Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelit!

Dagi-Esztó vers :lol: Apukád humorérzéke felettébb hasznos lehetett anno és most is. Tényleg, hogy van?

Gergő nagyon hosszi legény és abban a félszemű kutyás ruciban nagyon édeske. Ja és apa mosolya se semmi (hogy végre a szülők is kapjanak dicséretet, végülis... :D)

Mozza ti is nagyon szépek vagytok Lilivel. A kolléganőm kislánya hívott engem Pocahontasnak az akkor még hosszú barna hajam miatt. De hát hozzád képest max duplaPocahontas lehetek :mrgreen:

Na megyek megbabázom az én dagi legényemet, aki egyébként napok óta megint nem forog. Kipipálva, elfelejtve... :?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


jo reggelt

vissza olvasnom meg nem sikerult, eleg durva volt a tegnapi nap :)
olyan almos vagyok, h eloszor a marciusiakhoz leptem be.. nem is ertettem mi van :)
Boro is kukorekol mar 20perce, nagyon aktiv... leteszem mar fordul meg minden. oldalt fekvo pozt vesz fel szivesen es loki egy kezzel fel magat, eleg szornyen nez ki,de azert cuki. aztan ha nagyon elfarad mint egy partra vetett hal.. kapallozik. :)
majd ha alszik ujfent vissza olvasok, nagyon kivancsi vagyok a kepekre :lol:

Eszto, versbe azert bele olvastam.. hat apudnak van humorerzeke :lol: :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!
Csak gyors bekukk most is. Riki jól van.Továbbra is köhög, tüsszög és folyik az orra.Kaptunk a dokinénitől cseppeket,amiket szednie kell. Meg megbeszéltük az evést, hogy hogyis legyen.
Nálam még mindig káosz van. A Barbie-kat sikerült tegnap mind megpucolni. Még nagy babák vannak hátra, de azok nem ott a susnyásban voltak, így azok azért sokkal tisztábbak. Meg vár rám egy halom vasalnivaló, meg takarítom a konyhát.Szóval ma sem nagyon leszek. Tegnap levágták a hajam.Kész cirkusz volt az is.
Na futok is.
Szép napot!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

 
 

Adri,

Kép

Niki,
milyen lett a hajad?
én lemaradtam, mi történt a barbikkal, babákkal és plüssökkel?

Netti,
mi volt tegnap?[/b]

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Gyöngyi,
köszi, jobban van most.

hát ezeken a verseken jót nevettem én is. Van írói vénája, jó sokat írt már :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszto, hat ketszer mentunk allatorvoshoz,egyszer sanya,majd pipivel.. aztan elkuloniteni oket. Sanyi depresszios.. melydepije van :( de nem kell gyogyszer,mert zabal, szoval vegelgyengulesben nem fog meghalni.. csak par het mig visszahizik. egy nap kb 15x eszik. de lehet tobbszor es jokat szundizik. de olyan furcsa hangokat ad ki amit eddig nem, a doki szerint panaszkodik :)
a kismacsek meg jatszana vele..de elijesztette szegenyt,azota csak tavolrol szemleli :roll: ma egyutt hagyta oket anya a hazban.. hat remelem nem mennek egymasnak. Meglatogattuk oket elobb Boroval eeeeees Sanya a bor kanapen a baranyszoron nyomja a kismacsak az asztal alatt a szonyegen a szunyat :lol:
szoval nem Boro volt zuros tegnap,hanem amblokk az egesz.. kocsi szervizbe.... generator.. meg ilyenek........

JA es kepzeljetek.. atnezettuk mind a ket macskat meg minden egy valag penzert,erre sanyiban talaltunk tegnap kullancsot, egyet mar kiszedtek belole..de van megegy :twisted: es vihetjuk ma vissza...

Netti
Kép
maumau
 
 


Jajj es akartam meselni,hogyan kossuk le a gyerek c fejezet :lol:
labtyus zokni melynek minden labujja mas szinu,habtapin fekszik es figyeli a labujjaimat amit mozgatok neki es taperolja.. nyugii tiszta,az o kedveerft veszem fel a habtapin :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Jó reggelt!

Na látom jó nagy termés stületett egy nap alatt, majd visszaolvasok...

Este nem tudom m i volt Bogival, elaludt a szokásos esti szopinál. 10 perc múlva benéztem, alszik-e már. Hát a tök sötétben egy hang nélkül nézelődött... 20 percenként mentem be, de kb. 3 órán keresztül csendben nézelődött a sötétben.... majd fél 12 körül bealudt, de keresztben a kiságyban...megfordította, amire persze megébredt és üvöltött, mint a sakál, cici nem kellett neki, így 10 percig sétálgattunk, majd cumival elaludt...

És tegnap elhagytuk a fél pár tutyinkat a babakocsiból, úgy, hogy még a lábzsák is rá volt húzva...

na :arrow: olvasni.

emese1979
 
 


Netti!

kullancsot ha megtaláltátok, szedjétek ki rögtön, mert Anyuméknak potom 25 ezerbe került, hogy nem vették észre.
Csak a kutya egyre rosszabbul lett, nem evett, nem ivott, csak feküdt egész nap. Kiderült, hogy kullancs volt benne. Infúzió, vérvétel, labor, miegymás...
De a lényeg, hogy még időben kiszedték, így Döme már jól van!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Na írta az unokatesóm, hogy ők tutira jönnek. 3 hónapos a bébije! :P

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Netti! Szegény Sanyi szerintem is panaszkodik. Jó sokat foglalkozzatok vele. Gondold el min mehetett keresztül a 12 nap alatt. Eddig azt sem tudta csórikám, hogy milyen a világ, most meg hirtelen belecsöppent a sűrűjébe. Ki tudja hány csöves macska próbálta bántani, hány kutya vagy ember kergette meg. Szóval csak ő tudja mit élt át, és most próbálja nektek elmondani. De annyira jó, hogy megkerült! :)

Lábtyű :lol: :lol: Hát én majd Aminára adok ilyet, hogy szórakoztassa vele Mirát, én meg mehetek takarítani. :D

Kép
Kép
g_reny
 
 


Jó reggelt, én is itt!

Tegnap este volt először, hogy Fruzsit letettük aludni, aztán Zsófi hisztijére felébredt, és ölben aludt vissza (még sosem aludt el ölben, eddig idegesítette, ha ringatjuk) :lol: Elég kómás a kiscsaj, szerintem mindjért visszaalszik. Akiknek a babája már duplázta aszületési súlyát, azóta hogy híznak? Fruzsi a duplázásnál megállt. MOst egy hét alatt 10 dkg-t hízott :roll: Ez normális?
Vendég
 


Reny :lol: Ez jó ötlet :)
Vendég
 


Netti,
nem tudjátok kiszedni neki? mi is tegnap szedtünk ki egyet Armandóból , szemöldökcsipesszel. Sztem ezért ne vigyétek vissza, megy ez házilag is :)

Igen, már akartam írni arra a furcsa hangra, hogy lehet panaszkodik. Armi is szokott ilyet kiadni. olyankor szeretethiánya van(gondolom én), jól megdögönyözöm, Zoli játszik vele, és semmi baja.

Megfigyeltük pár napja, hogy Álmos és Armand beszélget :) reggelig nincs kiengedve Armand a rókacsapda miatt, Álmos meg ugye hajnalban kukorékol, és válaszolgatnak egymásnak. Ma is jót röhögtünk Zolival ahogy hallgattuk, a macska nyávog, Álmi meg próbálja utánozni :) haláli :)

Emese,
lehet, hogy még ott van valahol a tutyi nem? ha így be volt bugyolálva :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


jóóó, reggelt!

Esztó, ez a vers annyira aranyos! :D Köszönöm a köszöntést :wink:

Netti, tesóm Zsebdögjében is volt 1x kullancs; én vettem észre. Kiszedték és szerencsére semmi baja nem lett. Azóta használnak Frontline-t meg kullancsirtó nyakörvet (mindkettő van macsekoknak is) De ha fertőzött is a kullancs, azt is tudják kezelni.

Kép

Kép
adraci
 
 


Adri,
zsebdög :lol: :lol:

Panndi,
Álmosnak is lelassult a hízása. Sztem normális. mondom ezt én akinek nulla tapasztalata :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!

Én mindjárt elbőgöm magam. Gyerek hajnali 3-kor felébredt, onnantól fél óra altatás-fél óra alvásban nyomtuk fél 7-ig, azóta ébren. ÉPn komolyan nem értem.
Mondjuk érdekes, hogy az ezelőtt nem létező probléma múlt hét SZERDÁN kezdődött, majd lassan normalizálódott, és tegnap, SZERDÁN kezdődik elölről a horror. Én nem akarok mindent a szerencsétlen babauszira fogni, de mindenesetre elég érdekes "véletlen" egybeesés.
Szerintetek baromság? Lehet rossz élménytől álmatlan éjszaka?

Panndi, ebben a korban tudtommal tökéletes a heti 10 dkg hízás.

Réka, ha Óbudáról eljöttök 86-os busszal (ha az közel van nektek) a Kosztolányira (hozánk), akkor szívesen elviszlek titeket Trixihez autóval!

Jaaaaj, nemtom mitakartamwááááááá

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Zsebinek hívják, de sztem a Zsebdög jobban illik rá. Van amikor csak Ebi. :D

Sztem a hízás nem elsősorban azért lassul le, mert dupláznak, hanem egyébként is lassulna fél éves kor körül. Nem? :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Hát Szofi, okos vagy, hogy észrevetted a szerdákat! Szerintem simán lehet olyan élmény a babauszi, ami így hat az alvására. :roll:

Mint nekünk az esküvő. Pfff! :?

Kép

Kép
adraci
 
 


Adr, sok boldog isten éltessen :-)

Trxix, látom Petya belakta a járókát :-) Nagyon aranyosak a fotók.

Emese, nem semmi ez a Bogi csaj. És látott is vajon valamit, ami ennyire lekötötte. Teljesen sötét van a szobában? Lehet ám, hogy nyitott szemmel aludt, nem?

Mit gondoltok, a babák érzékelnek még olyan frekvenciákat, amiket mi már nem? Mint régen haslakóként az ultrahang. Tegnap azt vettük észre, hogy Marci többször is felriadt amíg Gábor a TV-t nézte (fejhallgatóval, szóval csend volt). Ahogy kikapcsolta megszűnt az ébredés. De ugye a TV-nek alapból is van egy magasabb frekvenciájú működési hangja, amit mi már nem feltétlenül veszünk észre. :?:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Adr=Adri
Trixix=Trixi

Bocsi :oops:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Jaj bocs, nem 10 dkg, hanem 10 gramm! :roll:
Vendég
 


Panndi, bár én nem vagyok kompetens, tekintve hogy nincs mérlegem és Marcit havonta-kéthavonta mázsálják, de szerintem a heti 10 grammal sincs semmi gond. Egyre többet mozognak, alakul át a kis testük. Meg hát nem egyszer derült már ki, hogy a mérleg sem tévedhetetlen :wink:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Szofi, ha a következő pár napban is hasonló koreográfiát nyom Csani, mint múlt héten, akkor megvan a ludas. Csak az ember azt hinné, nekik a vizes közeg olyan boldogságos ősállapot. Ki érti ezt? :shock:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Adri
Kép

Kép
Kép
incike
 
 


Jobban bejött a kinti ősállapot, mert annyira imádja az anyukáját itt kint :P

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Jó reggelt!

Csajok ezt lehetetlen követni! Elkezdek visszaolvasni, mire lapozok már megint van egy oldal! :shock:

Adri:
Kép
Egyébként az a jó az egészben, hogy én spec. nem beszélek svédül! Sanyi szerint passzív szókinccsel rendelkezem, szerintem meg jó mélyre ástam azt a passzívitást! :lol: De, alapokat megtanultam tőle, így egy két dolgot megtudok kérdezni, meg eltudok mondani! Meg szerintem tegnap nem csak a kosz ragadt rám, mert tök sok mindenre emlékszem, mármint beszédügyileg! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Jó reggelt!

Adri boldog születésnapot!!!

Panndi,szerintem sem baj!Mikor már jobban mozgolódnak,van h kicsit híznak vagy semmit.Hanna most 3 hét alatt 10dkgot hízott.Mi is dupláztunk már!

Hú itt 3-4 fok van!!!Kimentem az ajtóig,de inkább visszajöttem!Még jó h Apa itt van és megy mindenhova.

Aránylag jól aludtunk.Hanna ma is szórakozik a köhögéssel.De semmi más tünet nincs
:roll:

Nagyon hamar jött ez a rohadt hideg,vennem kéne Grétinek sapit meg téli kabit.Kinőtte őket!Akinek van nagyobb gyerkőc,milyen sapit vesztek neki?Megkötőset,vagy milyet?

Tavaly vettem neki egy nagyon rövid derekú kabit,kertész gatyóval.De lehet az már kényelmetlen neki nem?Most gondoltam valami hosszú fazont,ami lányosabb.

Na megyek iszom egy kv-t!

Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Cééépek a babók! Álmi az persze mint mindig :wink: , Orsi Danija is éééédess pofi!!! Hát nem véletlen persze május 18-ai!! :lol: :lol:

Húúú, kit is láttam még?? tik-tak-tik-tak ááá, meg van!

Csongi nagyon édes, már mászik le a habtapiról??? :shock:

tegnap valszeg megfáztam, mert már az este hőemelkedésem volt, meg fájt a torkom, most meg már trutyizok is! Bocsi! :oops: :? Meg féltem a Törpét nehogy elkapja, mert jövő kedden kapja elileg a köv. oltást, ami megint prevenar is! Hát nem tudom! :roll:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


hehhh, akkorát büffentett a gyárök, hogy mind a ketten megijedtünk! azt hittem visszajön a múlt heti kaja is! :lol: de semmi nem jött csak lufi!! de annyira megijedt, hogy most vigasztalás van, tehát itt van a kezemben! :roll:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Amúgy is milyen dolog má' ez, hogy nálatok esik a hó, nálunk meg ÉSZAKON süt a nap????? 8) 8)

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Sziasztok!

Boldog szülinapot Adri! Isten éltessen sokáig,füled érjen bokáig! :lol:

Vettönk tegnap Hannának Tescoban overállt. Lila és rózsaszín pöttyös. De tök jó,mert le lehet gombolni a lábrészét. A kesztyűje meg rá van varva. :)
Még C&A-ban is veszünk neki,mert van 50%-os kuponunk.Csak a héten nem volt belőle méret.Remélem még hoznak ebben a hónapban,mert csak 6 hós korig érvényes a kupon. :?

Amúgy még alszik. 6-kor kelt,7-ig elszórakozott velünk az ágyban,most meg alszik. :)

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Trixi, a kutyaknal sokkal veszelyesebb a kullancs sajnos, bnom kutyaja par napja halt meg igy.. pedig a heten akarta neki beadatni a kullancs elleni cuccot.
Sanyninak emgvan minden oltasa amugy.. ki lehetne neki szedni itthon is,de nemtudjuk :? ezert inkabb vissza visszuk,meg most masik dokihoz,h nezze at o is az egesz testet! az egyik foga be van gyulladva,aloet kell onteni a vizebe,a szaraz kajara meg beres cseppet, a macska full vitamin gazdagon etkezik :D

Panndi, sztem nem gond h olyan keveset hizik. Boro is minimalisan tenyleg. Most nem is neztem,de sztem a multheten o is 10grammot ha hizhatott! gondolom nem gond, igyis nehez :)
hany kilo Fruzsi??
jaj akartam meselni, h volt kolleganom kislanyai: Zsofi (3) Fruzsi (1) es most varjak Zsanit :lol: es addig mennek amig nem lesz egy fiu is :shock: aki majd Zsombor lesz :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Jaj lányok, olyan aranyosak vagytok! :oops:

Kép

Kép
adraci
 
 


Adri! Isten éltessen! :) Nagyon boldog szülinapot! :)

Petrus-ikrek nem mostanság fél évesek? Boldog félévet nekik!!!

Szofi, hát én nem tudom... Lehet. Samu nem csinált így, pedig neki sem volt jó élmény sokszor. Azon agyaltam, hogy ezeknek a gyerekeknek a sokkal melegebb víz az, ami "emlékeztet" a régi időkre. Hiába jó langyos, nekik mégis hűvös. :) Ez is lehet a baj, hogy Csaninak a meleg az, ami inkább emlék, nem a víz. :) Meg nekünk anno Samuval mondta uszinéni, hogyha a baba nem érzi jól magát, hogy merülhet, akkor lehet neki olyan uszizst tartani, amikor csak anyával játszik a vízben. Semmi atrocitás, érezze jól magát anyával. Nekünk ez bevált. :)

No, megyek, nagyfiam hívogat... :)

Ja, ezek a kukorékolások!... Lehet, a front... Nekünk is hülye napunk volt tegnap.

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Nem jön valaki véletlenül újpest felöl kocsival kedden????

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Adraci,boldog szulinapot :wink:

őőőő
Szofi, lehet alapja annak h nem tetszik neki az uszi.. de hat nemtudom, lehet jobban megviselik az elmenyek.. en nem vinnem,sztem jol erzi magat a foldon :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Szofi, lehet anno, amikor elfolyt a magzatvized Csani azt mondta: "huh, na végre!" :lol:

Ebayes vevőm eltűnt mint szürke szamár a ködös Albionban :? Netti, Barbi, Csilla, csak nyugtassatok meg légyszi, hogy én mindent jól csináltam. Amikor megnyertem az aukciót, kaptam egy levelet az ebay-től, ebben volt egy contact seller nevezetű link, én ezen keresztül vettem (volna) fel a kapcsolatot. Aztán ugyanígy tettem még egyszer. Már korábban is leveleztünk, amíg tartott az aukció, abban leírta a postaköltséget. De ha nem írja meg az e-mail címét nem tudok utalni neki. Ugye? Vagy valahol ez is meg van adva az ebay oldalon, csak én nem lelem? Meg gondolom nem ártana konfirmálnia még egyszer a postaktg-et. Kicsi vagyok én ehhez :cry:
Bocsánat a többiektől...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


nem ebayes vevőm, hanem eladóm...
Na megyek, nyomok egy placebó macit. Kv.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Sziasztok!

Na mi jól eltűntünk! De azért remélem emlékeztek Ránk! :) Patriknak kezdődött az ovi, Én újra beiratkoztam a suliba, tehát tanulok amikor lehet.
Amúgy jól vagyunk. Nórika 6,5 kg körül van, még mindig csak anyatejet nyomatunk. Néha esténként már kicsit kevés Neki, de átalussza az éjszakát és szépen hízik, így nem foglalkozom ezzel. Este 8-tól reggel 8-ig alszik. Egy igazi tündér. Hasról hátára már régóta ügyesen fordul, néhány nap múlva meglesz a másik fordulás is. Imád ücsörögni (persze tartom Őt). Egyszer elkapott egy náthát Patriktól, de viszonylag hamar túl lett rajta.
Mindig mentünk sétálni, úgyhogy nagyon utálom ezt a szar időt :evil:
Viszont Patrikért muszáj elmenni az oviba, pedig legszívesebben ki sem mozdulnék.
Az én szervezetem megint mostanra merült ki, Patrikkal is így jártam. Iszonyatosan hullik a hajam. Szedem a vitaminokat ezerrel, a körmöm nő is mint a bolond, csak a hajam nem :shock:
Sebaj, majd visszanő.

Mozza: nagyon jó lett a hajad. Lili édes!

Szofi: Annak idején Patriknak sem jött be a babauszi, abba is hagytuk. Most már szereti a vizet, így én most fogok vele rendszeresen járni usziba. Szerintem, ha a te bizalmad és lelkesedésed megingott, akkor ne vidd, mert azt Csani is megérzi.

Mindjárt töltök fel képeket Rólunk.

Üdv az újaknak!

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Gyöngyi, lehet csak be van lassulva. Ha ott élnék, attól az időjárástól én is be lennék... :D

Főzöm az ünnepi ebédet: bolognai spagetti :lol: a férjem pedig pizzát süt délután. Olasz napok :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Jó reggelt!

Adri,
nagyon boldog szülinapot! Irigy a korodért, én mindjárt a 30-at töltöm :?

Szofi,
lehet összefüggés szerintem, bár mi nem járunk usziba és mégis volt ilyen periódus, pedig előtte nem fordult elő. Fene se érti... ahogy jött, úgy ment. Remélem Csaninál is gyors átmenet lesz.

Gyöngyi,
nagyon ari az overáll, én még mindig nem találtam. Van két csövesebb 74-es, amit kaptuk, azzal még húzzuk vmeddig, de jó lenne vmi szépet kifogni. Majd nézem e-bay-en is. Esetleg lehetek nagyon pofátlan? Ha találok, akkor segítenél nekem? Én még nem vagyok beregisztrálva, sőt paypall-om sincs. Ha nem gáz, én kifizetném neked kp (természetesen előre), ha megrendelnéd. Persze csak ha nem terhellek vele.

Ja, a höcögtetős nagyon bejött, Ákos imádja. Köszi! Nyitott vagyok a további ötletekre is :)

Délután lesz egy kis időm, akkor rakok a blogba képeket. Van Bogival közös is, mely ultracuki, ha Emese nem bánja feldobom.

Vanni,
bocsi, de képtelen vagyok ennyit visszaolvasni, Te jössz a keddi talira? Másolatot rendezhetnénk akkor.

Ültetni még én sem merem Ákost, úgy tudom, hogy amíg nem ül fel magától, addig nem szabad. Hát, Ő már félig felhúzza magát, meg ha felveszem rögtön ülőpózba húzza magát, de azért még nem merem, várok vele, hogy ez a dolog stabilabb legyen. Az ölemben azért szokott ücsikélni rövidebb időket.

Lábak nálunk is egyfolytában az égben vannak. Megfogja, odahúzza, de inkább matatja őket, a szájába csak ritkán veszi. A zoknikat viszont módszeresen lehúzza, egyik reggel az egyiket a nyakánál, a másikat az ágy másik felében találtam :shock: Azóta csak rugiban alszik :)
Íme, este még volt zokni, reggelre már csak a pucér talpicskók fogadtak + egy széles vigyor :lol:
Kép

KépKép
novygirl
 
 


Szia Szilvi!!!!!!!!!!!!!
De jó, hogy jöttél!!!! Hogy vagytok???? Szépséges Nóri? Rkaj fényképet a gyerkőcökről? Te hogy vagy? Ovi sikerült? Angolosba jár Patrik?

Na, nekünk megint sz*r volt az éjszakánk...éjjel 1kor átköltöztem Lilihez...köhög...meg kiszáradt sokszor a torka, így teáztattam...ki se vettem a kiságyból....bedugtam a cumisüveget és 20 mp alatt 100mili teákat cuppogott be a manóci.... :shock: :)
Holnap jön dokkernéni...kiváncsi vagyok mit mond...
Ja, az orrszívó nekünk ilyen vizes-átlátszós cuccot szív ki...nem sokat...ez jó, nem? vagy még nem szakadt fel????????????????????????????????????HELP!!!

Na, rohanom, ma melóznom (is) kell...még nem tudom hogy fog beleférni...de muszáj... :?
KV :arrow:

Kép
mozza
 
 


mozza, sztem az mar jo, biztos sargasabbat szivna ha nagyon gazos lenne meg!!

en meg hatra neztem mert Boro magyarazott a jarokaban es ult!!!!!!!! :lol: nemtudom h tudott ilyen csendben feltapaszkodni..

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti:? Zsófi, Fruzsi, Zsani :lol: :lol:
Amúgy Fruzsi 7,5 kg :)

adraci: C&A-s kupon nekem 92-es méretig jó :roll:
Vendég
 


Bocsi csajok, de ezt muszáj! Még most is röhögök! Kép
na most már Kép kvzni!
Pusza

Szilvi! Mi még nem ismerjük egymást, de druszám a kislányod! Juhéjj! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Hehe, Gyöngyi, látom akkor még Te is küzdesz ezzel az e-bay-es dologgal. Azért mégis jóval előrébb tartasz, mint én :lol: No, bizti jó lesz az!!! Globalizáció... régen beugrottunk a butikba oszt jóéccakát. Most meg worldwide van kérem, meg EU :lol:

KépKép
novygirl
 
 


Néhány kép Rólunk:

Tündérkém:
Kép

Nóri és Patrik:
Kép

Levágattam a hajam, hátha nem hullik annyira:
Kép

Nóri megunta a babaerszényt :) :
Kép

Ez lesz a házunk, ha majd befejezzük:
Kép

Na ennyi, remélem nem untátok :)

Mozza: Patriknak sajna nem sikerült az angol ovi, de majd talán a kövi tanévben. Lili beteg? Szegény!!!

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Erzsi, szerintem 25 fölött már mindegy, hány éves az ember... Úgyhogy ne aggódj nagyon! :lol:

Nagyon édes Nóri és Patrik!

Kép

Kép
adraci
 
 


Nozavi: Éljenek a Nórik! :D Igen, még nem "találkoztunk" :) Kicsit elmaradtam a babanetről, de mindig olvasgatom és igyekszem jönni!
Nem mondod, hogy Svédországban süt a nap?!!! Itt meg lehet fagyni.

Adraci: Boldog szülinapot! Szép lassan reagálok a dolgokra :)

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?