Új privát üzeneted érkezett!

ladmon.jaja,tök izgi,hogy milyen lesz és Bazsi alszik már egy órája,leves kész....ma takarítottam is,mostam,teregetem,de a vasalnivaló már egy hegy,mingyá lekapom zsancynak,hátha megnyugszik,mert én képes vagyok este ledőlni apával filmet nézni vasalás helyet.... :lol: :wink: Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nilabali 2009.10.13 15:20-kor.

Kép
nilabali
 
 


Jaj csajok! Tök jó volt ma kicsit veletek lenni, de a két kicsi mellett ez annyira nem fér bele... :(
yve
 
 


yve:el is hiszem neked!

bocsi a laptető miatt!legközelebb figyelek! :shock: :oops:

Kép
nilabali
 
 

 
 

Amy, jaj szegénykém, annyira sajnállak hogy így kivagy! :(
Bárcsak tudnék valahogy segíteni! :roll:
Apa fél órája lebírkózta Bebét aludni, de nagyon kínkeserves volt!

Verus, mehet a rövid haj! :wink:

Yve, mi is örülünk nagyon neked, ha van időd, akkor gyere! :wink:

Na megyek, Apa jönni akar gépezni! :D
zsu83
 
 


el sem hiszem,kel a tészta.....és Bazsi is felkelt!léptem én is,mára elég is lesz belőlem,vagy más sok is!!!!!!!! :oops: :lol:

Kép
nilabali
 
 


Nila: Monnd, hogy van valami tuti módszered a laptető megnyerésére! :) Megint tiéd!!!!

Mist: Én gabonapéppel kezdtem a glutén témát. És nem is tudom, jaj, mit mondhatnék, reménykedjünk, hogy idővel javul az alvás... :roll: Natasa napközben jól aludt korábban, nem?

Én emlékszem, bebebe, Kreiszi hármat akart, de most valószínűleg megelégszik a kettővel is. Csak még ALexaput kell győzködnie, nála Alex a világ közepe és még nem szerete más gyermeket befogadni oda... (Bocsi Kreiszi a belekottyért)

Yve, Te is gyere gyakrabban, ha tudsz, jó, ha itt vagy velünk!

Nila, grat az üléshez! Nálunk még csak véletlenül sikerült néha

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


jóvanna ladmon, tényleg így volt!!!glutén engedélyezve!! :lol: :lol: :lol:

gyerköci fent van már kb 5,5 órája, iszonyat nyűgi, nem bír vele apa,megyek hátha cicivel sikeresebb lesz...

Kép
kaandi
 
 


Aludtunk kemény 35 percet :? , Bebe nagyon nyügi, ha most Apa nem lenne itthon lehet hogy felmondanék, most Ő próbálja csillapítani a nyügijét! :roll:
zsu83
 
 


Zsancy várom a videót.. remélem sikerül felvenni! Szerintem ne görcsölj ezen a dolgon hogy nem jut semmire időd... nekem is vannak olyan napjaim... majd megcsinálod másnap vagy harmadnap... a legfontosabb a lányod!!!

Budabo mikor jössz? Hiányzol! :(

Zsu83 na igen pörögni azt tud... végül is az eredmény nagyon szép lett! :D Remélem azóta aludt Bebe!!!

Andabella nagyon szuper az autósülésetek!!! :D és szuper lett az új avatarod!!! :D

Zümis :lol: :lol: :lol: eskü, hogy "csak" festettünk :lol: :lol: :lol: Nagyon helyesek a képek Bazsiról! Jó fényképarca van!!! :D

Lkverus klassz a kép a 3 gyerekről és az a régi kép is nagyon jó! Csini vagy rajta! Mikor készült?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Zsu sajnálom és együttérzek veled mert Muki is kiborít...Ő nem bírja a szeles időt+beteg....

Kép
zümis
 
 


olyan jó ez a képes laptető dolog!
Annyi mondanivalóm lenne, de most csak képekre futja, duma majd este...
Szóval csodakendőben édesgyerek piheg, így-úgy
Kép Kép
Kép Kép

Kép

Kép ezt Julcsinak, mi így nyomjuk a kukoricát

Kép ezt Ladmonnak, sóskahami malacgyermekkel

Kép és közkívánatra, a mai sétából hazajövet készült kép a hordozós kabátról...

Kép
Kép...ez suvenir Ladmonnak a múltkori szilvaevős képért cserébe...főmalac! :wink:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Zümis remélem már jobban vagytok! Mit mondott a dokinéni mikor mehettek közösségbe :roll:

Gerendai Zsuzsi nagyon édes képeket hoztál magatokról! A kukoricás és sóskás is nagyon jó!! Illetve mindegyik nagyon tetszik és szuper a kabátod is!!!! :D Az a kendős a legeslegjobb micsoda kék szemei vannak a lánykádnak és helyes a sárga kendő!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Hú micsoda képek...
:D

Zsuzsi elárulod ezt a kabit hogy veszed te fel?Nagyon trükkös kabi :D
Körtét fal a lányod?(most megint egy hülye kérdés..de én még igy nem adtam neki körtét...nem félő hogy félre nyel és megfullad..mert az én gyerekemnek van úgyan 2foga de rágni nem tud...mindig mindent egybe akar lenyelni..ezért nem is merek semmit se a kezébe adni.Vagy rosszul teszem ha nem adok neki semmit a kezébe,hogy egye?
NA remélem kilehet hámozni a lényeget...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Ladmon: ja, Timbaland is jöhet meg Timberland is. :D

Zsuzsi:
hááát ezek a képek! :D Az első meg a kukoricás, meg a kendőben mosolygós, hát ezekért teljesen odáig vagyok meg vissza!!! :) És szuper lett a kabi tényleg, nagyon kis ötletes!

Nilabali: nehogy már bocsánatot kérj a laptetőért egy ilyen szépséges fiúcska képével mert irgumburgum lesz! :)

Zsu: sajnálom a nyügit. :( Mostanában nekem is volt 2-3-szor olyan, hogy apa kezébe adtam Efét mert nem győztem cérnával...

Vettünk télikabit hurrá, baromira ideje volt :shock: :shock: :shock: . Szerencsére anyu elvitt bennünket kocsival, mert odafelé még ok lett volna a babakocsi, de visszafelé befagyott volna a sejhajunk az tutti. :roll:

És az előbb kapott újfajta tejpépet kincsem és megevett egy egész adagot, ez még ebédidőben is meglepő, nemhogy vacsira :shock: . Éreztem én, hogy néha igényli a szilárd kajcsit este is... Mindenesetre éljen a Bebivita. :D
És vettünk alma-áfonya gyümit, holnap azt próbáljuk. Valamikor lesz uborkafőzelék is fincsi édes török ubiból, mert kaptunk. :) Mangóról mi a vélemény? Lehet adni?

Kép
Kép
elif
 
 


Zsani, ez olyan körte, ami szinte szétmállik, olyan puha, és mivel (kezdetben) gömbölyű, nem is lehet róla nagy darabot leharapni. Ha hason fekve eszi, a legkisebb a félrenyelés veszélye, mert a falatot a legkevésbé segíti a gravitáció :lol: .
Szerintem bátran adj nagyobb puha darabot bármiből a kezébe, próbaképp, egyébként az öklendezéstől nem kell megijedned, bár ijesztő, de nagyon is természetes jelenség, a túl nagy falatok lenyelését előzi így meg az okos szervezet.
A kabát felvétele egyszerű, 3 módja is van. Gyerek felköt a kendőben, kabát gallérjánál fogva fejem felett hátralendít, így a buksi átmegy a lyukon... :wink: :lol: :lol: 8)
A mai mutatvánnyal malőr történt, mert még gyakorlatlan vagyok. Az úgy volt, hogy amikor indultunk volna, én aggódtam, hogy elég lesz-e a vékonyka nemkötős sapi rá, amit találtam, aztán kendőbe fel a gyerek, majd lendít a kabát is, kész, elégedett mustra a tükör előtt, és akkor vettem észre, hogy úristen, a sapka csak lemaradt a buksiról :evil: :evil: :roll: .Na akkor vagy 20 centit nyújtottam a karjaimat, mint polip, és valahogy ráadtam a hátam közepén lévő gyermekre a sapit! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Aztán leszaladtunk a bababoltba, és vettem meleg kötős sapit, amit az eladó tett rá 8)

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Azta Zsuzsi te guminő vagy :lol: :shock: én még egy nyanvat cumit se tudok igy beadni a szájba.
Holnap kap főt répát..kiváncsi leszek mit fog vele művelni...nagyon izgulok.

Elif hogy adod te az áfonyát Efének.?
Mangó...mi már ettünk,barackkal vegyítve Hippeset,semmi baja nem lett...de gondolom ez nem olyan tömény mint az igazi mangó...és avokádó?azt olvastam banánnal nagyon szeretik a babák :roll:
Leirod majd az ubifőzi receptet?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Azta Zsuzsi te guminő vagy :lol: :shock: én még egy nyanvat cumit se tudok igy beadni a szájba.
Holnap kap főt répát..kiváncsi leszek mit fog vele művelni...nagyon izgulok.

Elif hogy adod te az áfonyát Efének.?
Mangó...mi már ettünk,barackkal vegyítve Hippeset,semmi baja nem lett...de gondolom ez nem olyan tömény mint az igazi mangó...és avokádó?azt olvastam banánnal nagyon szeretik a babák :roll:
Leirod majd az ubifőzi receptet?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


mostcsak egy percre:sikerült a lángos4képet majd később!

amit muszáj:zsuzsii:isteni képek,mindet imádom!

megyek fürdetni,ma is egyedül :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
nilabali
 
 


Zsancy: Nestle Alete üveges babakaja az alma áfonyával. 4 hós kortól van ráírva, gondoltam mostmár kipróbáljuk. :) És lkverus írt valamilyen áfonyás hamiról, hogy Vinci nagyon szereti, az juttatta eszembe, hogy láttam ilyet a Müllerben.
Uborkafőzi meg úgy megy, mint a cukkinifőzi az én receptem szerint (ubit 20 percig főzni felkarikázva), kis kaporral kis krumplival, de remélem ez jobban fog tetszeni Efének. Az ubi tán kicsit édesebb... :roll:
Feltettem a közösbe egy babareceptes pdf filet, abban van ez is.

Kép
Kép
elif
 
 


Millye, sajnos már nem aludt Bebe, de most már kidőlt! :D

Zümis, szerintem nálunk is a szél kavart be! :? Sajnálom, hogy nálatok is nyügi volt, pedig bőven elég nektek most a betegség is! :?

Gerendai Zsu, gyönyörű képeket hoztál, nagyon szép kislányod van :lol: , és ez kabát, hát el nem tudtam volna képzelni, hogy ilyen, nagyon tetszik! Kukoricaevős és sóskás kép király! :D

Elif, már mindent kipróbáltam, mivel segíthetnék Bebe nyügijén, amikor már semmi sem hatott, akkor adtam át Apának! :roll:

Nila, sajnálom, hogy ma se ért haza Apa fürcsire! :cry:
zsu83
 
 


Zsuzsi, de szuper képeket hoztál :D kabát nagyon jó - te találtad ki, hogy így legyen? Altatás ma hogy ment? Jobban, remélem, mint tegnap!

Adri megint túl van egy ébredésen... reméljük, mint tegnap, az éjszaka azért nyugis lesz!

Ladmon, Bogi ha jól tudom, anyós-após tájékon van, azért nem jön. De azért jöhetne már inkább.......

KépKép

KépKép
stelly
 
 


húúúúúúúú Zsuzsi! Szuper képek!!!! És az a kabát!!!! Hát nekem nem lenne időm felvenni :):) De naggyon jól néz ki....én még kabátot se veszek néha, mer elfelejtem :):) mint ma, jól fáztam is a suliba menet, de lagalább Vincimaci melegített :) Vinci szereti a szelet...nyújtogatta a nyelvét, és becsukta a szemét, és nevtett..tiszta dinka! :) adtam rá meleg sapit, kapucnit, remélem a fülecskéje nem fázott meg a sulibamenés miatt! Egyenlőre minden ok! Ja, és áll a prevenar, amit a tüdőgyuszi ellen beadatam meg kelett volna, hogy védje a középfülgyulladás ellen is......hát kár votl beadatni! SOHA soha nem adatok be több + oltást!!!!!!!!! Csak kötelezőket!!!!!
Ma beírták az üzenőbe, hogy ingyér oltják a gyerekeket az influenza ellen...köszönöm, nem kértem.

én is asszem nestlés, de lehet, hogy kecskemétis, vagy hippes áfonyás kajit adtam Vincinek...az ilyeneket megveszem üvegesen, én nem szórakozok az áfonya vásárlással, préseléssel....így egyszerűbb. sőt, van Hamésban is, olyat is ettünk már, fini!
avokádó áll. szar izű. hát én még sose ettem, eddig gyerekeim se, szerintem nem végszükséglet Vincinek se, felnő enélkül is :)

elif! ügyes vagy, hogy ilyen hamar beszerezted a kabcsit! Biztos tök jól néz ki!

a régi kép úgy nagyjából Ági 2 éves korában készült, vagyis 4 évvel ezelőtt :) Húh, de fiatal voltam! :)

és akkor egy bónusz kép, Andris mesélt ma délután Vincinek:
annyira édespofik voltak:)
KépKép
ja, a rózsaszín, pöttyös harisnya vicces..de csak ilyen van a helyi angol turiban, és már feladtam, hogy fiúrucikra várok...na meg olyan helyes volt, jobb mint a lila, meg barbie rózsaszín....meg gatya alatt úgyse láccik

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Zsancy, lkverus: én szeretem az avokádókrémet, párom meg sem kóstolná már csak a színe miatt sem :D, viszont jó fűszeresre szoktam csinálni. Banánnal fogalmam sincs milyen lehet...

Verus:
nagyon helyesek a fiúk. Már akartam kérdezni, hog ymi ez a rózsaszín harisnya, aztán láttam mit írtál a kép alá. :D Mostmár lehagytatok minket hajban ahogy látom. :)

Kép
Kép
elif
 
 


nem tom, én valahogy így "télen" minden alá szeretek hosszú bodyt és harisnyát adni.....az én hüleségem, de frászt kapok, mikor a hidegben a gatya alól kilóg a meztelenci lába.......nagyok is elkezdtek trikót hordani a póló alá, jó hosszút, hogy betűrjék...aztán már hazajöttünk, lekaptam róla a macioverált, és így maradt a gyerek, amúgy kisgatyóban, vagy kantáros rugiban, vagy egyberugiban van itthon általában, meg néha így. :):)
még a könyv is rózsaszín ááááááá, Ági hagyatéka :):) azér Fiam van!!!!!!! :):) ági rózsaszín cuccait nem adom rá azért, és volt egy kölcsön rózsaszín nyakú pizsink, nagyon imádtam szabással,még jó lett volna, de elcsomiztam, inkább már nem adnám rá :) Van egy határ...maúgy ez a harisnya a boltban pirosnak látszott...átvertek....

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Zsuzsi! Csodás Léna!
szuper jól néz ki a kabát :wink: A kendőzés csúcs!Hát engem 1km hosszú kendő sem érne körbe :oops: egyforma a szem színetek?

Elif4kérek képet a kabátkáról,akkor kajcsiból is sikerült jól jót bevásárolni...

Nila de örülök!képet várom milyen guszta lett....Az előtt fotózd le mielőtt apa nekiesne. :wink: Kíváncsi vok ízlett-e!

millye!
Csütörtökön megmondom... :wink: De ma Muki csak 2*kaksizot....de olyan de olyan hisztiken vagyunk túl :shock: :shock: hála már alszik...Zsó nem eszik..:twisted:

Kép
zümis
 
 


Zsuzsi! Nagyon jók a képek!!! Nekem is kell ilyen kabát, vagy te varrtad? Annyira édesek vagytok így !!!

HOzok egy képet, Mesi imád a nyakamban vigyorogni:) Kép Anya nyakában jó!

Kép
Kép
andabella
 
 


Még pár grimaszolós kép:) Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
andabella
 
 


Nem lett laptető, na de majd más:) Én most leszek lapalja Mesivel:)))

Kép
Kép
andabella
 
 


Verus: nem gond, Vinci is már olyan kis fiús karakter, hogy fodros barbirózsaszínben sem nézném lánynak. :wink: (Közben az is leesett, hogy írtad, hogy nadrág alá adod a harisnyát, így ki is töröltem a kérdést, de úgy látszik addigra már olvastad :).) Azthiszem mi is beszerzünk egy-két harisnyát, mert már most milyen hideg van, mi lesz itt még...

Zümis:
hozok majd képet. Efe ma nagyon nyűgös volt, hatalmas hisztit csapott a boltban mikor kabátokat akartunk rápróbálni (2 db-ot, nem ezret), aztán bealudt, így azt a kabit amit vettünk végül fel sem vette még... na majd holnap, remélem jó lesz.
80-as, köszi mindenkinek a mérethozzászólásokat!
Hajjajj kapott sokféle gyümit meg kétféle tejpépet. Féltem a Bebivitától, mert az üveges kajáit nem eszi meg, erre tejpépből meg az lett a kedvenc. :)

Kép
Kép
elif
 
 


Megjöttem!

Hát assze, jobban jártatok hogy nem jöttem pár napig, megúsztatok egy csomó nyavajgást :oops: :P

Oli elég beteg volt, sz.doki szerint fulladt, de már túl vagyunk rajta, alakul.
Ma kijött mégegy fog úgyhogy hat foga van, teljesen asszimetrikusan. Lent három és fent három, de a fenti sor csorbacsík...nem baj, alakul :)

Éjszakák: Amyhoz csatlakoznék, legszívesebben én is beraknám a kiságyba és hagynám hogy tombolja ki magát, de mikor elkezdi megyek és felkapom mint egy robot :oops: Most hétkor elaludt de már volt fenn...

Holnap Zétit vérvételre viszem, kértem beutalót a sz.dokitól. Csak kíváncsi vagyok mi a helyzet, nincs amúgy semmi változás a csomókkal. Holnap lesz a dédi temetése is. Hú apa még mindig kivan...nagyon megviseli. (ő találta meg papót :roll:)

Sulival nem haladok, mindig van valami, most a betegség...

Kaja: Oli még mindig fuldoklós úgyhogy kizárólag pépet kap, kivárom amíg kinövi. Kóstolással frankón lemaradtunk, jövő héten remélem visszaáll az életünk a rendes kerékvágásba és csinálok neki új dolgokat.

Takarítás: pfff :lol: :lol: :lol: Annyira rosszul osztom be az időmet hogy az csuda, bár igaz ha kicsit pihentebb lennék kevesebbet bambulnék, jobban pörögne a dolog...most kezdem utolérni magam talán.

Oli harmadszor ébred...megyek.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Zetibebi: jajj szegény ti is! :( Remélem túl lesztek már ezen a betegségen!
Efe fél 9-kor feküdt és már 3szor sírt fel... Most lefeküdjek aludni vagy inkább ne? :?

Kép
Kép
elif
 
 


ZVera gyógyuljatok !!

Elif okk várom...Kár,hogy hiszti lett,fáradt volt szegénykém...vagy neki is betett a szél!!

andabella!!Mesi nagyon édes!!Te is nagyon csini vagy!!

Hamár kép áradat ...folytatom....
Én nem lány vagyok!!Deby megint szórakozik velem de megnövők !!!
Kép
Pancsi:
Kép
Imádok fürcsizni...
Kép
A kacsát is szeretem....
Kép

Kép
zümis
 
 


Zümis: mennyire édi már ez a kislegény. Hát hogy a 2. képen milyen huncutul néz, meg kell kajolni. :D És az avatarképemen efe tiszta olyan mint ő. :)
Na igen, szél is, fog is, fáradtság is. De egyébként egész jó napunk volt, amiért most éjjel megint fizetek majd ahogy látom...

Kép
Kép
elif
 
 


Sziasztok
Éjfélkor itt ültem, gondoltam olvasok kicsit... akkor már a harmadik ébredésen voltunk túl. Newm volt szerencsém, megint felsírt, mentem, hogy visszaaltatom, aztán visszacsempészem az ágyikóba... nem sikerült, elaludtam, mert olyan nehezen aludt vissza, így megint velem töltötte édes kisfiam az egész éjszakát.
Alvás? Ha nem ébredt 10-szer, akkor egyszer sem... tök kivagyok.
Bár gondolom a nagy szél meg a rettentő hidegfront okozta. Azért durva, hogy 20 fokkal kevesebb van, mint gey hete volt. Szávára reggel vastag kabátot adtam, mert 4 fok volt.
És mi még nem fűtünk, mert a kedves uram szerint meleg a lakás.. igaz tényleg 22 fok van bent, de én már fázom.

Nagyon jók a képek, édes minden baba.
Nekünk is van egy csomó cuccunk Száváról, de alig tudok valamit használni, lányosak.
Zsuzsi, én cska lesek, hogy te milyen ügyesen kendőzöl, én tuti leejteném Zétit, ha megpróbálnám a hátamra kötni.
Írtó nehéz emelgetni, 10 kiló körül van.
Na meg nem is szívesen marad a Mei tai-ben sem, neki ficeregni kell, és tök kivan 10 perc után, hogy nem tud szabadon mozogni.
Legújabban a hordozóban is csinálja a církuszt, nagy élmény így autózni. Remélem leszokok róla, mert kemény egy üvöltő , feszengő gyerekkel autózni.

Kajálás... délben már lecsúszik egy üveges husis kaja, este meg úgy 60 körüli tejpép. Gyümit változatlanul nem csípi, 2-3 kiskanál amit benyal.
Szopizgatunk, bár néha szerintem csak meleg levegő jön, most is egész éjjel nyúzta a ciciket, olyanok már, mint két löttyedt zokni gombokkal... (bocsi :oops: )

Na, már mennem is kell, reklamál.. húúú, ma is jó napunk lesz....

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


Hát jobb reggelt!

Sajna ma megint összezavarodott éjszaka a tér-idő kontinuum Marcikánál, így hajnali 1/2 2-kor nyitott szemekkel állva várta, hogy valamelyik rabszolga megjelenjen végre nála 8) A biztonság kedvéért még kurjongatott is hozzá :wink:

A lényeg, hogy megint köztünk aludt, ez a második ilyen eset ...
Zvera: nem tudom, te hogy bírod, én ilyenkor annyira ébren alszom, hogy szinte már nem is 8)

Crocus: jó, hogy írtad, hogy Atika megjavult, mióta kinőttek a fogak, mert akkor én is erre fogom a kelést, mondjuk a jobb felső 1-es már elég brutálisan néz ki, szerencsére a másik felső végre kibújt már.

Zene, amit még nem említettetek: Kispál!!!!!!!!!!!!!!!

Betegecskék remélem már jobban!!!!

Amy: ++++++++++ Lehet hogy most kellene a tesót bevállalnotok, elvégre rosszabb már nem lehet :?

Zsuzsi: nekem az első kép a kedvencem!!!!

Zümis: Muki is olyan szép kisfiú, és jól áll neki a rózsaszín :lol: :lol:

Ahogy Vincinek is :lol: :lol: Verus: szerintem is nagyon fiatalos a rövid haj, nekem jobban tetszik!! Nagyon cukik voltak a "nagyok" kicsinek is :lol: :lol:

Julcsi: nekem a Bánatos kurváim ... nem tetszett annyira, de pont ez a szép a könyvekben, hogy mindenkinek mást és mást jelenthet :D

Mist Natasájának és Jasmin Bernadettjének boldog hófordulót kívánok!!

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Zsancy: neked akartam még írni, hogy bizony nálunk sincs minden nap főzés, hanem szoktam (szoktunk) előre főzni, és akkor 2 napig uazt esszük. Vasalás: ált. este filmnézés közben (mondjuk Marcika 7-1/2 8 körül már alszik, így este még van egy kis időm). Takarítás közösen hétvégén. Hétközben csak ha nagyon muszáj valamit!! Ja, és apa nálunk is nagyon sokat segít, mondjuk ha nem tenné, akkor nem tudom, hogy nézne ki a lakás, mert nekem még ott van a suli + a meló is :roll:

Hozzátápit meg nem kell elkapkodni!! Mi pl. tejterméket csak 1 éves kor után fogunk adni, mert én ekcémás vagyok. Szóval tényleg nem az van, hogy amit írnak, hogy pl. 8 hónapos kortól lehet adni, azt akkor azonnal kell is mindent kapnia :wink: Majd szépen bevezetgeted a dolgokat az ő tempójában. Szóval no para, és relax!!!!!!!!!!!! És tessék elmenni sportolni valamit, amikor apa tud vigyázni Lulura!!

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 



óóóóó, jó reggelt, látom szuper éjszakák voltak :( Vinci is felket 2x, egyszer csak gyors cumibeadás, aztán meg fél 3kor kaja is csusszant, mert hát vacsi nélkül feküdt...megin harc az esti tápszer....bekajált, orrot szívtunk, és mint a kisangyal aludt tovább :)
iszonyt szél van, és k...va hideg. gyerekek télikabátban, és kesztyűben mentek ma suliba

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


jaj, és Mesi és anyuja nagyon helyesek!!!! Olyan csinik vagytok!
Muki rózsaszín sapija is cuki, jól áll neki!fogkeferágós kép nagyon édi!!!!!

kávé???valaki????vagy még alszotok?

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


jó reggelt!


Natasának és Bernadettnek hófordulós puszikat küldünk!

zsufi:sajnálom az éjszakát....remélem Marcid m jól viselkedik majd!

hogy telt az éjjel,horrormanó remélem senkihez sem menekült a szél elől?!

julcsi:nincs recept a laptetőre....de figyelni fogok,hátha nem mindenhol Bazsi vigyorog majd! :lol:
Bogyesz jobban van?

amy:éjjelre kidőlt Vendi ugye?tudtál aludni te is?

zsu:Bebe hogy bírt az estét?remélem ma már nem lesz nyűgös!

millye:éjjel melyik helységet festettétek?Andris jól aludt?

zsancy:kedved ma reggel?remélem jobban vagy!a képet még mindig várom!

kangu:hogy vagytok?lábaltok már ki a betegségből?

zetibebi:jjaj,mennyire rátok férne már egy jobb széria!Porcelánbabád pedig szépséges!

elif:jól aludtatok végül?milyen kabit vettél?

stelly:Adri nem ébredt többet,ugye?

andabell:Mesi csuda huncut,ő is tud ám grimaszolni nagyon édes!a közös képeken látszik,hogy milyen boldogok vagytok!

ladmon:helyzet?Eszti hagyott aludni?

zümis:örök hála a receptért...tényleg nem nehéz megcsinálni is irtó finom,barátok voltak nálunk délután, fiú szakács és halálra dicsért milyen ügyes vagyok,apának is borzasztóan ízlett!már tovább is adtam a receptet!
Muki még a rózsaszín sapiban is szép!huncut kismanó a te fiad is!
én pont tegnap este csináltam pancsis képet,majd hozom.


lkverus:olyan jó látni a gyerekeid,mennyire szeretik egymást!rózsaszín nem gond szerintem,Bazsi szokott aludni rózsaszínben....j,és rövid haj tényleg jól áll!

na regény kész,remélem nem az enyém lesz a tető! Kép

Kép
nilabali
 
 


lkverus:kávé jöhet!

Kép
nilabali
 
 


húúúúú nila...éhes vagyok!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


asszem ezt a kemencés valamit nekem is meg kell csinálnom! egyszerű?
ja, kávét megittam :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


lkverus:sajnos elfogyott...küldeni már nem tudok!tök egyszerű :shock: :lol: !

Kép
nilabali
 
 


most jött egy barátunk, és bedobott a csemtéjéről kinőtt iszonyat édike kantáros orkángatyót kabcsival!!!! Szuper aranyos, és pont Vinci méret!!!!!Jajj, majd feladom rá, és fényképezek :):)

kár Nila, pedig nagyon megenném most :)
Tegnap pizzát rendeltünk vacsira, és én olyat kértem, hogy tejszíbónes lap, camember sajtos, meg őszibarackos, meg még asszem füstölt sajt volt a atetején, és xcsirkedarabok...iszonyat fini volt, szinte nem is volt fűszeres, és Ladmon! Vinci megkóstolta, és nagyon ízlett neki, az őszibarackokat lekajálta, meg a tésztából is evett, lehet ezér nem vett tápit :):)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lkverus 2009.10.14 08:06-kor.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Köszönjük a köszöntéseket, az ünnepelttől kaptam ajándékba egy szuper éjszakát, csak 3x keltünk, olyan kipihent vagyok, már a lakást is helyrepofoztam (na jó, csak látszattakarítás volt, de akkor is). :D

Zsufi, nem semmi Marcika, sajnálom a rossz éjszakát... Hozzátáplálással egyetértek!

Zsuzsi, zseniális Léna a kabátban, ahogy kukucskál ki a sapis buksijával.... :D

Kép
mist
 
 


Én még csak kavargatom a kaffémat...
(És még jó, hogy megreggeliztem már... -nyálcsorgatós szmájlit ide! :) )

Pár hónapja még nem gondoltam volna, hogy egyszer ujjongani fogok a lakásban hajnali fél kettőkor, hogy juhéjj, a gyerek most kelt először (leszámítva a fél 10-eset...) 8)
Amúgy nálunk a tegnapihoz képest csodálatos éjjel volt.

Jaja, Zsufi, én is tusolás alatt világosodtam meg, hogy olvastam a Bánatos kurváimat, csak sajna nem hagyott bennem mély nyomokat.

Elif: nekem akárhány táblázatom van, mindegyikben a mangót 18 hó fölött ajánlja... És mivel én imádom, asszem biztos ami tuti, megenném! :D

Zétivera: Basszus, ezért nem szeretem, amikor eltűnsz... Nagyon rosszul hangzik továbbra is, de már nagyon drukkolok, hogy javuljon a helyzet!

millye: na Nila már ellőtte a poént, én is pont akartam kérdezni, hogy akkor éjjel kész lett a nappali festése is, ugye? :wink:

Nos Léna... Hát komolyan mondom imádnivaló! Természetesen megnyugodva nézegettem a sóskaképet... Mindig visszalapozok, mert annyira kell rajta röhögnöm! Király! :D
A kabátod meg nem semmi! Az ám a királylányokhoz méltó hely!! :)

Andabella :grimasz Mesi haláli! Tök jó fotókat csináltál!

Fogmosó Muki is édibédi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ladmon 2009.10.14 08:12-kor.

ladmon
 
 


na, felrakok egy mosolyképet,. hátha enyimé a laptető! :):)
Kép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


na dobok képek,azt megyek a dolgomra!

Kép csücsülő Bazsalikom
Kép
Kép szeret térdelni

Kép
nilabali
 
 


Apám mist, de boldog vagyok!
(Egy ideje értem én, milyen boldogság ez...) :D

Verus: ja, amúgy Vincinek fel sem tűnt, hogy rózsaszín a harinnyója... Szerintem is tök mindegy gatya alá, hacsak nem kisszoknyát adsz rá, amiből kilátszik. :lol:
Ejejjjj pizza.... :roll:

ladmon
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?