Új privát üzeneted érkezett!

kirus :) Kép

KépKép
bettike83

Bettike egyáltalán nem beszélünk az anyóssal......én ringyó vagyok neki,így is nevez..a gyerekeket meg zabi gyereknek nevezi..
a saját fiát meg papucsnak!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hát durva anyósod van,még az unokáit sem nézi semmibe???
Barnit azért megnézte?

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Mi történt itt? Nem volt valami nagy forgalom! :shock:

Nita: Hát ez nem semmi. Kibírhatatlan egy picsa lehet. Már bocsánat! Hát remélem, hogy ez a sok kedvesség és szeretet majd visszaüt felé. :evil:

Ma voltam a Kaáliba. Ma kezdem megint a Gonal-F-et szurizni este. Jövőhét pénteken lesz tüszőnéző és ha jól megy minden akkor 20-21.-e körül megint inszemi.

Kép
babicsek

Sziasztok!!
Igen-igen hol vagytok???
Nyuszit mikor engedik haza vajon??Van Attilának új képe fent,de kórháziak azok is....
Holnap keresztelünk,ma bolondok háza lesz.... :?
Ki merre jár a 7végén???

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Jó reggelt mindenkinek!

Igen látom pangás van....
Babicsek hajrá, szívből kívánom ez legyen a ti hónapotok!!!!

Melinda hát akkor jó munkát neked ma, nem kis cécóval jár a keresztelő, gondolom otthon ünnepelte?

Nita, sajnálom szerintem nincs jogi útja, hogy távol tartsd, hacsak nem bántott vert, fenyegetett...kitartás!!!!

Én ma itthon leszek kis takarítás, főzés és este szülinapra megyünk egy clubba 8)

Kép
Kép
melisch

Betti ha akarná se engedné hogy ránézzen valamelyik gyerekemre is!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita

végülis jól teszed,ezt érdemli,ő csinálta magának..

KépKép
bettike83

Melinda!
Mi tegnap a Népligetbe sétáltunk,Planetáriumba nézelődtünk és az Europarkba játszottunk(klassz kis terepasztalok voltak,vonatos,versenyautós).Ma játszóházba megyünk mert kint kaka idő van.
Kérek képeket a keresztelőről! :wink:

KépKép
Kép
mucus75

Mucus aztaaaaa már elmultál 10.hetes........... :shock: :D :D :D
mindjárt szülni fogsz!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Igen,rohan az idő...de azért a szülés még messze van. :D
Most azért aggódok,hogy baktérium van a vizeletembe.Remélem ez nem hat ki picurra.Csak 19.én megyek dokihoz.... :? Sokat járok pisilni de nem csíp,nincs más tünetem.
Hoztam a mai játszóházasdiról pár képet. :wink: Nagyon tetszett azt hiszem gyakori vendégek leszünk a téli hideg napokon. :wink: :roll: :D
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75

mucus: Tényleg szuper lehet ez a játszóház. Gondolom Dominik ki sem akar jönni onnan. Könnyen elindul haza? Nálunk olyankor mindig van egy kis cirkusz ha jól érzi magát és menni kell. :)

Tényleg nagyon szalad az idő. 10. hét :shock:

Én meg annyira bamba vagyok, hogy este úgy elaludtam, hogy a szurimat is elfelejtettem beadni. Remélem nem nagy gáz.

Na megyek Marcust beteszem fürcsizni. Aztán jövök én.

Jó sz.. idő volt ma.

Kép
babicsek

nálunk is jó szar idő volt,egésznap esett :?
mucus

tényleg,nem semmi hogy már 10 hetes vagy :)
tűnetek,hányinger van?

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Mucus!
Szuperek a képek!! :wink: Tényleg jó kis kikapcsolodás ez :)
Ne aggódj nem lesz,nem lehet semmi baj!!!! :wink:

Babicsek!
Reméljük nem gáz hogy nem adtad be a szuridat!!
Megszoktad már hogy szúrni kell magad?

Melisch!
Milyen volt a szülinapi buli szombat este??

Szép napot mindenkinek!!
Vendég

SZiasztok!

Nita: Kitartást!

Mucus: Nekem ennyi idősen baci és vér volt a vizeletemben, de nekem sem volt semmi egyéb tünet.... Ráfigyeltek, nem kellett szednem semmit, és elmúlt magától.... Remélem Nálad is csak ez van.... :wink:

Babicsek: Szorítok!!!!!!

Betti: Ti hogy is álltok most?

Nálunk szombaton favágás és hasigatás volt (családi megmozdulással, jól el is fáradtak a fiúk), vasárnap ablakmosás függönymosás, sima mosás.... Anyu itt van segíteni. Így sokkal gyorsabban haladunk :lol: Vasárnapra cudar idő lett.... Szombaton még hintaágyban ültünk....

Kép
kicsi80

Betti!
Már nincs tünetem ha csak az nem,hogy folyamatosan éhes vagyok. 8)
Remélem nem lesz gond..... :?

Babicsek!
Van amikor harc van induláskor :wink: de tegnap nem volt.Két órát voltunk kellőképpen lefáradt. :D

Kicsi!
Kicsit megnyugtattál. :roll: Majd meglátjuk mi lesz..... :?

KépKép
Kép
mucus75

Mucus nyugi.....nekem s volt mindkét gyereknl baci a vizeletembe......ráadásul a 3x-sa.......16000 valamennyi...és itt vannak mind a ketten.......kutya bajuk.. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mucus

ne aggódj,nem lesz baj,ahogy nita is irta :)

KépKép
bettike83

sziasztok!
Ma volt délután egy kis riadalom mert barnázgattam.azonnal parázni kezdtem,hívtam a dokim.Elmentem hozzá ahol kiderült,hogy valószínű,hogy húgyhójag gyulladásom van amit a labor igazolt.Írt fel augmentint,azt mondta nem lesz baj.Picur óriásit nőtt két hét alatt,hihetetlen volt,hogy már mennyire kitudtam venni a kezét,lábát,fejét,hasát stb...ééééééés úgy néz ki 80%,hogy FIÚ! :? :shock: :lol:
Kép

KépKép
Kép
mucus75

ilyenkor még honnan látja hogy milyen nemű??????????? :shock: :roll:
pihizz ám...nem lesz semmi gond!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mucus

én is csodálkozom hogy már ilyenkór látja milyen nemű,még csak 10 hét,sztem még ne vedd komolyan azért...holyag gyulladás,de mitől lehet az ilyen?vigyázz magadra

KépKép
bettike83

Igen,tudom,hogy korai még és még nem biztos.De Én is láttam a lába között a fütyit :D persze lehet,hogy a köldökzsinór volt. :wink:

KépKép
Kép
mucus75

és kislányt szeretnétek gondolom?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

lehet csak köldökzsinor volt :lol:

KépKép
bettike83

Sziasztok Lányok!
Kicsit összeszedtem magam (már dolgozni is elkezdtem tegnap), és gondoltam, benézek hozzátok, és hát....

Nita! Nyuszi!
Hatalmas gratula a babókhoz. Sok tejcit és gyors felépülést kívánok nektek!

Dius!
Hatalmas gratula a pocaklakódhoz. Végre sikerült! De jó! Én szerintem se adjál még a nem-találgatásokra. Ennél az utolsó terhességemnél is tippelt az orvos kislányra, és elég erősen állította, és amikor megszületett, kiderült, hogy kisfiú lett volna. Még puncisod is lehet :wink:

Többieknek nagyon drukkolok (magamat is beleértve), hogy mielőbb két csík legyen a hcg tesztünkön :!: :!: :!: :!: :!: (mi mondjuk várunk a decemberi mensiig, mert félek hogy ha addig összejön, nehogy még ne legyen készen a méhem rá - de talán már most is van/lesz peteérésem a hő, nyák és lh tesztek alapján)

Puszi!
Vendég

Sziasztok!!!!
Én vagyok csak nincs mit irogassak feleslegesen meg nem jártatom a szám :lol: :lol: :lol:

Mucus ne aggódj nem lesz semmi gond 8) még semmi sincs leszögezve szerintem sem lehet még jól látni a baba nemét.

Angie34 örülők, hogy irtál és annak is hogy kicsit jobban vagy lelkileg és tudsz tovább lépni és remélni. Várjál decemberig és aztán mielöbbi babásodást kivánok neked!

Nita kitartás elmulnak ezek a viharfelhők és kisüt nálatok is a nap :wink:

Bettike nálatok most mizus? Azt látjuk mióta vagytok együtt, mióta vártok babára és mennyi idős vagy de a ciklusoddal hogy is állsz :roll: ? Nektek most szabad a pálya tuti hamar bekapod a legyet :lol: :lol: :lol:

Melinda milyen volt a keresztelő és igen kérünk képeket!!!!!

Babicsek neked meg megy a tüszőnővelő drukk +++++++++++++++++++

Királylány, Betty ti merre jártok már be se köszöntök :cry:

Kismamik ti meg vigyázzatok jobban magatokra megfázás, baci mindenről irtok :evil: Kicsi rugdolózik még nagyokat Zoé?

Nyuszifül ha hazaértél és van időd szólj be, hogy megvagytok és tudjuk, hogy minden ok veletek. Gyönyőrű a fiad!

Olgi ti, hogy vagytok növögettek mi, kis mosolygós játszik már?

Mindenkinek aki kimaradt hatalmas puszi!!!!!

Kép
Kép
melisch

SZIA JOL VAGYUNK MSI BABÁNAK KÉSZÜLÖDIK A FOGA :shock: EZÉRT ÁLANDOAN RÁGJA AZ ÖKLÉT ANNAK IDEJÉN A LÁNYOM IS IGY KEZDTE ALIG VOLT 3HONAPOS ÉS KIN VOLT KÉT FOGA :D DE ELÖTTE SENKI NEM AKARTA ELHINI AZT MONDTÁK ISMERKEDIK A KEZÉVEL!!
80olgi

melisch

most beteg vagyok,valami nyavaját elkaptam(hányás,hasmenés,már tisztára le vagyok gyengülve :?

most magam sem tudom hogy állok,azóta nem foglalkozom ezzel a dologgal,picit kikapcsolódtam a babás dologból..

KépKép
bettike83

Sziasztok!
Én most csak beköszönök és puszilok mindenkit!
Hétvégén szülinapoztunk ( 29 lettem :oops: ), ma irtó nagy vihar van nálunk, áram ingadozás, most tudtam először bekapcsolni a gépet!

Egyébként fájogat a hasam alja egyre többet, de nem akarok most szülni, mert látogatási tilalom van a szülészeten és apát még szülésre sem engedik be. Rota vírus járvány miatt, de már szept. elejétől, úgy hogy elég már belőle.

Na, húzok pihizni!
Pussz

Angie34 örülök, hogy jobban vagy! :wink:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

JA 2HOSA 6310GRAMM ÉS 61CM VOLT :shock: :shock:
80olgi

Angie de jó hogy benéztél!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
örülök hogy már jobban érzed magad!!!!
ha tudsz gyere sűrűbben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch

Kép :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Köszönöm, hogy örültök nekem. Nem sűrűn járok erre, de úgy látom, más sem nagyon (mostanában). Merre van a társaság?
Vendég

Sziasztok!

Vagyok én is!!!!! Még mindig dolgozom, nem igazán történik velünk semmi. Hétvégéken is elfoglaltak vagyunk.

Lenne egy kérdésem!!!!!!!!!! Az normális, hogy ég a hasam alja? Már egy hete fáj, ha valami is hozzáér..... Nagyon kellemetlen!!!! Striám még nincs, de anyunak is sok van, ezért várható, hogy lesz... Ha kenegetem krémmel, az sem nagyon segít. Mi lehet ez? Kívül feszül a bőr, nem belül fáj. Köszike, ha tudtok segíteni!!!!!

Kép
kicsi80

HALIHO HOL VAGYTOK???
80olgi

Hali, na megvagyok én is...talán még csatlakoznak a többiek is!

Dolgozom tegnap is volt mit, este főzés és ma is mostanáig dolgoztam. Most is lenne de éppen aktualizálom a programom igy nem tudok belépni és sokáig, órákig, tart.

Olgi nagyon édi lehet kicsi fiad, na meg fárasztó biztos nyügős a kis foga miatt :wink:

Bettyike jól teszitek kell egy kis kikapcs, aztán ismét jöhetsz a + tesztel és ez most meg kell maradjon!!!!!!!!!!

Angie, BOLDOG SZÜLINAPOT igy jól megkésve!!!!!!! :oops:

Betty :wink: mennek a drukkok!!!!!!!

Kicsi sajnos nem tudom miért feszül a hasad

Kép
Kép
melisch

Kicsi szerintem olyan szinten feszűl a bőröd,hogy azért érzed ezt az égő érzést...!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi!

Eddig csak este éreztem, de már szinte mindennapossá vált.....

Kép
kicsi80

próbáld kenni kamillás testápolóval.......nyugtató hatásu...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Oksa, köszi! Kenem!

Nita: hogy vagy(tok)? Apival továbbra is minden ok?

Nyuszinak nem kellett volna még hazajönni?

Kép
kicsi80

Kicsi!
Valószínűleg hirtelen el kezdett nőni a hasad, és a hasizmod és a bőr feszül. Ha jól emlékszem, te is elég intenzíven sportolsz/sportoltál. Biztos erős a hasfalad, és nehezen tágul (ezzel én is így voltam, és én folyton azt éreztem, hogy le akar szakadni a hasam). Nem tudsz mit csinálni. Mondjuk nem ártana sokat pihenni, és ebben a munkábajárás nem segít. A striák nem biztos, hogy előjönnek, de ha igen, nem tudod megelőzni, mert ez genetika. Kenni lehet (sőt kell is jó bőven), mert valamilyen szinten lehet segíteni, hogy ne legyen olyan sok és erős. Én például nagyon kevés dologban hasonlítok anyura ha a terhességet nézem. Anyu fetrengett a vajúdástól mindkettőnkkel, én visszon mindkét szülésnél fájdalommentesen tágultam ki 3-4 újnyiig. Anyu meghízott, én nem. Anyu végig hányta mindkettőnkkel a terhességét, én egyiknél sem hánytam. Tehát nem feltétlenül alakulnak úgy a dolgok velünk, mint az édesanyánknál.
Meddig tervezel dolgozni?
Vendég

Még két hetem van hátra. Okt 30 után szabi, betegszabadság, majd dec-ben táppénz

Kép
kicsi80

Remélem én sem hasonlítok ebben anyura.... Tényleg nagyon kellemetlen. És mivel lent van a baba, ezért húz lefelé. Amikor leülök, nyom a nadrág, és a fehérnemű. Már annyira letolom, amennire birom. :cry: Nagyon vicces, hogy ilyen gondjaim vannak, bocsi is érte.... De nagyon köszi, hogy írtatok!!!!!!!!!

Kép
kicsi80

Kicsi köszi kérdésed nagyon jól vagyunk!!!egyenlőre minden a legnagyobb rendben van!!!!!!!
Nyuszinak vért adnak.......a kicsit meg átszállították másik korházba mert nagyon besárgult!!!!!!!
mindjárt írok nyuszinak miujság....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gondolok Nyuszira, hogy minden rendben legyen!!!
Vendég

még nem válaszolt! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Itt vagyok. Velem semmi különös. Megvagyunk.

Nyusziék még bent vannak? Remélem hamarosan jönnek.

Bettike: Remélem jobban vagy! Hallottam, hogy itt mi felénk is van ilyen vírus. Ez tényleg legyengíti az embert. Jobbulást neked!
Kép

Betty: Már csak 1 hét! Juhhhhéééé!
Ezt neked küldöm: Kép

Egyébként köszönöm hogy drukkoltok! Pénteken megyek tüszőmérésre.

Hogy vannak a picibabáink?

Nitácska: Remélem azóta is minden oké veletek!
Kép

Kép
babicsek

hála égnek minden rendben köszi! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nagyon kevés a forgalom mostanság. :shock:

Marcuskám úgy néz ki beteg lesz. Lehet hogy kötőhártya gyulladás. Holnap viszem dokihoz.

Jó éjszakát nektek! Kép

Kép
babicsek

Sziasztok!!
Olvasó üzemmódban vagyok,mert apa éjszakás,nappal itthon alszik,én meg anyósomnál tengődök a gyerekekkel,mert csendes gyerekek ugye nincsenek... :lol: :lol:
Mi lett nyuszival atyaég...igen sajna,minél nagyobb a baba,annál nagyobb az esély a sárgaságra...hú,máshol van a babája,de rossz istenem,remélem a teje nem apad el..
Keresztelő oké,kép nincs,kameráztunk csak... :cry:
végigaludta,még a "hajmosásra" se kelt fel...
Na most lépek,majd holnap jövök,pusziiii!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?