Új privát üzeneted érkezett!

Internet :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: én kb. ugyanígy érzem magam a kontaktlencse miatt; mi a francért mondják, hogy 3-4 munkanap a szállítás, ha még 1 hét múlva sincs itt?! És ráadásul nekem kell hívogatnom őket, hogy ugyan már árulják el mi a szar van...
Vendég
 


Sziasztok Csajok! Most nem kisérlem meg a visszaolvasást, csak egy gyors létszám ellenőrzést tartok, hogy ki osztódott ki nem!:)

Tegnap előtt jöttünk haza, a cukrunk rendeződött így elengedtek.

Mivel nem volt még annyi tejem így pótlást is kap, mert muszáj betartani az előírt adagot. Így viszont Apa is kiveszi a részét éjszaka.

8 kilóval jöttem ki kevesebbel. Ill. 3850 grammal a kezemben.:D

Bénázunk néha, mint az állat, de lassan-lassan gyorsulunk Pantaleon nagy örömére.:D

Képet gmail-re rakok. Ide meg megpróbálok!;)

Ha lesz időm még jövök.

Puszi csajok!


Hajni
hajnalocska
 
 


Én már meglestem Pantit az iWIWen!!! Nagyon édi!!!
Vendég
 

 
 

Ügyi vagy Eszti! És amúgy milyen dolog, hogy te még 2 in 1 vagy? Lemertem volna fogadni, hogy már babázol!:D

Igen oda tegnap volt 5 percem, hogy apához meg hozzám feldobáljak pár képet!:)
hajnalocska
 
 


Paris, duplahajrá!!! Szegény, már csak kisbetűkkel mered írni ezt a fájogatás-dolgot, gondolom, nem akarod elkiabálni... meg is értelek. Én sem szeretném. :lol:
Ja, amúgy már rég le akartam írni Neked, hogy Győr-rajongó vagyok. Imádom a várost, bármikor szívesen visszaköltöznék oda (3 évet húztam le ott a főiskolán).

Datolya, télleg, Neked nem fáj semmid? :wink: Jó cipővásárlást! Nekem szerencsére van egy pár cipőm, ami még éppen feljön a lábamra (cipőkanállal), bár hosszútávon nem túl kényelmes ... :roll:

Reméljük, Pocok, minden rendben lesz! Drukkolunk!

Zsrit, meg lehet kérdezni a dokik és a szülésznőd nevét?
Internet szolgáltató meg ..ssza meg. Ilyen link egy társaságot! Azért gyere, amikor tudsz!

Én fájogatok húszpercenként-félóránként, de csak jóslók. Estére meglátjuk :?

Kép
cosmic girl
 
 


Mindegy Csajok, ha nem lesz semmi, szombaton akkor is szülök!!! De azért köszi a drukkokat! Persze jobban örülnék, ha magától indulna...

Hajnalocska, hát látod...simán 2in1 :D Majd hétvégén...
Vendég
 


Sziasztok!

Pocok: Drukkolok nagyon!!! :wink: :D :D

Anyabébi: Konyhát festesz??? :shock: :shock: :shock:

Sztercsi: Fel a fejjel! Én tudom milyen szar. :roll: De jó neked, hogy rádmegy a télikabátod. Én mintha börtönben lennék, nem tudok kimozdulni, mert nincs olyan meleg ruhám, megfagyni meg nem akarok...

Datolya: Jó pihenést mára!!! :wink: :D

Eszti: Te jó ég, most jutott el az aprócska agyamig, hogy holnapután már babázol! :D :D De szupi! Majd mennek a drukkok ezerrel!! :wink:

Betty: Ezaz, csak pozitívan!!! :D :D

Cosmic: Te aztán nem vagy semmi... :roll: :roll: Amúgy szerintem sem kell már nagyon a Tescoba menned... :wink:
bobóbaba
 
 


Aisha, Screen, Kicsike, Pattogó, Till. Zanikó NAGYON-NAGY GRATULA NEKTEK így utólag is a babákhoz, SOK-SOK EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT, és tejcsit kívánok!
hajnalocska
 
 


Nekem nem volt valami jó éjszakám. 4-szer keltem fel pisilni, utána meg csak vergődtem mindannyiszor. :evil: :evil: :evil: Erre mikor elaludnék rendesen, valami majom digi tv-s nyomja a kaputelefont.
:evil: :evil: :evil: Apa hiába ugrott rögtön oda, természetesen felijedtem rá. Na mindegy, ettől függetlenül még asszem jó kedvem lesz ma... :roll: :roll: :roll:
bobóbaba
 
 


Sziasztok lányok,

két napig nem volt netünk, de látom nem csak nekem volt ilyen problémám (a szomszéd wifijéhez meg jelszó kéne, a szemét :) )


Zanikónak hatalmas gratula Tamarához!



Pocoknak drukkolok!

És drukkolok mindenki másnak is, akinek már szülni kéne :)


Tegnap voltam hajnalban ctg-n, már vannak méhösszehúzódások, de én még nem érzek semmit. Szegény kicsi lányt meg böködtem vagy 5 percig, hogy rúgjon végre egyet. Bezzeg amikor nem ilyen korán voltunk le sem állt végig - nem hiába, a mi lányunk, én is inkább aludtam volna :D

El kéne másznom a patikába, de csak a férjem kabátját tudom összehúzni magamon, abban meg elég hülyén nézek ki, nincs sok kedvem így mutatkozni :?

chardonnay
 
 


Eszti :)

lehet hülye kérdés, de miért rendelted?
miért nem vetted? - az nem egyszerűbb??
párom mindíg csak bemegy aztán kész ...
De amúgy meg rohadjanak meg - ezt mondom - nálunk semmi nem úgy működik ahogy kell ... a "szolgáltatók" - többsége - nem tudja mit jelent szolgáltatni ... legyen ez online rendelés vagy bármi más :evil:

Szuper ez a klubtagság, köszi :lol: :lol: :lol:

Te tényleg mindjárt babázol!!! Hűha!!!!
- hogyhogy pont hétvégén indítanak?

enyém Zoé ha eddig nem jött mostmár holnap délig bírja ki mert reggel 8kor műtik a Balut - így is tiszta para vagyok már az altatás miatt és NAGYON szeretnék ott lenni vele ....

Csilla :)
én is pont 4x voltam :)
de legalább lesz némi átmenet mikor majd 50szer kell kelni a gyerekhez ... nem a tök nyugodt éjszakákról váltunk erre :lol:

Cosmic :)

dokinőm - Zergényi
szülésznőm - L. Melinda

Kép
zsrit
 
 


De jó, hogy előkerültetek...azt hittem már ennyire lecsökkent a létszám :roll:

Én közben manikűröztem (most már tényleg utoljára szülésig :D ), meg megeresztek még egy kargyantát is. Miközben melegszik a gyantagép, elmosogatok, hogy valami hasznom is legyen :roll: csak közben megy az L.A. Ink a Discoveryn és nem bírom itthagyni :roll:
Vendég
 


Zsrit: Végülis van benne igazság... :roll: :roll: :D :D Zoét hipnotizáljuk, hogy bírja ki legalább holnap délig! Baludnak meg kitartás, és gyors gyógyulást neki! Meg sok gyógyítópuszi!!! :D :D Te meg ne parázz, nehogymá amiatt bújjon ki Zoé... :roll: :roll:
bobóbaba
 
 


Hát Csajok elpityeregtem magam a sok gratuláción, nagyon szépen köszönjük Panti nevében is! Nagyon jó érzés volt olvasni őket! :)

Na meg a vonalzóm szövegén is pityeregtem. Ezek a hormonok!:)

És Anyabébi még egyszer köszi a hírhozást, és szó szerint gyagyás vagyok amiért nem írtam be a számodat, azt hitem biztos, hogy elég ha a gépen az asztalra elmentem, majd laptoppal a hónom alatt szülök.:D (de így Apa könnyen megtalálta legalább)


Na most megyek, mert mindjárt kaja idő van!:)
Előkészülök...még muszáj.


Ja és jelentem én átvettem Till. idejét ahogy mondta ő átadja másnak! (okt. 7-ét):D[/b]
hajnalocska
 
 


Rita,

én már évek óta rendelem...nem bírtam a szemészt, aki az optikában vizsgált, így váltottam, de az újnál nem volt kontaktlencse, úgyhogy elkezdtem rendelni a netről, eddig nem is volt ilyen probléma. Ráadásul sokkal olcsóbb (több ezer Ft)...

Hétfőn járna le a 10 nap, amikor mindenképp indítanak, de a doki azt mondta, nem vár addig. Meg gondolom nyugisabb a hétvége. Én nem bánnám, ha kevés szülés lenne, hátha kifogok egy kétágyast egyedül a Toffeeval, tök jó lenne!!!

Jaj már annyiszor akartam írni, hogy nagyon drukkolok a kisfiadnak a műtét miatt!!! Orrmandula, igaz? Szegényke...Zoé most már bizti kivárja, amíg a bátyó túl lesz ezen...
Vendég
 


Bobó :)

Balu olyan édes - rendesen várja a kis hülyém a műtétet, mert ne tudja mit vár ...
De köszönjük a jókívánságokat :)
- nem tudok nem parázni mert a MINDENEM ez a két gyerek, imádom őket és belebolondulok az aggódásba ha valami van velük - dehát ez az anyák sorsa :)

(én meg kitámasztottam a gépet a párkányon egy asztal és egy sámli segítségével - így kicsit egyszerűbb a dolog :lol: :lol: )

Kép
zsrit
 
 


Hajnalocska, szerintem én napokig csak bőgni fogok, ha már velem lesz Sophie!!! :oops: :oops: :oops: Tegnap tesóm mesélte telefonba, hogy Dorci unokahúgom beütötte a fejét, miután letettük, meséltem a férjemnek, közben bőgtem :oops: :roll:
Vendég
 


mrsparis írta:Rita,
Jaj már annyiszor akartam írni, hogy nagyon drukkolok a kisfiadnak a műtét miatt!!! Orrmandula, igaz? Szegényke...Zoé most már bizti kivárja, amíg a bátyó túl lesz ezen...


Esztikém :) Neked is nagyon köszi!!!! Drága vagy!
Remélem hogy minden okés lesz és túlvészeljük ...

Nektek meg bevuduzzuk a tuti helyet a kórházban és nyugis - nem sokan szülős - napot :wink: :lol:

Nem izgulsz??
--olyan érdekes hogy én még emiatt nem ... pedig hétfő is csak két nappal több mint a szombat ...

R

Kép
zsrit
 
 


na lépek ... mert el kell mennem a játékboltba Balunak megvenni a jutalom játékot ... azt se tudom mi az valami Bakugán vagy mit magyarázott .. én ezeket már nem tudom követni

du jövök.

Kép
zsrit
 
 


Még nem izgulok...majd holnap szerintem, amikor elmondják, hogy mi lesz a mente a dolognak...
Vendég
 


Huh, 1 órát játszottam Kép , most már illene ebédet csinálni....

Kinek is adjam kölcsön a kabátom????

Hajnalocska! Én is láttam már az IWIW-en :) :) Gyönyörű! Apa büszkesége :)
Vendég
 


Sziasztok!

Most csak gyorsban írok Esztinek és Kka-nak!

Eszti!
Nem is tudtam,hogy Te is kontaklencsét hordol! :roll:
Azt akarom kérdezni,hogy a szülést is lencsében tervezed? Vagy szemüvegben?Nekem épp valamelyik nap jutott ez eszembe.Mert ha megengedik én inkább lencsében szülnék. :roll: :roll: :roll:

Kkia!
Ne izgulj Kristóf súlya miatt!!!!!A mi méreteink is eléggé változóak.Van olyan,ami nem is nőtt az utolsó 3 hét alatt.De azt mondták,ez nem jelent semmit! :wink:
Úgyhogy nyugi,no para! :lol: És nem csak pluszban mérhetik el a súlyt,hanem mínuszban is! :roll:

Pocok!
HAJRÁ!!!!!!!!!!!++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Este jövök!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziszkó,

én mindenképpen kontaktlencsében...de miért ne engednék??? Szerintem a szemüveg csak zavarna...én csak itthon hordom, meg ha olyan helyre megyek, ahol okosnak kell látszani :lol: vezetni pl. utálok szemüvegben, mert úgy nincs periférikus látásom...megszoktam, 14 éves korom óta lencsém van!
Vendég
 


Nnna elmosogattam, mostam egy adagot, benyomtam a tegnapi csusza maradékát, most kiteregetek, gyantázok, fürdök, boltolok, aztán megfőzök holnapra, ja és porszívózni is kellene. Fájások elmúltak...
Vendég
 


Aludtam majdnem két órát, de most sem a trópusokon ébredtem :evil: Még Zeusz is feladta és végleg bevonult a kennelbe...Már a fürdőből hoztam neki vizet, mert a kerti csapból jeges víz folyik csak :?

Lányok, köszi még egyszer a megnyugtatást. Azt hiszem, hogy az a legjobb, ha a megérzéseimre hallgatok. Egy ilyen kis ficánkának, akinek a bordám alá ér a lába, nem hinném, hogy bármi más baja lehetne :D

Hajnalocska - bébike tényleg gyönyörű :lol: Az, hogy apa is kiveszi a részét éjszakából, nagyon díjazandó! És olyankor megy és megcsinálja a tápszert, tisztába teszi a babát és te alhatsz??? :wink: Ja és a 8 kg mínuszhoz is gratulálok!

Eszti, már csak kettőt kell aludni :shock: Azt nem is mesélted, hogy milyen csizmát vettél? És hogy bírtad felpróbálni? Mert nekem jelenleg már apa köti a cipőfűzőmet :roll:

Zsrit, a Bakugán golyó az egyik ismerősünk unokájának is a nagy kedvence. Valami őrült japán rajzfilmből van asszem...feldobják és valami szörny nyílik ki belőle vagy hogy magyarázta a kissrác...meg van hozzá valami kilövő is talán...? Remélem, hogy a fiamat majd az építőkocka jobban fogja érdekelni (bár gondolom, ezzel te is így vagy ) :D :D :D

Kép
kkia
 
 


Sziasztok :)

na megjöttem ...

Kkia :) talált!
golyó amiből vmi izé jön ki ... megvettem. mondjuk vagy 20 féle volt ..
Nem aggódom mert a fiaim irtó sokat legóznak, rajzolnak, sőt írnak, számolnak 5 évesen ...
szóval mellé elfér egy két hülyeség is :)



R

Kép
zsrit
 
 


Kkia, de jó, hogy jobb kedved van!!! Biztos a pihenés miatt is. Toffeemnak is a bordáim alatt van a lába :D nagyon élvezem, mikor beindul :lol:
Csizma: hát ez az, hogy milyen! :wink: :D Olyan, mint egy mamusz, csak épp nem az, belebújós és a gatyán kívülre tudom venni-na ezt jól megmondtam, de azért remélem érted! Teljesen lapos talpú és bundás, nem túl szép, de sok fiatal csajszin is látom, úgyhogy nem aggódom, igazából babakocsis sétákhoz vettem...férjem szerint ronda, mert olyan, mintha 43-mas lábam lenne benne :lol: :lol: :lol:

Megjártam a boltot, egy hős vagyok, felért egy maratonfutással - full szembeszél -, pedig itt van a szomszédban. Főzni majd később fogok...
Vendég
 


Kkia, örülök, hogy jobb a kedved!

Eszti, nagyon ügyes vagy, hogy vettél csizmát! Én elnapoltam a cipőt holnapra (lehet, hogy a tudatom tiltakozik a 40-es méret ellen).

Zsrit, szorítok Nektek holnapra, hogy Balu minél könnyebben átvészelje! Holnap este már mehet is haza, vagy egy éjszakát bent kell még töltenetek? Ilyenkor kap valmi kisebb ajándékot Bence is?
Bakugant sajnos én is ismerem, láttam már szörnyűbb dolgokat is.

Úgy ennék valamit, de nem tudom, mire vágyódom, így ha most elkezdenék enni tuti mindent benyomnék, ami nem ugrik el, így inkább el sem kezdem. Majd később, ha már megvan a célkaja.

Kép Kép Kép
datolya
 
 


sziasztok!

csajok, én ma kínomban felavattam a hordozókendőt - különben esélyem sem lett volna se enni, se háztájizni... Igaz, csak másodszorra sikerült megkötnöm úgy-ahogy, de volt másfél óra nyugalmam és szabad volt a kezem! Az élet apró örömei... Majdnem felért egy teszkó látogatással... :lol:

Ginuska
A hasfájás nálunk detto ugyanaz... Én most Infacol cseppekkel próbálkozom, meglátjuk... A doktornő szerint mire végigpróbálja az ember a gyógymódokat, rendszerint magától elmúlik. De én nem bírom ki, hogy ne próbáljak meg segíteni rajta, annyira szörnyű látni, ahogy szenved... :roll:


Anyabébi

hogy áll a konyha prjoket? Nem vagy semmi...

Tündér
Ezt a térden keresztbetevést én is ki fogom próbálni, bár kissé ijesztően hangzik, hogy lóg lefelé elöl-hátul... Mondjuk az is igaz, hogy egy-két hónap és elmúlik, de addig...

Pocok, hajrá!!! +++++++++++++++

Kkia
tényleg ne aggódj a méretek miatt, nem lesz semmi baj, max annyi történik csak, hogy könnyebben fog kijönni a kissrác és nem szívsz orbitálisat!

Cosmic
Jól nyomod...!!! Még senkit sem hallottam ilyen lelkesen beszámolni a jó kis 1 perces fájásokról!!!! Sztem este már neked drukkolunk!!!
A cici fájást elkerülheted jó eséllyel, ha már első perctől jól teszed mellre a babát, de ehhez kell egy megbízható csecsemősnővér, aki segít.

Kép
szilveeaa
 
 


Eszti, ilyen csizmi? Én tavasszal Amerikában vettem ilyet, mert már régóta fájt rá a fogam... Sztem nagyon állat!

Kép

Kép
szilveeaa
 
 


Kkia nyugi.......örülj neki hogy nem 4 kilós babát kell megszülnöd...nem könnyű.....
normál sullya van a babádnak!!!

cosmic girl
"Hozzáteszem, a lakás fénylik, az NCIS szakértői sem találnának egyetlen ujjlenyomatot sem... "

olyan jót röhögtem!!!!!!!! :) :) :) :)

ma megmérték Barnit....3700 gramm és 54 cm lett..3150-el és 49 sm-rel jöttünk haza!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kki, gratulálok!!! Mi 3100g-al jöttünk haza és most volt 3750g a kisasszony... Lassan bealkonyul az 56-os ruhadaraboknak... :lol:

Kép
szilveeaa
 
 


írt bébinyuszi.......korházba van hétfő óta méhszája 2222.....reméli hamarosan szül!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szilveeea, igen, ilyen a csizmim, csak fekete!!! De jó, akkor nem csak nekem tetszik :D

Bébinyuszinak drukkok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Basszus, nem szoktátok nézni a Spektrumon A mamit akarom-ot? Húúú én sokszor úgy kiakadok ezeken az apákon, van hogy azt sem tudják hányadikos a gyerekük meg mekkora ruhát hord...szörnyű!!! Azt hiszik ők fingták a passzátszelet, aztán ha 2 napot el kell tölteni a gyerekeikkel meg házimunkával, amit egy nő félkézzel megcsinál, összefossák magukat...

Na húzok főzni, rakott karfiolt csinálok.
Vendég
 


POCOK HÍREK:

"Megszületett a kislányom 2850 gramm és 51 cm! Gyönyörű pici lány!"


GRATULÁLOK POCOK!!!!!!!!!ÜGYES VOLTÁL!!!!!!!SOK BOLDOGSÁGOT A PICI CSAJSZIHOZ!!!!!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


HAJRÁ BÉBINYUSZI!!!!!!!++++++++++++++++

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Eszti! Nagyon tetszik nekem a csizmid! Bár én inkább motorosfazont néztem ki magamnak. De egy előnye van a tiednek: MELEG!!!!! Ez a motorosabb ugyan lapos, de nem nagyon meleg. De vmi kell, még körül kell nézni.(ja! Mikor is?) Ha ezt tudom, hogy ilyen hamar tél leszm akkor nem őszi cipőt veszek :(

[b]Bébinyuszi! Drukk!!![/b]

Nitácska! Én olyan számot nem is találok, hogy 2222. Vag ynagyon rossz helyen keresem.

Igen nőnek a babyk! :) :)

Még mindíg vannak kisebb fájásaim. De tudom, ez még nagyon gyenge....Várok.
Vendég
 


ÉLJEN POCOK! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Dehát ugye nálam még korai lenne, pláne, hogy nyákdugóval még nem találkoztam. Ugye először nektek is csak kisebb fájások voltak a jósló előtt?


Szegény kutyám! Előre hátra futkorászik. A keresztfiam a két ház között focizik, a kutya meg a labdáért meg van őrülve. Csak erős labdát nem találtam még neki, mert eddíg mindent szétrágott :wink: :wink: :wink:
Vendég
 


Sztercsi pedig van olyan.....nyuszi is ezt írta........
Pocoknak sok boldogságot kívánok a pici lányhoz!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szilveeaa - köszi neked is! Az "orbitális szívás"-t tényleg szívesen kihagyom :D Bár az uh szerinti 9 cm-es fejecskét is nehezen tudom egyelőre elképzelni, hogy hol szeretne kibújni :roll: Itt a klinikán első babánál mindig van gátmetszés...

Tényleg, anyukák, a gátsebeitek már gyógyulnak?

Eszti - igen, megnyugodtam asszem :) A páromnak most meséltem, hogy miket írtatok és hogy babci is milyen kis ficánka volt ma, és talán ő is megnyugodott...de azért hozott nekünk 2 kg gyönyörű nagyszemű szőlőt, hogy elég kalóriadús legyen a táplálkozásom :roll:

A csizma szerintem is nagyon szuper! És el tudom képzelni, hogy milyen kényelmes...És milyen jó lesz benne babakocsizni :wink:
Én is kaptam apától a múlt héten egy szőrmés crocs papucsot, azóta szinte ki se szállok belőle itthon, zoknit sem kell húzni...
A crocs-nak vannak szőrmés gumicsizmái is, ami ebben az időben éppen ideális lenne...még egy ilyenre pályázom én is.

Én is szoktam nézni a Mamit akarom-ot a Spektrumon :D Hát tényleg nagyon gáz apukák vannak benne...no, de azért van egy-két neveletlen kölök is...ma is volt egy kiscsaj, aki mindenre csak azt válaszolta, hogy NEM...pedig nem 2 éves volt...apuka az egész édességboltot odaígérte neki...majd vacsorára sült szalonnás zsömlét adott neki :shock: :shock: :shock:
Viszont ami tetszik benne, hogy szuper játszóházakat mutatnak benne. Nálunk szerintetek mikor lesznek ilyenek????

Nita, Barni már 5 cm-t nőtt? :shock:

Bébinyuszi - drukkolunk!!!!

Kép
kkia
 
 


Gratula Pocoknak! Sok boldogságot és sok tejcit!

Hajrá Bébinyuszi!


Mamit akarom-ot én is szoktam nézni, jókat szörnyülködök rajta. Ma csak fél füllel, jól hallottam, hogy az egyik apuka nem tudta hányban született a lánya??

chardonnay
 
 


Pocoknak hatalmas gratula a kisleányhoz!!!!!



(ezek szerint jól benéztük és tényleg szülni ment ma ...
szegénykém meg hiába kereste reggelre a bíztató szavakat ...
még 1szer bocsi Pocok ...)




Eszti :)

ez a csizmi nekem is tetszik nagyon!!!
- bár Rolidnak abban azért igaza van hogy nem épp nőies darab DE vagány :lol: -
csak azt nem tudom, nem ázik be? én azért nem újítottam be, mert úgy tűnt amit néztem mintha nem lenne vízálló ...

Szilveaa :)

dehát mit csinál a kis tündérlány ?? :?:
nyüglődik :?:

---
Nincs olyan baba amelyik csak eszik alszik és nem fáj a hasa?
Én úúúgy szeretnék ilyet!! na jól van, költői kérdés volt :lol: :lol:

Sztercsi :)

nekem eddig csak kisebb fájásaim voltak - de az is lehet szerintem igazi jósló ... nem kell ahhoz besz@rni a fájdalomtól
talán Anyabébi írta hogy neki a szülés is csak amolyan "keményedés" szerűekkel kezdődött aztán gyerek lett belőle ...
(Bocs Anyabébi ha nem Te írtad, de úgy rémlik)
szóval ez szerintem egyénfüggő

Egyébként ANYABÉBI hol vagy mán?
Alszol egész nap, mi?

:lol:

Kép
zsrit
 
 


Na itt vagyok töltök képeket aztán visszaolvasok.

Mai poci:
Kép Kép

Konyhaprojekt :) Eddig sima semmilyen fehér volt, gyerektenyérrel itt-ott megtapicskolva. Ez a szín a kék és narancssárga keveréke :shock:
Kép Kép Kép

Ma megjött a csodálatos Mei-tai-om :)
Kép

Ide várjuk kicsi Kenézt :) (azé piros mert eza buja hálószoba :mrgreen:
Kép

Mingyá jövök, remélem nem írtatok sokat :roll:
anyabebi
 
 


Anyebébi :)

én azt hittem csak viccelsz ezzel a dologgal hogy konyhát fogsz festeni ... ÉS NEM!!! nem vagy semmi :roll: :lol:

Kép
zsrit
 
 


Datolya :)

Neked is köszi a szorítást :)
egyet bent alszik ... de eleve úgy lett leadva a létszám, hogy apja alszik bent vele... azt már nem merem bevállalni.
Nem írtad hogy Nálad mi a helyzet?
Vannak "jelek"? Vagy semmi?

R

Kép
zsrit
 
 


Anyabébi, szuper a festés! És ez a szín mennyire vagány! Tök jól megy a terítőhöz meg a szőnyeghez. Nagyon ügyi vagy! Elfáradtál kellőképpen? :lol: És basszus neked sincs narancsbőröd...csak én vagyok genetikailag ilyen rinocérosz???

Mei-tai is tök jó! Őt hol is lőtted?

Kép
kkia
 
 


Rita, hát beázni beázik, de nem is téli szerintem, hanem pont erre a buzi szeles időre jó-meg nekem pluszban a vesém miatt, mert általában lábtól fázom fel, úgy, hogy észre sem veszem :roll:

Anyabebi, konyha nagyon jó lett! És UGYANILYEN KUKÁNK VAAAN!!!
Mei Tai is szupcsi!Pocid meg csudaszééép!

POCOKNAK ÓRIÁSI GRATULA!!!
Nekem is tök lelkiismeretfurdallásom van Miatta, reggel benézett, nem volt itt senki, este sem bíztattuk...basszus!
Na látjátok, én is így fogok szülni 2 nap múlva; szombat reggel észrevétlenül bejaszkarizok a kórházba, délután meg már dobom is az üzit, hogy megvan a kiscsaj!!! :D Most már tényleg ÉN következem, úgyhogy ma, holnap senki ne merjen szülni!!! :twisted: :lol:
Vendég
 


Pocok: Gratula a kislányhoz! Sok boldogságot, jó egészséget, és sok-sok tejcit Nektek!!!

Bébinyuszi: Drukkok mennek!!! :wink:

Anyabébi: Micsoda pocak! :roll: :roll: Nagyon ügyi vagy, szuper lett a konyha!!! :D :D :D

Eszti: "Most már tényleg ÉN következem, úgyhogy ma, holnap senki ne merjen szülni!!! :twisted: :lol: " :roll: :roll: Hát, ezt nem mi döntjük el. De rajtam ne múljon!!! :D :D
bobóbaba
 
 


Na helló csajszikák!

Olvastam :)
Eszti: a táppénz nálunk úgy van, hogy 20-ig be kell érni a központba ahol számfejtenek akkor megkapom 3-án, ha nem ér be akkor hóközi kifizetésben (mint most) 15-i utalással. Azért volt most később mert összevártam 4 hét tp papírt, hogy az adójóváírást is tudjam kérni. :shock:
Zsrit: holnap nagyon szorítok a Balukádnak, biztos nagyon ügyes fiú lesz :) Megérdemelte a Bakugant. Az én fiamnál is nagy sláger van neki 12 vagy 13 asszem, meg kilövő meg pálya vagy mi is.
Hajnalocska szia!!! Mindjárt megnézem a Pantikádat :)
Kkia: Ezek mellett a játékok mellett esélye nincs az építőkockáknak, maximum a Legonak. Sajna ez van. És minden évben más a sláger minden korosztálynál. Készülj fel !!!!
Narancsbőröm: nem vagyok ám hülye, hogy azt fényképezzem :mrgreen:
egyébként van, olyan a bőröm, térdig :shock: , Szerintem gáz, de a párom mindig azt mondja, hogy szte nem látszik, meg hogy ez csak a nők hülyesége :lol:
Mei-tai: itt a babaneten keresztül rendeltem GREMESE-től, így 5300 ft volt a kapucnis. Az jó ár. Belinkelem a honlapját ott is csodaszépek vannak. Ha rendelni akarsz a babaneten írj neki privit így jóval olcsóbban adja ;) http://www.mei-tai.hu/akciok/
Szilveeaa: van még ez az Espumisan csepp is, a barinőm lánya az infancoltól görcsölt, az én fiam anno a Gripe water-től sikított. Most légy okos. :shock:

POCOKNAK GRATULA A KISLÁNYÁHOZ!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anyabebi 2009.10.15 16:32-kor.
anyabebi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: