Új privát üzeneted érkezett!

dita: Nem, hanem valami ozon life vagy valami ilyesmi. Még csak egy hete indult, de tök jó műsorok vannak rajta. Tényleg Trix nem békási? Én azt hittem innen ismerik a többiek, de akkor biztos a felkészítőről. Akkor maradunk hárman, az se rossz. Dunakeszi már egész közel van hozzánk a megyeri-hídon át kocsival. :)
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Dita!

Semmi baj! Nem vettem észre az elírást, mert csak 1 betű eltérés, és azt az agy automatikusan javítja.

Kész a babaszoba, teszek fel pár képet.
Van amin a pocak is rajta van. :)
Meg a képek, amiket készítettem!

Kép kiságy

Kép kép1

Kép kép2

Kép pocak

Kép pocak2

Kép én ágyam

Kép A hét törpe

Kép

Kép
vevikk
 
 


vevikk: Nagyon jó lett a babaszoba. Annyira ötletes ez a kiságy, sajnálom hogy nálunk ez nem lenne a radiátor miatt jó. Ügyesek vagytok, most már akármikor jöhet a baba, persze a mostani lakja sem rossz. :) Még élvezhetné vagy 6 hetet. :wink:

Képzeljétek, tegnap ugye megsütöttem a muffint és kiszámoltam hogy 1 db. kb. 12 gr szénhidrát lehet. Tegnap este a vacsihoz 1 db.-ot ettem meg és 7 felett lett a cukrom. akkor még nem gondoltam hogy emiatt. Ma reggelire megettem 3 db.-ot és felnyomta a cukrom 8,2-re! Hát azt hittem dobok egy hátast. Még apát is felhívtam, hogy most mi a fenét csináljak. Azt mondta, hogy már ne adjak be inzulint pluszba, de ne egyek a mérős kajákhoz ilyet többet. Aztán egy kicsit megnyugodtam, mert 0,5 órával később is megmértem és már csak 7 volt. Ez sem az igazi, de mégsem 8. Azt hiszem a sütikkel való kísérletezést befejezettnek tekintem. Fogok csinálni, de csak tízórai-uzsi-utóvacsi lesz belőlük. Majd megyek inkább abba a cukiba, amelyikben pontosan van leírva a ch-mennyiség. A dokinénitől meg majd kedden megkérdezem a dolgokat, de mostanában elég sokszor mérek 7 fölött, szóval lehet hogy már el kell kezdeni emelni az inzulinomat. Azt hittem legalább a 24. hétig nem kell majd emelni, de ez van.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 

 
 

szasztok

VEVIKK
Nagyon ügyesek vagytok. Királyak a képek!
Az ágyadon mi az a szőrős, báránybőr???
A pocakod nem semmi. Eddig azt hittem hogy nincs nagyobb has az enyémnél de sztem lekőröztél. Szépek vagytok nagyon!

VICKY
Sajnálom a cukimizériát.
Tegnap volt itt a párom uncsitesója és mondta hogy van cukormérője, lehet hogy én is mérni fogom ha kölcsönadja mert úgy néz ki hogy tényleg rosszabbodik ez a terhesség előrehaladtával.

dita75
 
 


Dita!

Igen, báránybőr. Van a kiságyban is, de az rövidre nyírt.
Ami most az ágyon van, az majd a babakocsiba kerül.

Hát egy 3 kilós babának kell hely! :)

Kép

Kép
vevikk
 
 


Lányok, néhány kép...
http://adam.nkriszta73.fotoalbum.hu/

Majd valamikor jövök, de most még nincs időm rá...
remény73
 
 


Nagyon édes Ádi baba. Azt a képet annyira szeretem, amin úgy mosolyog, hogy van olyan lukacska a pofiján. Hát én ebbe a képbe beleszerettem. Úgy döntöttem jó lesz vejemnek. :D
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


REMÉNY
le sem tagadhatjátok annyira hasonlít.... nagyon szépséges, és olyan kis picike.... imádnivaló kisfiatok van.

Köszi a sok képet, jó volt gyönyörködni.

VICKY
Gribedli a lukacska a pofin. :)

VEVIKK
De jó lesz benne a kicsikének, jó meleg lesz.
Én is gondoltam rá hogy veszek, ti mennyiért találtatok?

dita75
 
 


Remény!
Mégegyszer nagyon gratulálok Ádámhoz, gyönyörű baba, teljesen elájultam a képektől :lol:

Nekem is vannak kedvenceim:
1. amikor mindkét kezével fogja a pofiját
2. születés után, széttárt karral, legörbült szájjal

Ja és hihetetlen milyen csókos szája van! A lányok biztosan odalesznek érte!

Ha majd lesz időd, akkor gyere és mesélj!

Kép
akire79
 
 


Hát én nem igen tudnék választani minden kép nagyon jó!!!!!!!!!! :)

AKIRE
Mizu??? Mesélj vmit!


Láttátok tegnap a csillag születik-et?

Én ezen majdnem bef..tam a röhögéstől:

http://www.youtube.com/watch?v=cGZ8ApElE4c

dita75
 
 


Vevikk!
Nekem is nagyon tecc a babaszoba, Rizsának nagyon jó helye lesz! :lol:

Kép
akire79
 
 


Remény!

Ádi baba gyönyörő, és olyan édes, hogy minden ruha nagy rá szinte, mert olyan kicsike a szentem. :)
Nekem nincs kedvenc képem, mind nagyon édes.

ÉN IS AKAROM RIZSÁT!!!! MOOOOOST!!!!!!!
AZONNAL JÖJJÖN KI !!!!!!!

( Na jó csak vicc, még egy kicsit maradhat. :oops:


Dita!

Nyáron vettem a csángó fesztiváli vásáron a szőröket.
A kicsi 1500 Ft volt. De a nagy már jóval drágább, mert az ötször van kikészítve, és rövidre van nyírva és kb. kétszer akkora mint a kicsi. Az 6500 Ft volt úgy emlékszem. Nem tudom most pontosan, mert alkudtunk rá a szűcsnél rendesen. És a baba miatt engedtek is (bár az asszony nem akart, de az embernek volt egy kis szíve).

Kép

Kép
vevikk
 
 


sziasztok

VEVIKK
Jól vásároltatok! Én sosem szoktam alkudni, párom meg is lepett mikor egyszer elmentünk a Józsefvárosi piacra és végig alkudozott.... sosem gondoltam volna hogy képes erre.

Én is szeretném már dajkálni Milót. Az eszem tudja hogy jobb még neki odabent, de már nagyon várom hogy kint legyen, biztos ismerős neked is ez az érzés, és ezt csak tetézi a sok édes babáról készült kép, meg a kellemetlenségek amik a terhességgel járnak.
Ma éjjel nagyon szarul aludtam, baromira fáj már az ágyban a megfordulás és ha még ezt hat hétig kell kibírni hát nem is tudom.... :roll: ez a cukormizéria is kezd már az agyamra menni, pedig nekem még nem is olyan macerás mint Vicky-nek és Remény-nek volt.

dita75
 
 


Sziasztok!!!

remény73 nagyon édi Ádi baba. Ha úgy érzed és nem zavarnék akkor szívesen meglátogatnálak titeket. Meg majd lenne pár kérdésem hozzád.
vicky jókat fogunk majd sétálni,babázni meg minden. Remélem ha már Ádám baba lesz a vejed attól még elfogadod az én kisfiamat barátnak.
vevikk aranyos a babaszoba meg a pocid. Mi még mindig sehogy nem állunk a babaszobával. Szombaton elmentünk a kanapéért és nem volt raktáron csak 4 hét múlva lesz és ezért teljesen el voltam keseredve és utána,hogy megnyugodjak jól bevásároltam a DM-be. Vettem pelenkát,popsitörlöt meg fertötlenitős törlökendöt. Megnéztem a listámat amit összeirtam,hogy mit kell még vennem és megállapitottam,hogy még nagyon sok mindent kell beszereznem.
Csajok milyen új csatorna van??? Nekünk most bejön valami új ami eddig nem volt valami LifeNetwork.

Ja amúgy nagyon szép idő van. Fúj!! :x :x :x

Puszi

Kép
Kép
colin
 
 


colin: Azon a life networkön szoktak jó műsorok lenni. Jó babás műsorok vannak rajta délelőttönként. Persze hogy barátok lesznek a gyerekek, a három gézengúz. :) Vejet meg úgyis a lányom választ majd nekem. Már most bízom az ízlésében. Sajnálom hogy nem tudtátok megvenni a kanapét, jó sokára lenne. Most néztek másikat vagy megvárjátok?

remény: Én is szívesen megyek majd babázni. Majd szólj, ha már elrendezkedtetek. Apa gondolom még otthon van veletek, olyan büszke a képeken.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Megvárjuk mert én azt a kanapét szeretném nagyon. Én is már kértem reménynél látogatási kérelmet. :lol: :lol:

Kép
Kép
colin
 
 


colin: Arról jutott eszembe. És milyen kanapét néztél ki? Csak mert nekem is vennem kéne.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


A Retz-ben néztük ki a mostani akciós katalogusból,pont az első lapon van. Van belöle piros,zöld és kék. 130 cm széles. Pont kiszámoltuk,hogy ez még elfér a kiságy ás a radiátor mellé. Csütörtökön még volt belöle és mikor odamentünk szombaton Apósommal meg az utánfutóval már nem volt.
Már nekem sem olyan jó feküdni. Ma hajnalban arra keltem fel,hogy iszonyatosan fáj a hasam mert ahogy fordulni akartam hanyatt maradtam mert gondolom elfáradtam és nagyon fájt. Átlendültem és mindjárt jobb lett a helyzet.

Kép
Kép
colin
 
 


colin: Ez tök jó ez a kanapé. És milyen színűt vesztek?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Naná,hogy kéket. Bár Anyósom szerint pirosat kellene venni. De kérdem én ha kék a fal ahhoz,hogy jönne piros kanapé?? :? :?

Kép
Kép
colin
 
 


colin: Hát a piros tényleg érdekesen nézne ki, de nekem a zöld is tetszett. Azért kérdeztem. Nekem az is tetszik, ami az utolsó oldalon van, csak a netesnél nem tudok nagyítani benne. Az a 47.900-as (talán) mekkora? Meg tudnád valamikor nézni nekem ha kéznél van?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sajnos kidobtam a katalogust. Amit mi kinéztünk az az első lapon van. Mi van csak mi vagyunk itt???

Kép
Kép
colin
 
 


Úgy látszik :) De nemsokára én is megyek le apa elé, most legalább az eső nem esik.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Én most értem haza mert kihasználtam hogy elállt az eső és gyorsan felmentem megvenni a gyógyszeremet meg macskakaját mivel elfogyott. Ezek állandóan éhesek. Sajnos nem találtam nekik gazdát, nem tudom mi lesz velük. Ilyen még nem volt. Pedig olyan édik.

Basszus nagyon hideg van kint én meg eléggé alulöltöztem úgyhogy szedtem hazafelé rendesen a lábaimat. Mindenki kabátban meg dzsekiben, volt aki sapkában én meg egy vékonyabb pulcsiban és a farmertunikában voltam farmernacival. Alulról nem de felülről egy kicsit fáztam. Holnap nem kell mennem sehová, de szerdán még hidegebbet mondanak úgyhogy elő kell vennem a kötött poncsómat.

dita75
 
 


Sziasztok!

Szebb időt mindenkinek, mint a mai.

Vicky!
Trix ékkel mi zujs, nem tudod, hazajöttek már?

Remény!
Tényleg egy tündér Ádikátok van, annyire cukipofa, nagyon szép baba! Jól eszik, alszik? Mesélj ha van egy kis időd!!!

Dita!
Én is néztem a Csillag születiket, én is majdnem bepisiltem a röhögéstől. "kedvencem" a hastáncos öreglány!!!! Nagyon veszélyes volt!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Sajnos Trixékről nem tudok semmit, de szerintem már haza kellett menniük, mert amikor voltunk bent, aznap Nándi baba is lekerült talán a PIC-ről. Biztos csak nagyon elfoglalt a két babával. Várom én is hogy jelentkezni tudjon.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!
Pénteken még Trix kisfia nem került le az intenzívről, így nem tudom mikor mehet/mehetett haza.

Na mesélek. 5-én hajnalban arra ébredtem pisilnem kell, de mikor keltem volna ki az ágyból egy löketet éreztem. A WC-n szembesültem a ténnyel valami jön belőlem. Eleinte még nem is fogtam fel, de mikor fel akartam állni és még mindig jött belőlem ez a valami már gyanakodtam. Amikor nem tiszta átlátszó színe volt a papíron, megijedtem.
Jeleztem a páromnak, aki azt mondta még nincs itt az idő, biztos nem az. Amikor csak nem akart abba maradni és már rózsaszínes volt megijedtem, hívtam a kórházat, akik szerint a nyákdugó, de ha 2 betétet átáztat, menjek be akkor az a magzatvíz. Szerencse össze voltam csomagolva, csak a kispakk nem, azt összedobtam gyorsan, közben jártam a WC-re. Bementünk, ott egy nő vizsgált meg, jeleztem faros, de nem hitte, így erősen felnyúlt, nem volt kellemes. Mikor mondtam vérzek, közölte hülyeségeket beszélek ez tiszta magzatvíz. Mivel nem volt kenetvizsgálatom, azt is levették.
Na kitettek CTG-re, majd ott felvették az adataim közben egyszerre 3-an is. Majd jött egy doki, közölte nem folyt el a magzatvizem valaki szerint megvizsgál. Na nem kívánom senkinek azt a vizsgálatot. Hiába mondtam elfolyt a víz és faros, úgy felnyúlt...közölte a lába a méhszájnál van és elfolyt a magzatvíz császár, készüljenek elő, velem kezdenek.
Közben nézte a kórtörténetem, s kérdezgetett, majd szólt egy nővérnek készüljenek elő, sorolta a problémákat:
faros, elfolyt magzatvíz, korábbi hasi műtét, cukor, osztott méh, B RH-, és így tovább, mire mondta a nő itt hagyja abba, komplex eset vagyok.
Aztán a szülésznő behívott a szülőszobába, ott kaptam infúziót, vért vettek, és aláírtam a beleegyezőket, majd kitoltak, megmértük a cukrom, persze éhgyomrit, mert nem ettem aznap még semmit, és vittek a műtőbe. Fáztam és féltem, remegtem mint a kocsonya. A műtőben emiatt lefogtak, hogy beadják az érzéstelenítőt a gerincembe.
Felfektettek a műtősszékbe, és lekötöztek, bekötötték az infúziót, a vérnyomásmérőt, és a lábamra húztam zsákot, s kezdtem elzsibbadni, s nagyon fura volt hogy ott a lábam, de nem érzem.
Jöttek a dokik, elkezdtek nyiszálni, majd kivették a fiam, odahozta a szülésznő bebugyolálva és megpusziltam, elvitték. Utána még nekem hosszú időnek tűnt, mire végeztek, majd mondták kész, s átemeltek az ágyra s visszatoltak a leendő szobába. Fura volt fájdalmat nem éreztem, de a bőröm húzogatását igen, s a gyomrom, hogy éhes vagyok, vagy valamiért fáj.
Utána késő este éreztem csak a lábaim, s nem emelhettem meg a fejem másnap reggelig. Párom aznap kihozta a babát, voltak anyukámék, az ő szülei és mindenki gyönyörködött a csöppségben. Szerencsére minden tesztje jó volt, így nem került inkubátorba.
Párom míg engem stoppoltak babázott, és azóta állandóan kezébe akarta venni a gyereket.
A következő nap ki kellett kelnem, kivették a katétert, és már én mentem a babáért. Bármikor vissza lehetett tolni, de volt amikor kötelező volt: reggeli vizit, fürdetés.
Én éjszakára visszatoltam, de így sem aludtam jól, mert a vágás miatt nem tudtam forgolódni, meg néha éjjel hoztak be másik császárost a szobába.
Mivel a bacik okozták a magzatvíz elfolyást, mint kiderült, így Ádám kapott minden nap antibiotikumot, s állandóan vizsgálták a cukrát, és még ki tudja mit, sok szurit kapott.
Péntek este jöttünk haza és benne ott volt a félsz hogy birkózunk meg a feladattal. Kicsit depis voltam, és a párom még rátett 1-2 lapáttal, s kiborultam, s eltörött a mécses bennem.
Azóta eltelt 3 nap, eszünk, hol tejcsit, hol tápszert, mert nincs elég tejem, és alszunk. Eleinte a kórházban az volt a gond nem tudtam felébreszteni enni, most meg eszik, mint aki sohasem kapott volna...
Készüljetek, nagyon fárasztó, ha nincs elég tej, s fejni kell, s ha nincs segítségetek. Ma mint a holdkóros keltem fél 9-kor reggel, és fájt mindenem...pedig éjjel felváltva kelünk fel etetni.
Pihenjétek ki magatokat, utána nem lesz időtök rá...ez biztos.
remény73
 
 


Vicky, Colin, jöhettek, semmi akadálya, ha nem vagytok megfázva. Sajnos én a sok fejés és a szopizás alatti felső testem meztelenül hagyva miatt kicsit küzdök a náthával, és ez nem túl jó, most már próbálok magamra teríteni valamit ne fázzak.
Még nem alakult ki rend az életünkben, amikor éhes, eszik, és ez változó mennyi időnként van. 2-4 óra közt van a kajaideje, és 1 órát eltart.
Többször lepisilt, lekakilt már, és több pelus is elfogyott 1-1 tisztába rakáskor emiatt...de ez a legkevesebb...
remény73
 
 


Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, az sms-eket, a látogatásokat, és bocs, hogy itt köszönöm csak meg.
Én is el vagyok telve a fiam szépségétől.
Minden ruha nagy rá, van 1-2 body, ami pont jó, de feladni viszont nagyon nehéz emiatt, mert annyira nem szereti, ha öltöztetem, igaz lehet amiatt, mert fázik közben...
remény73
 
 


Diéta szülés után?
Hát azt hiszem nem fog menni. Rendszertelenül eszek, mikor van időm enni, s nem akkor mikor éhes vagyok. Most arra kell figyelnem, mit ne egyek, hogy ne okozzak neki hasfájást. Ja és emellett betartani a diétát? hát nem tudom. Örülök, ha valaki főz és azt megeszem...Tegnap végre ettem banánt, mire közölték szoptatás alatt azt se egyek. Tehát ne higgyük, hogy majd jókat eszünk 6 héttel szülés után is, mert akkor figyelni kell a baba hasijára is.
remény73
 
 


REMÉNY
Köszi szépen a részletes beszámolót. Jó kalandosra sikeredett a szülés annyi szent. Ezeket a vizsgálatokat valóban nem kívánom magamnak, épp most néztem a születéseket a zone realityn és ott is "panaszkodtak" a csajok hogy hagyják abba rajtuk a "tojózást". Gondolom nem lehet vmi kellemes pláne ha még fájások is tarkítják az egészet.
Ezek szerint nem a saját dokidnál szültél?
Jó hamar hazaengedtek ahhoz képest hogy komplex eset vagy.
Szegény Ádit sajnálom hogy agyonszúrkodták annak ellenére hogy tudjuk csak jót akarnak neki. Remélem minden rendben lesz vele és veled is, a cukrot örökre elfelejthetitek.
A kiboruláson ne aggódj ez sztem majdnem mindenkivel megesik. Természetes dolog hisz annyi minden megváltozik hirtelen körülötted, és a hormonjaid továbbra is játszanak veled.
Biztosan hamarosan beáll a napirendetek és minden szuper lesz.
Kitartás addig is. Sokszor puszillak és ölellek.

dita75
 
 


Sziasztok!

Remény!
De jó, hogy jöttél! Nem semmi amin keresztülmentetek!

Akartam már kérdezni, amúgy most minden oké a te és Ádi cukrával??????

Tényleg ne aggódj, hirtelen összefutottak a dolgok ( diéta, inzulin , császár..... ) na meg a hormonok, 1-2 hét és minden gyönyörűséges lesz, kitartás!

Nem semmi, hogy tényleg mindig van valami gond.
Sikertelen próbálkozások, végre sikerül, akkor aggódás a cukor miatt, diéta, szülés, eszik e a baba,.........
Hú, és mi erre vágyunk ennyire????
:wink: :lol: :wink: :lol: :wink:

Apropó!
Láttam Trix babáiról képet az iwiw en, Nándika és Tamika együtt, olyan édik!!!
Remény képzeld el Trix éknél milyen cirkusz lehet 2 babóval :wink:

Én mindig is szerettem cirkuszba járni :wink: :P

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Remény: Örülök, hogy jól vagy. Ahogy megbeszéltük, holnap elugrom a mellszívóért és felviszem csütörtökön. Sajnos nem tudok majd maradni sokat, mert 11-re mennem kell a fogorvoshoz tömetni. Majd máskor még felnézünk Colinnal, remélem nem leszünk náthásak, bár én alig vagyok kint a lakásból, szóval nehezen. Még jól is jött ki, hogy csütörtökön megyek hozzátok, mert addig amíg nálatok vagyok legalább nem gondolok a tömésre, mert egyébként utálom. A szopi meg a többi majd kialakul, ne aggódj. Szerintem szuperül csinálod. Nagyon ügyes és gondos anyukának tűntél a kórházban, pedig Ádi baba olyan kis picike.

Trix: Remélem már te is otthon vagy. Megyek megnézem a gyönyörű ikreidet.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Remény: Ja, és amikor beszéltünk a kisfiad pisis sztorijáról pont annál a barátnőmnél voltam, akinek két éves a fia és olyan jót nevettünk. Azt mondta, hogy lesz még ilyen. Én meg mondtam, hogy bebe, az én kislányom nem fog ilyet csinálni. :P :D
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Hello, Csajok!
Megérkeztem. Tegnap gyorsan elolvastam a 4 napi termést, és megnéztem a képeket. Kriszta! Gyönyörű ez a baba!!!Én is csatlakozom az irigykedők táborához....
Hát, a diéta az megy. Anyám mindenből diétásat csinált. Vagyis azt is. Rétes: töltelék:édesítővel, paradicsommártás is, torta is...A kenyeret szinte teljesen elhagytam, a teljes kiőrlésűből esszek 1 szeletet este, és egyet reggel (normálból, nem csomagoltból), a fogyisból meg max 3-at, de az meg jó vékony, amúgy finom. Férjem Tescoban vett Update-kenyeret, az még alacsonyabb, olyan 26-os CH-s, de az rosszabb nekem, mint a fogyis.Azért ehető.
Édességből max. diab. milka, azt az 1 táblát is már eszem 5 napja, meg a Norbis-puding is bevált.
Ezeken kívül csak krumplit, de abból is visszatettem, ha soknak tűnt. Lényeg: nem ettem egy jót, dehát, ez van, azért meg lehet szokni.
Az a gáz egyébként, hogy most meg még a 100g CH se mindig jön össze. De lehet, hogy ez nem gáz. Majd meglátjuk.
Ma megyünk 4d-sre a Savoyába. Ha még mindig több a magzatvíz, felkötöm magam szaros madzagra, az tuti. Aztán valamikor jövő héten meg a terheléses.Hát, már alíg várom...
Még jó, hogy nem a Jánosba megyek miatta, hanem itt, helyben lerendezem, itthon lötyizek, és a férjem visszavisz 2 óra múlva, meg előtte az éhgyomrira. Kíváncsi vagyok, hogy reagálok majd a hirteln cukor mennyiségre. Nem vagyok egy hányós, de a wc-közelben leszek itthon....
Örülök, hogy mindenki jól van közületek.
Reménynek pedig kitartást az első időkre és erőt-egészséget egész életetetekre!
Majd meg szeretném tőle kérdezni, hogy vált be a mellszívó, mert még gondolkozom rajta.
Üdv mindenkinek!!!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Remény!

Nem semmi történet. Egy kicsit be is paráztam.
De legyetek egészségesek és nőjjön nagyra Ádi baba!!!
Szerintem nincs olyan kisfiú aki nem pisili le a szüleit!
De egyébként a lányoknál is előfordul. Én konkrétan a bátyámat pisiltem le babakoromban. (Máig is emlegeti.) :)

Kép

Kép
vevikk
 
 


brigi: A 150 gr. ch-t meg kell enni, mert különben kimutatható a vizeletedből hogy éhezel. Szóval csak nyugodtan egyél addig, amíg ennyit meg nem eszel. A cukros löttybe meg tegyél citromot, úgy nem olyan gáz. Reménynek most muszáj mellszívót használnia, mert Ádi baba még gyenge a szopizáshoz. Én sem akartam nagyon venni, de ilyenkor azért kell. A kézi most azért nem jó neki, mert zsibbad a keze, de kipróbáljuk az elektromost, holnap átviszem neki.

Voltam tegnap a dokinéninél és még mindig 70,8 kiló vagyok. Tehát megint nem híztam semmit. Viszont a sok 7 feletti mérésem miatt jövő kedden reggeli és ebéd után is be kell mennem mérni, hogy lecsekkoljuk a mérőmet. Szóval el leszek jövő kedden. De legalább nem lettem lebasva, hogy néha több szénhidrátot eszem (persze nem sokkal, mert akkor híznék). Vérnyomásom jó volt.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Köszi a segítséget újra.
Lehet, hogy nem is jól számolom, vagy csak sokat jelent, hogy kihagytam a tésztákat, meg az édességet. De igyekszem.
Azt hiszem, jövő csüt.-ön megyek a terhelésesre. Most hívtam a nőt (itt nem mindennap van korán labor, 1/2 9-kor meg elviszik a vért, ezért előbb kell jönnie, hogy a 2 órám meglegyen)de akkora bunkó volt, mint a ház. Hülye p..Azt mondja, hogy neki ez nem munkaköri kötelessége, hogy korábban jöjjön, csak, hogy a kismamáknak ne kelljen Fehérvárra mennie. Ha tudtam volna, inkább megyek a Jánosba.Fasz kivan ezekkel...
:twisted: :twisted: :twisted:
Majd 11 után újra kell hívnom, a pontosítás miatt.
Na, ennyi, megyek főzögetek valamit.
Szép napot!
Ja, pisi: a tesóm fia szinte minden kicsomagoláskor leslagolt valakit, valamikor a saját szemébe-arcába pisilt. Na, a lányok ilyet nem tudnak, de a lányomnál is előfordultak "enyhébb esetek".

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Sziasztok!

Vicky! Tényleg most nézzünk még Tv-t később úgysem fogunk. Ügyes vagy, hogy nem híztál.

Remény! Nagyon aranyos baba. Azért én is beparáztam rendesen.

Vevikk! Nagyon király a szoba!

Dita! Nekem a nagy súly miatt nem lehet hízni.

Itt van a nővérem Németországból a 3 hónapos babájával, így folyamatosan lekötöm magam és nem gondolok a kajára, viszont sajna a pihenésre sem. Így most a férjem mára ágynyugalmat írt elő (azaz hogy egy napig ne menjek át a tesómhoz, mert ott csak ugrálok állandóan). Mivel még sosem szültem, mindig csodálkoztam, hogy az anyák hogyan bírják fáradság jele nélkül végigcsinálni a napot, de most rájöttem. Olyan tündéri a gyerek, hogy bármilyen fáradt vagyok, ha sír és fel kell venni, akkor rögtön elmúlik a fáradság, aztán persze mire esténként hazaértem, 7-kor már ágyba kellett feküdnöm. Így a mai nap csak laza pihenés nekem.

Kép
tigriske1978
 
 


Sziasztok!!

Látom zajlanak az események.
remény73 köszi a szíves vendéglátást élek is majd a lehetőséggel ha már nem lesz ilyen szar,szeles idő. Nem vagyok náthás csak iszonyatosan fáj a fejem és nagyon feszül a hasam. Tegnap voltam doktorbácsinál és nagyon megijedtem. Nagyon feszül a hasam és kicsit több folyásom van mint általában. Irt fel antibiotikumot mert gond lehet,hogy ennyire kemény a méhfalam. Most még több pihenést javasolt mint eddig hát nem sok mindent csináltam eddig sem. Közölte,hogy most hagyjam ki az öszi nagytakaritást meg a karácsonyi bevásárlást. Már amúgy is a párom csinál itthon mindent. Szegényke,de nagyon megijesztete az orvos tegnap,hogy ebből baj lehet. Én is hiztam ám tegnap már 66 kg-voltam.

Kép
Kép
colin
 
 


Colin-szobatárs!
Vigyázz magatokra! Még sok időnk van!!Nem ám itt nagyon beelőzöl!!
Kicsit nekem is keményedik a hasam, én eddig nem szedtem semmit, azt hiszem, eszek egy kis magnéziumot, a doki is mondta múltkor. De nem vészes az egész, csak akkor is.
Más bajom (még) nincs. Szerencsére a vizesedést is megúsztam eddig. A nagyobbikkal nagyon dagadtak a kezeim-lábaim ilyenkor már. Napközben én is lepihenek, de még bírom a főzést, meg a kisebb takarításokat-a lányom egítségével.
Szóval: kitartás!!!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Trix, Remény

Szívből gratulálok a babákhoz !!!
:D

Kép
Kép
rilla_
 
 


brigi: Én egész jól bírom a tésztákat. Állítólag mindenkinél másra reagál rosszul a szervezet. Nálam lisztes dolgok nem jók és a krumpli. Majd kitapasztalod.

colin: Sajnálom, hogy így keményedik a hasad. Mit mondott a baba méretére a doki tegnap? Pihenj sokat.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Szasztok!

RILLA
De jó hogy életjelet adtál...... basszus nézem a vonalzót és nem térek magamhoz hogy Kristóf már 8 hetes lenne????????????????
Bakker!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Ha van kis időd gyere néha beszámolni a napjaitokról. Addig is puszi.

COLIN
Sajnálom a kellemetlenségeket. Remélem tudsz pihenni és enyhülnek a panaszaid. Én épp ma sírtam a páromnak reggel amikor alig bírtam kikászálódni az ágyból hogy ha ennyire fáj a szeméremcsontom hogy a frászba fogom így kitolni rajta Milót?
Hány kilót híztál?

BRIGI
Örülök hogy megy a diétázás. Csak így tovább.
Hát vannak bunkó egészségügyisek az biztos.... ma is mondja a fogászaton a csajszi (amúgy nagyon kedves asszisztens néni mindenkire mosolyog tudja a nevüket, érdeklődik) hogy "nem mondta magának a védőnő az elején hogy el kell menni fogászati szűrésre?" Mire mondom neki hogy kb. a 20 hétig tök szarul voltam kétszer el is ájultam amikor odaindultam, aztán végül nagy nehezen eljutottam végre ahol kétszer végignézte a doki a fogaimat mire közölte hogy az összes alsóra koronát akar húzni más megoldás nincs. Potom 150 ezerért. Aztán amikor megköszöntem hogy nem kérek belőle elmentem maszek alapon ahol két fogamat több mint 20 ezerért csinálták meg, és még lenne kettő mindkettő gyökérkezelést is igényel ami azt jelenti hogy kb. 25-30-ba lenne. Valahogy most a szülés előtt 5 héttel nincs erre keretem. Szóval tudtam mindenről de ha egyszer így jött ki a lépés akkor mit csináljak? Két órát vártam a semmire mert a doki azt mondta hogy nagyon sajnálja de most már nem tud vele mit csinálni majd ha megszültem akkor menjek vissza és kezeli.
Azt a dokit aki terhesség alatt pedig koronát akar húzni a fogra egyáltalán nem is érti mert ilyenkor az íny meg van duzzadva és nagyon vérzékeny, arról nem beszélve ha kijön Miló akkor leapad és nem fog rendesen illeszkedni belemegy minden ételmaradék a keletkezett lukakba, stb..... Mondtam neki hogy ez a doki ilyen szinten húzza le a betegeket. Eleve nem is akarta kezelni a fogaimat, pedig mind gyökérkezelésre szorul és lazán kifizettette volna velem a 150-et aztán az első szerbuszban meg le is lehetett volna kapni onnan mert alatta megfájdul a fog. Ehhez a buzihoz még egyszer nem megyek az tuti. A magándoki nagyon kafán megcsinálta az a két fogamat, de hát horror ára van. Majd karácsonyra fogászati kezelést kérek a családtól, hogy végre rendbe legyen az a maradék kettő.

TIGRIS
TE hány kilóról indultál ha szabad megkérdezni? Ha nem publikus akkor jöhet priviben is. Bocsi hogy így kiváncsiskodok, csak érdekel mert én sem voltam nádszál.

TRIX HÍREK:

(tegnap éjjel sms-eztünk, kaptam képet is mms-ben, nagyon édik a lurkók) :)

Sajnos még a kórházban vagyunk, kisfiamnál baktériumot találtak a tenyésztésben amit kezelni kell.
Remélem hétvégére már otthon leszünk.
Veled mizu, hogy bírod még? Puszilok mindenkit!
Majd leírom nektek ha lesz időm hogy mennyi minden történt itt velünk. Volt már hogy ránk ijesztettek Nándika miatt, közben kiderült hogy csak baci van. Szóval zajlik az élet.
TEjem van egyelőre elég a babáknak!
Szopi még nem nagyon megy a picúroknak így marad a mellszívó!
Sok erőt és kitartást kívánok a hátralévő pocakos időszakhoz!
Ja a császár k**va szar volt. Pusz



Mi ma megjártuk az önkormányzatot, úgyhogy Miló az apukája nevét fogja kapni. Egy óra volt mire végeztünk, nem igazán voltak a helyzet magaslatán az ügyintézők.
Aztán az apeh-hoz akartam menni, mert múltkor csüt-ön akartam csak megláttam lent a táblán hogy szerdán van ügyfél fogadás ezért sarkon fordultam. Felmentem a másodikra majd megpusztultam erre az ajtajukra meg szerda van írva, sehol senki, nem fogott el az idegbaj, ez a város akkora egy idióta, a francért nem tudják a rohadt fsz-i táblát kijavítani??????????????? :twisted:
Emiatt kellett egy órával korábban mennem a fogászatra és még egy órát csúsztak is. Aztán még csak nme is csináltak semmit a fogaimmal.

Szóval ez nem teljesen az én napom. Ja és megfagytam pedig téliesen voltam öltözve és még a páromnak is szóltam hogy jöjjön értem, de az a 3 perc amig odaért az örökkévalóság volt.
Szinte jeges a szél. Brrrrrrrrr................ :twisted:

dita75
 
 


ja csináltam pocakfotót és lehet hogy még sincs ellenfelem méretügyileg mert most szembesültem vele hogy nagyobb mint gondoltam, igaz pont ebéd után készült és ez a pulcsi erősít is. :roll:

Kép

dita75
 
 


dita: Nekem szerencsére egész jó az sztk-s fogorvos. Holnap kell mennem és betömi a bölcsességfogamat. Van még két fogam egymás mellett, aminél le van pattanva a zománc, de azokat szerintem hagyom szülés utánra, hátha nem lyukad ki. A bölcsességfogam 6000-be lesz, mert fehér tömést kértem bele. Az amalgám ingyenes. Szerencsére nekem nincs több, még jó hogy előtte megcsináltattam.

trix: Sajnálom, hogy még mindig bent vagytok, remélem azért a hétvégén tényleg hazamehettek. Jobbulást Nándi babának.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.10.15 11:47-kor.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Trix! Jobbulást Nándikának. Sajnálom, hogy ennyi gondod volt.

Dita! Szép pocak, szerintem neked nincs túlsúlygondod.

Vicky! Mázlista vagy az sztk-s fogorvossal.

Kép
tigriske1978
 
 


Sziasztok!

Dita!

Kösz a híreket Trixékről. remélem hazamehetnek végre hétvégén.

A pocid tényleg szép méretes, de fotókból nem lehet megállapítani, hogy valójában kinek mekkora!
Én már örülnék, ha nem nagyon nőne. Már alig tudok felállni így is alacsonyabb ágyról vagy fotelből.

Tegnap voltunk a szolnoki kórházban, mert a sógornőmnek most volt a HSG-je. Ők is mennek a BMC-be sajnos. :(
De a lényeg, hogy a lift túlsúlyt jelzett. Tesómék kiszálltak a párommal, hogy jönnek lépcsőn. Erre mikor elindult a lift közölte két nyanya ( kb. 100 kg egyenként), hogy miattam volt túlsúlyos a lift, mert én kettőnek számítok, és mekkora hasam van!!!
Ők poénnak szánták, de én nem éreztem túl viccesnek.
Ráadásul ők simán nehezebbek voltak nálam! Na mindegy...
Lehet, hogy mostanában érzékenyebb vagyok a kelleténél.

Kép

Kép
vevikk
 
 


Sziasztok!

Ditus!
Köszi az infót Trixékról, reméljük Nándika hamarosan jobban lesz, és mehetnek haza, már végre. Mert én 2 napig alíg bírtam a kórházat, eltudom képzelni milyen lehet ott 1 hétig! :shock:

Bár az is igaz, hogy nekem nem volt ott ösztönzésnek a kisbabám....

Olyan szép a pocakod, szép kis formás kismami vagy, szerintem semmi szörnyülködtető látvány nincsen benne.

Vevikk!
Miért nem küldted el a vén kurvákat a francba, hát én bizti nem bírtam volna megállni, hogy finoman szólva 1-2 keresetlen szavam ne legyen hozzájuk!!! :evil:

Tigriske!
Ne aggódj, biztosan nem lesz semmi gond attól, hogy te pár kilóval többet szedsz fel!!!!
Mikor mész dokihoz? Mekkorák már a csöppségek vajon?

Puszi mindenkinek

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Vevikk!

Egy utsó pocakfotót teszel fel, te liftgyilkos :wink: :lol: :D

Brigi???? Csak nem csipegetsz valamit? :wink: :lol: :lol: :lol:

Remény!
Ádi baba hogy van? Milyen a cukrotok? Mesélj, ha van egy kis időd!!

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?