Jaspis:
a kisfiad valóban cukimuki. Kitartó az biztos.
Reni:
Boti imádja a ringatót, persze nem lehet egy helyre korlátozni, de ahova mi járunk, ott ez a cél, hogy jól szórakozzanak ismerkedjenek, emellett énekelgetünk nekik és zenélget nekik az Ili.
Boti kimondottan ördög tud lenni ezeken a foglalkozásokon, de én nagyon élvezem, hogy ilyen eleven lesz.
Két helyre is viszem ringatóra hétfőn is és csütörtökön is.
A tietek milyen egyébként? Hol voltatok? A ringató.hu -ról vetted?
Zita:
Julcsinak gyógyulást, hogy jöhessen majd ringatózni, talán sikerül 1x egyidőben menni....
Szonce:
Gratulálok én is az állampolgársághoz és nagyon jók a képeitek.
Hol volt a ceremónia? Szinte teljesen olyan így képről, mint egy esküvő...
Ne is mondd, a hivatalok után a bankoktól vagyok ki a legjobban...
Kubu:
Valóban el vagy havazva...mikor tér vissza közénk az update Kubu???
Velünk semmi különös, szenvedünk itthon a bezártságtól, de ebben az őrült időben nem viszem ki, de nem is nagyon látok senkit, aki erre vállalkozna. Szerintem ez a legrosszabb időszak babás anyuciknak.
Ma voltam egy magán bőrgyógyásznál, aki jövő héten leszed egy fibrómát (én azt hittem anyajegyet akarok leszedetni, de nem az szerencsére) rólam. Emiatt én úgy be vagyok szarva, hogy csak na.
Csakis azért vállalkoztam erre, mert nagyon rossz helyen van, pont nyomja a melltartó....és mivel szültem, sajnos már vége a régi szép időknek, amikor nem hordtam melltartót. Már Botinál is zavart mikor szoptattam.
Olyan hülye vagyok, mert semmit nem fogok érezni és percek alatt kész lesz lézerrel, de akkor is ideges vagyok.
Na jó elég a nyűgömből....
Szilvi