Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Ma jó napot töltöttünk Annussal és Szofival. Turizás, pizzázás, szupi volt. Köszi, Szofi, hogy hazahoztál.
Még nem olvastam vissza, csak annyit akartam írni, hogy képzeljétek, csajok, turiztam Tücinek egy Next, rózsaszín, belül szőrmés, velúrbőr télikabátot. Basztikuli, fel se tudtam próbáltatni Tücivel, mert a gyerek FÉL a kabáttól. :shock: :lol: Nesze neked Next-kabi. :x

Kép
Kép
tinu
 
 


Eddig elfelejtettem írni: Adri boldog szülinapot!!!!

Annus, Tinu! Melyik turiban voltatok? Az Üllőin? Érdemes elmenni? Én a múltkor a keletinél voltam a gyerekturiban, de inkább ne mentem volna. :?

Kép
Kép
g_reny
 
 


Tinu! :) Samu tegnap kapott 1 kabátot, hogy a nagy hidegben tudjunk menni vásárolni, szülinapjára kapta volna, na, alig lehetett ráadni, ő is félt tőle! :) De én ráadtam. Aztán olyan büszkén vonult benne! :)

Panndi-lányok nagyon szépek-ügyesek! Fruzsi hogy ül!!!

Jam és Boró is nagyon ügyi, hogy egyedül felült!

Turisoknak jó napjuk lehetett! :)

Na, megyek, mert már így is nagyon el vagyok maradva...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 

 
 

Ja, Trixi, még szerettem volna írni, hogy nagyon aranyos a párnacsatás kép! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Tinu
Akkor jól jártál evvel a kabival. Nem baj majd megszokja. Jól fog állni neki hidd el. Kész nőci már anya, hát hova gondolsz. :shock: :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


Overáll itt nincs az Üllőin,de a keletiben van állítólag!
Itt van gatya,pulcsi,póló,kabátka,sapka,sál ilyesmik.Rugi,body.Majd dobok mindjárt képet!

Tinu!
Szerintem Tünci majd felveszi azt a csini kabátot!!!Annyira szépséges!!!!!!

Netti!
Hát igen,vmit vmiért!Én pl nem vásárolok havi szinten százezres nagyságrendben ruhákat :oops: :oops: Így nem is kell előteremtenem rá a pénzt :lol: :lol:
Igaz nem lesz soha 200 nmes házunk,de nem is kéne olyan áron h a férjem 24órából 24et dolgozik :wink: 8) De én már csak ilyen egyszerű vagyok :D :D :D

annus11
 
 


Annus, sztem megeri sokat dolgozni ha 40eves korod utan pihenhetsz sokkal tobbet mint masok, amugy meg sztem az en ferjem azok koze tartozik akik a legtobb idot toltik a gyerekkel :wink: 9ig minden reggel es delutantol amig nem alszik.. hetvegen egesznap. Szoval csak osszze lehet egyeztetni a dolgokat :) nem a ruhakra teremtem elo en se a penzt.. azert az nem akkora mennyiseg. Ezert nem kapok penzt,viszont tobb ideje lesz Gnak a csaladra :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Adri, Orsi-mindig elfelejtem írni, hogy tatám testvére Debrecenben lakik! Molnár Lászlónak hívják ügyvéd, a lánya Réka, aki olyan idős, mint én vagyok 30 :oops: ! Nem ismeritek véletlen?

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


sajna nekem is kéne vmi itthonról végezhető meló... a gyed+ családi pótlék csak a lakáshitelünkre lesz elég... :cry: :? a férjem fizuja marad a számlákra, kajára, gyerekre...

csajok, akkor jó kis turis napotok volt! :)

emese1979
 
 


Helló lányok!

Jajjj, ezután a botrányos éjszaka után éreztem, hogy kicsit ki kell mozdulni, mert itt Csanival egymást nézve depit kapunk. El is mentem turizni ugye Annussal meg Tinuval, és nagyon ügyes voltam: nem vettem semmit!!! És sikerült próbafülkében szoptatnom. 8)
Aztán csajok, Csongi meg Iza feljöttek hozzánk, pizzáztunk meg dumáltunk. Aztán hazavittem a lányokat sajnos... Legközelebb tovább maradjatok, és köszönöm, hogy szebbé tettétek nekem ezt a szarul induló napot!

Én barom, közben rájöttem, hogy kedden 13:00-ra kéne mennünk a dokinőhöz tanácsadás-méreckedésre, de egy életem egy halálom, megpróbálom elrakni onnét, mert nagyon szeretnék trixihez menni!

Netti, te mit dolgozol otthon?

Én most rendes munkát nem vállalok, de van egy kis cégünk a férjemmel, és ha akad egy kis HR-es munka, akkor azt megcsinálom.
Annus, hozzám is a Te egyszerűséged áll közelebb! :D Bár én ezt nem egyszerűségnek, hanem ésszerűségnek hívom. Nekünk telne rá, mégsem költök ennyit tárgyakra. 8) Egyszerűen más a preferenciám.
Szóval, Netti ez a valamit valamiért nem egyértelmű. Szerintem ne használd ilyen környezetben, főleg, hogy nem látsz bele Te sem mások életébe. A több munka=több pénz=több ruha egyáltalán nem így működik. Rengeteget dolgozó emberek tengődnek a létminimumon.

No jó, ennyit Szofi erkölcstanáról széplányoknak!
:P

Köszönöm mindenkinek, aki hozzászólt a témámhoz... Még emésztem a véleményeket...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


"9ig minden reggel es delutantol amig nem alszik.. hetvegen egesznap"
Netti, lehetek pofátlan? Akkor mikor dolgozik olyan rengeteget? :lol:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Emese: az a baj, hogy mindenfélét vettem én is, csak azt nem, amit eredetileg akartam (Tücinek téli gatyókat, Csonginak overált, kesztyűt, sapit, cipőt). :lol: Tücinek vettem néhány hosszúujjú felsőt, meg tunikát, kardigánt. Csonginak is hosszúujjúakat, meg nadrágokat, vékonyabb kabátot (őszit, nem télit). Hű, nagyon sokat költöttem, amiből az ominózus kabát volt a legnehezebb, ergó a legdrágább. Láttátok volna Tüci fejét, mikor megpróbáltam ráadni. :P Totál megrémült a szőrtől. A tunikákat meg alig tudtam kitépni a kezéből, hogy ki kell még mosni. Abban akart pörögni. Aztán csak bedobáltam a mosógépbe, és ráadtam egy pörgős szoknyájú ruhát. Á, nem egyszerűek ezek a kis csipiszek. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Szofi, hat nem is irtam,h " több munka=több pénz=több ruha "
A MI esetunkben ez igy van, nyilvan mindenkinek mashogy :wink:
de mar eleg unalmas,h mindenhez oda kell irni,mert vki mindig sertesnek vesz vmit :lol:
Egyebkent tobb forumot is kovetek.. ahogy Panndi is irta a multkor,de ennyi nezet elterest mint itt meg soha nem lattam :shock: itt mindig valaki belekot a masikba,vagy felre ertelmezi..
En nem rossz szandekkal irtam amit irtam.. de vhogy itt mindenki egybol arra gondol..
Es azt se ertettem Annus miert irja h 24orabol 24orat dolgozna a ferje akkor neki nem kene? ki mondta h mas ferje 24bol pont 24et dolgozik vegig? :shock:
na nem is erdekel a tema inkabb :lol:
Szofi,irod h nektek telne ra megse koltotok ennyit ? hat neharagudj de 33ezret nem egy nadragra koltottem el.. es nem a next boltban vettem meg,pedig telne ra, en is mondhatnam :wink:
De tobbet nem irom le mennyit koltok,mert vki szemet mindig szurja vmi...

Netti
Kép
maumau
 
 


dejólehetett nektek Turis csajok!

sajna enyim férj is dolgozik nagyon sokat 8-8ig alig tud néha fürcsire hazajönni, néha hétvégén is, ez 2 vállalkozást is jelent, de sajna így se a legszuperebb az anyagi helyzet, jó nem panaszkodom, mert ami kell megvan sőt néha dőzsölhetek is, de egy baj van a férjemmel , rendkívül skót :oops: :lol: mindenre sajnálja a pézt...csak Lilire nem, neki vehetek bármit a józanész határain belül..(a 30ezres esőerdős pihiszék neki már a józanészen kívül van)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Netti!
Én a mának élek,többek között!A 40éves kort meg is kell élni :wink: :lol: :lol: :lol: Az meg messze van még mindkettőnknek azt hiszem :D :D

Na képek a mai rucikról,egy Izáról a bundájában és egy cica a betonkeverőn! 8) 8)

Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép Kép

annus11
 
 


Szofi, este 8utan mikor Boro alszik,ameddig nem vegzunk,ezert segitek neki en is, h ne torkoljon at az ejszakaba mindig. de megeri..

Netti
Kép
maumau
 
 


annus a kis barna kapucnis kabátot AKAROM!!!! :oops: :lol: 8) idevele, vagy turjatok nekem is!!!!! :wink: plízz

Kép
Kép
mniki84
 
 


Jaj, az lemaradt, hogy Boldog születésnapot, Adri! :)

Annus: nem is néztem, hogy milyen jó cuccokat vettél! :)

Csongi egészen belejött ebbe a négykézlábazásba. SZerintem lassan elkezd mászni...

Kép
Kép
tinu
 
 


Netti!
Én ezt nem rossz szándékból írtam,csak h nekem ez az állásppontom,szóval nem mondtam h megsértődtem!Sőt azt sem h zavarna vagy hasonló!
Én nem tudnék pici baba mellett dolgozni,ennyi!Mert nem éri meg nekem!

24ból 24 óra....jaj hát ez csak egy szófordulat volt!Nem kell mindig mindent szó szerint érteni! :wink:

Szóval szerintem semmi rosszat nem írtam,de bocs ha a lelkedbe tiportam volna vmivel :oops:

annus11
 
 


Na azt is elfelejtettem írni, hogy ma nemcsak életemben először turiztam, de életemben először is vezettem egyedül! Reggel elvittem Tücit bölcsibe.
Na jó, befejeztem a monológot. Valami értelmest kéne ma még csinálnom. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Bocs, én nem kötözködni akartam, csak leírtam a véleményem. Mert a valamit valamiért nekem úgy hangzott, hogy dolgozzon többet az, aki több ruhát akar venni. És a HR világában látom, hogy ez aztán sajnos nem ilyen egyszerű! Én nem rosszindulatúnak, hanem tévesnek találtam ezt a véleményt a részedről, tehát nem feltételeztem rosszindulatot egy percig sem! Ha félre értettelek, akkor elnézést, ha meg nem, és van kedved, akkor meg gondolkodj esetleg azen, amit írtam. Szintén nem rossz szándékból. Szerintem tök kulturáltan akartam felhívni valamire a figyelmedet. Sajnálom, ha Te ezt kötözködésként élted meg. Én személy szerint sokat tanultam azokból a dolgokból, amikre itt rányitották adott esetben a szemem. De nem kioktatni akartalak. Részemről se rossz érzés, se harag.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Annus, nem , csak mar tobbszor hangoztattad,h nemtudnal dolgozni otthonrol se baba mellett, pedig sokaknak megy azert,sot a szukseg nagy ur, en is azert segitek,h gyorsabban porogjenek az esemenyek, Boro nem erez belole semmit kb, akkor csinalom nyilvan amikor alszik,hsizen ha fent van o nincs el egyedul!
DE van ahol masmiert szuksegszeru (pl h legyen kaja az asztalon) es nem mondhatja azt vki h nemtud koncentralni, sztem azert nem csak a gyerekek korul forog a vilag! lehet ezert kovezni, en tudok masrol is beszelgetni nem csak a pelusokrol..pedig a vilagon a legjobban a kislanyom szeretem :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Annus
baromi jók, a cicát is turiztad? :-)

Ne bántsuk már Nettit! Örüljünk, hogy jól megy nekik. Miért ne írhatná ezt le?
Valaki ruhákra költ. Nekünk se ez a mániánk. Férjem pl. sokszor hazaállít egy nagy doboz borral, ami többe kerül, mint Boró ruhái :-)
Meg mi most amúgy is épíkezésre spórolunk.
pumuklii
 
 


Adri, még neked alartam, BOLDOG? BOLDOG? BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Tinu, sztem marha jó a kabát!!! Majd Tünci is rájön. Remélem nem 25 éves korában! :lol:

Netti, megéri, főleg ha utána borótestvércsinálásba torkollik a közös munka, mi? 8)
És mit tudsz segíteni neki? Úgy értem a férjed informatikus. Az enyém pénzügyi kontroller. Nekem nagyon rossz, hogy ha akarnék se tudnék segíteni neki, mert nem értek ahhoz, amit csinál... :cry: Így sokszor egyedül dolgozik éjjel... :cry:

Bakker csajok, Csongi kőkeményen kutyázik, aztán hintázik belőle, és egyszercsak már előrébb van!!!! :D A két szememmel vizuáltam ma!

Emese, mit szeretnél otthon csinálni? Vmi marketing cuccost? Vagy bármit? kérdezősködjek?

Bakker, Csani azóta alszik, hogy az autósülésbe betettem 2 órája, mikor vittük haza a lányokat... Most felébresszem??? Nincs szívem, de görnyed abban az ülésben overálban. Meg félek, hogy most éjjel majd megint nem alszik... Micsináljonszofibasszus???

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Tinu
lassan dobhatsz képet Tüciről és a híres kabátról!
pumuklii
 
 


Szofi,reszemrol nincs harag,de 33ezer ftert egy valag ruhat vettem, nem is mostani meretben,hanem jovore leginkabb :lol: amikor mar jarni tud.. szoval kb ha ezt boltban vettem volna lazan 200000ft-nal jarok :roll: en azert irtam csupan le,h milyen ugyesen bevasaroltam ennyi penzert. Es megvehettem volna uzletben is,de nem adok ki ertuk annyi penzt,h hordja par honapig.
A vmit vmierten akadhattal fent ahogy igy vissza neztem.
Azert van alapja.. nem megyek villanyszerelonek ha itthon nemtudok megelni belole.de ez az EN ralatasom.

pumukli, a bor ismeros, csak a szomoru h en utalom a bort :)

Netti
Kép
maumau
 
 


Pumukli, én nem "bántottam" Nettit, és pláne nem azért mondtam, amit mondtam, mert jól megy nekik, hanem mert meg akartam osztani a véleményem az ő véleményéről. Ez egy nyilvános fórum, ezt szabad. Mondjuk valóban elgondolkodtató, hogy ez szerinted is "bántás". Igyekszem majd finomítani a bántó stílusomon.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi, en infot tanulok :oops: ugyhogy tudok segiteni sok mindenben, de most pl a supportot vettem at.. irtak par programot amit megvettek toluk,DE hiaba adtak le az oktatst nemtudjak hasznalni,minden nap telefonalnak vmiert,ma 30x tuti :shock: es atiranyitottak oket nekem.. igy nem ment az o ideje veluk kb. meg itthon pl hiabakat keresek a programban,h epp miert nem jo.. ilyesmikben! sok idot lehet sporolni. Kisebb dolgokat meg is tudok csinalni. Tudom nem eppen noi munka. De hat ezt dobta a gep :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Én csak oldani akartam a feszültséget. :-)

Netti
szegény villanyszerelő nem mehet agysebésznek, mert abból megtudna élni
pumuklii
 
 


Netti
még fiatal vagy, majd megjön a bor szeretete :-)
pumuklii
 
 


Na, ezt nem is tudtuk! Tényleg nem egy tipikus női foglalkozás, dehát istenem! Hát így tényleg jó.
Én ránézek az uram 68 füles exceltábláira, és már a látványtól jojózik a szemem, nemhogy kihámozzak belőle valamit... :oops:
Ja, és a valamit valamiértre írtam, semmi bajom nem volt a 33ezres vásárlással!

Ja, Tinu, azt én is akartam, hogy ha belenyomtad Tücit a szőrösbe, fortózd már le!

És még egyszer elnézést mindenkitől, nem akartam feszültséget gerjeszteni. Egyik fő erényemnek tartják a kollégáim és a barátaim az asszertív diplomatikus kommunikációmat, de hát én sem lehetk mindig formában. Majd jobban odafigyelek. :wink:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Netti: én is azt akartam írni, mint Pumukli, hogy még fiatal vagy. :wink: Csak abból a szempontból, hogy talán elképzelhető, hogy nem látod meg azokat a dolgokat, amik másoknak problémát jelenthetnek a munka terén pl. azért, mert nem Bp-en élnek, vagy nem voltak olyan szüleik, akik támogatták volna a továbbtanulásukat, esetleg hiába szeretnék átképezni magukat, de ez mind időben, mind pénzban akkora befektetés, hogy egyszerűen nem tudják megtenni (és lehet még ezer dolog, hogy valaki villanyszerelőnek ment és az is maradt annak ellenére, hogy nem fizetik meg).

Kép
Kép
tinu
 
 


A bort én is lassan szerettem meg. Még a száraz fehérnél tartok, a férjem már eljutott a száraz vörösig! :P

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Nem tudtam semmivel sem rávenni Tücit, hogy felpróbálja a kabátot. :cry: Úgyhogy egyelőre eltettem. Meg azon gondolkodtam, hogy ki kéne tisztíttatnom, mielőtt ráadom? Ez nem az a darab, amit az ember bevág a mosógépbe.

Kép
Kép
tinu
 
 


Netti!
A szükség nagy úr!Mi hónap végére kb nullára jövünk ki...ennek ellenére sem akarok dolgozni baba mellet!De most ez mért baj neked?Max eszem zsíros kenyeret! :wink:

Mozzának is azért írtam mert gondolom ők nem halnának éhen ha kihagyna egy melót,mikor pl a gyerek is beteg!De ha ő bírja és belefér az idejébe akkor ám legyen!csak pihizhetne is néha szegény :roll: Igazából ezt írtam,nem tudom már h hogy jött h mennyi ruhát veszel :lol: Részemről örülök neki h jól bevásároltál :wink:

Cica is turis persze!

Niki!
Jaj ne is mondd!!!olyan szép a kabi!élőben sokkal szebb a színe amúgy :wink:

annus11
 
 


Jajj, már megint vitára jövök? :roll:

Én is dolgozom itthonról a férjemnek, amit lehet, átveszek tőle, és nyilván én is akkor csinálom, amikor a lányok alszanak :wink: Az meg, hogy ki mire mennyit költ, magánügy. Mi tök sűrűn elutazunk, mert nekünk fontos, hogy negyedévente legalább egy hosszú hétvégére elmenjünk pihenni, másnak más a fontos, én ebben nem találok kivetnivalót.

Na megyek teszveszelni ;)
Vendég
 


Netti, különben meg abban igazad van, hogy sokkal előrébb vivő, ha az ember a megoldásokon gondolkodik, mintha folyton azon sopánkodik, hogy nincs pénz.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu: kabát :lol:

Továbbtanulás: a férjem is és én is levelezőn tanultunk, munka mellett, azért ha valaki nagyon akar valamit, elérhető a dolog ;)
Vendég
 


Panndi!
Mért lenne ez vita?Nem is értem...csak ahogy te is írod mindenkinek más a fontos stb,semmi gond nincs ezzel!!!

Tehát még egyszer!Mozzának írtam h pihenjen már egy picikét!!!!!!Ennyi :wink:

annus11
 
 


Hát nem tudom, nekem vitának tűnt :)

De biztos velem van a baj.
Vendég
 


Panndi, nekem is uuuuuuugy hianyzik h elutazzunk,nagyonnagynnagyon, ugyhogy ahogy kicsit leulnek a dolgok stb, tervezzuk is :) meg ha mar Boroka nagyobb.. tok szupi lesz :) Biztos elvezni fogja a kiruccanasokat!!

Sztem addig kell "utni" a vasat amig.. vagy hogyisvan? 8) most emg birom az ejszakazast is, a tanulast is a munkat is.. mindent, lehet 20ev mulva mar nem menne minden egyutt :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Pandi: hát nem is Bp-en és környékén nagy a munkanélküliség és az ellehetetlenülés. :wink: Bár itt sem könnyű azért a boldogulás. És nemcsak a lehetőségek függvénye ez, hanem a szerzett képességeken is múlik (Szofi szakterülete) - aki sose tanulta meg azt, hogy adja el jól magát, hogy nyaljon be a főnöknek, hogy ne őt rúgja ki stb., arra sok jó nem vár. És persze nem árt, ha van kapcsolati tőkéd, valamint ha jókor jó helyen vagy. Sokszor egyszerűen nem jutsz hozzá ahhoz az infóhoz, ami ahhoz kell, hogy előre tudj lépni. Pl. ha én el akarnék helyezkedni, akkor 100%-ban azon múlna, hogy van-e olyan ismerősöm, aki értesít engem egy álláslehetőségről. Mert sehol nem hirdetik meg az állásokat.

Kép
Kép
tinu
 
 


Hát igen, ilyen is van, az biztos. De én is elmentem anno Mekibe dolgozni, hogy megéljünk, és elkezdtem a nyolc órás munka mellett tanulni, stbstb. Siófokon én sem tudtam volna boldogulni, hát Pestre költöztem.
Vendég
 


Mekiben én is dolgoztam :lol: vissza is mennék akár mikor :lol: :lol: :lol: ott fogytam le 42 kilóra :wink:

annus11
 
 


Az biztos h nagyon fontos,h ki mit tesz meg azert h "elorebb" jusson! En is folytatom a sulit.. babazok, amennyi belefer annyit dolgozom.. es lesz meg kis teso is :wink:

Eletembe eloszor egyedul furdetek annak oromere, h epp irtam a ferjem mindig itthon van, kesz lett az autoja es el kell mennie erte! de orulok,h legalabb megcsinaltak a kocsit..

Netti
Kép
maumau
 
 


Én ott híztam mgsemmondommennyire :lol:
Aztán átmentem egy naaaagy távközlési céghez, és lefogytam :lol:
Vendég
 


Nnnnnnna.

Annus! Szépek a rucik! Az a macskás-farkas haláli. A betonkeverőn mog ott ül SANYI! :wink: :D

Most akkor rakok két képet azoknak akik nem láttak még babafogakat. :lol:

Kép Kép

Kép
Kép
g_reny
 
 


Pandi: hát te ügyes vagy, meg Netti is, Mozza is. És én is. :P De megértem, hogy ha másnak ez nem megy, vagy nem vállalja valamilyen megfontolásból. És nem minden munka mellett lehet tanulni, vagy nem akármit. Mindegy, ez annyira egyéni, tök felesleges általánosítani.
De spec. én azt is értem, amit Annus akar mondani, vagy legalábbis én azt értem belőle, hogy igenis fontos a babának, meg az anyának is, hogy legyen már legalább egy rövid időszak, mikor anyuci agya nem a munkán, tanuláson stb.-n kattog, hanem 100 %-osan oda tud szentelődni a gyerekére. És ez még azt is megéri, hogy esetleg nem tud olyan színvonalon élni. Más kérdés, hogy ezt én sem tudtam megvalósítani, de én már öreg vagyok hozzá. Ha fiatalabb lettem volna, akkor hagytam volna időt erre és nem csinálok ötven képzést egyszerre, miközben szülök, gyereket nevelek stb.

Kép
Kép
tinu
 
 


Na, mire jövök vissza! :shock: :?
Vita lett a kommentemből? :(
Én nem azt mondom, hogy nekem MÁS a fontos, hanem azt hogy MÁS IS fontos.
Mondjuk ez a meló most pont nagyon rosszkor jött, de mivel az ügyfél nekem is és a férjemnek is partnere, így nem mondhattam nemet....
Mert nemcsak a saját, hanem a férjem vonalát is kockára tettem volna...ergó ha nem vállalom, akkor fogja magát és választ egy másik full service ügynökséget és úgy ahogy van az összes aktivitását átviszi....Btw, több hónapnyi kőkemény meló volt anno behozni ez a 'nagyhalat' ....és az én szakmámban híre megy mindennek...

De Lili kb. végig szundizott, 1 óra alatt lezavartam mindent (az iroda is 2. kerben van....és nyomtam rendesen :oops: 8) ...)Szóval észre sem vette, hogy mami meglógott kicsit és a nagyi felvigyázott.
Ja, ja: És képzeljétek: az ügyféltől (ok, vsz. a titkárnője shoppingolta) kapott Lili ajit!!!!!
Full hülyét kapok, egy csomag RalfR: Polosport napozót! 9 hónapos méretben!!!!! :shock: :shock:
Na, szupi, hogy télen lesz egy csomó menő napozónk! :shock: :?
De akkor is ez nagyon nagy szó, hogy ajit hozott ....azért vsz. szeret velem dolgozni, ha ennyire figyelmes! :D
( a pasas btw, egy állat, igazi rabszolgatartó...van 2 asszisztense....0-24ig hajtja őket...)

Kép
mozza
 
 


Egyébként az én férjem már 4 hónapja munkanélküli. :( Úgy döntött, hogy önmegvalósít, kvázi nem akar másnak dolgozni. Most azon munkálkodik, hogy ez sikerüljön. Remélem mihamarabb, mert a helyzet egyre nehezebb.

Kép
Kép
g_reny
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?