Új privát üzeneted érkezett!

khm, illetve tudok MAJD svédül! :lol: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Hát Dóri, koszorús költőként van még hova fejlődnöm :D Az biztos, hogy Esztó apukája majd jobb verseket fog írni Álmiról mint én :lol:
Jaj, Dóri, már olyan régen akartam írni, hogy köszönettel megérkezett ám rendben az utalásod. Jót mosolyogtam a mosolygófejes közleményen :-)

Nóri, kicsit nehezen rakom össze a svéd-magyar Forsyte Saga-t :D Hogy is volt ez? A férjed már kint dolgozott Svédországban és ti kint ismerkedtetek meg (hmmmm...szerelem a röntgengép mellett)? Vagy közösen vágtatok neki Svédországnak? Merthogy gondolom ő már jól beszéli a nyelvet. Bocsánat, hogy így kutatom a szálakat, csak érdekel a sztoritok :D

Novygirl, azt hogy látod, hogy én mit nézek? Mármint vaterán, érted... :lol: Bakker, vigyáznom kell miket teszek megfigyelőre, még a végén lebukom. A fekete latex ruhát, meg a lószőr ostort gyorsan le is vettem a listáról :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Sütősök!! Segítsetek! Ez a sajttorta, ha nincs tortaformám akkor mibe csináljam? Lábasban jó? :oops: Vagy sima tepsiben? :oops:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 

 
 

Niki!

A spanyolt én is nagyon szerettem, de mivel nem használtam, már nem tudok. Kéne egy újrakezdő tanfolyás, de ebből ilyet nem indítanak! :cry:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Panndi :lol: szorme :lol:

Boroka meg felkelt es kint ultunk az ablakba,marmint o ult es nezte a fat, erre mit latok?? tudjatok vannak ilyen szorolapok.. akcios ujsagok stb.. mindig bedobnak egy koteggel.. vagyis beteszik a postaladaba vagy beszurjak oldalra.. erre azt latom h BEDOBJA vki a kerites felett :shock: :shock: :shock: ha nem lett volna a gyerek a kezembe es nem vihoraszott volna olyan jol el az ablaknak meg a fanak biztis kimegyek emgkerdezem miert :roll: de szedhetem ossze :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Reny, nagyon idilli zsánerkép. A kicsi, a nagy és a macsek :-)

Niki, te letettél már az ebayezésről? Mi az amit ennyire szeretnél megszerezni, hogy európai turnéra is hajlandó vagy érte? :-) Egyébként van egy csajszi, akit teszveszen ismertem meg. Tőle lehet katalógus cuccokat rendelni. Ő rendszeresen utazik ki next rucikért és előre le lehet adni a rendelést. Ne keressem ki az e-mail címét?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi-mi még otthon ismerkedtünk meg öhöm tavaly májusban, akkor augusztusban összejöttünk, majd összehoztuk Vilikét :oops: :oops: , aztán én elváltam, majd összeköltöztünk, majd januárban elvett feleségül, rá egy hétre ő kijött Svédbe, én meg utána két héttel , azóta együtt vagyunk kint, májusban megszületett a Manócskánk és azóta le vagyunk csihadva! :oops: :lol: :lol: Na szóval angy szavakban ennyi az elmúlt egy évünk! Ja igen ő még tavaly októberben otthon elkezdték tanulni a nyelvet, tehát ő már nagyon jól beszél!
Előtte én házas voltam, abból született a Zalán nevű kisfiam akinek a történetét már ismered!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


na ezt jól megírtam, hibával, értelmetlenül bocsi... még most megyek kvzni, várom, hogy kifőjjön!!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Igen-igen a szomorú szálat ismerem, csak nem állt össze, hogy ő akkor hogy kommunikál kint? Angolul? Vagy ilyen gyorsan megtanult svédül? Egyébként mindig egy Jóbarátok rész jut eszembe, amikor Phoebe megpróbálja előadni, hogy ő svéd, erre megkérdezik tőle, hogy hívják, mire ő: "hát mint minden svédet, IKEA-nak" :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyongyi, nekem keresheted! hatha.. tegnap 33ezret koltottem teszveszen :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Hoztam pár fotót én is :)

Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Na, az utolsó mondat elkerülte a figyelmemet. Így már tiszta minden, megnyugodtam :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Nóri!
Ne pironkodj, mi is úgy lettünk együtt a párommal, hogy október 23-án volt az első randink, két nap múlva már együtt laktunk. Február 13-án a szülinapomon tudtuk meg,hogy terhes vagyok Szabival. Ennek most lesz 2 éve, és nem bántunk meg semmit! (a kettőnk kapcsolatára vonatkozóan)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Panndi, Fruzsi is jol kikerekedett!! csomot valtozott sztem!! nagyon hasonlit rad :D Szepek nagyon egyutt Zsofival :D

Netti
Kép
maumau
 
 


33 ezret, tyűűűűha :shock: Mit vettél? :)
Vendég
 


Panndi, nagyon édesek a Scampbe bújtatott kiscsajok :-) Fruzsi is hogy ül :shock:

Netti, keresem, aztán elküldöm püben.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Jól kikerekedett, tehát hasonlít rám? :wink: :lol:
Vendég
 


Én Scamp mániás vagyok :oops:
Vendég
 


Én Scamp mániás vagyok :oops:
Vendég
 


panndi-de szupik a lányok!!! De szépek!!! Zsófi tanítja gondolom minden szépre Fruzsit! :lol:

Trixi-köszi! Már nem pironkodom annyira! Mi sem bántuk meg, csak elég érdekesen néztek ránk egy jó páran! Meg én voltam a hagy ne mondjam micsoda, mert hogy elhagytam a nagybajban a volt férjemet, aki veled teljesen egy napon született! Évre, napra pontosan! :lol: iwiwről tudom, csak ez a fránya mozilla nem engedi, hogy bejelöljelek! :roll:

Gyöngyi-örülök, hogy kiegyenesedett a szál! :lol: Ő tényleg nagyon jól beszél már! Októbertől amikor elkezdték napi 10 órában nyomták nekik a svédet! Már január végén középfokúztak! Durva! Én meg várom, hogy ragadjon rám, mert Vilike mellől nem igazán tudok egyenlőre eljáni suliba!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


De jó, egyeseknek milyen gyorsan összejött a babó :) Mi kb. 2 évet próbálkoztunk, közben volt egy vetélésem is :(

Panndi,
nagyon szépek a lányok! Milyen ügyesen ül Fruzsi is már :)

Megjött a Next szettem, nagyon szép állapotban van, sokkal jobban néz ki, mint a képen :)
http://www.teszvesz.hu/item759866053_ne ... 6_9ho.html

Jött barátnőm, két szopi között elmentünk, beültünk egy éttermebe (mondjuk csak levest ettem), meg még kicsit csavarogtunk, meg dumáltunk. Tök jó volt, apja meg vigyázott Bogira.

emese1979
 
 


bocsi, bocsi, mi az a Scamp??? Márka?? :oops: :oops:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Vendég
 


Emese-sajnálom!!! :cry: ...de itt van Bogi!!! :D
mi a volt férjemmel próbálkoztunk Zalcsi után, de nem nagyon akaródzott összejönni, amikor Sanyival megvolt a légyott :oops: , még a nagy hévben meg is feledkeztünk a dologról, csak aztán jutott az eszünkbe, és még mondtam is neki, hogy nyugi, nem jó a talaj, na ezt hallgatom azóta is! :oops: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Adraci,
hogy viselte AndrisMarci a meningot? Attól is belázasodhatnak?

Akinek a babája későn kelős, és még csak szopizik, Ti hogy oldjátok meg a kajcsit, meg hányszor eszik? Bogi elkezdett újabban későn kelni, így első kaja fél9-9 körül van, viszont ő még 5ször eszik egy nap, és eléggé összecsúsznak í kaják, viszont sztm 4 kevés :(

emese1979
 
 


Szőrmedarab :lol: :lol:

Incike! Én nem félek. :) Ismerem a macskámat. A gyerekek cibálhatják a farkánál fogva akár, aztán ha már nem bírja rajtam vezeti le a feszültséget.

Netti! 3 kiló 75 deka

Panndi! Az uccsó képen Fruzsi csücsül? Nagyon hasonlítanak, irtó édesek.

Kép
Kép
g_reny
 
 


panndi-ahhha, köszi!!!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Aham, Fruzsi :)

emese: nálunk Fruzsi négyszer evett csak emiatt :)
Vendég
 


Panndi, nem azert :lol: :lol: azt csak megjegyeztem :lol:

Next szetteket vettem, ketto aspenes szettet, meg almasat, meg ilyeneket.. meg overalt,meeeeeeg sapit kesztyuvel. meg kocsicsizmiket.. hat vhogy igy :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


trixi-leírnád püben, hogy mi történt Szabival? :cry: :cry:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Emese, nekünk van egy hajnali szopink 4 körül, így jön össze a napi 5 tejcsatlakozás. Elég lehet a 4 is, Fruzsi már mióta így eszik. Marci már nem igényli a 3 óránkénti szopit, inkább 4 órás etapok vannak.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Na itten!!!

Egézs nap oda voltunk!!!!
Voltunk turiban is,3500ér vettem pár cuccot!!!!Vagyis jópárat 8) 8)

Barbi!
Nekünkis van olyan piros NEXT kabink :wink: Szofi mondta h most vettél te is Lénusnak :wink:


Fruzsi hogy tud ülni!!!!!! :shock: Le vagyunk maradva :oops:

visszaolvasok.....

annus11
 
 


Sziasztok!

A mai napunk nagy eseménye, hogy voltunk kint, 3 napja először. :D Nem volt kedvem a babakocsit levinni, mert akkor Babókát be kell öltöztetni overallba, babakocsit elővenni, aztán eltenni, de csak azután, hogy fél órát törölgettem a sárt a kerekéről... szóval nem. Így vettem a hordozókendőt, benti ruhában beletettem Babókát és rávettem a terhesség alatt hordott kabátomat. Éppen hogy beérte. Úgy néztünk ki, mint a kétfejű sárkány. :D Babóka orrocskáját bekentem babakrémmel, mielőtt kimentünk volna, de így is olyan piros lett szegénykémnek, mint egy bohócnak. Nagyon ronda idő van, nem ajánlom senkinek a kimenést, de nekünk muszáj volt, mert elfogyott a kenyér. Van kenyérsütőgépünk, csak amióta Babóka megszületett, nem használtuk. Ma akartunk kenyeret sütni, de nem találtam sehol sem a lapátját. Arra a következtetésre jutottam, hogy alighanem kidobtam valami maradék kenyérvéggel együtt... :oops:

A szopisztrájkkal egész jó a helyzet, most már úgy érzem, a vége felé haladunk, látom a fényt az alagút végén. :D Még mindig van olyan, hogy felsír és elfordul a cicitől, de csak akkor, ha nagyon álmos. A cumival is ezt tette, úgyhogy ez még belefér. Sima éjszakánk volt, egyszeri keléssel, megszoptattam, visszaaludt. Úgy érzem, mégis megérte kínlódni. :)

Csilla: Az almaevés nálunk úgy működött, hogy hétfőn kezdtük, akkor megevett 3 kiskanállal, láthatóan nem ízlett neki. Kedden megpróbáltam tejjel keverni, attól konkrétan öklendezett. :roll: Szerdán is 3 kiskanállal evett, szintén nem láttam rajta a kitörő lelkesedést. Viszont ma cuppogott, beszívta a kiskanálból, és a negyed almát teljesen megette, hogy reszelni kellett neki még! Még egy negyedet bevágott utána, és úgy tűnt, hogy ízlik neki, ráérzett az ízére. :D Úgyhogy kitartást, menni fog ez!

Adraci: Isten éltessen! :D

Szofi: Szerintem is lehet összefüggés a nem alvás és a nappali rossz élmények között. Nekünk is vannak ilyen éjszakáink, szerencsére ez a ritkább. Tudom, hogy nagyon nehéz, de lesz ez még jobb is, fel a fejjel.
Köszönöm az ajánlatot, hogy elvinnél Trixiékhez, köszönettel elfogadnánk. A 86-os busznak itt van a végállomása nálunk 100 m-re, nagyon jó lenne. Csak az autósüléssel nem tudom, mi legyen... ha simán autósülésben viszem, azt le tudom tenni a busz ülésére úgy, hogy egy nagyobb fékezésnél ne repüljön le gyerekestől? Van babakocsitalpunk is hozzá, az jó lenne, csak nem tudom, beférne-e az autódba, elég nagy.

Na, megyek főzni, mert nagyon elszaladt az idő, és a kaja még csak tervben van. :D

Réka

rekap
 
 


Kép ilyet szereztem be :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Nóri!

Nekem meg nem lehet gyerekem hivatalosan! 4 lombikunk volt anno, most meg már elköttettem magam! Uh ennyit arról, hogy valakinek nem jó a táptalaj.
Szabit sztem nem kell pü-ben írnom, a többiek akik régebbiek, tudják, hogy a 24. hétre született, egy méhűri fertőzés miatt.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Netti, egy mongol kislányt szereztél? :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Réka,
örülök, hogy ilyen szépen alakultok!!! Nagyon ügyes vagy, le a kalappal!!!

Panndi,
köszcsi :)

Hehe, csináltam paprikáskrumplit, gyerek pihiszékben a konyhában. (imádja nézi, ahgy főzök, meg teszek-veszek ott). Felvágtam a virslit, Boginak majd kiugrottak a szemei a látványra. Aztán elkezdtem a virslikarikát a szájához emelni, csóró meg nyitotta ki jó nagyra :)

emese1979
 
 


Hali!

na, csak gyorsan, aztán rohanok....totál k.o.

Lili nagyon nyügi, de talán jobban van...
Megy a hasa...így el kellett kezdeni a Normaflort...most szedi:
1. vas
2. D vitamin
3. C vitamin
4. Amoxicilin
5. Normaflor
6. Rubofen
+ salvus párásító, + mell/hát dörzsikrém
NAGYON GÁZ!!!!! Ennyi mindent....jól összeszedtük ezt a mandulagyuszit.... :cry:
Kaja ma már jobb...könnyebben nyel és többet eszik...ma már volt egy 200gr-os szopi!!!Juhú! Az élet nagy örömei! :D

Én meg melózom....nem mondhattam le...most 2 szopi között bealtattam, anyum jött felvigyázni rohanok meetingre....
Pont ilyenkor jött ez is....totál elegem van.....de nem mondhattam le..... :?
Na, tipli.....aztán ha elhúzódik, majd felállok és 'mennem kell szoptatni' felkiáltással távozom.... :roll: Kiváncsi leszek a fejekre.... :roll:

Kép
mozza
 
 


Emese!

Én minden ilyet megnyalatok vele. Persze nem a tesco gazdaságosat, de ami tuti anyagokból van, azt igen. Nem lesz semmi baja, max ismerkedik az ízekkel.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Gyöngyi
pont ezt akartam kérdezni? :P
pumuklii
 
 


Emlékeztek még Mozza zseniális ajándékötletére a fotóval (amin Lili gyönyörűen tart egy lapot és édesen mosolyog) meg tappancslenyomattal? Na apukám és anyukám szülinapja majdnem egyszerre van, gondoltam plagizálok egy kicsit és elcsóróm Mozza ötletét. Hát ez lett a fotózásból...igenigen ez az én fiam :roll: :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ezek után el se merem képzelni milyen lesz a tappancslenyomat :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Panndi
képeken nyoma sincs a féltékenységnek :-) Nagyon szépek!
pumuklii
 
 


Gyöngyi
:lol: :lol:

Trixi,
Bogi is a szájába vette, vágta is rá a fejeket, utána megkapta Steve :)
elég sok minent ízlelt már meg a gyerek így :)

emese1979
 
 


Emese, addig jó míg ez a sorrend :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Helyes,helyes kérem szépen!
Nem is kell már őket annyira óvni mindentől!
Na most hogy ezt leírtam, behúzom fülem-farkam, mert kapok mindjárt a többiektől!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Huuu Netti!
33 ezret???Jesszu!Én kb az elmúlt fél évben költöttem ennyit rucira :oops: :oops:

Gyöngyi!
Marci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sissy!
Üdv újra itt!!!Jó kis ház lesz a nem jóját!Mikor mehetünk talira???

Niki!
Én vártalak a múltkoris h talizzunk,de nem jöttél :(


jaj egy oylan cuki macska szörme rugit vettem!Még farkincája is van neki!Az uram meg:na lányom ,megvan a bölcsibe a jelmezed :lol:

Ja és az előbb mondja h ne nézzek oda,erre hátra nézek,és a lábánál fogva lógatja a gyereket lefelé :shock: Iza meg olyan jókat rühüg!Apja emelgeti fel a feje felett,gyerek meg röhög hangosan :lol:

Mozza!
Néha neme mondhatnál 1-1 ilyen melóra :roll: :wink: Nem?Ne vidd túlzásba!Lilinek most rád van szüksége!Én nem is tudnék moshol koncentrálni :oops:

Réka!
Örülök h alakul a helyzet!!!!

Petra ikrek boldog fél évet!!!

Adri boldog szülinapot!

annus11
 
 


Annus,
miket vettél még?

Overallok nem voltak véletlenül? :lol:

Gyöngyi,
lesz ez fordítva is asszme néhány év múlva... :) gyerek már most molesztálja néha Stevet, csapkodja a pofiját :)az meg csak tűr némán (mondjuk merne másképp reagálni...)

emese1979
 
 


Jaj de jó, hogy nem csak az én gyerekem ilyen! Nóri is olyan sokat alszik, hogy csak 4 szopi sikerül sok esetben. Akkor megnyugodtam, hogy ez így OK! :)

Pumuklii: Mi a 3. kerületben építkezünk, közel ahhoz, ahol most is lakunk. Ez csak azért gáz, mert drága volt a telek. A házat mindenhol ennyiért építenénk fel. Ja és azt elfelejtettem, hogy az anyagot is mi vesszük mindenhez. Volt előzetes kalkuláció, de persze kissé alákalkuláltuk. Nagyjából látjuk a végét, majd megkérdem a férjemet pontosan és megírom priviben, ok?

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


mozza, akkor jol telnek a napok.. engem is behavaztak.. de megeri,csak hat faraszto. en is ugy nyomom mikor Boro alszik, igy o nem erzi a hianyomat . :roll:
de finanszirozni kell a nagy vasarlasaimat es kis terhes le kell vennem Gabirol is,h o is Borozzon.

Annus, vmit vmiert :)

Jaj nem is irtam,de nagyon boldog vagyok h meg mindig csatlakoznak frissen sult majusi anyukak!!
hany "kukkolo" van meg?? gyertek csak elo :roll: :D KEPEKET kerunk legalabb :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Szilvi
ok, köszi :-) Minden hasznos dolognak örülök. :-)

Netti
borozzon :-)
pumuklii
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?