Új privát üzeneted érkezett!

Mozza
Akkor majd a tesó úgy jöjjön, hogy nyárra leyen 9 hós :-)

Reny
hajrá apának!
pumuklii
 
 


Reny, mivé szeretne átlényegülni? Egyénileg, vagy többen?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Mozza
vagy nyaraljatok télen Hawaii-on.

Nekem is egy ismerősöm felmondott a melóhelyen, lelépett spanyolországba zarándokolni. Ad magának fél évet, hogy kitalálja hogyan tovább.

Nekem nővéremmel vannak meg az álmaink meló ügyileg. Lassan elkezdünk majd dolgozni rajta.
pumuklii
 
 

 
 

Csajok, Csani kegyetlenül betojt. Mondjuk a múltkor ugye 4. napra, most 3. napra. És egy hajgombóckát találtam a pelusában!!! Na most ez vagy odaesett, de szerintem nem, hanem kikakilta! Elemeztem, a tulajdonos én vagyok! (mondjuk még mindig jobb, mint más). Hogy evett meg ennyi hajat (kb. 8-10 szál), mikor erre vigyázok??? Nem emiatt nem tud kakilni??? Nem lehet, hogy egy 10 cm átmérőjű hajgombóc torlaszolja el a beleit????? Mit tegyek még (összefogott haj, összeszedem, elveszem tőle, stb), hogy ez ne forduljon többet elő?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Én melóügyileg az álmomban vagyok! HR, szállodák, nekem több nem is kell.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi,
semmi extrát, adatrögzítés, szövegszerkesztés stb. bármi, amit tudok itthonról, Bogi mellett. Köszi!!

Sajnos muszáj lesz majd vmit dolgozni, mert sajnos a férjem nem keres százezreket :? :lol: de masszívan lottózunk!

Amúgy kitaláltam egy jó kis biznisz, kutya-kölcsönző szolgálat, pl. kutyamániás kisgyerek szülinapjára kedves szülő kibérleheti, Steve meg szórakoztatja a szülinapost és brancsát 1-2 órán át. Persze férjem szerint hülye vagyok :lol: :lol:

Annus,
jó cuccokat találtál!

Tinu,
ha tudsz, dobj Te is képeket!! Főleg a szőrős kabiról :lol: estelg mutogass Tücinek fotókat, amin nőcik vagy nagyobb kislányok vannak hasonló kabiban, hogy érezze, az milyen nagylányos! De lehet, h hülye ötlet :oops:

na visszaolvasok, szoptatás meg vacsi alatt írtatok egy csomót :shock: :D

emese1979
 
 


Szofi,
Bogi tegnap is 3 nap után rotyizott egy brutált... abban is volt hajszál, de sztm nem ez lehet a baj! Bogi is ritkán kaksizik, sokáig napi 5-6, ma már jó ha naponta egyszer, de inkább már csak 2 naponta. Sztm ez normális, h ritkul a kaka.

emese1979
 
 


Emese
mint a nyulakkal húsvétkor. Hasonló :-)

Szofi
nem sok ember mondhatja ezt el magáról! Mázlista!
Én se panaszkodom azért, szerettem amit csináltam :-)
pumuklii
 
 


Netti
Hasonló dolgot csinálsz, mint én. Bár én a szerelésben vagyok jártas, férjem a programokban. Nálunk is munkamegosztás van ezen a téren.
Bár ezt a mondatodat nem tudtam értelmezni :

Idézem: -"...sztem megéri sokat dolgozni ha 40éves korod után pihenhetsz sokkal tobbet mint masok"... :?:

Ki az, aki manapság megengedheti magának, hogy 40 évesen pihenjen? A munkában töltött idő a legtöbb esetben NEM arányos a fizetéssel. A férjem nyugodtan mondhatom, hogy szinte folyton dolgozik 3-4 órás alvásciklusokkal, de a fizetését, ha megnézem akkor nagyon kevés ahhoz képest, hogy lassan már csak fényképről ismerem meg. És neki már csak 2 éve van a 40-ig.
...és ne sértődj meg, de sokmindent én is máshogy látok, mint te.

Kép
Kép
incike
 
 


Reny!
Férjednek drukk! Nekem alapelvem, hogy sosem szabad leállni és igenis kellenek a nagy célok, amiért lehet hajtani.
Ha én anno megelégszem a repüléssel, és nem akarok a szakmámban elhelyezkedni, akkor lenne egy olyan állásom, amivel elég jól keresek...a magyar álagnál klasszisokkal jobban, viszont: tönkremegyek fizikailag, nem lehetek itthon a családommal, hónapokat kell egyedül a világ másik végén lennem és nem nagyon használom az agyamat. Nem ezért tanultam ennyit...így én is belevágtam. Én úgy kezdtem egy rekl.ügynökségnél, hogy 70 000 volt az alapom! :shock: A többi mint jutalék...amilyen ügyi vagyok, annyit keresek...és bejött....volt olyan hónapom, amikor 6 nullás fizut hoztam össze...full ideg voltam és széthajtottam magam, de megcsináltam és ez olyan érzés, amire nekem szükségem van.
Szerintem a sikerélmény ösztönöz és önbizalmat ad.....imádom ezt az érzést! :roll:

És szerintem itt is van olyan mami, aki szeretne dolgozni baba mellett, de nincs meló....szóval igenis meg kell manapság gondolni, hogy mit hogyan lehet megoldani...és ha belefér, szervezés kérdése, akkor sztem bele kell vágni.
Én nem tudnék hónapról hónapra élni.....nekem kell az anyagi biztonság tudata...és ha ezért néha nekem is tennem kell, akkor nincs mese, kell és kész.

Szóval Reny, apának hajrá, pörgesse ezerrel, mert megéri!!!!!

Kép
mozza
 
 


Húú, Emese, akkor másoknál is volt ilyen malőr....
Jóvan, majd körbekérdezek, hogy van-e valami meló.
Szerintem a bérSteve tök jó ötlet!!! Én ma azt találtam ki, hogy bérturizok másoknak! Mi ugye nem vettünk semmit, de tök jókat találtam Tüncinek meg Csonginak, és ugyanúgy áélveztem, mintha magamnak keresném!!! Szóval ki hajlandó fizetni a szolgálataimért? :lol:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Jajj csajok, erre kell visszajönnöm, hogy itt vitáztok anyagi ügyeken? Ez tényleg mindenkinek a magánügye. Akár a pozitív gondolatait, akár a negatívot osztja meg. Vagyis olyat még nem hallottam, hogy ha valaki panaszkodott a pénztelenségre, akkor lehordta volna a másik, hogy nesze neked, miért nem jutottál előrébb. Inkább támogatjuk, legalább szóval. Ezért nem kellene azt sem, akinek több van, inkább örülni kell, hogy másnak meg jól megy.

Ez a topic pont attól volt jó, még egyszer ezt Tinu írta, ha jól emlékszem, hogy milyen jól megférnek egymás mellett különböző nézetek, pl az etetésről, altatásról. Most meg mielőtt elmentem, akkor is éppen vita folyt, meg most is erre térek vissza.

Na, megyek is, foglalkozom a saját dolgaimmal, részemről anyagi vita lezárva, nem látok bele mások életébe, de ha belelátnék se lenne jogom belekotnyeleskedni.
Vendég
 


Pumukli, hát pedig a big4 kemény tempót diktál! Tök jó, hogy Te tudtad élvezni! Gondolom majd mész vissza? (Öhm, remélem a főnökeid nem olvassák a fórumot!) :lol:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Bérturi, hehe :-)

Incike
van olyan, amit Netti is írt. Persze gondolom ritka mint a fehér holló, de pl férjem főnöke számolgatja, h hány évet kell még dolgoznia, hát már nem sokat és ő is negyvenes.

Mozza
én is úgy vágyok rá, hogy az agyamat is kicsit dolgoztassam. Persze én nem 5 hónapja nyomom ezt, hanem 2.5 éve :-)
pumuklii
 
 


Szofi! Kettesben egy haverjával. Vettek egy teherautót, tüzelőt szállítanának vele, meg esetleg költöztetés, de az másodlagos. Csak eddig nem megy minden simán. Elvitték a kocsit szerelőhöz, kisebb hibák miatt, erre ma a szerelőtől hazafelé egyre lassabban ment a kocsi, aztán megált. Most újra javítják. Így sosem lesz biznisz. Amúgy csinálják még a lakásfelújításokat is (tudod arról már beszéltünk egyszer), szóval sok mindennel foglalkoznának, de most valahogy semmi nem akar működni. :(

Kép
Kép
g_reny
 
 


szia Böbi!!!
KÉPEKET!!!! hagy lássunk valami szép naposat ebben a f*s időben :)

Szofi,
köszi!!!

emese1979
 
 


Szia BÖBI!
Mesélj majd!

SZofi
gőzöm nincs még hogy lesz. De gondolom visszamegyek részmunkaidőben, aztán meglátjuk. De nem hiszem, hogy 2 gyerek mellett hosszútávon működne. Managernek már olyan sok elvárásnak kell megfelelni, nyomulni ezerrel, oktatni stb....szóval nemtom.
pumuklii
 
 


Nekem is az agyi terhelés miatt esik jól a munka :)

Böbi, Pumukli: pólusos tali valamikor? :)
Vendég
 


Mozza! Köszi, megmondom neki! Kell is most a bíztatás, mert ő is parázik rendesen, hogy rendszeres bevétel nélkül hagyta a családját!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Jaj, meg persze mások is ám! :)
Vendég
 


Utoljára még egyszer elmondom... Nekem az előző "vita" nem anyagiakról szólt. Mindenki arra költi a pénzét, amire szeretné, és ami neki a személyes preferenciája. (Bár gondolom meg lehet mondani, hogy kinek mi az, és nem baj, ha nem ugyanaz :wink: ). Hanem arról, hogy nem értettem egyet Netti egy kijelentésével, aminek nincs köze ahhoz, hogy mire költi a pénzét. Én senkit itt még nem hordtam le, és nem is fogok. De a véleményemet el fogom mondani. Akit nem érdekel, átugorja. Egyáltalán nem bánom, ha másoknak is jól megy. Nem vagyok egy irigy fajta. Sajnálom, hogy azt amit leírtam, abból az jött le egyeseknek, hogy én irigységből lehordom azt, akinek jól megy. Ez csak azért fáj, mert ha valaki, na én marhára nem ilyen vagyok. És azt hiszem, ezt már próbáltam több hozzászólásommal is megvilágítani korrigálni. Úgy látszik nem sikerül. Ez az utolsó próbálkozásom. Remélem, talán most sikerrel járok.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Reni,
nagyon szép a kis Pufókod :) :) harapdál még szopi közben?

Szofi,
teszveszre felteszem bérSteve-et :) hehe, elképzelem, ahogy más fórumokon betegre röhögik magukat rajta :lol: :lol:

emese1979
 
 


Én csak olyan munkában érzem jól magam, ahol pöröghetek 1000-rel és az ötleteimet+hozzáértésemet is meg tudom mutatni. Ezért szeretek a bútorokkal és egyéb dolgokkal(fürdőszoba, kert stb. tervezés) foglalkizni. Imádtam az új áruházunkat berendezni amibe ugye a szerelés is benne volt, de a németek díjazták és a következőt is megcsináltuk. Na nekem ilyen meló az álmom, ahol megvalósíthatom magam.

Kép
Kép
incike
 
 


Szia Böbi! :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Panndi, Böbi!
Jövő hét. Utsó lehetőség :-)
A legeslegjobb nekem a csütörtök lenne, mert jön anyum és elviszi Maját, mert pénteken költözünk. Most voltunk 7végén a pólusban a játszóházban, és végig azon gondolkodtam hogy működne a tali, mert egyikünknek kisérgetni kellett Maját végig.
De jó még a hétfő és a kedd is.
pumuklii
 
 


És most már azt is tudom, szegény Tinu miért nem tud soha egy témát abbahagyni!!! :P Úgy nem lehet, hogy írod, amit gondolsz, mások meg nem értik. És az most tökmindegy, hogy az író vagy a hallgató a hibás.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi
Nyugi. Én értettelek és tudjuk, hogy nem akartad megbántani Nettit.
"Nyugalom a hosszó élet ritka!"

Kép
Kép
incike
 
 


Emese! Szerencsére mostanság elfeledkezett eme jó szokásáról. Képes normálisan szopizni mindenféle bántalmazás nélkül. Habár újabban püfölni szokott fél kézzel.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Panndi, aha, jövőhéten összehozhatnánk!! nagyon tetszik az olvasós képe a csajaidnak! :-)

Hoztam pár képet, igyekszem nem túmáccs lenni.

Kép Ez már itthon

Kép Kicsit kiszőkült a drágám

Kép

Kép Thomason

Kép a lábát belelógattam

Kép
Vendég
 


Réka, neked elfelejtettem: át kell tennem a dokit, de ha sikerül, örömmel viszlek titeket Trixihez Csepelre. Még majd jelentkezem ezügyben, és megbeszéljük, hogy mikor!!!Telszámom a blogban!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi
Hajháló? ...mint nagyanyáink idejében. :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


Böbi, nagyon jó lehetett! Szuperek a képek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Incike, hát úgy is néznék ki, mint a saját nagyanyám, szerintem a férjem elválna!!! De lehet, hogy Csani hajevési szokásainak redukálásán lendítene! :lol:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Reni
Már most terrorban tart. :lol:

Benji meg tépi a hajam vagy marja a cicimet ruhástól.

Kép
Kép
incike
 
 


Szofi, én sem értettelek félre. De túl sok támadás volt itt már az anyagiakon. És ezzel tényeg PONT. :lol:

Pumukli, mi szerdán hazautazunk szabolcsba, így a hétfő vagy a kedd lenne jó. Nekem is mindig kísérgetni kell Gyv-t a játszóházban, eddig valaki mindig vigyázott addig I-re, hát nem tom, hogy mi lesz....
Vendég
 


Böbi
Jajj, de szépek ezek a jányok!

Kép
Kép
incike
 
 


Basszus, Csani szépen eljátszott a hátam mögött a szőnyegén, én meg itt regényezek. Aztán bőgés. Hátranézek, egy méterre van a szőnyegétől, és nyalja föl a parkettát! Hogy került oda?! Szerintem lassan szerelhetjük a karámot... :oops:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi: :lol: Amúgy szerintem sem a pénztárcákban turkáltál.

Böbi: a tevés kép nagyon tuti. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


En ugy gondoltam lanyok a 40es eletkort,h utana nem szeretnenk mar hajtani :wink: tehat h keso estig huzodjon a munkank,meg ejszakaba..! munka legyen,mert az kell persze :D sokszor nekem kikapcsoldoast is jelent,mikor hallom h Gabi fent gitarozik Boronak es altatja, en meg lent teszem magam hasznossa :wink:

Bobi, nagyon szuper lehetett,nagyon szuperek a kepek,szepek vagytok!! :wink:

Panndi, mennyire hiztal meg? :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti
Így már értelek.
Én tuti nem fogok nyugalomban hátradőlni 40 évesen, amilyen az én életciklusom, de nem is bírnám ki, hogy lassítsak, annyi minden ötlet vár még megvalósításra az agyamban. Egy a baj az ötletekkel, hogy annyi ideig meg nem fogok élni, hogy mindent megvalósítsak belőlle. :?

Kép
Kép
incike
 
 


Na én se tudom akkor hogy mit írhattam amiből ez jött le :shock: :shock: De mindegy is,én még a férjemmel se szoktam pénzen vitázni,nem hogy mással!!!


Mozza!
Tudom h te hajtasz mindig,értem én!Csak bírd fizikailag is! :wink: Csak ennyit akartam írni :roll:

Ja és van fűtésünk!

annus11
 
 


Jaj Reni,akartam meg irni,h Mira olyan szep!!!! nagyon cuki a fogaival egyutt :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Hát lányok, akkor részemről ennyi a pólusos tali: hétfőn dokihoz megyünk, kedden nincs autónk, mert Zoli elviszi, én busszal meg nem vállalom be a két kiscsajjal, mikor amúgy meg autóval kb 10 perc lenne :roll:

Netti, titok :) Mondjuk úgy, hogy kb annyi voltam, mint akkor, amikor Fruzsit szültem :wink:
Vendég
 


Fogas Mira szép :)

Böbi lányai is! :)
Vendég
 


Panndi :lol: :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Ti hol látjátok fogas Mirát? Már van foga? :shock: Hol maradtam le? :shock:

Kép
Kép
incike
 
 


Panndi, és doki előtt vagy után? Szerdán vagy valamikor késő du indulunk, Pumukli Neked a szerda semmiképpen?
Vendég
 


Jajj már meg van. Nagyon édi.

Nekem kimaradt ez a fotós rész, de visszanéztem. :shock: sorry

Kép
Kép
incike
 
 


Böbi,
kicsit sem vagyok ám irigy :) és tegyél még képeket, nagyon jó nézegetni, ahogy lányok pancsiznak a jó meleg tengerben!!!

Szofi
Csani is milyen kis ügyi :)

Bogi csak átfordul hasra, oszt csókolom. Na de majd jövőhéten lerakok habtapit, persze ha megtalálom, hova pakolta a férjem, azt meglátjuk, hogy tetszik Boginak :)

Na most kaptam mail a teszveszes egyentornáztató-beszállítótól, minden cuccot 10-30%kal olcsóbban ad, névváltás miatt..

emese1979
 
 


Fogas Mirának a cucca is tök jó!!

Emese, valóban meleg volt a tenger, 25 fokos! :-)

Jajj és képzeljétek, már nem sír Iringó hason, sőt, egyszer odakint vissza is tudott fordulni.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?