értetek agykontrollozni. Tudom, sokan mit gondolnak az ilyesmiről, de én azért megpróbálom. Nekem volt, hogy segített. Hátha majd akkor nektek is fog.
Kulin doktor úr betege vagy továbbra is?
Dóri
kardalus
 
 


Szia Dóri!
Én hiszek minden ilyen dologban,bár az agykontrollt még nem probáltam.
Persze hogy maradok Kulin dr.-nál.Én nem hibáztatom őt,hisz tudom hogy megprobál segiteni.Különben meg hova is mehetnék?Egy másik meddőségi centrumba?Ahol talán minden vizsgálatot ujra csináltatátnak.Hát nem!Én nagyon sok orvost "kiprobáltam",de a nőgyogyászomnál,és Kulin dr.-nál jobbat sose találnék!
Mégegyszer köszönöm a segitségedet,én is remélni tudom,hogy megtalálják az okot.
Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Brigi!

Mail ment!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Sziasztok

Dóri

Köszönöm a gyors választ. Ti is későn fekvők vagytok? És ki se dugd az orrod a paplan alól. Teljes sokkot kaptam. Azóta csak itt ülök és nézek ki a fejemből! :-))
De most félre a tréfával! Tényleg miért kellett ilyen fiatalon Nektek a beültetés?

Brigi

Azért még nincs veszve semmi. Viszont ha nem is váltasz véglegesen dokit, mert érthető, hogy bízol és hiszel benne ha jól bevált Neked itt az évek során, de azért elmehetnétek máshoz is az összes eddigi eredményeddel, hátha van valami jó ötlete. Több szem mégis többet lát alapon (bár ez elég hülyén hangzik), de csak azért tanácsolom ezt, mert volt már rá példa az ismerőseim körében is akinek ez bejött. Innen Kecskemétről ment fel éppen Pestre az illető hosszú éves kinlódás után és ott mégis kiderült, hogy van egy olyan probléma amit eddig még nem vettek észre!!!!
Csak azért írtam ezt mert tényleg sosem tudni és Te is Bp. vagy, ha érdekel és rászánod magad, küldöm az adatokat!!!

Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Brigi! Remélem tényleg tudnak majd valamit mondani már nektek, szoritok végre kiderüljön az oka a vetéléseknek!

Manó! Ha még nincs orvosod a Kaáliban akkor a Zádori doktort kérd, ö sokkal türelmesebb mint a dokinö. Nem kell a HSG, a leleteid meg elég frissek. Ettöl függetlenül lesz egy kötelezö orvosi vizsgálat, UH meg kenetek (vigyél friss rákszürési igazolást is akkor olcsobb lesz), meg lesz egy vérvétel, azért már viszont nem kell fizetni, tehát hiába van friss, azt megismétlik.
Nekünk ICSI volt mert 1-2 millió volt a spermaszám, és nekünk volt hatching is amit itt irtak, de csak a 2. és 3. alkalommal. Ezt is ott dönti el majd az orvosod, ök tudják mi a legjobb nektek.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Potykamanó Kép
Ha már volt HCG-d akkor szerintem nem indokolt, hogy még egyszer megcsináltasd. Nekem nem volt előtte, és ezért javasolta a dokim.

Pesten az ICSI-t kvázi lehet kérni. Nem csak alacsony spermaszámnál alkalmazzák, mert ICSI-vel nagyobb a megtermékenyülés aránya, így talán a sikerarány is. Nem tudom, hogy Szegeden hogy van ez.

Szóval mivel mi is fiatalkák vagyunk, Manó Kép akkor leírom, hogy nekünk miért kellett. Összeházasodtunk a párommal és felelősségteljes szülők lévén felkerestük a családtervezési központot (az esküvő után babát szerettünk volna azonnal - én ekkor 22 voltam). Ott azonnal kiderült, hogy a páromnak nagyon alacsony a sejtszáma... 1,5 év telt el azzal, hogy jobbnál jobb andrológusok próbáltak ezen valamit felfele tornászni... semmi siker... tehát mi 2002 óta tudjuk, hogy spontán módon alig volt esélyünk a babóra. 1,5 év utána kerültünk a Kaáliba, akkora lett elegünk a kísérletezésből... és a következő ciklusban el is indult a lombik Kép

Dóri Kép
Nem kétségbeesni a koromon Kép 1980 nekem is (szóval nem is biztos, hogy fiatalabb vagy - májusi gyerek vagyok) Kép
Máté és Levente épp szétrúgja a ház oldalát Kép Folyamatosan ezt csinálják. Ha a párom hazaér és elkezd beszélgetni velük, akkor olyan ramazurit csapnak, hogy csak kapkodok a levegőért.
Tegnap Máté felnyomta az egyik bordámat a tüdőmbe, így egész nap szinte csak feküdni tudtam, mert ülő helyzetben komoly fájdalmaim voltak. Szerencsére az éjszaka folyamán pozíciót váltott, így ma már jobb a helyzet Kép
Hízás: Ma vagyunk 24+1 eddig 6-7 kg jött fel rám, de szerintem ebből nem sok a zsír, mert a májusban megvett szűkebb fazonú len kismama nacijaim ugyanúgy rámjönnek, mint akkor. Mellre feljött vagy 2 kg Kép a többi meg a 2 rosszcsont a tartozékaival Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsu!Köszi megkaptam a mailt,elgondolkodom a dolgon.Igazábol minden lehetőség érdekel.
Potykamano!
Küldheted az adatokat,bár a nőgyogyászon kivűl,van még a genetikus,akihez járok,immunologus,voltam gasztoenterologián,most a Schöpfibe genetika tanácsados hölgyhöz járok,voltam már természetgyogyásznál,de ha tudsz még valakit aki talán tud segiteni,nyitott vagyok rá.
Köszönöm!
Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Sziasztok lányok,
Mindenkinek köszönöm a drukkolást, megjöttem a laparrol. A felebredesig minden siman ment, az altatas szuper volt, még félni sem volt időm. Mivel fél kilenckor műtöttek, igy mar negyed tizenegy körül felébredtem. A nap tovabbi resze csigalassusaggal telt el. Főleg a kateter viselt meg, de lényeg hogy tul vagyok rajta. A jó hír az, hogy sikerült átjáthatóvá tenni a vezetékeket, a rossz hír, hogy a méhnyakon kívülről találtak egy 1 centis miómát. Persze ez a doktor szerint nem zavaró ok a teherbeesésnél. Hát remélem is. A horoszkóp szerint a 4. volt ebben a hónapban a szerencsenapom, és a 17. szobában ébredtem, ami a szerencseszámom. Ezek után mindennek rendbe kell jönnie. Miutan kiszedtek a varratokat, jelentkezem újra a Kaaliban, és remélem a hiszteroszkópiához már nem fognak ragaszkodni. Most kicsit bizonytalan vagyok, hogy 1-2 honapig ne probalkozzunk-e spontan, vagy a párom eredményei miatt menjünk-e inszemekre. Attol függ mint javasol Kovacs doktornő. De azt hiszem ebben a hónapban ugysem fog már semmi történni. Most hétvége lenne az akciózás időpontja.
Valamelyikőtök, talán Karmen, azt irta korabban, hogy a lapar utan a 3. napon akcióztak is már, hat én azért még elég gyengének érzem magam, és vérezgetek is....
Az elmult napok levelezéséből látom, hogy Orsi és Dóri mennyire fiatalok vagytok !! Hát ez tényleg szégyenletes Kép Bár csak én is legalább 5 évvel korábban fogtam volna neki.
Potykamanó
Nemreg volt a Népszabiban egy cikk, Ceizel is nyilatkozott a nők későbbi gyerekvállalásáról, és ő állította, hogy még 40 felett is vállaható a dolog. Engem kicsit megnyugtatott(most töltöttem a 33-at).
Elég hosszúra nyúltam, bocsánat, de olyan jó leírni, mi történt az emberrel.
Brigi, neked drukkolok, hogy sikerüljön a végére járni a kálváriának. Biztos ki fog derülni, mi lehet az ok, ma már annyi csodára képesek az orvosok. Az agykontroll szerintem is hasznos lehetne, én is gondolkodom rajta.
Kriszta
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta!Nem én akcioztam, nem birtam volna mert azért kicsit fájt a seb. Szerintem nem is való akkor. De jo hogy átjárhatóvá tudtak tenni, engem ezzel több orvos is elhajtott ugysem lehet segiteni amikor akartam a mütétet. Lehet nem véletlen történt mert aztán valahogy csak teherbe estem, a sors akarta igy, tudván felesleges a mütétKép
Hát a korom nekem se kevés már, én sokszor gondoltam arra egyesek már lesajnálnak hogy már csak nekünk nincs ilyen idösen gyerekünk aztán rájöttem sajna sokaknak nem jön korán a baba.

Manó! szegeden nem kérheted az ICSI-t a dokival majd megbeszélitek a leletek alapján melyik lesz Nektek.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?