Új privát üzeneted érkezett!

Babák nagyon szépek mind!

Adraci,
Isten éltessen téged is!! Sok boldogságot :)

Netti,
tök jó, hogy megkerült Sanyi!!! Milyen ügyes, hogy hazatalált!!!

Gyöngyi,
fent volt Bogi, ahogy a telefonnal oldalt világítottam, láttam h követi a szemével a fényt. Nem is akarok bele gondolni, h mit lát a sötétben ilyekor :shock: :lol:

Panndi,
Bogi 4 hós kora előtt duplázott, azóta 250 gt-ot hízott a 3 hét alatt, de előtte is lássult a hízása (volt, mikor másfél hét alatt 50 gr-ot csak). Szerintem enniy belefér simán :) Meg már Fruzsi is sajtkukac, egy csomó energiát elvesz tőlük az állandó ficergés :)

Látom megy az overall biznisz :) nekem is kéne még egy, amit most vettem az kb. 1 hónapot fog csak bírni, ki fogja nőni a gyerek :(

emese1979
 
 


Emese: Megnéztem a blogodat, nagyon szupi! Mi is készülünk egy pár napra elutazni. Megmondanád, hogy melyik szállodában voltatok? És a wellness részlegben volt Patriknak való gyerekmedence, és esetleg a kertben játszótér? Olyan helyet keresek, ami mind a négyünknek jó! Tudok is ilyet, a debreceni Aquaticum, de ott februárban voltunk. És most pont Egerbe szeretnék menni. Előre is köszi!

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Szilvi-pedig süt! Nem mondom, hogy meleg is van, de most az elmúlt napokhoz képest meleg van! Csak ami még baj, hogy nagyon alacsonyan, így nem tudsz úgy elbújni, hogy ne süssön a szemedbe!
Tényleg képzeljétek Sanyi már sötétben jár dolgozni! 8) Olyan 8 fele van szürkület! Délután meg 6kor már sötét! ...és lesz ez még rosszabb is!

Na most mentem, mert meglepjük Vilikével Apáját, viszünk neki meleg ebédet, meg visszük Rozit, mert délután megy téli gumit venni, és Rozibarátnőt meg itthon hagyta! Na cupp! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 

 
 

adraci, boldog születésnapot :)

Esztó: vers :):):)

emese, köszi, megnyugodtam :)

Overáll nekünk is kell, mindkét csajszinak. Van két overallunk, egy 80-as, tök új, Fruzsinak szerintem kb két hónap múlva lesz jó, és egy 86-os, Zsófi kinőtte. Szóval kell egy 74-es és egy 92-es.
Vendég
 


Sziasztok!

Most kóstoltunk almát: enyhén szólva nem nyerő, gyerek végül már üvöltött, úh a negyedik kanál után már nem erőltettük :(


Gyöngyi!
Paypal-od van? Ha igen, és az ár fix - mmint előre egyeztettétek a postaktsg-et is, nem kell külön várni, míg az eladó jelentkezik. A rendszerben ide mész: my e-bay/activity/buy/ itt belemész a won itemsbe, ahol az elején látsz remindereket, pl. h még miért kell fizetned, feedback-et hagynod stb. A fizetésre rámész, a rendszer automatikusan generál egyfajta számlaszerűséget, ahol a te postacímed+ elnyert cucc ára+postaköltség = altogether amount szerepel. S lent jobbra lesz egy eltéveszthetetlen gomb a -PAy By Paypal-. Így tudsz fizetni. Sztem először a zs-re vár az eladód, utána postázza a cuccost. Remélem jól írtam...

KépKép

Kép
hase
 
 


Most látom csak:
ADRI! Boldog szülinapot!


Esztó, nagyon kreatív apud van, tök jó lehetett már gyerekkorodban is!! :D


Panndi, Gergő 3300-al született, és pont 3 hónapos mérésen lett 6600g. De mi sztem abszolút nem vagyunk mérvadóak, mert az egész család nagy culákból áll (170-180 alatt alig akad vki :wink: 8) :lol: ))


KépKép

Kép
hase
 
 


Mmint cm, nem kg!!! :oops: :lol: :lol:

KépKép

Kép
hase
 
 


Nóri,
ki az a Rozi?

KépKép

Kép
hase
 
 


Szilvi,
a hotel Egerben voltunk. A kaja jó, a wellness részleg jó, de a szoba... elég érdekes megoldások voltak, pl. huzat 20cm-vel rövidebb mint a takaró, Erzsiék lavórt kaptak babakád címszóval stb. Játszótere sincsen, a közelben (kb. 5-10 perc séta) van egy gyönyörű park, ott van jó nagy játszótér.
Külön gyerekmedencéje nincs, a medencék közül az élménymedence nekem kb. pocakig ért, de sztm az mély lehet Patriknak :(
http://www.hotelegerpark.hu/

emese1979
 
 


Üdv orsi!

Nagyon szép a kisfiad! Édes mindegyik képen! :)

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Emese: köszi az infókat. Az bizony mély lehet Patriknak! Azért megnézem a honlapot. Nagyon keresgélek, mert novemberben akarunk menni.

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Sissy,de szépek a picik!Mesélj még,h telnek napjaitok!

Hanna alszik 32 perce!!!Csoda történt!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Adri, Boldog Szülinapot!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Anita! Csak Neked: ;)

http://www.vatera.hu/sesame_street_elmo ... 16876.html

Netti! Tyűha! de lennék nálatok macska... :lol: Nálunk "fogyóeszközök" a cicák. Csodálom, hogy Garfield még mindig bírja. (Jó nagy kandúr, és szerintem a szomszéd kutya nem meri megcincálni... :D )

Kislányom tegnap késődu. benyomott egy kisüveges HIPP barackot. Előtte szopizott egy nagyot, majd kb. eg yórára rá ismét szopizott , fürcsi után. Legalább csak egyszer kelt éjjel. Enni... :) Apja lánya... :D

Kép
szkitty
 
 


ANita! Köszi az infót! Akkor megyek kölespépért... Meg van még v.mi másik DM-es is, más magokkal, és az is natur állítólag... Azt próbálta már v.ki?
Hiába, az elmúlt 8évben sokat változott a világ... A nagyoknál ilyenek még nem voltak.. :oops:

Kép
szkitty
 
 


Anita! Van Gretinek való ruci is... ;)

http://www.vatera.hu/sesame_street_elmo ... 02483.html

Kép
szkitty
 
 


Csak szakaszosan ...

Zili!
Nagyon hálás lennék a trükkért, amivel be tudnám rendesen adni a gyógyszert Máténak.
Egyébként igen, bioparox, és az orrába és a szájába is kellene fújni.
Most úgy állunk, hogy az orrába úgy ahogy hagyja, és már szív is egyet, amikor fújom, de a szájába nem akar rendesen sikerülni. Ugye ott is kellene szívnia, hogy a megfelelő helyre eljusson, de nem szív, és így a szájában marad. Utána mossa, öblíti a száját, mert "fúj, ez undi"!
Talán az éjszaka már nem horkolt annyira, és köhögni is elkezdett (mármint felköhögni), gondolom azért valamennyire így is használt. De repesve várom a praktikákat!

Chamomillát milyen gyakran kell adni fogzásra? Egy nap hányszor? És ugye egy adag az 5 golyócska ... kevés vízben oldódva.

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


csokoládé mndenkinek, befagy a nundzsóm basztikuli! :roll:

mindeg gyerök nagyon cíííp!

Lili tegnap úgy elféradt a nyűgbe hogy 8kor cicin elaludt és 4ig nyomta---majd f7kor kelt! királyság,ma már nem olyan nyügi...most épp levegőzik BORÓ OVERÁLJÁBA!!! (köszi netti megjött, igenjó, már be is vettettük!,csak köcsögposta) valamint egy kb 20 bárányból készült zsákban...kályhameleg lehet odabent...a kesztyűt nem tudom ráhúzni, olyan pici a keze :oops:

és a nap híre: tegnap elég volt a CSAKCICI, bár 20 szopi után nem csoda, csak úgyvolt csöndben ha csöcsök voltak a szájában

(ps: a babyőrön épp azt hallgatom, ahogy a rendőrök egymásnak diktálják a bemért kocsik rendszámát...ergó.-..Piros Szuzuki 62, kju-588...nagyon izgi...de minden csatornán ez jön... :roll: )

Kép
Kép
mniki84
 
 


Kitty, pont ugyanezeket a rucikat szúrtam ki én is. Rögtön Böbi és Anita jutott az eszembe. De te legalább tovább is gondoltad ezt a dolgot :-)

Csilla, örök hálám. Ha te meg Netti nem lennétek, marhára befürödtem volna ezzel az ebayes mókával, pedig tényleg milyen egyszerű :oops: Csak hajlamos vagyok bepánikolni... Pedig gondolhattam volna, hogy teljesen másként épül fel a rendszer mint a hazaiak. Itthon boldog-boldogtalannak megadjuk a bankszámlaszámot meg az e-mail címünket. Levelezgetünk, beszélgetünk, fotókat küldünk a gyerekről, sőt én még félbarátságot is kötöttem így. Az angolok meg szeretik minimalizálni a személyes kapcsolatokat. Nem is értem miért gondoltam, hogy angol barátom majd levelezgetni fog velem :D

Novygirl, nagyon szívesen segítek neked, de talán mindkettőnk érdekében, először várjuk meg, hogy életem első biznisze sikeres lesz-e :lol: Ha kezemben az overál, jelentkezem. Addig nézelődj, OK?

Moncsi, ez nem hangzik túl jól, de talán az, hogy kezd felszakadni már jót jelent ebben a helyzetben. Én is kíváncsian várom Zili praktikáit. Igyekszem bevásni valahova az agyszerkezetembe.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


http://www.youtube.com/watch?v=wQaSKDCLbNE

Nézzétek meg, én berosáltam rajta!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Trixi, ma kaptam meg én is e-mailben. Marha jó :D Elképesztő a kis kölök :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Adri, sok boldogságot!

Moncsi, hát a Bioparox borzalmas ízű, igaza van a kisfiadnak:)

Na, 3 technika, először az alap, utána egy gyógyszertári eszköz, meg egy házi-barkács módszer.

Leírom az alapot is, akkor is, ha ez nem vált be.

Toldalák nélküli aerosol pipák:Palackot bele a műanyag papucsba, palack feneke fölfelé néz, hüvelykujj a papucs kanyarhoz helyezve, mutatóujj a palack fenekén. A két ujjunlk között tartva jól felrázzuk.
tized
Gyereket megkérjük, hogy fújjon-préseljen ki minden levegőt a tüdejéből, ha kész, a papusz szájrészét a szájába tesszük, megkérjük, hogy így száján át kezdjen egy jó mély levegőt venni.Ha elkezdtew a belégzést, csak utána pár tizedmásodperccel nyomjuk meg a palackot, kérjük meg a gyereket, továbbra is folytassa-így már a gyógyszeres-levegő mély belégzését.Vegyük ki a szájából, kérjük meg, hogy összeszorított száljal még tartsa vissza a levegőt, amíg tudja, majd lassan fújja ki a levegőt.Ezt ismételjük, ahány szipp elő van írva.

/a bioparox annyira sz@r ízű, illatú, hogy nem csoda, ha a fiad utálja/

2, toldalék használata(spacer vagy nebuhaler)

http://images.google.hu/images?hl=hu&so ... CBAQsAQwAA


http://www.health.com/health/static/hw/ ... 991159.jpg



A lényege, hogy a gyógyszert a zátr műanyag tartályba nyomjuk, levesszük a kupakot, a gyerek gyorsan a "teli"tartályt a szájába veszi és kiszipákolja belőle a gyógyszert.Szájon át beszív, orron át kifúj, ezt kb 5-10 szer, a tartályt ne vegye ki a szájából.Ezt a ciklust is ismételni, ahányszor elő van írva.

3., a drága nebuhaler helyett egy fél lityis üdítős palack kell, sima vékony aljú(kólás nem jó, mert dudoros, a kemény aljút meg nem lehet átlyukasztani)
Forró késsel, ollóval pont akkora lyukat készíteni a palack alján, amekkorába résmentesen bele lehet passzítani a z aerosol szájrészét.Kupak rata marad az üdítős-tejes-akármilyenes palackon, hozzáillesztjük az aljához a gyógyszeres papucsot, felrázzuk, megnyomjuk, kupak lecsavar, miután mély kilégzés, be a gyerek szájába, szipákolja ki, mint a 2. pontnál:)

Azért jó, mert nem érzi a hajtógázt, a kiáramló gyógyszer hidegét, hátha így elfogadja, mókásabb is.
Sok sikert és jobbulást. Ha valamit hülyén írtam volna, kérdezz.
zili
 
 


Bocs a sok elütésért. A levegőben lógó tized szó sehová sem kell, nem tom, hogy került oda :shock:
zili
 
 


köszi Zili.
Igyekszem ...

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Adri
SOK SOK boldog szülinapot!!!

Szilvi
jó nagy házatok lesz :-) Toronyszoba a kiscsajnak? :-) Generálban csináljátok? Mi tavasszal kezdünk elvileg.

Csatlakozok a zombi anyukákhoz, Kolos szivat engem...
pumuklii
 
 


Petya megtalálta a kispárnát. Magára vette,és azt csócsálja. Szép színes,biztos az jön be neki ennyire! :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Adri,
azt mondod? Akkor jó :) Igyekszem nem aggódni, bár ez a 30-as szám kissé kényelmetlen a 2-vel kezdődő szülinapok után. Azért annyira nem dramatizálom túl a dolgokat, e van és kész :lol:

Gyöngyi,
köszi-köszi, nagyon rendicsek vagy. Nézelődök, aztán majd visszatérünk rá ha sikeresen túl vagy az első tranzidon. Egyébként vaterán láttam, neked is tetszett az egyik overáll, melyet én is kinéztem, csak csizmi nélkül nem volt oké.

Zili,
ez nagyon profi volt. Honnan tudsz Te ilyeneket, hihetetlen... Köszönjük.

Niki,
ez baromi jó lehet, mi a múltkor a szomszédainkat hallgattuk a bébiőrön. Mondjuk ennyire nem volt tiszta a vétel :lol:

Édes ez a gyerek, sikeresen elsajátította a Beyonce-féle mozgáskultúrát :lol:

Áááá, most jött a postás, hozta a teszveszes mutyimat 8)

KépKép
novygirl
 
 


tettem egy képet a blogba a párnás akcióról! :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Pumuklii: Hááát igen, kissé nagy lett a ház. Nemtom ki fogja takarítani :shock: :D
Toronyszobát elbukták a gyerekek, az a mi hálószobánk lesz Apával.
Nem generálba csináljuk, minden részfeladathoz a férjem külön összeszervezi a szakembereket (kőműves, ács, villanyszerelő, ablakos, stb.). Apósomnak egy ideje nincs munkája, így Ő minden nap gyakorlatilag ott van, és a körmükre néz. De így sokkal olcsóbb, csak nagyon macerás és idegőrlő. Hol építkeztek majd? A telek akkor már megvan?

Kép

Kép
sissy29
 
 


No, áruljátok már el melyik sávon lehet taxisokat és egyebeket hallgatni? :lol: Én még sosem hallottam. :? :lol:

Nálunk nagyon nagy ordítás volt, megkapta a Meningitec-et. Remélem nem haragszik rám nagyon... :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


:shock: :shock: engem is érdekelne a bébiőrrel való kukkolás :shock: :shock: :shock:
zili
 
 


SZilvi
telek megvan már 2.5 éve, Etyeken. Ti merre építitek?
Mi hasonló konstrukcióban fogjuk. Minket az idegesít egyelőre, hogy gőzünk sincs mennyibe fog kerülni. Nektek volt vmi előzetes kalkuláció? Látjátok már a végét?
pumuklii
 
 


Adri, mi is megkapjuk a napokban, hetfon kellett volna menni,de kozbe jott vmi, igy sztem v hetvegen vagy hetfon lesz oltas.. de kicsit tartok most tole vhogy :? olyan nyugos sokszor amugyis... gondolom a fog..

Netti
Kép
maumau
 
 


Adri, pont a szülinapodon? Szegény. De stem már nem is emlékzik rá! :wink:

Sissy, de jó! Széoek a gyerekek! De jó lesz nektek novemberben! Ami helyet lelsz, majd megosztod? Hasonló a család felépítése... :)
Szép lesz a ház is! Meg jó lesz takarítani... :)

Pumuklii, ti még nem kezdtétek? Na, majd nektek is szorítunk az építkezéshez. :) Kolos, ne légy olyan huncut, hagyd Anát pihenni!!!

Mozza, akkor Lili jobban, igaz? További gyógyulgatást!

BÖBI!???

Ja, Gyöngyi, nekem elsőre nem tűnt fel, hogy vers volt Álmiról! :)
Grat. vásárodhoz! :)

Esztó, raksz még versikét? :D

Remélem, még jövök. Üdv!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


halló, hol az oldal??? Tök üres minden! :roll: :roll: :roll:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Jaj, Niki, te is olyan viccesen szoktál fogalmazni! Olyan jó olvasni az írásaidat! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 



Kép
Kép
zili
 
 


ahha, szóval az előbbi üzimet nem küldte el! uhh!
Na szóval elkiabáltam a napsütést, meg a jó időt! Épp hogy hazaértünk amikor elkezdett szakadni az eső! :?

A gyerek végigüvöltötte az utat, pedig annyira örültem, mert elvileg kipihent volt, nem éhes, szóval semmi probléma, mégis üvöltött! Már rájöttem, hogy mi lehet, mert azóta elkezdett köhögni, tüsszögni, meg vizfélét hányni! Beteg lett az én kis Mókusom! :cry: :cry: :cry:
Így nem engedem kedden beoltani! áááá :cry: :cry: :cry:

Ja egyébként Gyöngyi-nem csak Marci üti az anyját! Sőt Vili még a szemüvegem is ellopja rendre! Most annak örülne ha a számba matathatna, vagy ha sikerül tapsolnunk! Egyébként meg egész nap sír!! :cry: :cry:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


kérlekszépen, a rendőrök és taxisok befogásához egy hiperakciós 5000ft-os lidl-s babyőr kell! nagyon szupi mert tényleg 2km-es a hatósugár (bár ki a fene megy el 2km-re a gyerektől :roll: ) de ezért cserébe hallgathatsz mindent... :wink:

én is talizni akarok mááááááá, gyertek má le győrbe naaaaa, ittalvós party? mindenki hozza a kiságyát? :lol: :lol: :lol: vagy lerakunk egy végtelen hosszú habtapit és 20 gyerek azon alszik iccaka...hogy melyik a Tied? ha a sötétben megtalálod és helyes gyereket szoptatsz - nyertél egy hangszoróóót!!! :lol: 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


zili-upsz!!! erről nem hallottunk! Még jó, hogy nekünk mindenünk .hu-s, vagy .com-os amiket szoktunk böngészni! Na jó Sanyi szokott néha talán! Jaaa, meg a bankunk is .se-s! Hopsz lett volna egy pár szitokszó, ha pont akkor akartuk volna megnézni! :oops: :lol: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Délutáni szieszta :lol: :

Kép

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sissy
Asztarészfánfütyülőjét, hogy micsoda ház. Nagyon csinos kis kastély lesz.

Niki
:lol: :lol: :lol:

Reni
Édes ez a kép, de én fo*nék, hogy a macska mikor gondolja hirtelen azt, hogy megélesítse a körmeit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára incike 2009.10.15 13:53-kor.

Kép
Kép
incike
 
 


Reni, hany kilo a macskatok? :lol:
Amina olyan szep kislany amuuugy,mar akartam tobbszor irni a talis kepeken mindig olyan kis helyes es bajos! :)

Netti
Kép
maumau
 
 


jajj incike, jut eszembe, igazad van, írtam, hogy nagyon sok a magyar itt kint, de egyiknek sincs olyan korú gyermeke, mint nekem! Szóval ezek echte svédek voltak! Nekem most az volt a fontos, hogy Vilike korúakkal találkozzak, hogy a gyerek is szokja a társaságot, ne mindig csak felnőtttek vegyék körül! Egy biztos, ő is és én is nagyon élveztük! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nozavi 2009.10.15 13:57-kor.

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


reni, decukiiiik

írtam a frenetikus angol nyelvtudásommal (ami 0 :lol: ) egy e-mailt a next-nek hogy osztrákiába milyen futárszolgattal küldenek (mert ismimékhez a gls nem hajlandó kimenni ) remélem megértik...szavanként szótározgattam ki : :lol: :lol: :lol: az angol kimaradt na...francia, olasz, spanyol, német okés de az angol valahogy nemszimpi... :roll:

Kép
Kép
mniki84
 
 


reny, Netti: Én csak néztem, hogy mi az az izé ott Amina kezében! :oops: :oops: :oops: Mira is nagyon édes, bár Aminából most több látszik! :D

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nóri
Én megzakkannék, ha nem tudnék valakivel beszélgetni a saját nyelvemen kint idegenben.

Kép
Kép
incike
 
 


Én azt hittem, az valami szőrmedarab :oops: Kéne még egy kávé :roll:
Vendég
 


panndi-jó hogy mondod, irány kv!!!

incike-én meg ezt élvezem, hogy rám ragad, mint a kosz, és így elmondhatom magamról, hogy tudok svédül! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?