Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Határozott tippem: Niki :D

Benta, olyan szépet írtál a fiúkról is és Banyoszkának biztatásul. Én is teljesen meghatódtam :D

Moncsy, mielőtt még elfelejtem. Padlizsánból: én pl imádom a hamis tatárbifsztek (ha megvertek se tudom most hirtelen, hogy kell leírni :D ). Szóval fűszerezd pont úgy, mintha marhahúsból csinálnád, csak hagy ki belőle a nyers tojást. Előtte sütőben süsd meg a padlizsánt. Isteni finom. Pirítóssal vacsira. Nyam-nyam...

Noémi, nem csuklassz 3 napja esténként? :D Én eddig kicsit elkapattam Zétit, mert esténként legtöbbször (ha éppen nem aludt be büfiztetés közben), mindig a fotelba, az ölembe altattam. Viszont most 3 napja kiváncsiságból betettem a kiságyába vacsi után és 2 percen belül elaludt egy hang nélkül :D Ma már szinte hiányzott a dédelgetése, de tudom, hogy hosszabb távon ez a kényelmes. Édesek Áron hurkái! :D

Hálózsák: Segítsetek légyszi! Hogy kell öltöztetni a hálózsák alá? Éjjel kb. 24 fok van Zéti szobájában. Kevés, ha a vastag hálózsák alá csak egy rövid ujjú body-t adok? Plussz még ugye a hálózsák tetején ott van a kis paplanja.

Manó, hozzátok mindig korábban érkezik a tél. De csodás lehet a környék. Nem semmi, amit a suliról írtál. :shock: Nem találják a gyereket. Marha jó!

Mi is küzdünk mostanában a kaki miatt. Bár lehet, hogy csak én. Zétinek nincs vele gondja, hogy csak 3 naponta kakil, de akkor aztán emberes adagot. Gondolom az anyatej miatt van. Nem fáj a pocakja, meg pukizgat is rendesen. Csak én aggódom. Most éppen azért, hogy holnap nehogy a reptér felé vezető úton, vagy a repülőtéren fossa össze magát nyakig :D Végre hazajön a férjem :D Rá se fog ismerni a gyerekre.

Na, szép estét mindenkinek!

KépKép
süni76
 
 


Még valami: Ti forgatjátok a babák fejét? Nekem egy ismerős hívta fel a figyelmemet, hogy ne mindig csak az egyik oldalára fordítsa alvás közben. Persze azelőtt is figyelgettem, de azóta jobban. Tényleg jobban tetszik neki az egyik oldal, úgyhogy picit erőltetnem kell a másik irányba.

KépKép
süni76
 
 


hehe....rokonyság letolva :lol:
postázza az eladó.
most már csak meg kell lőnöm jó árban
drukkoljatok, légyszi! 8)

Kép
kissmanó
 
 

 
 

Hajrá Manó!!

Vki kérdezte, h mit kelll tornásznunk. Amit szerintem Nektek is lehet: 10mm es henger mellett oldaltfektetni és szemmagasságban játékot lóbálni, h nyúljon érte. A másik, hogy 8mmes henger (ezt én a kistakarójából hajtogatom) a kezei mögé, váll alá, amikor hason van. Nem tudo,, ezt szabad-e Nektek is, Benta majd megmondja, ő a szakember. :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


hello!

nekem van bundazsákom, 28 éves és piros :lol: kis hóemberkékkel! tündéri!

de van jegesmacim is :)
Kép

Azt én is utálom, hogy erőltetik a szoptatást dolgot...és amúgy még mindig carnak érzem magam néha, hogy nem szoptatok...

De Nándi nő, mit a gomba 7400 g

:lol: , pedig meg sem eszi az adagját.


Amadea: mi meg randiztunk egy tündéri kiscsajjal :wink: , akinek ördögien jó kis dumája van!!
Vendég
 


Rekordot döntöttem az előbb: már rég nem fejtem le este 60 ml-t! ÉS most... :lol: Általában szánalmasan kevés marad már ilyenkorra.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Cincibabus: amikor Nándi megszületett szinte mindenkinek az volt az első kérdése, hogy szopik? mondom persze, ugyanis nem kérdeznék, hogy mit :lol:

jajj, nem is tom mit akartam még...
elfelejtettem...

jó éjt!
Vendég
 


Manó, drukkolok!

Puszedli, édes a kis jegesmedvéd!

Süni, örülök hogy ilyen jól megy az esti lefektetés.
Az esti helyett mi reggel bújunk. Betesszük magunk közé, és nézegetjük, ölelgetjük. Ez kárpótol, de az elalvás menjen csak zökkenő mentesen! :)

Én csak úgy "forgatom" Áront, hogy egyszer az egyik oldalára fektetem le, egyszer a másikra.
Általában oldalt teszem le, de mielőtt lefekszem átfordítom hasra. Így már ő is tudja a fejét forgatni, amerre neki jól esik. (azért nem hason teszem le, mert kibukja az egész vacsit)

Hálózsák: nálunk 21 fok van a hálóban. Áronon egy hosszú újjú pizsirugi van, és rajta egy vastag hálózsák, és be szoktam takarni egy vékony takaróval.
24 fokba... én akkor is pizsirugit adnék rá a vékonyabb zsákkal, max levenném a takarót, ha melege van...de szerintem még az sem lesz.

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Puszedli én a van tejre válaszoltam ugyan ezt...végül is van még most is, csak nem az enyém. :)

Lányok, Ti nem csináltatok fotót a taliról?

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Ja, megvan-köszi Noémi! én Nándit nem forgatom, forog ő magától, a feje is hol ezen az oldalt van, hol a másik.

Nálunk is 21-22 fok és rövid ujjú body, rugdalózó, egy vastagabb hálózsák van rajta, meg egy vékonyabb takaró.

24 fokban sztem csak egy rugi és a hálózsák lenne rajta.
Vendég
 


Noémi van fotó, csak Ácicánál. Majd ha elküldi, teszek fel.
Vendég
 


Én vagy egy vékony body+hálózsák+vastag takaróban, vagy vastag rugi+vastag takaróban altatom.

Csillag!

Köszi a tornáztatós tippet, én kérdeztem. :wink: a hasonfekvős gyakorlat azoknak a babáknak van, akik nem szeretnek hason lenni, vagy az mire jó?

Süni!

Nálunk is forgatja magától a fejét. :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Küldöm Tabatinak, "meg mindenkinek, aki szereti" :lol: :

Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benta 2009.10.16 17:36-kor.

Kép
benta
 
 


Benta: tök cuki a legkisebbiked!

mi kb 20 fokban: vékony rugi, vastag hálózsák

Kép
kissmanó
 
 


Tipp:Karcsika

Csajok,olyan jól estek kedves szavaitok,mindenkinek köszönöm.Most már jobban érzem magam!

Úgy döntöttem, hogy most már amíg elutazunk,hagyok így mindent,kap csak cicit a Kisasszony,ott ez lesz az egyszerűbb.
Mikor hazajövünk,pár nap múlva úgyis megyünk oltásra,akkor megint lesz mázsálás,és akkor meglátom,hogyan tovább. Ha esetleg szépen gyarapszik addig,akkor még csak szoptatok tovább, ha pedig megint csak kicsit hízik,akkor elkezdem én is a hozzátáplálást.

Manó nagyon cuki a két kiscsaj a fotón, jó ez a kis szekér!
Mennek a drukkok a zsákért!

Benta én is megkönnyeztem a fiaidat,szerencsés nő vagy, hogy ilyen családod van! És a MT-s képek is nagyon tetszenek. Beni nagyon édes! Raksz majd a nagyokról is képeket?

Nálunk is vannak a nagyoknál hasonló kedves gesztusok,olyan jó érzés és egyben olyan szívbemarkoló, de jó értelemben....

Puszedli Nándi is igazi kispasi,nagyon helyes!

Csillag gratula az esti "terméshez"!

Lys Emmát és Danit is úgy megcsodálnám, majd teszel Róluk képeket?Lorka ujjacskájára nincs tippem, de szerintem ha fájna Neki, akkor nem szopizná tovább,nem? Meg ha kiskesztyűt adsz rá, akkor esetleg bepipul , hogy nem tudja szopni és az rosszabb,nem?

Banyoszka
banyoszka
 
 


Tipp:Niki

Jó éjt :D

Kép
Kép
sosi
 
 


Sziasztok!

Hű, másfél óra volt mire visszaolvastam- reagáltam!

Tegnap kilőtték az én fülemet is… :) Azért nem a csajommal együtt, mert a védőnő nem hozott nekem fülbevalót :P
Nagyon fura, párom akárhányszor rám néz, mosolyog, tetszem neki. ;)

Noémi: sorry a tegnap miatt (jóga), de képzeld, este hétre értünk haza a shoppingból! Végül sikerült a Brendonban (köszönöm a tippet!) bundazsákot venni, de jó nagy kört futottunk előtte!
Dzsungeles szoba: barátnőm rengeteg gumidekor figurát vett potom pénzért, rengeteg állatfigurát. Olyan szép tőle a szoba, hogy csak na! :)
Gratula a vizsgádhoz! Úgy örülök- ügyes vagy!!
Ne add el a ruhákat, lehet hogy a következő körben ikreid lesznek! :D

Babaképek eszméletlen édesek, a dézsásak is borzasztóan tetszenek! Megmutattam páromnak is, ő nagyon csodálkozott hogy jééé, ilyen is van?? :)

Tegnapelőtt vettünk a csajnak gyapjú takarót. Kipróbáltuk, iszonyatosan tartja a meleget, szerintem az lesz hogy alulra terítem majd a babakocsiban, és a másik részével be is takarom.

Süni: nagyon durva, hogy egyszer keveset, másszor iszonyat sokat eszik Zéti! Szerintem nekem talán csak a kezdeti tejáradatban volt 180ml a cicimben. Szerencse, hogy Neked még ilyen sok van és Zéti nem éhezik. :)
Vékony rugiban+vastag hálózsákban altatom+vékony takaró!

Amadea: megy privi!
Mi sem veszünk egymásnak ajándékot, csak a gyerek kap. Max. januárban veszünk valami nagyobb dolgot, akkor nagy leárazások vannak.

Manó: gyerekek hogy vannak??
Dézsa: majd az ötödiknek veszel… ;)

Ági: nekem is az ujjszopi a parám a bundazsákkal kapcsolatban. Nem tudom mi lesz… lehet hogy leköti majd a játék amit felakasztok neki a babakocsira (legalábbis remélem).
Én is gyógyszertári fürdetőt használok, mást nem merek (levendulásról nem is hallottam!!)

Fürdető: párom kétszer is véletlenül popsikenőccsel kente be Adélt a fürdető helyett. Olyan halszaga volt a csajnak, brrrr! :roll:

Kata: bár én kívülről nézem a játékot, szuper munkát végzel és ha lesz megint ilyen játék, tuti csatlakozni fogok, erről sajnos lecsúsztam. :(

Zsu: én már háromszor nem engedtem be a védőnőt (nem szólt előtte, hogy jön). Azóta leszokott az ilyen jellegű akcióról. :P
Mit gondol, mit talál nálunk ha váratlanul jön- verem a gyereket?!

Moncsy: mi a helyzet a babakocsival, lecseréled, vagy marad?

Tabati: én éjjelre mindig leveszem a borostyánt Adélról, nem merem rajta hagyni…
Rózsaszín lepkés sapi… :lol:
Én is 7-8 között tornáztatok, akkor extra nyűg Adél. :roll:

Mukkancs: cukor!! Hülye ez az orvos? :twisted:

Banyoszka: de hát Niki jó husiban van, nem gebe! Szép, formás baba! És hát Te is mondtad: ilyen fajta a családod!

Benta: nagyon jól leírtad a szoptatást- tápszert- hozzátáplálást, teljesen igazad van. Az ember frusztráltan érzi magát ha nem tud szoptatni és a környezete is azt sugallja, hogy nem jó anya.
Én is elérzékenyültem fiaid miatt- nagyon jó nevelést kaptak a srácok… ;)

Cosmo: nekem nem tetszettek a C&A- s zsákok. Te találtál valami szépet esetleg?
tökmag79
 
 


Jó reggelt!
Ma nincs időjárás jelentés :wink:

Puszedli: Nándi bébi jegesmaci státusban nagyon aranyos.

Enyémfiamnak nem lehet csak amúgy forgatni a fejét. Vagy az van amit ő akar, vagy hiszti, tehát akkor is az van amit ő akar. De amúgy én meg nem is akarom fejforgatásra venni.

Tökmag: Adélról meg anyájáról fülcsis fotó? Ne már csak a ház pasija dícsérjen titeket. :wink:

Banyoszka: tökéletes elhatározás a kajával. Akkor már úgy is nagyjából közelebb lesztek a 6 hóhoz, 2 hét jobbra-balra meg se nem oszt, se nem szoroz. Meg a hozzátápival úgy sem az anyatejtől "fosztod" meg. S eleinte még kaját úgy sem váltasz ki, szal a 6 hó is meglesz, meg Nikivel sincs ssemmi baj.
Mikor indultok "nyaraldába"?

Tökmag: s miért ne lendülhetnél bele a második kör tippeléseibe? Szerintem nem törvény, hogy ha a lányod nem szerepel, akkor ne voksolhatnál. Ugye csapattársak?
Meg hogy jön az ujjszopi a bundazsákhoz?

Ma Gézuval megyünk ellenőrzésre, hát sajna szerintem nem hozta az elvárt javulási tendenciát. Adria már nem szed antibikát, de még köhög, kapja a stodal golyókat. Téti is taknyol.
Ja, s Edinának is az este kezdett fájni a torka.
Mondtam? Nem mondtam? Ma este megyünk sószobába. Így egyeztünk ki Edóval, mikor tegnapelőtt este hívtak időpont egyeztetésre.

Dézsa: méghogy ötödiknek :shock: Tegnap vittem fel egy hatalmas zsák cuccot a padlásra, s már nem madzaggal kötöttem össze, hanem kábelösszefogóval, amit nem lehet csak úgy ki-be nyitni-zárni. Szal végleges. Most már jó lenne a húgom részéről unokatesó.

Kép
kissmanó
 
 


Valaki mondja meg, miért kukorékol reggel 6 óta a kisfiam....

ÁLMOS VAGYOK!!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok!

Nem tudom mi van...Áron 6-kor kelt...2 napja meg 7-kor. Előtte 8-ig aludt...most mi van?

Tökmag, csak azokat a ruhákat adom el, ami nem tetszik/nem adtam Áronra. Már van egy újszülött és egy 0-3 hós zsák a pincében (a tesónak jó lesz felirattal). Azért is válogattam ki őket, mert tuti, hogy nem fogom tudni megállni, hogy ne vegyek néhányat.
Ráadásul a barátnőimnél összesen 3 kiscsaj született, úgyhogy ha lány lesz a következő ruhát tuti nem kell vennem, annyi van! :)

Örülök, hogy sikerült zsákot venni! Kíváncsi vagyok milyet választottál. Megmutatod a neten?

Manó, gondolom kesztyűje van a bundazsáknak ezért nem fogja tudni Adél az ujját szopizni.
Egyébként Áron úgy meg van szeppenve ebben a sok ruhában, hogy meg sem mozdul a babakocsiban! :) Nem is gondol rá, hogy ujja is van! :)

Na Manó, hogy állsz bunda ügyében? Megkaparintottad?
Én holnap megnézem a börzén, ha nem lesz, akkor szerintem megveszem a bambiniset.

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Noémi: :roll: Áron ébredése

pontosítok: van időjárás jelentés.....baromira havazik. :evil:

apa megkapta saját magától a mostani versenyre a büntit. tegnap esti indulás előtt derült ki, hogy valami nem jó helyre lett heggesztve. elmenni ki falura heggesztőért, vágni toldani heggeszteni stb....hajnali 1/4 6-ra lett kész az autó. Hát aludt vagy 45 percet. De lelkes az ember, a navigátora szintén.
Tegnap mikor kiment a házból rákérdeztem, hogy azért szeretném tudni mit akar: enged minket Bp-re vagy se. Hát aszonta hétfőn intézzük Gézengúznak az útlevelet (egy rakat pénz). Most még csak az kell eldőljön, hogy mikor megyünk s meddig maradunk. :roll:

Képzeljétek: balesetet szenvedtem. Mármint a jobb kezemen a hüvelykujjam. Rácsuktam a fürdőkádnál levő ajtót. Helyben véraláfutásos lett, hólyag csak azért nem, mert a körmöm alatt van. Cudarul bír fájni, jajgattam vagy 15 percet, de úgy igazából. Gézi meg csak nézte, hogy mi van az anyjával. Bizisten jobban fájt mint a szülés (na jó, nem az Adria születésekori).
S most nem tudom használni, olyan car érzés.

Noémi: bundazsák licit odébb van. Majd meglátom, ha kezd az egekbe szökni az ár, akkor inkább majd én is a bambiniset szavazom meg (megkérem a húgom járjon közbe az unokaöccse érdekében, anyája majd egyenlíti az összeget)

Kép
kissmanó
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek! :D

Tökmag!

Engem is érdekel ám a fülcsis kép! :wink:

Amúgy nektek már mocorognak a fogak? Vagy nem tudjátok...ez esetben vagy a nyaklánc használ, vagy még nincs semmi....(na, jól megválaszoltam magamnak a kérdésem, ami az lett volna, hogy használ é a borostyán) :lol:

Na most aztán tényleg magyarázzátok el! Irgum-burgum! :evil: :oops: :oops: :lol: A bundazsák a kezeslábas helyett van, vagy még arra húzzátok rá? Mert ha még pluszban, akkor minek van hozzá kesztyű? Nekem a kezeslábason is van. Vagy a kezét is duplán kell öltöztetni? :shock:

NOémi!

Noé is egyre korábban kel. Csak nálunk úgy néz ki, hogy tegnap már 9-kor, ma meg 8-kor. (férjem is 8-kor kel, mondtam is neki, hogy ha lesz óraátállítás, akkor mondjon le a 8 órai kelésről, mert ha ez így marad, akkor jó esetben is 7-kor kelünk. :lol: ) Amúgy szerintem a hirtelen jött tél, sötétség bezavarja őket. Bár nekem az lenne logikus, hogy tovább aludjanak, de nem tudok az ő fejükkel gondolkodni. :lol: Ha tudnék, akkor sokkal egyszerűbbek lennének a napjaink. :lol:

Manó!

Nálunk is van sószoba. Hihetetlen milyen civilizált helyen lakom. Bölcsöde is van meg sószoba is. :lol: Csak dm nincs! :evil: A Rossmant meg úúúúútálom. :evil:

Egy körkérdés!

Muszáj elmennem egyedül valahova, különben vagy depis, vagy ön és közveszélyes leszek. Tegnap már este is összevesztem anyósommal és tényleg az én hibám is. Megőrülök a 4 fal között. Eddig nem mertem ugyebár itthagyni Noét, most rászánom magam, lesz ami lesz. (mi lenne amúgy.... :oops: ) No persze ha anyósom nincs annyira megsértődve (még ma nem szóltunk egymáshoz) hogy elvállalja, de szerintem a sértődöttségénél jobban szereti az unokáját. Ha mégsem akkor viszem anyuékhoz. No, akkor ennyi körítés után rátérek a lényegre :

Este szoktunk táncizni menni, arra mennék. De Noé este a legnyűgösebb. Meg akkor nem lennék itt az altatáskor (én sem csinálok ebből nagy dédelgetést, mint ahogy Noémi is írta: fürcsi, evés, alvás) Szerintetek próbáljak először napközben elmenni valahova, mondjuk első körben úgy, hogy szoptatásra hazaérjek, majd egy szopit kihagyok, és ha működik mehet az este? Én úgy gondolom, talán ez lenne a jó megoldás, csak megerősítést kérek, de ellenvélemény is jöhet. Persze megkérdezem anyósomat is, mi a jó neki, hogy gondolja, meg férjemet is, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.

Benta!

Köszi a képeket, édes a picurod! :D Ha háton hordozod, akkor miért "merül" el jobban a hordozóban? Vagy csak épp ahogy sikerül bekötni? A harmadik képen kendő van ugye? (na, azzal már tuti nem kínlódok, megy vissza a feladónak, úgyis jön a 3. babujuk)

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: bundazsák az télire a bébjárgányba kell.

A Noé nélküli távolmaradás: úgy látom már nagyjából döntöttél.
Szerintem ezt ha magaddal átbeszélted és a férjed, meg anyósod is a te nézeted vallják, akkor vágj bele.
Bár én személy szerint míg szopiztatok, az esti rituálét ki nem hagynám, de ez én vagyok. Meg nálunk ugye a cumisüveg még egyes számú közellenség is, tehát muszáj itt lennem.
Napközbenre már volt anyámra, apájára hagyva a fiatalúr, sőt ma reggel 15 percre egyedül volt a házban míg Edót elvittem.

na, elégedetlen, majd még jövök.

Kép
kissmanó
 
 


Tabati, szerintem menj el otthonról!!!

Egyszerűen ennyi kell.
Én is arra szavazok, hogy először napközben tedd. Ne menj messzire, hogy ha gáz van mehess, és szerintem még az sem fontos, hogy szopira hazaérj. Végtére is a lefejt tejet cumiból oda tudják neki adni.
Ha minden simán megy, jöhet az este.

Érdekes, de a babák meglepően jól fogadják ezeket a dolgokat, legalábbis én ezt tapasztalom Áronon.
Mi már többször voltunk vacsizni, ilyenkor anyukám fürdeti, eteti, fekteti és eddig 1x sem volt probléma.

Hidd el, baromira fel fog tölteni!

Bundazsák...legegyszerűbben úgy tudom elmagyarázni, hogy belinkelem a brendon oldalát:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... =bundazsak

Tehát ezek a bundazsáűkok. (olyan mint az overál, csak az alja mint a hálózsáké) Ezt végül is kabátként adod a gyerekre, tehát alulra rendesen felöltözteted (ha hideg van: harisnya body, pulcsi, naci) és arra jön a bundazsák + sapka + sál

Van két lábas változat is, ezt hivatalosan overálnak hívják.
Ilyenek:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... ory=overal

És amiről a napokban beszéltünk az végül is egy bélelt babakocsi lábzsák, ilyen:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25

Ha megnézed a feliratot, ezt hívják lábzsáknak és bundazsáknak is. (ebből a félreértés)

Manó, gyorsan döntsd el, hogy mikor jöttök, mert addigra meg kell szervezni a talit, úgy hogy mindenki ráérjen!
Miért drága az útlevél? Mennyibe kerül?

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Tök egyedül? :shock: :shock: :shock:

Te aztán bevállalós vagy! Én ezt tuti nem merném!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok!

Manó!
Gyors gyógyulást az ujjadnak, bosszantóak tudnak lenni az ilyen balesetek!
Gyerkőcöknek is mennek a gyógypuszik!
Rokonság: no comment :( , sajnos párom részéről nálunk se jobb a helyzet...

Ismersz már, mint a rossz pénzt :D , igen, a szívecskés bundizsákot néztem ki :wink:

Tabati!
Szerintem is jót fog tenni egy kis kikapcsolódás.

Tökmag!
Megint nem jött semmi :evil:

Puszedli!
Cuki a macis szerkó.

Altatás: nálunk kb. 18 fok lehet...Nórin rövid ujjú body, vastag rugi és egy paplan van.

Jajj mit is akartam még???? :oops:

KépKép
amadea
 
 


Lányok! :(

Most jött az sms Katától, hogy elromlott a számítógépük, újra kell telepíteni az egészet és minden elveszett róla :(
Jön, amint tud.....

KépKép
amadea
 
 


Még a tegnapi dolgokra próbálok reagálni... közel éjfélkor még jegyzeteltem, hogy mit írjak, de aztán már nagyon álmos voltam.

Noémi: gratulálok a vizsgához :wink: Nagyon édes Áron a képeken, én is azt hittem, hogy Rád hasonlít. Majd a borotvás képet várom ám :)

Tabati: napközben már én is többször hagytam Anyura Petrát és nem volt gond. Már nagyon vágyunk egy mozira és egy vacsira, úgyhogy lassan mi is megpróbáljuk estére is rábízni. Ettől egy picit félek, eléggé változó, hogy hogyan alszik el este Petrus (sosincs hiszti, de néha csak nálam jó neki olyankor).

Tökmag: nem zsákot, hanem overált találtam a CundAban, az egyetlen rózsaszín nekem tetszik. Egy csokibarnát kaptunk (szép az is), de az 80-as... most anyós a fülembe ültette a bogarat, hogy pénzkidobás még egyet venni..., belepróbálom megint Petrát, de szerintem az hatalmas. Most már lassul a növekedésük, nem?

Sajnos, nálunk is van olyan ruha, ami vagy egyszer vagy soha nem volt rajta, de szerencsére a legtöbb ruha kölcsön volt.

Süni: jó ez a padlizsános recept, majd ki is próbálom.

És a nagy hír (nekünk :D ) Petra átfordult hátról hasra!!!! Nálunk eddig semmilyen forgás nem volt. Reggel csinálta és aludt is így 1órát, mire rájött, hogy Ő így nem szeret lenni. Az apukája reggel ezzel a nagy hírrel hozta be hozzám a hálóba.

Kép
Kép
cosmopolita
 
 


Rossz hírem van: Gézu nem javult. Most aerosolos kezelést is kell kapjon. Minnyá megyünk a Téta keresztanyujához, neki van s kölcsönadja, egyúttal megmutizza hogyan használjuk.

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!

Manó köszönöm szépen a megerősítést Niki tervezett kajálásával kapcsolatban, Örülök, hogy Neked is szimpi ez a megoldás. Annak viszont egyáltalán nem örülök, hogy Gézu nem javul.... :( Puszikáld meg helyettem is!
Okt.25-31 -ig leszünk "nyaraldába",Itt:
http://www.albavilla.hu/ , nem olyan klassz,mint Kolping, na de csak kibírjuk azt a pár napot :lol: :lol: :lol:

Noémi Sajnálom, hogy Áron nem alszik tovább reggel, de örülj neki, hogy nem olyanok az éjszakáitok, mint most nekünk.
Nem tudom,miért, illetve dehogy nem tudom, Niki annyira ficereg már pelusozáskor, hogy nem tudom valószínűleg rendesen ráadni a pelenkát, ezért most 2-kor keltett Niki, hogy pisis a ruhája is :shock:
Átöltöztettem, megetettem,közbe bekakilt, újabb pelenkázás....
Volt 3.30, mire visszaaludt. Reggel 7 -kor már megint kukorékolt, megint pipsis volt. :? Aztán 8-mostanáig aludt, úgyhogy megyek is!

Cosmo Gratula a forduláshoz, nagyon ügyes Petra!!!

Tabati én nem mennék el este, de ez csak én vagyok,mert Niki semmiből nem óhajt enni,csak ciciből. Így nincs sok alternatívám :wink: (de én még nem is vágyódom el, csak a balatoni hetet várom már nagyon!)

Megyek etetni,majd még jövök!

Banyoszka
banyoszka
 
 


Banyoszka: miért....annyit nyom a latban az én véleményem a kajákkal? Amúgy örülök, hogy így kiegyeztél magaddal. :wink:
Pisis cuccok ismerősek, most ezzel a kórsággal rengeteg kaksis pelus is van, így legalább elfogy a tecsós pelusunk. nekünk nem jött be, mire észbekaptam mindig a háta közepéig pisás volt.
Megnéztem azt az oldalt....érezzétek jól magatokat.
Azért remélem jó időt is kaptok, még ha ősz is van, ne havazzon mint nálunk most (rendes januári tájkép tárul elém az ablakon kitekintve).

Bacca nyuszi a Katáék gépjét. szegény csaj, egy csomót dolgozott, s most kárba ment. remélem azért nagyobb kár nem érte őket, fontos dolgok nem vesztek oda. :twisted:

Amadea: zsák :lol: :lol: :lol: olyan sok szimpi nem volt, azért gondoltam arra

Cosmo: Petrus kicsit kényelmesebb pasival beéri? Nekünk még nagyon ráérős az ilyensmi. Gratula a csajnak.

Noémi: nem is tudom reagáltam-e a sikeres vizsgára. Kit érdekel a jegy? A lényeg, hogy görbült, oszt kész. Diplomaosztó után a kutyát sem érdekli még az sem ha netán évfolyamelső voltál (személyes tapasztalat :wink: )
Amúgy reggel 7-kor hova vittem volna ki a beteg csöppömet a hidegbe? Az alatt a 15 perc alatt meg mi baja lett volna? Amúgy is aludt.

Kép
kissmanó
 
 


áááá, kaptam egy rém eccerű sütireceptet. há asszem a vonalaimnak annyi. tegnapelőtt ettem egy fél adaggal, az este egy másik féllel, s ma már ismét egy háromnegyeddel.
5 perc alatt, mikróban elkészíthető édesség ha valakit érdekel.....

Kép
kissmanó
 
 


Manó, nekem jöhet a mikrós süti recept, úgyis folyamatosan édességet ehetnék...

Na, fejtem szopi után.... 20ml-t..... De gyébként most is azt csinálta a Kiscsaj,hogy hiába adtam volna még Neki a cickót, a nyelvével dolgozta kifelé :D

Banyoszka
banyoszka
 
 


Köszi a tanácsokat, akkor ezek szerint nem hülyeség amit kitaláltam. :wink: Anyósommal már meg is beszéltem (kibékültünk :oops: ) ő is így gondolja, ez lesz a jó. A bizti kedvéért mindig hagyok itthon tejet, bármi előfordulhat.

Banyoszka!

Noé szokott cumisüvegből is enni, úgyhogy ezzel nem lehet gond. azzal lehet, hogy ha nem sikerül eleget lefejnem, akkor a fagyiból kell elővenni, és az nem tudom ízlik e neki, de majd előtte kipróbáljuk. Nem úgy nézem, hogy nagyon válogatós baba, de ki tudja...

Tényleg úgy látom, hogy ki fogjátok valahogy bírni azt a "nyaralást" :wink: apartmanba mentek, vagy a villába? (ez tényleg villa, gyönyörű :shock: )

Cosmo!

Grtaula az átforduláshoz!! :D Jó érzés lehetett, már én is nagyon várom!! Noé is hátról akar átfordulni hasra, csak még nem sikerül, meg mindig rossz helyen próbálkozik. Soha nem a nagyágyon ahol lenne helye. :lol:

Manó!

Gézu... :( No, hátha ettől...

Mi úgy hagytuk egyedül Noét, hogy kimentünk a kertbe míg aludt. Több időt is töltöttünk kint, mint negyed óra, néha bementünk meghallgatni, hogy nem kelt-e fel, mert nem hallottuk volna kint. De negyedórákat simán volt egyedül. MOndjuk akkor még pici volt és kiszámíthatóbb, hogy 3 órát tuti alszik egyhuzamban. Most már ez csak este van így, akkor ha 8kor lefektetem, tuti csak éjjel ébred.

Kata!

Akkor ezek szerint ugrott a játék... :?

Noémi!

No, most már értem. Nekünk overallunk van, akkor ezek szerint nem kell még rá egy bundazsák is, mert az ugyanaz, csak nem kétlábas. Jól van. De a kocsiba való az azért más, olyan nekünk nem lesz, arra van egy vastag takarónk, amit a babu köré lehet csatolni illetve cipzározni. Jelentem képben vagyok! :oops: :wink: :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati, nekem is mondta még anno a védőnő, hogy a korábbi zsíros tejem Áron később nem fogja elfogadni. Ezért mikor cumisüveges etetés volt, én felengedtem egyet és a frisset betettem a hűtőbe.

Végül Áron az összeset elfogadta (még 2 hónaposan is az akkor szült barátnőm extra zsíros tejét) de így mentem tutira.

Kertbe bébiőr? Én imádom! Bárhova megyek, viszem magammal. Így hallom mi újság a nélkül, hogy fülelnem kéne.

Nálunk hamarosan lesz Halloween party. Ördög leszek! :)
Áronra is jó lenne valami kis jelmez...:)

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Tabati apartmanba megyünk, így lesz kis konyha is, ha esetleg valami gyorsan kellene... vagy ha vacak az idő ,akkor esetleg forró teát is tudok csinálni, stb. Meg kapunk babakádat, babaágyat.
Még majd le kell leveleznem velük, a babaágyat illetően,hogy van-.e benne ágynemű (esetleg fejvédő), meg hogy rendes fa ágy-e, nem utazó?Csak a légzésfigyelő miatt..

Szóval izgatottan várjuk, és remélem én is,hogy addigra összekapja magát az idő is.Nyilván nem lesz már meleg, nem is számítunk rá, de legalább ne legyen sok eső, vagy hó.Ha hó lesz,akkor nem tudunk menni :( ,mert akkor a férjem nem kap szabit ( úttisztítóknál dolgozik).

Banyoszka
banyoszka
 
 


Manó:

csak nem ez?
Egy tálba össze kell keverni
4evőkanál lisztet,
4 ek. kristálycukrot,
2 ek. kakaóport, 1 egész tojást,
3 ek. olvasztott vajat és
3 ek. hideg tejet.
Lehet bele vanília aromát is tenni. Az egész trutyit egy magas bögrébe kell tölteni és berakni a mikróba 3 percre (800W). A süti kb. kétszeresére fog nőni, uh ki fog jönni a teteje a bögréből. Nagyon forró, amikor kiveszitek, csakis kesztyűben! Ráborítani egy tányérra és már lehet is enni. Krémtúróval, lekvárral, fagyival isteni! De natúr is lehet enni. Nagyon jó hozzá a tej.
Vendég
 


http://koponyeg.hu/

Banyoszka, melegszik az idő! Tuti nem lesz hó!
Drukkolunk!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok!

Jo nyaralast Banyoszka! :D

Megjartuk a dm-et, Lorkat bebugyolaltam, ugy meg volt lepodve, hogy vegig egy hangja nem volt. Ujjszopas eszebe sem jutott, mondjuk almos sem volt. :)

Vettem neki egy cumit, hogy legalabb nappal redukaljam egy kicsit az ujjszopasokat, tenyleg kezd csunya lenni a kis ujja.
Tetszik neki nagyon, nem is gondoltam volna, hogy meg sikere lesz egy cuminak. :D

Tabati!
En ma fejtem ugy eloszor, hogy Lorka evett az egyikbol, es kozben fejtem a masikat, nekem Aventem van. Meg tokeletesiteni kell a modszert, mert csomo melle ment, de kb 3 szivasra lejott 50 gr, amiert maskor jo sokaig megszenvedek. Amikor beindul a reflex, nagyon jol tud jonni. Ha fejni kell, most mar csak igy fogok. :D
Jo, hogy kibekultetek, inkabb engedj, ha kell, nem eri meg a stressz.

Cosmo!
Gratula a forgashoz!
:D

Anyukam hozott isteni finom birsalmaszoszt, csinaltam hozza rantott husit. Aztan ezen felbuzdulva megkerdeztem a szomszedokat, hogy kell e nekik a kozos kertben levo fan a sok birsalma, es nem! :D
Ugyhogy mind az enyem!! :D Sajnos kicsi szemu, ugyhogy lesz vele gond, de a vegeredmeny megeri. Asszem lepaszirozva elteszem a melyhutobe, igy barmikor csinalhatok belole kesobb szoszt.
:D

KépKép
lys
 
 


Manó: ez az enyém volt :), most a Nándié

Kép
Vendég
 


Lys!

Ne is mondd a birsalmát, nekünk egy rakat van a kertünkben, csak bio (értsd: kukacos :lol: ) apósom szokott belőle kompótot csinálni. Vigyázzatok, mert rájöttem, hogy a múltkor azért nem volt kakija Noénak, mert sok ilyet ettem. Azóta csak sima almakompótot eszem.

Noémi!

Eszembe sem jutott a bébiőr, de most már mindegy, mert úgyis jön a tél, majd a következő bébinél. :wink:
Te írtad, hogy utazóágyba vettél szivacsot ha jól emlékszem. Nem találtam meg. Leírnád, hogy mennyiért lehet kapni és hol? Csak mert a teszveszen van egy új (úgy nézem mindig van, ezzel kereskedik) huzattal együtt 2800 ft. Érdemes megvenni?

Áron lehetne esetleg angyal. :D Vagy inkább az kislánynak jó...hát akkor ő is kisördög. ;) A Keletinál van egy jó kis angol turi, ott szoktak lenni jelmezek. Csak azt nem tudom, hogy bébire van e, meg ilyen időtájt szokott e lenni. Farsangkor tuti van nagyobb gyerekekre.

Kép
Kép
tabati
 
 


Puszedli!

Jaj, de jó!!! :D Nekem tetszik, imádom a piros színt. :D annyira jó az is, hogy anyud elrakta az unokának. Én is azt tervezem, hogy elrakom a rucikat majd az unokáimnak. (aztán hogy mi lesz belőle... :lol: )

Kép
Kép
tabati
 
 


Noémi, LysKÖSZI-köszi :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára banyoszka 2009.10.16 13:18-kor.

Banyoszka
banyoszka
 
 


Tabati!

Na a mienk is rendesen bio! :D Csoda, hogy egyben van meg a kezem. Miutan kivagtam a sok maghazat, kukacot, hejat, alig maradt valami. A vegeredmeny azert ott rotyog a tuzon. Van meg 10szer ennyi, lehuzza a fa agait a sok gyumolcs. Biztos nem lesz szivem otthagyni. :)

Lorka olyan jol elvolt az uj cumijaval, hogy el is aludt vele. :D

KépKép
lys
 
 


Noemi!

Kozel a Blahahoz, a korut-Dohany u. sarkan is van egy szuper turi, mindig sok jelmez van. Oda meg kenguruval is gyorsan eljutsz a villamossal, ha nincs tul sok ember...
En ott mar annyi jo cuccot vettem, erdemes szetnezni! :D

KépKép
lys
 
 


Tabati az nagyon jó ár, vedd meg!
Én az Elefáni babadiszkontban vettem, kb ez volt az ára.
Sajnos a neten nem találtam meg, de tuti van: 5 cm-es a szivacs, és sima fehér mosható/levehető huzat van rajta Novetex márkájú.
Én tökéletesen elégedett vagyok vele!

Lys, de jó hogy Lorka élvezi a cumit! :) Remélem az ujjacska is begyógyul!

Köszönöm a turis tippeket. Holnap még megnézem a börzén hátha lesz.
A vaterán találtam egy micimackós rugit! :) A pocakja miatt simán lehetne micimackó, de 1600 Ft-ot sokallok érte. + postaköltség.

A másik, hogy a buli kb. 7-kor kezdődik, Áron meg már 1/2 9 körül aludni fog...szóval sokat tényleg nem lesz benne....
mondjuk ez polár, és anyuéknál hideg van, akár aludhatna ebben is...na mindegy, majd meglátom!

Nagyon jót aludtunk Áronnak, kárpótlásul a reggeli ébredésért.
Most gyorsan átszaladunk a közértbe, meg sétálunk is egyet!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok!

Manó, sajnálom a balesetet az ujjaddal. Borogasd!! No, meg Gézengúz nem javulását is :(

Noémi, én is egyik nap overallba vittem ki a babakocsival a kertbe Zétit. Csak szkafandernek hívtam. Szegény, annyira meg volt lepődve, hogy mozdulatlan volt végig. Még a kezeit se mert mozdítani :D

Puszedli, nagyon aranyos a bundazsákod. De jó, hogy még Nándi is tudja használni :D

Lys, majd mond meg, hogy ízlett a padlizsánkrém! Kiváncsi vagyok.

Szegény Kata. Remélem nem voltak nagyon fontos dolgok a gépükön!

Kimentünk Apa elé a reptérre. Szerencsére Zéti jól bírta. Nagyon féltem, hogy majd a 3 napi kaka termés útközben jön ki, de még mindig se híre se hamva. Viszont már a 4. adagot mossa szegény mosógép. Megyek is teregetni...

KépKép
süni76
 
 


sík ideg vagyok :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
:twisted:
:twisted:
:twisted:
:twisted:
:twisted:
:twisted:
:twisted:

elmentünk az aerosol masináért. ott néztük meg a papírt amivel a gyerekkórházba küldtek. kiderült, hogy nem javasolt a családi doki semmit, oda kell menjünk, lássuk mit ajánlanak a készülékbe.
oké idáig.
megyünk ott a sűrgősségre, ahogy küldött a dokink. ott nem volt már akit javasolt keresni, ellenben egy dr. úr úgy kiakasztott, hogy csuda. végül igaza van, de akkor is hadd ne velem veszekedett volna, vegye fel a kapcsolatot a doktornőnkkel s ossza neki az észt. a baj az volt, hogy ugye sűrgősségre nem adnak küldőpapírt. hisz sűrgősségre saját önszántából megy az ember lánya. ha küldőpapír, akkor a járóbeteg rendelő. végül kiegyeztünk, hogy a gyerek érdekeit tartjuk szem előtt, s meg lészen vizsgálva.
oké.
egy másik, kedves doktornő megnézte a fiatalurat, írt receptet, majd átküldött a járóbeteg rendelő nyílvántartójába, hogy majd ott megmutatják hogyan kell a cuccost használni

folyt. köv...felébredt a gyerek

Kép
kissmanó
 
 


na, szal mentünk a nyílvántartóba. Péntek délután 3 után. mikor a takarítónőn kívül aligha volt még ember az épületben. A nyílvántartóban a nőci nagyot néz, kb. nem látott még fehér embert. Bevisz egy kórterembe, majd közli, hogy nem érti a papírból mit írt a doktornő. Fel kell hívja telefonon. Telefonon nem éri el, le kell menjen megkeresse. De minket felügyelet nélkül nem hagyhat ott, szal irány ki a folyósóra. Oké
Visszajön egy adag várakozás után, ránk se ránt, kezd telefonálni, majd ismét közli, hogy újból megy a doktornőhöz. És várunk, és várunk. Gézu egyre nyűgösebb, Edina otthon egyedül.
Közben beszélek apával, kiderül, hogy felborult a kocsival. De se az autónak se neki semmi baja (hiszem ha látom). Közben mondom, hogy a gyerekekkel egyik orvos-másik orvos, de ő rám se ránt. Majd szépen elköszön. Itt elöntött a pulykaméreg, s mondom, hogy szép dolog, nem is érdekli mi van itthon, s lecsaptam a telefont :twisted:
És várjuk azt a nőt, aki csak nem jön.
Kapom a gyereket, megkeressük a takarítónőt, kinyittatom azt ahonnan ki voltunk tessékelve s ahol a cuccaink bent maradtak, gyereket felöltöztetem, s épp mikor a lépcsőn készülünk lefele menni, megjelenik a nő. Mondom neki, hogy mi mennénk. Ő meg felháborodva, hogy de hát miattunk járkált (aha.... :shock: :shock: talán ha ez a munkája része, akkor kéne tudja is, s ne rohangáljon észtelenül fel s alá). Visszamentünk. Na ott úgy kezdett nekem magyarázni mintha gyengeelméjű lennék. Elviseltem, csakhogy hamarabb jöhessünk haza.
Hazafele be a patikába, váltsuk ki a felírt receptet. Első fennakadás: a nyomtatvány amire írva vala, ok. 1-től nem érvényes (tiszta szerencse okt.16-a van :x ). Menjek vissza, vagy menjek a családorvoshoz. Vissza.... :?: Minek :idea: Hisz ha erre írta, nem tuti, hogy van másfajta nyomtatványuk.
Családorvos? Majd legközelebb hétfő reggel. A gyerekemnek meg most van hörgőgyulladása, nem jövőhéten. Szóval adják pénzért. Igenám, de nem bírták kisütni mit ír a recepten. Végül böktem egyet, adjanak valamennyit, s max pénzért majd még veszek, van Brassóban éjjel-nappal nyitvatartó patika.

szal mi a következtetés? ne legyen beteg gyereke senkinek.

Kép
kissmanó
 
 


Puszedli :lol: :lol: de, de,....ez az a recipe :D

Tök jó a Nándi anyájától örökölt zsákja. Én is ilyent akartam első körben sk készíteni. De alapanyag híjján :roll: 8)

Ja, az kimaradt asszem, hogy Edót elvettük a suliból, s úgy mentünk a családi dokkerhez. Ott köhögött párat, megnézték erre az ő torkát, meghallgatta, s mi a következtetés? Gyogyó neki is (ki ne maradjon a sorból), s 3 napig felmentés a suliból.

szal asszem most vasárnap nem hozom haza a 2 középső gyerkőcöt a szüleimtől (anyámnak is meg van gyűlve a baja, fosik-hányik, valószínű az epéje a ludas), ne már adogassák egymásnak a bacikat.

na, lehet még akartam valamit, most nézzétek el, ha valamire "illett volna" reagálnom, s nem tettem meg.

Kép
kissmanó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?