Új privát üzeneted érkezett!

http://www.homeopata.hu/doc/h1n1-oltas.pdf

épp most talaltam, persze ki tudja kinek lehet hinni
de mi biztos nem adatjuk be

nem tudok most irni rendesen, Julcsi kicsit beteg, épp a hasamon altatom mt-ba, nem ment máshogy :( szóval csak fél kézzel pötyögök... amúgy nem komoly talán csak megfázott

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita978 én pont ezért nem adatom be mert nincs is megfelelően tesztelve... ezzel megint a gyógyszergyártók kaszálnak egy csomó pénzt... Jobbulást Julcsinak!!! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

sziasztok,

túl vagyunk az oltáson,pici sírás volt de 1perc múlva már mosolygás és nevetgélés volt a báboknak,amivel játszani szoktunk :)
millye: nagyon köszönjük a puszikat :) biztos ezért is viselte ilyen jól Lili ezt a macerát ;) :)

és íme pár kép:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
mulan

Mulan örülök, hogy túl vagytok az oltáson! Nem ér ezt a gyönyörű kislányt ilyen ritkán mutogatni nekünk!!! Lili nagyon nagyot nőtt amióta nem láttam! Szépséges kislány! :D Gyógypuszi ismét az oltás helyére!!! :roll: Kérünk róla sűrűbben képet!! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!
Nekem csak egy gyakorlati kérdésem lenne, hogy a János Kórház laborjába (ahol a vérvételt csinálják a főbejáratnál) hány órától lehet menni a leletekért?
Köszi

Kép
Kép
sargarepa

Szilvi, Mulan,
köszönöm, igen, sötétzöld lett a széklete és szenved vele rendesen. Sajnos nekem is tinédzser korom óta rendszeresen vastablettákat kellett szopogatnom – mint utóbb kiderült a lisztérzékenység miatt – ezért tapasztalatból tudtam, hogy mi várható Boginál.
Most beszéltem a védőnővel, hogy meleg kamillateát adjak neki, az segít a székrekedés ellen… nem hőmérőzném, ha nem muszáj, ti hogy oldottátok meg?

Egyébként most már én is azon a véleményen vagyok, hogy vmi vírus lehetett… örülök, hogy túl vagyunk rajta, ijesztő volt.

A ne menjünk emberek közé típusú hozzáállástól én is kivagyok…. Ilyen alapon majd tavasszal tehetjük ki a lábunkat legközelebb… Bogi meg majd több, mint féléves lesz mikor először találkozik más emberekkel… nem hinném, hogy ez a normális lenne. Persze ésszel kell csinálni...

Mulan,
nekünk nem mondták ezt a szirupot, de feljegyzem… biztos, ami biztos, bár Bogiról senki nem hitte el szerintem, hogy nem eszik, mert nagyon jó súlyban van… folyamatosan 3-4 hónaposnak nézik.
Igazán szépséges Lili! Tündéri a mosolya.

Zita,
Hogy van Julcsi? Remélem semmi komoly… Gyógyulást!

Sargarepa,
sajnos nem emlékszem…
krisztacsillag

sziasztok

Julcsi még gyengélkedik, voltunk dokinéninél, semmi komoly, csak megfázás, de nagyon szenved szegényke tőle, alig kap levegőt és a könnye is folyik folyton. Az orrszívás nem nagyon segít, ugyanúgy szörcsög utána :( Remélem gyorsan túl leszünk rajta, ez volt az első alkalom, hogy dokihoz kellett vinnem.

Kriszta, örülök, hogy Bogi javul. Kaki problémára nincs tippem, nekünk szerencsére mindig bőségesen volt :roll:

Mennem kell, eddig volt el magában :?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok!

Nem tudja véletlenül valaki, hogy a Lintner doki mikor rendel a Jánosban?
Köszi
atibobika

Sziasztok.

Zita:
nem akarok okoskodni, de az baj, ha szörcsög és nem jön ki rendesen a szutyi. Nem lenne jó, ha az arcüregbe vagy a fülébe jutna a gyulladás. Nem megijeszteni akarlak, csak szerintem próbáld kicsit mélyebbről szívni a szutyit, ha nem megy akkor meg vegyél physiomer oldatot, amit be kell nyomni az orrába bőven, majd ki kell szívni alaposan. Ez oldja a tapadós cuccot és megkönnyíti a pici husi légzését. A csecsemőknek valót kell kérni.

Kriszta:
Nekem is a kamillateát mondta a védőnő anno, mikor székrekedésünk volt anno...nem volt nagy sikere Botinál, nem nagyon ízlett neki. Így a kaki sem jött tőle.

Szonce:
Mi újság van veletek? Nem voltatok ma ringatón, pedig ma jó sokan voltak.
Remélem nincs semmi bajotok.
Talán itthon van Apa?????????

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Zita,
sok-sok gyógypuszit küldünk Julcsinak.

Szilvi,
Bogi issza a kamillateát szerencsére... a hosszabbtávú hatása kíváncsi leszek, ma végülis volt kaki.

Atibobika,
válaszoltam priviben.
krisztacsillag

Kriszta:nekem is kamilla teát mondtak, és szerencsére Lili szereti.Nekünk még ezt a vitamin szirupot-vitakolan- is mondták hogy erre is jó,mert lazítja a székletet.
Liliről is nehezen hitte el a doki néni h nem eszik rendesen..

Millye:köszönjük a bókokat és a puszit:) csak egy kicsi hőemelkedése volt,láza nem,remélem így is marad :) és a kedve is jó szerencsére :)
mulan

Sziasztok!

Köszi az oltásos véleményeket.

Zita,
nekünk az vált be, hogy először tengervizes orrspray, majd szívás, a végén meg az Euphorbium spray. Szívni pedig úgy a legjobb, hogy a másik orrlyukát befogod, vagy ott, annál, amelyiket éppen szívod elhúzod egy kicsit a bőrt az arcán az arccsont felett a füle felé. Ezt egy fül-orr-gégész ajánlotta. Próbáld ki, már amennyire lehet, mert gondolom, Julcsi is kapálózik rendesen. A Sinupret nyákoldó is elég jó.

Szilvi,
Boti hogy bírja a ringatót? Mi is voltunk ma, ez volt az első alkalom, de Beni nem igazán maradt az ölemben, kúszott össze-vissza, tehát a gyakorlatokat nem nagyon tudtuk csinálni, bár ettől még élvezte. Azért kérdezem, mert Boti már nagyfiú és kíváncsi vagyok, mennyire marad meg a fenekén.

Reni

Kép

Kép
b.reni

Köszi lányok a tippeket, próbálkozom még, de nem könnyű, olyan erő van ebben a kis picúrban, hogy még apával ketten is alig boldogulunk vele :o Üvölt, rúgkapál, a fejét alig lehet megtartani egy helyben. A tengervizes orrspray-t is használtuk, az sem segített. De tegnap kaptunk dokinénitől egy másik orrcseppet, és szerintem most már jobb a helyzet. Ma délelőtt jön az új védőnénink, majd megkérem, segítsen.

Kaptunk kanalas orvosságot is köhögésre, hát attól is üvölt, és nem hajlandó lenyelni, kiköpi :? Tippek?

Szerencsére Julcsi azért tök jókedvű, ez tegnap este készült róla. Már van hat foga!

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

-----
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 13:20-kor.
szonce82

------------
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.03.04 16:31-kor.
szonce82

A Müpa-ban minden héten van Ringató, szerdánként. Azt hiszem, hogy 9-kor kezdődik az első, és 1/4 12-kor az utolsó. Mi a 1/4 12-re szoktunk járni, legközelebb jövő héten megyünk. Sajnos a jegyek elég hamar el szoktak fogyni, érdemes időben megvenni.

Marci elkezdett kúszni. Nagyrészt még a kezével húzza magát, de azért így is eléri, amit akar. :) Itt a bizonyíték: http://www.youtube.com/watch?v=DFZ3VS1bZJA
jaspis

szonce

Gratula az állampolgársághoz! :)
jaspis

Szonce,
gratula még1x.
Ádám nagyon édes... korán kezdi a gépezést, lehet, hogy tényleg ő is programozó lesz. ;)
Mi még csak lájtos kamillateát iszunk, rövid ideig áztatom és csak pici cukrot teszek bele... de állítólag kamillát nem szabad mindennap adni...

Jaspis,
nagyon ügyes Marci... az a fránya labda, hogy állandóan elgurul. :)
Mi mindenképp elszeretnénk menni a MÜPÁ-ba, de még kicsi Bogi hozzá.

Zita,
egyszerűen tüneményes Julcsi... :)
Remélem már javul a helyzet.

Puszi
krisztacsillag

Sargarepa üdv köztünk! Leletkiadás 10.30-18.00 :D

Zita978 jobbulást Julcsinak! NAgyon édesen mosolyog a kislányod!!! Helyes baba!!!

Krisztacsillag szorulásra van homeos bogyó! :wink:

Mulan :D mindig örülök amikor babaképekre jövök! :D úgyhogy lányok tegyetek fel képeket!

Szonce82 köszi, aranyos vagy! :D :D :D Mindig kitalálok valami újat! :D Lehet valóban megérné ezzel foglalkozni :D
Sajnálom, hogy egyedül lesztek megint! Az nem lenne jó ha kimaradna a mászás, de még nem vagytok lemaradva vele mert 8 hónapos kortól mondják, hogy elkezdenek mászni... de a fejlődésneurológián segítenek hogy hogy tudsz segíteni neki ebben. A mászás az agyféltekék közötti kapcsolatokat fejleszti, ezekkel pedig fejlődik a síkbeli, térbeli tájékozódás, kialakul a dominancia (jobb-bal kezesség, lábasság, szemesség, stb.). Az utóbbi képességek pedig elengedhetetlenek az írás-olvasás tökéletes elsajátításához. :roll: NAgyon jók a képek! Te nagyon csini vagy a fiad nagyon helyes kiskrapek!!! :D és ügyesen áll!!! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Jaspis nagyon ügyes Marci!!! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Millye,
megnéztem a könyvben, de egyik sem illik igazán a problémára. Ez a nehéz a homeopátiában. :(

Végül a Nox vomica mellett döntöttem, de még nem sikerült beszerzni.

Szegény Bogi is nyűgös. Gondolom ettől a vacak időtől is... az ölemben elalszik, de miután leteszem 3 perc és kiabál...
krisztacsillag

Krisztacsillag vagy SILICEA 9 CH napi 2x5 bogyó, de ki lehet próbálni a chamomillát is... :?

Kép

Kép

Kép
millye

Millye,
köszönöm. Chamomillát adtam neki délelőtt és most is. Lehet, hogy segített, mert tele lett a pelus. :)
krisztacsillag

Jaspis, tök jó hogy tettél Marci videót, mindig hiányolom a Marci képeket. Mekkora nagyfiad van már! Nagyon kis virgonc és tök ügyi! Mi még asszem messze járunk attól, hogy így kússzon Julcsi :roll:

Szonce, a te képeid is jók!

Julcsi javulgat, nagyokat alszunk ebben a rossz időben. Még azért van kis szörcsi meg köhögés, úgyhogy asszem ezen a héten ugrott az összes programunk :? Főleg hogy itt a tél. :twisted: Nem is hiszem el, hogy egy hete még a játszón a földre tettük a skacokat :o

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Ja, még azt akartam kérdezni Jaspis, hogy honnan lehet ilyen jó kis labdát szerválni? Most megnéztük újra a videót Apával, jót szórakozott rajta ő is. Jó kis kraft van a te fiadban is :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita

Hát az igazság az, hogy ez a labda állatoknak való játék, még csipog is. :roll: Mivel van egy ilyesmivel foglalkozó webáruházunk, csak kivettem az árukészletből, mondván hátha tetszik neki. Szóval ilyesmit állatkereskedésben nézzetek. Vagy ha gondolod, úgyis mennem kéne hamarosan nagykerbe, megnézhetem, hogy árulják-e még.
jaspis

Jaspis:
a kisfiad valóban cukimuki. Kitartó az biztos.

Reni:
Boti imádja a ringatót, persze nem lehet egy helyre korlátozni, de ahova mi járunk, ott ez a cél, hogy jól szórakozzanak ismerkedjenek, emellett énekelgetünk nekik és zenélget nekik az Ili.
Boti kimondottan ördög tud lenni ezeken a foglalkozásokon, de én nagyon élvezem, hogy ilyen eleven lesz.
Két helyre is viszem ringatóra hétfőn is és csütörtökön is. :-)
A tietek milyen egyébként? Hol voltatok? A ringató.hu -ról vetted?

Zita:
Julcsinak gyógyulást, hogy jöhessen majd ringatózni, talán sikerül 1x egyidőben menni.... :lol:

Szonce:
Gratulálok én is az állampolgársághoz és nagyon jók a képeitek.
Hol volt a ceremónia? Szinte teljesen olyan így képről, mint egy esküvő...:-)
Ne is mondd, a hivatalok után a bankoktól vagyok ki a legjobban...

Kubu:
Valóban el vagy havazva...mikor tér vissza közénk az update Kubu??? :-)

Velünk semmi különös, szenvedünk itthon a bezártságtól, de ebben az őrült időben nem viszem ki, de nem is nagyon látok senkit, aki erre vállalkozna. Szerintem ez a legrosszabb időszak babás anyuciknak.

Ma voltam egy magán bőrgyógyásznál, aki jövő héten leszed egy fibrómát (én azt hittem anyajegyet akarok leszedetni, de nem az szerencsére) rólam. Emiatt én úgy be vagyok szarva, hogy csak na. :-) Csakis azért vállalkoztam erre, mert nagyon rossz helyen van, pont nyomja a melltartó....és mivel szültem, sajnos már vége a régi szép időknek, amikor nem hordtam melltartót. Már Botinál is zavart mikor szoptattam.
Olyan hülye vagyok, mert semmit nem fogok érezni és percek alatt kész lesz lézerrel, de akkor is ideges vagyok.

Na jó elég a nyűgömből....:-(

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Krisztacsillag örülök, hogy végre volt kaki!!! :D

silverlion ne izgulj minden rendben lesz!!! ++++++

Kép

Kép

Kép
millye

Jaspis, nektek webáruházatok van? :o Mi a címe? Megköszönöm, ha szerzel nekem ilyen labdát, akkor végre már muszáj lesz taliznunk valamikor :D

Szilvi, drukkolok, biztos nem lesz gond!

A bezártságtól én is előre félek. Ma este elmentem vásárolni. Utoljára pénteken voltam kint (Julcsi betegsége miatt), akkor még izzadtam hosszúgatyában. Ma meg 4 fok és eszméletlen szélvihar volt kint. Ha valaki más meséli, el sem hiszem. Sapka, kesztyű kellett. Hova tűnt az ősz? :twisted: Fogalmam sincs télen hogy indulunk majd el bárhova is autóval. Míg kiviszem az udvarra, simán megfázik. :? Vagy baromira beöltöztetem, de akkor meg a kocsiban izzad majd :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok!

Szilvi,
most nyílt itt Zuglóban egy hely, ahol van mindenféle baba-mama foglalkozás. Ide járunk. Nem volt rossz, de én azt hittem nagyobb szám lesz. Ezt bárki meg tudná csinálni. Az összes éneket ismertem, volt egy rövidke bábműsor, meg körbejárós, gyereket dobálós énekelgetés és dobolás, csörgőzés. Azért megyünk még :)
Ne is mond a bőrgyógyászt. Nekem 3 komolyabb anyajegyet kellene leszedetnem, de valahogy nem tudom rászánni magam, pedig legutóbb már a háziorvos is rám szólt, hogy ugye ezektől hamarosan megválok... Szóval nem irigyellek, de számolj majd be nekem légyszi, hogy milyen volt, hátha kedvet kapok hozzá :) :) :)

Szonce,
a Dévény Anna Alapítvány állítólag elég jó. Nézd meg a honlapjukat, biztos tudnak segíteni. Egy állapotfelmérésre érdemes elmenni a saját magad megnyugtatásáért.

Zita,
Julcsinak jobbulást!
Ismerős a probléma, én is küzdök ezzel az öltöztetés dologgal.

Az időjárásról annyit, hogy nálunk a környéken egy csomóan sétáltatták a babájukat, egész piciket is. Nem is értem, én azt hittem, hogy ilyenkor csak az merészkedik ki, akinek nagyon muszáj.

Reni

Kép

Kép
b.reni

Sziasztok Lányok!

Olvaslak ám benneteket rendszeresen, csak írni nem szoktam.
Nagyon édes minden baba és kisember, gratulálok hozzájuk! :-)

Breni, mi is zuglóiak vagyunk, szóval nagyon érdekelne, hogy hol nyílt az a hely, ahol babás foglalkozások vannak! Köszi szépen!

Kép
zizi27

Zizi27,
Ez a Zuglói Kerekerdő, a Telepes utcában van.
http://zugloi-kerekerdo.hu/

Reni

Kép

Kép
b.reni

Nagyon köszi, Reni!
Ez egész közel van hozzánk, gyalog is el tudjuk érni.
Nem tudod véletleük, hogy milyen idős kortól mehetnek a babák a baba-mama dúdolóra? Be kell jelentkezni előre?

Köszi szépen!

Kép
zizi27

zizi27 de jó, hogy jöttél! Azért képet tehetnél fel Flóráról!!! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Aranyos vagy, Millye! :-)
Igyekszem majd feltenni képeket, csak az a baj, hogy olyan béna vagyok, hogy egyedül nem megy. Majd ha hazajön a férjem, akkor megkérem, hogy tanítson meg, mert nem akarom mindig őt zargatni ezzel. ;-)

Kép
zizi27

Zizi27 mi is szívesen segítünk neked ebben!!! Vároma képeket! BIztos már nagy a lányod! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Lányok
Technikai kérdés: előnyösebb overált venni kabáttal szemben... Sajnos kicsi amit még tavaly vettem... ráadásul Milán üvöltött benne, nem tetszett neki.. Megszokja majd? Ti mit csinálnátok? Inkább azért az overál felé hajlok, mert az melegebb, mint egy kabát! De mégis?

Kat

Kép
tatyi1983

Tatyi1983 akkor vegyél olyat ami kertésznadrág és kabát... abban biztos nem fog megfázni és praktikus is!!! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Ilyen az új baldachin:

Kép

mosolyogni is tudok

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Millye,
szuper ez a baldachin, András mosolya igazán édes.

Zita,
igen nagyon hirtelen lett tél, én is bajban vagyok, hogy mit adjak majd Bogira, ha kimerészkedünk. Nekünk annyiban szerencsés a helyzet, hogy alattunk van a garázs.
Meggyógyult már Julcsi?

Bogi tegnapelőtt tévedésből átaludta az éjszakát. :)
Többször mentem át a szobájába hajnalban, hogy megnézzem minden rendben van-e... persze tegnap a éjszaka már minden ment a megszokottak szerint és riasztott Bogi 3 körül.
Egyébként már alakulunk, már ami az evést illeti, bár ma délelőtt inkább alvás választottuk az evés helyett, de gondolom ez az időjárás... aztán este bepótoltuk.
krisztacsillag

Millye, Andris egyre jóképűbb pasi! :D Nálatok ilyen jó meleg van? Rövid ujjúban és mezítláb lehet lenni? Irigykedem, mi már pulcsiban vagyunk ezen a héten :?

Julcsi még szörcsizik, de most már egyátalán nem zavarja. Tök sokat aludt a héten. Tegnap ő is átaludta az éjszakát. :o Szóval néhány napja nem ismerek rá, visszatért a régi jó alvókája. Lehet, hogy tényleg csak a fogai miatt nem aludt rendesen az elmúlt kb két hónapban :roll: Viszont a bezártságot egyre rosszabbul viseljük, lassan egy hete csak a lakásban kuksolunk :evil:

Örülök, hogy javult Bogi étvágya!

Zizi27, Flóráról tényleg várjuk a képeket!

Reni, hát a ringató tényleg nem hókuszpókusz, de az Ili azért nagyon jó hangulatot tud csinálni. Lehet, hogy a zuglói foglalkozásvezető még kezdő :roll: De szerintem az ilyen pici gyerkőcöknek már önmagában az is élmény, hogy itt közösségben lehetnek, találkozhatnak kortársakkal :) Nekünk ezen a héten minden ilyen program ugrott, és nagyon hiányzik, szerintem Julcsinak is. Itthon olyan nehéz folyamatosan szórakoztatni :? Főleg hogy ő még csak a hátán fekszik, nem tud még mozgolódni, és ez eléggé bosszantja. De ahelyett, hogy gyakorolna, hisztizik :twisted:

Azért nagyon imádom ám, főleg mikor így mosolyog :D

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

krisztacsillag köszi! :D nagyon ügyes Bogi, hogy átaludta az éjszakát :D

Kép

Kép

Kép
millye

Zita978 tegnapeste nem vettem észre hogy írtál :oops: Köszi a dicséretet! Nálunk jó idő van a lakásban ezért nem öltöztetem nagyon fel. De mindig nézem, hogy nem e hideg a keze vagy az arca. Általában pulóvert is adok rá vagy hosszú ujjú bodyt zoknit mindig leveszi harisnyában meg túl melege lenne... rugdalózót nem szereti :D Nagyon ügyes Julcsi, hogy átalussza az éjszakákat! Nagyon édes a képen a kislányod! És látszanak a fogacskái is! kis tünemény! Hány kilónál tartotok?

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, köszönjük :D Az éjszaka átalvást kicsit elkiabáltam, biztos csak véletlen volt. Ma éjjel ugyanis négyszer keltem hozzá :shock: A negyedik fél 5-kor volt, akkor úgy döntött a kisasszony, hogy ő már nem alszik vissza :x Úgyhogy a párom felkelt vele én meg aludtam tovább. Nem tudom pontosan, 9100 volt az utolsó mérésnél. Most lassít kicsit hálistennek.

Ma délelőtt kimerészkedtünk a teraszra, végre nem fújt a szél

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita978 biztos a foga is bekavarhat nála illetve ez a szeles változó időjárás is! Rendes a férjedtől hogy pesztrálta éjszaka! Nagyon édes a lányod ebben az overallban :D a mosolyával biztos levesz mindenkit a lábáról! Jaj neked ha nagylány lesz! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, köszi :) Egyelőre az a helyzet, hogy Julcsi senkit nem próbál levenni a lábáról, ez a mosoly csak anya és apa privilégiuma. Ha bárki más van a közelében, jobb esetben csak gyanakodva néz, rosszabb esetben el is sírja magát. Egy ideje ordít ha bárki más veszi fel rajtunk kívül. Még anyukám kezében sem marad el, pedig őt hetente azért látja általában. :? Remélem változik majd, és másokra is fog ilyen szépen mosolyogni :roll: Ja, viszont ez nem vonatkozik a gyerekekre, babákra, az ő irányukba azért nyitottabb :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita978 a lányom volt ilyen, hogy nem szeretett másoknál lenni és nem mosolygott olyan volt mintha félne az idegenektől... és a családtagok közül sem mindenkivel barátkozott. Ezért kellett mindenhova magammal vinnem... :? a fiam egészen más... ő mosolyog mindenkire egyenlőre....

Kubu merre vagy????

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok,
Újra itt, nem megy ez nekem, napközben rohanás ezerrel, este már mint a mosott rongy olyan vagyok…
Tegnap, ma suli, héten egy csomó szorgalmi, ajajajajaj.
És mindjárt kezdődik a vizsgaidőszak is.
Szóval próbálom én updatelni magam, de gáááááz nem megy.

Kriszta,
Nos voltunk hétfőn orvosnál, dokibá alaposan szemrevételezte a csomót de semmi, azt mondja hogy ez még simán el is múlhat. Mindenesetre feladatom hogy nézzek rá néha néha ha változna, „súllyosbodna” akkor menjünk vissza.
De Marci valóban semmit nem reagál az érintésekre, nem piros, úgyhogy lehet h én aggódtam túl.

Ringató: tudod a pontos időpontot ?

http://www.mupa.hu/kereses.jsp

néztem a fenti linket, már egy csomó időpontra nincs hely, előzetesen kell bejelentkezni…

Szilvi,
Próbálom kideríteni h hol is lett véve az a cumi, de a cumi tulajdonosa nem emlékszik :(
Na nem jutottam előrébb, nincs márkája, 200 ft volt, de ennyi az össz infóm.
Nyugi minden rendben lesz. Ölelést küldök.

Mulan,
Köszönöm a dícséretet.
Apukád véleménye az oltással kapcsolatban ?
Micsoda szempillák.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Zita,
Remélem Julcsi már jól van.
Kanalas orvosságot esetleg fecskendővel beadni ?
6 fog ???? tyűűűűű
Gyönyörűséges Julcsi.
ÖÖÖÖÖ Marci 9500 gr körül van.

Szonce,
Dévényeshez elvihetnéd Ádámot.
Gratulálok az állampolgársághoz.
Édesek vagytok a képeken.

Jaspis,
Én úgy olvastam h ingyenesek a ringatók, vagy már nem látok a fáradtságtól és összekeverem valamivel ?

Zizi,
Szia Te elveszett (mondom én 8) )

Kati,
Én pl most ilyet vettem.
http://www.teszvesz.hu/item746513929_746513929.html

kubuspace

Millye,
Itt vagyok, itt vagyok.
Nagyon szép a baldachin.
Édes a kis mosolymanód.

Velünk csak annyi h a héten orvoshoz kellett mennem és lehet h az elkövetkező időszakban többször is, és brutál rászervezni h mi is legyen Marcival.
Csak ismételni tudom magam h mindenki nagyon becsülje meg ha nagymama van a közelben aki gond nélkül bármikor segít.

Tegnap 9-re értem haza a suliból, ma elaludtam reggel (kb 10 éve nem történt ilyen) de beértem 8-ra, 6-ig voltam bent, hááááát a végén már kettőslátásom, minden bajom volt.
nagyon fáradt vagyok.
Apa nagyon rendi tegnap és ma ő vigyázott Marcira, most pedig elment haverokkal összeülős buliba, de már itthon is van, hiányoztam neki :-)

Marci tüneményes, 8 fog, teper, áll, dumál, gesztikulál, mutogat, távirányítót fogja tv felé tartja, berreg, tologatja a kis motorját, a járássegítőjét, vagy éppen csak egy széket a konyhában és megy megy megy.

Próbálok jönni, de még mindig elmaradásaim vannak, a babakönyvet amit Marcinak írok már két hónapja nem frissítettem, és egyre nehezebb visszakeresni h mi is volt az adott időszakban.
... csinálom itt magamnak a gondot.

Szép álmokat

kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?