Új privát üzeneted érkezett!

Sissi: de jó, hogy Atival minden okés! :D

linácska: Akkor jó, ha csak kétszer kakilt! :wink:

Nem tudom hátrahajtani a fejem, mert ha megpróbálom iszonyatosan belenyílal a fájadlom a hátamba, és egy ideje a kezeimben is hirtelen belenyílaló fájdalmak vannak! A hátam annnyira fáj, hogy sokszor majd becarok! Szerintetek ez mitől lehet?

kovisziszka

Kovisziszka: Nem lehet, hogy valami ideg becsipodott? :? Mondjuk en nem ertek hozza, csak kerdezem. :oops:

Nekem csak egy rossz dolog van ebben a kikoltozesben, az hogy anyuek meg a mamamek itthon vannak. Nekik a szivuk szakadna meg ha elmennenk, bar mind tudjak, hogy nem terveztunk itt megoregedni.
Na meg persze Davidnek elore kene mennie ebben az esetben, hogy legyen egy biztos allasa meg legyen egy lakasunk ahova menni tudunk. Mert ugye most, hogy mar van Zara nem teljesen mindegy milyen korulmenyek koze megyunk. Ha o nem lenne akkor mar holnap indulhatnank, mert egy ideig barhol meghuzhatnank magunkat.

Sissi: Jo, hogy nincsen semmi gond Atival! :)

Tundi: En mar alig varom, hogy nekunk is legyenek ilyen tesos kepeink. :) Ahhoz kepest, hogy mennyire nehezen alltam ra erre az egesz uj helyzetre az elejen, most annal jobban vagyom mar egy kisfiura is. :P :)

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Mimi, igen, van tejcukormentes (laktózmentes) tejföl, joghurt, túró. A tescoban a biotejtermékek mellett. Ahogy írtam Pannónia sajtot lehet enni, ez azt jelenti, hogy a kenhető pannónia háromszög sajt is okés. És az is igaz, hogy majdnem mindenbe tesznek tejport, tejsavót, értsd felvágottak, kekszek, kalács, pékáru, margarin (a növényibe is). A Liga margarin pl okés, a Ráma nem. Vaj helyett kenhető margarint használok, Delma light okés. Igazából meg kell nézni az összetevőket, akkor lehet tutira menni. Csak a tejszínt nem tudom mivel helyettesíteni, ha olyan a kaja, tejfölt vagy tejet rakok helyette, esetleg joghurtot.

A találkozóra a hely ha nem jön össze, van a környéken egy alternatíva (a Moszkva térnél a Babapihenő, azt hétvégére ki lehet bérelni - 2 szobájuk van, tele játékkal, konyha, fürdőszoba, altatószoba is.) Egyik barátnőm oda szervezett régebben babanetes találkozót, onnan tudom.
A talira sztem mi 2-en mennénk Mirával, mert Zora mellett nem lehet beszélgetni:).

Kép
Kép
Kép
oui

Orew
Én teljesen megértelek.
Ismerem a "magyar" mentalitást :cry: És most már átélek egy másmilyent, egy latin-amerikait.
Itt is érződik a válság, itt néhány éve szinte teljesen összeomlott a gazdaság, de talpraálltak. Az emberek meg ÉLVEZIK az életet :lol: :wink:
Főleg, hogy jön a tavasz, a nyár...itt szokás kiülni az éttermek, kávézók teraszára, van élet. :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Oui,
holnap rákérdezek a helyre, de lehet, hogy akkor jobb lenne az, amit te mondasz, mert mint kiderült itt a cuccokat bérelni szokták, nem saját. Tehát csak egy üres terem lenne, az meg nem túl jó.

Csajok,
szinte biztos, hogy a tej a ludas Levinél. Délben gyógytápit kapott, utána ugyan kakilt, de szépet, sárgát, és annyira híg sem volt. Azóta kétszer szopott, és újra híg, nyákos és zöld.
Ha előbb rájövök, nem kellett volna lemondani a Heim Pált sem, meg nem lenne 6. napja hasmenése Levinek :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska,
és akkor most nem szopizhat Levi, vagy te nem ehetsz tejterméket és úgy szopizhat?

Kép
Kép
Kép
oui

Oui!
Ilyenkor lehet szoptatni.
Nekünk anyukáknak abba kell hagyni a tejtermékek evését ivását,és pár nap alatt megoldódik a dolog.
És köszönöm a tanácsot.Hát akkor a margarinnal készült magos grillázst sem eszem mag amit én csináltam és nagyon fincsi lett.Most szólt a párom,hogy az is margarinos:(
Viszont a következőt majd margarin nélkül csinálom,vagy laktoz mentessel:-))

De tudod Lina...Azért gondolom ezt említetted a dokitoknak ezt a bukásos dolgot,meg ott volt a kakis dolog is.Mikor látta milyet kail Levi.Én nem értem a szakikat....miért nem jut ez eszükbe???
Tudjátok,mikor a Reginél ez először jelentkezett,hívtam a védőnőnket..majd a dokinéninknek is említettem,kaptunk is széklet vizsgálatra beutalót.Miért nekem kell rá jönnöm???Miért nem jut ez eszébe a szakembernek???
Most azért gondoljatok bele.Ez azért el durvulhat.Oka lehet az ekcémának is az általunk elfogyasztott tej,vagy akár a légúti gondoknak is.
Ááá na nem is akarok bele gondolni mi lehetett volna ha...

Lina!Nekünk meg kitartás!!!
Én úgy tapasztalom,hogy kell kb 3-4nap,hogy javuljon a dolog de még nem az igazi.Gondolom lesz legalább 1hét.No meg mire én is rá állok,hogy mit lehet mit nem.

mimi12

Mimi,
a doki védelmére legyen mondva, ő nem látta a kakit. Ügyeleten voltunk, és nálunk összevont felnőtt-gyerek ügyelet volt, és egy felnőtt orvos látta a kakit. Aki nagyon aranyos, kedves volt, még értett is hozzá mit kell adni egy hasmenéses babának, de nem csodálkozom, hogy egy kakis pelusról nem a tejallergia jut eszébe.
A gyerekorvosnál meg csak a bukás miatt voltunk, adott sűrítőt, mondta, hogy emeljük meg az ágyát, ő még nem tudja, hogy ez sem használt. Igazából ez a tejes dolog csak ma jutott eszembe.
Én mondjuk tudom, hogy mit lehet, mit nem, Lilivel 1,5 évig így étkeztünk. Vagyis ő, de én csináltam neki a kaját. Pl. amit most eszek margarin, azt sem kellene. Ahogy Oui írta, csak a Liga vagy a Delma Light.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lányok, akkor lehet, hogy Marci allergiáját is a tejes cuccok okozzák?? A dokinénink, mondta, hogy attól lehet, amit én eszek, de még nem jöttünk rá, hogy mi.

Viszont a laktózmentesek ilyenkor mehetnek szintén??

Kép

Kép
dbea

Hülye vagyok, nem allergia, hanem ekcéma, de lehet, hogy neki így jön ki...

Kép

Kép
dbea

Dbea,
símán lehet. Lili is kicsi korától nagyon koszmós volt, atópiás dermatitisze volt, olyan 5 hónapos korától a hasmenések, és mikor már harmadjára jött vissza a hasmenés, akkor gyanakodtak a tejallergiára, ami be is igazolódott.
Amúgy attól függ, hogy tejcukor (laktóz) vagy tejfehérje érzékeny-e a gyerek. Ha "csak" tejcukor, akkor a tejen kívül mehet minden, ha tejfehérje, akkor még a felvágottakat is meg kell nézni, meg mindent, hogy mibe rejtettek el tejport. Pl. bébiételben van kb. 3 db, amiben nincs. Szegény lányom Kecskeméti tökfőzeléken nőtt fel :lol:

Amúgy nálunk a hajnali kaki megint megvolt, a reggeli szopi után még nem, vagy csak nem vettem észre, mert azóta aludtunk. Levi még mindig nyomja, én most keltem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Taliügyileg meg szerintem jobb lenne a Babapihenő, mert hétvégén, ráadásul "magánjellegű" programra nem igazán fogom tudni elkérni a termet, és az is csak egy üres terem lenne max. némi székkel.
De ha gondoljátok a másik lehetőségnek is utána nézek én.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Noki :lol: De jó, hogy végre jöttél és hírt adtál magatokról. Én sem értem, hogy törhetett el a koponyája császárnál.... :?: :?: Mivel magyarázták???

Orew :lol: Köszi a repcsis infókat, akkor Te hogy oldod meg?? Csak szoptatsz? Üléshez kendőt ajánlasz??

Bener :lol: Nem akarok beleszólni, de szerinem az egyetlen megoldás, hogy nem hagyod, hogy rajtad aludjon el! amikor bealszik, ha még keveset szopizott én egy kicsit simotatom, akkor folytatja, ha pedig úm. "elengedi a cicit", akkor viszem aludni v. böfiztetem... Próbáld ki, ne félj attól sztem, hogy úgy nem fog elaludni! :wink:

Tünde :lol: Jó a tesófotó!! :wink:

Beus :lol: Isten éltesse a kisasszonyt!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

kaki-téma: HÁt, nekünk hol ilyen, hol olyan. többnyire sárga és csomós. a védőnő szerint nem gáz, ha néha zöld! Kitartást kívánok, nem lehet könnyű még ezzel is megküzdeni.
Magam részéről nem kívánok aggódni ezen. Zsigipocok jó kedélyű, kiegyensúlyozott, sokat mosolyog, alig sír, úgyhogy szerintem ez a lényeg!!!!

Kérdés: Mi van a kéthós kötelező oltásban?

Tünde :lol: Nem válaszoltam a kérdésedre :oops: Nagyon szeretnének már babát, csak egyelőre köti őket a szerződéses meló. Meg Zsó nem biztos benne, hgoy kint akarja felnevelni. Szerinte csapnivaló a kinti oktatási rendszer. Mondtam Neki, hogy az itthoninál csak jobb lehet.

madaran

[quote="bener"][ írta:benerb]Dbea:Nekem se mindig!!Csak ha mondjuk melltartót veszek fel, akkor alul szokott görcsös lenni!!Ha oldalt feküdnék, akkor pedig oldalt görsösödne be!!!Ha a kis Manó buksija van a mellkhasomon, ami általában a mellkhasom közepén van, akkor ott görcsösödik be a cicim, és ott zárja el a tejcsatornákat!!!
Nagyon egy gáz tud lenni!!!Van amikor a kezem se tudom felemelni!!!

Bener erre én csak azt tudom, hogy kerülök minden ilyet, nem hordok melltartót, és igyekszek nem megnyomni a mellem. Kendőben is ezért nem tudtam fekve hordozni picurt. Szerencsére az elől keresztnél úgy néz ki nincs gondom és most már merem úgy is hordozni őt.

Kenderike
Kép
kenderike

Noki : Ez elképesztő, jobbulás nektek.

Linácska : mi nem mennénk, ebben az őszi téli időszakban próbálom minimáluista csökkenteni fertőzés veszélyünket, elég a kötelező kiruccanások, máskor nem akarok utazgatni, majd nyáron szívesen elmegyek majd én is egyre.

Kenderike
Kép
kenderike

Madaran: En amugy is csak szoptatok. :) Eddig egyetlen egyszer kapott uvegbol tejet amikor koncerten voltam. Szoval nem lesz gond ezzel. :) Amugy szerintem csak siman az olunkben lesz majd a pici. Lehet, hogy felszallasnal meg magamra kotom, mert a kendot is meg a mei-tai-t is viszem magammal. Viszont nem lesz vegig ramkotve mert akkor nagyon osszemelegszunk mire odaerunk. Mi babakocsit nem viszunk, mert ami van az tul nagy es nehez, raadasul nem lehet osszecsukni, ugyhogy majd felvaltva cipeljuk Zarat.

Orew

orew

Linácska, a tejcukor-intoleranciások sem ehetnek tejterméket, csak amiből az előállítás során kivonják a tejcukrot. Így pl én sem ehetek meg minden felvágottat. Nyilván a tejfehérje-alleria pocsékabb, mert még kevesebb dolgot lehet megenni.

Orew, a repülőre mi anno az autós babahordozót vittük fel magunkkal. Azt nem tudom elképzelni, hogy kendőben rámkötve 2-3 órát ülve töltünk el, nem hinném, hogy kényelmes. De a reptéren tuti jó megoldás a kendő, így tudod legjobban megvédeni a babát.

Kép
Kép
Kép
oui

Oui: Visszuk mi is az autoshordozot, mert a repterig is kell a kocsiba, meg amikor odaertunk akkoris mivel csak Lutonig megyunk onnan meg David apukaja visz minket kocsival Birmingham-ig. A kendot meg a mei-tai-t azert is viszem, hogy ha ottvagyunk legyen miben vinni Zarat. :)

Orew

orew

Sziasztok Lányok!

Köszönjük a köszöntéseket.

A babapihenő jó ötlet szerintem is.

Lányok nekem megint kevesebb tejem van létezik, hogy a hidegtől? mert amióta hideg lett azóta van kevesebb vagy ez hülyeség?

Beus

Kép
Kép
beusmimi

Na ma már nem ettem tejterméket, vagyis csak minimálisat, némi vaj a kenyérre, de ha jól belegondolok az is Delma Light volt.
Na erre az esti szopi után már 4-szer kakilt Levi. Az utolsó szinte csak víz volt. Bármennyire nem akarom, szerintem csak el kell menni orvoshoz.
Szerintem ez a tápi sem az igazi, mert ok, hogy hasmenéses babának van, de ebben a zsír van lecsökkentve, és fehérje van benne.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Megnéztem a babapihenőt, 5000Ft/óráért lehet kibérelni. Szerintem nem is olyan vészes, ha mondjuk kibéreljük 3 órára, és mindenki jön, aki jelezte, meg az is, aki még nem, akkor családonként egy ezresből megvan.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!
Kitartás!!!
Én kb szombat óta nem eszem iszom semmit amiben lehet tejszármazék.Ok bizti van olyan amiről nem tudok,hogy van benne valami.(nem tudom ezek mennyire gázak?)
Ma már jobb volt sokkal a Regi kaksija de még nem az igazi.Reggel már tökéletes volt,utána most este még kicsit nyákos de már nem olyan mint 2napja.Szóval optimista vagyok.
Szegény Levi..ti jól megjártátok ezzel :cry:

mimi12

Mimi,
csak biztos lennék abban, hogy ez a gáz, mert bánja kánya, hát nem eszem pár hónapig tejterméket, de ha az csak az én ötletem???
Gondolkodtam rajta, hogy elviszem biorezonanciára, az Lilinél is kimutatta, és csak utána mentem úgymond "orvosilag" is igazoltatni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hát bármennyire nincs humorom hozzá, kértem sorszámot az orvoshoz, mert 8 óra alatt 6-szor volt Levinek hasmenése az éjszaka. Az utolsónál épp tettem tisztába, megemeltem a lábát, és sugárban jött rám a cucc. Szinte víz. Valamit muszáj lesz kitalálni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Linacska: Szegény Levi! :cry: és persze te is szegény! Jól próbára tesz! Reméljük a doki ír valami olyat, amitől jobban lesz!

Tegnap megkaptuk a 2 hós oltást és a prevenart! Szegénykém az első szurinál épphogy egy icipici nyekkenés volt, de a másodiknál, már jobban kiabált! Bár nem igazán hangosan, hanem ahogy magamhoz öleltem inkább sírva magyarázott, mint aki panaszkodik! :lol: Annyira szövegel a kis drágám, hogy a doki néni csak lesett!
400 gr-ot híztunk 2 hét alatt, szóval az is rendben!
Utána beszaladtunk a tescoba, meg hamarabb hazahoztunk tegnap a nagyokat! Eddig elég jól viseli a szurit, néha- néha nyafizik csak, de ha felveszem semmi baja nincs, amúgy meg nagyokat vigyorog és magyarázz!

kovisziszka

Lina!
Itt ezt olvasd el!!
http://www.lll.hu/etelallergia
Írja,hogy kb 2-3hét is lehet míg kiürül a baba szervezetéből a tejszármazék.

A biorezonancia az ahol ampullákra rakosgatják a cuccot?Vagy az egy másik allergia vizsgálat?
Mi a Fannivan olyanon voltunk és a nagyon homeopátiás ismerős azt mondta,hogy nagy átverés az egész.Többek közt olyan allergiát mutatott ki a Fanninál(gombák stb)amik pl a haláluk előtt lévő pl;Aids-es,és betegekben leledzenek.
Amúgy negyon gondolkodom rajta,hogy lehet kéne kérni egy vizsgálatot ami ételallergiát mutat ki.Csak az a gáz,hogy lehet ilyen pici babáknak nem csinálnak ilyet.
Ja és mióta kezdek figyelni arra mit eszem,azóta én is kezdem jobban érezni magam.

mimi12

Linácska :cry: Hát, ez borzaszó!!! Remélem, nem kell sokat várnotok a dokinál és hamar lesz megoldás! Szegény Levi!! Aludni azért tudtatok valamennyit??? Mi ma nem aludtunk valami jót... sajna

Beusmimi :lol: nálam is ez a helyzet, kevesebbnek érzem. Zsigi 2óránként kér kajcsit... Éjjel kicsit jobb volt a helyzet (3-4óránként). Szóval, hulla vagyok, át tudnék aludni egy egész napot!

SZiszka :lol: Mi van a két hós oltásban? Gratula, hogy ilyen jól tűrténtek...

Mimi :lol: Örülök, hogy jobban van REgi! A bcg hogy néz ki, ha nem oké? Nálunk piros és duzzadt. Akkor az most jó v. rossz?
MOndjuk ma megyünk a védőnénihez, meg fogom kérdezni.

Adrikám merre vagy??????????

madaran

Sziasztok
Beusmimi
Nagyon sok sok Boldog Születésnapot Jázminnak!!!
Annyira szégyellem magam ,hogy elfeledkeztem róla,de mentségemre szolgáljon,hogy meglepett anyósom és itt van már 2napja :twisted: Holnap reggel megy haza,de már alig várom.....kikészültem tőle :cry:

Lányom fején a pukli!
12óra vajúdás után rohantak velem a műtőbe és szinte az EDA-t sem várták meg,hogy hasson......már vágtak is és kapták ki a gyereket belőlem!
Hiába kérdeztük ,hogy mi történt?! Senki nem mondott elfogadható választ!
A dokim csak annyit mondott,hogy 10éve NEM volt ilyen szülése, le a kalappal előttem ,mert olyan mintha hüvelyi úton is és császárral is szültem volna!!! :shock:
A gyerekem feje nem egyszerűen elvolt torzulva!!

Most mennem kell ,mert üvölt a gyerek és ilyenkor meg kell harcolnom vele,hogy odaadja nekem a lányomat!!!

Jövök mihelyst elmegy anyóóóós :D

Puszi mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Így tudunk már tornázni...

Kép

meg így:
Kép

madaran

Noki :lol:
ezek szerint a szülés alatt nyomódhatott meg szegény?

anyós :cry: ....... no comment, mindent értek! :shock:

madaran

Sziasztok!

Rég voltam én is,,,

Nálunk minden oksi :P
Annyit leszámitva,hogy szarrá áztunk :? irtam már aztszem,hogy a tetőtért csináljuk,,,,

Segítsetek,,,???Noli e3nyomta a gépe0et és a billencsűm vaccakol mit cs5nálja2,hogy jó legyen?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

na azok a billentyük nem müködnek ami a jobb sarkában vannak számok...a számok jelennek meg akkor jó csak ha egy idejűleg lenyomom egyszerre a Fn billenytyűt..Mit kekk benyomnom,hogy jó legyen???

Na addig itt bénázok..

Jázminnak sok boldogságot Kívánok :P :P

Lina hú ezek nem jó hirek de figyelj nagyon oda nehogy kiszáradjon Levi mert abból nagy baj lehet...

Noki:nagyon sajnaálomRékus bébit :P nem lehet könnyű...

Jövök késöbb én is...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Csilla!
Lent a képernyő alján a jobb oldalon van egy ikon a kék mezőben.HU(magyar) vagy EN (angol) felirattal.Lehet azt nyomta el Noli,lehet át állította angolra az írást és ezért lesz kódolt a szöveged :lol:
Ha nem akkor keresgélünk tovább,minden esetre annak ott HU-t kell mutatnia.

Madaran!A BCG akkor jó,ha csúnya.Ha piros duzzadt,vérezhet és gennyezhet is.
Akkor nem jó,ha nem puklisodik.

mimi12

Beus: nekem is megint kevesebb a tejem, tegnap estére Marci csontig kievett mindent, szerintem nem is nagyon lakott jól szegénykém, sajna megint szaporítani kell ezerrel. :? De nálam ez már szinte heti rendszerességgel előfordul... ÉS Jázminnak és is nagyon boldog szülinapot kívánok!!

Lina: jó lesz az a babapihenős dolog :D Sok sikert a dokinál, reméljük hamar megoldódik ez a hasmenés dolog!!!!!

Madaran: a bcg ha nem oké, akkor nem látszik egyáltalán. Ha piros és duzzadt az jó :lol:
Zsigi is nagyon ügyes már :D

Mi tegnap nem is mentünk sétálni, annyira vacak idő volt. Ma már szeretnék kimerészkedni, kellene mindkettőnknek a friss levegő, remélem ma nem esik egész nap :roll:

Bea

Kép

Kép
dbea

Ja, azt el is felejtettem írni, hogy nem működik a fűtésünk. Májusban költöztünk be a lakásba, a fűtést ugye nem teszteltük és hétfő óta hívogatom a közös képviselőt, hogy ugyan mikor kapcsolják már be, mert baromi hideg van kint és hűl ki a lakás. Erre tegnap közli velem, hogy már két napja be van kapcsolva. Megnéztük a termosztátot, meg a radiátorokat, minden ok, mégsincs fűtés. Kitalálták, hogy valószínűleg kevés a víz a rendszerben és így a meleg víz nem jut fel az ötödikre, után kell tölteni. Na, délután óta ígérgetik, hogy töltik. Először úgy volt, hogy még este megcsinálják, aztán majd reggel jön a fűtő, most már ott tartunk, hogy egyre ideér. Még szerencse, hogy van klímánk és azzal tudunk fűteni, mert Marci már rég megfázott volna. Gondolkodom, hogy felhívom a közös képviselőt és csapok egy jó kis balhét, hogy kint négy fok van, és nem képesek megcsinálni azt a hülye utántöltést úgy, hogy az egész ötödik emeleten nincs egyáltalán fűtés, miközben az egyik lakásban egy majdnem kéthónapos csecsemő, a másikban meg egy több mint nyolcvanéves öreglány van. :evil: :evil:

Kép

Kép
dbea

Bcg... megnyugodtam, köszi. Kicsit dúzzadt és piros.

hálából kaptok még egy képet, :P :P
ha már így belejöttem...

Kép

Tejszaporítás.:::::nálatok mi a leghatékonyabb... nálam a szunya, csak sajna abból kevés jut mostanság... :?

madaran

Noémi!
Köszi de mindenhol igy irja ki,,,
pl:a Te neved ilyen lesz ha nem nyomom egyszerre be a Fn-t:N6-05 :idea: szóval itt a billenytyűkön állitott el valamit nem? :twisted:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

Nekem is két óránként eszik, és volt nap h mind a két ciciből. (idáig egyből jól lakott).
Már minden reggel forralom a vízet, de eddig hál isten tápi még nem kellett.
Éjszaka nem kell fel azt átalussza 9-10 töl 6-8 ig. Így legalább éjjel telitődni tudok.

Zsizsa, vagy valaki az URTIKÁT hogy írtátok hogy szedjük tejszaporítás révén?

Be vagyok fordulva, 2 napja mi sem mentünk ki az orkán erejű szél és az eső miatt. Tegnap levittem a bbkocsiba a bundazsákot, ma már tényleg nekünk is ki kéne menni, de a szél orkános még mindig, és esik az eső, és 2C van kint :roll:
Nekem is bundabugyit :lol: , vastagcsízmát, hosszú télikabátot kell beszereznem..... :lol:

Közben elindították fűtést de a konyhában csuti hideg a radiátor. Be van zárva az ajtó 14 C van a konyhában, a távhőt 2 óránként hívom, de még nem jöttek ki, idegbeteg vagyok e miatt is, lehet ez is ront a tej mennyiségen :roll:
Közben a kaputelefonunk is beszart azokat is hívogatom egy hete....
Zora is hétfőn kapja meg a 2 hós oltást igaz akkor már 12 hetes lesz. A hasmasi, nátha miatt illetve az orvosváltás miatt csúsztunk.
Előre félek tőle....
Aki átlövette a kislánya fülét nagyon sírt?
Tegnap átfordult este a kincsem :lol:

Noki de durva :shock:
Jázminnak boldog szülinapot :lol:
Linácska mi volt a dokinál????
felkelt mennem kell....

Adri

Kép

Kép
irdab

irdab Csillus holnap délelőtt kapja a fülbevalót :wink: Majd leirom mi volt sirás terén... :roll:

Mi tegnap kaptuk meg a 2 hóst meg a prenevart hát ..a prevenárt kicsit zokon vette :? de azért mert az izomba megy ...Noli szegény az utsónál fél napig húzta a lábát de akkor már 2 éves volt...

Azt akkartam irni nem okoskodásként csak az én tapasztalatom hátha segít valakin.hogy nem mindig azért sur a bébi kaja után meret éhes hanem a büfi miatt ..Csilla kajcsi után 4-5 büffent (elég nagyokat)í lefektettem és van ,hogy 1 óra múlva felkell ordítva de nem azért mert éhes hanem mert büfi problémája van akkor újból büfi és alszik tovább.

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Jimbone ez nagyon rossz :cry: remélem hamar változik a helyzet és tudsz egy kicsit pihenni

Akiknek nincs fűtés..remélem ez is hamar megoldodik..én utálom a hideget és a depi is hamarabb jön......

Mi sem voltunk kint 2 napja áááá biztosan nem fogja Csindi szívére venni,hogy nem viszem ki ebbe a fantasztikus kánikulában :wink: :P
Ablakot nyitok és sokat szellőztettek és akkor jobban beöltözünk.

Bcg:nekünk is kifakadt legalább nem kell felszúrni ..az utcába az egyik kisfiúnak fel kellet mert annyira csúnya volt és a dokinő felnyitotta neki egy tűvel...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Jimbone: hát ez nem hangzik túl jól... Nem tudsz egy kis átmeneti segítséget kérni, legalább pár napra? Mikor nagyon kivoltam, a párom elvitte Marcit sétálni, addig én pihentem. Ezt persze Te nem teheted meg, de legalább a nagyobb gyerkőccel tudnál foglalkozni.

Nálunk hétfő óta nyugi van. Mi Marcinak nem akartunk cumit adni, nem is adtunk, erre megtalálta az ujját :shock: Hát azóta csend van, és el is alszik kajcsik után. Meg megy a nézelődés :lol: Betettem a kiságyába ilyen lecsüngős majmos, banános játékot, nagyon figyeli őket :lol: :lol: Ha így lekötöm, akkor szerencsére nem kell neki az ujja, csak elalvás előtt. Szerintetek lehet ebből baj?

Linácska: írj majd, mi volt a dokinál!!

Kép

Kép
dbea

Kép

és én is küldök egy képet :lol:

Kép

Kép
dbea

Nagyon cukik a gyerekek! Nem semmi, hogy van aki már átfordul szerintem mi mérföldekre vagyunk tőle.

Irigykedem az anyukákra, akiknek ilyen jó alszik éjszaka a baba, Mira mostanában sportot űz az ébredésből, nem is tudom megszámolni, hányszor kel éjszaka, és persze csak cicivel alszik vissza. Mondjuk az elsp ébredésbnél magam mellé veszem az ágyba, lehet hogy megpróbálom mindíg visszatenni az ágyába cici után hátha ott mélyebben alszik (nem érzi a teljszagot:)).

Tapasztalatom szerint a tejszaporításra az a tuti recept, ha sokszor szopik a baba. Így, hogy éjszaka többször eszik, reggelre dugig van a cicim tejjel. Most persze durmol ezerrel:).

Ma van a 8. nap, hogy egyedül vagyok a 2 gyerekkel itthon, egész jól működtünk, Mira este 7-kor rendszeresen elalszik, utána jön a nagy, irtó rendesen kivárja azt az 1-2 órát (!) iylenkor, míg rá kerül a sor. Amúgy sem egy korán alvó, nem bánja. Ma jön haza apa.

Kép
Kép
Kép
oui

Kép

Kép
Kép
Kép
oui

Mindjárt megyünk az orvoshoz, csak most gyorsan...

Mimi,
azt hiszem most kapok szívinfarktust..., most olvastam el jobban a gyógytápi összetételét, eddig csak a táblázatot néztem. Úgy kezdődik, hogy sovány tej..., van benne banánpehely, só, glükóz, kazein (még egy kis tejfehérje), és sehol nincs rajta, hogy hány hónapos kortól való. De a gyógyszertárban mondjuk rákérdezek, hogy hány hónapos a gyerek.
Én itt tiltok magamtól (majdnem) mindent, ebbe a szarba meg belerakták a tejet.

Na megyek is, mert kb. 20 perce itta meg Levi a "gyógytápit", és már fosik is...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mimi,
csinálnak ilyen kisbabának is ételallergia vizsgálatot, vérből.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!
Na erre mondom az,hogy csesszék meg a tápszerüket!!!
Basszus!!!!!

mimi12

Baszus linácska! Lehet hogy ez a gyógytápi csak rontott a dolgon! Azért a gyógyszertárba is lehetne annyi eszük, hogy ilyen picinek nem adnak tejescuccot!
Nagyon drukkolok, hogy gyorsan helyrejöjjön Levi, hátha másik(tejmentes) gyógytápi segít!
majd írj, hogy mit mondott a doki, addig izgulunk!

kovisziszka

tegnapelőtt majdnem idegrohamot kaptam! Takarítok ezrrel, leszedem a ruhákat a szárítóról, jól beterveztem, hogy előbb felporszívózok(amíg ébren van a manó) aztán, amikor alszik vasalok! Hosszabítóról vasalok, de nem szoktam kihúzni, mert nehéz hozzáférni, csak kikapcsolom! Letettem a vasalót a földre, nehogy lerántsam porszívózáskor(mert újabban ilyenekre hajlamos vagyok :lol: ) és nem vettem észre hogy ahogy porszívóztam, benyomódott a hosszabító! Ja és feldőlt a vasaló! Pici a szobánk kb két perc a porszívózás! Na amúgy alig volt meleg a talpa, mert rögtön észrevettem a porszívózás után , de arra pont jó volt, hogy rátapadjon a szőnyegre! Én meg ijedtemben felkapta a vasalót és kitéptem egy tenyérnyi darabot!
Ilyet még sosem bénáztam! Olyan ideges lettem, mert ha úgy felejtettem volna a hossazbítót akkor megérdemlem, hogy megszívjam, de így...

kovisziszka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?