Sziasztok!
Gyöngyöske
Diafilmek engem is érdekelnek. Korábban én is 600 körül láttam, majd körülnézek én is. Voltatok cirkuszban?
Nálunk az a probléma, hogy Matyi igazi fiú. Órákig képes tologatni az autókat, nézni a kereküket. A szőnyeg alá bedugja a kockákat, hogy dombos legyen az út, sorompókat épít stb. Na és nekem ott kell ülnöm mellette, mert a kereszteződés úgy az igazi, ha több autó is jön és valamelyiknek piros a lámpa... Aztán hozza a kukás autót: nincs rajta dugattyú. "Anya csinálj rá dugattyút" Készítettem már utánfutót, kukát (amire persze kerekeket kellett szerelni, mert az is van rajta), vonóhorgot a kisebbnél-kisebb autókra stb. Már jobban tudom milyen szög, drót, vezeték van itthon, mint a férjem, mert állandóan abban a szekrényben kotorászok.
Vannak fagolyóink, próbáltam rávenni, hogy felfűzzük. Hármat felfűz és tovább nem érdekli, kirakó hasonlóan. Szerencsére rajzolni, gyurmázni szeret. Persze nálunk a gyurmázás is: autó, út, autómosó. Sose felejtem el, mikor először csináltam targoncát gyurmából.
Segít a házimunkában is, főleg a vizeseket szereti. Utána megnézi, hogy a kiömlött vízben hogy gurul az autó. Brümmögve tolja utánam a porszívót.
Nagyon jó vele itthon, de sokszor komoly fejtörést okoz egy-egy kérése.
Bocs, kicsit hosszúra sikeredett
Jön valaki Tapolcára délután? A Csiribiri műsora lesz.
Betti