Hahó!
No, sok-sok dolog volt, de ORSI! Üdv köztünk!
Nagyon szép a kis druszánk!!!
Eddig nem mondtam még, de legkedvesebb barát-családunk Debrecenben lakik, szóval, ha nem bánjátok, Adraci, Orsi, esetleg Ildi, ha járunk arrafele (pl. őszi szünet), össze is futhatnánk.
MiDaninkat, ha kapsz majd bebocsátást a blogba, Orsi, ott láthatos, mindekitől ezúton is bocsánat, de ide nem teszek képet...
Milyen orvos a férjed?
Láttam a képeket az előző oldalakon, de most nem sorolom, mindeki nagyon szép!
Mozza, remélem, Lilid még jobban van!
KicsiLilinek meg nyugalmat! Mamájának kitartást, ne add fel, nevess!!!
Trixi, ez gáz... Vmit tuti lehet tenni, nem lehet, hogy egy jogállamban ne lehessen...
Postás nálunk is ezt műveli. Korcsognak hívják, gondolhatjátok, bár nem szeretünk csúnyán beszélni, de lassan ráragad itthon egy név... Ráadásul ötletszerűen szórja be a leveleket az utcában a postaládákba, így mi mindig járjuk az utcát, és dobáljuk a jó helyre a hozzánk érkezetteket... Más nem biztos, hogy dobálja nekünk, szóval lehet, hogy ami elveszett küldemény, így veszett el... Sok...
Ildi! ANNYIRA KÖSZÖNÖM!!! Kicsit bunkó voltam, hogy nem kérdeztem, mi van veletek a telefonban (jobbulást!), csak kicsit lefoglalt volt az agyam, örültem, hogy az infókat felfogtam... Akkor sikerült az átadás-átvétel?
ÉN vagyok békási, Tinu, de NINCS havazás. Csak nagyon havasesőszerű eső volt.
Ezer dolog volt még, most ennyire volt időm.