Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Eddig semmi roszat nem mondhatok erre a dokira... Az ismerőseim szerint vadítóan jó pasi, ahhoz képest nálam alulról sem súrolja a jó pasi határát...

Szóval ma vagyok a nyolcadik napon és volt ultrahang ahol megnéztük h mindkét petefészkemben 6-7 petécske van. Sajna félidőben nem tud megvizsgálni, mert el kell utaznia valami konferenciára. Holnap reggel megyek hormonos vérvizsgálatra. Aminek az eredménye arra lesz meg, mire a következő mensimnek kell megjönnie, de a doki szerint akkor már nem azért megyünk mert nem vagyunk babásak..... Aztán ha mégse vagyunk babásak, akkor félidőben megnéz novemberben és ha nem jön össze, akkor kapok gyógyszert. Azt mondta, hogy lehet az is gátló tényező, hogy ennyi pete van, mondta is h miért, de most meg nem tudom mondani pontosan, így inkább nem írok semmit, mert butaságot nem akarok. Bent voltam nála majdnem 1 órát, jól megvizsgált. Azuramnak megadta a spermadoki elérhetőségét, de mondta h ő még várna vele januárig, de mi tudjuk.

Szóval röviden rólam ennyi.
Pusszantás

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok!

Arte drukkolok neked, bízom benne, h hamarosan babás leszel a többiekkel együtt.

Nofikám!
Ne keseredj el tényleg, van még remény.Én lilyt csináltam annak idején és két erős csíkom volt, mondjuk az első babánál vmi gagyibbat és az is pozitív lett, uh nem tom, h van e különbség köztük.

Köszönöm a bókokat csajok, a kis csaj tényleg gyönyörű, de mindenkié az...
Elég sokat dumál, és már próbálgat mászni ügyesen, és már szépen ül is, van h egyedül, cska még nem nagyon merem egyedül hagyni, mert van h gondol egyet és előredűl.Múltkor úgy ütötte be a noziját, pedig fogtam.

Apósom jól van és már otthon, a hét vége felé jött haza..Most odafigyel a kajára,italra, nem gyújtott rá.
Nofi, nem akarja kipróbálni ezt a bagót..inkább mondogatja, h már megint a kocsiban maradt a cigije..de elég jól viseli, most még anyósom otthon lesz vele egy hetet, h figyelgesse, ne eröltesse meg magát, meg nehogy igyon, rágyújtson, ha eddig bírta akkor már csak nem fog, lassan két héten van túl bagó nélkül.

Bocsi, csajok, h nem írok eléggé összejöttek a dolgok.

Mindenkit puszilok,remélem mindenki jól van.
jó éjt

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


csajszik!

Egy kérés, ami nem fénykép, meg olyan levél ami rólatok szól, vagy kevésbé fontos dolog,azt ne küldjétek el a mailemre, mert ritkán nézem és sokszor betelik és a fontosabb levelek már nem tudnak megjönni.

köszike

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 

 
 

Sziasztok!

Vegre ujra itt ,bar megmondom oszinten nem a kedvencem ez az oldal mert mar nem egyszer beiratkoztam es irtam de a vegen valami miatt mindig eltunkik es kijonn ujra a kezdo oldal a hozza szolasom meg sehol mostmar kicsit zizi vagyok ettol
de majd csak bele jovok. :evil:
Probalok vissza olvasni amennyit csak lehet
Alex jo van 2-esevel jonnek a fogacskak epp most jonn az 5 es a 6
meg betegek is voltunk de mostmar jol vagyunk
nagyott not a fiatal ember es igazi kis szeretet golyo meg a legnagyobb jatszas kozben is odajon atolel vagy odabujik egy percre aztan uccu neki mar ott sincs megy vissza jatszani de olyan edes ez tole.
Megbeszeltunk apaval hogy jovo novemberben probalkozunk ujra addig nyugi van
Etna draga hogy megy a kilok elleni harc ? Nekem nehezen :cry:
hu jovok mindjart
swidi05
 
 


Na igyekesztem picit vissza olvasni
Hat csajok nekem arany eletem van Alex mellett,de komolyan, vegigi alusza az ejszakakat est 9tol reggel 7.40ig
aztan alszik delelott 10.30tol delig majdnem aztan delutan 4tol masfel orat.
Imad enni ,nem harap, bilibe kakalunk ,bar igaz a pelenkazo kesz csatater mert egyfojtaban csapja le a labat es rugdossa a levegot ,mikor eszik o is egyfolytaban forgolodik,ugyhogy az egesz eteto szek tiszta mutty allandoan.
Most azt jatszuk hogy nagyfiu es o egyedul eszik ,hat nem mondom sokszor at kell oltoztetni utanna de azert majd csak tuljutunk ezen is.
:wink: Kép egy kis nasi
swidi05
 
 


Jó reggelt lányok!

Swidi! De jó, hogy írtál! Mekkorát nőtt Alex! Nagyon ügyes nagfiú :) Csak én látom úgy vagy már tényleg nem olyan husis mint volt?

Laar! Örülök, hogy apósodat haza engedték :)

Arte! Örülök, hogy van sok petécskéd! Biztos össze fog jönni a baba, csak pihenned kéne néha! Nem könnyíted meg a dolgát!
Mikor még pécsre jártam iskolába, rendesen felfáztam, és el kellett mennem nődokihoz. Mikor megláttam... fiatal, jóképű... Na, mondanom sem kell, csak gyógyszert írattam, és az első vonattal mentem haza a dokimhoz :)

kiru84
 
 


Sziasztok!

Már túlvagyok a vérvételen... Kicsit fáj, mert a nemlétező vénámból nehéz vért venni... Alig tapinthatóak.... Egy lépéssel előbbre vagyunk...

Kiru: most van időm pihizni, mert semmi meló nincs kint a háznál (vagyis lenne csak mivel én nem létrázom a tériszonyom miatt, ezért nem tudok semmit kint csinálni.... ), meg a villanyszerelőt várjuk, meg baromi hideg van... Úgyhogy most pihizek, meg kicsit olvasgatok, meg tanulgatok a pénteki tesztírásra, igaz nem tudom milyen kérdések lesznek, de így általános pénzügyi dolgokat olvasgatok....

Grácus: mi a helyzet munkaügyben?

Majd még jövök, megyek reggelizni.

Pusszantás!

Kép
Kép
arte
 
 


Etna: ez a videó nagyon király!!! Nem csodálom, h ki vagy facsarva, ez a kis randalirózó!!! :lol:

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok Csajok!

Elöször is mindenkinek köszönjük a bókokat!
Most jöttünk a védönötöl. 4710gr-ot nyomunk és 58 cm-esek vagyunk. 3810-zel és 56-tal jöttünk haza. Ma vagyunk 4 hetesek. Repül az idö! Tejcim van szerencsére, szopikázik is rendesen a kis manó.Éjszaka is szépen alszik. Volt már, hogy 6 órát átaludt. Nem igazán hasfájós, de tegnap azt hiszem pocak gond volt. Adtam neki mecsek baby teát, utána szépen elaludt. Ügyesen kiskanállal teáztunk.
Majd ha tudok még jövök.

Puszi mindenkinek!!!

Kép


Kép
tina84
 
 


Sziasztok!

Arte drukk, hogy ebben a hónapban babás legyél majd!!

Munka ügy hát semmi még várom a telefont, hogy csörögnek, hogy sikerült-e a teszt vagy nem! Az a vicc, hogy a tesómal egyszere voltunk teszt íráson és őt már másnap értesíteték már interjún is volt!! Nekem meg még nem is telefonáltak!! :(

Tina szép nagyot nőt már a fiatalúr!! :lol:

Swidi Alex milyen szép nagy már!!

Remélem mindenki jól van!

Puszika!

Kép
grácus
 
 


Azt el is felejtettem nektek leírni, hogy ma reggel amíg vártam a nődokimat, hogy megírja a beutalót, kint várakozott egy férfi a váróba velünk együtt. Nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, gondoltam látogatóba jött aztán nemsokára jönnek ki hozzá. Képzeljétek jöttek hozzá, hogy nem e akar beöltözni....szegény először lesett csak értetlenül, aztán leesett neki h nem fogja egyben látni már az asszonyt és telipofás vigyorral mondta h nem :lol: Annyira aranyos volt, kicsit beszélgettünk vele ott a többiekkel, de nem tűnt idegesnek. Biztos nem esett még le neki igazából h mi történik :D

Pusza

Kép
Kép
arte
 
 


Tina! Szépen fejlődik Dani :) Jó nagyfiú!

Etna! A kishapsid halálos 8)

Arte! A tesztíráshoz sok sikert!

kiru84
 
 


Sziasztok!

Milyen programmal kell megnézni Etna videóit?? Nekem egyik sem nyitotta meg!! S.O.S.


Ez a mai idő ez valami félelmetes!! Nem is vittem a Kornélkát oviba, mert féltem, hogy babakocsistól elvisz minket a szél. De sajna az ebédjéért így is fel kellett mennem. Ráadásul bicóval! Mondanom sem kell, hogy majd belepusztultam a tekerésbe, annyira fújt a szél, hogy nem győztem tekerni, nehogy felborítson.

Ma sikerült a képeket áttennem a gépre, majd a hozzászólás után teszek fel néhányat.

Kiru! Örülök, hogy a mamikád jobban van és már haza engedték!! Ti hogy vagytok? Ákos mit ügyeskedik mostanság??

Daniella! 7130g és 66 cm volt a múlt héten a Flóra. A járókát kérdezted még. Nekünk sincs, a Kornélkánál sem volt. Csak utazóágyunk van. Abban van, ha hátra megyünk a házhoz. Tehát az ott van. Itthon az ágyon van, néha a földre is leteszem. Már nagyon észnél kell lenni vele, mert már hanyat kúszik. Hihetetlen, de igaz!! Alexának megy már a visszafordulás?? Nekünk még csak úgy ha a keze véletlen a pocakja alatt marad, egyébként még nem sikerült. A kajcsival én se mindig váltom ki neki a szopit. A bornapok hétvégéjén pl egyik nap sem kapott gyümölcsöt, csak szopizott. Vettem neki tejpépet, de még nem próbáltam adni neki, talán majd ma este. Nálatok mi újság?? Házzal hogy álltok??

Laar! Bocsi, hogy elárasztottam a postafiókodat. Legközelebb már nem küldök poénos emileket!! Nagyon örülök neki, hogy apósod jobban van. Az én nevelő apám azonnal letette az infarktus után a cigit. Azóta sem gyújtott rá, ennek már 4 éve. Kívánom, hogy apósodnak is sikerüljön. Kérdeztem, hogy nem kell neki menni rehabilitációra füredre???
Míra hogy van?? Házzal mi újság??

Arte! Örülök, hogy a dokival megvagy elégedve!! Remélem, igaza lesz és jönni fog a baba és azért kell majd menned, nem pedig a cikluskövetésre... Drukkolok a teszt miatt!! :D Jó volt az apukás sztori!! Szegény nem kapott szikrát!! :D

Swidi!! Örülök, hogy jöttél! Remélem, hogy az oldal ezek után már nem fog veled szórakozni!! Alex nagyon helyes, mint mindig!! És már bilizik!! Ez valami szuper!! Nagyon aranyos lehet, ahogy játékot félretéve odamegy megszeretget és megy is vissza!! Én ezt még sajna nem tapasztaltam... De talán majd a Flóránál. Remélem, hogy most már sűrűbben látunk itt!!

Tina! Szép kis súlyban vagytok! Gratulálok, a szép növekedéshez! Már 4 hetes?! TE jószagú málnabokor!! Hogy öregszenek ezek a Manócskák!!
wpetra
Pusztavám
 
 


Lányok nálunk ugyanez a helyzet az időt illetően, iszonyat szél van, Tamásra már overált adtam, és esővédőt is feltettem, így Őt nem fújta. Bolta pedig muszáj volt menni. És ennél még csak rosszabbat mondanak...

Petrám!
Windows Media player simán lejátsza nekem. Valahol be lehet állítani benne, hogy az mp4-et (ha jól emlékszem abban van) is játsza le.
Muszáj mennem, mert Tamás ordít, egy percet nem bír ellenni maga :( Puszi

Kép

Kép
luca81
 
 


Petra még annyit, hogy én nem kaptam fényképeket, vagy nem is küldtél??? Csak a főnökbúcsúztató video jött tőled.

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok Lányok...

Danielllám, küldtem a képet, remélem jó lesz. Annyira helyes rajta Lexi. Persze az összes képen az. :-)

Arte, de klassz, hogy egy ekkora lépéssel már előbbre vagytok. Drukkolok neked, hogy simán összejöjjön a baba. És pihenj, pihenj, pihenj. Ha majd megszületik a babád, pár hó és annyit fogsz futni utána, hogy akkor majd vágysz a pihenésre. :-)

Petrám, igen, be kell állítani, hogy mp4-et is lejátszon, és simán viszi a WMP.

Jelentem, itt is kutya hideg van, még az én nem éppen pehelysúlyomat is majd felkapta a szél. Borzasztó.

Hőm még mindig fent, - biztos odaragasztották - tegnap majdnem visszajött a reggeli, de megálltam. :-) Tehát még csillognak a szemeim, ki tudja. :-)

Most repülök, mert jön anyukám uzsira. :-) Csináltam francia hagymalevest, töltött sült almát, fűszervajas csirkacombbal, almakompótot, meg tiramisut. :-)
A sok almás dologból sztem egyenesen következik: igen, megint voltunk almát szedni, potom 30 kilót. Uhh.

Tehát most pusza mindenkinek, és az idő ellenére is szép napot: Nofi
nofertiri
 
 


Sziasztok Ismét :D!


Bocsi, hogy az előbb csak úgy befejeztelenül elküldtem a hozzászólást, de muszály volt. A Hölgyemény megunta a banánt és követelte a kajcsit!! Most alszik, adtam neki tejpépet, kiváncsi leszek ezzel meddig lesz el.

Nofikám!! Mi is szedtünk a múlt héten az uracskámmal ketten negyed óra alatt 40 kg-ot. Az uzsi nagyon fincsinek hangzik!! Hogy van neked energiád ennyi finomságot főzni?? A husi szagától nem vagy rosszul?? NEkem sok kaja volt amitől visszakivánkozott a kajcsim. A Flóránál a lecsó volt ilyen. A Kornélkánál a húsleves és a nyershús. Elhiszem, hogy csillognak a szemeid!! Akkor vasárnap tesztelsz újra?? Jól értettem?? Köszi a választ, de hol kell pontosan ezt az mp4-et beállítani?? puszi és simi a manónak, aki kicsit szégyenlős még!! :D

Lucám!! Én nem mertem ma elindulni. A bolt dolgot megoldottam azzal, hogy megkértem a párom unokahúgát, hogy hozzon nekem kenyeret. De aztán csak fel kellett ülnöm a bicóra és el kellett mennem az oviba az ebédért. Majd fel döntött a szél, alig tudtam tekerni. Képet még nem küldtem, majd most fogom ide feltenni őket. Neked is köszi a választ!! Sajnálom, hogy Tamás ennyire anyafüggő, de majd csak elmúlik egyszer ez az időszak is. Nálunk is van újra. Amint kiteszem a lábam a házból már nyavajog, se az apja se a mama nem jó neki. Ha itthon vagyok akkor viszont nem lóg rajtam, de ha nem vagyok itthon akkor csak anya kell... Éjszakák milyenek?? Jól alszotok??

ANgyalkáról tudtok valamit?? Skypeon sem nagyon lehet látni...

Vasikáé! Mi újság? Ráültél a telóra?? Nem ám engedsz nekik!! Ha személyesen bemennél nem lenne nagyobb nyomás rajtuk?? Persze nem minden nap gondoltam, de legalább egyszer??

Rózsa! Örülök, hogy végre hallottunk rólad! Sajnálom, hogy ennyit kell dolgoznod. Azért remélem, ha időd engedi pihengetsz is. Nem akarok vészmadárkodni, de ha nem pihened ki magad rendesen akkor a baba dolgát megnehezíted. Ahogy Arte is!! (remélem, ő most már nyudton marad otthon a seggén és max. csak dirigálni megy ki a házhoz!! Bocsi, szívem, de tényleg pihenned kell!!) Anyukád hogy van?? Ő remélem, javulgat!! Írj ám sűrűbben!!

Etnám!! Alig várom, hogy megnézzem a videót! Nagyon remélem, hogy megtudom nézni. Kiváncsi vagyok Botira, hogy mit ügyeskedik neked egésznap.

Szilvi! Hogy vagy?? A kávés email nagyon tetszett!! De jó annak aki ráér ilyeneket csinálni. Én ilyet meg sem innék! :D:D:D Sajnálom, azt a családot akikről írtál. Szegény kisfiú! Gondolom, hogy most nagyon összetörtek, de remélem, hogy a kislány ad neki elég erőt majd, hogy feldoldogozzák a történteket. Neked pedig azt kivánom, hogy ne kelljen szedned a Clostyt és mielőbb babás lehess!!

Bibócska! Hogy vagytok, drága?? Van már hányinger?? Pihizzel ezerrel! De nem írsz!! Tessék szépen minden nap helyzet jelentést adni!!

Na most elköszönök! Felteszem a képeket! Lassan jön haza a drága férjecském!! Remélem, hogy senkit sem hagytam ki!! Puszi mindenkinek pocin kívül és belül!!
wpetra
Pusztavám
 
 


Kép Rágcsa mánia itt is látszik!! Itt már az új séróval vagyok! :D
Kép Új séró szemből! Nagy szemeimmel leselkedek! :D Már nem kék, sajnos :(
Kép Tornázom! Ilyen hosszú volt a hajacskám!
Kép Elfáradtam a sok próbálkozásban és bealudtam! :D
Kép Ismét egy érdekes alvó pózom! :D
Kép Copfba kötött séró!! :)
Kép Copfika! :)
Kép A tesó leült tv-t nézni. ("Anya nem alszom, csak nézem a tv-t!")
Kép Ez is az a szitu!
Kép A mindent elmondó kép kettőjükről!! Szerintem teljesen látszik a szeretet kettőjük között! Imádom őket!! :) Kép Szeretem!!
Kép Körivel :)
wpetra
Pusztavám
 
 


Petra!
Gyors leszek: Win Media Player CLASSIC játsza le az mp4, itt egy link, ahonnan le tudod tölteni:

http://www.free-codecs.com/download/Media_Player_Classic.htm
Remélem sikerül. Köszi a képeket, tündériek a gyerekek, imádják egymást, látszik rajtuk. Tetszik az új séró :) A copfos is tuti, nagyon szép szemei vannak a csajnak.
Puszi, megyek fürdetni.

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok !

Na ilyen az en szerencsem ,mire ide jutok mar fent is van az en Kép dragam.
kesobb talan tudok irni.
Suzyval mivan tud rola valaki valamit?
egy par mai kep fogadjatok szeretettel
swidi05
 
 


Na megint szorakozik velem ez az oldal hisz 3 kepet toltottem fel na akkor itt a lemaradt ketto Kép almosan Kép

Kiru : igazabol nem fogyott csak ossz vissz 30 dekat hizott 8 honapos kora ota, de az orvos szerint tokeletes, veguli is 1 ev es 1 hetes koraig szopcsizott ami itt nagy szam, viszont rengeteget nyult es mintha huznak ugy no
var a dragam mennem kell :lol:
swidi05
 
 


WPetra hogy milyen szep ez a ket gyerkoc igazan gratula hozzajuk!
ennivaloak
swidi05
 
 


száp napot lányok....
petra olyan szépek a gyerkőceid..flóra is milyen sokat nőtt édes nagyon...

velem nem sok minden van...hányingerem nagyon ritkán van úgy tűnik ez most is elkerül mint múltkor...
pihenek sokat vigyázok magamra nagyon.tegnap megint voltunk egy kis infúziót kaptam...
pénteken ismét uh.
szóval a napjaim kicsit egyhangúak ezért nem írok minden nap mert nincs miről..de titeket olvaslak mindig többször is benézek naponta hogy mi a helyzet...:-)
az idő borult és hideg van....de a fűtés már megy ezerrel..
most búcsúzom is majd még jövök...
szaisztok
bibócska
 
 


Jó reggelt Lányok...

Petrám, tündériek a gyerekek, tényleg szeretik egymást. Az a kép, amin Flóra tátott szájjal nevet Kornélkodra, az különösen cuki. :-)

Éppen ezért...

Kép

Nem tudom, mikor tesztelek, egyenlőre várok vele. Nem kell még egy csalódás.
Nem érzem azt, hogy különösen émelyegnék szagoktól, bár az a helyzet, hogy a szaglásom elég fura, néha semmit nem érzek.
Viszont pár napja még melltartóban is majd leszakadnak a melleim, elég kényelmetlen. Plusz olyan fájdalmat érzek, mintha valaki húzná lefelé.
A hőm még mindig fent, az ovumiki ma megint jobban párfányos, mint az elmúlt napokban, és pocsék a gyomrom. Akár ettem, akár nem, folyamatosan érzek gyomorrontás-szerűt.

Most búcsú, később jövök. Puszi mindenkinek: Nofi
nofertiri
 
 


Sziasztok!

Vegre itt! Olvastalak titeteket, csak vagy nem volt erom irni, vagy a hulye gepem indult ujra es kiakasztott. Epp az elobb is. Ugyhogy reszletekben fogok irni.

Nofi, nagyon drukkolok, meddig kell varni a tesztelessel. NAgyon bizom benne, hogy lakik valaki odabent:)

Swidi, nagyon edes baba Alex, es nagyon hasonlit az anyukajara. VAn valami tutti fogyokuras tippeD? Neked sikerult minden kilotol megszabadulni?

Bibocska, orulok, hogy jol vagytok pihizz sokat kerlek, ne csinallj semmit, es ne torodj a rendetlenseggel. CSak pihenj. Puszi nektek!

ARte, hogy mennek a dolgok? MIkorra varhato konkretum? Vagy ez meg egy hosszu folyamat vege?

MOst olelek mindnekit, de mennem kell, mert felkelt hercegnom! Igyekszem jonni!

Pusizka!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Petra: ezek a gyerekek olyan szépek, büszke lehetsz rájuk :D Én most pihenek ezerrel, olyan hideg van, mint a csuda, meg igazából kint most nem tudok semmit csinálni. Úgyhogy most olvasok és filmeket nézek. Ez így megfelel?! :wink: :lol:

Angyal: lassan de biztosan elkezdtük járni a babásodás útját, orvosi "felügyelettel". Így egész más érzés készülni a babára. Kicsit most elrugaszkodtam a földtől, ezzel a témával kapcsolatban, mert most úgy érzem, hogy nagyobb esélyünk van arra, hogy minél előbb jöjjön a manó.

Nofi: ezeket a képeket, hogy csinálod? Én is szeretnék ilyesmiket. Légyszi segíts!

Most hirtelen ennyi!

Majd később írok még, többször betekintek napközbe...

Pusszantás

Kép
Kép
arte
 
 


Arte, Photoshoppal, Magic Photo Editorral, DreamLight-tal, FastStone-nal. Mindenhol alakítok a képeken, és úgy alakítom ki a végsőt. :-) Tudod, nekem is van időm. :-D

Pusza: Nofi

Ui.: Végre nálunk is fűtenek. Már kezdem magam eszkimónak érezni. Az orrom hegye napok óta jéghideg. :-)

Na, pusza
nofertiri
 
 


Nofi: köszi majd letöltöm ezeket a progikat :D Pont néztem az adatlapodon az életkorod és feltűnt, hogy Sada fiatalabb nálad. Nem volt ebből gondotok? Csak, mert sógornőm is nála 5 évvel fiatalabb sráccal jár és elég nehéz nekik, mert itt mindenki annyira tudja, hogy kinek mi a jó... Ezért nem jó olyan helyen lakni ahol mindenki ismer mindenkit... mert aztán megindul a pletyka meg minden. Hiába mondom neki h ne foglalkozzon vele, olyan kis lelkizős.

Pusz

Kép
Kép
arte
 
 


Csajok, nektek nincs karácsonyi hangulatotok? Lehet, hogy a hideg miatt, de nekem valahogy nagyon nosztalgikus és karácsonyi hangulatom van. :-)
Jó kis sólámpám ég a sarokban, kezd kellemes meleg lenni bent, csináltam téli puncs izű teát, és bevackoltam magam. Romantikus filmet nézek a tv-ben, és alig várom a karácsonyt, meg a hóesést.

Jah, meg megpróbáltam vonalzót csinálni, remélem berakja. Még nem babás, de ami késik....

Puszi mindenkinek: Nofi

nofertiri
 
 


Nofi melyik progiba van ez a létrás pasi? Gondolom van ehhez hasonló dolog még abban, mert egyikben sem találom.... Lehet én vagyok a béna?

Kép
Kép
arte
 
 


Arte, egy netes oldalon találtam, photofunia a neve, ott van sok.

Azzal kapcsolatban, hogy Sada fiatalabb, hála a Jónak, nincs és nem is volt gondunk, mert elég komoly gondolkodású és ez ellensúlyozza a különbséget. Az a fontos, hogy kettőnknek jó legyen, tudjunk közös témákat találni, megbeszélni a dolgainkat, és a többi ember véleménye itt nem számít. Senki nem szokta észrevenni a korkülönbséget köztünk, sőt, még Sadát nézik idősebbnek. :-) Sada előtt nálam idősebb (persze nem sokkal, csak 1-2 év, vagy pár hónap) srácaim voltak, és egyikkel sem cserélném le Sadát. :-D Ahogy szokták volt mondani, nem a kor a fontos. :-)

Pusza

nofertiri
 
 


Csajok, tényleg nagyon ráérek:

Amikor megláttam az időket, kicsit elképedtem, nagyon gyorsan telik...
Nézzétek csak...

Kép
Kép
Kép
Kép

nofertiri
 
 


Köszi megtaláltam!

Nagyon összeillő pár vagytok!

Pusza

Kép
Kép
arte
 
 


Szép estét Lányok...

Ahogy látom, mindenkit letaglózott az idő. Merre vagytok?

Később még visszanézek, hátha lesz mozgás. :-)

Pusza: Nofi

nofertiri
 
 


Sziasztok!

Látod Nofi csak mi vagyunk....

Nálunk lobog a kandalló... Megértem a karácsonyi hangulatod :D

Pusszantás

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok!

Próba....

Kép

Kép
daniellla
 
 


Drága Nofim!!!!!!!

Nagyon szépen köszönöm neked!!!!!!!!!!!!! Végre sikerült, ott van a kis kép! Ezer köszi mégegyszer! Húúú..ez nem volt egyszerű menet. :D :D :D Valamiért nem akart nekem összejönni.... :D

Kép

Kép
daniellla
 
 



Sziasztok Csajszikák!

Nofi: Amikor ilyen hideg lesz az idő és be kell fűteni és jól esik a meleg szobában lenni, olyankor nekem is előjön a karácsonyi hangulatom. Amúgy is ilyen kis feeling-elős, romantikus csajszi vagyok én is. :D Én is imádom a sólámpát meg a láva lámpát is szeretem és a gyertyákat is, olyan meghitt hangulatot tudnak varázsolni a szobába ilyenkor. Tök jók lettek a kis ünnepes vonalzóid! És szerintem te TUTIRA babás vagy! Nekem is majdnem leszakadtak a melleim, az volt az egyik legszembeötlőbb jel és nekem ez félidőig kb. meg is maradt. Iszonyúan fájtak. Jaj, annyira szorítok, hogy baba legyen a pocakodban, de tutira ott van! Mikor mész dokihoz???

Petra: Nagyon szépek a gyerkőceid, amin ketten vannak és Flóra nevet Kornélkára, az meg valami tündéri! Olyan édesek! Flóra súlya nagyjából olyan 300 g-mal van szinte mindig Alexáé előtt. De hát a születési súlya is nagyobb volt végülis. Alexa 3170-nel született és 2870-nel hoztuk haza. Nálatok hogy volt ez anno? Mennyivel született és mennyivel hoztátok haza? Igen, Alexának megy a visszafordulás is, de nem csinálja olyan nagyon sokszor, inkább sokáig elvan hason. Flóra próbálkozik már a kúszással?

Etna: A Botis videók nem semmik.... :D :D Elhiszem, hogy kivagy, nem semmi kispasid van. Húúú...jó lesz nekem is felkötnöm a gatyámat. Már előre félek ettől a korszaktól... :D :D

Swidi: Olyan jó, hogy jöttél egy kicsit! Nagyon szép Alex a képeken és tényleg úgy van, ahogy Kiru is írta, mintha már nem lenne olyan kis husis, mint volt. Örülök, hogy ilyen szépen alszik éjjelente. Kistesót mikor szeretnétek?

folyt. köv.

Kép

Kép
daniellla
 
 


Angyalom: Neked akartam még, hogy magadról nem is írtál....Jól vagytok? Eszterke?

Bibócska: Örülök, hogy minden rendben veletek. Az uh után majd jelentkezz! Olyan jó, hogy megint van kismamink!!!!

Jó éjt csajszik, most már megyek, pussz mindenkinek!

Kép

Kép
daniellla
 
 


Sziasztok lányok!

semmi időm, boti szeparálódik!

van valakinek valami jó ötlete, anyuék 41. házasségi évfordulójára kéne valami jó ötletes dolog.

sajnos ma ennyi voltam, de ha alszik boti, jövök, ha tudok.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Etna: jó ez az új kép :D Mennyit nőtt ez a kis ördögfióka :D

Daniella: egész más hogy van fent Neked is képed.

Grácus: biztos sokan voltatok és azért kell idő mre mindenkit vissza tudnak hívni aki megfelelne nekik! Ne keseredj el!

Pusszantás

Ui.: holnap gőzerővel szorítsatok, hogy sikerüljön a felvételi tesztem... Sok múlik rajta!!! MAjd holnap este megírom mi a helyzet! De addig még biztos jövök....

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok!

Nofi, vegre valaki, aki olyan dilis mint en, remelem ezzel nem bantalak meg. Nekem mar 1,5hete karacsonyi hangulatom van. tegnap oriasi pelyhekben hullt a ho. Csak ugye elis tunt a nagy pocsolyaban. De enis varom nagyon a karacsony, adventet:)

CSak most nagyon elvagyok keseredve...valahol folyik a padlofutesunk vagy a falfutes ugye nem lehet tudni, mert nem latunk at a betonon ha nem tudjak megoldani tavasszal szet kell verni a nappalit. Orulet. Es megint egy rakas penz volt ezis. Most bocsi hogy igy elaraztalak titeket a panszkodasommal, de annyira ki vagyok. Szegeny apukamat is miota kirugtak most jott meg a munkanelkuli segelypapirja kiderult, hogy majdnem felet kapja annak ami jarna, mert most valsag van, meg a fene tudja mi. Van mar uj munkahelye, de minimalberert akarnak dolgoztatni 3valtasba. Nagyon sajnallom szegenyt. Olyan xar hogy minden osszejott.ELokene vegyem a nagyobbik hitemet. Igyekezni fogok. MOst tenyleg sorba rank jar a rud csajok. EL veszitjuk a szeretteinket meg az anyagi gondok...hat...hiszem hogy jobb lesz.

A fo, hogy nem vagyunk betegek :)

Daniellam, nagyon edesek es nagyok vagytok ti is. epp mondtam Petranak, hogy nemsoka utolertek minket. Es nagylanyok lesztek:) Miket csinal a kiscsaj. Kezd mar jatszni, erdeklodni? Nagy puszi neki!

ETnam, gratulallok a szuleidnek az evfordulohoz. Ajandekban te nagyon jo vagy en erzem, es latod, hogy van e valami amire nagyon vagynak, vagy keszithetsz neki valami szep albumot a csaladrol eskuvojuktol kezdve Boti szuleteseig, biztosan kitalallsz valami jot! Puszi a rosszasagnak, en nm tudtam megnyitni a videot, ha van idod elkuldod ujra. Koszi szepen puszika!

ARte, nagyon drukkolok a teszthez. Ugyes leszel. Irigyellek a kandallo miatt, annak nagyon jo hangulata van.

MOst lepek, mert jott a ferjem ebedelni.

Ezer oleles mindenkinek!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Angyal: tudod a rossz után mindig még rosszabb jön és csak utána jön a jó! Kitartás és hinni kell erősen!!!

Etna: látom te is csinálsz új képeket. jók lettek az iwiw-en! Angyal ötlete szerintem tök jó!

Pusz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára arte 2009.10.15 10:32-kor.

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok!

Nofi szerintem is baba van a dologban. Jaj, úgy izgulok érted!!!!!

Arte szorítok a teszt miatt, de tuti sikerül.

Petra elképesztőek a gyerkőcök. A szemeikből a szeretet csak úgy sugárzik. Nagyon jó látni az ilyet.

Grácus szerintem se aggódj, biztosan telefonálnak majd neked is.

Én is élvezem a meleget idebenn. Pocsék idő van ma is. Mi 2 éve egy cserépkályhát rakattunk olyan megoldással, ( egy tartályt tettek bele )hogy az összes radiátort is fűti, tehát így az egész házban meleget csinál. Nagyon jó!!!!Muszáj volt valami megoldást találnunk, mert a gázra iszonyatos összegeket fizettünk, és én imádom a meleget. Ez a megoldás szuper. Úgy rakattuk, hogy párkánya is legyen, és arra rá tudjunk ülni. Imádom.

Puszi mindenkinek!
szilvi09
 
 


Sziasztok Lányok...

Szilvi, mi ez a rendszer pontosan? Le tudnád nekem írni, mert én már előre félek, mi lesz a fűtésszámlámmal. Februárban össz-vissz 2 radiátor ment a lakásban, (távfűtéses) és fizettünk 53.000.-Ft-ot. Horror.

Most nem tudok semmi extrát írni, majd később jövök.

Puszi: Nofi

nofertiri
 
 


Nofi: távfűtéses lakásnál ha jó tudom nem lehet. Amúgy vízteres kandallónak hívják és a kárba veszendő hőmennyiséget tudod így a saját hasznodra fordatani. Nekünk is ilyen lesz a háznál, csak még nem tudom milyen kandallót fogok rakatni.

Laar: gondolom lefoglal a lak teljesen! Havan vmi jó kis kép küldd ám mindenképp!

Később én is bekukk.

Kép
Kép
arte
 
 


sziasztok lanyok!
hat megerkeztem,ne hargudjatok hogy eddig nem irtam de othon nem volt jo a net amikor hazjöttem apa megleppet es "nyaraltunk" egy par napot kettecsken a hosszu szünet utan!
azt hiszem jot tett a külön let ,most nagy a szerelem.....
Anya jol van ma megy orvoshoz es megmondjak mikor kezdik a sugarat,vettem neki culavitet issza a noni teat keszülünk eröteljesen a nehez idöszakra! de hala Istennek erös es nem keseredik meg akar gyogyulni! en felek es nagyon nehezen jöttem el otthonrol de megyek majd novemberben is haza !
apa azt hiszem megertett vegre,megertette az almom amit csak ö teljesithet,konkret idö meg nincs most hagyom öt hogy mindent elrendezzen magaba es addig is probalkozunk,most eppen megvan a miki de nem csüggedek! holnap megy el ket hetre ugyhogy jövök mostmar megint hozzatok es igyekszem visszaolvasni mert megint lemaradtam!
minden babat puszilok es szeretettel ölellek benneteket!
suzi2
 
 


Tina draga ,gratulalok a babokahoz!
örülök hogy jol vagytok es hogy szepen fejlödtök!
lanyok mindannyiotoknak nagyon drukkolok!
pusza :)
suzi2
 
 


Szia Suzi!!

Hát tényleg jól eltűntél!! Nyaraltál is még! Milyen jó neked!!! Irigyellek!Anyukád miatt meg természetes h aggódsz, de hidd el így hogy elhatározta h meg akar gyógyulni nem lesz gond! Apának meg a két 7 mégjobban segít elgondolkodni a dolgokon és felkészülni!

Pusz

Kép
Kép
arte
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?