Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok

bocsi se pont se vesszo, csak gyorsan bekukkantok. Csak holnap kotik be a netet, egesz heten nem tudtam jonni. remelem mindenki babastol egyutt jol van. Puszi
Preta
preta
 
 


Preta: tök jó, hogy jelentkeztél. Már kezdtelek volna hiányolni, csak eszembe jutott, hogy költöztök.
remélem jól vagytok!

Kép
kissmanó
 
 


Manó, én hatalmas balhét nyomtam volna...nem tudják hol a gyerek. Az agyam eldobom!

Mérges vagyok: kinéztem a Brendon téli katalógusból, hogy Áron karácsonykor hosszú újjú body-ban és egy kis kötött mellényben lesz.
Persze ott a mellény, majdnem 5 ezer. Találtam egyet a teszveszen annál a csajnál, akitől múltkor vettem egy pár cuccot. Itt lakik a közelben - házhoz hozná, a mellény tökéletes, mindösszesen 700 Ft...de 3-6 hós méret. Áron abba karácsonykor tuti nem fér bele! :evil: :evil:

Remélem a börzén találok helyette másikat!

Úgy tetszett! :(

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 

 
 

Kis mazsolám elaludt. Ez rendkívüli alvás, ilyenkor nem szokott...gondolom ez a fránya idő miatt van. Én is kávézom éppen.
Tanulnom kéne...

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok!

Hát, én most kicsit magam alatt vagyok. Ma voltunk mázsáláson....
Niki már sosem fogja elérni a bűvös 6 kilót :cry: Megint csak 20dkg-ot hízott 2 hét alatt. :( Jelenleg 5820 gr és 64 cm.
Mindegy,a védőnő azért elégedett volt vele, csak engem zavar,hogy szoptatok-szoptatok,de nagyon keveseket hízik. Talán jobb lenne, ha tápit is kapna...Mondjuk ficánkol rendesen,kakil is sokat és hát a család egyik tagja sem tartozik a husikásabbak közé...
Nagy kérdés:Érdemes tovább szoptatni vagy jobb lenne,ha mást is adnék Neki?
Bocsi, most nagyon kedvetlen vagyok :evil:

Banyoszka
banyoszka
 
 


Banyoszka: mit nem adnék, ha nem azon léne rágódnom nap mint nap, hogy meddig elég a tejem, miért van ma ismét kevesebb.
Mert én igenis szoptatni szeretném min. 6 hóig kizárólag, s utána is jó lenne, mikor mást is kap.
csak az olyan napokon mint a mai, mikor csak azt érzem, hogy két nagy és bazi üres tarisznya lóg a melltartóimban, akkor csak arra tudok gondolni, hogy bár még holnap is tudna cicizni.

meg amúgy is, aki olyan mutatványokra képes mint Niki, az sok energiát vet be. az pedig símán mehet a dekák róvására.
szal részemről csak annyit mondhatok, hogy hol a bíztosíték arra, hogy esetleg nem 20, hanem 23 dekát szedne magára a csaj táppal. s akkor azért megérné lemondani az anyatejről?
meg különben is, látnád ha baj volna, ha éhes lenne, ha nem lenne jókedvű, ha sápadt volna, ha....ha....ha...


szól a telefonom

Kép
kissmanó
 
 


Manó én is szeretném sokáig szoptatni, emiatt hajtok,mióta megszületett Picikém, ne értsd félre,csak nem látom, hogy olyan látványosan gyarapodna az anyatejtől,és az jutott eszembe,hogy talán nem is teszek annyira jót ezzel,hogy ennyire ragaszkodok, hogy csak szopjon...
Azért nézd meg, korához képest Niki a lett mára legkisebb itt a topicunkban, pedig azért elég normál súllyal született.... Még a kisebb súllyal született babák is jóval túlhaladtak rajta súlyban.
Tudom,hogy a babáknak legjobb az anyatej, de ilyenkor is????

Banyoszka
banyoszka
 
 


na, a tavalyelőtti topikban is volt egy kiscsaj, ő nem szopizott, csak tápot kapott és mégis kis cingár volt. tehát mint mondtam, semmi bíztosíték ha táp lenne, akkor a mérlegen többet nyomna.
s akkor még 1x: a mérlegen kívül más okod lenne-e táphoz nyúlni?

vagy más: minden szopi után fejjél kicsit. így látod, hogy van-e még, meg elviekben ezzel szaporítani is tudsz. ha szaporítod, akkor többet kéne majd egyen ha szüksége lenne rá. de szerintem nincs szüksége.

én is 3300-al születtem, állítólag 6 hónapos koromig szoptam, de míg középsuliban abba nem hagytam a sportolást, rettenet gebe voltam. azóta meg....jobb ezt az én esetem a jelenből nem ragozni

Kép
kissmanó
 
 


Banyoszka,
drága, ne szomorkodj ezen! Nézd meg a nagyokat! Amikor jól tanulnak, sportolnak, udvariasak, öröm velük az élet, átadtál nekik egy értékrendet, tökéletes emberek a maguk világában, mit számít, hogy mit ettek 4-5 hónapos korukban?! Most komolyan, mit ártanál Nikinek?

1. Marad az AT. Eddig sokat dolgoztál érte, szopizik tovább, boldog leszel, de sokszor benned fog motoszkálni a "mi lett volna ha..."

2. Megkínálod HA táppal, ami nem idegméreg vagy gyermekölő rettenet hanem a kisbabák számára a legjobb táplálék, ami mesterségesen előállítható. Vagy kell neki, vagy nem. Ha kell, adsz neki, de a döntő tápláléka marad az AT. Vagy többet fog hízni, vagy nem.

3. Lassan megkínálod szoptatás után gyümölccsel, zöldséggel, gabonával. És akkor vagy eszi szépen, ha még éhes vagy nem.

Én nem látom, hogy lenne bármi veszteni valód. A 6 hós szabály az 4-6 hó között, egyéni megfontolás alapján. Minden baba más, ebben miért lennének egyformák? Ha valakinél minden ok, elég a tej, a baba hízik, elégedett, naná, hogy nem kell semmi. De ha nem, csak kell valami megoldás.

Rohadtul mérges vagyok erre az erőltetett "szoptass 6 hóig, minden körülmények között, különben ártasz a gyermekednek" - nyomulásra. Csak azokban keltenek fölösleges lelkiismeret-furdalást, akik amúgy is megtesznek mindent. De az, hogy utána azt a gyereket nevelni is kell még elég sokáig, az sehol nem szerepel. Hogy foglalkozzanak vele eleget, odafigyeljenek rá, beszélgessenek vele, ne legyen ott látástól mikulásig az óvodában, iskolában, ha nem muszáj, az már elsikkad. A terhesség, a szülés, a szoptatás szent tehén, de könyörgöm, hol a többi?! Ez csak egy szelete az életnek, de nem a szoptatáson múlik, hogy milyen ember lesz belőle.

Elnézést kérek mindenkitől, aki ezzel nem ért egyet. Ez az én véleményem.

Kedves Banyoszka, emiatt nem szabad szomorkodni!!!!!!

Kép
benta
 
 


Köszi Lányok, igazatok van, csak kicsit magamba roskadtam és melléestem :?

Manómérlegen kívül nincs okom amúgy, szerintem a meglévő mennyiséggel nincs gond, mivel időnként megkínálom kaja után a másik cickóval is, tesztelvén a jóllakottságot, és általában az már elutasításra kerül.

Benta, valóban fel van fújva mostanság ez a szoptatósdi, én nem ezért szeretnék sokáig tejelni, hanem mert a nagyokkal nem ment és most élvezem.Egyébként az is igaz, Ők tápisak voltak és Ők sem voltak dagibbak :D

Köszi a vígasztalást, aranyosak vagytok, most mennem kell, ébredt a Kisasszony. Később még jövök.

Banyoszka
banyoszka
 
 


Rohadtul mérges vagyok erre az erőltetett "szoptass 6 hóig, minden körülmények között, különben ártasz a gyermekednek" - nyomulásra. Csak azokban keltenek fölösleges lelkiismeret-furdalást, akik amúgy is megtesznek mindent. De az, hogy utána azt a gyereket nevelni is kell még elég sokáig, az sehol nem szerepel. Hogy foglalkozzanak vele eleget, odafigyeljenek rá, beszélgessenek vele, ne legyen ott látástól mikulásig az óvodában, iskolában, ha nem muszáj, az már elsikkad. A terhesség, a szülés, a szoptatás szent tehén, de könyörgöm, hol a többi?! Ez csak egy szelete az életnek, de nem a szoptatáson múlik, hogy milyen ember lesz belőle.

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Na akkor nem tudom hogy kell idézetet beszúrni! :(

A lényeg: Benta a szívemből szóltál!

folyt köv.

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Noémi: eccerű....rámész az üzinél látható idézet fülre, s abból kitörlöd azt a részt ami nem érdekel, s akkor kész az idézet

Kép
kissmanó
 
 


Banyoszka!

Egyetertek Bentaval. :)
Niki nemsoka 5 honapos! Szerintem is, ha szopi utan megkinalod, artani nem fog, mennyiseget pedig ugysem rogton fog enni.
Niki ilyen alkat, Emma lanyom is ilyen volt, 100-akat hizott hetente. Hidd el, sokat kakil, biztos eleg neki a tej, szerintem a taptol sem hizna jobban. A fejes jo lehet, esetleg ha kiprobalnad a potlast sajat tejcivel, kiderulne, hogy ehes marad-e. Ha eszik 20-at, vagy 40-et, akkor nem!
Ha pedig szeretnel mast, helyedben a Sinlac-ot probalnam ki eloszor.
Persze mindent csak lassan, mert azzal osszezavarod.
:?
Fel a fejjel, minden jol mukodik! Amugy a 100 egyaltalan nem keves, es a majdnem 6 kg is rendben van 5 hosan.
:D
Agi

KépKép
lys
 
 


És még valami:

Nem vagyok büszke arra, hogy hüvelyi úton szültem, hogy szoptattam eddig-addig. Arra viszont nagyon is, hogy a 8 éves az egyik kabátját oda akarja adni x.y.-nak, mert annak nincs, és nagyon fázik. Meg arra, hogy a 7 éves hazahozza nekem a jutalom-cukorkát, mert tudja, hogy szeretem. És arra is, hogy a nagyfiam, amikor összerogyok este, megsimogat, és kérlel, had etesse meg ő ma éjjel az öccsét, én meg aludjak. Ez a lényeg, a többi nem fontos. Nekem.

Kép
benta
 
 


Szóval: én most ott tartok, hogy nem akarom megmondani a védőnőnek sem a gyerekorvosnak, hogy már elkezdtük a hozzátáplálást. Tudom, ez hülyeség - felnőtt nő vagyok...de akkor is. Olyan érzést ébresztenek bennem, hogy rossz anya vagyok.
Pedig én biztos vagyok magamban: tanulmányoztam az ide vágó irodalmat, és megfelelően kezdtem el. Nem kell bizonyítanom senkinek sem.
Egyszerűen, ahogy írod Benta, rossz érzéseket keltenek az emberben!

A másik: beírattuk Áront a bölcsibe, és ezt valahogy szóba hoztam a védőnő előtt. Erre megkérdezte, hogy mivel foglalkozom, hogy nem tudnak nélkülözni....mondtam neki, hogy ők tudnak nélkülözni engem, de mi nem a pénzt. De mintha nem is Mo-n élne. Merthogy az milyen szép kor. Könyörgöm én is tudom, és ha nyernénk a lottón és sem mennék vissza. És persze törekedni fogok rá, hogy az elején csak 4-6 órában kelljen dolgoznom, hogy többet lehessek Áronnal.
De ugyan az, mint a szoptatásos témánál: azért mert valaki otthon marad 3 évig nem lesz jobb szülő...csak neki más a véleménye, másképp tudják megoldani a dolgokat.
Persze nem panaszkodhatom: jól élünk, jobban, mint az átlag. Mégis: én szeretek nyaralni, síelni, vásárolni, fodrászhoz, kozmetikushoz járni...persze ezekről le lehet mondani, én mégsem érzem úgy hogy le kéne.

Én is és az öcsém is 10 hónapos korunkban kezdtük a bölcsit, és egészséges felnőtt lett belőlünk.

Én úgy érzem, hogy - a múltkori cikkben amit Benta belinkelt Ősanyáknak hívták őket - túllihegik ezeket a dolgokat. Misztifikálták ezeket a dolgokat...és az ember lánya ha másképp gondolja...már rossznak van kikiálltva!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Benta, könnybe lábadt a szemem!
Igen valóban ezek a fontos dolgok! :)

Megpuszilgatnám a fiúkat!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Manó úgy csináltam...de aztán olyan lett, mintha én gépeltem volna...

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


[quote="kissmanó"]N írta:kissmanóoémi: eccerű....rámész az üzinél látható idézet fülre, s abból kitörlöd azt a részt ami nem érdekel, s akkor kész az idézet


aha értem mi lehet a gond: az idézet jelet is kitöröltem...

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Noémi :wink:

Benta: persze, hogy persze. Okos, ügyes fiúk kitűnő anyája vagy. Igazából azok az elítélendők, akik kérik a szurit a tej apasztása érdekében. Na, azokat le bírnám lőni.
S ugye eddig a lányaim 6 hó előtt lettek táposok.
szal én is tudom ám mit írtok, azért nem vok egy elvetemült szopipárti. csak ha még van anyatej, akkor annak próbálom menteni a "határidejét"

Kép
kissmanó
 
 


Ha van elég tej, és a gyerkőc jól lakik, akkor valószínűleg elég...de Manó minden tiszteletem a tiéd. Én ezt tuti nem tudnám csinálni. Már hányszor küzdöttétek magatokat vissza.
Én ennél kényelmesebb vagyok!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok!
Kép

Kép
kata840725
 
 


yes,yes,yes,yes................oan happy vok.
7végén Vármezőn más lakókocsisoknál láttunk kis bevásárlószekér szerű micsodát, amit bicikli után lehet akasztani utánfutó gyanánt.
minnyá keresek képet is.
abba ültek a kicsik (Téta meg unokatesója) s nagyon élvezték. akartunk mi is venni, de sem Székelyudvarhelyen, sem Brassóban nem kaptunk. Hétfőn sóginőm megnézte M.Vásárhelyen is, mondták neki már nincs, maradt 3 hibás darab, s azt visszaküldték.
Erre kb. 5 perce hívott, hogy a férje kapott. Ugyanabban az üzletben ahol ő nem.
A lényeg, hogy lesz. Edinának még nem is mondtam meg, de megtudja s ő is happy lesz. Szomorú volt a drágám mikor mondtam, hogy senki nem talált. és mégis.....juppíííí

Kép
kissmanó
 
 


s akkor a fotó

Kép

Kép
kissmanó
 
 


Tipp: Niki

Kép
Kép
cosmopolita
 
 


Benta: nekem is párás lett a szemem, hogy milyen édesek a fiaid és én is nagyon egyetértek Veled.

Noémi: Én se mindenkinek mondom, hogy hozzátáplálunk, pontosan azért, amit Te is írtál... /pedig a gyerekdoki javasolta/. És volt is már ismerősöm, aki nem értette, merthogy Ő mindenhol azt hallja, hogy csak 6 hó után...

Egy furi történet ezzel kapcsolatban: pár hete voltam lent a ház közös kertjében, odajött hozzám egy szomszéd csaj, akit még nem láttam. A második kérdése az volt, hogy szoptatok e?... a nevemre már nem volt kíváncsi :shock: :?

Ki is mondta, hogy a C und A-ban vannak jó overálok? Mert így van, csak éppen már 3üzletben nincs a gyerek méretében :? :(

Majd az előző oldal hozzászólásaira is írok, csak még vasalnom kell, amíg Petra alszik.

Kép
Kép
cosmopolita
 
 


én is, én is:
NIKI

s az előbb nem is vettem észre a képet :(

Kép
kissmanó
 
 


Én is Nikire tippelek!

Rendbe raktam Áron szekrényét...hát mit is mondjak...a gyereknek van kb. 5 kertész gatyája, és kb. ugyan ennyi sima.
Persze ezzel nem is lenne baj, ha nem nőné ki jó esetben 2 hónap múlva...hát ez van kezdő anyuka túlvásárolta magát! (de mindegyik turis, és amikor rátalálok egy tuti darabra nem tudom ott hagyni...)

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Cosmo, ez ismerős. És olyan idegesítő...kinek mi köze hozzá...

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Annyira jó ez a mai kép, olyan szeretet árad belőle!! Komolyan, tisztára elérzékenyülök, na meg Benta szuper fiaitól is!! ÉS Áron hurkáitól... Na, és akkora tipp Niki nekem is.

Banyoszka: minket is a súllyal csesztetnek, hogy keveset hízik Borcsa. Mondjuk lhet, hogy kicsit igaz volt, de nekem már nagyon elegem van, hogy mióta megvan, vagy az orvos, vagy a védőnő ezzel cseszet. Mondjuk, dokinak volt, hogy igaza volt, a mostaniban nem vagyok teljesen biztos, de mindig beparáztatnak. szóval mi a Sinlac natúrt adjuk krumplifőzelékbe keverve, meg kap már gyümit is. DE a többiekkel egyetértek én is, ha Niki nem tűnik éhesnek, akkor egyszerűen csak ilyen alkat, nem? Borcsa amúgy még most is kisebb súlyú Nikinél, viszont nem tűnik éhezőnek... :lol:

Ez a 6 hónapig csak szoptass ez engem is kikészít. Sőt, az egész mizéria, amivel belénk sulykolják, hogy mitől leszünk jó anyák, és mitől érezzük rosszul magunkat... A másik, hogy OK, szoptass, de ezt szinte sehol nem teheted meg nyugodtan, mert mindenhol kinéznek, mégha semmi nem is látszik a melledből, amikor eteted a babát! Akkor ez most hogy van? Én mindig rosszul érzem magam, ha nyilvános helyen kell szoptatni, viszont felülemelkedtem már rajta, mert akkor meg nem mehetnék el sehova, és nem akarok itthon ülni.

Van itt egy nemzetközi felhívás az emberi személy és a család jogainak méltóságáért az ENSZ-hez szeretnék benyújtani, ha egyetértetek vele, írjátok alá: http://www.c-fam.org/campaigns/lid.11/default.asp

ÉS mégegy fontos: Írtam Cincibabusnak SMSt, hogy mi újság velük. Ezt írta: "Elnézést, hogy mostanában nem jártam FElétek, és köszöjük az érdeklődést! Már adok angol órákat, és ez elveszi a kevéske szabad időt is. Velünk minden szuper, Nellike nagyon kedves és mosolygós Baba! Mi hétfőn kóstoljuk az almát! :) Örülök, hogy Ti is jól vagytok, hamarosan jelentkezem a fórumon, addig is puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Noémi: tudod, az ősanyák elvből nem járnak kozmetikushoz és fodrászhoz... ja, meg ruhát se vesznek maguknak. :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Sziasztok!

Noémi!
Ez a ruha-mizéria ismerős. Én tegnap szelektáltam ki a vékony rugikat, nem egy volt , ami még sose volt Nórin és már valószínűleg nem is lesz...

Manó!
Fotó: :D

Tipp: szerintem is Niki
az elsőről lemaradtam volna???? :shock:

Mi ma babatalin volunk, 2 helyes kispasival randiztunk :wink: : Nándival és Ácica Domijával...aztán egy fél vagyont hagytam a Brendonban, de kocsizsákunk még mindig nincs.

KépKép
amadea
 
 


én most az ebay-t is megcéloztam kocsizsákért.
s lenne is, csak azok a fránya dajcsok úgy jelölték meg, hogy csak No-ba postáznak. most próbálok vagy 2-t megfűzni, aztán lássuk :wink:
s egyenlőre csak gyapjúlábzsákoknál nyomulok

Kép
kissmanó
 
 


Igaz Csillag! Számukra érthetetlen miért akarok jól kinézni! :):)

Amadea, én eladok párat a teszveszen. Egyszerűen nincs annyi nap, hogy mindegyiket feladjam Áronra (avagy majd a testvérére) :)

Kismanó, de jó ötletet adtál!
A barátnőm hétfőn utazik Németo-ba, lehet ebay-ezek egyet, és megkérem hozza haza nekem!
Remélem meg tudja oldani!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


hát ha többet marad ott, akkor tuti megoldható.
én is azon gondolkodom, hogy van egy épp abban a városban ahol apa keresztanyája van.
csak az a baj, hogy nem hiszem ő postázná nekünk :(

Kép
kissmanó
 
 


Én szoktam járni kozmetikushoz is, meg fodrászhoz is :oops: , igaz már csak pár szál hajam maradt :( ....
(na jó, ha jól belegondolunk, én nem is érzem magam "ősanyatípusnak", bár a múltkori cikkbet olvasva sok helyen magamra ismertem)

Noémi!
Mi a felhasználóneved teszveszen? Ránéznék azokra a zsákokra :wink:

KépKép
amadea
 
 


Amadea zsákokra?

Nem értem...

A rucikra gondolsz?

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Noémi!

Félreértettelek :D , nagyon ráállt az agyam erre a kocsizsákra :D ...most találtam is egy nagyon édit, remélem ezt nem viszik el az orrom elől, mint a járókát.

KépKép
amadea
 
 


Noémi,
hát még ha látnád, hogy milyen jóképűek!!! :lol:

Tipp: Niki

Kép
benta
 
 


Amadea: a 2 szívecskés?

Kép
kissmanó
 
 


ez sem rossz, akit érdekel a drapp....ha jól látom, az alsó fele bundis

http://www.teszvesz.hu/item785419668_ka ... izsak.html

Kép
kissmanó
 
 


öhöm-böhöm....honnan tették fel ezt a zsákot :?: :wink:

Kép
kissmanó
 
 


naaaagyon rákattantam arra a zsákra ami ott van ahol az apa keresztanyuja-nagynénje. most próbálom megdumcsizni apát, hogy beszéljen az anyjával, hátha megoldanák a rokonok valahogy a szállítást. én a terméket kifizetném....lássuk anyós sok rokona közül nem jönne-e mostanság valaki errefele

Kép
kissmanó
 
 


:( :( :( :( :( :(
nem oldja meg anyós.
nem jön senki állítólag

Kép
kissmanó
 
 


Basszus Manó!
Ez olyan bosszantó. De azt sem értem, miért csak országon belül postáznak.
Ha megjön a számlára a pénz, nem tök mindegy hova küldöm a csomagot....

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok!

Jo ez a kocsizsak, eddig nem is tudtam, hogy letezik ilyen. :D
Ra lehet erositeni a kocsira, vagy csak bele kell tenni?
Tipp : Niki

Mano!
En mondjuk a kedves rokonok helyeben felajanlottam volna ennyi segitseget! :?
Hacsaknem mar elarasztottak ajandekkal, de nem ugy veszem ki a soraidbol. :cry:

En meg nem raktam el a vekony rugikat, most pont jo a halozsak ala.

Van egy uj problemam: Lorka sokat szopizza az ujjat es kezd kipirosodni. Probaltam kenegetni, es utana egy ideig fogtam, hogy le ne nyalja. Mit lehetne ezzel csinalni?

KépKép
lys
 
 


Lys bele lehet erősíteni!

Én a kiskesztyűt javasolnám, amit az újszülöttekre szoktak adni. De az csak akkor kivitelezhető, ha a fiatalúr kibírja. Lehet, hogy nagyon idegesíteni...talán éjszaka.

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


háááát.....rokonok....szóval ismerem a párom nagynénjét. mit is mondjak róla: én szeretem, csak 1 gond van vele: mikor anno fiatalkorában szerelmes volt, ellenezték a kapcsolatát. így aztán sosem ment férjhez.
amúgy mikor itt volt augusztusban egy villámlátogatáson, minden gyerekem kapott ajándékot.
szemben apósom pocsolyán túli testvérével, akitől már elég rég nem kaptak semmit, Téta egyáltalán, pedig járt itthon (az idén nem, a sóginőm legnagyobb örömére, hisz 1 udvarban vannak, egy ház, 2 részre osztva, s nyugdíjjas korukra haza akarnak költözni).
de ez legyen a legnagyobb bajunk, lecarom az egész rokonyságot.
ellenben ők se akarjanak tőlem semmit :? 8)

Ági: hát tényleg ilyen pöttömöknél kiskesztyűn kívül nem látok más megoldást én sem.

Kép
kissmanó
 
 


ja, s kocsizsák: van amit beleteszel mikor fektetve van a babó, s van ami csak lábzsákként müxik

Kép
kissmanó
 
 



Kép
kissmanó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?