Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Na, mára jól lefárasztottam magam. :D :D :D Voltunk Tesco-hadjáraton, áthúztam az ágyneműt, felporszívóztam meg felmostam, és még egy adag ruha a mosógépben... :roll: :roll: :D :D

Zsrit: Örülök, hogy rendben van veletek minden!!! :wink: Igen, jól látod, már jobb kedvem van. Csak azt nem tudom, hogy mitől?!?! :roll: :roll:

Betty: Akkor most gyógyszer és pihenés!!! :roll: :roll: Gondolom, mennyit tudsz pihenni Iliász mellett... :shock: :shock:
"Most, hogy jönnek apuék, kijelentették, hogy nem tudnak egymás nélkül aludni majd itt nálunk, ezért max.egy éjszakát jönne be a nevelőanyukám, hogy segítsen." :shock: :shock: :shock: Hát, ez érdekes... Elhiszem, hogy fáj, és rosszul esik! Gyere csak nyugodtan panaszkodni, ha ahhoz van kedved! :wink: :wink: Az elmúlt időszakban én is szinte csak nyavalyogtam itt... :oops: :oops: :D :D
bobóbaba
 
 


Betty, de jó, hogy tudtál jönni egy kicsit bővebben!!! Mit nem adnék én erős összehúzódásokért :roll: :roll: :roll: persze tudom, Neked nem kéne...tényleg próbálj pihenni, kis hercegednek magyarázd el, hogy most vigyázni kell a kisbabára, biztosan megérti! A félelmeidet is megértem, én is pánikolok néha, pedig nekem nincs is másik gyerekem...de aztán mindig eszembe jut, hogy ha majd a karomban tarthatom a kis Sophiet, én leszek a világ legboldogabb édesanyája, akármi is lesz...
Vendég
 


Anyabebi csak nem szülsz??? Vagy rosszullétig etted Magad?!
Vendég
 

 
 

Képzeljétek, hogy elromlott a telefonom, nem érhető el a memóriája, nincsenek meg a telefonszámaim, úgyhogy megkerestem a védőnőmet az iWIWen, hogy küldje el a számát és kiderült, hogy basszus 22 éves a csaj!!! Tök durva, nem??? 5 évvel fiatalabb nálam...

Mennem kellene Roliért, de felöltözni sincs kedvem :roll: de jó, hogy holnap nem kell mennem sehova! Csak a boltig fogom lehúzni a belem ebben a fos időben...

Ja, tök kiakadtam azon is, hogy múlt csütörtökön megrendeltem a kontaktlencsémet, azt mondták 3-4 nap a szállítás...ma még mindig semmi...felhívom az ügyfélszolgálatot, azt mondja a pali jövő hét eleje :evil: :evil: :evil: na basszus! Pedig már a mostani nagyon szar, mondjuk én tehetek róla, mert túlhordtam, de akkor is...! Arra számítottam, hétvégére meglesz az új, erre jövő hét :evil: :evil: :evil:

Na megyek :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég
 


Sziasztok!

Most nem tudok reagálni meg írni se nagyon, csak azért jöttem, hogy
ANIKÓ HATALMAS GRATULA NEKTEK TAMARÁHOZ, JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK-SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!! :lol: :lol: :lol: ]

Kép
Vendég
 


Eszti: Ha Te még a kontaktlencsédet is túlhordtad, akkor miért akadsz ki Sophie-n???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bocsi, de ezt nem tudtam kihagyni... :oops: :oops: :oops:
bobóbaba
 
 


Hajnalocska Pantijáról van 3 kép iwiw-en!!! :roll: :roll: :D :D
bobóbaba
 
 


bobó milyen humoros vagy..... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok lányok!

Most jöttünk az uh-ról és kicsit el vagyok keseredve...Kristóf babám kb. 2700 grammot nyom csak...a szonográfus doktornő szerint tök hülye vagyok, mert ez teljesen normális, de úgy érzem, hogy az elmúlt 4 hétben nem hízott eleget. Akkor mondta a dokibácsi, hogy heti 200-250 grammot kéne híznia, ő pedig ennek kb. a felét hízta...A méretei pedig 32w5d és 39w4d között szórnak! Szerintetek ez normális? A legkisebb a pocak körméret, a legnagyobb a combcsontja...A dokihoz hétfőn kell megint menjek, de lehet, hogy nem bírom ki és holnap felhívom...
A párom persze egyből rákattant a témára, hogy nem eszem eleget és nem szedem "rendesen" a vitaminokat...de akkor én mi a fenétől hízom??? Lehet, hogy igaza van a dokinak és kisebb a méhem az átlagosnál és ezért nem tud már tovább hízni a babci?

Egyébként a szonográfus doktornő megint agyon dícsérte, hogy mennyire szép baba (biztosan vígasztalni is akart, mert a bőgés határán álltam). Most én is láttam a szempilláját! Rakok fel a gmail-re képet nagyobb felbontásban, szerintem tök jól kivihető :)

Eszti, de jó, hogy már kevésbé fájt az amnio! Elhiszem, hogy elérzékenyültél a baba hajszínén :D Én is már a szempillácskák láttán is a világ legboldogabb anyukája lettem :lol: És ez még fokozható lesz, amikor a kezünkben tartjuk a törpiket???

Betty - az egyik családtag bent lehet és segíthet a kórházban? Ez elég érdekes, hogy apukádék nem áldozzák be az együttalvást...kicsit kamaszos :roll: Hiszen azért utaznak ki, hogy segítsenek...De még lehet, hogy meggondolják magukat, addig ne is bánkódj rajta szerintem. Most az a fontos, hogy lelkileg készülj fel a baba fogadására és ne tereljék el a figyelmedet (tudod, a barátainkkal a jóisten kér bocsánatot a rokonainkért :wink:

Kép
kkia
 
 


sziasztok!

hű, én nagyon nyomi vagyok ma... délelőtt hasfájós ordítás, plusz ez a idő... tele van a faxom... viszont szájpenész eltűnt szőrén szálán, hurrá!

Zanikó! Ugye, én megmondtam hogy szülni fogsz..!Sok boldogságot a kicsi Tamarához!

Anyabébi,
köszi az újabb linket! Közben kiküldték Szonja Taj kártyáját, CSAKHOGY: az én lakcímemre, ahova rajtam kívül senki sincs bejelentve, lévén, hogy az az én lakásom. Rokon csak postai meghatalmazással veheti át, amit postai alkalmazott előtt kell aláírni... Ergo valahogy le kell szerveznem, hogy elkússzak a qrva postára...

Zsrit
Veled mindig történik valami!!! Mit ijesztgetsz itt minket, basszus... :D Szüjjé gyorsan inkább!!! És tök igazad van amúgy, a neheze tényleg utána kezdődik.... :mrgreen:

Sziszkó
Sajnálom a vizsgálatot... remélem már nem fáj!

Őzi
Lemondtam a szőlőről... ilyen szelektíven nem tudom megenni...
Pihenés: néha egész’ kipihent vagyok, de mondjuk az én helyzetem lényegesen egyszerűbb, mint azoké, akiknek van már egy nagyobb gyerkőc...

Édi
Szuper, hogy összefoglaltad a teendőket – most már végre összeállt a kép nekem is. Magyarán írásban is le lehet tudni a dolgokat, ami jó hír!

Tündér
Nálunk is délelőtt van hasfájás... Annyira tud ordítani szegénykém, én meg tök tehetetlen vagyok... már jóformán csak sonkás zsömlét eszem pedig...

Betty
Te vagy az egyetlen itt, akinek azért kell gyógyszert szedni, hogy ne legyenek összehúzódásai...
Apukádék... hát nemtom... mindegy, biztos vagyok abban, hogy meg fogod oldani a dolgokat magadtól is! én kb. 13 éves koromban rájöttem, hogy csak magamra számíthatok és ez nagyjából tényleg így van...++++++++++ Drukkolok!

Kép
szilveeaa
 
 


Kkia: Szerintem ne aggódjál! Már többször is írtuk, hogy az uh egyáltalán nem pontos, sőt óriásiakat is tévedhet! :roll: :roll: Tehát fel a fejjel!!! :wink: Amúgy ha gondolod, én cserélek veled, és én megszülöm a 3 kg alatti babát, Neked meg szívesen átadom a kb. 4kg-osat... :wink:

Szilveeaa: Az jó, hogy eltűnt a szájpenész! :D :D A délelőtti hasfájós ordítás már kevésbé... :roll: :roll:
bobóbaba
 
 


Itt vagyok csak le vagyok lassulva cseppet.
Közben elmentem énis a teszkóba, aztán hazajött a gyerek, tanulás, fürdés, vacsi, rendezés, a barinőm vagy félórát borogatott telefonon, most megültem egy kicsit. Mingyá kenek egy zsíros zsömlét (jó friss), meg vettem énis szőlőt akkora egy szem mint a fejem. Viszont lehajoltam a teszkóban épp zoknit néztem hát a gyomorsav felugrott :shock: , pedig épp örültem, hogy elmúlt.

KKia: Nem kevés a 2700. Nézd meg Tillit neki 2660 volt a Lencsije és időben volt. Neked még van 2 heted. Nem az a lényeg, hogy 4 kilós legyen a gyerek. A mi időnkben a 3 kiló számított nagynak. Ez a méret pont jó!!! Hosszú combú szálkás kislegény lesz!!!
anyabebi
 
 


szilveeaa írta:sziasztok!

én kb. 13 éves koromban rájöttem, hogy csak magamra számíthatok és ez nagyjából tényleg így van...++++++++++ Drukkolok!


Ez így van (sajnos és egyre több helyen látom), de nem baj nálam nem lesz ez!!!!

A postára ha elküldöd a személyidet meg a lakcímkártyádat a pároddal akkor sem adják oda? Itt odaadják.
anyabebi
 
 


Zanikó, gratula a kis Tamarához, sok erot, egészséget és tejcit ![size=18][/size]

[b]Ozike
,
a melleim valamennyire javultak, de rengeteget kezelem oket :? Minden szopi után hagyom megszáradni a szabad levegon, utána 3x2 perc Bioptron lámpa és utána bekenem Garmastan-nal! Ugy veszem észre, hogy ez a kenocs jobban gyógyítja, mint amikor lanolinosat használtam... :roll: ..de ki tudja?!
A szoptatás így is fáj, de elviselhetobb, mint mult héten volt! En olyan 20 percet hagyom mellen a kicsit minden alkalommal, utána elveszem tole, mert egyrészt ilyenkor márcsak cumizik rajta, másrészt pedig hosszabb idot nem is nagyon bírnék, mert addigra már eléggé fáj!

Igen, olvastam az LLL oldalát, sot már egy millió más szoptatásról szóló oldalat, de én még mindig úgy látom, hogy eléggé nagyra nyissa a száját és nálunk nem ezzel van a gond!

Az teljesen természetes, hogy még nem bírsz kimenni bevásárolni,meg kedved sincs hozzá stb., hiszen még csak 9 napja szultél....én akkor még kiegyenesedni sem tudtam rendesen és ulni sem és gyenge voltam, mint a harmat! Nekem 2 hét kellett, hogy helyrejojjek!
Mult hét szerdán (17 naposan) volt 100 grammal tobb Gina baba,mint a szuletési súlya, most nem tudom mennyi lehet!

Édi, nem lehet, hogy a te babád is hasfájós? Szerintem csak úgy a fronttól nem szoktak a babák sírni vigasztalhatatlanul.... :roll:

Bufiztetéssel hogy álltok anyukák?

Betty, sok szerencsét elore is a "nagy naphoz" ! :D nemsokára te is babázol! :wink:
Apud és neveloanyud hozzáállását nem értem, vagyis ezt a kulonalvás dolgot.......nem valami más dolog lehet a háttérben?
ginuska
 
 


Szilveeaa, nekunk ma egész nap hasfájás van.....szegénykém nem tud tole ilyenkor aludni..szopi kozben bealszik, óvatosan leteszem, de 10 perc mulva felébred...reggeltol ez megy......de most már itt van apa és O dajkálja, úgyhogy kicsit relaxálhatok 8)

Ti honnan tudjátok, hogy mikor fáj a hasa? Nekunk abban nyilvánul meg, hogy olyankor tekergodzik, befeszíti magát, erolkodik....ilyenkor megmasszírozom a pociját, felveszem, megdajkálom és szerencsére csak idoszakos a sírása, tehát nem sír egyfolytában!
ginuska
 
 


Ginus: ne aggódj a cici miatt 1 hét múlva már rendben lesz. Nekem is jól szopott a nagyfiam, nagyra nyitotta a száját, jól bekapta, nem hagytam cumizni mégis tropára ment a bimbóm. Le a kalappal azelőtt akinek bírja. Azért amikor rászorít és megszívja olyan vákumot kap, hogy csak na.
anyabebi
 
 


Screen babájáról is vannak új képek iwiw-en. :wink:
bobóbaba
 
 


Sziasztok!
Sehol senki?
Akkor mi elidultunk...
pocok001
 
 


Halott csend és hullaszag :shock:

MI van mindenki szült az éjjel csak pocok meg én nem?

Szia Pocok :)
anyabebi
 
 


Kurva szar éjszakám volt.
Kb. végig fent voltam, ha épp sikerült elpillednem akkor a szülésről álmodtam tiszta hülyeségeket :shock: , úgy látom kezdek beszarni :cry: :oops:
anyabebi
 
 


Akkor megyek oszt kifestem a konyhát :), majd lefotózom :lol:
anyabebi
 
 


Jó reggelt!

Hűha... Pocok elindult szülni?

Hol van mindenki? Kép

Anyabebi! Kifested a konyhát? Ez most komoly?

Tegnap "antiszoc" voltam, azaz bőgtem. Elegem van, hogy 1 hete fáj a csípőm, vagyis a hátsóm és alig tudok menni.......ez nem nőgyógyis dolog lehet, de akkor is!!!
Vendég
 


Szia Sztercsi!

Aha konyhát festek. Valahogy nem volt rá eddig érkezésünk aztán most meguntam a fehéret, meg hogy tiszta maszat. Van egy kis maradék narancssárga meg vettem tegnap bele kék pasztát :mrgreen: , lesz amilyen lesz. Ettől biztos jobb :)
Tegnap főztem úgyhogy ma kikreatívkodom magam :)
anyabebi
 
 


Sztercsi: kitartás! Mindjárt vége! :wink:

Ginuska: büfiztetés néha sikerül, néha nem. Ha nem büfizik legalább egy óriásit, akkor estére tuti az üvöltés. A hátát szoktam erőteljesen felfelé masszírozni szopi után, hogy feljöjjön a légbuborék. Ez általában beválik. Meg ha megszakítom a kaját és kb. a felénél felveszem büfizni.
A tegnapi programotok ismerős. Nálunk tegnap előtt csinálta ezt a csaj gyakorlatilag egész nap.

Szilveeaa: nem fogom fel tragikusan ha üvölt, mert tudom, hogy nemsokára vége. De nekem is elég idegtépő amikor visít a gyerek, tekereg és nem tudok rajta segíteni. Ilyenkor próbálom változtatni a testhelyzetet és tornáztatni a lábát. POcakra nyomom a térdét és nyújtom a lábát. Ami még nagyon beválik ha a térdemre teszem keresztben, úgy hogy a feje és a lábai lógjanak. Így a pocakját nyomja a lábam, a hátát simizem közben- ez be szokott válni. De azt is hozzáteszem, hogy általában akkor működik, amikor már a vége felé jár a hasgörcs.

Ma szül valaki? :wink: Nagyon nagy a csönd. Vagy mindenki szundizik még?

Kép
Kép
tündér09
 
 


Anyabebi: narancs-kék jó páros szerintem. Nem mellékesen nem fog rajta látszani az olajos lerakódás. 8) Nézem a fotót, ha kész. Csak óvatosan! Nehogy megerőltesd magad!

Kép
Kép
tündér09
 
 


Narancssárga meg kék? Abból olyan lilás lesz nem? NAgyon ügyi vagy!

Én meg nem tudom mit főzzek. Vami tészta kellene..... Kép
Vendég
 


Tündér! Köszi! Én is ebben bízok.

Reggel volt egy kis jóslószerű....gondoltam is magamban, hogy nemsokára már én is babázok mint a többiek.

Ilyen pocsék egy időt! Jaj, raknom kell a kandallóba még egyet, aztán kész a mai fűtés! Azt hiszem elég meleg lett. Ha nem, akko betakarózom és várom bőszen a férjem, hogy 18 után hazaérjen Kép
Vendég
 


Reggel amikor benéztem már én is azt hittem, hogy mindenki szül, de látom vagyunk még néhányan egyben.

Pocok, már nem olvasod ugyan , de drukkolok!

Anyabébi, most komoly? Tényleg nekiállsz festeni? Nem csak az őszi szünetben akartál szülni (úgy az eleje felé)?
Én már két hete be vagyok szarva, de szerencsére a rossz álmaimra, ha vannak is nem emlékszem. Gondolom ez annak köszönhető, hogy éjjel 1-2 mire lefekszem és 6-kor kelek, így vagy álmodni, vagy emlékezni nincs már erőm.
Várom a csili-vili frissen festett konyháról a képeket!

Sztercsi, sajnálom a tegnapi rosszkedvedet, bár az idő is sz@r volt, a hormonjaink se a legtutibbak mostanában. Sajnos (vagy szerencsére) ez a fajta csípő és/vagy hátsófájás nőgyógyis dolog annyiban, hogy a baba csinálja a helyet magának és nyomja szét a csípőízületet, így gyakrabban becsípődnek az idegek, de szülés után, mintha soha nem lett volna (hacsak nem szül extrém nagy babát az ember lánya).

Én elhatároztam, hogy ma dögleni fogok, nem tudom, mi lesz belőle. Kamillateát szürcsölgetek (már az említésétől is kiütéseim lesznek) és semmitteszek. Olyan nyilem-nyalom idő van, hogy annak ellenére, hogy két hete megfogadtam, hogy én most már nem vezetek, ma kocsival vittem a fiamat suliba. Az is lehet, hogy még Auchan-ba is megyek.

Zsrit, Eszti , merre vagytok?

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Jó reggelt, én is itt vagyok!

Húúú, de rohadt szar idő van!!!

Csajok, Pocok nem ma kap oxitocin infúziót??? Basszus szégyenlem magam, de annyi minden történt mostanában, hogy összefolynak a dolgok...minden esetre drukkok mennek Pocoknak :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Éjjel egy helyett két pisijárat volt, de csodák csodájára köztük simán vissza tudtam aludni :shock: méghozzá tök jól. Igaz így is max. 6 órát aludtam, de ez nálam nagy szó! Anyabebi, dettó, azt álmodtam, hogy szülök, még mintha fájásom is lett volna, aztán nem tudtam eldönteni, hogy tényleg volt-e vagy álmodtam :roll: :roll: :roll:
Vendég
 


Szép jó reggelt mindenkinek!!!

Iliasz itt van az ölemben, szóval ismét gyors leszek...

Bobó: hát igen, nehéz így pihenni, ráadásul még annyi mindent kellene csinálnom hétfőig a lakásban is. Még itt ülök pizsamában, most ittam meg a kávémat és gondolkodom ma mivel kezdjem a napot. Tegnap végre a kiságyat is összeraktuk, most már csak ki kellene dekorálnom egy kicsit a "babasarkot", bár Iliasszal az is nehéz, mert leszedi őket rögtön. A forgót sem raktuk még a kiságyra, mert 2 percen belül lekerülne onnan.
Apuékról: igen, elszomorított nagyon a dolog, mert azóta, amióta megvan a kisfiam minden évben úgy érzem, hogy csak nyaralni jönnek ide s nem MIATTUNK!!! most is megkérdezte apu lehet e még fürödni a tengerben. Már hüvi van, de ha akar fürödjön...valószinüleg más dolga úgysem lesz. (ez most gonosz volt!?) Főzni is akar minden nap, de én jobban örülnék neki, ha inkább a főzésre szánt időt velem/velünk vagy itthon Iliasszal töltené.

Eszti: de ari vagy!!!! igen, ritkán jelentkezem bővebben, inkább csak reagálni próbálok és persze tudni akarom kivel mi van!!!!! A méhösszehúzódásokon nem lepődtem meg egyáltalán, mert én már az elejétől kezdve a mai napra gondoltam (ill. az orvos is mondta) a szülést. Ne aggódj, nemsokára Nálad is elkezdődnek és nemsokára agyon szeretgetheted a kis Sophie-t idekint!!!!

Ginuska: köszönöm szépen a jókívánságokat...már tényleg csak pár nap és megérkezik a kis Mariangelánk.
ez a különalvás dolog azért van, mert itt egy amerikai hétvégi házában tudjuk elszállásolni apuékat, ami kb. a 1860 -körül épülhetett, de nagyon jó állapotban van. Ez a ház az anyósomék felsőkertjében van-szóval közel hozzánk, de apuék még sem szívesen alszanak ott egyedül-lehet, hogy félnek a szellemektől!??
Sajnos a mi lakásunk kicsi, ott nem férünk el ennyien. de akkor sem értem, a párom nagybátyja 2 évig lakott odafent s mi baja lett?? Mi meg a férjemmel, amíg épitkeztünk, a mellette lévő cselédszobában szintén két évig, amíg készen nem lett a házunk és bár fűtésünk nem volt, mégis túléltük a dolgot. Sőt, még albérletet sem kellett fizetnünk.

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Datolya! Én se szándékozom skmindent csinálni. 5 óta fent vagyok. Aztóa 2 adagot kimostt a masa, picit rámolok, zacsis milánói lesz, hamar megvan, aztán pihi. De ezt is meg lehet unni.

Elbattyogok a boltba. Szerencsémre az egyik téli kabátom még jó rám :D , így van miben közlekednem. Pedig anyumtól elkunyiztam a mellényét :D
Vendég
 


Pesten tényleg esik a hó? :shock: :shock: :shock:
Vendég
 


Datolya, én is döglök ma :D :D :D holnap már péntek, pihenni úgysem tudok majd az izgalomtól és ha minden jól megy, szombaton már babázom!!! Úristen, de jó ezt leírni! Tegnap tesómmal beszéltünk telefonon és osztottuk be, hogy ki mikor látogasson meg...olyan jó volt!!!

Kkia, egyáltalán ne aggódj a méretek miatt!!! Tegnap NST közben pont erről beszélt a szülésznő (márpedig Ő aztán ért hozzá) és mondta, hogy az ideális méret 2700-3000 gramm, ha nagyobb, csak nehezebben születik meg és semmi baja nem lesz a gyereknek, ha kint szedi fel a többit! Hidd el, nincs semmi baj!!! Ráadásul így ahogy írod, hogy a pocakja kisebb, a combcsontja nagyobb, én úgy gondolom, hosszú és vékony baba lesz, de ez egyáltalán nem baj! Szép magas lesz!!! Toffeem is hosszú lábú :D :D :D
Vendég
 


Nekem az első kb. másfél hétben volt borzasztó a szoptatás, totál kisebesedtek a bimbóim, nagyon fájt... Aztán az ahogy jött úgy el is múlt, és most már csak akkor fáj, mikor elkezdi szopni. Sajna mivel nincs elég tejem, ezért kb. minden második etetéskor kap csak cicit.

Kende is hasfájós, de nem mindig azért sír. Nálunk abban nyilvánul meg, hogy húzza a lábait, megfeszíti a testét, illetve ha hozzányúlok a pocakjához, akkor még jobban sír. Szerencsére hamar elszokott múlni. Pl. most éjjel is jóllakott, tiszta volt a pelus is, hasa sem fájt, egyszerűen csak közelségre vágyott. Kezemben elaludt, ahogy leraktam, már sírt... És ez így ment ki tudja meddig... :)
Most reggel viszont megreggelizett, és rögtön visszaaludt. :D Ez jó, úgyhogy hajat festek!! :lol:

Lili

Kép
édi16
 
 


Rám minden télikabátom és mellényem jó, csak nem tudom begombolni/összecipzárazni őket :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Babás csajok, hasfájásra egy kis babaolajos masszázst nem próbáltatok? Körkörös mozdulatokkal simítgatni a pocakját.
Szélcső esetleg? Keresztfiamnak sokszor az segített, mert nehezen kakilt. A szélcsővel kijött a puki, elmúlt a fájdalom, volt, hogy utána még a kakilni is könnyebben tudott...mondjuk ő szorulásos volt.
Vendég
 


Kkia: nagyon köszi Neked is!!!! Igen, itt bent lehet éjszakára egy családtag -emlékszem a kisfiamnál 2 ágyunk volt a szobánkban s most is valószinüleg így lesz. ezért fizet az ember annyi pénzt, hogy ott szüljön!!! :wink: (meg sem írom mennyit, mert elszörnyülködtök majd)
Akkor az anyósom volt velem végig, illetve 1 éjszaka hazaküldtem hogy pihenjen (csak az első napokban szerettem volna magam mellé valakit, de ő ragaszkodott hozzá, hogy mellettem legyen végig, de már úgy megsajnáltam szegény-nem evett, nem aludt-mellesleg én sem-és kiharcoltam,hogy egy éjszakát végre otthon töltsön) és a férjem jött be éjszakára. most, bíztam benne, hogy mentesíti majd a nevelőanyukám, de úgy látszik tévedtem. Na mindegy, amúgy sincs szükségem senkire az útolsó 2 napban-már fogok tudni járni, a baba amúgy is sokat alszik majd, szóval abszolút nem zavar-csak mert utaznak annyi km-t, elvileg azért, hogy együtt legyünk ill. segítsenek.
ok, abbahagyom a siránkozást...nincs is értelme, mert ezek dolgok, amiken úgysem tudok változtatni és valóban csak befelhőzik az örömömet!!!!!

Szilveeaa: igen, én vagyok az egyedüli, akinek gyógyszert adnak, a méhösszehúzódásokra. Jó mi? A baba kijönne és mégsem hagyják....Ez is csak itt Görögországban történhet meg.
mindegy, csak ne legyen baja a kislányomnak-már csak kibirjuk valahogy hétfőig.

végül is elég sokat írtam, mert Iliasz bement a szobájába olvasni. (úgy csinál mintha olvasna-mert már kívülről tudja a mesekönyveit) Ne haragudjatok, hogy csak a hozzámszólásokra reagáltam, megpróbálok később jönni még és írok mindenkinek!!

addig is puszi

Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Eszti: jó a masszázs is, de vannak nagyon jó édesköményes teák amik segítenek ill. ha a baba hason fekszik a karodon, akkor enyhülnek egy kicsit a fájdalmai. Én legalábbis a kisfiammal ezt próbáltam és bejött.

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Teo és Panti is gyönyörű babák!!!
Vendég
 


Hali lányok,

gyorsan leírom az éjszakám, aztán reagálok..

Jó hír, éjjel tök jó kis görcseim voltak, és nem jóslók! Persze nem hittem rögtön, hogy szülünk, de azok után, hogy tegnap már a szülésindítás gondolatával barátkoztam, nagyon örültem!

Szóval tegnap volt kemény házimunka, és direkt nem kíméltem magam. Térdelés, földön csúszás, emelés, nyújtózás, minden volt! Hozzáteszem, a lakás fénylik, az NCIS szakértői sem találnának egyetlen ujjlenyomatot sem... :lol: :lol: :lol:

Este fájt a derekam, eleredt az orromvére, majd 10 körül kezdődtek a fájások, először rendszertelenül, aztán 15 percenként, és éjjel fél 1-től már 8 percesek voltak!!! És igazi, nyakból pociba induló, majd derékban végződő, olyan leizzadós típusok, 45mp-1 percesek. Nem pánikoltam, még apának sem szóltam, úgyis annyira izgul, minek feleslegesen paráztatni.
Fél háromkor bealudtam (gondoltam , ha mégis szülünk, csak felébredek :lol: ), akkor időszakonként még ébredtem fájásokra, de aztán elcsitultak...

Összességében nagyon örülök, hátha tényleg ma vagy holnap elindul valami! Most is fájogatok, ugrál és nyomiz is a baba egy helyen, hasmenés is volt reggel, szóval reménykedem :shock: !

Mára beterveztem: alapos felmosás, fürdő teljes kisikálás + ajtók és ajtókeretek lemosása. Este Tesco, akarok egy órácskát sétálni is.

Remélem erre most már kifárad a fiatalúr!!!

Kép
cosmic girl
 
 


Eszti! De jó lesz neked holnapután :) irigyellek

Betty! Az is jó dolog, hogy bent lehet veled vki. Mi meg (vki szerint szerencse) 1 ágyas szobában leszünk, vagy 2 ágyasban. Ismeretlennel. Melyik jobb?

SZÉLCSŐ??? :shock: :shock: :shock: Az micsoda?
Vendég
 


Datolya, hivatalosan holnap töltjük a 40. hetet, de valójában már terminustúllépünk 3. napja.
Én látom a vonalzóm, remélem a többiek is!

Paris, sötét hajú lányok rulez! Biztos tiszta anyukája lesz a kis hercegnő :D

Betty, pihenj, pihenj, pihenj! Remélem minden rendben lesz a szülés körül, és a család is megfelelő kompromisszumot tud hozni az érdekedben!

Bobó, nem semmi a tegnapi melómennyiség. Ma én is készülök Tesco-túrára. Harmadik napja ki sem toltam a nózim az időjárás miatt…

Kkia, megértem hogy aggódsz, nem könnyű, az ember fejébe olyan könnyen befúrja magát a rossz gondolat… Remélem a dokidnak sikerül majd megnyugtatnia!

Ginuska, Édi, félek a szoptatástól, hogy úgy járok mint Ti, mármint hogy fellép az állandó fájdalom. Sajna extra érzékenyek a cicijeim (korábban ezt persze nem sajnáltam :wink: ).

Pocok, nagyon szorítok!!!! Igen, ma kap oxitocint! Reméljük, szül!!!

Sztercsi, Budaörsön nem esik a hó, négy fok van.

Anyabébi, nálunk narancssárga-kék a gyerekszoba. Jó színpárosítás. 8) Reszpekt a konyhafestés bevállalásáért.

Zsrit, Timmermann tényleg jó fej, már 3 éve járok hozzá és egy rossz szavam nem lehet rá. Holnap még a magánrendelésére megyek, az Örs Vezérre. Neked van választott dokid v. szülésznőd a klinikán?

Üdv mindenkinek,
hasfájós babáknak enyhülést!
C.

Kép
cosmic girl
 
 


Cosmic: te már este nem teszkózol szerintem :)

Basszuskulcs ez a h. uram kölcsön adta a festősvödröt azzal az izével amin a teddyt le kell görgetni, hogy lejöjjön a felesleges festék. Most mehetek érte. Ebben a jó időben. :evil: Ez meg húzza a lóbőrt, szeme se rebben, pedig feltétlenül segíteni akart. Na ja.
Indulok, majd jövök.

Megjött a táppénzem :(, Hát siralmas az anyagi helyzetem.
Jöhetne már az anyasági :roll: :evil:
anyabebi
 
 


Anyabebi, hogyhogy csak most kaptál táppénzt??? Nincs kicsit késő hozzá??? Én már 8-án megkaptam a jussom...

Sztercsi, szélcső hasfájós babáknak van, gyógyszertárban lehet kapni, egy vékony gumicső, amit be kell dugni a popsiba és kijön a puki tőle.
Vendég
 


Cosmic, hajrááááááááááááááááá!!! Csak halkan jegyzem meg, nekem is vannak fájásaim reggel óta - elég ritkák és nem túl erősek, de valami mintha lenne, aztán a fene sem tudja már...
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Pocok, ügyes legyél, drukkolunk!

Cosmic - azért csak óvatosan azzal a sikálással, lehet, hogy este már nem tesco-ba kell menjél ilyen fájásokkal :wink:

Betty - helyes, pozitív hozzáállás :D Mindjárt a kezedben lesz a kislányod...tényleg, milyen anesztéziát használnak nálatok a császármetszésnél?

Anyabébi - konyhafestés? Pattogó módszerére gyúrsz látom...neki is bejött a raklaphordás :wink:

Anyabébi, Eszti, nagyon köszönöm a megnyugtatást...tudatalatt én is érzem, hogy a babának nem lehet baja, csak hát a dokik úgy el tudják bizonytalanítani az embert...ha nem mondja négy hete a doki, hogy heti 200 gramm körül kéne híznia a babának, akkor normál esetben nem parázok azon, hogy két héttel a szülés előtt még csak 2700 gramm a baba...

Persze, hogy csak ez járt a fejemben egész éjjel és alig aludtam valamit + ez a szél...Kristóf is nagyon ficánka volt, mintha csak azt akarná bizonygatni nekem, hogy ő tökéletesen elégedett a hosszú lábaival :D

Asszem visszabújok aludni egy kicsit...

Kép
kkia
 
 


Eszti, Cosmic, hajrá, hajrá!

Sztercsi, itt mifelén Óbudán az eső szakad, szemetel, mikor melyiket. Havat még nem láttam, pedig annak jobban örülnék.

Anyabébi, ébreszd fel az urad és kérd meg szépen :evil: , hogy ugyan hozza már vissza a kölcsönadott vödröt és görgetőt!
Jól tudom, hogy anyaságit csak kibújt gyerekkel lehet igényelni, úgye? Mert ha így van akkor még várnunk kell rá, sajnos.

Kkia, nem tudom írtam-e már, de méretek miatt tényleg ne izgasd magad. Eszti már le is írta, mi indokolja a nyugit.

Én ma dögleni aklartam, de most hívott férjem tündéri aranyos nagynénje és beszélgettünk jó félórát telefonon, de az álom kiment a szememből. Így azt hiszem zuhizok egy jót, aztán elmegyek vásárolgatni. Talán kapok valami cipőt is, ami rájön a lábaimra, amik legalább egy méretet nőttek (bizonyára "kecses" darab lesz).

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Sziasztok :)
vagyok csak MÉG MINDÍG NINCS NETÜNK :evil: :evil: :evil:
rohadt mérges vagyok mert már hétfő óta nincs ...
most épp egy órát vártam az ügyfélszolgálatra a telefonba ahol lazán közölték, hogy hétvégéig nem is lesz :evil: :evil:
Mi vaaaaaaan???? :shock: :shock: ilyen is csak Magyarországon fordulhat elő ...

Ez a párkányról szomszéd nettel netezés meg rohadt strapás ...
szóval nem nagyon tudok jönni ...

B@sszus nekem is elkerülte volna a figyelmemet hogy Pocok ma megy szülni ??? :?:
Azt hittem csak vizsgálatra megy ...
De ha tényleg akkor SORRY SORRY SORRY
És Pocok a drukkok neked is mennek ezerrel +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cosmic :)

szerintem sem mész már este Tescoba :lol:
mert ez nagyon "úgy" hangzik!!!
Egyébként igen van dokim és szülésznőm is...
Én is egyfolytában nyúzom magam, takarítok pakolok rohangászok de nálam eddig nem vált be .. :(

Szilveaa, Őzi, Ginuska :)

sajnálom a hasfájást!!!
Minden babának törvényszerű hogy fájjon a hasa??
:?:
És ez meddig tart?

R

Kép
zsrit
 
 


KKia :)

sz@rni rá hogy mennyit mértek!!!
Tudod megbeszéltük már itt párszor hogy általában a valósághoz nulla köze van a dolognak ...
Fogalmuk sincs hogy mennyi a "hús" a csontokon, tehát azt sem tudhatják mennyit hízott valójában.
Valakinek már írtam hogy nekem volt olyan hogy két héttel később kevesebbet írtak súlyra :?
ja és egyszer azt mondják kicsi a haskörfogata egyszer meg hogy nagy ... :shock:
á!! nem vágom ...
de szerintem nem is kell olyan nagy baba ... majd kint megnő :)
NO STRESS :lol:

Monica :)

Veled álmodtam, és - bocs - de azt hogy taliztunk és mesélted hogy Alex 7 órán keresztül nem aludt éjjel és sétálgattál vele ...
Remélem a valóság ennél rózsásabb :lol:

Dögre fúr a lelkiismeret hogy a bálna testemet újabb két méretes fehér lisztből készült - legrosszabb - péksütivel - CH bomba - fújj
hizlaltam meg ...
ma NEM eszem többet ... SEMMIT

Datolya :)
na mi lesz?
nem szülsz? :lol: jelek?


R

Kép
zsrit
 
 


Rita, nehogy ne egyél!!! Azért az túlzás lenne...! Gratula a 40 héthez és üdv a klubban :D :D :D
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: